Gość: olsztynianin IP: *.ols.vectranet.pl 03.08.06, 22:58 Psioczycie na tego to zaproponujcie lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taras70 Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 03.08.06, 23:11 idealny kandydat PIS, czyli Szwarcenegger niestety juz zajety , kandydaci SLD ,czyli Janosik i Zorro juz nie zyja . Platforma ciagle milczy . ja bym chcial jakas ladna pania: blondynke z duzym biustem i gladka cera ! tak dla odmiany i kontrastu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.08.06, 23:34 JPII - lecz niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 03.08.06, 23:35 Jerzego Giedroycia lub Kazimierza III Wielkiego.Mżonki to. Wiem. Ale pomarzyć zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianin Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 03.08.06, 23:37 No i co brak koncepcji a potem niezadowolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsZynianin Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 03.08.06, 23:45 A może Rektor R.Górecki .Pięklnie rozbudował uczelnię. Udowodnił skuteczność działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 08:58 i ma fantastyczne układy z SLD. Będzie rządziło czerwone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianin Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 05.08.06, 11:10 Może Pan Grzymowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merini Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 06.08.06, 15:54 Jestem heteroseksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 04.08.06, 00:25 Olsztynianina z krwi i kości, któremu ani porządek ani prawo nie jest obce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianin Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 04.08.06, 00:31 A może przyklady .Olsztyn ma 170 tys mieszkańców. Nazwiska powinny sypać się jedno po drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 04.08.06, 00:51 Gość portalu: olsztynianin napisał(a): > A może przyklady .Olsztyn ma 170 tys mieszkańców. > Nazwiska powinny sypać się jedno po drugim."" gdyby w Olsztynie bylo spoleczenstwo obywatelskie, takie na wzor skandynawski, to kilkuset ludzi mogloby "sypnac swoim nazwiskiem" ! niech czeslaw rzadzi dalej ! nikt nie bedzie "sypal" ! Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Kogo chcecie na prezydenta Olsztyna? 04.08.06, 01:16 A ilu z nich mieszka dłużej, niż np. 20 lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsZynianin Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 04.08.06, 08:30 Brak Kandydatów. Czyli bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Na Ratuszu powinien być Pan ........... 04.08.06, 12:18 Tylko osoba o kompetencjach moralnych. Tylko osoba nie związana z SLD . Tylko osoba nie uwikłana w układ oligarchiczny . Chrześcijanin . Doświadczona politycznie i społecznie oto moje zdanie czyli widzę na tym stanowisku ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elita Re: Na Ratuszu powinien być Pan ........... IP: *.olsztyn.mm.pl 04.08.06, 12:46 Tylko Jureczek Małkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsZynianin Re: Na Ratuszu powinien być Pan ........... IP: *.ols.vectranet.pl 04.08.06, 17:28 Kilkanaście lat demokracji a dorobek mamy taki, że nie ma dobrych kandtdatów na prezydenta Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Na Ratuszu powinien być Pan ........... 04.08.06, 19:12 są, tylko się nieujawniają. Wszak wiadomo, że największe gówna zawsze dryfuja ku polityce. Górecki jest rektorem, senatorem- prezydentura Olsztyna to chyba dla niego żadna atrakcja. Może ktos zupełnie nieznany? Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Na Ratuszu powinien być Pan ........... 04.08.06, 21:13 Z takim podejściem nie zachęcisz nie - gówien.Bądz konsekwentny Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Na Ratuszu powinien być Pan ...........nie SLD 04.08.06, 21:33 SLD powinno odejść- wystarczy tego władania w mieście kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merini Re: Na Ratuszu powinien być Pan ...........nie SL IP: *.ols.vectranet.pl 04.08.06, 22:35 No to co z tą blondynką? Niech będzie zgrabna, ładna, doświadczona i mądra. Znacie taką, która podniesie moje libido? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Na Ratuszu powinien być Pan ...........nie SL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:51 Ja nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Na Ratuszu powinien być Pan ...........nie SL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:15 A co sądzicie o kandydatce PO posłance Lidii Staroń. Ona jedyna walczyła o prawa członków spółdzielni mieszkaniowych, opracowuje projekt nowego prawa spółdzielczego, no i wogóle jest wspaniała, uczynna i przede wszystkim bezinteresowna. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Maglara do magla! A nie w prezydenty 05.08.06, 15:06 Idz sie lecz na nogi bo na łeb za pózno. No chyba że jesteś Lidią Staroń.Wtedy idz sie utop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Na Ratuszu powinien być Pan ...........nie SL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 19:14 Marysiu, chyba cie po..!!!!! Lidzia to największy przekrętas jakiego znam, miałem z nia do czynienia i nikomu tego nie życzę. potrafi łgac w żywe oczy i upierać się, że to prawda, a jak nie przyznasz jej racji to już jestes jej wróg na zabój, a złotówkę to spod przysłowiowej żmiji wyciągnie!! W PO już się na niej poznali, nawet nie chcą jej jedynej!!! na swoje dyżury przy wyborach samorządowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Na Ratuszu powinien być Pan ...........nie SL IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 06.08.06, 16:21 Pani Lidko taka samoreklama - a wstyd !I kto pani uwierzy że jest pani taka wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta Re: Na Ratuszu powinien być Pan ...........nie SL IP: *.ols.vectranet.pl 06.08.06, 19:12 To prawda, żaden człowiek az tak szczerze o drugim nie napisze, zwłaszcza kobieta, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dogmat Re: Na Ratuszu powinien być Pan ...........nie SL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:03 popieram. Stawiałbym na Panią Poseł, ponieważ jedyna w tym mieście nie jest uwikłana w żadne układy - także te w lokalnym PO. To widać także po pełnych nienawiści postach - ludzi związanych z procykiem i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: Na Ratuszu powinien być Pan ........... IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 06.08.06, 16:24 zgubiłeś drugie imię Czesio Jureczek Małkowski - wielki cenzor pzper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupchalec srrrrrr IP: 195.42.249.* 10.08.06, 14:15 Jolantę Gregorczuk proponuje kas kasa kasa dl aniej kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwn Re: Na Ratuszu powinien być Pan ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:04 To zapluty Kurpść,mściwy i apodyktyczny ćwok ....., szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 06.08.06, 16:01 Jakiegoś Mistera Universum dla równowagi , bo na brzydotę tego miłościwie panującego nie moge już patrzeć.Najbardziej mnie denerwuje jak się przechadza po Starówce jak pan po swoich włościach i odbiera mi apetyt picia piwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przy nadziei Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 06.08.06, 16:53 To bardzo dobrze że PO chce wystawić młodego ,wykształconego i sprawdzonego menadżera .Bo już dosyć działaczy pezteerowskich czy innych działaczy oszołomów.Jest jeszcze jakaś nadzieja dla Olsztyna że zniknią reszcie narządy pzpr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:08 Kogo uważasz za młodego i sprawdzonego, Goljata? Fakt sprawdził się w rozłożeniu kilku firm i tyle, a młody, to on już był.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmarzona Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 06.08.06, 19:46 Prezydent ma być :wszechstronnie wykształcony,przystojny ,sprawdzony jako menadżer, z dorobkiem majątkowym zdobytym własną pracą, żonaty, majacy najmniej dwójkę dzieci,mieszkający co najmniej od 15 lat w Olsztynie,wrażliwy na ludzką krzywdę.Czy znacie kogoś takiego bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
paewlek Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 06.08.06, 20:14 Proponuję, żeby nie było prezydenta. Bedzie lepiej i taniej. Jako mieszkanka Olsztyna nie mogę nic dobrego powiedzieć na działalność urzędników z ratusza. To co widzę - to wielka niegospodarność. Obserwowałam remont fontanny w parku przy zamku. Nie wiem ile kosztował remont, ale wiem , że ta fontanna nigdy nie działała. Widzę jak wyglądają place zabaw ( raczej ich karykatury ), parkingi, śmietniki ( SYF!!!!!!), które są pod zarzadem ( adm ) miasta. Zazdroszczę mieszkańcom SM - dzieci mają place zabaw, mieszkańcy mają parkingi, no i smietniki są czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwer Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 06.08.06, 21:39 A Jerzy Szmit PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:02 Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianin Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 06.08.06, 22:41 J Szmit jako marszałek sejmiku się nie sprawdził to dlaczego miałby być dobrym prezydentem.Jako przewodniczący PiS Olsztyn też został odwołany. Nie bardzo sprawdza się w działaniu.Ciekawe co sądzą inni.Ponadto partia blizniaków traci poparcie i wprowadza nerwową atmosferę. Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 07.08.06, 08:39 Z. Dąbkowski. Przynajmniej sam na siebie zarobić umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 07.08.06, 15:45 Zgadzam się.Pan Dąbkowski (co widać po jego majątku)jest dobrym menadżerem,czego niestety nie można powiedzieć o Małkowskim który w zasadzie nie ma nic (po 2 kadencjach i pensji grubo ponad 10tys????) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goran Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 07.08.06, 20:22 nie ma nic? ha ha ha ha alem sie uśmiał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Siemienasa Felka wezcie, toz on olsztyniak..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:08 A co nie nadaje się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Siemienasa Felka wezcie, toz on olsztyniak... IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 08.08.06, 21:03 nie, bo nie ma już swojego rolmopsa Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 A słyszałes dziecko o politycznym kapitalizmie? 07.08.06, 21:49 Kulczyk wypasiony na państwowym majatku poprzez polityczne koneksje - mówi ci to coś? No ten to zadbać o własny interes potrafi! Dąbkowski także samo.W skali stosownej do grajdoła w którym mieszka. To ja mam pytanie: z czego wy sie cieszycie,macie coś z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waran Chamski ozzy na prezydenta IP: *.ols.vectranet.pl 07.08.06, 22:43 Małkowski bardzo rozwinął się, ale nie jest szczery. Medialnie pobije na głowę każdego. A może Ty ozzy wystartujesz? Ten socjalizm, przez Twoje nieprzeciętne zaangażowanie ideowe, tak Cię wypaczył... Nauczyłbyś sie dobrych manier, kultury języka. Na pewno nie wygrałbyś, ale przecież nie chodzi o to, "by złowić króliczka, ale by gonić go".Nawet z Leppera można było zrobić Homo sapiens.Zanim mnie zbluzgasz, zdobądź się na chwilę refleksji, please. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Muszę cie rozczarować waranico 07.08.06, 23:20 Ale pochlebiasz mi.Ludzie twojego pokroju jak zaczyna brakowac argumentów to po inwektywy siegaja.Owszem lubie nieprzebierac w słowach bo chce mi sie permanentnie rzygać żyjąc pod prawicowym butem,mijając na ulicy wyliniałe mohery i inne tobie podobne prawicowe okazy.Zabić sie tego nie da bo pójdzie człek siedziec jak za człowieka...nie kalkuluje sie. Co do socjalizmu,prlu i innych tym podobnych bredni.Skończ włazić na minę,wykaz sie szczątkową inteligencją,pomimo prawicowych poglądów! Ty z racji wieku bardziej przesiąkłas socjalizmem odemnie,sorry. A ponieważ w prezydenty sie nie wybieram to bedę zwalczać prawice na wsztstkie dostępne i mozliwe sposoby.Dla równowagi.A na prawicowe chamstwo chamstwem odpowiem ze z butów wyskoczycie,bądz pewna. A jednak pociągam cie waranico,nieprawdaż? Taki cham nieokrzesany,brutalny dzikus i prymitywny troglodyta....oj zerznąłbym ci dupsko że uhhhhhh!!!!!!!!!!!! Ale nie plec głupot wiecej bo mi nie stanie.Organicznie nie trawie kretynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Muszę cie rozczarować waranico IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.08.06, 09:04 A może podkupmy P. Marcinkiewicza ? Dlaczego W-wa, a nie Ol-n ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: to proste - nad czym tu dyskutować ?? IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.06, 09:35 panowie Małkowski, Szmit, Goljat lub Szatkowski Lepiej przemyślcie na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Na chamsto milczenie 08.08.06, 09:43 Jedynym sposobem wychowania jest nie wdawanie się w polemikę gdy jest on bez wychowania.Gdy przyjmie język kultury to wracamy z nim do polemiki Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Będziesz tępiony Kecawy jak sie da 08.08.06, 11:04 ....za nazwanie dzieciaków z IU pederastami ty faszystowska prawicowa świnio. Dopóki ich nie przeprosisz. I przyjmij w końcu do swego pustego łba ze ja ztoba ani nie polemizuje ani nie dyskutuje.Bo nie ma zkim,jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwer Re: Będziesz tępiony Kecawy jak sie da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:48 Sz.P Ozzy zachowujesz się Pan jak prawdziwy Wszechpolak.Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Będziesz tępiony Kecawy jak sie da 08.08.06, 12:47 Zachowuje sie adekwatnie do ich poziomu.Żeby zrozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Będziesz tępiony ozzy IP: *.ols.vectranet.pl 08.08.06, 20:00 Diagnozuję, że ozzy jest psychopatą. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Nie strasz nie strasz bo sie w gacie zesrasz 08.08.06, 20:31 Diagnozuję ze jestes kretynką. A może dla ciebie dzieci z gimnazjów to też "zoofiliści" jak dla twoich mentalnych pobratymców,robiących z Inicjatywy Uczniowskiej -pederastów co lalunia? Leczyć sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: powiem Wam co będzie !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.06, 11:08 Do II tury przejdą panowie Małkowski i Szmit. Na dzień dzisiejszy każde inne rozwiązanie będzie sensacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: powiem Wam co będzie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:54 I kto wygra. Obstawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: powiem Wam co będzie !!! IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 08.08.06, 17:41 wygra najlepszy,czyli Szmit.W ostatnich wyborach przegrał o kilka dosłownie głosów.Teraz na Małkowskim wszyscy sie poznali i nie ma już żadnych szans Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: powiem Wam co będzie !!! 08.08.06, 22:27 Podobnie sądzę iż Szmit ma największe szanse.Powód prosty PiS jest wyraicielem poglądów wielu ludzi. Tradycja religia sprzecie przeciw patologiom ( lewakao, anarchistom itd) Ciekawy jestem czy w pierwszej rundzie czy drugiej to się stanie pozdrawiam serdecznie kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksymalny odlot kurator IP: 195.42.249.* 10.08.06, 14:11 A moze Pni Gregorczuk tak się pcha do koryta, zróbmy jej kojec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waran Re: Muszę cie rozczarować ozzy IP: *.ols.vectranet.pl 08.08.06, 20:05 Buhaj,tryk czy ogier?. A jeszcze niedawno zdawało mi się, że ozzy to człowiek. Jak to się można pomylić... Wszystko dzisiaj byle jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Czy ty o mnie śnisz po nocach waranico? 08.08.06, 20:35 Marne szanse.Mnie intelekt podnieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waran Re: Do chama ozzyego IP: *.ols.vectranet.pl 08.08.06, 22:37 Mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Czy ty o mnie śnisz po nocach waranico? 09.08.06, 19:56 Rozumiem w zw z tym że po dobroci sie nie odstosunkujesz.Co za nachalna baba. Czy mam się odezwać tak żebyś zrozumiała....? Tylko potem nie drzyj mordy że cham.Bo cie potraktuje bez dotychaczasowej kurtuazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waran Re: Czy ty o mnie śnisz po nocach ozzy? IP: *.ols.vectranet.pl 09.08.06, 20:47 Od warana dla ozzy: www.ret.pl/motylek/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Czy ty o mnie śnisz po nocach ozzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 21:04 ale poziom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 08.08.06, 18:23 Tylko i wyłącznie Szmit.Najuczciwszy z wszystkich znanych politykow w Olsztynie.Nie musi być nawet dobrym menadżerem .Urząd nie prowadzi działalności gospodarczej.Powinien tylko zatrudnić na sekretarza dobrego organizatora i kompetemtnych dyrektorów.I wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elita Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.06, 19:07 Tylko Jureczek Małkowski, ma już zgraną i wierną kadrę kierowniczą to po co robić rewolucję i zmieniać to co funkcjonuje idealnie!!!!! Powodzenia Prezydencie 650-lecia Olsztyna Powodzenia Prezydencie Nowego Milenium Jestem z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 08.08.06, 19:15 niezła kpina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZXP Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 08.08.06, 20:07 swoim najbardziej oddanym dyrektorom, obecnie panujący ,płaci naprawde niezłą kasę .Koto nie wierzy niech sprawdzi na stronie: olsztyn.e-bip.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=46550022&a=46591874 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 08.08.06, 21:13 Biedny Olsztyn . Wybory za pasem a Wy tylko zgrane karty proponujecie. A myślałem że Olsztyn to miasto ludzi kreatywnych ,którzy potrafią się zorganizować i dokonać dobrego wyboru i szanować swoje decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:19 Jak to Pani poseł Lidia Staroń nie jest żadną zgraną kartą, tylko osobą wrażliwą na potrzeby mieszkanców Olsztyna, najlepszą kandydatką na prezydenta miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 08.08.06, 21:21 Ty Maria to na pierwsze masz Lidia ,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 08.08.06, 21:30 A reszta jużą była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronny Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.06, 21:40 a może ... nowa propozycja personalna z PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:08 Ja także uważam, że tylko Pani Poseł powinna zostać prezydentem Olsztyna. Nie znam osobiście, ale od szeregu lat śledzę jej działalność - dla ludzi. Dla ludzi, a nie układów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSA Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:31 Tylko przedstawiciela PiS, ta partia pokazuje, że coś chce zmienic w tym kraju. Takich zaś jak lidia staroń, która po ujawnieniu, że posiada znaczny majątek nie wiadomo skąd i przegraniu spraw czynszowych winno trzymać się od władzy jak najdalej. Swoje interesy - prywatę niech uskutecznia w domu i nie odgrzewa starych tematów myśląc, że zrobi na tym kapitał to już było i nie wróci więcej.Ludzie nie są głupi i nie dadzą się ciągle mamić tymi samymi plewami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elita Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.06, 22:49 Jedynym otwartym na potrzeby olsztynian jest obecny Prezydent Czesław Jerzy Małkowski, to tylko on pokazał jak wiele można zrobić dla miasta, jego mieszkańców. Tylko dzięki niemu miasto rozwija się, pięknieje, wciąż nowe inwestycje, bezrobocie spada. Tylko Małkowski, nasz prezydent - poprostu dla Olsztyna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moja Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:11 Proponuję p. Wiesława Łubińskiego - długoletni mieszkaniec Olsztyna, przedsiębiorca, społecznik, mąż i ojciec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:12 Dobry pomysł. Zna się na robocie. Społecznik.Nie musi się dorabiać. Uważam propozycję jako godną do promoeania. Wiesław do dzieła!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:15 Mąż i ojciec - a ile ma tych żon i dzieci? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=29207552&a=29207552 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elita Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 09.08.06, 11:23 Lepszego kandydata niż jest obecny prezydent Jurek Małkowski nam nie potrzeba. Wymyślacie głupoty, to doświadczony mąż stanu, praktyk, wieloletni samorządowiec, jego decyzje są trafne i przemyślane. Cóż więcej szukać, jak tylko jest jeden nieskazitelny kandydat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 09.08.06, 17:03 bardzo doświadczony ,a to doświadczenie zdobył jako wieloletni sekretarz pzpr i główny cenzor wojewódzki za komuny .Poza tym jego nazwisko figuruje na wiadomej liście i jak wejdzie ustawa o lustracji prezydentów miast to różnie może być. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 10.08.06, 21:23 Gość portalu: max napisał(a): > bardzo doświadczony ,a to doświadczenie zdobył jako wieloletni sekretarz pzpr > i główny cenzor wojewódzki za komuny .Poza tym jego nazwisko figuruje na > wiadomej liście i jak wejdzie ustawa o lustracji prezydentów miast to różnie > może być. a moze cos z terazniejszosci? zatrzymales sie na prl-u? mi dynda to, liczy sie zas to co kto potrafi. mam dosc wojny lustracyjnej w polsce, teczek, agentow. polscy politycy i czesc chorego spoleczenstwa zyje tym, czym powinni zajmowac sie historycy, naukowcy... politycy niech zajma sie tym, do czego ich wybralismy: RZADZENIEM. mieli o nas dbac, stworzyc warunki do rozwoju! niech tworza nowe miejsca pracy ( tylko na boga nie tak jak teraz robi to pis: wywala innych, bo tylko ludzie z pisu moga miec prace i tylko czlowiek z pisu nie jest oszustem, komuchem, agentem! to chore!), niech rozwijaja gospodarke, niech zajma sie wreszcie polityka zagraniczna. nie bede wybierala prezydenta miasta przez pryzmat przeszlosci. przeszlosc mam gdzies. chce miec mozliwosc wybiegania myslami w przyszlosc. chce normalnosci a nie wojen i czystek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.08.06, 14:32 Stłucz termometr !!! Gorączka minie głupota zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 09.08.06, 20:02 Ty Elyta naćpana jesteś?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elita Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.06, 14:17 To my przez szereg lat tworzyliśmy elitę polityczną Polski. Wykształcenie, wiedza i doświadczenie. Starczy już tych doświadczeń. To działania Jerzego uwidaczniają cały szereg spraw, które zostały podjęte w celu usprawnienie życia miasta. Ten, który nie zauważa dobroczynności Jurka Małkowskiego jest albo ślepy albo wynaturzony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:22 He he, a jako społecznik to w Ordynackiej działa? No to ja uprzejmie dziękuję za takiego kandydata :P www.olsztyn.ordynacka.org.pl/wladze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:26 A tu coś o Łubińskim-przedsiębiorcy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=27075144&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 09.08.06, 16:39 To może lepiej trzymać z menelami, bo mieć dobrych przyjaciół to ujma. Kolego to czrnowidztwo. Ludziom trzeba ufać, nie zazdrościć. Jak im lepiej to wszystkim lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 09.08.06, 17:29 podejrzana postać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u-la Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:53 ja chcę W. Łubińskiego !!! Jest najlepszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekonany Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 10.08.06, 16:46 Tylko Jerzy Szmit ,najuczciwszy polityk zw Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 10.08.06, 19:26 ja też popieram Pana Senatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elita Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.06, 21:29 I po co te ekscytacje, jest już przesądzone, że prezydentem Olsztyna na następną kadencję pozostanie Jerzy Czesław Małkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 10.08.06, 21:30 Gość portalu: Elita napisał(a): > I po co te ekscytacje, jest już przesądzone, że prezydentem Olsztyna na > następną kadencję pozostanie Jerzy Czesław Małkowski. prorok jestes?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 10.08.06, 22:38 Elito, jesteś boska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:30 Kogoś w miarę młodego, ale już doświadczonego i bardzo madrego, nieskonfliktowanego, bez układów i bez wrogów, ale za to z nowatorskimi pomysłami, które byłby w stanie zrealizowć..............tylko czy jest ktoś taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianin Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 10.08.06, 23:51 Tygodniowa sonda wskazuje prawie jednoznacznie,że nowym prezydentem będzie stary prezydent.Nie oceniam dobrze to czy źle. Jedno jest ważne dokonany wybór uszanujmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:23 olsztynianinie, wygląda na to, że chyba masz racje! Odpowiedz Link Zgłoś
matura_giertycha Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 14.08.06, 15:08 Gość portalu: ktoś napisał(a): O jakiej sondzie mówicie? Coś przeoczyłąm? Sporadycznie czytuję forum i olsztyńska GW (gazetę ze względu na jakość, forum: wiadomo: brak czasu!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:49 najlepszy to by był ktoś z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
mamagd Kiedy te wybory???? 18.08.06, 20:27 Czy możecie mi napisać kiedy będą te wybory i czy wszyscy Olsztyniacy będą mogli głosować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 11.08.06, 17:26 Ani ja ,ani nikt z moje rodziny nie ooda głosu na obecego prezydenta .Nie zrobił niczego szczególnego dla Olsztyna.Miał po prostu szczęście że na jego kadencję przypadło wejście Polski do UE, a w tym nie było żadnej jego zasługi.Za unijne pieniądze zbudowano parę odcinków ulic.Trudno było nie wziąść darowanych pieniędzy .A becikowe to zdaje się sejm uchwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 11.08.06, 17:30 Gość portalu: max napisał(a): > Ani ja ,ani nikt z moje rodziny nie ooda głosu na obecego prezydenta .Nie > zrobił niczego szczególnego dla Olsztyna.Miał po prostu szczęście że na jego > kadencję przypadło wejście Polski do UE, a w tym nie było żadnej jego > zasługi.Za unijne pieniądze zbudowano parę odcinków ulic.Trudno było nie > wziąść darowanych pieniędzy .A becikowe to zdaje się sejm uchwalił. UE bezpodstawnie kasy nie daje, wiesz? trzeba napisac dobre wnioski, dobrze argumentowac, znalesc tez wlasne srodki. nie mowmy, ze nic w olsztynie nie zostalo zrobione, bo to klamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 11.08.06, 17:41 aleś ty mądra ,a ty chociaż wiesz jak wygląda taki wniosek? To ścisle określony formularz.Nie trzeba być profesorem by go wypełnić ,zwłaszcza inwestycje drogowe w Polsce nie sa trudne do uzasadnienia.Poza tym to nie Prezydent wypełniał te formularza a urzędnicy.Równie dobrze prezydentem mógł być jakiś tam pipściński. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 11.08.06, 18:19 bzdura. poszedles na skruty i to na bardzo wielkie.pozyskiwanie kasy z unii nie jest tak proste jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 11.08.06, 18:21 Gość portalu: max napisał(a): > aleś ty mądra ,a ty chociaż wiesz jak wygląda taki wniosek? rozumiem, ze Ty jestes madry i wszystko mi wyjasnisz. czekam. daruj sobie teksty typu "madra" czy ja Cie oceniam?dyskusja to argumenty a nie osobiste wycieczki. jesli to rozumiesz to mozemy dalej pisac, jeslio nie- dziekuje. zostan sam w swoim rynsztoku, ja sie w nim taplac nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 11.08.06, 20:17 jeżeli Cię obraziłem to przepraszam ,ale zawsze się wkurzam jek ktos mi mowi że wypełnienie gotowych wniosków unijnych to jakaś skomplikowana sprawa .Wierz mi w całym tym unijnym cyrku najtrudniejsze jest dotrzymanie terminów nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 11.08.06, 21:36 Proponuję wnieść kolejną poprawkę do ordynacji wyborczej ( poprawki można nanieść do 23 08 06.)i prezydenta Olsztyna wybrać poprzez LOSOWANIE .Kandydatów można zgłaszać do 11.1106. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 11.08.06, 21:48 a demokracja tym sie tylko różni od losowania , że w losowaniu o wyniku decyduje ślepy los a w demokracji ślepy naród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 23:29 Racja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 12.08.06, 06:57 Bez przesady. "Z czego się śmiejecie? Z siebie sie śmiejecie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 12.08.06, 15:29 a kto tu się śmieje ? tu trzeba płakać że ludzkość nie wymyśliła nic lepszego od ślepej demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.08.06, 14:45 Łaskę zrobił, że kazał wnioski napisać za grubą kasę swoim przydupasom? Odpowiedz Link Zgłoś
matura_giertycha Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 14.08.06, 15:10 Gość portalu: dr napisał(a): > Łaskę zrobił, że kazał wnioski napisać za grubą kasę swoim przydupasom? Kto to jest przydupas? Mam nadzieję, że dr to inicjały a nie sugestia posiadanego przez chama tytułu naukowego. Chyba polska nauka tak nisko nie upadła! Mam nadzieję, że taka kadra nie szkoliła mnie na studiach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 14.08.06, 15:27 sądząc z treści postu to chyba jednak uczył Cię ten ch.m. Odpowiedz Link Zgłoś
matura_giertycha Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 14.08.06, 15:41 Gość portalu: mirka napisał(a): > sądząc z treści postu to chyba jednak uczył Cię ten ch.m. Droga mirko! A coż w moim poście tak Cię zbulwersowało? Powiedz też proszę dlaczego nie napisałaś całego wyrazu cham? To nie jest wyzwisko, to opis kultury osobistej opisujący przymioty ludzi.Nie widzisz chamstwa w tamtym poście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 14.08.06, 18:51 chamstwo widzę w Twoim poście.Mogę też napisać "cham " całym słowem ale tylko jeśli nie odnosi się do konkretnej osoby.Dla mnie jest to inwektywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.08.06, 23:54 Nie chce mi się z tobą gadać szkolony po maturze Gertycha studencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 12.08.06, 18:39 co właściwie ten prezydent zrobił dla Olsztyna? Może ktoś mi odpowie , co jest wyłaczną zasługą jego kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 12.08.06, 20:27 Jak ktos chce glosowac na Malkowskiego i jego ekipe prosze bardzo Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz W innych miastach buduja badz remontuja stadiony u nas organizuja festyny na pogorzeliskach stadionow W innych miastach(podobnej wlk)jak Torun czy Bielsko-Biala moga wybudowac obwodnice tutaj dopiero planuja (i na tym sie skonczy) Mam juz dosc czytania bzdur o powrocie tramwajow,budowie filharmonii,basenow,remontach kamienic ,"Nowogrunwaldzkich",inwestycjach ktore omijaja Olsztyn szerokim lukiem Ratusz trzeba porzadnie przewietrzyc jak PZPN inaczej Olsztyn bedzie coraz to glebsza prowincja a takie przebudowy ulic jak Synow Pulku czy Rondo kolo kosciola Jozefa prowadzone sa w miastach kilkudziesiecio tysiecznych Polska nam ucieka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 12.08.06, 20:47 nareszcie właściwa ocena obecnych rządów miłościwie panującego.Parę odcinków dróg za unijne pieniądze to zbyt mało by dobrze oceniać tą kadencję.Ponadto ciągle odnoszę wrażenie że Prezydent bardziej promuje swoją osobę niż miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arab Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 12.08.06, 23:47 Proponuje: Saddam Kadafi Kastro kimdzung albo jaszcze inny diabeł. Lepszy swój wróg znany niż obcy. Strzeżcie sie przyjaciól z wrogami sami sobie poradzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.ols.vectranet.pl 12.08.06, 23:57 Na Prezydenta Olsztyna proponuję Bożenę Wrzeszcz Zwadę.Co sadzicie o tej propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiki-miki Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 01:52 ot i niespodzianka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 13.08.06, 08:14 nie wiem co sądzić bo nie wiem kto to taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komo Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 21:28 Może... Bolek i Lolek. W kupie siła. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 14.08.06, 09:50 Gość portalu: max napisał(a): > nie wiem co sądzić bo nie wiem kto to taki. no coś Ty! Piszesz jakbyś wszystko wiedział i stad miał prawo do krytyti a tak WAżNEJ dla regionu osoby nie znasz? No brzdko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 14.08.06, 09:49 Gość portalu: prawy napisał(a): > Na Prezydenta Olsztyna proponuję > Bożenę Wrzeszcz Zwadę.Co sadzicie o tej propozycji. to może już lepiej Nine Terentiew? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 14.08.06, 09:48 Gość portalu: max napisał(a): > nareszcie właściwa ocena obecnych rządów miłościwie panującego.Parę odcinków > dróg za unijne pieniądze daj pomysły za czyje pieniądze w olsztynie powinno się cokolwiek budować. Na ilę stać Polskę ( i samorządy) każdy wie: na wielkie NIC.Rozumiem, że fakt powstawania dróg Cię cuieszy, natomiast źródło finansowania to dla włodarzy zarzut? Dobre, dobre! A może wierzysz w 3 miliony mieszkań PiSu?:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:02 Ale żeś się Maretina rozpisała! Daj zdjęcia Twojego Kajtusia, on ma juz chyba 10 miesięcy i naprawdę jest świetny, ogladałem je od początku, teraz czekam na nastepne. A jesli chodzi o nowego prezydenta, to chyba sprawa jest już przesądzona, mamy na drugą kadencję tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 14.08.06, 14:42 to jest tak przesądzone jek było zwyciestwo Tuska przed wyborami Prezydenta Polski Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 14.08.06, 14:46 kajtek ma juz 11 miesiecy ( lada dzien:D).zaniechalam wstawiania nowych zdjec z lenistwa i braku czasu. poza tym nienawidze zmniejszania zdjec:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewniak Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 14.08.06, 19:03 Prezydentem Olsztyna zostanie obecny senator Jerzy Szmit,wiem to napewno.Czasy panowania w Olsztynie działaczy pzpr muszą się skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? 14.08.06, 22:22 Prorok jaki a czy cóś....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:30 Tak jest pewniaku. "Bój to jest nasz ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 15.08.06, 08:41 a co można myśleć o człowieku ,którego partia wynosi na wyżyny władzy a który w podzięce wypina się na nią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 15.08.06, 12:43 Obecny Prezydent tak się przykleił do swojego stołka, że nie nie może się oderwać żeby iść na urlop i co skończy się oczywiście się sięgnięciem do publicznej kasy po rekompensatę za utracony urlop.To ci prawo ,nie lubi odpoczywać i dostaje za to kasę, dobre co? Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Kogo chcecie na Prezydenta Miasta Olsztyn ? 15.08.06, 12:46 Figa,czy moze pracujesz w Ratuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Kogo chcecie na Prezydenta Miasta Olsztyn ? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 15.08.06, 13:49 a co szukasz dojścia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Kogo chcecie na Prezydenta Miasta Olsztyn ? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 15.08.06, 14:21 i jeszcze jedno w ratuszu już nie biorą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warunek Re: Kogo chcecie na prezydenta olsztyna? IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 15.08.06, 15:10 Prezydent powinien mieć trzy zalety: po pierwsze powininien być ,po drugie ma być przystojny i po trzecie musi być przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś