Gość: elooooooo
IP: *.ols.vectranet.pl
09.07.07, 19:06
Witam..
Jestem absolwentka V liceum w olsztynie i kiedy juz je skonczylam z ulga moge poweidziec jak to w rzeczywistosci wyglada. Niby najlepsze liceum w olsztynie?? dyrekcja chwali sie ze wszyscy w tym roku zdali mature.. tak.. tylko ze kilkanascie przy malej pomocy amnestii giertycha. ja napisalam ja dobrze i dostalam sie na studia lekarskie do bialegostoku tlyko dlatego ze rodzice placili za prywatne lekcje... fizyka chemia i biologia oraz angielski laczny koszt ok 10 tys zl? to po co wogole chodzic do szkoly skoro i tak "nauka" tam nie daje zadnego efektu...
mysle ze uwage nalezy zwrocic na nauczycieli... hmmm... bez komentarza
chemica jesli jzu byla na lekcji to ciezko szlo jej prowadzenie. kiedys zazyla nas tekstem ze nie bedzie robic z nami tematu ( reakcje redoks- o ktoreych nikt nic nie wiedzial) bo stwierdzila ze skoro wszyscy chodza na kursy to jzu to umiemy... aha tylko ze nie wszyscy na nie chodza bo ich po prostu nie stac!!!!
biologica- no tak... na ogol nie prowadzila lekcji bo ja glowa bolala gdyz byla biedaczka meteopatka... kiedys zapytala sie nas co robi zle czemu jej nie sluchamy ( ja w sumie jej nigdy nie slyszalam bo cos brzeczala pod nosenm). odezwal sie jeden chlopak z mojej klasy mowiac ze nauczycielka nie jest zupelnie do lekcji przygotowana. ona stwierdzila ze nie ejst tu OD ROBIENIA NAM WYKLADOW Z BIOLOGII- hm... to od czego jest bo ja juz nic nie rozumiem
fizyca- a jednoczesnie wychowawca( POZDRAWIAM PANIA B. OBYSMY SIE JUZ NIGDY NIE SPOTKALY NA TAKICH RELACJACH :D;D;D) w olsztynie to ja wszyscy znaja. gdy laskawie zechciala poprowadzic kolko fizyczne na ktore zaczelo chodzic z 20 osob ale tak jakby jej nic nie wyszlo bo nic nie tlumaczyla.. zostaly 2 osoby a potem nikt. wiec jak sadze mowi to samo za siebie. jej bezczelne obrazanie i zniewazanie uczniow i NAWET RODZICOW. twierdzila ze nic nie robimy tylko jak glupi latamy na te korki. NO COZ KOCHANA ALE BEZ NICH TO MY TEJ MATURY NIE ZDALIBYSMY. CO JAK CO ALE TY TO SIE JUZ O TO POSTARALAS PROWADZAC LEKCJE W TAK BEZNADZIEJNY SPOSOB.
jakbysmy zdali mature zle- nauczyciele mieliby racje ze sie nei uczylismy. teraz jak zdalismy ja dobrze- szczyca sie ze to oni nas nauczyli.
mowiac szczerze to robili wszystko tylko nie uczyli.
naprawde odradzam wybieranie klasy biologiczno chemicznej w tej szkole.
zmarnowany czas i nerwy. nic dobrego z tego nie bedzie