skoho 06.01.09, 15:55 zalezy mi na szkole gdzie nie trzeba odpowiadac duzo ustnie,raczej pisemne zaliczenia,bo po latach trudno tak wrocic do szkolnej lawki... A czasy tego wymagaja:)prosze o opinie o liceach w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inga Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.ols.vectranet.pl 06.01.09, 17:12 W Cosinusie nic nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.eranet.pl 06.01.09, 17:39 Moja żona uczy się w Atenie bardzo fajna szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student wsiie Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.eranet.pl 06.01.09, 20:10 Po co zaraz liceum. Wybierz Wyższą Szkołę Informatyki i Ekonomii TWP. Podstawówka wystarczy by przyjęli, bo cienko przędą. Zapłacisz, to zostaniesz licencjatem, a potem magistrem. Odpowiedz Link Zgłoś
skoho Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? 06.01.09, 20:32 fajnie by bylo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 21:32 Już cosinus i atena ....pracuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanisia Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? 08.04.21, 15:00 Ja polecam cosinusa, szkła jest za darmo, a mnie się w niej udało nadrobić edukację i zdać maturę Odpowiedz Link Zgłoś
kamilamrozz Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? 15.04.21, 17:10 Sprawdź sobie LO dla dorosłych Cosinus. Zajęcia w weekendy i szkoła bezpłatna Odpowiedz Link Zgłoś
sylwkaja Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? 24.02.22, 17:49 polecam też cosinusa, bezpłatnie i dobrze uczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.22, 10:16 bardzo polecam cosinus. bardzo dużo się nauczyłam i po 5 latach przerwy w nauce zdałam maturę. Szkoła jest całkowicie darmowa, zjazdy są weekendowe, a wymagają tylko 50% obecności w miesiącu więc można to super pogodzić z pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.23, 12:14 Polecam Cosinus. Skończyłam tę szkołę po 20 latach przerwy w nauce. Indywidualne podejście. NAwet maturę udało mi się zdać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś