Dodaj do ulubionych

które zaoczne LO dla doroslych wybrac???

06.01.09, 15:55
zalezy mi na szkole gdzie nie trzeba odpowiadac duzo ustnie,raczej pisemne
zaliczenia,bo po latach trudno tak wrocic do szkolnej lawki... A czasy tego
wymagaja:)prosze o opinie o liceach w Olsztynie
Obserwuj wątek
    • Gość: inga Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.ols.vectranet.pl 06.01.09, 17:12
      W Cosinusie nic nie musisz
    • Gość: master Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.eranet.pl 06.01.09, 17:39
      Moja żona uczy się w Atenie bardzo fajna szkoła
    • Gość: student wsiie Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.eranet.pl 06.01.09, 20:10
      Po co zaraz liceum. Wybierz Wyższą Szkołę Informatyki i Ekonomii
      TWP. Podstawówka wystarczy by przyjęli, bo cienko przędą. Zapłacisz,
      to zostaniesz licencjatem, a potem magistrem.
      • skoho Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? 06.01.09, 20:32
        fajnie by bylo...:)
        • Gość: haha Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 21:32
          Już cosinus i atena ....pracuje:)
    • joanisia Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? 08.04.21, 15:00
      Ja polecam cosinusa, szkła jest za darmo, a mnie się w niej udało nadrobić edukację i zdać maturę
    • kamilamrozz Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? 15.04.21, 17:10
      Sprawdź sobie LO dla dorosłych Cosinus. Zajęcia w weekendy i szkoła bezpłatna
    • sylwkaja Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? 24.02.22, 17:49
      polecam też cosinusa, bezpłatnie i dobrze uczą
    • Gość: Hania Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.22, 10:16
      bardzo polecam cosinus. bardzo dużo się nauczyłam i po 5 latach przerwy w nauce zdałam maturę. Szkoła jest całkowicie darmowa, zjazdy są weekendowe, a wymagają tylko 50% obecności w miesiącu więc można to super pogodzić z pracą.
    • Gość: Krysia Re: które zaoczne LO dla doroslych wybrac??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.23, 12:14
      Polecam Cosinus. Skończyłam tę szkołę po 20 latach przerwy w nauce. Indywidualne podejście. NAwet maturę udało mi się zdać ;))
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka