Dodaj do ulubionych

Meble na wymiar - kogo polecacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:00
Witam,
jaką firmę polecacie na wykonawcę mebli w Olsztynie?
Początkowo projekt kuchni zrobiłam w Tossi, jednak u znajomych widziałam też
naprawdę solidnie i ładnie wykonaną kuchnię z firmy Ganiwex (gdzieś koło ul.
Bałtyckiej). W sumie jakość wydaje mi się ta sama, ale wyceny znacznie się
różnią. Gdzie robić?
Obserwuj wątek
    • scarlett_ohara Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 27.09.09, 12:15
      Mam ten sam problem co TY ;) Ja wprawdzie będę robić kuchnię za parę
      miesięcy, ale już się rozglądam i mam mętlik w głowie.
      O firmie Ganiwex nie wiem wiele, ale Pan Grzegorz robił mojej
      przyjaciółce zabudowę w łazience i jest bardzo zadowolona. Widziałam
      te meble w łazience i są bardzo porządnie wykonane. Przyjaciółka
      mówiła, że ktoś inny polecał też kuchnie od nich, ale jej nie było
      stać na dużą drewnianę kuchnię od nich i tylko dlatego wzięła tańszą
      firmę.
      Meble w łazience mają ponad 2 lat i żadnych reklamacji nie ma ;)
      Daj znać z usług jakiej firmy skorzystasz i o wrażeniach.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia
      • Gość: młoda mama Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.09.09, 16:22
        www.ppmarkus.pl/
        Markus ze Stawigudy.
        Najdrożsi nie są.
        Byłam zaskoczona jakością wykonania oraz czystością podczas montażu. Maja fajne pomysły, podpowiadają.
        • scarlett_ohara Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 27.09.09, 22:09
          Młoda mamo ;)czy możesz przesłać mi na maila zdjęcia swojej
          kuchni , żebym mogła ocenić ich prace :) ?
          przyznaję się, że o nich nie słyszałam, a może warto rozważyć ich
          ofertę ;)
      • Gość: annanna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 14:11
        No i po montażu:) Kuchnię zrobiłam jednak w firmie GANIWEX i cieszę się że ich
        wybrałam :D Meble do reszty pomieszczeń też właśnie tam zamówiłam (niestety
        montaż dopiero w styczniu a już się doczekać nie mogę). Kuchnia boska!!! Mimo
        małego saloniku mają naprawdę dużo rozwiązań w ofercie. W sumie wszystko co
        możliwe na rynku meblarskim. Zamontowałam sobie parę takich bajerków:) No i
        bazują na solidnych markach jak np. Blum. I jeszcze jeden plus: opłaca się u
        nich zamawiać również sprzęt AGD. Po zamontowaniu reszty mebli zrobią zdjęcia i
        pewnie umieszczą na swojej stronie internetowej, więc możecie podejrzeć jak
        wyszło;).
        • Gość: annanna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 14:14
          a to adres ich strony www.ganiwex.pl
        • scarlett_ohara Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 15.12.09, 23:01
          Anno możesz zdradzić na jaki materiał na kuchnię się
          zdecydowałaś, jak dużo szafek masz w kuchni i cenę ;)?
          Ja jeszcze jestem na etapie wyboru. Byłam dzisiaj w Tossi i niestety
          o obsługa pozostawia wiele do życzenia. Wcześniej chciałam kuchnię
          dębową, ale ...koncepcja mi się zmienia, a dezycję trzeba zaraz
          podejmować. A zdjęcia na maila możesz mi wysłać?
          Z góry dziękuję za wszelką pomoc i wskazówki.
          • Gość: annanna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 13:01
            Niestety żadnych zdjęć jeszcze nie mam. Póki co wielki bałagan jest;) Planuję
            się wprowadzić dopiero w lutym. Mój mąż uparł się na drewno i w sumie w tossi
            myśleliśmy o typowej klasycznej kuchni. Projekt naprawdę ładny. Ale w sumie w
            ganiwexie troszkę przerobiliśmy, bo tamta Pani zauważyła, że troszkę marzy mi
            się nowoczesności. Ciężko było z mężem bo on lubi bardziej rustykalne meble ale
            po montażu przyznał, że ciekawie wyszło. Ustało na frontach dębowych ale meble
            ogólnie w takiej nowocześniejszej formie, prosty frez itp. I w sumie dobrze bo
            jeszcze młodzi jesteśmy to na typowe klasyczne mamy jeszcze czas a ta kuchnia
            też chyba szybko się nie znudzi;)
            Pozdrawiam i życzę udanego remontu
            • scarlett_ohara Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 22.12.09, 14:20
              :) Mój mężczyzna też w bardziej rustykalne klimaty by poszedł, ale
              jeżeli ja zdecyduję się na dębowe meble ( a nie ma biały MDF ;)) to
              na pewno prosty frez i nowocześniejsza forma. Wszystko w kuchni musi
              być w miarę spójne z pokojami, bo kuchnia z półwyspem w sumie
              otwarta na jadalnię i salon, a tam są meble nowoczesne. Sypialnie
              na górze też nie będę miały stylu rustyklanego, więc fronty dębowe z
              ozdobnymi ornamentami, wymyślnymi frezami odpadają.
              No nic muszę sie wybrać do nich, bo w lutym prace wykończeniowe
              ruszają ;)
              pozdrawiam
              • onnn24 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 28.12.09, 12:36
                Polecam bardzo rzetelnego stolarza wykonał juz u mnie kuchnie w
                stylu włoskim i jestem bardzo zadowolony obecnie robi mi szafę
                wnękowa.tel 880-728-241. naprawdę bardzo odpowiedzialna i rzetelna
                osoba i przedewszystkim za rozsadne pieniądze. Wykonuje równiez inne
                meble na wyiar oraz schody i drzwi w drewnie.Polecam goraco !
                • scarlett_ohara Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 31.12.09, 01:59
                  Witaj onnn24 :), a możesz podesłać mi na maila gazetowego zdjęcia
                  swojej kuchni i innych efektów pracy polecanego przez Ciebie
                  stolarza? i może chociaż jakieś imię tego człowieka ;)
                  • Gość: GANIWEX! Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.11, 08:27
                    Najlepsza firma to GANIWEX! Meble widać że są bardzo starannie wykonane,miła obsługa,meble wykonane na czas,meble są czyste ani pyłka kurzu! To najlepsza firma pod słońcem!
                    • Gość: krystyna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 16:05

też mogę polecić z satysfakcją po udanym zakupie i braku usterek
      • Gość: ania Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.01.10, 10:04
        Polecam firme pana Mariusza obecnie maja swoja siedzibę na
        Pilsudskiego 95 w Olsztynie. Przyjada wymierza zrobia darmowy
        projekt. Meble są naprawde solidnie wykonane, w przystępnej cenie i
        co najważniejsze w ustalonym terminie. Wcześniej robiłam pokoj w
        innej firmie i czas oczekiwania strasznie się przeciągał, totalny
        balagan w domu. Na Piłsudskiego zamawiałam kuchnie i jestem bardzo
        zadowolona!!!!!!!!!!
      • Gość: ppollakowski@wp.pl Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.182.182.249.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.10, 19:27
        witam jak potrzebujesz jeszcze mebelki to ja robie solidnie w
        przystepnej cenie pozdrawiam Paweł kontakt ppollakowski@wp.pl
        • isiak33 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 20.12.10, 11:06
          Witam
          Czy ktoś już korzystał z usług tego Pana?
      • ppollakowski Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 21.05.10, 21:05
        Witam wszystkich kturzy szukają mebli, robie fajne mebelki pomiar i
        projekt gratis i co najważniejsze to cena jest przystępna pozdrawiam
        Paweł tel. 664210738
      • Gość: Maryna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.01.11, 07:44
        Czy ktoś korzystał z usług firmy FUH Alternatywa przy ulicy Pstrowskiego w Olsztynie?Będę wdzięczna za opinię
        • Gość: zadowolona Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 16:25
          kożystałam, ponoć sami bracia tam robia, zrobili mi kuchnie i jestem zadowolona, polecam z czystym sumieniem - telefon do Pana Marcina 500 201 911, przyjedzie i wszystko zaplanuje, tak bylo u mnie, powie jak kłaść płytki, porobi szkice, przylaczen, a pozneij wszystko zamontuja, no i ceny maja dobre, bo materiały biara z elblaga, w tam ponoc duzo taniej
        • Gość: Anna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.07.13, 22:20
          Tragiczna firma. Projekt musiałam dać własny bo to co oni wymyślali było chaotyczne i nie wykorzystywało w pełni wnęki. Ja zrezygnowałabym już na tym etapie ale starzy się uparli. Termin przewalony o 3 tygodnie, wykonanie marne (nawet szuflad nie wyregulowali jak należy) i na dodatek wcisnęli nam inny lacobel na frontach. Nie było o co walczyć bo w umowie nie było żadnych danych oprócz ceny. Starzy zapłacili i bardzo żałują że mnie nie posłuchali. Uważajcie bo z umowy nie wynika co za te pieniądze dostaniecie.
          • Gość: Gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.30.59.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.13, 11:32
            Witam wszystkich jak by ktoś szukał pożądnego wykonawcy mebli to polecam Pana Pawła.
            Robił u mnie wszystkie meble kuchnie, szafy, garderobe i łazięnke wszystko wyszło bardzo fajnie, naprawde polecam tel. do niego 664210738
    • Gość: złota rączka Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.ovh.net 28.09.09, 14:35
      jutro przywiozą mi materiał na meble, w sumie wyniesie to ok 1500 zł
      razem z biurkiem i małą komodą, trzeba radzić sobie samemu

img190.imageshack.us/img190/4281/63633994.jpg
      img78.imageshack.us/img78/1332/51912276.jpg
      img215.imageshack.us/img215/3641/27222583.jpg
      img43.imageshack.us/img43/6474/47284328.jpg
      img198.imageshack.us/img198/2035/66625153.jpg
      img198.imageshack.us/img198/6845/55210762.jpg
      img225.imageshack.us/img225/8841/74369368.jpg
    • Gość: Gościu Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.09.09, 15:01
      Mogę śmiało polecić Mebel-Rob z Kołobrzeskiej 17. U mnie zrobili
      kuchnię tanio, szybko i naprawdę solidnie. Szczerze polecam i nie
      mam w tym interesu :).
    • scarlett_ohara Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 28.09.09, 22:43
      nie zamierzam robić mebli sama, annanna pytała o firmę Ganiwex w
      porównianiu z Tossi, więc sama również mebli robić nie będzie ;)
      Pewnie, że jak można to trzeba zaoszczędzić , ale są granice
      oszczędności, bo za dobrąjakość trzeba zapłacić, cudów nie ma!
      Miałam już tanią kuchnię ...teraz szukam solidnej.
    • Gość: ed Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 79.99.128.* 30.09.09, 23:20
      www.fornirmeble.pl/
      • Gość: zb Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 00:01
        Polecam Pana Ornowskiego z Lubawy (tel. w książce telefonicznej). Zgłaszasz
        problem, wybierasz materiał i reszta nie obchodzi Cię.
      • Gość: kaisai Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.09.11, 18:45
        tylko nie fornir stanowczo doradzam
    • Gość: Zygmunt Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 21:21

Jak wam się podoba moja meblościanka?

img237.imageshack.us/img237/3341/dsc0436g.jpg
      • Gość: Pomyłka Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 23:54
        Niesty, znalazłem tanio i blisko, robota w trakcie i już mocno żałuję. Cena za meble niemal 20 tys.
        • Gość: katarzyna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 94.254.246.* 16.12.09, 14:55
          przeczytałam wszystkie wypowiedzi, ale nie zauważyłam wzmianki o
          saloniku na przeciwko szpitala miejskiego - firma p&p. Jestem
          zadowolona zkorzystałam z ich oferty.Moją wymarzoną kuchnię zrobili
          mi w przeciągu trzech tygodni! jestem bardzo zadowolona polecam-
          razem z mężem zamawiamy teraz u nich mebelki do pokoju
          dziecięcego.P.s mają konkurencyjne ceny!
      • Gość: markus Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.03.10, 22:05
        Super pewnie z firmy mebel-rob ha ha ha
    • Gość: Jason A ja potrzebuję półki na ksiązki- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 15:04
      zwykle, najzwyklejsze . Proste i funkcjonalne, bze żadnych bajerów. Gdzie,za ile
      i szybko ????
      • Gość: katarzyna Re: A ja potrzebuję półki na ksiązki- IP: 94.254.246.* 16.12.09, 15:12
        masz tu e-maila do tej firmy co pisałam wczesniej napisz do nich to
        ci napewno odpiszą jaka cena i za ile ja tak robiłam zanim się do
        nich wybrałam pp-meblenawymiar@o2.pl albo numer telefonu 605-935-054
      • Gość: 0tolerance Re: A ja potrzebuję półki na ksiązki- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 09:46
        Jeżeli chcesz solidnej półki drewnianej, np. sosnowej to zobacz
        /regał
        sosnowy/
        w surowym stanie 360zł, lakierowany 400zł. Kupowałem u nich szafę
        bukową. Przysłali szybko, złożyłem w 40 minut i co najważniejsze- zaoszczędziłem
        czas i pieniędze :)
    • Gość: lwtb Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 66.90.77.* 19.12.09, 23:40

meblościanka to totalne przegraństwo, już wolę tapczanopółkę
    • Gość: adela Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 68.168.212.* 15.01.10, 12:27

urocze combo, wygodna meblościanka do siedzenia

www.domosfera.pl/wnetrza/1,93225,7453604,Mebel_wielofunkcyjny.html
    • Gość: Marta Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 18:07
      Witam
      Ostatnio miałam okazje skorzystać z usługi zrobienia mi kuchni na
      wymiar. Kolezanka poleciła Pana Robert Sawko, robił jej szafe
      suwana "KOMANDOR" i meble do łazienki była bardzo zadowolona. Wiec i
      ja mysle skorzystam. Jak pomyslałam tak zrobiłam i nie załuje. Pan
      Robert nie ma wielkiej firmy ani salonów, poprostu skromny solarz.
      Przyjechał wzia wymiary porozmawialismy jaka ja mam wizje swojej
      kuchni Pan Robert mi doradził jak popdlaczać wode, gniazdka gdzie
      powyprowadzać itp. I znikł, po tygodniu sie odezwał z gotowym
      projektem komputerowym mojej kuchni. Wszystko przemyslane w
      najdrobniejszych szczegółach, widac ze ma pojecie i zna sie na
      swojej pracy. Powybieralismy materiały, gdzie co i jak. Cena bardzo
      przyzwoita, w poruwnaniu do innych firm co sprawdzałam. Po trzech
      tygodniach przyjechał zmontował tak jak na projekcie i tak jak
      mówił. Czyściutko, jakość wykonanych mebli jak i usługi oceniam na
      najwyzszym pozimie, Perfekt. Bardzo miły człowiek, działa na
      poleceniach i mysle ze tego typu reklama jest najlepsza i
      najbardziej pewna, i co za tym idzie nie winduje ceny. Polecam Jak
      by ktoś chcial skorzystać proszę bardzo Robert Sawko tel.606695318
      • Gość: JANUSZ Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.147.226.255.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.03.10, 16:04
        Ja polecam firmę MARDOM z Olsztyna. Biuro mają na [przeciwko Alfy,
        tam gdzie kiedyś był bar wietnamski chyba.
        Projekty jak na żywo. Moja kuchnia była wykonana na czas i 3 tys
        taniej niż u konkurencji. Szczerze polecam. Młoda, konkretna ekipa.
        Robia też szafy i rózne meblościanki
        • Gość: a Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 178.36.89.* 11.02.11, 16:25
          I już ich nie ma
    • Gość: markus Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.03.10, 21:58
      Witam polecam solidna mala firme Twoje Meble na ul.Metalowej
    • Gość: Paweł Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.182.182.249.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.10, 19:16
      witam potrzebujesz jeszcze jaies mebelki, ja robie solidnie i za
      rosądne pieniadze pozdrawiam Pawel
    • Gość: ania Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.09.10, 19:21
      Polecam Jaguszewski-meble na wymiar. bardzo fajny stolarz-super profesjonalny. pomoże dobrać materiały, kolorystykę. Współpracuje z projektantami-koryguje ich niedociągnięcia.
      • Gość: Teresa Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.uwm.edu.pl 23.10.10, 13:24
        Ja od wielu lat jestem klientka Pana Malanowicza z Olsztyna. Konsultuje wszystko z projektantką wnętrz, robi solidnie , ma na bieżąco nowe wzory i koloru. jest bardzo elastyczny i co najważniejsze nie jest drogi. Moje meble nie potrzebuja poprawek , wszystko jest z najlepszej Półki. telefon 504432991, polecam
        • Gość: KInga Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.12.10, 12:37
          JA osobiście polecam firmę MebleOn z Olsztyna. Młodzi fachowcy, mają sporo pomysłów, robią szybko i solidnie. Mają swoją stronę Internetową. Z usług firmy korzystała cała moja rodzina i wielu znajomych wszyscy są zadowoleni.
          • Gość: edis Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 80.50.139.* 20.12.10, 13:34
            a jak to wygada cenowo i ile biora za pojekt
            • Gość: alutka Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.12.10, 15:45
              Polecam firmę ELBOR z Elbląga - pomiary i projekt gratis .
              Fachowość w każdym calu ,ceny naprawdę przystępne - o wiele niższe niż olsztyńskie !!!
              2 lata temu robili mi zabudowę kuchni ,teraz wykonali piękny przedpokój ,komody i szafę suwaną
              do pokoju .
              Polecam gorąco :)
    • Gość: asia Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.01.11, 09:31
      Ja polecam Pana ze sklepu meblowego na ul. Kołobrzeskiej (taki w okularach)- nie pamiętam nazwy sklepu, ale mieści się on w tym samym miejscu co meble indyjskie. Robiąc meble umówiłam się z kilkoma osobami z różnych firm i ten z Kołobrzeskiej wycenił najtaniej (taniej o ponad 1000 zł ) a mebli nie było dużo bo kuchnia ma wymiary 2,5m x 1,8m i nie robiłam żadnych ekstra bajerów, więc się naprawdę opłacało. Kuchnię wykonał bardzo ładnie.
      Sam sklep może nie wygląda w środku zbyt ekskluzywnie i nie wygląda że robią kuchni bo nie ma wystawionej zabudowanej ekspozycji kuchennej jak w sklepach typowo kuchennych, ale mają w kompie galerię mebli, które wykonali więc można obejrzeć sobie jak robią.
      • Gość: zator Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 14:08
        rodzice robili u nich, cena i jakość była ok - ja też zamierzam (tylko za kilka m-cy)
    • Gość: Teresa Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.gdynia.mm.pl 08.02.11, 11:56
      Ja polecam stolarza z Olsztyna. Pan Malanowicz (podaje numer telefonu: 504432991) to bardzo solidny człowiek, już kilka razy korzystałam z jego usług. Komody i szafy wykonane bardzo starannie a mojej koleżance robił kuchnie i jest bardzo zadowolona. Materiały wysokiej jakości, długo nie czekałam a co najważniejsze ceny bardzo przystępne.
    • Gość: john Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 18.02.11, 07:52
      polecam almebel wpisać w google zrobiłem u pana Andrzeja cały dom sąsiedzi też naprawdę uczciwy i solidny facet (kuchnie szafy garderoby)na www.jest tel.naprawdę solidne w rozsądnej cenie
    • Gość: Galeria Indeco Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.11, 12:43
      W meblach cenisz wysoką jakość, funkcjonalność i unikatowość??

Galeria Indeco jest tym, czego szukasz!!

Oferujemy Ci wykonane zgodnie z Twoim pomysłem szafy, zabudowy, garderoby, kuchnie i łazienki.
      Dobrze wiemy, jak trudno trafić w potrzeby i gusta klienta, dlatego w Galerii Indeco to Ty projektujesz!!
      Naszym zadaniem jest wprowadzenie Twojej wizji w życie, poprzez stworzenie profesjonalnego projektu , czym zajmują się nasi projektanci, którzy służą Ci fachowym doradztwem i doborem szczegółów.
      Proponujemy Ci szeroki wybór mechanizmów i materiałów, które idealnie wpasują się zarówno w stylizacje retro, jak i wnętrza o nowoczesnym charakterze. Przekonaj się jak łączymy funkcjonalność z komfortem i estetyką i zobacz przykładowe realizacje na naszej stronie: www.galeriaindeco.pl.
      Ty również możesz dołączyć do grona naszych zadowolonych klientów.
      Zadzwoń już dziś: 801 501 505.
    • Gość: Zadowolona Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.03.11, 10:26
      Firma Kalwados -zrobią wszystko: kuchenne -z drewna fronty i forniru-wygląda jak drewno, zabudowy z polotem i szafy wnękowe a dla dzieci pokoiki cukiereczki poleciłam wielu znajomym nawet biura-wszystkie meble na miarę.Mogę podac nr kom.501-027-991maję też stacjonarny ale nie znam.POLECAM>
      • Gość: PROFMEBEL Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 13:56
        Firma PROFMEBEL proponuje Państwu szafy z drzwiami przesuwanym, szafy, garderoby, zabudowy wnęk, zabudowy kuchenne i inne.. Pomiar i wycena bezpłatna, szybka i tania realizacja zamówienia, dogodne warunki realizacji. Zapraszam do studia na Ul. Pstrowskiego 26 ( Wejście od Ul. Metalowej ) www.profmebel.pl Tel: 895135320 kom. 502164079 , 506228510
      • Gość: Marcin Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 21:52
        Na Kołobrzeskiej 27, przed Szkołą Chemiczną, jest firma, która dobrze i tanio robi - Multi Mebel. Gość w okularkach, niepozorny, ale zna się na rzeczy. Robił u mnie i u teściów, wszyscy zadowoleni. Nr tel. 508 554 374 Andrzej Piasta. POLECAM !
        • ppollakowski Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 20.06.11, 16:12
          Witam polecam pana Pawła robi naprawdę dobrze i niedrogo 664 210738
        • Gość: rufek Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.14, 21:42
          witam. polecam max mebel na dworcowej 5 ( budynek zakładów graficznych), różne meble pod wymiar robią- fachowa obsługa
    • Gość: jacek Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.06.11, 20:22
      almebel spoko gość 601362613
      • Gość: to straszne Meble sobie kupują - a Polska ginie! IP: *.olsztyn.mm.pl 16.09.11, 19:08
        Jak wy możecie meble sobie zamawiać, kiedy Polska ginie zrujnowana przez Tuska i jeszcze nigdy nie bylo takiej nędzy!?
      • Gość: cozaroznica Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.10.11, 17:24
        Czy ktoś robił meble w artKuchnie? jak z wykonaniem no i ceną?
        • Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.181.94.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.10.11, 09:44
          ja osobiscie polecam Pana Pawła naprawde dobry fachowiec i rosąndne ceny tel.664-210-738
          • Gość: Antoni Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 13:04
            polecam firme Alternatywa z ulicy Partyzantów 16, robili u mnie, moich rodzicow i kilku znajomych - wszyscy sa zadowoleni, terminy dobre, i ceny normalne nie z kosmosu, pozatym pomagaja we wszystkim, powiedzieli mi jak polozyc plytki, zrobic elektryke itd - pozniej wszystko ladnie pasowalo - naprawde polecam
            Antoni
            • Gość: mika Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.wmzdz.pl 21.10.11, 11:33
              ja polecam pana mariusza ,robi fajne mebelki ,umeblował mi prawie sałe mieszkanie i jestem naprawdę zadowolona.Potrafi doradzić , projekty również przemyślane nawet w 2 wariantach jak ktoś sobie rzyczy. pomiary i projekt jest bezpłatny tel. do pana mariusz to 697-789-647
          • Gość: flash Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 21:35
            Zainteresowanym na terenie województwa Śląskiego mogę śmiało zaproponować Autoryzowanego Przedstawiciela INDECO w Sosnowcu.
            Sprawdzona marka, w połączeniu z wysokimi rabatami sprawia, że wielu klientów korzysta z naszych usług i wszyscy są zadowoleni tak z ceny jak i z jakości i profesjonalizmu naszych usług.

Meble na wymiar
            Meble do zabudowy
            Szafy wnękowe
            Szafy przesuwne

Mnogość opcji, różnorodność materiałów i wykończeń.

Współpracując z Indeco Sosnowiec wygląd szafy ogranicza jedynie wyobraźnia klienta.

Zapraszamy do nas!
            www.szafyindeco.eu

• Gość: zadowolona Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.mm.pl 15.11.11, 21:27
          Witam. Moja koleżanka zamawiała u nich kuchnię. Cena masakrycznie wysoka, wykonanie ok, ale w tej cenie można mieć to samo i dodatkowo coś ekstra, w Olsztynie zbierają zamówienia i robią w Ostródzie. Zawsze meble będą droższe, zamawiane w firmach. Samodzielni stolarze zawsze będą mieć niższe ceny, bo nie muszą ponosić wielu różnych opłat. Jeśli chodzi o stolarza to musi mieć gość spore doświadczenie. Taka jest prawda, że porządne materiały kosztują. Konkurencja na tym rynku jest duża.
          Kuchnię robił mi stolarz (chyba Michał), którego szczerze mogę polecić. Robi wszystko (zabudowy, meble kuchenne, łóżka, schody, nie ma chyba rzeczy której by nie zrobił). Robi naprawdę piękne meble, nie ma do czego się doczepić.Obecnie zbieram kasę na wnękę oraz meble do salonu. Pozdrawiam wszystkich i życzę trafnej decyzji. Namiar do tego Pana-kom.531285773
          • Gość: zadowolona Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.mm.pl 15.11.11, 21:29
            początek dotyczył artkuchni (wysoka cena)
            • Gość: GANIWEX Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.11, 08:42
              GANIWEX na 100% !!!
              • Gość: gossc Re: Meble na wymiar - kogo polecacie?ganiwex IP: 80.50.54.* 12.05.12, 21:35
                Totalna amartorszczyzna, bujam się z reklamacjami mebli kuchennych od kilku miesięcy.
                Nie polecam !!!!
                • Gość: Estrada Lębork Szymon Makles "Estrada" IP: *.lebork.vectranet.pl 24.10.12, 10:24
                  SZYMON MAKLES "ESTRADA" z Lębork jest dla mnie jedą wielką porażką. Meble zaczęły się sypać już po tygodniu użytkowania. Jestem bardzo rozczarowany jakością usług oferowanych przez firmę SZYMON MAKLES "ESTRADA" z Lęborka. Nie polecam
                  • Gość: lukasz podstawka Re: Szymon Makles "Estrada" IP: *.tktelekom.pl 26.04.14, 00:46
                    jesteśmy zadowoleni z indywidualnego podejścia do klienta oraz jakości swiadczonych usług. jedynym minusem było nie wykonanie usługi w określonym czasie ( w naszym wypadku 2 tygodnie opóźnienia ) mimo tego nie mamy do pana pretensji i rozumiemy, że przyczynily się do tego opóźnienia hurtowni czy innych producentów z którymi pan współpracuje. Gorąco polecamy, a w przyszłości napewno zrealizujemy nastepny projekt w pańskiej firmie.
                • Gość: hannxbakec Re: Meble na wymiar - kogo polecacie?ganiwex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.14, 23:03
                  Nie zgadzam się z tą wypowiedzią, ponieważ moje meble z tej firmy są precyzyjnie wykonane i amatorszczyzna no na pewno nie jest.
                • Gość: gosc123 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie?ganiwex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.14, 23:08
                  A ja tą firmę polecam. Meble są ładne, precyzyjnie wykonane i zrobione na czas. Firma jest godna polecenia bo zna się na tym co robi.
              • Gość: kaka Re: Meble na wymiar - kogo polecacie?ganiewx IP: 80.50.54.* 12.05.12, 21:45
                to miałeś szczęście. Bo u mnie totalna porażka . Nie poleca ganiwex . Amatorzy !!!!!
            • Gość: kacper99 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.11, 08:44
              Ganiwex.
          • Gość: Iwona Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.02.12, 22:06
            Zgadzam się w zupełności, że w mniejszych firmach, takich bez salonów będzie taniej. Słuchajcie, sama się przekonałam, że dla tych większych często podwykonawcami są ci mniejsi, czyli jakość jest taka sama. Jak zabuliłam za szafę, to później dostałam telefon do jednego pana, który robi meble z kolegą i tak samo, jak przy pierwszej drogiej firmie miałam profesjonalną pomoc, duży wybór płyt i akcesoriów i projekt, a co najważniejsze mam piękną kuchnię. Zostawiłam sobie nr tel do tego pana i kto tylko szuka fachowca, to gorąco jego polecam. Ten nr to 602 236 798
            • Gość: Gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.ostroda.vectranet.pl 20.02.14, 16:36
              I dzięki takiemu podejściu wspieracie szarą strefę i to dzięki wam nie ma pieniędzy w budżecie na przedszkola, szkoły drogi, itp. Jesteście lata świetlne za zachodem i będziecie bo mentalności Polak wszystko potrafi nie zmienią nawet wasze dzieci. Dlatego na pewno też jeździcie najtańszymi autami bo tu też nie widzicie za pewne różnicy hehe
        • Gość: gosc Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.13, 11:25
          co do ART KUCHNIA, wysoka cena wysoka jakosc. Niestety maja ukryte koszty przy montazu sprzetu AGD. Podlaczenie kosztuje 80ZL, ale dodatkowo dochodzi "umieszczenie" czyli ulozenie sprzetu we wlasciwym miejscu za 100ZL - wyszlo to dopiero przy montazu.
        • Gość: Hania Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 22:16
          Mi poleciła tę firmę znajoma, która ma od nich meble i jest zadowolona. Byliśmy tam z mężem, ale to albo oszuści albo im sodówka uderzyła do głowy.
          Podaliśmy im zakres cenowy jaki możemy wydać (od tego zaczynają) oraz wymagania, bez których nie wyobrażamy sobie naszej kuchni. Okazało się, że na kolejnym spotkaniu przedstawili nam kuchnie za maksymalną podaną przez nas stawkę, bez wymaganych udogodnień, które znajdowały się w tabelce obok jako dodatkowo płatne. Mówiliśmy, że założenia wstępne były inne, ale Kobieta w ogóle nie była skłonna do rozmowy. Kasa, kasa, kasa dla nich!
          Zrobiliśmy kuchnie gdzie indziej, z materiałów od tych samych producentów (dokładnie tych samych) za 60% ceny wymaganej przez ArtKuchnie.
          Nie polecam nikomu!
          • Gość: stolarz Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.devs.futuro.pl 25.01.14, 23:48
            Witam serdecznie.
            Prowadzę firmę stolarską zajmującą się realizacją mebli pod wymiar szafy wnękowe euro kuchnie itp. Współpracujemy juz z 3 projektantami jeśli byłaby Pan/Pani firma zainteresowana współpracą z nami zapraszamy serdecznie wszelkie sprawy dotyczące prowizji są do uzgodnienia na spotkaniu.
            pozdrawiam serdecznie Tomasz Relidzyński
            ps.Proszę o przemyślenie mojej oferty jesteśmy młodą firmą ale rozwijamy się prężnie.
            kom.60599260
    • Gość: Mirek Rojchert Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.12, 16:29
      GANIWEX. Byłem zaskoczony jakością wykonania oraz czystością podczas montażu.Poza tym świetna obsługa pożartować można ;D .Dla mnie liczy się jakość wykonania podczas montażu byłem bardzo zaskoczony jakością wykonania!!! KAŻDY mój znajomy pyta się skąd mam takie śliczne meble!!! Cieszę się że wybrałem firmę GANIWEX!!!
    • Gość: Mirek Rojchert Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.12, 16:33
      GANIWEX. Zaskoczyła mnie czystość podczas montażu .Poza tym świetna obsługa pożartować można ;D .Dla mnie liczy się jakość wykonania podczas montażu byłem bardzo zaskoczony jakością wykonania!!! KAŻDY mój znajomy pyta się skąd mam takie śliczne meble!!! Cieszę się że wybrałem firmę GANIWEX!!!
    • Gość: ***** Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.12, 13:46
      ZAWSZE I WSZĘDZIE GANIWEX NAJLEPSZY BĘDZIE !!! ™
      • Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.146.197.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.01.12, 14:13
        Gość z GANIWEKU sam sobie reklame robi PAJAC
        • Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.146.197.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.01.12, 14:15
          Polecam pana Pawła naprawde dobry i niedrogi fachowiec tel do niego 664-210-738
          • Gość: Rafał Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 25.01.12, 14:02
            a ja polecam Mebel Rob z Kołobrzeskiej w Olsztynie. Zrobili mi pokój, teraz umawiamy się z kuchnia. Wykonanie i jakość materiałów super, cena niska w porównaniu do konkurencji, terminowo i rzetelnie - tylko nie zdziwcie się - zakład maja jakby w piwnicy - ale w środku pełno albumów ze zdjęciami - dodaje numer do nich - 602 73 73 48
            • Gość: Magda Re: Meble na wymiar - kogo nie polecacie! IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.12, 10:54
              witam. chciałbym ostrzec przed korzystaniem z usług firmy GRAFIT z ul.Elbląskiej, która robiła mi pod zabudowę dużą kuchnię. nie dość że zwlekali z terminami, zostawiali po sobie bałagan, w trakcie zlecenia przez ponad tygodnia nie odbierali telefonu ( po otrzymaniu przedpłaty na poczet mebli), zamówili fronty w pionie a nie w poziomie ( trawa morska ) także montaż opóźnił się o jakieś tygodnie i po ok. 1,5 roku użytkowania kuchni zaczynają mi się szafki rozklejać a dodzwonić się do firmy nie mogę!!!
              • Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo nie polecacie! IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.14, 11:06
                Ja polecam ostatniego prawdziwego stolarza w Olsztynie pana Krzysztofa tel, 600892920 . To jest prawdziwy stolarz a nie montarzysta gotowych elementów .
                • Gość: znajomy Re: Meble na wymiar - kogo nie polecacie! IP: 212.180.151.* 07.12.14, 22:40
                  Meblox Grzegorz Miąsek warszawa - przestrzegam przed jakąkolwiek współpracą , po 4 miesiącach, ciągłych kłamstw, przekładania spotkań, przestał odbierać telefony. Kuchnia jest nie skończona, krzywa, wszelkie zawiasy, szyny itp. najniższej jakości. Blat po tygodniu napuchnięty - dziura w na zlew nie była w żaden sposób zabezpieczona przed wilgocią. pan Grzegorz nie miał pojęcia, że w zmywarce są regulowane nogi dlatego aby ją podnieść na potrzebną wysokość podkładał ścinki z blatu. Tragedia!
          • Gość: ela Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 21.06.12, 15:13
            Czy ktos robil mebelki u Pana Pawla?
            • Gość: Jarek Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.180.192.246.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.06.12, 08:13
              Tak robił u mnie pan Paweł całe mieszkanie jestem zadowolony z wykonania i z ceny pozdrawiam Jarek
    • Gość: Kasia Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 13:50
      Wszystkie meble w moim domu robiła firma Pakiw spod Olsztyna. Ceny mają naprawdę dobre, a wykonanie jest solidne i na czas. Spodobało mi się ich podejście do klienta. Przyjeżdża taki młody pan z panią. On patrzy na sprawę technicznie (naprostował kilka moich pomysłów :) ), a ona podpowie co będzie ładnie wyglądać, co jest w modzie i co jest funkcjonalne. Niby nic, ale nie zawsze ma się pogląd na to, jak nasza kuchnia czy szafa mają wyglądać, a takie doradztwo bardzo się przydaje. Tym bardziej, że za darmo dostałam projekt wizualny.
      Na kuchnię czekałam 3 tygodnie. Montaż trwał jeden dzień. Nawet nie musiałam sprzątać, bo montażyści zrobili to za mnie. Gorąco polecam tą firmę. Jakby ktoś chciał skorzystać z ich usług, na ich stronie powinien być kontakt.
      • Gość: Magda Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.11.12, 08:39
        Nie polecam firmy Pakiw. Bardzo się zawiodłam. Nie potrafią obsługiwać klientów. Szef nie dotrzymuje słowa. Wystawiają cenę bez projektu. Nie dbają o klienta. Jeśli tak traktują klientów to co mówić o realizowaniu usługi. Cieszę się,że w porę zrezygnowałam z usług tej firmy.
      • Gość: Malina Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.15, 14:51
        również nie polecam firmy PAKIW - po oględzinach i wycenie umówiłam się na realizacje - 6 tygodni po tym czasie nie odbierają telefonów. Po następnych 2 tyg skruszony pan oświadcza że szybko zrealizują - i po 2 tygodniach powtórka - tylko sms "proszę znaleźć innego stolarza" jakieś jaja a nie firma!
    • Gość: marcin Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.1and1.pl 05.02.12, 09:51
      Nie polecam Pluciennik meble kuchenne bo ich doradztwo w kwesti wyboru mebli to glownie wypychanie materialow ktore maja na na dana chwile na magazynie.
      Opowiadaja o roznych ciekawych rozwiazaniach zachecaja w kwesti zakupu, przekonuja ze to niby najlepsze rozwiazanie w kwesti naszych mebli tylko po to zeby pozbyc materialow ktore im zalegaja a kazda propozycja zamowienia czegos innego budzi wielkie zdziwienie, prawie ze oburzenie.

Za wysoka cene ktora oferuja wybor jest raczej slaby, porownywalne firmy stolarskie w Olsztynie oferuja duzo wiecej za podobna cene.
      Warto sie zastanowic zanim sie wybierze ta firme bo chyba normalne ze nikt nie chce zeby jego meble byly takie same jak sasiada.
      • Gość: gosc Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.147.2.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.02.12, 07:36
        Witam ja chętnie zrobie panu mebelki dobrej cenie i co wazniejsz jakie będzie pan chciał 66421073
        • Gość: Kasia Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.02.12, 20:34
          Z chęcią polecam firmę Meble Dobreńko. Pan cierpliwie pomagał nam podjąć decyzję, doradzał optymalne rozwiązania i na miejscu zmieniał projekt pokazując różne możliwości. Meble zostały wykonane zgodnie z ustalonym terminem i zgodnie z naszym wyobrażeniem. Byliśmy zachwyceni. Namiary na tę firmę dostaliśmy od koleżanki, która też jest zadowolona ze swojej kuchni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka