hele-na80 17.08.15, 22:20 Czy zna ktoś dobry ośrodek leczenia uzależnień? Słyszałam, że ten jest dobry promaind.pl ale czy znacie jakiś bliżej Warszawy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piot-r1970 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 15.09.15, 22:49 Koło Warszawy nie znam. Ale znam bardzo dobry prywatny ośrodek WANT na Kaszubach. Moja bratowa była tam na terapii 6 tygodni i bardzo sobie chwaliła profesjonalizm terapeutów oraz warunki w ośrodku. Mówiła tez o super atmosferze jaka tam panuje. Sam byłem tam u niej na odwiedzinach, to miałem wrażenie, że panuje tam taka rodzinna atmosfera. Ludzie z którymi rozmawiałem bardzo sobie chwalili podejście terapeutów i właściciela. Polem Piotr. Odpowiedz Link
krystyna655 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 19.09.15, 17:04 Polecam ośrodek Primum Vivere w Kozach k/Bielska Białej. Mój mąż był w długim ciągu alkoholowym. Ten ośrodek pomógł mu wyjść z choroby i stanąć na nogi. Nie pije on już 3 rok. Jestem wdzięczna całemu zespołowi terapeutycznemu za ich pomoc i poświęcenie. Mąż uczestniczy w warsztatach, które regularnie odbywają się w ośrodku tym samym kontynuując terapię, tym samym Mogę śmiało stwierdzić, że ośrodek nie "opuszcza" pacjenta, gdy ten przejdzie terapię podstawową. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
wolny-1965 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 18.10.15, 18:29 Ja również polecam Prywatny ośrodek terapii uzależnień "WANT" w Ostrzycach o którym wcześniej pisał Piotr. Sam nie dawno ukończyłem 4 tygodniowa terapię. Przede wszystkim bardzo dobrze przemyślany program terapii. Dużo urozmaiconych zajęć teoretycznych i praktycznych. Dużo dowiedziałem się o swoje chorobie. Teraz dalej przyjeżdżać do ośrodka na mitingi AA oraz grupy wsparcia. Jestem bardzo zadowolony a przede wszystkim trzeźwy. Szczęśliwy Alkoholik Odpowiedz Link
wk1711 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 23.01.16, 18:58 Witam. Mój mąż jest uzależniony od alkoholu i chce mu znaleźć środek. Ile wynosi koszt takiej terapii i czy od razu przyjmują czy trzeba długo czekać Odpowiedz Link
odpocznienie Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 10.10.16, 23:53 Polecam ośrodek terapii "Odpocznienie" ([url=http://terapia-odpocznienie.pl]terapia-odpocznienie.pl[/url]). Jest to prywatny ośrodek z kadrą, która posiada już wieloletnie doświadczenie w skutecznej pomocy osobom uzależnionym. Kontakt: mail: biuro@odpocznienie.pl tel: 501 226 582 Odpowiedz Link
janusz828 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 10.11.15, 14:11 ja polecam osrodekarkadia.pl Byłem 8 tygodni, widziałem, jestem czysty Odpowiedz Link
janek.ko Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 25.11.15, 09:41 Polecam prywatny ośrodek w Iwoniczu niedaleko Krosna, bardzo dobrzy terapeuci i profesjonalnie przygotowany program leczenia. Szwagier był tam niedawno i bardzo sobie chwalił indywidualne podejście do każdego pacjenta, urozmaicone zajęcia, domową atmosferę w ośrodku i super warunki mieszkalne. Szczerze polecam każdemu ten ośrodek. Pozdrawiam Marek. Odpowiedz Link
rafal.j87 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 30.11.15, 01:34 Na wysokosci watroby tylko ze po lewej stronie masz trzustke. Zdaj sobie z niej sprawe. Poprostu skup sie na niej i myslami wrzuc do niej jakby chec picia czy palenia, tego z czym masz problem i trzymaj tak juz caly czas!!!!! To dziala, chec przemija. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sergiejxxx87 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 08.02.16, 15:52 Ja polecam prywatny ośrodek MANDALA byłem tam 5 tygodni jestem czysty 2 lata . Pokazali mi jak walczyć z uzależnieniem i co najważniejsze dlaczego cpalem dzięki temu wiem ze da się bez tego żyć choć kiedyś nie wyobrażałem sobie dnia bez kreski problemem nie jest uzależnienie tylko problemy których nie rozwiązujemy i uciekamy w używki Odpowiedz Link
pyza1208 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 20.03.16, 12:26 Nie polecam osrodka WANT.Chyba ze jako osrodek wczasowy,brak profesjonalimu i duzo innych rzeczy ktore byly obiecane a ich nie bylo . Odpowiedz Link
uzanek Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 30.03.16, 09:17 Dobry ośrodek z okolic Poznania to www.uzaleznieniapoznan.pl Odpowiedz Link
erga1 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 17.04.16, 14:05 W Siedlcu, koło Wrocławia jest dobry ośrodek Nadzieja, tu poczytasz o nich leczenie-uzaleznien.wroclaw.pl/ Odpowiedz Link
laurapospiecha Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 18.04.16, 15:14 Witam Ciebie serdecznie, przy Warszawie nie pomogę bo jestem z Krakowa ale w mojej okolicy jeśli chodzi ci o odtrucia Alkoholowe mogę z czystym sumieniem polecić Ci ośrodek Wiosenna na ładnej w Krakowie. Brat mojej mamy był uzależniony przez 13 lat już cuda na kiju wymyślali w końcu dorósł do tego, żeby nie chclać i udał się do tej przychodni oni go skierowali do ośrodka Wiosenna w Ściejowicach i pomogło. Pobyt sporo kosztował ale gość w końcu nie chleje a nie to najważniejsze że on nie chleje tylko to że rodzina ma spokój święty. Linku do strony ci nie podaje bo tutaj chyba nie można ale wpisz sobie Ośrodek Wiosenna Ściejowice. Odpowiedz Link
laurapospiecha Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 18.04.16, 15:20 Witam Ciebie serdecznie, nie wiem dlaczego masz takie złe doświadczenia, brat mojej mamy też był w wiosenna i wyszedł z nałogu nie piję już trzeci rok i życie wróciło do normy im wszystkim a to chyba jest najważniejsze. Co do kadry nie znam się, kto tam jest i jacy lekarze ale widzę efekty po Romku, a już pił latami a kiedy byłeś bo mój wujek wrócił w 2014 roku i wszyscy chwalą ośrodek Wiosenna. Odpowiedz Link
laurapospiecha Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 25.04.16, 09:55 Witam serdecznie, z konkurencji Pan jest? Mój Wujek był w tym ośrodku i wyszedł kilka miesięcy temu i nie piję w ogóle, a to chyba rekomendacja najlepsza, może po prostu, proszę napisać do właścicieli ośrodka i wyjaśnić Wasze nieporozumienia a nie oczerniać ludzi trochę nie poważne z Pana strony. Mojemu Wujkowi pomogli, ciotka ma spokój święty, on nie pije nie ma krzyków w domu a zatem potrafią wyciągnąć z alkoholizmu. Odpowiedz Link
albert6356 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 02.05.16, 06:48 Polecam Osrodek leczenia w Ligocie Pięknej pod Wrocławiem.Terapia w ośrodku na bardzo wysokim poziomie,a atmosfera jak w domu.Bardzo życzliwi i pomocni.Leczylem sie tam rok temu i pełen profesjonalizm w ośrodku.Godny polecenia i uwagi Odpowiedz Link
pyr.ann Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 14.05.16, 13:02 ja polecam leczeniealkoholizmu.com/ Odpowiedz Link
habrek2016 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 21.06.16, 16:03 Ja chodzę już rok do Pani Magdaleny Staszewskiej. Leczę się z powodu uzależnienia od leków i alkoholu. Pani Magda przyjmuje w Warszawie na Żoliborzu tel. 603 445 335 Mogę ją polecić z czystym sumieniem. Gabinet ma w mieszkaniu w kamienicy więc jest anonimowo i przyjaźnie. Powodzenia Odpowiedz Link
mandy34 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 21.07.16, 12:05 W Warszawie jest nowy prywatny ośrodek leczenia uzależnień na szerokiej ,bardzo dobre warunki a kadra niesamowita pełen profesjonalizm żadnej ściemy polecam terapia-u.pl Odpowiedz Link
biseptol1975 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 07.09.16, 08:54 Polecam prywatny ośrodek w Turawie Mental Relax www.mrh.center niedaleko Opola, bardzo dobrzy terapeuci i profesjonalnie przygotowany nowatorski skuteczny program leczenia. Znajomi byli tam niedawno i bardzo sobie chwalili indywidualne podejście do każdego pacjenta, urozmaicone zajęcia, domową atmosferę w ośrodku i super warunki mieszkalne. Polecam każdemu ten ośrodek. Pozdrawiam Jarek. Odpowiedz Link
terapeuta_uzaleznien Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 12.09.16, 18:44 Dzień dobry, polecam pomoc certyfikowanego specjalisty terapii uzależnień dla osób mających problemy ze środkami psychoaktywnymi ( narkotyki - w tym dopalacze , alkohol, nikotyna ) oraz internetem i hazardem, jak również ich bliskich. Dyskretnie i skutecznie, lokalizacja - centrum Warszawy kontakt telefoniczny 506 841 736 Odpowiedz Link
mmmisi Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 27.09.16, 17:33 świetny ośrodek z wspaniałymi terapeutami.ponad rok temu byłam na terapii. nie miałam ochoty się leczyć. matka zdecydowała i tak się stało.bunt był ogromny, ale po kilku dniach jakoś powoli zaczął ustępować. do dziś nie piję!! genialni terapeuci , a zwłaszcza jedna -przezywana dentystką. ośrodek bardzo dobry polecam. cała kadra wspaniała. terapia zadziałała! dziś mam pracę i inne relacje z matką, jeszcze pracuję nad sobą. polecam z całego serca NowaDroga.wrocław.pl i dzięki za opiekę jeśli ktoś z ośrodka przeczyta. do zobaczenia przed świętami - jak co roku. Odpowiedz Link
marcin.tajner Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 10.10.16, 00:16 Na pewno dobrym ośrodkiem leczenia uzależnień jest Aragorn. Mój tato był tam na miesięcznej terapii i bardzo mu pomogli. Odpowiedz Link
odpocznienie Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 10.10.16, 23:55 Polecam ośrodek terapii "Odpocznienie" /terapia-odpocznienie.pl/. Jest to prywatny ośrodek z kadrą, która posiada już wieloletnie doświadczenie w skutecznej pomocy osobom uzależnionym. Kontakt: mail: biuro@odpocznienie.pl tel: 501 226 582 Odpowiedz Link
odpocznienie Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 11.10.16, 11:14 Polecam ośrodek terapii "Odpocznienie" (terapia-odpocznienie.pl). Jest to prywatny ośrodek z kadrą, która posiada już wieloletnie doświadczenie w skutecznej pomocy osobom uzależnionym. Kontakt: mail: biuro@odpocznienie.pl tel: 501 226 582 Odpowiedz Link
eliasz1974 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 23.10.16, 20:49 Polecam Ośrodek Odpocznienie Żurawi Mlyn 😀Pełna profeska Odpowiedz Link
eliasz1974 Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 23.10.16, 20:50 Polecam Odpocznienie Zurawi młyn Superrrr Odpowiedz Link
markopan Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 02.11.16, 19:17 Niestety w pobliżu Warszawy nie znam żadnego, tzn nie byłem i nie mam nikogo kto był, pomimo że sam jestem z okolic. Leczyłem się z alkoholizmu w Ściejowicach w Wiosennej to pod Krakowem. Muszę przyznać, że sceptyczne podejście miałem do takich ośrodków, a jednak warto. Pracują tam sami specjaliści, którym zależy na tym aby pomóc. www.osrodekwiosenna.pl Odpowiedz Link
olisiasia Re: Dobry ośrodek leczenia uzależnień? 25.09.18, 21:51 Tata miał problem a piciem, w sumie odkąd pamiętam pił. Dzięki terapii w prywatnym ośrodku Tratwa w Wiśle udało mu się wyjsć z nałogu. Juz ponad rok jak nie wrócił do nałogu. W końcu udało się. Pomagają wielu osobom, nawet tam pracują osoby które wyszły z nałogu, może własnie dzięki temu tak dobrą terapię mają Odpowiedz Link