stedo Re: Owiń 11.11.09, 20:36 A Ciebie nikt nie chciał owinąć w bawełnę jak Liiskę?;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Owiń 12.11.09, 01:53 Kitka w pospolitą bawełnę? W jedwabie, to bym jeszcze zrozumiał, ale w bawełnę? A te jedwabie to najlepiej w postaci pościeli. Odpowiedz Link
stedo Re: Owiń 12.11.09, 12:41 Jakoś sobie nie przypominam bym słyszała o jedwabnej pościeli, nawet w dawnych czasach u sfer tzw. wyższych.Najbardziej ekskluzywny był adamaszek.Ale może się mylę. Proszę mnie poprawić jakby co;) A Kitkowi jedwabie jak najbardziej pasują. Tyle że to niepraktyczne, gniotą się;) P.S.I tak myślę i myślę o tej jedwabnej pościeli.I tak jakby gra słów znajoma z literatury, ale to ew. w jakiś romansach czy harlekinach;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Owiń 12.11.09, 15:34 > I tak myślę i myślę o tej jedwabnej pościeli.I Coś w tym jest - można o niej czytać, występuje jako obiekt w popkulturze, ale nikt jej nie widział a tym bardziej nie używał. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Owiń 12.11.09, 17:14 Ja mam jedwabny szal. Wydałam na niego majątek a jeszcze nie miałam okazji użyć. Ale on na okrycie się za mały, co najwyżej może służyć do związania rąk. ;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Owiń 12.11.09, 18:00 > Ale on na okrycie się za mały, co najwyżej może służyć do związania rąk. ;) O , takiego związania?. :) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Owiń 12.11.09, 22:40 > Troszkę innego. :) To nie jest odpowiedź... podaj trochę szczegółów :) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Owiń 12.11.09, 22:59 > Coś dzisiaj wyjątkowo dużo szczegółów chcesz. :) Widać dziś pierwszy czwartek tygodnia jest... To musi być to. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Owiń 13.11.09, 00:23 > Czy w piątek masz taki sam nastrój? ;) No nie wiem... Mała czarna, jedwabny szal, mały kitek... Mamy już piątek? No to pewnie tak. Ale zbliża się weekend. Więc pewnie będzie jeszcze lepszy :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Owiń 12.11.09, 17:28 Stedo, zakłamujesz. On mnie właśnie nie chciał owijać w bawełnę :) Tylko dalej nie wiem w co. Odpowiedz Link
stedo Re: Owiń 13.11.09, 00:07 No właśnie to miałam na myśli. Że/zdań nie zaczyna się od "że",ale co tam;)/Ciebie nie chciał,i ją pytałam czy i jej też. Trochę nieprecyzyjnie mi wyszło;) Odpowiedz Link