forumowicz_pospolity 03.03.11, 11:32 :( autentycznie mi smutno sie zrobiło niedawno patrzyłem na jej biogram i podziw miałem dla tego jak sie trzyma jak na swój mega wiek i ile takiej osobie nalezy zyczyć, bo przecież 100 to lajtowo przeskoczy ech Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Irena Kwiatkowska 03.03.11, 11:34 2 lata temu w Niani jeszcze wystąpiła goscinnie Odpowiedz Link
sru_karka Re: Irena Kwiatkowska 03.03.11, 12:14 A ja jestem w szoku, że ona miała 98 lat! Dla mnie zawsze pozostanie żywiołową kobietą pracującą :) Uwielbiam ją! Smutne to, bo raz za razem, odchodzą najlepsi... Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Irena Kwiatkowska 03.03.11, 12:18 98 to solidny wiek, niewiele osób tyle wytrzymuje, w szczególności w jako takiej formie. Gdy sobie policzyłem zaskoczyło mnie, że biorąc udział w powstaniu była już po trzydziestce. Odpowiedz Link
kkuki Re: Irena Kwiatkowska 03.03.11, 12:25 a to mnie zaskoczyłeś :( Mimo 98 lat wyglądała na 75 zaledwie, a energii miała więcej niż niejedna 60-latka, charyzmatyczna babka nie do zdarcia. Szkoda :( Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Irena Kwiatkowska 03.03.11, 12:41 dlatego , mówie, jej aktorstwo nie kazdemu musi przypadac do gustu, takie troche krzykliwe (ja lubie ale bez przesady) ale jej witalnosc to juz zjawiskowa była no sory 98 lat aktor to raczej na wózku jezdzi i nie wie jak sie nazywa, lub coś w tym stylu, a nie grywa w serialach chociaz Kirk Douglas ma 95 i podobnież na Oscarach ostatnio niezle zapodawał, do młodej prowadzącej : "gdzie byłaś jak ja kręciłem filmy....?" Odpowiedz Link
conena Re: Irena Kwiatkowska 03.03.11, 13:16 to bardzo przykre, ale zostawiła po sobie mnóstwo świetnych ról i rólek. można oglądać i się uśmiechać, a o to jej przecież chodziło. Odpowiedz Link
jarkoni Re: Irena Kwiatkowska 04.03.11, 18:44 Coraz mniej takich jak Ona.. A szczerze, to następczyń nie widzę Odpowiedz Link