kukorica.aratas 03.09.13, 13:10 Sezon się kończy, może na pożegnanie lata sernik jaki by zrobił alboco? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-death Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 03.09.13, 13:16 Sernik z bobu? Kurczę, to nawet Wilowka takiego cuda jeszcze nie piekła. Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 03.09.13, 13:22 Z bobem. Oraz z - na ten przykład - brzoskwiniami. :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 03.09.13, 20:40 Bobu nie widziałam, ale chałwa w tym roku obrodziła. Ostatnio sernik z chałwą piekłam :) Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 03.09.13, 22:36 Wielkie mecyje, zawsze taki pieczesz. :P Odpowiedz Link
wilowka Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 03.09.13, 23:11 No trochę tak, ale społeczeństwo się domaga ;) a na urodziny robiłam sernik banoffee :P A jutro będę robiła śliwkellę I wszyscy będą myśleć, że jestem suotka i rużowa... :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 03.09.13, 23:13 Oraz - jaki lubisz? Upiekłabym Ci :) (no, chyba że już to kiedyś zrobiłam, bo to nie masz na świecie żadnej pewnej rzeczy... ) ;) Odpowiedz Link
mazgalis Naj śfieszsze wieścis frontó :) 10.09.13, 11:01 wilowka napisała: > Oraz - jaki lubisz? Upiekłabym Ci :) Na razie nie ma musó, gdyż wczorej podjadłem nieco chałwy. Że tak powię - saute. :cool: I niniejszym znajduję siebię nasłodzonym. :) > no, chyba że już to kiedyś zrobiłam, ... A wiesz, że nie wiem... PS. Piesek też nie wie. :) Odpowiedz Link
berta-death Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 03.09.13, 23:18 A śliwkella to co to jest. Mnie się kojarzy z czymś procentowym. Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 04.09.13, 13:23 Cokolwiek to jest, nazwy stanowczo zbyt nowomodne. błee :> Bynajmniej dla mnie niestety. :P Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 03.09.13, 22:30 > aleś bobó zadał Wiedziałę jiż ci się spodoba. :) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 04.09.13, 14:32 ci z małej, pffffffffffffff ; Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 05.09.13, 14:50 Ty! Cie tu zaraz wezme i naprostuje! Paczcie no, szumieć mie będzie tutej. :> Odpowiedz Link
mnop2 Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 05.09.13, 20:10 Tylko napraszczaj mnie szybko i tresciwie ;) Kurdem, ten iShit nie ma polisz liter! Odpowiedz Link
mnop2 Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 06.09.13, 18:38 :( Pewnikiem boi sie bliskosci, czy cos :( A ja tu siedze na malutkim stoleczku i czekam :) Odpowiedz Link
mazgalis Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 06.09.13, 19:04 On rozpłyną się w nicości. Niewróci jórz. :> Etam, lepiej już tych polskich literek szukaj, może pożytek jakiś z tego będzie. :P Odpowiedz Link
mnop2 Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 06.09.13, 19:54 Pożytek to je zupełnie z czegoś in-n-n-n-n-ego. A co to z a część ego, mazgaju? Odpowiedz Link
mazgalis Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 06.09.13, 23:56 To jest coming oót. Gdyż jestę Łotyszę. :) Mam jeszcze po mamie pierwszy człon nazwiska (litewskie, na literkę s :)). Ale go nie używam, gdyż Hiszpaninę nie jestę. :P Odpowiedz Link
mnop2 Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 07.09.13, 13:41 mazgalis napisał(a): po mamie pierwszy człon nazwiska (litewskie, na literkę s :) faxtycznie, pite było ;P Odpowiedz Link
mazgalis Re: Ej, a jest jeszcze na targu bób? 09.09.13, 13:14 Zazdrościsz mi, boś z gminó. :P Odpowiedz Link
mazgalis Widzę, że rozbudziłę wyobraźnię :> 10.09.13, 11:05 Następnym razem się zastanowię, zanim odgrzebię jakiś wątek - żetak powię - drażliwy. Punktowo drażliwy. :P Odpowiedz Link
mnop2 Re: Widzę, że rozbudziłę wyobraźnię :> 10.09.13, 18:17 Widzę, że Cię to przerosło ;P Odpowiedz Link