Dodaj do ulubionych

Słowo, co go w Góglu nie ma.

17.08.14, 22:37
A jak w Góglu nie ma (i jeszcze przez chwilę nie będzie, dopóki nie wyślę tego wąta), 'naczy chiba ja wymyśliłę. :)

Co jest o tyle dziwne, że w realu takie cóś ('naczy desygnat) chyba coraz bardziej jest.

A imię (którego jeszcze przez chwilę nie ma) jego: katoterliban

Chyba będę wypierdalał z Polaczkowa jednakowoż. To coraz bardziej ciąży w stronę Iranu, a mnie coraz bardziej to uwiera.

Amen.
Obserwuj wątek
    • nexstartelescope Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 18.08.14, 08:56
      "Co nie ma w gogle to nie ma wogle" - Dalajlama.
      • nexstartelescope Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 18.08.14, 08:58
        P.S Did you mean "katotaliban" ?:ł
        • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 18.08.14, 09:53
          I meant extactly what I wrote, zasadniczo. :P

Hint (dla niekómatych):

https://grafik.rp.pl/grafika2/899293,965817,148.jpg
          • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 18.08.14, 10:23
            PS. Awogle to chiba z samego rana już się na wodę wykosztowaś, coby ululać młode i móc swobodnie zasiąść do palcowania. :)
            • nexstartelescope Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 18.08.14, 15:18
              "Z samego rana" - ha -dobre sobie. "Samo rano" to na pewno u mję nie jest ósma, samo rano to jest 4-5 kiedy dzidzior postanawia wstać, pobawić się radośnie pół godziny, kolejne pół pomarudzić (tu faktycznie kran idzie w róh) po czym znowu zasnąć na godzinę i dopiero wtenczas godnie rozpocząć dzień. A do kompa to mi już nawet czasem pozwala zasiąść nawet jak nie śpi (znaczy się - mać palcuje (ekhem, wolałabym tótej inne słowo) a młode zbiera brudy z podłogi i wkłada do buzi/ goni kota z zamiarem włożenia do buzi/ wybiera ziemię z kwiatków i wkłada do buzi/ doczołguje się do ściany i ryczy, bo nie wie co dalej - niepoczebne skreślić)
              A Twój obrazek coś go wkleił nic mi nie mówi. Kto zacz?? :ł
              • stedo Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 18.08.14, 23:34
                Moja Ty gwiazdo, faktycznie masz nieco wyrwane z życiorysu skoro nie wiesz kto zacz. Ale masz wybaczone skoro świeża mać z Ciebie. Pamiętam ten czas jako najcięższy okres w życiorysie mimo upływu wielu lat. A ten tam to naczelny polski talib, Terlikowski. Ostatnio błysnął pomysłem żeby zabronić aborcji ciąży z gwałtu.
                • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 00:56
                  > ... A ten tam to naczelny polski talib, Terlikowski. ...

Dokładnie mówiąc to nie jest cały Terlikowski, to tylko najlepszy uśmiech Terlikowskiego.

Nie chciałem być okrutny, katopojeb też stworzenie boże.
                  • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 01:05
                    PS. Ale gdyby komuś (po przeczytaniu powyżej o "najlepszym uśmiechu") przyszedł do głowy najlepszy uśmiech lorda Fitzpur na regatach w Southampton, to przyznaję się bez bicia, że moim skojarzeniem był raczej tawariszcz Pieriesmierdłow patrzący na egzekucję mienszewików. :P
                • nexstartelescope Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 08:58
                  Apstrachując (ekskuze mła!) od tego, że mam wyrwane z życiorysu, no bo mam, to i tak bym pewnie nie wiedziała, kto tę pan , bo mediów niewiele oglądam, a już polskich w zupełności. I nie mogę znaleźć ni jednego powodu, dla których informacja taka jak podana przez Ciebie miałaby mi się przydać, no może jakbym chciała sobie ciśnienie podnieść z rana, to by się nadało. Ale i tak wolę kawę ;)
                  O wiele spokojniejszy i bezstresowy żywot prowadzę nie śledząc mediów, zwłaszcza że 99,9% tego, co serwują , to że tak powiem - niósy z dópy :ł
                  Poza tym - miło Cię znów widzieć, Stedzieńkó ;)
                  • nexstartelescope Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 08:58
                    P.S właśnie, że umiałam się podpiąć, tylko sralis mazgalis był pierwszy i to z dwoma postami :P
                    • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 11:46
                      Dobra, kąpromisowo przyjmijmy, że jedna taka water-crazy toddler's mom - na podobieństwo słynnego japońskiego piłkarza - palcuje jakotako. :P

Oraz nadmieniam, jiż tutej jestę tylko Łotyszę. Pierwszego, litewskiego nazwiska (co je mam po mamusi) na foróm nie używam. :>
                • berta-death Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 13:04
                  Oj, nie pocieszaj bez pokrycia. ;P Jak już jesteśmy przy polityce, to matka pewnych znanych bliźniaków w wywiadzie mówiła, że też myślała, że po wyjściu z okresu niemowlęcego najgorszy czas ma już za sobą i teraz zacznie się sielanka. A potem chłopaki poszły do szkoły. A jeszcze bardziej potem to nie tylko jej sielanka się skończyła.
              • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 01:27
                nexstartelescope napisała:

> znaczy się - mać palcuje (
                > ekhem, wolałabym tótej inne słowo)

'naczy jakie, zasadniczo - netóje? :|
          • thank_you Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 12:19
            O matko bosko i córko, że też paluchy ci nie odpadły, gdy wpisywałeś nazwisko tego oszołoma w gógla. Przecież to ideologiczny brat Antka, %^$# mać.
            • berta-death Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 12:57
              Kolejny duch. Strach forum otwierać.
              • thank_you Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 13:00
                Że, ekhm, mua?
                • berta-death Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 13:05
                  No a kto inny, niczym duch wyskakuje z szafy, mówiąc łuuuu? Jeszcze Stedo, bo Kuki wyskoczyła wcześniej.
                  • thank_you Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 13:09
                    Się stęskniliśmy się. ;-)
                    • berta-death Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 13:16
                      Całe szczęście. Już myślałam, że pan na T, ma taką siłę oddziaływania, że gdzie się nie wymieni jego nazwiska tam od razu tłum się robi. ;)
                      • thank_you Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 13:27
                        Ale zobacz jacy niektórzy szczęśliwi - nie wiedzą, któż zacz.

Może - tak jak w pewnym dowcipie - rzucić to wszystko i wyjechać w Bieszczady? ;-)
                        • nexstartelescope Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 20.08.14, 10:09
                          Eeee, spalilas:-P dowcip byl o Wąbrzeźnie. Ale w sumie wszystko jedno, byleby masowka nie docierala .
              • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 23:30
                berta-death napisała:

> Kolejny duch. ...

Tódzież matka matkę matką pogania. :P
                • thank_you Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 20.08.14, 08:11
                  Się rozumie - wakacje są przeca! ;-)
            • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 19.08.14, 23:43
              thank_you napisała:

> O matko bosko i córko, że też paluchy ci nie odpadły, gdy wpisywałeś nazwisko t
              > ego oszołoma w gógla.

Jakoś dało radę, gdyż śrubokrętę wpisywałę. Takim izolowanym na 1000V. :D

> Przecież to ideologiczny brat Antka, %^$# mać.

Jakiś tam pociotek na pewno, ale niekoniecznie od razu rodzony.
              Obaj są prawicowymi radykałami, ale różnice też dałoby się znaleźć. Z daleka może tego dobrze nie widać, ale oni po "tamtej" stronie też są zróżnicowani, kocie syny.
              • mazgalis PS. 19.08.14, 23:54
                A ostatnio czytałem o niejakim mgr inż. Walewacz Tadeuszó de Omża. Mocny jest gośció, nie da się ukryć.

Powiedziałbym nawet, że mocny nie tylko jak na Omżę.

A ta kobiecina ('naczy żona prawie Zofia), zanim za sprawą mgr inż. Walewacz Tadeusza panią na włościach została, to dzieci w szkole uczyła. Plastyki uczyła! Ona! PLASTYKI!!!
                Ten kraj naprawdę stacza się fpizdó. >:(
                • thank_you Re: PS. 20.08.14, 08:09
                  Eee, mazgalis, nie czepiaj się. Tak wygląda Omża w każdą niedzielę. ;-) Czasami myślisz sobie - to już Rafalala czy jeszcze niet? ;-)

Nie kraj się stacza, nie kraj. U nas specyficzny mikroklimat je. Może zaraza nie pójdzie za daleko. ;-)))
                  • mazgalis Re: PS. 20.08.14, 11:13
                    Kraj. Że lejdy z takim "gustem" może uczyć dzieci plastyki, o tym już administracja oświatowa decyduje.
                    'naczy państwo, z przeproszenię.
                    • thank_you Re: PS. 20.08.14, 11:20
                      Może wyznają zasadę: De gustibus non disputandum est. ;-) Najbardziej szkodliwa łacińska sentencja. :D
                      • mazgalis Re: PS. 20.08.14, 11:59
                        To nie sentencja jest zła, ale jej powszechna (i błędna) interpretacja. Podobnie jak z "grubą kreską".
                        • thank_you Re: PS. 20.08.14, 12:06
                          Której nie było. ;-) Albo z "nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki". ;-)
                • mazgalis Jeszsze jeden, i jeszsze raz... 20.08.14, 16:06
                  https://wgrajo.pl/img/3a50c2312b.jpg
                  • thank_you Re: Jeszsze jeden, i jeszsze raz... 21.08.14, 10:06
                    Łeee, a mógł się wzorować tu:

https://img2.garnek.pl/a.garnek.pl/007/706/7706965_800.0.jpg/spacerkiem-po-klodawskim.jpg

A tak to cienias... ;-)
                    • mazgalis Re: Jeszsze jeden, i jeszsze raz... 21.08.14, 15:04
                      Wiatr od wschodu, ale od samych Indii chyba nie.
                      Gdyby nie polskie napisy, obstawiałbym Azerbejdżan. (A gdyby dodatkowo nie czarniawy typ ludzki - gdziekolwiek w byłym ZSRR, z silnym wskazaniem na mniej lub bardziej zorganizowaną przestępczość.)
                      No i pod nazwiskiem TADEUSZ PACZKOWSKI widzę początek przesłoniętego kwiatami napisu HUJ MU NA GRÓB.

A ta Kłodawa to w ogóle ciekawe rzeźbiarsko miejsce:

https://wgrajo.pl/img/kc582odawa.jpg

To pomnik żołnierzy radzieckich. Ale co ma symbolizować tonące działo??? =O
                • mnop2 Re: PS. 24.08.14, 22:22
                  już podpaczyłam stiuki, kandelabry i żyrandole! jutro lecem na zakupy do jiuska. mazgi, dzięki za inspiracjem!
                  oni mnie się podobają!!!!!!!!!!!
                  • mazgalis Re: PS. 25.08.14, 23:32
                    > już podpaczyłam stiuki, kandelabry i żyrandole!

Kądelabry, bejb, żyrądole także samo. Po frącusku trzeba, z kulturom. :>
              • thank_you Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 20.08.14, 08:10
                A grubo okręciłeś izolacją? Jak tak, to weź nie bądź wiśnia i pożycz. :DDD

Rodzony w oszołomstwie, ja ci mówię.
                • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 20.08.14, 11:19
                  > A grubo okręciłeś izolacją? Jak tak, to weź nie bądź wiśnia i pożycz. :DDD

Kupczy mam. Markowy zasadniczo, z Biedronki. :cool:
                  • thank_you Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 20.08.14, 11:21
                    Snob. :D
                    • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 20.08.14, 12:00
                      Sie ma za co, to sie szitó nie kupuje. :P
                      • thank_you Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 21.08.14, 10:06
                        Jasne, ale co to za wkrętak bez funkcji trzepania? ;-D
                        • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 21.08.14, 14:22
                          No tak, tego można było się spodziewać - blęder popsuła. Prodziż pewnie też. :>
              • berta-death Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 20.08.14, 18:09
                Jednak naprawdę paluchy powinny były ci odpaść, bo tym wpisem zrobiłeś mu i jemu podobnym reklamę. Im częściej się jego nazwisko w sieci pojawia tym dla niego lepiej. A tak się kończą rządy jemu podobnych:
                feminoteka.pl/aktualnosci/irlandia-zgwalcona-kobieta-ze-sklonnosciami-samobojczymi-zmuszona-sadowo-do-urodzenia-przez-cesarskie-ciecie/
                • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 21.08.14, 10:01
                  Schowaj babci dowód! :P
                  • thank_you Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 21.08.14, 10:08
                    Ekhm, nie chcę być złym prorokiem, ale chyba nie tylko babci.
                    • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 21.08.14, 15:07
                      'naczy co, pozabijać dechami lokale wyborcze? :/
                  • berta-death Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 21.08.14, 19:07
                    Już dawno schowany. Teraz czas na kolejne.
                    • mazgalis Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 25.08.14, 23:36
                      Czyli niszczarnię dowodów trzeba uruchomić. Niszczarnię czyli firmę, bo byle niszczarka (urządzenie) takiej ilości roboty nie przerobi. :(
          • mnop2 Re: Słowo, co go w Góglu nie ma. 24.08.14, 22:09
            o, jakie qrwiki w oczach
            :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka