3.14-czy-klak 16.10.08, 10:55 poczebny? bo chyba jest niepoczebny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 10:57 Do robienia dzieci. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:03 eee tam, probówka albo zwykły fiut wystarczą;) Odpowiedz Link
tora83 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 10:58 3.14-czy-klak napisała: > poczebny? > bo chyba jest niepoczebny? Żeby czasem miesnie pocwiczyc, jak sie wciaz za biurkiem siedzi, albo autem jezdzi :) a na silownie nie ma czasu :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:01 czyli jest dla leniwych :P Odpowiedz Link
lupus76 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 13:31 Naprawdę leniwi, to się kładą i czekają na trzęsienie ziemi :) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:04 to chyba drążek do ćwiczenia wymyku jedynie? Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:03 Niepoczebne rzeczy som najfajniejsze. Ogłoszenie: czuję się niepoczebna :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:17 Ty nie bądź taka miotełka z piórek:) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:19 Druciakiem też nie będę! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:26 druciak to coś jednak jakieś tam logiczne wytłumaczenie swego powstania posiada, ale mordować koguta zeby takie ch wie co wystrugać????no nie rozumiem:) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:33 A dlaczego ta miotełka z kur kogucich by miała być? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:38 podobno do kurzu:) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:47 A to nie z jakiegoś marabuta? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:59 ta z marafiuta:)chyba Cisię burdeleljdis ze strusiowymi kojarzą?:) to w szwejku ktos miał taka miotełke w tyłku podczas imprezki oficerskiej czy sledzia bo juz nie pamiętam?:) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:04 Nie pamiętam. Ja muszę Szwejka koniecznie znowu przeczytać, dzięki za uświadomienie mi, że nie mam kasy na książki!!!!!!!!!! Rushdiego nowego też bardzo pragnę. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:09 w stolycy otwarli wczoraj nową audiobyblotekę, se moszna wypozyczyć na empeczy ksionszke ale chyba po angielsku tylko?:) a szwejka to Ci mogę opowiedzieć a co en rasdi ma takiego czego nie mam ja hę? no vandi pozwoliła przecież;) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:17 Po piersze: lubię czytać, a jeśli słuchać, to jak ktoś na żywo mi czyta. Po drógie: mam manię POSIADANIA książek, a Szwejka nie mam i zaraz się rozpłaczę. Po czecie: Raszdi :D mi opowiada o zamorskich krajach, o egzotycznych czasach i miejscach, Szeherezadą moją jest, zabiera mnie w podróże ze sobą. Widzisz? Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:31 a w ogóle Klub Pickwicka czytałaś? nie pytaj,skąd skojarzenie ze szwejkiem, ale uważam, że powinnaś :) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:37 Qrcze, nie jestem pewna, czy czytałam. Pewnie nie, skoro nie jestem pewna. To przeczytam :) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:38 Aha, a skąd skojarzenie ze Szwejkiem? :D Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:39 funny_game napisała: > Aha, a skąd skojarzenie ze Szwejkiem? :D chyba stąd, że to też gruba książka, wyglada statecznie i poważnie, a rżę przy niej jak koń, zupełnie nie jak maupa:) a później z jednego i drugiego używam powiedzonek :) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:43 :))))) Jednakowoż zaraz nabędę doła. Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:45 > Jednakowoż zaraz nabędę doła. nie widzę przeszkód, jak rzekł ślepy koń, stając do wielkiej pardubickiej Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:47 Ti maupo! ;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 13:57 a to jak on będzie z tej płyty mówił to Ty powtarzaj mamrocząc - jakbyś se czytałą ja mam szwejka mozesz mi zazdraszczać, mam ale nie dam:) skont u ludzi taka pazernośc na podróże??? nie pojmuje tego to grójca moze byśmy pojechali na japka? Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:32 3.14-czy-klak napisała: > a to jak on będzie z tej płyty mówił to Ty powtarzaj mamrocząc - > jakbyś se czytałą Ja nie mamroczę, ja mówię wyraźnie jak nasz prezidęt! > ja mam szwejka mozesz mi zazdraszczać, mam ale nie dam:) Przestań, naprawdę, nie mam co czytać. Czytam sobie drugi raz "Ludzi Księgi" Tokarczuk na przemian z totalnie grafomańską Allende "Niezgłębiony zamysł" i jak nie pójdę w weekend do K., to w przyszłym tygodniu jestem literacko udupiona :( > skont u ludzi taka pazernośc na podróże??? nie pojmuje tego > to grójca moze byśmy pojechali na japka? Słiiiiiit, to brzmi prawie jak: oddam ci swojego Szwejka :DDD Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:43 to czytaj se jak nasz prezydent:) jeszcze lepiej:) moze poczytaj ulotki od leków? alo skład na słoiku po ogórkach?:) eeeee to pamiątka jest:) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:04 3.14-czy-klak napisała: > to czytaj se jak nasz prezydent:) jeszcze lepiej:) Jeszcze lepiej znaczy jeszcze gorzej, tak? ;) > > moze poczytaj ulotki od leków? alo skład na słoiku po ogórkach?:) Wszystkie przeczytałam, chwilowo nie mam na nowe ogórki :D > > eeeee to pamiątka jest:) Ale ja żartuję, przecież nie chcę od Ciebie książki. Na japka zaś chcę! (Weź na te japka ze sobą Szwejka, Ty pozrywasz, później Grójec zwiedzisz, a ja se poczytam) :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:24 no tak bo lepsze wrogiem dobrego jest:( a to odsuń lodówke albo pralkę tam sa tzw tabliczki znamionowe, napewno nie czytałas;) a kocyk wziąść czy będziesz gołom dupą na ziemi w rowie przy drodze czytać? Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 21:50 3.14-czy-klak napisała: > a kocyk wziąść czy będziesz gołom dupą na ziemi w rowie przy > drodze czytać? :DDDDDDDDDD Ómarłam :D Tak, będę czytać gołom dópom, bo w óbranej, to literek nie widzę :D Qrfa, Kłak, rżę :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:36 oj bo mi się "z" przed goła dupą zjadło i juz taki wypas od razu:P Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:43 Yhy, nadal parskam śmiechem. Otworem gębowym parskam, żeby nie było :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:49 w sumie chyba dobrze bo o smiech gł chodzi (mnie przynajmniej:) jak Ci do niedzieli nie przejdzie to co będzie? Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:54 To będzie wesoło :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:56 a wiesz ze jeden facet w stanach miał czkawkę prawie 24 godz i zmarł, martwie sie trochę:) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:59 Śmiech to zdrowie, może starcze dolegliwości mi miną, jak do niedzieli będę non stop rżała ;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:01 albo Ci siana podzuca do sypialni?:) a na co sie uskarzasz? Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:03 I położą pod prześcieradłem, że niby to taka nowa świecka tradycja? Na wszystko gdym na lekkim kacu :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:24 i bedzieci z kolezankami ciągnęły słomki:) na zgage to reni podobno?:) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:27 3.14-czy-klak napisała: > i bedzieci z kolezankami ciągnęły słomki:) a co niby mają robić koleżanki w moim łóżku??? > na zgage to reni podobno?:) Zgagi nie mam, nie miewam. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:44 skont ja mam wiedzieć? moze je zaprosiłas?:) to co piszesz że wszystko? podpuszczasz mnie? Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:51 3.14-czy-klak napisała: > skont ja mam wiedzieć? moze je zaprosiłas?:) I nic o tym nie wiem? Qrde, pościel może zmienię na mniej seksi, bo se pomyślą :D > to co piszesz że wszystko? podpuszczasz mnie? Yhy <trzepocze rzesami> :P Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:06 tak tak, tę z Druzyna A załóż:) a szkorbut ?? Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:09 3.14-czy-klak napisała: > tak tak, tę z Druzyna A załóż:) Nie mam :( Chciałabym mieć w kaczuszki, totalnie aseksualna by była :DDD > a szkorbut ?? > Też go nie zapraszałam. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:11 nie masz pościeli z A-Team??????????????????????????????????? jak to mozliwe? ja wiem czy aseksualna totalnie, w takie kaczuszki w szpitalu to pacjenci siusiaki wkładaja, fuuuu to mów co Ci dolega nie bedzę zgadywał Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:14 3.14-czy-klak napisała: > nie masz pościeli z A-Team??????????????????????????????????? > jak to mozliwe? Niestety, odezwiesz się jeszcze kiedyś do mnie? > ja wiem czy aseksualna totalnie, w takie kaczuszki w szpitalu to > pacjenci siusiaki wkładaja, fuuuu Syndrom pielęgniarki mam, po co mi taką wizję roztoczyłeś?! > to mów co Ci dolega nie bedzę zgadywał E, nic w sumie :) > Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:22 ale chyba tylko w dni nieparzyste? a nosisz szczykafkę we fartuszku i się schylasz do samej ziemi? aha:( Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:43 3.14-czy-klak napisała: > ale chyba tylko w dni nieparzyste? W parzyste się zahibernuję. > a nosisz szczykafkę we fartuszku i się schylasz do samej ziemi? Albo i do samego piekła, jak trzeba ;) > aha:( Dlaczego :(? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:50 w sen moze zimowy teraz zapadaj? zamiast sie hibernować a jak czeba? znaczy kiedy czeba? ;( bo nie mogę CIe uleczyć swoim magicznym dotykiem:) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:52 3.14-czy-klak napisała: > w sen moze zimowy teraz zapadaj? zamiast sie hibernować Mam dziwne wrażenie, że chcesz się mnie pozbyć :D Nie ze mną takie numery, Kłak i "Fatalne zauroczenie" to przy mnie pes-tecz-ka! :D > a jak czeba? znaczy kiedy czeba? No wtedy, kiedy proces leczenia tego wymaga. > ;( bo nie mogę CIe uleczyć swoim magicznym dotykiem:) Rozbita na kawałki jestem! > Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 14:17 znasz kawał o misiach jak mąły mis prosił starego o bajke? ten s stone bardziej do mnie przemawia:) najpierw licz głosno adin dwa....a jak nie da rady to przyjadę;) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 14:21 3.14-czy-klak napisała: > znasz kawał o misiach jak mąły mis prosił starego o bajke? Nie, dawaj, to Ci dam o hipopotamach :) > ten s stone bardziej do mnie przemawia:) Yhy, aż się jąkać zacząłeś ze strachu :D > najpierw licz głosno adin dwa....a jak nie da rady to przyjadę;) Do dwóch dam radę, ale później to już będzie zgadywanka :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 14:45 jaskina 2 misie zima mały mis do dziadka -dziadku opowiedz bajke dziadek jest zima misie teraz spią nie marudź mały miś jeszcze raz - dziadku opowiedz bajke rozbudzony dziadek - no mogę najwyżej teatrzyk kukiełkowy rozciągnął zsłonkę wyjął z końca jaskini 2 trupie czaszki nasadził je na łapy i zaczyna "docencie malinowski, nie sądzi pan że to chrumkanie w krzakach to moze byc borsuk?" nie to s to od Sharon:P dwóch nie wypijemy?:) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 14:52 3.14-czy-klak napisała: > jaskina 2 misie zima > mały mis do dziadka -dziadku opowiedz bajke > dziadek jest zima misie teraz spią nie marudź > mały miś jeszcze raz - dziadku opowiedz bajke > rozbudzony dziadek - no mogę najwyżej teatrzyk kukiełkowy > rozciągnął zsłonkę wyjął z końca jaskini 2 trupie czaszki nasadził > je na łapy i zaczyna > "docencie malinowski, nie sądzi pan że to chrumkanie w krzakach to > moze byc borsuk?" :DDD W bajorze siedzi, przysypiając, tata-hipopotam, a wkoło bajora zapierdziela na rowerku mały hipcio. Nagle bach, trach, hipcio leży, rowerek połamany. Mały się drze "Tata! Wyłaź! Napraw mi rowerek!". Tata "Zaraz...". Mały nie odpuszcza "No tata, no wyłaź szybko, napraw rowerek, ja chcę jeździć, no tata!". Tata "Zaaaaraaaz...". Mały dostaje szału, krzyczy, pogania, histeryzuje. W końcu tata "Jeeeezu, czy ty myślisz, że ja teraz wszystko pierdolnę i do ciebie przybiegnę?". > nie to s to od Sharon:P Nie, ja lepiej wiem! > dwóch nie wypijemy?:) Ja stawiam :F > > Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 14:58 no ajm sorry ale zakończenie jakie ja znam to "qrwa rzuć wszystko i napraw rowerek" to jak ona ma na imię grażyna??? aaaaa chyba że tak, - panie przodem:)))))) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:03 3.14-czy-klak napisała: > no ajm sorry ale zakończenie jakie ja znam to "qrwa rzuć wszystko i > napraw rowerek" Nie klnij przy damie :D > to jak ona ma na imię grażyna??? Wanda! > aaaaa chyba że tak, - panie przodem:)))))) I żadna nie poszła... Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:07 to hipopotam, jak tylko cytowałem? no Wanda to obok mnie siedzi:)))))) to damy przodem:) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:11 3.14-czy-klak napisała: > to hipopotam, jak tylko cytowałem? Nie zwalaj na niewinne zwierze, Giepardzie :F > no Wanda to obok mnie siedzi:)))))) I tak masz za długi łańcuch! > to damy przodem:) To dajcie :> > Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:14 jakie niewinne? a ten mały to co? niepokalane poczęcie?:) ha ha:) nie komentuję dalej co chcesz? Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:18 3.14-czy-klak napisała: > jakie niewinne? a ten mały to co? niepokalane poczęcie?:) A seks małżeński mający na celu prokreację to WINA?! > ha ha:) nie komentuję dalej Nie ograniczaj się :P > co chcesz? Buzi i za pośladki :DDDD > Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:23 a te hipopotamy to małżeństwo???? sie nie ograniczam, ale nie wypada mimo wszystko:) ja mogę:)))))) Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:25 3.14-czy-klak napisała: > a te hipopotamy to małżeństwo???? Oczywiście, innej opcji ze względu na mą głęboką religijność, nie biorę pod uwagę. > sie nie ograniczam, ale nie wypada mimo wszystko:) Łe :/ > ja mogę:)))))) Ja też! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:33 czyją religijność hipopotamów? no way w błocie sie taplaja zboczeńce jedne to kiedy? Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:37 3.14-czy-klak napisała: > czyją religijność hipopotamów? no way w błocie sie taplaja zboczeńce > jedne Czy Ty właśnie nazwałeś mnie hipopotamem??? :DDD > to kiedy? Zaraz :P Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:46 a leżysz w błocie? zaraz to pewnie do domu idziesz:P Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:49 3.14-czy-klak napisała: > a leżysz w błocie? Po uszy :F > zaraz to pewnie do domu idziesz:P Najpierw z koleżanką do lumpeksu, ma mnie nauczyć sie tam odnaleźć :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:54 no tak to mogło byc do Ciebie:)))))) a dzipiesa przy kasie nie dajom? Odpowiedz Link
funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:56 3.14-czy-klak napisała: > no tak to mogło byc do Ciebie:)))))) No dobra. FOCH. Zapracowałeś sobie :D > a dzipiesa przy kasie nie dajom? Ale używanego i z mapą Kerfura :/ Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:59 ale ja obiecąłem ze Cie wylecze pamietasz? mogę po rączce jeszcze pogłaskac:) i tak nieźle ze nie bidronki:) Odpowiedz Link
karka831 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:04 Do szczęścia jest potrzebny. Bo jak seksu brak, to człek zły. <tak, jak teraz ja!> Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:18 do szczęścia to wystarczy w gówno wejsć podobno?:) Odpowiedz Link
karka831 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:20 Gówno to ja omijam. Mawiają 'nie ruszaj gówna, bo śmierdzi'. Wzięłam sobie tę prawdę do serca. ;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:28 i jak je tak omijasz to masz szczęście czy nie? Odpowiedz Link
karka831 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:33 Nie zauważyłam żadnej zależności. Muszę spróbować. Raz wejdę, innym razem nie. I zobaczymy co z tego wyjdzie. Boszz, być może już niedługo będę szczęśliwym człowiekiem, co to nawet seksu do szczęścia nie potrzebuje.. ;P Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:39 ale podobno to musi być luckie, nie moze być źwierzęce:) Odpowiedz Link
karka831 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:41 Pójdę do lasu. W końcu grzybiarze muszą gdzieś załatwiać swoje potrzeby. ;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:44 no w sumie wczoraj widziałem:) a toytoyota?:) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:05 3.14-czy-klak napisała: > poczebny? > bo chyba jest niepoczebny? do zawracania d*py poczebny! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:19 no chyba jako jakiś pretekst ch wie do czego? Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:49 3.14-czy-klak napisała: > no chyba jako jakiś pretekst ch wie do czego? do tego, aby w d*pie sie poprzewracało! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:03 samo w sobie przewracanie w dupie to jest efektem czegos tam - np wzbogacenia się i nie wymaga jako takiego usprawiedliwienia czy pretekstu no chyba ze dla mediów?:) zeby podkładke miały :) a taki seks to qrd no co kilka smiesznych ruchów i już, ale co innego gdy miłość jest:))))))))))a to wtedy to taaaaaaak to on jest poczebny:) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:21 > a taki seks to qrd no co kilka smiesznych ruchów i już, może dla Ciebie KILKA :) ale co > innego gdy miłość jest:))))))))))a to wtedy to taaaaaaak to on jest > poczebny:) ja nie wiem, ja najpierw łóżko, potem miłość, chyba, że w łóżku jest mi niedobrze. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 13:53 a dla Ciebie to ile? jak w łózku jest niedobrze to aviomarin trzeba przed łyknąć:) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:10 3.14-czy-klak napisała: > a dla Ciebie to ile? nie wiem, nie liczę, bo wtedy ciężko się skupić. no a w ogóle czy ja wyglądam na taką, co więcej niż do trzech zliczy? moze dzisiaj się poświęcę i zamiast się wczuwać głośno będę liczyć. ale jak w morde dostanę to czuj się winny. > jak w łózku jest niedobrze to aviomarin trzeba przed łyknąć:) no łykam, i za bardzo staram się nie kręcić, bo to ponoć też szkodzi. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:16 oki, poczuję sie winny:) ale moze licz po cichu? nie ruszaj za bardzo głowa może? Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:18 3.14-czy-klak napisała: > oki, poczuję sie winny:) > ale moze licz po cichu? > > nie ruszaj za bardzo głowa może? nie jestem pewna, czy Twoje zalecenia wpłyną korzystnie na moje pożycie małżeńskie... Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:26 moze chociaz seks będzie udany?:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:19 gorzej gdyby chłop powiedział "nie zawracaj mi fujary" :P Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:23 baba_krk napisała: > gorzej gdyby chłop powiedział "nie zawracaj mi fujary" :P od pięciu minut usiłuję sobie wyobrazić zawracanie fujary. i widzę wciąż tylko dziadka w kapeluszu w cieńkocieńkko z rybką na parkingu.. Odpowiedz Link
anna_heche Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:56 Jak człowiek się kocha to nie myśli o głupotach tylko jest tu i teraz. To jest jak spa dla głowy. To się przydaje. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 13:59 to o czym mówisz to własnie seks a nie kochanie raczej? Odpowiedz Link
anna_heche Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:20 3.14-czy-klak napisała: > to o czym mówisz to własnie seks a nie kochanie raczej? A dlaczego? Czy dobrze rozumiem, że kochanie według Ciebie to takie uduchowione ma być i takie po całości a seks nie? (mogłam coś źle zinterpretować, dziś nie mój dzień) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:38 no kochanie jest chyba pochodną od słowa miłość? fakt, ze na czynności seksualne takze mówi się kochanie ale wg mnie to nie ma nic wspólnego z miłościa? wiem ze uzyłas tego w takim kontekscie, ja tylko przekorny chciałem byc;) Odpowiedz Link
anna_heche Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:45 No tak myślałam, że być może zachodzisz mnie z tej strony ale nie byłam pewna:P Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:49 ja zawsze bardzo chętnie wyjaśnie jak nie będziesz czegos pewna:) no pytaj smiało:) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:22 taki seks to faktycznie do niczego ale TAKI - to hohoho!!!! ;)) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:27 muf muf ja słucham:) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:35 puf puf sie nagrzałeś? ;DD Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:44 nie, bo jeszcze nic nie opowiedziałas;P Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:52 nie mam oczym opowiadać :( Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:57 no mówie, ze to niepoczebne wcale do niczego Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:57 no qurde włąśnie poczebne ... :((( Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:00 no qrd do czego qrd? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:06 zeby miec dobre samopoczucie i zeby nie miec pryszczy Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:26 i jeszcze chyba zeby zachować czystośc narządów?:)bo seks podnosi czenstotliwośc mycia ich:) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:30 nie zauważyłam Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:33 aa, to Wy zawsze w gumie czy po ciemku?:) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:35 narazie to my nigdy qrwa Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:39 widze Dzika ze musimy to jakos skonsultować przećwiczyć porównać no bede brał CIę w aucie:) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:42 nawet mi nie muf bo strace rozum i polece sciongnoc kiece tak mi odbija Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:46 dopóki gaci nie ściągniesz to nic z tego:)))))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:49 moze se przyspawam :) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:51 wiesz jaka jest moja metoda na niezdejmowanie? wszyć mocny rzep w kroku jak sie dobrze włosów złapie to po ew. depilacji wszystkiego się odechciewa:) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:52 Drastyczne, a jak zachce Cisie siusiu????????? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:57 ale to nie jest dla facetów :)))))) ale sikałbym w gacie:) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 16:02 ide po rzep w takim razie :)))) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 16:05 w pasmanerii kupisz na metry:))))i to dwustronny:) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 16:15 kupowałęś komuś? ;)) spadam miłęgo Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 16:19 sobie perukę przyczepiam:) syja, nie grzesz myslami:P Odpowiedz Link
grassant Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:51 poczebny? poczebny do jebania Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:53 do jebania to chyba pies bardziej? Odpowiedz Link
milleniusz Mam trzy koncepcje 16.10.08, 15:12 Mianowicie takie: 1. Do rozmnażania. 2. Do relaksowania. 3. Do wzmacniania relacji. Na ból głowy pomaga też! :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Mam trzy koncepcje 16.10.08, 15:27 jakby piniondz miał 3 strony to bym rzucił zeby wybrać własciwom, a tak mogie tylko jednom przyjonć jak nasztorc stanie tylko którom przyjonć? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:44 czyli zadnej nie stosujesz czy dwie gumy naraz kładziesz?:DD Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:49 dwie gumy i pomiędzy piłke do ping ponga:))))))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:51 Rozwaliłeś mnie :)))))) Jeszcze o tym nie słyszałam :)) W piłęczkę łapia się zabłąkane plemniki? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:52 nie piłeczka zwieksza doznania:) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:54 chyba masz wyobraźnie bujniejszom niż ;)))) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:58 jak chcesz to depilacje zrobie;PPPPPPP Odpowiedz Link
dzikoozka Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 16:01 tEGO nie wydepilujesz ;PPPPP Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 16:06 a to chyba sie zgubiłem?:))))))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 16:15 Nie sądzę :)) ściemniaczu ;DD Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 16:19 no wiesz ze zaprzeczyc nie mogie:) Odpowiedz Link
avital84 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:40 no żeby było miło no :) Odpowiedz Link