Dodaj do ulubionych

a taki seks to w sumie do czego jest człowiekowi

16.10.08, 10:55
poczebny?
bo chyba jest niepoczebny?
Obserwuj wątek
    • puszysta_gimnazjalistka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 10:57
      Do robienia dzieci.
      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:03
        eee tam, probówka albo zwykły fiut wystarczą;)
    • tora83 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 10:58
      3.14-czy-klak napisała:

> poczebny?
      > bo chyba jest niepoczebny?

Żeby czasem miesnie pocwiczyc, jak sie wciaz za biurkiem siedzi,
      albo autem jezdzi :) a na silownie nie ma czasu :)
      • baba_krk Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:01
        czyli jest dla leniwych :P
        • lupus76 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 13:31
          Naprawdę leniwi, to się kładą i czekają na trzęsienie ziemi :)
      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:04
        to chyba drążek do ćwiczenia wymyku jedynie?
    • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:03
      Niepoczebne rzeczy som najfajniejsze.
      Ogłoszenie: czuję się niepoczebna :D
      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:17
        Ty nie bądź taka miotełka z piórek:)
        • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:19
          Druciakiem też nie będę!
          • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:26
            druciak to coś jednak jakieś tam logiczne wytłumaczenie swego
            powstania posiada,
            ale mordować koguta zeby takie ch wie co wystrugać????no nie
            rozumiem:)
            • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:33
              A dlaczego ta miotełka z kur kogucich by miała być?
              • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:33
                z piór!
              • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:38
                podobno do kurzu:)
                • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:47
                  A to nie z jakiegoś marabuta?
                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:59
                    ta z marafiuta:)chyba Cisię burdeleljdis ze strusiowymi kojarzą?:)
                    to w szwejku ktos miał taka miotełke w tyłku podczas imprezki
                    oficerskiej czy sledzia bo juz nie pamiętam?:)
                    • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:04
                      Nie pamiętam. Ja muszę Szwejka koniecznie znowu przeczytać, dzięki za
                      uświadomienie mi, że nie mam kasy na książki!!!!!!!!!!
                      Rushdiego nowego też bardzo pragnę.
                      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:09
                        w stolycy otwarli wczoraj nową audiobyblotekę, se moszna wypozyczyć
                        na empeczy ksionszke ale chyba po angielsku tylko?:)
                        a szwejka to Ci mogę opowiedzieć
                        a co en rasdi ma takiego czego nie mam ja hę? no vandi pozwoliła
                        przecież;)
                        • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:17
                          Po piersze: lubię czytać, a jeśli słuchać, to jak ktoś na żywo mi czyta.
                          Po drógie: mam manię POSIADANIA książek, a Szwejka nie mam i zaraz się rozpłaczę.
                          Po czecie: Raszdi :D mi opowiada o zamorskich krajach, o egzotycznych czasach i
                          miejscach, Szeherezadą moją jest, zabiera mnie w podróże ze sobą. Widzisz?
                          • zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:31
                            a w ogóle Klub Pickwicka czytałaś? nie pytaj,skąd skojarzenie ze
                            szwejkiem, ale uważam, że powinnaś :)
                            • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:37
                              Qrcze, nie jestem pewna, czy czytałam. Pewnie nie, skoro nie jestem pewna. To
                              przeczytam :)
                              • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:38
                                Aha, a skąd skojarzenie ze Szwejkiem? :D
                                • zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:39
                                  funny_game napisała:

> Aha, a skąd skojarzenie ze Szwejkiem? :D

chyba stąd, że to też gruba książka, wyglada statecznie i poważnie,
                                  a rżę przy niej jak koń, zupełnie nie jak maupa:) a później z
                                  jednego i drugiego używam powiedzonek :)
                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:43
                                    :)))))
                                    Jednakowoż zaraz nabędę doła.
                                    • zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:45
                                      > Jednakowoż zaraz nabędę doła.

nie widzę przeszkód, jak rzekł ślepy koń, stając do wielkiej
                                      pardubickiej
                                      • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:47
                                        Ti maupo! ;)
                          • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 13:57
                            a to jak on będzie z tej płyty mówił to Ty powtarzaj mamrocząc -
                            jakbyś se czytałą
                            ja mam szwejka mozesz mi zazdraszczać, mam ale nie dam:)
                            skont u ludzi taka pazernośc na podróże??? nie pojmuje tego
                            to grójca moze byśmy pojechali na japka?
                            • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:32
                              3.14-czy-klak napisała:

> a to jak on będzie z tej płyty mówił to Ty powtarzaj mamrocząc -
                              > jakbyś se czytałą

Ja nie mamroczę, ja mówię wyraźnie jak nasz prezidęt!

> ja mam szwejka mozesz mi zazdraszczać, mam ale nie dam:)

Przestań, naprawdę, nie mam co czytać. Czytam sobie drugi raz "Ludzi Księgi"
                              Tokarczuk na przemian z totalnie grafomańską Allende "Niezgłębiony zamysł" i jak
                              nie pójdę w weekend do K., to w przyszłym tygodniu jestem literacko udupiona :(

> skont u ludzi taka pazernośc na podróże??? nie pojmuje tego
                              > to grójca moze byśmy pojechali na japka?

Słiiiiiit, to brzmi prawie jak: oddam ci swojego Szwejka :DDD
                              • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:43
                                to czytaj se jak nasz prezydent:) jeszcze lepiej:)

moze poczytaj ulotki od leków? alo skład na słoiku po ogórkach?:)

eeeee to pamiątka jest:)
                                • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:04
                                  3.14-czy-klak napisała:

> to czytaj se jak nasz prezydent:) jeszcze lepiej:)

Jeszcze lepiej znaczy jeszcze gorzej, tak? ;)

>
                                  > moze poczytaj ulotki od leków? alo skład na słoiku po ogórkach?:)

Wszystkie przeczytałam, chwilowo nie mam na nowe ogórki :D

>
                                  > eeeee to pamiątka jest:)

Ale ja żartuję, przecież nie chcę od Ciebie książki. Na japka zaś chcę! (Weź na
                                  te japka ze sobą Szwejka, Ty pozrywasz, później Grójec zwiedzisz, a ja se
                                  poczytam) :D
                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:24
                                    no tak bo lepsze wrogiem dobrego jest:(
                                    a to odsuń lodówke albo pralkę tam sa tzw tabliczki znamionowe,
                                    napewno nie czytałas;)
                                    a kocyk wziąść czy będziesz gołom dupą na ziemi w rowie przy
                                    drodze czytać?
                                    • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 21:50
                                      3.14-czy-klak napisała:

> a kocyk wziąść czy będziesz gołom dupą na ziemi w rowie przy
                                      > drodze czytać?

:DDDDDDDDDD
                                      Ómarłam :D
                                      Tak, będę czytać gołom dópom, bo w óbranej, to literek nie widzę :D
                                      Qrfa, Kłak, rżę :D
                                      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:36
                                        oj bo mi się "z" przed goła dupą zjadło i juz taki wypas od razu:P
                                        • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:43
                                          Yhy, nadal parskam śmiechem. Otworem gębowym parskam, żeby nie było :D
                                          • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:49
                                            w sumie chyba dobrze bo o smiech gł chodzi (mnie przynajmniej:)
                                            jak Ci do niedzieli nie przejdzie to co będzie?
                                            • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:54
                                              To będzie wesoło :D
                                              • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:56
                                                a wiesz ze jeden facet w stanach miał czkawkę prawie 24 godz i zmarł,
                                                martwie sie trochę:)
                                                • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 11:59
                                                  Śmiech to zdrowie, może starcze dolegliwości mi miną, jak do niedzieli będę non
                                                  stop rżała ;)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:01
                                                    albo Ci siana podzuca do sypialni?:)
                                                    a na co sie uskarzasz?
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:03
                                                    I położą pod prześcieradłem, że niby to taka nowa świecka tradycja?
                                                    Na wszystko gdym na lekkim kacu :D
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:24
                                                    i bedzieci z kolezankami ciągnęły słomki:)
                                                    na zgage to reni podobno?:)
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:27
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> i bedzieci z kolezankami ciągnęły słomki:)

a co niby mają robić koleżanki w moim łóżku???

> na zgage to reni podobno?:)

Zgagi nie mam, nie miewam.
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:44
                                                    skont ja mam wiedzieć? moze je zaprosiłas?:)
                                                    to co piszesz że wszystko? podpuszczasz mnie?
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 12:51
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> skont ja mam wiedzieć? moze je zaprosiłas?:)

I nic o tym nie wiem? Qrde, pościel może zmienię na mniej seksi, bo se pomyślą :D

> to co piszesz że wszystko? podpuszczasz mnie?

Yhy <trzepocze rzesami>
                                                    :P
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:06
                                                    tak tak, tę z Druzyna A załóż:)
                                                    a szkorbut ??
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:09
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> tak tak, tę z Druzyna A załóż:)

Nie mam :( Chciałabym mieć w kaczuszki, totalnie aseksualna by była :DDD

> a szkorbut ??
                                                    >
                                                    Też go nie zapraszałam.
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:11
                                                    nie masz pościeli z A-Team???????????????????????????????????
                                                    jak to mozliwe?
                                                    ja wiem czy aseksualna totalnie, w takie kaczuszki w szpitalu to
                                                    pacjenci siusiaki wkładaja, fuuuu
                                                    to mów co Ci dolega nie bedzę zgadywał
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:14
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> nie masz pościeli z A-Team???????????????????????????????????
                                                    > jak to mozliwe?

Niestety, odezwiesz się jeszcze kiedyś do mnie?

> ja wiem czy aseksualna totalnie, w takie kaczuszki w szpitalu to
                                                    > pacjenci siusiaki wkładaja, fuuuu

Syndrom pielęgniarki mam, po co mi taką wizję roztoczyłeś?!

> to mów co Ci dolega nie bedzę zgadywał

E, nic w sumie :)

>
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:22
                                                    ale chyba tylko w dni nieparzyste?
                                                    a nosisz szczykafkę we fartuszku i się schylasz do samej ziemi?
                                                    aha:(
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:43
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> ale chyba tylko w dni nieparzyste?

W parzyste się zahibernuję.

> a nosisz szczykafkę we fartuszku i się schylasz do samej ziemi?

Albo i do samego piekła, jak trzeba ;)

> aha:(

Dlaczego :(?
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:50
                                                    w sen moze zimowy teraz zapadaj? zamiast sie hibernować
                                                    a jak czeba? znaczy kiedy czeba?
                                                    ;( bo nie mogę CIe uleczyć swoim magicznym dotykiem:)
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 13:52
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> w sen moze zimowy teraz zapadaj? zamiast sie hibernować

Mam dziwne wrażenie, że chcesz się mnie pozbyć :D
                                                    Nie ze mną takie numery, Kłak i "Fatalne zauroczenie" to przy mnie pes-tecz-ka! :D

> a jak czeba? znaczy kiedy czeba?

No wtedy, kiedy proces leczenia tego wymaga.

> ;( bo nie mogę CIe uleczyć swoim magicznym dotykiem:)

Rozbita na kawałki jestem!
                                                    >
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 14:17
                                                    znasz kawał o misiach jak mąły mis prosił starego o bajke?
                                                    ten s stone bardziej do mnie przemawia:)
                                                    najpierw licz głosno adin dwa....a jak nie da rady to przyjadę;)
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 14:21
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> znasz kawał o misiach jak mąły mis prosił starego o bajke?

Nie, dawaj, to Ci dam o hipopotamach :)

> ten s stone bardziej do mnie przemawia:)

Yhy, aż się jąkać zacząłeś ze strachu :D

> najpierw licz głosno adin dwa....a jak nie da rady to przyjadę;)

Do dwóch dam radę, ale później to już będzie zgadywanka :D
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 14:45
                                                    jaskina 2 misie zima
                                                    mały mis do dziadka -dziadku opowiedz bajke
                                                    dziadek jest zima misie teraz spią nie marudź
                                                    mały miś jeszcze raz - dziadku opowiedz bajke
                                                    rozbudzony dziadek - no mogę najwyżej teatrzyk kukiełkowy
                                                    rozciągnął zsłonkę wyjął z końca jaskini 2 trupie czaszki nasadził
                                                    je na łapy i zaczyna
                                                    "docencie malinowski, nie sądzi pan że to chrumkanie w krzakach to
                                                    moze byc borsuk?"
                                                    nie to s to od Sharon:P
                                                    dwóch nie wypijemy?:)
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 14:52
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> jaskina 2 misie zima
                                                    > mały mis do dziadka -dziadku opowiedz bajke
                                                    > dziadek jest zima misie teraz spią nie marudź
                                                    > mały miś jeszcze raz - dziadku opowiedz bajke
                                                    > rozbudzony dziadek - no mogę najwyżej teatrzyk kukiełkowy
                                                    > rozciągnął zsłonkę wyjął z końca jaskini 2 trupie czaszki nasadził
                                                    > je na łapy i zaczyna
                                                    > "docencie malinowski, nie sądzi pan że to chrumkanie w krzakach to
                                                    > moze byc borsuk?"

:DDD
                                                    W bajorze siedzi, przysypiając, tata-hipopotam, a wkoło bajora zapierdziela na
                                                    rowerku mały hipcio. Nagle bach, trach, hipcio leży, rowerek połamany. Mały się
                                                    drze "Tata! Wyłaź! Napraw mi rowerek!". Tata "Zaraz...". Mały nie odpuszcza "No
                                                    tata, no wyłaź szybko, napraw rowerek, ja chcę jeździć, no tata!". Tata
                                                    "Zaaaaraaaz...". Mały dostaje szału, krzyczy, pogania, histeryzuje. W końcu tata
                                                    "Jeeeezu, czy ty myślisz, że ja teraz wszystko pierdolnę i do ciebie przybiegnę?".

> nie to s to od Sharon:P

Nie, ja lepiej wiem!

> dwóch nie wypijemy?:)

Ja stawiam :F

>
                                                    >
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 14:58
                                                    no ajm sorry ale zakończenie jakie ja znam to "qrwa rzuć wszystko i
                                                    napraw rowerek"
                                                    to jak ona ma na imię grażyna???
                                                    aaaaa chyba że tak, - panie przodem:))))))
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:03
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> no ajm sorry ale zakończenie jakie ja znam to "qrwa rzuć wszystko i
                                                    > napraw rowerek"

Nie klnij przy damie :D

> to jak ona ma na imię grażyna???

Wanda!

> aaaaa chyba że tak, - panie przodem:))))))

I żadna nie poszła...
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:07
                                                    to hipopotam, jak tylko cytowałem?
                                                    no Wanda to obok mnie siedzi:))))))
                                                    to damy przodem:)
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:11
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> to hipopotam, jak tylko cytowałem?

Nie zwalaj na niewinne zwierze, Giepardzie :F

> no Wanda to obok mnie siedzi:))))))

I tak masz za długi łańcuch!

> to damy przodem:)

To dajcie :>

>
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:14
                                                    jakie niewinne? a ten mały to co? niepokalane poczęcie?:)
                                                    ha ha:) nie komentuję dalej
                                                    co chcesz?
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:18
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> jakie niewinne? a ten mały to co? niepokalane poczęcie?:)

A seks małżeński mający na celu prokreację to WINA?!

> ha ha:) nie komentuję dalej

Nie ograniczaj się :P

> co chcesz?

Buzi i za pośladki :DDDD

>
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:23
                                                    a te hipopotamy to małżeństwo????
                                                    sie nie ograniczam, ale nie wypada mimo wszystko:)
                                                    ja mogę:))))))
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:25
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> a te hipopotamy to małżeństwo????

Oczywiście, innej opcji ze względu na mą głęboką religijność, nie biorę pod uwagę.

> sie nie ograniczam, ale nie wypada mimo wszystko:)

Łe :/

> ja mogę:))))))

Ja też!
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:33
                                                    czyją religijność hipopotamów? no way w błocie sie taplaja zboczeńce
                                                    jedne
                                                    to kiedy?
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:37
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> czyją religijność hipopotamów? no way w błocie sie taplaja zboczeńce
                                                    > jedne

Czy Ty właśnie nazwałeś mnie hipopotamem??? :DDD

> to kiedy?

Zaraz :P
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:46
                                                    a leżysz w błocie?
                                                    zaraz to pewnie do domu idziesz:P
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:49
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> a leżysz w błocie?

Po uszy :F

> zaraz to pewnie do domu idziesz:P

Najpierw z koleżanką do lumpeksu, ma mnie nauczyć sie tam odnaleźć :D
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:54
                                                    no tak to mogło byc do Ciebie:))))))
                                                    a dzipiesa przy kasie nie dajom?
                                                  • funny_game Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:56
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> no tak to mogło byc do Ciebie:))))))

No dobra. FOCH. Zapracowałeś sobie :D

> a dzipiesa przy kasie nie dajom?

Ale używanego i z mapą Kerfura :/
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:59
                                                    ale ja obiecąłem ze Cie wylecze pamietasz? mogę po rączce jeszcze
                                                    pogłaskac:)
                                                    i tak nieźle ze nie bidronki:)
    • karka831 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:04
      Do szczęścia jest potrzebny. Bo jak seksu brak, to człek zły. <tak, jak teraz ja!>
      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:18
        do szczęścia to wystarczy w gówno wejsć podobno?:)
        • karka831 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:20
          Gówno to ja omijam. Mawiają 'nie ruszaj gówna, bo śmierdzi'. Wzięłam sobie tę
          prawdę do serca. ;)
          • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:28
            i jak je tak omijasz to masz szczęście czy nie?
            • karka831 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:33
              Nie zauważyłam żadnej zależności. Muszę spróbować. Raz wejdę, innym razem nie. I
              zobaczymy co z tego wyjdzie.
              Boszz, być może już niedługo będę szczęśliwym człowiekiem, co to nawet seksu do
              szczęścia nie potrzebuje.. ;P
              • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:39
                ale podobno to musi być luckie, nie moze być źwierzęce:)
                • karka831 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:41
                  Pójdę do lasu. W końcu grzybiarze muszą gdzieś załatwiać swoje potrzeby. ;)
                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:44
                    no w sumie wczoraj widziałem:)
                    a toytoyota?:)
    • zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:05
      3.14-czy-klak napisała:

> poczebny?
      > bo chyba jest niepoczebny?

do zawracania d*py poczebny!
      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:19
        no chyba jako jakiś pretekst ch wie do czego?
        • zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:49
          3.14-czy-klak napisała:

> no chyba jako jakiś pretekst ch wie do czego?

do tego, aby w d*pie sie poprzewracało!
          • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:03
            samo w sobie przewracanie w dupie to jest efektem czegos tam - np
            wzbogacenia się i nie wymaga jako takiego usprawiedliwienia czy
            pretekstu
            no chyba ze dla mediów?:) zeby podkładke miały :)
            a taki seks to qrd no co kilka smiesznych ruchów i już, ale co
            innego gdy miłość jest:))))))))))a to wtedy to taaaaaaak to on jest
            poczebny:)
            • zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:21
              > a taki seks to qrd no co kilka smiesznych ruchów i już,

może dla Ciebie KILKA :)

ale co
              > innego gdy miłość jest:))))))))))a to wtedy to taaaaaaak to on
              jest
              > poczebny:)

ja nie wiem, ja najpierw łóżko, potem miłość, chyba, że w łóżku jest
              mi niedobrze.
              • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 13:53
                a dla Ciebie to ile?
                jak w łózku jest niedobrze to aviomarin trzeba przed łyknąć:)
                • zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:10
                  3.14-czy-klak napisała:

> a dla Ciebie to ile?

nie wiem, nie liczę, bo wtedy ciężko się skupić. no a w ogóle czy ja
                  wyglądam na taką, co więcej niż do trzech zliczy? moze dzisiaj się
                  poświęcę i zamiast się wczuwać głośno będę liczyć. ale jak w morde
                  dostanę to czuj się winny.

> jak w łózku jest niedobrze to aviomarin trzeba przed łyknąć:)

no łykam, i za bardzo staram się nie kręcić, bo to ponoć też szkodzi.
                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:16
                    oki, poczuję sie winny:)
                    ale moze licz po cichu?

nie ruszaj za bardzo głowa może?
                    • zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:18
                      3.14-czy-klak napisała:

> oki, poczuję sie winny:)
                      > ale moze licz po cichu?
                      >
                      > nie ruszaj za bardzo głowa może?

nie jestem pewna, czy Twoje zalecenia wpłyną korzystnie na moje
                      pożycie małżeńskie...
                      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:26
                        moze chociaz seks będzie udany?:)
      • baba_krk Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 11:19
        gorzej gdyby chłop powiedział "nie zawracaj mi fujary" :P
        • zwroclawianka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:23
          baba_krk napisała:

> gorzej gdyby chłop powiedział "nie zawracaj mi fujary" :P

od pięciu minut usiłuję sobie wyobrazić zawracanie fujary. i widzę
          wciąż tylko dziadka w kapeluszu w cieńkocieńkko z rybką na parkingu..
    • anna_heche Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 12:56
      Jak człowiek się kocha to nie myśli o głupotach tylko jest tu i
      teraz. To jest jak spa dla głowy. To się przydaje.
      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 13:59
        to o czym mówisz to własnie seks a nie kochanie raczej?
        • anna_heche Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:20
          3.14-czy-klak napisała:

> to o czym mówisz to własnie seks a nie kochanie raczej?

A dlaczego? Czy dobrze rozumiem, że kochanie według Ciebie to takie
          uduchowione ma być i takie po całości a seks nie? (mogłam coś źle
          zinterpretować, dziś nie mój dzień)
          • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:38
            no kochanie jest chyba pochodną od słowa miłość?
            fakt, ze na czynności seksualne takze mówi się kochanie ale wg mnie
            to nie ma nic wspólnego z miłościa?
            wiem ze uzyłas tego w takim kontekscie, ja tylko przekorny chciałem
            byc;)
            • anna_heche Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:45
              No tak myślałam, że być może zachodzisz mnie z tej strony ale nie
              byłam pewna:P
              • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:49
                ja zawsze bardzo chętnie wyjaśnie jak nie będziesz czegos pewna:) no
                pytaj smiało:)
    • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:22
      taki seks to faktycznie do niczego
      ale TAKI - to hohoho!!!!
      ;))
      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:27
        muf muf ja słucham:)
        • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:35
          puf puf sie nagrzałeś? ;DD
          • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:44
            nie, bo jeszcze nic nie opowiedziałas;P
            • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:52
              nie mam oczym opowiadać :(
              • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:57
                no mówie, ze to niepoczebne wcale do niczego
                • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:57
                  no qurde włąśnie poczebne ... :(((
                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:00
                    no qrd do czego qrd?
                    • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:06
                      zeby miec dobre samopoczucie
                      i zeby nie miec pryszczy
                      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:26
                        i jeszcze chyba zeby zachować czystośc narządów?:)bo seks podnosi
                        czenstotliwośc mycia ich:)
                        • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:30
                          nie zauważyłam
                          • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:33
                            aa,
                            to Wy zawsze w gumie czy po ciemku?:)
                            • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:35
                              narazie to my nigdy
                              qrwa
                              • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:39
                                widze Dzika ze musimy to jakos skonsultować przećwiczyć porównać no
                                bede brał CIę w aucie:)
                                • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:42
                                  nawet mi nie muf bo strace rozum i polece sciongnoc kiece tak mi
                                  odbija
                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:46
                                    dopóki gaci nie ściągniesz to nic z tego:))))))
                                    • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:49
                                      moze se przyspawam :)
                                      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:51
                                        wiesz jaka jest moja metoda na niezdejmowanie?
                                        wszyć mocny rzep w kroku jak sie dobrze włosów złapie to po ew.
                                        depilacji wszystkiego się odechciewa:)
                                        • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:52
                                          Drastyczne, a jak zachce Cisie siusiu?????????
                                          • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 15:57
                                            ale to nie jest dla facetów :))))))
                                            ale sikałbym w gacie:)
                                            • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 16:02
                                              ide po rzep w takim razie :))))
                                              • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 16:05
                                                w pasmanerii kupisz na metry:))))i to dwustronny:)
                                                • dzikoozka Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 16:15
                                                  kupowałęś komuś? ;)) spadam miłęgo
                                                  • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 16:19
                                                    sobie perukę przyczepiam:)
                                                    syja, nie grzesz myslami:P
    • grassant Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:51
      poczebny?

poczebny do jebania
      • 3.14-czy-klak Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 16.10.08, 14:53
        do jebania to chyba pies bardziej?
    • milleniusz Mam trzy koncepcje 16.10.08, 15:12
      Mianowicie takie:

1. Do rozmnażania.
      2. Do relaksowania.
      3. Do wzmacniania relacji.

Na ból głowy pomaga też! :D
      • 3.14-czy-klak Re: Mam trzy koncepcje 16.10.08, 15:27
        jakby piniondz miał 3 strony to bym rzucił zeby wybrać własciwom, a
        tak mogie tylko jednom przyjonć jak nasztorc stanie tylko którom
        przyjonć?
      • dzikoozka i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:32

• 3.14-czy-klak Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:34
          to nie ja:)
          • dzikoozka Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:44
            czyli zadnej nie stosujesz czy dwie gumy naraz kładziesz?:DD
            • 3.14-czy-klak Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:49
              dwie gumy i pomiędzy piłke do ping ponga:)))))))
              • dzikoozka Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:51
                Rozwaliłeś mnie :))))))
                Jeszcze o tym nie słyszałam :))
                W piłęczkę łapia się zabłąkane plemniki?
                • 3.14-czy-klak Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:52
                  nie piłeczka zwieksza doznania:)
                  • dzikoozka Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:54
                    chyba masz wyobraźnie bujniejszom niż ;))))
                    • 3.14-czy-klak Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 15:58
                      jak chcesz to depilacje zrobie;PPPPPPP
                      • dzikoozka Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 16:01
                        tEGO nie wydepilujesz ;PPPPP
                        • 3.14-czy-klak Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 16:06
                          a to chyba sie zgubiłem?:)))))))
                          • dzikoozka Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 16:15
                            Nie sądzę :)) ściemniaczu ;DD
                            • 3.14-czy-klak Re: i jedną antykoncepcje ;) nt./ 16.10.08, 16:19
                              no wiesz ze zaprzeczyc nie mogie:)
    • avital84 Re: a taki seks to w sumie do czego jest człowiek 17.10.08, 15:40
      no żeby było miło no :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka