Dodaj do ulubionych

ja tam do villas majewskiego i wiśni

28.10.08, 09:12
nic nie mam, ale po co takie włazenie w dupę świetej?
żenada czyli o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • nuova Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:14
      3.14-czy-klak napisała:

> nic nie mam, ale po co takie włazenie w dupę świetej?
      > żenada czyli o co chodzi?

a co Szymek nabroil? ;)
      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:17
        garnitur załozył i "pieścił" razem z wiśnia villas:)
        ale to jak reaktywacja trupa wyglądało
    • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:15
      o mamuniu...
      Piczykłak, proszę Cię, nie przy śniadaniu!
      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:18
        wiadro?:))))))
        • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:18
          gópi! :D
          • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:19
            chiba i ja cos tronce?:)
            • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:23
              z wczorajszej kolacji zostało mi drugie pół słoika podgrzybków o occie
              kcesz trochę?
              • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:25
                jasne, to czekoladowej fantazji i jajecznicy pasi jak ulał:)
                wciongasz te grzybki jakby to jaka cionża była?:)
                • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:27
                  na grzybki to ja mam zawsze chcicę ;) Z pasztetem! Rządzą :D
                  a wiatropylna nie jestem... ;PPP
                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:29
                    Ci powiem, ze ten zestaw to i u mnie jest wysoko w rankingu, tylko
                    pasztet od matki musi byc;)
                    a na basenie nie byłas?:)
                    • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:32
                      no domowy pasztecik... uuuuch! :)

basen zaniedbałam :( ale wiesz co, tam tyle chloru, że żadna forma życia nie
                      przetrwa
                      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:38
                        może przy okazji cmentarza cos sie trafi?:)
                        sa bakterie co w gejzerach zyją, to plemnik np łyzwy nie przetrwa?:))
                        • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:40
                          3.14-czy-klak napisała:

> może przy okazji cmentarza cos sie trafi?:)

moja wyobraźnia galopuje :DDD
                          ale załóżmy, że chodziło Ci o to, że do rodziny jedziesz ;)

> sa bakterie co w gejzerach zyją, to plemnik np łyzwy nie
                          > przetrwa?:))

jestem za tradycyjnym podejściem do rozmnażania ;P
                          • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:52
                            no proste przecież:)

to każdy ale na basenie nic nie wiadomo co w chlorze piszczy:P
                            • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:05
                              może i proste, ale w gadkach z Tobą czasem potrzeba dżipijesa ;P

w chlorze piszczy grzyb. na przykład. i nie taki w occie.
                              • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:11
                                to tydzień przed to jak sie grób może kojarzyć?:)
                                a dzipiesa zawsze warto czymiec w pogotowiu zeby sienie zgubić:)
                                czyli grzybiarza mozna małego urodzic:))))
                                • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:18
                                  Piczykłak, zobacz jaki ładny egzystencjalny wątek nam wyszedł! Od narodzin po
                                  grób :DDD
                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:21
                                    circle of life normalnie jak we królu lwie:)
                                    dla mnie to nic nowego:)
                                    • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:23
                                      phi!
                                      foch ;P
                                      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:25
                                        nie fochuj bo nie wiesz co mam na mysli:)i z dzipiesem qrd nie
                                        rozbierzesz:)
                                        • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:32
                                          łiii... to mi wytłumacz!
                                          • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:34
                                            a to by było takie chwalenie się
                                            nno te 2 dni sa dla mnie b blisko:)
                                            • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:35
                                              aj si... to kiedy pijemy urodzinowo?
                                              • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:38
                                                to juz jak człowiek nie napisze Ciiiiiii to się ma roznieść?:)
                                                • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:39
                                                  dawaj na ucho :)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:41
                                                    to jeszcze jaśniej ma byc?

no proste przecież:)
                                                  • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:46
                                                    o kurdeż... czy mam Ci współczuć? ;DDD
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:00
                                                    a ja wiem:)
                                                    w sumie mi to wisi:)
                                                  • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:01
                                                    nooo dobra :)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:08
                                                    nadążyłas?:)
                                                  • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:10
                                                    taaa... z pewnym trudem bom mocno niekumata ;PPP
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:11
                                                    i bez dzipiesa?:) czyli się pieścisz:)
                                                  • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:14
                                                    dżipijes ostrzegał przed częstymi kontrolami radarowymi, to przeszłam na sibi
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:18
                                                    te samochód w jeziorze to Ty?:)
                                                    na sibi bluzgajom: i tez oszczegają przed kontrolami
                                                  • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:20
                                                    nie, nie, spójrz w lewo - widzisz to drzewo? no właśnie...

bluzgajom na kanale 11, a tak poza tym som spoko :D
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:22
                                                    koledze na moście kazał zawracać bo wjedzie do rzeki:)
                                                    a ja nie słucham bo nie mam:) a na innych przepisy podaja?
                                                  • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:26
                                                    jak ładnie poprosisz, to dostaniesz wszystko ;)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:44
                                                    co za dwuznaczność;)
                                                  • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:46
                                                    aaa to mi się tylko katar na mózg rzucił ;)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:54
                                                    niby daleko nie miał:) ale moze idx pod kordłę bo jeszcze zaczniesz
                                                    kasłać? i będzie gorzej
                                                  • i.nes Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:55
                                                    już kaszlę
                                                    płuca mię bolom :(((
                                                    idę
                                                    pa!
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:58
                                                    cza się nasmarować i syrop pic do 17 tej:)
                                                    pa
    • dzikoozka Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:16
      Nie oglondałam, ale się wymądrzę :)) (jak to ja)
      Myśle, że villas jest niezrównoważona psychicznie i Majewski nie
      chciał jej rozdrażnic.
      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:18
        ale po ch szopka jeszcze doświąt daleko? chyba ze to na najbliższe
        świeto?:)
        • dzikoozka Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:22
          no niestety nie wypowiem sie co doszczegółów bo nie widziałąm :((
          • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:24
            a nie wystarczy Ci, że na koniec powiedziała, że jej marzeniem jest
            zostac świętą?:)
            i zjebała tą dziewczynkę z "mam talent" że ja nasladuje w
            interpretacji na siłę:)
            • dzikoozka Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:30
              wystarczy mi do stwierdzenia, ze jest psychiczna :)))) nie powinni
              jej nigdzie zapraszac.
              • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:36
                to lekarz powinien stwierdzić:)
                • dzikoozka Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:37
                  hehehe wiesz Piczy, ze ja sie znam qrde na wszystkim :))
                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:38
                    to zupełnie jak ja:)
                    • dzikoozka Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:40
                      :))))
                      Enyłej, dla mnie ona jest ciezko pieprznięta a Majeswski pewnie z
                      litości jej tego nie powiedział :)NO bo przeciez jakie ona ma plecy>
                      kto moglby chciec ja promowac? debil chyba...
                      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:57
                        nie nie to raczej nie tak
                        wisnia tu mocno pracował i chyba to jego pomysł był
                        • dzikoozka Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:01
                          Taka autopromocja wisni? ze niby sie sprzedał z gratisem w
                          komplecie? nie wiem wogle po cholere sz.m. brał oboje - pacany i
                          tyle :))
                          • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:06
                            on chyba nie musi?
                            cos tam z villas pewnie kombinuje? no mówie ch wie o co chodzi?:)
                            • dzikoozka Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:08
                              Jak nie musi, przeca nie wydaje nowych "przebojow", kasa mu wycieka,
                              ludziom sie znudził to dramatycznie probuje czyms zaszokowac,
                              wyciągnął gwiazde z lamusa i gra na rydzykowiźnie
                              • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:12
                                da koncert w grójcu i na rok starczy:)
                                • dzikoozka Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:19
                                  apetyt rosnie w miare jedzenia a i dzieciakow narobil sporo, z
                                  alymentami nie anstarcza to sie wydaje ze wystarczy :)
                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:22
                                    to myslisz że teraz nowej mamy dla dzieci szuka?:)))))))))))
                                    • dzikoozka Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:26
                                      :))))) macochy czarownicy raczej :)
                                      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:28
                                        poleciałas bys na jego pomarańczowe włosy? no widzisz:)
                • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:44
                  3.14-czy-klak napisała:

> to lekarz powinien stwierdzić:)

no przecież była w psychiatryku
                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 09:58
                    i co lekarz powiedział?:)
                    • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:08
                      Yhmm w sumie to już mi się wszystko plączę. Ale wydaje mi się, że była taka
                      sytuacja kilka m-cy temu, albo w zeszłym roku, że ludzie pojawili się u niej w
                      domu gdzie panował maksymalny syf, zabrali jej te wszystkie zwierzęta, a ją
                      wysłali na jakieś przymusowe leczenie, bo chyba jakieś załamanie wtedy
                      przechodziła. I jeszcze była mowa, że ta gosposia ją od całego świata odseparowała.
                      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:13
                        tak było
                        teraz ja okradli i dostała z orange-a prezenty:) wczoraj wisnia
                        mówił:)
                        • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:21
                          no to aż tak mi pamięć nie kuleje :D
                          avans to był :P tak czy siak tragiczny program, tragiczni bohaterowie, tragiczna
                          pokazówka bleee
                          • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:22
                            jak widać:)
                            ponizamy ceny?:))))))
                            • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:30
                              fuks! bo dzisiaj w sumie mniej widzę, coś mnie ślipia pieką ;/
                              jakoś tak to leciało ;)
                              a jeśli chodzi o reklamowanie operatora kom. to on był wtedy na zielono farbnięty :P
                              • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:33
                                a cos piłas wczoraj?
                                po acetonie pieczą:)
                                tak było- zieleń soczysta:)
                                • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:35
                                  poza setką herbat i kaw nic
                                  mnie chyba pieką od laptopa, będę musiała się przeprosić ze zwykłym kompem, bo
                                  przynajmniej mam daleko monitor
                                  nie wiem co gorsze? zieleń, czerwień, czy pomarańczowy z białymi i niebieskimi
                                  pasemkami? tak czy siak podziwiam, że mu jeszcze nie wypadły
                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:40
                                    a to nie to w takim razie:)
                                    laptop na acetonie?:)tęcze by se walnął i nie musiałby pamiętac co
                                    gdzie było i dla kogo
                                    • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:51
                                      na pewno nie :)
                                      acetonu w to nie mieszaj :P
                                      a wyobrażasz sobie go jako blondyna albo bruneta? bo ja nie bardzo, ale tęczę
                                      jak nic widzę ;)
                                      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:02
                                        ja dopiero dziś 1wsza herbate pije:)
                                        bo rozpuści to i owo?
                                        a czemu nie? dla mnie to sekunda:)
                                        • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:12
                                          ja już jestem przy 3ciej :)
                                          używam go tylko do pazurów i niech tak pozostanie
                                          a ja już się chyba przyzwyczaiłam do tych jego pstrokatych kolorów i jakoś nie
                                          widzę go w normalnych
                                          • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:16
                                            a dopiero 11ta:)zegar źle przestawiłas?:)
                                            a ja do produkcji amfy:P
                                            nie masz się do czego przyzwyczajać???
                                            • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:36
                                              u mnie grubo po 12, bo jeszcze zegarka nie przestawiłam :P
                                              zażywasz przegrywasz
                                              no nie mam! a poza tym ja zawsze się szybko przyzwyczajam, to jest mój błąd
                                              • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:42
                                                no to nie trzecia:)
                                                :) no chyba nie myslisz

to nie błąd tez tak mam to uciązliwość tylko za którą sie płaci:)
                                                • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:48
                                                  herbata trzecia, a za chwilę będzie czwarta :P
                                                  nie, nie podejrzewałabym Cię o taką głupotę :)
                                                  jest tego jeden plus: szybko się aklimatyzuję w nowych miejscach i nie ma
                                                  wielkich dramatów związanych z tęsknotami
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:58
                                                    a ja wode piję :)
                                                    serio?:) to moze taki głupi jednak nie jestem?
                                                    to co się dzieje ze starymi przywiazaniami?
                                                  • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:15
                                                    ja w siebie wlewam tylko to co smakowe ;)
                                                    nie kokietuj, przecież dobrze wiesz, że jesteś bystrzakiem :)
                                                    odwiązuję je
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:45
                                                    a ja sobie i wlewam i zjadam:)
                                                    no dobra juz nic nie mówie nie było tematu:)
                                                    a jak tam majewski?:)
                                                  • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:52
                                                    czasem też zjadam ;)
                                                    to już nie ten sam m. co kiedyś, idzie w stronę, która mi się nie podoba
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:56
                                                    a jak se podjesz to se pospisz i jakoś dzień zleci?:)
                                                    wczoraj było przegiecie teraz już z górki:)
                                                  • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:59
                                                    rozgryzłeś mnie :D
                                                    jutro będzie sajgon, a dopiero potem z górki ;)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 13:00
                                                    ale po jakim czasie:P
                                                    o majewskim myslałem:)
                                                  • baba_krk Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 13:05
                                                    zbyt krótkim, stanowczo :P
                                                    aaaa sorry, no to wczoraj był szczyt przegięcia, bo kiepsko mu idzie już od
                                                    kilku odcinków
                                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 13:16
                                                    stanowcze nie?:)
                                                    granica funkcji tzw?:)
    • baba_krk poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 09:28
      Jak dla mnie ona wyglądała jak karykatura dawnej siebie. Nie dowidzi, nie
      dosłyszy, te wszystkie oktawy chyba już jej zniknęły. Nos jak u Majkela. Ogólnie
      jakaś taka przerysowana była i jak dla mnie pieprzyła głupoty. I ten irytujący
      ton jej wypowiedzi. Krytykuje małą za wykonanie i głos, a do wiśni mówi, że on
      ma 6 oktaw. Jak już Dzika napisała na bank ma jakieś problemy psychiczne. Chyba
      dalej żyje w przekonaniu, że wciąż jest wielką gwiazdą. Być nią była, ale to
      przecież było dawno temu. Czas się obudzić.
      • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 09:30
        i wracamy do sedna - po ch?:)))))))))
        cos musi za tym stać bo przecież majewski się zepsił w tym momencie
        • baba_krk Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 09:42
          Zastanawiałam się czy skoro przyjęła zaproszenie do niego to czy znormalniała...
          ale jest gorzej niż było, a z tym byciem świętą to mnie po prostu rozwaliła.
          Coś te ostatnie programy średnio wychodzą majewskiemu, nie mamy w PL ciekawych
          ludzi do zapraszania czy jak? ;>
          • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 09:58
            wisnia ogłosił swiatu ze jest normalna i dlatego pewnie przyszła
            zeby się pokazać?
            • baba_krk Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 10:09
              ta moja ciekawość kiedyś mnie zgubi, straciłam pół godziny na tego pokazowego
              gniota, a jak ona jest normalna to ja jestem śpiewaczką z Azerbejdżanu ;)
              • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 10:14
                a co w azerbejdżanie brzydko spiewają?:)
                • baba_krk Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 10:22
                  nie wiem jak śpiewają, bo stamtąd przeca nie pochodzę ;)
                  • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 10:23
                    ale opium tanie i gatunkowo jeszcze nie chrzczone:)
                    • baba_krk Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 10:31
                      raczej stawiam na % dopalacze :D
                      • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 10:39
                        A kto by tam w biednym kraju tracił kase na dopalacze?:)
                        • baba_krk Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 10:52
                          dlatego jestem w PL
                          i właśnie sobie uświadomiłam, że jutro muszę skoczyć po kawowy dopalacz, bo już
                          się wypił
                          • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 11:07
                            a tam kawa też tańsza niż u nas:)
                            • baba_krk Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 11:12
                              nie po drodze mi :P
                              • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 11:16
                                nie jedziesz do afganistanu ?;)
                                • baba_krk Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 11:37
                                  nie, dla odmiany pojadę do hiszpanii :)
                                  i mowa była o azerbejdżanie :P
                                  • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 11:43
                                    skoro musisz:)
                                    wiem to po drodze do afganistanu:P
                                    • baba_krk Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 11:50
                                      odrobina przyjemności nie zaszkodzi ;)
                                      mam nadzieję za tydzień kupić bilety, póki jeszcze są niedrogie
                                      nie szpanuj wiedzą z geografii, bo to i tak dla mnie przeciwny kierunek :P
                                      • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 11:59
                                        tez tam nie byłem i się nie wybieram raczej znaczy na wschód:)
                                        a co pani od geografii by dumna była;)
                                        • baba_krk Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 12:16
                                          póki co życie mi miłe ;>
                                          ja z ustnej matury z geo miałam cela, ale stwierdzam z przykrością, że mnóstwo
                                          rzeczy już mi ze łba wyleciało
                                          • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 12:46
                                            moze nie zwracasz uwagi na codzień a to sie utrwala jednak
                                            • baba_krk Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 12:54
                                              utrwaliło mi się to co najpopularniejsze, a te wszystkie stolice piździkowych
                                              państw, czy jakieś nazwy małych rzek czy wysp, jakoś mi umknęły... w sumie szkoda
                                              • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 12:56
                                                kabul-stolica afganistamu:)))))
                                                • baba_krk Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 13:03
                                                  Afganistan jest prosty :P

pisząc o piździkowych miałam na myśli Liberię, jakąś Gwineę np. Równikową, a ze
                                                  -stanów to Kirgistan, albo Tadżykistan :P
                                                  • 3.14-czy-klak Re: poświęciłam się i obejrzałam 28.10.08, 13:17
                                                    jak równoleżniki?:)
    • funny_game Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:10
      O co chodzi, Kłaczątko? :P
      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:15
        :) buziaczki:)))))))))))
        widziała wczoraj majewskiego?
        chodzi o villas wiśnie i to że majewski wg mnie się zepsił wczoraj:)
        • funny_game Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:24
          Buziaczki pędraczki.
          Nie, nie widziałam. Zepsił się może, bo ona kocha pieski, tak?
          • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:27
            a to nie dobrze,
            nie nie dialogu nie było monologi połaczone z sexem analnym, nawet
            jakos mi tak przykro za nich było - niesmak
            • funny_game Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:28
              3.14-czy-klak napisała:

> a to nie dobrze,

Buziaczki prosiaczki?

> nie nie dialogu nie było monologi połaczone z sexem analnym, nawet
              > jakos mi tak przykro za nich było - niesmak

KE???
              • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 10:31
                dziś nie moge Vandikia jest w pracy:(
                no jak mam jasniej? może obgladnij replaj?
                • funny_game Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:33
                  Nie chce mi się :)
                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:36
                    to co mam zrobić? zaśpiewać wstań popacz nie jesteś sam? jak na
                    zniczach z muzyczka 2 lata temu?:)))))))
                    • funny_game Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:38
                      Przecież masz dar opowiadania i jesteś taki wogle wogle wyszczekany i cudowny.
                      Mam nadzieję, że właśnie dostajesz w łeb, HYHYHYHYYYY :D
                      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:45
                        ha ha ha:) wyczekany raczej:)
                        spoko telefony sie dziś urywaja;)
                        • funny_game Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:50
                          Łe.
                          • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:00
                            co łe? co nie pasi znowu?:)
                            • funny_game Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:01
                              Ten dreszczyk emocji, to niebezpieczeństwo mnie rajcuje. A tak, to łe :P
                              • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 12:47
                                zaproś M na forum będzie jazda na maxa;)
                                • funny_game Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 13:10
                                  Milcz! :D
                                  • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 13:18
                                    o Vandikia wróciła:)
                                    • funny_game Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 13:19
                                      Mrrrrrrrr :DDDD
                                      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 13:26
                                        no popatrz jak ładnie moze być bez akloholu:)
                                        • funny_game Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 14:05
                                          No a myślisz, że wczoraj był alkohol?
                                          Ten budwajzer był tylko do rymu w konwersacji, dlatego masz tam o "bajerze" :P
                                          • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 14:18
                                            a nwet nie myślałem czy był czy nie był?:) i ze do rymu to myślałem
                                            ze tuner bardziej:)
    • vandikia Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:06
      Mam duży szacunek do twórczości Villas, ale na starośc zrobiła się
      zdziwaczałą, schorowaną osobą i nie powinni jej na siłę reaktywować.
      Przegrała swoją karierę - trudno, bywa. Teraz jest za późno, nie ten
      głos, nie ta osoba. Nie rozumiem czemu nei otoczą jej opieką i nie
      dadzą spokojnie doczekac póxnej starości i umrzeć, tylko na siłę
      ciągają ją po programach.
      Majewski coraz bardziej mi się nie podoba i nie chodzi o piąty czy
      szósty sezon programu, chodzi o to, ze konwencja się zmienia, kiedyś
      był obiektywny, śmieszny itd.. później zrobił się kiczowaty, ale w
      zły, guście.
      • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:10
        VV tu najmniej winna bo koń jaki jest kazdy widzi,
        tylko po co? czemu to miało służyć bo nie wierzę, że program z nia
        miał byc ot tak sobie
        • vandikia Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:18
          No mówię, że lepiej żeby ją zostawili w spokoju.
          Dla mnie to wyglądało jak żywa reklama "charytatywności"
          wiśniewskiego. Może mają jakiś układ na mieście, Wisniewski prowadzi
          rozne interesy, no nie wiesz jak jest?

I czy czasem ze spadkiem po Villas to jest juz wszystko uregulowane?
          Prawa do utworow, tantiemy itd? Bo mnie sie wydaje, ze tam ciagle
          jest walka o cos, raz się godzi z synem, raz nie - wczoraj na
          antenie powiedziala np. zeby w nic synowi nie wierzyc, wiec znowu sa
          na wojenne sciezce. Moze wisnia chce polozyc na czymś łape i zdobywa
          w ten sposob zaufanie Villas? Raczej niemale pieniadze wchodza w gre.
          • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:21
            no mówisz:) ja tez
            wiem ze wiśnia to jeden biznes i nic więcej:)
            a czy chce łape położyć to wątpię, za grube przegięcie mimo 6 oktaw:)
            • vandikia Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:22
              reklama kosztem schorowanej spiewaczki
              żenujące
              • 3.14-czy-klak Re: ja tam do villas majewskiego i wiśni 28.10.08, 11:24
                nie wiem czy reklama no własnie nie rozumiem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka