be_em 15.11.08, 16:33 szacowne grono tutaj to jakieś zwarte szeregi czy luz towarzyski? a wiekowo to już po maturze a przed klimakterium? :D pytam, bo może dołączę:D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 16:44 a stukasz sie czy trzeba z Toba chodzic? :) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 16:46 dziewice napisał: a stukasz sie czy trzeba z Toba chodzic? :) chodzić niekoniecznie, ale płacić trzeba z góry:D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:00 dziewice napisał: tzn z dolu ? :) ja tam nie wnikam jakie kolega ma upodobania;) Odpowiedz Link
dziewice Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:03 cos by o sobie powiedziala :) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:06 dziewice napisał: cos by o sobie powiedziala :) mam zręczne dłonie i gładkie uda:) jestem fajna i lubią mnie wszyscy mężowie moich koleżanek:) Odpowiedz Link
dziewice Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:07 e mezowie to desperaci - nie liczy sie :) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:09 dziewice napisał: e mezowie to desperaci - nie liczy sie :) dobra, przynaję, że mam wzięcie wśród osmarkanych nieletnich i ich chomików:) Odpowiedz Link
dziewice Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:13 czyli marzenie nastolatkow no to juz lepiej :) a cos o sobie jakis znak rozpoznawczy taki :) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:17 dziewice napisał: a cos o sobie jakis znak rozpoznawczy taki :) porsche carrera 911;) Odpowiedz Link
dziewice Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:18 czy mozemy zostac przyjaciolmi? ;) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:19 dziewice napisał: > czy mozemy zostac przyjaciolmi? ;) nie przyjaźnię się z mężczyznami! ja z nimi sypiam:P Odpowiedz Link
dziewice Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:20 ale w koncu nie wiem czy jestes Kobieta czy facetem tak z lekka nuta niepewnosci hehe Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:21 dziewice napisał: > ale w koncu nie wiem czy jestes Kobieta czy facetem ha! nie znam mężczyzny co mam cycki w rozmiarze C :))) > > tak z lekka nuta niepewnosci hehe to tylko dodaje pikanterii:) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:31 dziewice napisał: > 90/60/90 ? TAK!!!! 10 lat temu;) Odpowiedz Link
dziewice Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:35 JA wygladam lepiej niz 10 lattemu :) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:37 dziewice napisał: JA wygladam lepiej niz 10 lattemu :) ja mam więcej kasy;) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:42 dziewice napisał: nie lubie kaszy :) ech! młody jeszcze jesteś nie wieszco dobre;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 16:50 Od matury to już kawałek. Do klimakterium daleko :))) Nudny środek :( Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 16:53 gapuchna napisała: Nudny środek :( chyba jesteśmy w tym samym wieku:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 16:54 No to witaj Droga Moja - że tak paternalistycznie wyjadę :)))) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 16:56 gapuchna napisała: No to witaj Droga Moja - że tak paternalistycznie wyjadę :)))) dawaj chleb, sól i 50-tke żołądkowej - będzie komplet:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:07 Nic z tego :D Chleba nie jadam, soli nie używam, wódki nie lubię. Tylko nie bierz tego osobiście :))))))))) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:09 gapuchna napisała: Chleba nie jadam, soli nie używam, wódki nie lubię. będziesz moim duchowym guru? :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:15 Dobrze!!!! Chcę! Chcę! Chcę!!!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:18 gapuchna napisała: > Dobrze!!!! Chcę! Chcę! Chcę!!!!!!!!!!!! > :) możesz mnie jeszcze w jakiejś dziedzinie dopchać powrotnie na drogę cnoty? :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:19 No to może samo sedno???? polegaj na mnie! Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:20 gapuchna napisała: No to może samo sedno???? polegaj na mnie! polegnę:) to nie będzie zbyt hardcorowe? :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:24 Generalnie jestem skromną, cichą, spokojna osobą. Ale akurat hardcorowość jest dopełnieniem mojej uległości :) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:26 gapuchna napisała: Generalnie jestem skromną, cichą, spokojna osobą. Ale akurat hardcorowość jest dopełnieniem mojej uległości :) spodobałabyś się mojemu ślubnemu:) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:43 gapuchna napisała: > Wątpię ..... więcej wiary kobieto! :) życie pełne jest niespodzianek:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:45 Odstępujesz? Ale taki wybrakowany towar, no co ty! Toż bądź wobec mnie łagodna..... Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:47 gapuchna napisała: Odstępujesz? w zyciu! wiesz ile nad nim pracowałam? toż to moja krwawica jest:) Ale taki wybrakowany towar, no co ty! Toż bądź wobec mnie łagodna. .... w łóżku jest szatan;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:17 W łóżku jest szatan? - o!, a mozesz ciut rozwinąć? Lubię takie dywagacje .... hihihi Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:19 gapuchna napisała: W łóżku jest szatan? - o!, a mozesz ciut rozwinąć? proszę: ....wrrrr...grrrrr...khaaaa...yes, yes, yes...olala!!! mlask, mlask.....yeaaaaaahhhhhh....chrrrrrrr.... ;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:25 Eeee, troglodytyzm. kiciunia, a gdzie finezja?????? Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:29 gapuchna napisała: > Eeee, troglodytyzm. kiciunia, a gdzie finezja?????? prosiłaś o "ciut", finezja to rozprawka na 2 tomy;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:38 Hihihihii, dobra, masz rację :)))) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:41 gapuchna napisała: > Hihihihii, dobra, masz rację :)))) :* Odpowiedz Link
wanilinowa Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 16:54 ja od dawna mam 20 lat i nieprędko się to zmieni :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 16:55 Też to kiedyś stosowałam! Odpowiedz Link
wanilinowa Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 16:57 tzn masz już "21"? :) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 16:57 wanilinowa napisała: ja od dawna mam 20 lat i nieprędko się to zmieni :D ja utknęłam po 30-tce, a bo i cycki fajniejsze i konto pełniejsze i mniej romazana jestem:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:08 mniej romazana jestem:) - a co to znaczy? :DDDD Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:11 gapuchna napisała: > mniej romazana jestem:) - a co to znaczy? :DDDD nie rycze na Titanicu;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:16 Dziewczyno, cudzie ty mój!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nienawidzę romansideł i łzawych filmideł! Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:19 gapuchna napisała: > Dziewczyno, cudzie ty mój!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Nienawidzę romansideł i łzawych filmideł! no popatrz ile możemy sobie dać nawzajem:D Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:24 Toż to błogosławieństwo boże, ześ tu wlazła :DD Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:27 gapuchna napisała: > Toż to błogosławieństwo boże, ześ tu wlazła :DD też sie zdziwilam, że takie fajne forum po 3 latach bujania sie na gazecie można znaleźć:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:30 To uprzyjemnię ci pierwsze chwile pobytu tutaj. Piękna pieśń w pięknej węgierskiej mowie.... fr.youtube.com/watch?v=q4hwwd7xiZk&feature=related Odpowiedz Link
funny_game Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:14 Elou, ja jestem prawie klimakterium, prawie dębowa jesionka właściwie, ale matury nie miałam czasu zrobić, bo męża szukałam ;) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:15 funny_game napisała: bo męża szukałam ;) z jakim efektem? :) Odpowiedz Link
funny_game Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:19 Pozytywnym, nawet świadectwo z czerwonym paskiem by tego efektu nie przebiło :D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:22 funny_game napisała: Pozytywnym, nawet świadectwo z czerwonym paskiem by tego efektu nie przebiło :D ja nie szukałam...sam przylazł:D Odpowiedz Link
funny_game Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:31 A Ty kijem nie pogoniłaś i nieszczęście gotowe! Osz my gópie :D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:32 funny_game napisała: > A Ty kijem nie pogoniłaś i nieszczęście gotowe! nie pogoniłam bo mi żal było:) > Osz my gópie :D > osz! :) Odpowiedz Link
funny_game Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:40 Śminkom se na lustrze napiszę: nie dam się więcej nabrać na biednego misia! Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:44 funny_game napisała: Śminkom se na lustrze napiszę: nie dam się więcej nabrać na biednego misia! lub uległego pieska;) Odpowiedz Link
i.nes Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:45 be_em napisała: > lub uległego pieska;) taaa i znów mamy wątek o seksie ;P Odpowiedz Link
funny_game Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:46 Ale zobacz, jak długo dochodziłyśmy! :D Odpowiedz Link
i.nes Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:47 wiesz, tak właśnie dzieje się z wiekiem ;D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 17:52 i.nes napisała: wiesz, tak właśnie dzieje się z wiekiem ;D eee... to u męskiej populacji, w żeńskiej śmiem twierdzić, że jest odwrotnie;) Odpowiedz Link
funny_game Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:04 Właśnie. Zademonstrować? Och, już :DDD Odpowiedz Link
i.nes Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:08 no to teraz wdech i... jeszcze raz... i jeszcze :DDD chłopy nam tego zazdroszczą i stąd tyle zła na świecie! Odpowiedz Link
funny_game Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:23 Już nie mogę, zapłodniłam się i muszę coś w gimpie spróbować zrobić :D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:10 funny_game napisała: > Właśnie. Zademonstrować? > > Och, już :DDD > dobra jesteś, chcialam z tobą ale nie zdążyłąm tego bravo girl z bradkiem pitkiem przynieść z łazienki i otworzyć;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:12 jak na pierwszy raz to mocne i dobre wejscie;-)Tylko czemu twoj watek zrobil sie tak lesbijski? Już dwie cie podrywaja:-) Odpowiedz Link
i.nes Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:13 etwas-geheimnis napisał: > jak na pierwszy raz to mocne i dobre wejscie;-)Tylko czemu twoj > watek zrobil sie tak lesbijski? Już dwie cie podrywaja:-) heh zazdraszczasz i tyle ;FFF Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:15 nie zazdraszczam bo ....i tak u was skonczy sie na gadaniu:-D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:22 etwas-geheimnis napisał: nie zazdraszczam bo ....i tak u was skonczy sie na gadaniu:-D to podobnie jak u was:PPP Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:15 etwas-geheimnis napisał: Tylko czemu twoj watek zrobil sie tak lesbijski? tak działam na mężczyzn, psy i kobiety;) Już dwie cie podrywaja:-) Nie zazdrość:) Wiertualnie to nie to samo;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:16 aby zycie mialo smaczek.....??? Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:20 etwas-geheimnis napisał: aby zycie mialo smaczek.....??? nie no co ty? obce cycki mnie brzydzą;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:22 to tylko kpisz z ....podrywaczek?:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:23 etwas-geheimnis napisał: to tylko kpisz z ....podrywaczek?:-) ależ!! każde boże stworzonko ma prawo do ezgystencji;) Odpowiedz Link
i.nes Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:24 be_em napisała: > ależ!! każde boże stworzonko ma prawo do ezgystencji;) rozczarowałaś mię ;P idę stont! Funny, cho! idziemy podrywać gdzie indziej ;D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:29 i.nes napisała: rozczarowałaś mię ;P idę stont! Funny, cho! idziemy podrywać gdzie indziej ;D funny nie odpuszczę , ma fajowe kozaki:P Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:17 a zoofilia to nowosc na tym forum.Jestes pierwsza:-D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:21 etwas-geheimnis napisał: a zoofilia to nowosc na tym forum.Jestes pierwsza:-D pierwsza była caryca:) katarzyna zresztą;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:23 ale one na tym forum sie nie udzielaly .A szkoda:-D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:24 etwas-geheimnis napisał: > ale one na tym forum sie nie udzielaly .A szkoda:-D nie miałbyś stresu, gdybyś był w kolejce zaraz za ogierem extra klasy? ;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:27 nawet bym nie probowal:-)ale opowiadanie osoby ktorab to z autopsji zna ,mogloby bys interesujace:-D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:31 etwas-geheimnis napisał: ale opowiadanie osoby ktorab to z autopsji zna ,mogloby bys interesujace:-D przykro mi..nigdy nie byłam druga po ogierze;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:34 Ja tez .po co mi kompromitacja:-D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:35 etwas-geheimnis napisał: > Ja tez .po co mi kompromitacja:-D a gdzie słynna ułańska fantazja, buta i odwaga? ;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:11 rozsadek podpowiada ze to glupota:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:13 etwas-geheimnis napisał: > rozsadek podpowiada ze to glupota:-) gdybym słuchała tylko rozsądku nadal byłabym dziewicą:) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:14 mialem na mysli faceta nie kobiete.Wasz brak rozsadku jest pozadany:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:18 etwas-geheimnis napisał: > mialem na mysli faceta nie kobiete.Wasz brak rozsadku jest pozadany:-) jak miło, że sie zgadzamy:) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:20 czy mozna z toba sie nie zgadzac?;-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:22 etwas-geheimnis napisał: czy mozna z toba sie nie zgadzac?;-) nawet trzeba czasem:) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:23 tak mowisz ale i tak na to nie pozwolisz:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:24 etwas-geheimnis napisał: > tak mowisz ale i tak na to nie pozwolisz:-) tego akurat nie możesz być pewien:) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:30 czytam miedzy wierszami ale ...nie moge byc pewny:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:32 etwas-geheimnis napisał: > czytam miedzy wierszami ale ...nie moge byc pewny:-) i to niedomówienie to jest to o co w życiu biega i wokół czego świat się kręci:) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:34 kreci sie nie tylko wokol tego.Takie niedomowienia niewielu/le rozumie :-) Bardziej zrozumiale dupa i kasa:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:37 etwas-geheimnis napisał: kreci sie nie tylko wokol tego.Takie niedomowienia niewielu/le rozumie :-) i dobrze! mniej ucztujących:) Bardziej zrozumiale dupa i kasa:-) he, he... subtelnie:) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:43 subtelnosc to moja specjalnosc:-D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:49 etwas-geheimnis napisał: > subtelnosc to moja specjalnosc:-D masz jakieś ciekawsze specjalizacje? ;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:52 mam ale to juz jak w nicku:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:55 etwas-geheimnis napisał: mam ale to juz jak w nicku:-) sorry, nie znam czeskiego slangu;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:30 ooo...czyzby dziewczyny wyczuly ze sobie z nich jaja robisz?A juz sobie apetyt na ciebie ostrzyly.Zostana ci faceci ktorym sie twoj styl podoba;-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:32 etwas-geheimnis napisał: ooo...czyzby dziewczyny wyczuly ze sobie z nich jaja robisz? wrócą. zawsze wracają;) Zostana ci faceci ktorym sie twoj styl podoba;-) cóż...wezmę i to na znak zwycięstwa;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:35 to jak na razie wygrywasz:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:36 etwas-geheimnis napisał: to jak na razie wygrywasz:-) ooo! a będą nagrody? :) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:39 biznes jest biznes:-D nic darmo Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:42 etwas-geheimnis napisał: > biznes jest biznes:-D nic darmo w praktyce różnie bywa:) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:43 w praktyce to kosztuje jeszcze drozej:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:46 etwas-geheimnis napisał: w praktyce to kosztuje jeszcze drozej:-) ale są dowolne (czytaj:uzgodnione) środki płatnicze:) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:48 mialas na mysli dowody wdziecznosci? Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:51 etwas-geheimnis napisał: > mialas na mysli dowody wdziecznosci? to sie teraz TAK nazywa? ;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:53 jak zwal tak zwal ale ja nie nznam lepszych dowodow wdziecznosci jak wymienialne srodki platnicze:-D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:55 etwas-geheimnis napisał: jak zwal tak zwal ale ja nie nznam lepszych dowodow wdziecznosci jak wymienialne srodki platnicze:-D niektórzy wolą wymieniać płyny ustrojowe;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:57 i myslisz ze tak darmo je wymieniaja? Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:01 etwas-geheimnis napisał: > i myslisz ze tak darmo je wymieniaja? w sobotnie wieczory nie myślę - nikt mi za to nie płaci:) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:02 oo...za dużo skromnosci:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:04 etwas-geheimnis napisał: > oo...za dużo skromnosci:-) przyjemności mój drogi należy dawkować:) taki duży i nie wie? ;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:08 klamstewka tez?:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:09 etwas-geheimnis napisał: klamstewka tez?:-) jasna rzecz! duże natychmiast by się wydało i koniec zabawy:) Odpowiedz Link
funny_game Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:24 be_em napisała: > funny_game napisała: > > > Właśnie. Zademonstrować? > > > > Och, już :DDD > > > dobra jesteś, chcialam z tobą ale nie zdążyłąm tego bravo girl z > bradkiem pitkiem przynieść z łazienki i otworzyć;) > > Widzę, że z koleżanką trzeba nad wizualizacją popracować :D Odpowiedz Link
i.nes Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:25 funny_game napisała: > Widzę, że z koleżanką trzeba nad wizualizacją popracować :D ani mię się waż! ona z nas ino kpi... i traktuje jak... jak... jak kurwa boże zwierzątka! Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:35 i.nes napisała: )ona z nas ino kpi... i traktuje jak... jak... jak kurwa boże zwierzątka! nie zwierzątka a stworzonka:) nie wiem jak to jest w hierarchii:) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:33 funny_game napisała: Widzę, że z koleżanką trzeba nad wizualizacją popracować :D koniecznie! ale korki gratis, co? :) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:37 Interesowna?:-) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:44 etwas-geheimnis napisał: Interesowna?:-) jeśli znasz inne, co mówią, że nie są - kłamią;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:45 klamia - coraz bardziej mi sie podobasz:-D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:47 etwas-geheimnis napisał: klamia - coraz bardziej mi sie podobasz:-D ba! :) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:49 ale niestety mam obawy ze rozmawiam z facetem:-( Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:52 etwas-geheimnis napisał: > ale niestety mam obawy ze rozmawiam z facetem:-( boli, że kobieta może być lotna, zabawna i odpowiadać z sensem? :) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:54 boli jak cholera:-D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:55 etwas-geheimnis napisał: > boli jak cholera:-D przywyknij do tego stanu, bo zamierzam tu się rozgościć:) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:58 i bedzie milo jak sie rozgoscisz:-) Po diabla mam tylko z facetami sie klocic:-D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:01 etwas-geheimnis napisał: Po diabla mam tylko z facetami sie klocic:-D wow! walki byków czy kogutków? :) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:56 ale nie jestes w tym tu pierwsza.Sa tu juz takie na forum:-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:57 ... ale nie wszystkie. Ulżyj sobie :D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 18:59 swieta prawda - nie wszystkie sa bystre i cale szczescie:-D Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:02 Właśnie, bywają gapowate. Cóż, taki urok :) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:03 gapuchna napisała: Właśnie, bywają gapowate. Cóż, taki urok :) właśnie:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:04 Ojej, serio serio???? Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:10 gapuchna napisała: > Ojej, serio serio???? a pewnie! :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:15 No co ty! Toż zaprzecz przynajmniej przez dobre wychowanie :D Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:18 gapuchna napisała: No co ty! Toż zaprzecz przynajmniej przez dobre wychowanie :D tak jest! :) Odpowiedz Link
be_em Re: przepraszam, że tak spytam sobie... 15.11.08, 19:03 etwas-geheimnis napisał: > ale nie jestes w tym tu pierwsza.Sa tu juz takie na forum:-) ufff! :) Odpowiedz Link
hsirk chcesz dolaczyc? 15.11.08, 19:16 a umiesz przy rznieciu osemki dupa krecic? bo inaczej to tu nudzic sie bedziesz... Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: chcesz dolaczyc? 15.11.08, 19:19 ha podlacza sie naczelny obscenator tego forum:-D Odpowiedz Link
be_em Re: chcesz dolaczyc? 15.11.08, 19:20 hsirk napisał: a umiesz przy rznieciu osemki dupa krecic? chłopie:) wyrosłam z zabaw w szkolej toalecie;) bo inaczej to tu nudzic sie bedziesz... nie, dlaczego? seks sie rodzi w głowie nie w gaciach a potencjału intelektualnego tu sporo;) Odpowiedz Link
hsirk Re: chcesz dolaczyc? 15.11.08, 19:22 > chłopie:) wyrosłam z zabaw w szkolej toalecie;) to nawet dupa nie ruszasz... kurwa mac, kolejna intelektualistka... ech... i ze seks niby w glowie? bzdura. ja tam mysle ze u nasady.