menk.a 16.11.08, 10:38 Kto mi usmaży jajecznicę z cebulą? I zrobi kawę? :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:41 O, jaka cwana. Ja tu pędzę z radami, a ona ma już pomysł :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:42 thank_you napisała: > O, jaka cwana. Ja tu pędzę z radami, a ona ma już pomysł :D > Chodź i rób mi śniadanie. :P Odpowiedz Link
be_em Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:43 menk.a napisała: Chodź i rób mi śniadanie. :P sis! zostałąś dominą? ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:44 Na razie tylko próbuję, ale mało przekonująca jestem, bo póki co nikt mi w kuchni garami nie dzwoni. ;)) Odpowiedz Link
be_em Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:47 menk.a napisała: nikt mi w kuchni garami nie dzwoni. ;)) bo trzeba od sypialni zacząć;) świśniesz bacikiem i będzie szczekał, trzaśniesz pejczykiem - zrobi śniadanie:P Odpowiedz Link
menk.a Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:51 Przy najbliższej okazji wypróbuję. A jak nie wyjdzie, będę u Ciebie reklamować. :PP Odpowiedz Link
thank_you Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:47 Już widzę Ciebie z pejczykiem i w lateksie :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:50 thank_you napisała: > Już widzę Ciebie z pejczykiem i w lateksie :D No tak. I szybciej zeszłabyś ze śmiechu nim zdążyłabyś uwarzyć mi jakieś śniadanie. :DDD Odpowiedz Link
thank_you Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:52 Piszę z zaświatów. Wyobraziłam sobie Kaczyńskiego w tym stroju :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:59 I on miałby mi to śniadanie robić? Który????? Odpowiedz Link
thank_you Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 11:04 Plis, żaden. Menka, ja Ci dobrze przecież życzę :D Odpowiedz Link
be_em Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:41 menk.a napisała: > Kto mi usmaży jajecznicę z cebulą? I zrobi kawę? :P kawe ci zrobię ale bez francuskich rogalików;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:43 be_em napisała: > menk.a napisała: > > > Kto mi usmaży jajecznicę z cebulą? I zrobi kawę? :P > > > kawe ci zrobię ale bez francuskich rogalików;) > Merci. Jeszcze kogoś do jajek nagonię. I wtedy będę mogła z głodnym pogadać. ;)) Odpowiedz Link
qw994 Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:46 A zrobisz mi w zamian kanapeczki z serkiem i pomidorkiem? Odpowiedz Link
menk.a Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:52 qw994 napisała: > A zrobisz mi w zamian kanapeczki z serkiem i pomidorkiem? Oczywiście. Nawet z szyneczką albo jajeczkiem.;) Odpowiedz Link
qw994 Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 10:54 Oooo... Jajeczko to jest to. Przez ciebie nabrałam ochoty na jajecznicę :) Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 12:42 a w jakim mieście mieszkasz? ocenię jak mam daleko i przybędę. robię świętna jajecznicę i potrafię piec rogaliki francuskie. ja dziś rankiem zjadłam cały talerz pomidorów z mozzarellę i bazylią i oliwą z oliwek przytachaną z arabskiej dali. pycha! Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 12:58 za daleko :( najprędzej dotrę na późny obiad! Odpowiedz Link
menk.a Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 16:13 konstancja.wilde napisała: > za daleko :( najprędzej dotrę na późny obiad! A na obiad zaraz zjem rosół z kluskami. Zn z makaronem z torebki. :P Odpowiedz Link
menk.a Re: Co na śniadanie? 16.11.08, 16:13 menk.a napisała: > konstancja.wilde napisała: > > > za daleko :( najprędzej dotrę na późny obiad! > > A na obiad zaraz zjem rosół z kluskami. Zn z makaronem z torebki. :P Rosół ugotowany jak Bóg przykazał: na mięsie z kością, z warzywami. ;)) Odpowiedz Link
grassant Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 11:33 menk.a napisała: > popijając kawę.;) własnie wypiłem kawę. Na śniadanko z braku wcześniejszego pomysłu były ekologiczne jaja z cebulą i berlinką:)). Do tego kawa zbożowa, grzanki i dżem malinowy. Potem kawa i dymek :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 11:53 A ja zaczęłam niedziele po bożemu: jogurt z dwoma chlebkami Rice Cakes, ale uległam woniom z kuchni i wrypałam kopytka z cebulką. Wstyd mi :( Odpowiedz Link
gapuchna Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 11:58 Ja jeszcze nigdy:))) Ale Menuśka - ucz się! hihihi, ucz!!!! Odpowiedz Link
menk.a Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 12:06 Kopytek? Umiem. Bardzo dobre robię. :P Odpowiedz Link
gapuchna Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 12:08 Menka - podziwiam cię teraz już za całokształt. Kiedyś to myślałam sobie, że może masz jakieś tam braki - dziś wiem już, ze nie! :DDDDD Odpowiedz Link
menk.a Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 12:17 Braków mam całe masy. Zwłaszcza edukacyjne. Podobnie jak niektórych, gabarytowych rzeczy w nadmiarze. ;))) Odpowiedz Link
menk.a Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 12:33 Ja moja droga, ja. Wiem, co mówię. I parę osób stąd może to potwierdzić.;)) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 12:36 ej tam, co się będziemy spierały, prawda, i tak jest ciężko w życiu ...:DDDDDDDDD Odpowiedz Link
menk.a Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 11:57 Ekologiczne znaczy wiejskie? Czy jakie? ;) Odpowiedz Link
wilowka Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 12:21 Pewnie takie klasy 0 co od kur swobodnie biegających podbierają i potem sprzedają za 6 zł 10 sztuk :) U mnie na śniadanie dwie pity co to je wczoraj wieczorem ze Świnksa zabrałam. Pity nadzieję kiełbaską co to ją wczoraj od rodziców zabrałam i cebulą co mi ja kiedyś mama przywiozła. Patrzcie jaka ja gospodarna jestem, przeczytałam to i sama się dziwię. ;) Pomyślcie też o obiedzie - ja do teściowej idę nań :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 12:34 A to ja takie jajka jadam. I dziś takie zjadłam. :P Ty to potrafisz się w życiu urządzić.;)))))) Odpowiedz Link
wilowka Re: Teraz pogadam z głodnym 16.11.08, 12:44 menk.a napisała: > A to ja takie jajka jadam. I dziś takie zjadłam. :P Mnie też sie lepiej jajka je, jak wiem , że od szczęśliwych kur pochodzą :) > Ty to potrafisz się w życiu urządzić.;)))))) No staram się, staram ;) Odpowiedz Link