Dodaj do ulubionych

Single, od jak dawna jesteście singlami?

25.11.08, 16:19
Bo mi się wydawało, że ja od pół roku, a to już dziewięć miesięcy zleciało nie wiadomo kiedy. Przynajmniej wiem, że nie byłam w ciąży z byłym ;)

A jak z Waszym stażem? Umówmy się, że nie liczymy przelotnych romansów, tylko czas, jaki upłynął od poprzedniego stałego związku.

I jakie refleksje - jesteście teraz bardziej związkolubami, czy związkofobami? ;)

Diskute silvuple :)
Obserwuj wątek
    • kitek_maly Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:21

Hmmm to ja tylko tyle powiem, że też mam pewność, że nie jestem w ciąży z byłym. ;-)
      I jestem i związkolubem (chcę) i związkofobem (ale nie mogę). :-)
      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:25
        :) Ja pomiędzy, ale bardziej w stronę związkofobii póki co. Ale prowadzę
        autoterapię :D
        • kitek_maly Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:27

Moja autoterapia nie daje efektów.
          Zwłaszcza, że mi ciągle ktoś przeszkadza. ;-)
          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:31
            Może trzeba zmienić metodę? ;)
            Mi przeszkadza siedzący gdzieś tam w środku sceptyk i cynik, ale staram się gada
            ignorować, żeby nie mógł rozwijać swoich ponurych teorii :D
    • bertrada Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:24
      Od nowości. ;P
      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:26
        To ja już nie będę pytać, czy nie jesteś związkofobem :D.
      • wilowka Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:32
        :D
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:36
      Najdłużej udało mi się wytrzymać samemu trochę ponad rok, było bardzo fajnie,
      zdecydowanie jestem wpadającym w związki związkofobem, takie swoiste przekleństwo.
      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:45
        No bo to może być fajne, zwłaszcza po długim związku. Tyle, że można się za
        bardzo przyzwyczaić i trudno potem się przestawić.
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:29
          Nie oszukujmy się, bycie samemu, w szczególności dla faceta jest przyjemniejsze
          niż bycie w związku. Jest przede wszystkim wygodne, a ja bardzo lubię wygodę.
          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:18
            Kobiety też lubią wygodę :)
            • puszysta_gimnazjalistka Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:37
              Zawsze mi się wydawało, że mężczyzna uzyskuje wygodę poprzez święty spokój a
              kobieta poprzez załapanie faceta który na nią haruje :)
              • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:51
                A to już zależy od modelu. :) Taki układ może oznaczać transakcję wiązaną, a nie
                wszyscy to lubią ;)
    • menk.a Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:53
      Chwilowo nie. Ale to naprawdę chwilowo.;)
      • konstancja.wilde Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:54
        menk.a napisała:

> Chwilowo nie. Ale to naprawdę chwilowo.;)

pozdrowienia dla twojego chłopaka:P
        • menk.a Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:56
          konstancja.wilde napisała:

> menk.a napisała:
          >
          > > Chwilowo nie. Ale to naprawdę chwilowo.;)
          >
          >
          > pozdrowienia dla twojego chłopaka:P

Dziękuję.;)
          • staryigruby Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 27.11.08, 09:27
            Lubię tu czytać na forum, że ktoś ma Dobre Dni....:)
            Pozdrowienia :))
      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:55
        Czyli nie "trwaj chwilo!" tylko "chwilunia, chwilunia!"? ;)
        • menk.a Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:56
          razzmatazzy napisała:

> Czyli nie "trwaj chwilo!" tylko "chwilunia, chwilunia!"? ;)

Mam nadzieję, że nie jestem Faustem. :DD
          Życie to są chwile.;)
          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 16:58
            :D

Uzupełnienie: życie to chwile i krotochwile! ;)
            • menk.a Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:17
              razzmatazzy napisała:

> :D
              >
              > Uzupełnienie: życie to chwile i krotochwile! ;)
              >

Warte przeżycia, ale bez darcia szat, kiedy się kończą.;)
              • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:23
                I to jest prawidłowa odpowiedź! :) Wygrałaś krotochwilomierz, niestety zepsuty :D
                • menk.a Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:24
                  Ja chcę talon na balon. :P
                  • hsirk Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:41
                    lepszy jest talon na kurwe o balon
        • razzmatazzy off topic 25.11.08, 16:57
          Właśnie zapatrzyłam się na słowo "chwila" i "chwilowo" - dziwaczne jakieś są!
          Macie tak czasem, że Was jakieś słowo zadziwia, jak je sobie powtórzycie kilka
          razy np.?
          • thank_you Re: off topic 25.11.08, 17:57
            Ja tak mam. Im więcej razy powtarzam dane słowo, tym bardziej zadziwia mnie jego brzmienie, układ literek itp. A potem boli mnie głowa :D
            • razzmatazzy Re: off topic 25.11.08, 18:19
              No dokładnie! I właśnie chwila mnie chwilowo 'zawiesiła' ;)
    • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:01

> Diskute silvuple :)

Ooo, po frą-cus-ku? Lu-bię po frą-cus-ku. :D
      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:02
        Frącuski piesek? ;)
        • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:06

> Frącuski piesek? ;)

Hrabiątko raczej. Takie uciążliwe, utyskujące, rozwydrzone i urocze. :D
          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:10
            Paniczyk, znaczy się? Albo wydra, już sama nie wiem ;)
            • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:16

> Paniczyk, znaczy się? Albo wydra, już sama nie wiem ;)

Dobra, starczy, nie będę sobie robił antyreklamy. :) A co to wydra? Przybliż. :)
              • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:27
                Wydra to taki polonista-językoznawca. Wiesław bodajże.
                • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:41

> Wydra to taki polonista-językoznawca. Wiesław bodajże.

Ten ze zdjęcia poniżej? :))
                  • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:45
                    Nieee :) Wiesław jest wysoki, szpakowaty, poważny i zawsze wzbudzał we mnie
                    respekt. Do czasu jak zdawałam u niego egzamin na specjalizację (nie dostałam
                    się na tę, ale z perspektywy czasu stwierdzam, że to dobrze) i nie zadał mi ani
                    jednego pytania na wiedzę. Najpierw rozmawiałam z nim o psach (ma jamniczkę o
                    imieniu Penelopa), a potem o tym, że jako zodiakalny Rak się na tę specjalizację
                    właśnie nie nadaję i kazał mi zdawać na inną. Na którą się dostałam.
                    • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:54
                      To ładna historia. Czasem wydaje mi się, że powinienem zostać naukowcem i na
                      jakiejś uczelni zamęczać studentów swoimi mniej lub bardziej niedorzecznymi
                      wynurzeniami. Chyba bym się w tym spełniał. :D

No ale ze wszystkich szkół mnie wyrzucali, to się chyba nie uda.

Bo czy ktoś widział profesora bez magisterium? Bartoszewskiego pomijając, bo mu
                      do pięt nie dorastam. :)
                      • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:57
                        A ja właśnie podjęłam decyzję, że jednak złożę kwity na studia doktoranckie, a
                        po świętach pójdę do pani profesor, którą chciałabym uczynić szczęśliwą
                        promotorką mego doktoratu, zapytać, czy mnie poprze.
                        Co prawda, zmieniam zdanie w tej kwestii co jakieś 3 tygodnie, ale jak nie
                        spróbuję, będę żałowała.
                    • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:22
                      Liisa, z Twoich postów zawsze można się wiele dowiedzieć :D
                      • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:33
                        Wiem :)
                        Staram się, żeby były coraz mniej autotematyczne, ale jeszcze mnie się czasem
                        coś opsnie :D
              • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:28
                Przybliżam:

https://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/5611_Kopia%20Wydra-TB-(1).jpg

Ale jeśli się nie przyznajesz, może się okazać, że z Ciebie ni to piesek francuski ni to wydra ;)
                • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:40

> Przybliżam:

Ooo, sympatyczne zwierzątko. Trochę niepodobne, ale ładne. :D
                  • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:21
                    Czyli w przeciwieństwie do dziewica nie masz wąsów? ;)
                    • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:34

> Czyli w przeciwieństwie do dziewica nie masz wąsów? ;)

Nie będę się odnosił do Dziewica, bo w innym wątku mnie poprosił, abym się od
                      niego odpierdolił, co w zasadzie z przyjemnością uczynię. :D

Nie, nie mam.
                      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:39
                        A mówi się, że to kobiety są swarliwe ;-p

A wracając do tematu: tak trzymać :)
                        • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:48

> A wracając do tematu: tak trzymać :)

Poza tym - przecież widac moje osobiste usta w fotce w wizytówce. No. :)
                          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:56
                            Aha! A dokonujesz czasem jakichś rotacji i demonstrujesz inne części - no
                            powiedzmy na początek twarzy? ;)
                            • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:06

> Aha! A dokonujesz czasem jakichś rotacji i demonstrujesz inne części
                              > - no powiedzmy na początek twarzy? ;)

Ojeju, no nie publicznie. Zresztą, możesz zasięgnąć języka. :D
                              • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:13
                                A dlaczego usta mogą być publicznie? ;)

Wolę zasięgać języka u źródła. ;)
                                • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:15

> A dlaczego usta mogą być publicznie? ;)

Bo są dośc anonimowe?

> Wolę zasięgać języka u źródła. ;)

Ale ja jestem nieobiektywny. Wiesz. :)
                                  • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:23
                                    No te już nie są - wiemy, że są Twoje :)
                                    A dlaczego myślisz, że są anonimowe? Jak ktoś zwraca uwagę na usta, to Cię może
                                    rozpoznać.

A w kwestii nieobiektywności - spokojnie, zawsze trzeba odsiać ten PR. :)
                                    • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:42

> Jak ktoś zwraca uwagę na usta, to Cię może rozpoznać.

Ej, chyba się nie da. Aż takie niepowtarzalne to nie są. :)

> A w kwestii nieobiektywności -
                                      > spokojnie, zawsze trzeba odsiać ten PR. :)

A mi się już nie chce mówić dobrze o sobie. To jest takie nudne i powtarzalne.
                                      Dobra, pokażę Ci się, ale to nie dziś, bo dziś nie jestem w szczytowej formie. :)
                                      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:53
                                        Ale pokazujesz też brodę, no i golf! :D

No to szczytuj do tej formy ;)
                                        • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:03

> Ale pokazujesz też brodę, no i golf! :D

Nie, to szalik. Który nota bene zgubiłem na poprzednim spotkaniu forumowym. :)

> No to szczytuj do tej formy ;)

To zrobimy tak - ja będę szczytował, a ty mi sie przypomnij mailowo jutro, może
                                          być z załącznikiem i ja wtedy odpowiem wieczorkiem. Ze szczytu, mam nadzieję. :D
                                          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:10
                                            A na spotkaniach forumowych to się tylko szaliki gubi, czy inne części garderoby
                                            również? ;)

Jutro to może być koniec świata albo koniec foruma (właściwie na to samo
                                            wychodzi), ale zobaczymy...
                                            • milleniusz Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 21:37

> A na spotkaniach forumowych to się tylko szaliki gubi,
                                              > czy inne części garderoby również? ;)

No ta tych oficjalnych to innych części się nie gubi. Raczej. Z tego co mi
                                              wiadomo. :D

> Jutro to może być koniec świata albo koniec foruma (właściwie na
                                              > to samo wychodzi), ale zobaczymy...

Och, czasem trzeba zaryzykować koniec foruma, świata, czy czego tam jeszcze.
                                              Wytrzymamy. :)
                      • kitek_maly Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:47

bo w innym wątku mnie poprosił, abym się od
                        > niego odpierdolił,

:-D
                • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:43
                  Ooooooooooo, jakie słooodkie.... :D
                • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:44
                  To coś ma przerośnięty kieł :D
                  • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:50
                    Gópia... To jest moment obgryzania paznokci :)
                    • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:53
                      Chyba jakiegoś topielca :D
    • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:11
      razzmatazzy napisała:

> A jak z Waszym stażem? Umówmy się, że nie liczymy przelotnych romansów, tylko
      czas, jaki upłynął od poprzedniego stałego związku.

Jeśli tak liczymy, to powiedzmy, iż jestem singlem od zawsze i mam nadzieję, że
      nie na zawsze.

> I jakie refleksje - jesteście teraz bardziej związkolubami, czy związkofobami? ;)

Eeee, nie wiem, ja na razie jestem lubem jednego Pana, co to mam fisia na
      punkcie jego i jego uszu.
      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:13
        Ale z tego co pisałaś, to to co między uszami też jest niezłe? ;)

Czytałaś coś Murakamiego? Jego bohaterowie zawsze mają jakąś obsesję na punkcie
        uszu kobiet!
        • kitek_maly Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:20

> Czytałaś coś Murakamiego? Jego bohaterowie zawsze mają jakąś obsesję na punkcie
          > uszu kobiet!

Nieprawda! Tylko jeden miał. :-) I to tylko dlatego, że ona była modelką uszu.
          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:30
            Eee... mi się wydaje, że w kilku powieściach był podobny motyw, że facet zwracał
            uwagę na uszy. Ale masz rację, jedna była modelką - chyba w owcy, o ile dobrze
            pamiętam?
            • kitek_maly Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:48

Tak, w Owcy. A w pozostałych nie kojarzę tego fetyszu. ;-) W każdej na pewno są
              bardzo dokładne opisy postaci. :-)
              • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:26
                Ja już nie pamiętam w których, bo dawno czytałam. Ale wydaje mi się, że w
                Kronikach też był akcent na uszy i może w Sputniku?
                A propos opisów: zwróciłaś uwagę jak oni są zawsze kolorowo poubierani? Np.
                bohater ma powiedzmy białe spodnie, fioletową koszulę, zielone buty i
                pomarańczowy sweter. Prawie każda część garderoby w innym kolorze!
                • kitek_maly Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:40

Nie zauważyłam.
                  Tzn pamiętam, że ta dziewczyna w Owcy, delikatnie puszysta, była na różowo. :-)
                  I że jeden bohater miał jakiś kolorowy sweter.
                  Ja niestety też niewiele z książek pamiętam. :-) Zwykle tylko tyle, czy mi się
                  podobała czy nie. :-)
                  • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:45
                    Ja też pamiętam wyrywkowo, ale to mi się akurat rzuciło w oczy.
                    I pamiętam też, że często byłam głodna, bo jego bohaterowie zwykle chodzą na
                    jakieś wypasione żarcie. :)
                    • kitek_maly Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:47

Taaak, jedzą i jedzą i ze szczegółami to wszystko jest opisane. :-)
                      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:24
                        Począwszy od zupy miso. I zawsze w barze na jakimś niebotycznie wysokim piętrze :)
        • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:27
          No, pomiędzy uszami to też jest niezłe. Uszy po prostu wywołują we mnie taki
          niezdrowy instynkt, żeby mu je potegować. Ale to, co pomiędzy nimi jest świetne.
          I to poniżej tego, co pomiędzy uszami też :] No, w ogóle Perfekt-Men :]
          i chyba mnie lubi. Chyba na pewno mnie lubi :)
          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:31
            A jak się teguje uszy? ;)

Ale masz rację, uszy to ważna część ciała (twarzy/głowy?) ;)
            • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:42
              Teguje? No, użyłabym słowa "tarmosić", ale jedna połowa nie zrozumie, a drugiej
              jakoś się zdrożnie skojarzy :] Teguje się w sensie, że się całuje, gryzie i
              chucha :D i inne takie się robi, co chuć podpowiada.
              • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:28
                Można jeszcze za uszy wytargać z nadmiaru chuci ;)
                • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:35
                  Można :) Można też targać za uszy w razie jakby pan ładny swą chuć zbyt długo
                  ukrywał :D
                  • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:44
                    ;)

Ostatnio widziałam nawet niezłego pana, ale miał pewien feler: przekłute uszy i
                    takie obręcze rozpychające dziurki o średnicy ok 1cm, coś a la afrykańskie
                    kobiety. I wiem, że absolutnie za żadne skarby nie mogłabym z nim nawiązać
                    kontaktu - po prostu nie mogę znieść takiego widoku!
                    • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:53
                      Oj, nie... To mój Uszatek ma tradycyjne uszy, w sensie nie poprzekłuwane niczym.
                      Tylko, że duże je ma, co rzuca się w oczy odkąd się ostrzygł. Uszy owe wskazują,
                      iż jest Elfem, Legolasem tylko krótkowłosym i w ciemnej wersji. Jakiś
                      Elf-południowiec :)
                      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:57
                        Protestuję! Nie może być równocześnie Elfem i Uszatkiem! Zdecyduj się! ;D
                        • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:06
                          Gdyby elfy wyglądały tak jak Liv Tyler w tym filmie co go nigdy nie oglądałam... ach..:-)
                          • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:16
                            Hmm, znaczy on nie wygląda jak Liv Tyler, bo to jest mężczyzna, ten mój, co mam
                            fioła na jego punkcie.
                            • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:24
                              Zdążyłam się zorientować :-) Dziadek mojego byłego ma duuuże uszy i wygląda naprawdę fajnie :D I jest niesamowitym człowiekiem, uwielbiam z nim rozmawiać :-)
                              • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:27
                                Tak tylko mówię, żeby niedomówień nie było :)

A co do uszu - ja myślałam, że mnie tu za mą idea fix wyśmiejecie, a tu
                                proszszsz, pełne zrozumienie w uszokwestii :D
                                • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:30
                                  Z sentymentami nie potrafię sobie poradzić :D
                          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:16
                            Mi się Cate Blanchett bardzo podobała, ale ona w ogóle jest zebest!
                        • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:08
                          To niech będzie Elf. Chociaż mam wątpliwość, czy Elf może być brunetem o ciemnej
                          karnacji. Bo u Tolkiena to takich nie ma... Ale jeśli tak się da, to uznajmy, że
                          to Elf hojnie obdarzony przez naturę.

W kwestii uszu oczywiście.
                          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:20
                            Właśnie sobie uświadomiłam, że nie pamiętam, jak sobie wyobrażałam elfy przed
                            filmem. Ale chyba dla mnie miały bardziej spiczaste uszy - a w filmie mają takie
                            trochę szerokie na górze.
                            Ciekawe, czy w tej dziedzinie statystycznie zachodzi jakaś korelacja w kwestii
                            obdarzenia przez naturę... ;)
                            • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:27
                              Ja pamiętam. I wyglądały tylko ciut podobnie do tych z filmów.

Jak poznam jakiegoś elfa to Ci powiem. No, chyba że liska pierwsza sprawdzi :D
                              • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:28
                                To czekam na fotki :D
                                • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:32
                                  O nie, żadnych fotek nie obiecywałam :D Chcesz to zrobić "na wydrę" ? :D:D
                                  • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:59
                                    A jak to jest na wydrę, bo chyba nie próbowałam? ;)
                                    • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:11
                                      O tak:

Siedzi dwóch wędkarzy nad brzegiem morza. Jeden mówi:
                                      - Złapałem rybę.
                                      Na to drugi:
                                      - A ja wydrę.
                                      - Nie, nie wydrzesz odrzekł drugi.
                                      I wypuścił rybę

Ale to gópi dowcip :D
                                      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:14
                                        thank_you napisała:

> O tak:
                                        >
                                        > Siedzi dwóch wędkarzy nad brzegiem morza. Jeden mówi:
                                        > - Złapałem rybę.
                                        > Na to drugi:
                                        > - A ja wydrę.
                                        > - Nie, nie wydrzesz odrzekł drugi.
                                        > I wypuścił rybę
                                        >
                                        > Ale to gópi dowcip :D

Ależ skąd! ;))
                              • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:31
                                thank_you napisała:

> No, chyba że liska pierwsza sprawdzi :D

Sprawdzi, sprawdzi :)
                                Tylko przed Bożym Narodzeniem nie mogę, bo mam uraz. Ale po Nowym Roku biorę się
                                do roboty.
                            • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:29
                              Och, daj Panie, co bym miała sposobność dokonać oględzin w dwóch aspektach: po
                              pierwsze, paralelności uszu mojego Elfa z elfami Tolkiena, w zasadzie filmowymi
                              elfami, a po drugie korelacji wielkości uszu z obdarzeniem przez naturę. Och,
                              daj mi to Panie :)
                              • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:34
                                A co będzie jak się rozczarujesz? Jeśli wielkość uszu jest odwrotnie
                                proporcjonalna do rzeczonego obdarzenia?
                                • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:38
                                  Cóż, wówczas uszy będą musiały mi wystarczyć. Poza tym ja fioła na punkcie
                                  rozmiarówki, byle normy użytkowe spełniało.
                                  • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:39
                                    w sensie, że fioła nie mam.
                                  • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:40
                                    Wiedziałam, że normy ISO, to nie jest tylko wymysł biurokratów! ;D
                                    • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:49
                                      A mówią, że rozmiar nie ma znaczenia :D
                                      • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:52
                                        No, bo w sumie nie ma. Nie wymagam szesnastocalowego penisa, zresztą nawet bym
                                        nie chciała takiego chyba :] Ino idzie o to, żeby można było mówić w ogóle o
                                        rozmiarze, a nie rozmiarku :D
                                        • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:55
                                          Szesnastocalowy to ja wolę monitor ;)
                                        • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:59
                                          liisa.valo napisała:

Ino idzie o to, żeby można było mówić w ogóle o
                                          > rozmiarze, a nie rozmiarku :D

Czyli jednak ma znaczenie :D:D:D
                                          • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:00
                                            Rozmiar uszu przede wszystkim :D
                                            • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:03
                                              Taaa, porozmawiamy jak zdejmie spodnie :D
                                              • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:09
                                                O, wtedy to ja na pewno nie będę gadać :)
                                                Zresztą, kochaaaana, jak ja sobie wyobrażę, co on tymi uszami potrafi zrobić,
                                                to... ech...
                                                • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:11
                                                  Wachlować? :D
                                                  • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:18
                                                    No, na przykład :-) Będzie robił za murzyna z liściem palmowym :D
                                                  • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:21
                                                    Tobie słoń afrykański jest potrzebny a nie facet :D
                                                    --
                                                    Producentka hormonu szczęścia :-)
                                                  • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:23
                                                    Niezły rozrzut- od elfa do słonia :D
                                                  • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:28
                                                    ELF, kurde, ELF :)
                                                    A tak w ogóle to od singla do słonia za pomocą Liisy i Elfa. I tarmoszenia uszu.
                                                  • liisa.valo Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:27
                                                    Facet, facet jednak mi potrzebny. Jakoś tak ostatnio wszyscy zakochani dookoła,
                                                    to ulegam konformizmowi społecznemu....
                                                    A słoń ma duże uszy i dużą trąbę, co potwierdza tezę o proporcjonalności tychże :)
                                                  • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:30
                                                    No może ten słoń to jest jakiś dowód, ale z drugiej strony nie słyszałam nigdy,
                                                    żeby taki zając był jakoś wyjątkowo wyposażony :D
                                                  • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:39
                                                    A widziałaś kiedyś zająca z trąbą? :D Jak tak to chcę numer Twojego dilera :D:D:D
                                                  • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:45
                                                    Ze strony Witryna Wiejska: "Do 20 lipca wójt Adam Zając był przekonany, że trąby
                                                    powietrzne, tajfuny, cyklony i tornada zobaczyć można jedynie w telewizyjnych
                                                    migawkach z odległych, egzotycznych zakątków świata. Po 20 lipca w Kłomnicach
                                                    wszystko się może zdarzyć."

Łyso, co nie? :DD
                                                  • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:49
                                                    Źródło powaliło mnie na kolana :D Już nawet sobie nie można ufać...;-)
                                                  • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:53
                                                    :D Uwielbiam Internet! I jak widać zbłądził pod strzechy, co księgom się
                                                    niekoniecznie udało :D
                                                  • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 20:57
                                                    Oj, niektórym księgom nawet się nie śniło, że skończą w internecie.. ;-) Ja niedawno wyszukałam kilka perełek :-)
    • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:16
      5 miesięcy. Nie wiem jakim cudem to wyszło ;D

Nie jestem ani związkolubem ani związkofobem. Ciężko mi dogodzić ;>
      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:33
        Powiedziałabym 'jeszcze się taki nie urodził, co by Ci dogodził', ale miejmy
        nadzieję, że jednak się już urodził, bo w przeciwnym razie różnica wieku mogłaby
        być odrobinę za duża ;)
        • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 17:36
          :D "Miłość nie zagląda w metrykę" :D
          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:28
            Ale wiesz, mogłabyś mieć kłopoty z prawem ;)
            • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:50
              To moja specjalność, więc jakoś bym sobie poradziła ;-)

I wiesz, ta różnica wieku działa w obie strony.. to ja mogłam się za późno urodzić :-)
              • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 18:54
                No chyba, że tak ;)

Nie nie, nie wchodźmy w takie fatalistyczne klimaty! Urodziłaś się w odpowiednim
                momencie, a emerytom zostawmy rówieśnice albo czasopisma ;)
                • thank_you Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:01
                  Wracając do meritum sprawy - nie przejmuję się zbytnio tym, co minęło - stawiam na przyszłość ;-)
                  • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:15
                    Zgadzam się, choć bardziej stawiam na teraźniejszość :) Ale i przyszłością nie
                    pogardzam :))
    • dziewice czyli nie jestes dziewica ;) 25.11.08, 19:18
      • razzmatazzy Re: czyli nie jestes dziewica ;) 25.11.08, 19:25
        Jak Ty to robisz, Sherlocku? ;)
        • dziewice Re: czyli nie jestes dziewica ;) 25.11.08, 19:56
          jezykiem :)
          • razzmatazzy Re: czyli nie jestes dziewica ;) 25.11.08, 20:00
            Zdolniacha :)
    • grassant Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:20
      mentalnie od urodzenia
      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 25.11.08, 19:32
        I jak się z tym żyje? ;)
        • grassant Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 26.11.08, 23:13
          razzmatazzy napisała:

> I jak się z tym żyje? ;)

żyć, nie umierać. trudno by mnie przekonać do zmiany, tzn. do
          zawężenia zainteresowań.
          • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 28.11.08, 12:02
            Zawężenie może czasem onzaczać wyższy stopień specjalizacji ;)

Ale rozumiem, bo nie ma to jak wszechstronne zainteresowania :))
    • myshorrek Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 26.11.08, 16:37
      od niedawna, kilka miesiecy.
      po 6 latach w zwiazku. dziwnie tak. na szczescie mam kota i przyjaciol. ;D
      juz sie przyzwyczailam do obecnego stanu, jednak fajnie by bylo znowu sie zakochac.
      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 28.11.08, 11:59
        myshorrek napisała:

jednak fajnie by bylo znowu sie zakochac.

Czy kot ma w tej sprawie coś do powiedzenia? ;)
    • ravenheart1 Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 27.11.08, 09:55
      (nie)szczęśliwi czasu nie liczą

a im dłużej trwa ten stan tym coraz bardziej zaczynam go doceniać :)
      • razzmatazzy Re: Single, od jak dawna jesteście singlami? 28.11.08, 12:02
        Czyli żyć nie umierać :)
    • 8n PLANETE 04.01.09, 16:31
      Świat singli (Vivre En Solo)
      (Dokument)
      55 minut, Kanada 2003
      Życie solo to bezprecedensowy trend na ogromną skalę. Dziś jedna trzecia populacji na Zachodzie to single. Psycholodzy twierdzą, że każdy z nas powinien przynajmniej raz w życiu pobyć samemu, bez partnera. Ten jedyny w historii trend jest nieodwracalny, gdyż single stali się bezwiednie społecznymi innowatorami. Twórcy dokumentu w odważny i humorystyczny sposób prezentują poglądy oraz codzienne i weekendowe zachowania samotnych kobiet i mężczyzn. W filmie wypowiadają się także socjolodzy, psychoterapeuci, psychoanalitycy i antropolodzy.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka