Dodaj do ulubionych

Kto właśnie pakuje prezenty? :)

23.12.08, 21:41
Tonę w siedmiu rodzajach papieru, taśmie klejącej i pierdółkach, a towarzyszy
mi dzielnie Diana Krall w klimacie Krismas oraz gorące rytmy wirującej pralki.
Jest dobrze. :)
Obserwuj wątek
    • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 21:48
      Nie mam ani pół prezentu dla nikogo. Ale za miesiąc o tej porze też będę pakowała :D
      • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 21:51
        baba_krk napisała:

> za miesiąc o tej porze też będę pakowała :D

Na siłowni czy walizki? ;)
        • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 21:56
          Walizki za 3 tyg :D
          No a prezenty to może faktycznie za miesiąc z hakiem :>
          Siłowni nie przewiduję ;))))
          • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:01
            A dokąd te walizki pojadą? (Zakładam, że będziecie trzymać się razem ;)

Jak za miesiąc kupujesz prezenty, to jest szansa, że Cię tłum nie zadepcze w
            centrum handlowym ;)
            • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:09
              Do Barcelony i Madrytu, może jeszcze przy okazji wyślę je na wyspy, bo pojawiła
              się taka realna opcja, ale to się jeszcze okaże. Tak czy siak dopiero wtedy będę
              kupować prezenty :)))
              • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:12
                Zauważ, że nie wejszłem w temat.
                Agresywność 1. :)
                • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:19
                  Ale w jaki temat? Jaśniej szefie :D
                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:22
                    W temat egzegezy TNZ, kierowniczko. :D
                    • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:24
                      to T to będzie liczba mnoga, bo postanowiłam zmienić bilet powrotny :D
                      • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:26
                        Ale tak w ogóle to wrócisz, zasadniczo... :|
                        • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:29
                          Wrócę, bo muszę podyplomowe skończyć i do września jestem udupiona :P
                          • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:32
                            noaltair.w.interia.pl/muzyka/fakultet.mp3
                            • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:37
                              a tyle razy prosiłam o wrzutę albo youtuba :P
                              • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:40
                                Raz. I nie wiem, dlaczego - chyba, żeby mi życie utrudnić. :(
                                Nawet empecze już się na terabajcie nie mieszczą? :D
                                • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:43
                                  Wszystko się mieści, zatem bez szydery :D
                                  Tylko po prostu w winampie mam ustawione mp3 z kilkunastu folderów, a jak
                                  puszczę takie z Twojej strony, to potem znowu będę musiała ustawiać. A mi się
                                  nie kce :PPPP
                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:46
                                    Gardzisz. :(
                                    • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:49
                                      Nie gardzę, tylko staram się ułatwiać sobie życie w ciągu najbliższych dni :P
                                      • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:51
                                        No dobra, zapomniałem o twoich trudnych dniach.
                                        Odszczekuję. :)
                                        • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:55
                                          No. Od razu mi lepiej :D
                                          • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:00
                                            A ja sflaczałem. Cały temperament polemiczny ze mnie uleciał.
                                            Dzisiaj to tylko chuchać na ciebie. :(
                                            • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:02
                                              Jutro też jest dzień :D
                                              Dzisiaj tak, ale jutro już nie i mam nadzieję, że nie będziesz mnie tylko w ten
                                              sposób kojarzył hehe
                                              • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:20
                                                Zobaczymy. Wiele może się zmienić.
                                                Tym bardziej, że "jutro" może być dopiero w styczniu. :)
                                                • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:22
                                                  Hmmm zaintrygowałeś mnie. Od jutra będziesz beznetowcem?
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:25
                                                    Niewykluczone - dzień w podróży, potem rodzina, 26 wyjeżdżam, potem mnie nie ma.
                                                    Wracam 4 stycznia. :cool:
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:28
                                                    No to jakby co wesołych i szczęśliwego :D
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:31
                                                    I tobie też. :D

Wprawdzie nic pewnego z tym milczeniem, ale w planie mam dniami nie mieć czasu,
                                                    a wieczorami siły i ochoty na palcowanie.
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:40
                                                    A mój jedyny plan to przeczytać kilka książek i obejrzeć największą możliwą
                                                    ilość filmów. Już czekają przygotowane :D
                                                    No ale jak zdecydujesz się rozruszać palce, to wal na forum jak w dym :)
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:45
                                                    Cały terabajt tych filmów? :D
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:47
                                                    Terabajt jest tylko może w 5% zajęty filmami. Miałam na myśli takie kupne,
                                                    normalne wydania i z gazet, mam ich ok. 300 i większości nie miałam czasu
                                                    obejrzeć. No ale teraz wszystko się zmieni :D
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:51
                                                    Dziewczyno, bóg cię opuścił? 300 filmów???
                                                    Chyba będziesz potrzebować jeszcze niejednego specjalisty. :D
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:53
                                                    Opuścił jakiś czas temu, ale ufam, że jakoś do mnie jeszcze trafi ;)
                                                    Niby jaki specjalista? Przecież nie nabyłam ich za jednym zamachem, tylko
                                                    zbieram pewnie od jakichś 5 lat :P
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:56
                                                    Ale wciąż się łudzisz, że nadrobisz te lata. :/
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:59
                                                    No pewnie :D
                                                    Planuję nauczyć się rozporządzać czasem i lepiej wszystko planować :)
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:11
                                                    Ja rozumiem, że jesteś chora.
                                                    Ale jakiś kontakt z rzeczywistością jednak może spróbuj utrzymać.

To jest sześćset godzin przed telewizorem. Dwadzieścia pięć dni i nocy bez
                                                    przerwy.

No co, mam przytaknąć i pogłaskać?
                                                    Lepiej będzie? :|
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:19
                                                    Eeeeeeeeeeeeeeeej za kogo Ty mnie masz? :PPPP
                                                    W święta obejrzę max. kilkanaście. Kwestia jest taka, że planuję od nowego roku
                                                    znaleźć czas na to, by codziennie zobaczyć jakiś film. I raz w tygodniu skoczyć
                                                    do kina. Ty myślałeś, że ja chcę naraz wszystkie te filmy sieknąć? Pffff ;)))
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:23
                                                    Myślałem, że nie będzie łatwo pogodzić zniwelowanie takich zaległości ze zwykłymi zajęciami i pochłanianiem bieżącej produkcji, z której też nie zamierzasz chyba rezygnować. ffffp :/
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:27
                                                    Wszystko da się zrobić, kwestia przyzwoitej organizacji :D
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:34
                                                    Co do zasady, zgoda.
                                                    Ale może nie filoZUJ, bo na razie masz 600 godzin w plecy. :D
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:36
                                                    Czasem lubię się zgadzać ;)
                                                    Szczęśliwi czasu nie liczą :D
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:45
                                                    Zorganizowani też nie. :D
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:49
                                                    Zorganizowani chyba tak :>
                                                    W sumie to nie wiem, powiem Ci w 2009 ;)))
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:56
                                                    Albo 2011. Albo w 14... :D
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:58
                                                    No co Ty. 2009. Jestem szybka jak błyskawica i prędko się z tym uwinę ;)
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:03
                                                    Ja? Krawcowa. :D

Wierzę ci. Na FF obejrzysz. :D
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:06
                                                    Nie kumam krawcowej :>
                                                    A FF to fotoforum?
                                                    Znowu mi tu z jakimiś skrótami myślowymi wyskakujesz :P
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:15
                                                    Pierwsze było a propos "No co ja?". W całości leci tak:
                                                    Przychodzi baba do lekarza, a lekarz pyta:
                                                    - Co pani jest?
                                                    - Krawcowa!

FF to fast forward.

Wyjaśnić coś jeszcze? :)
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:16
                                                    Dobrze, że wyjaśniłeś bo słowo daję, że tym razem bym się nie domyśliła o co
                                                    chodziło, tak to zaszyfrowałeś :P
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:36
                                                    Nie rób scen. Świetnie sobie radzisz.
                                                    Tylko dziś jesteś nie w formie. Deczko nie w formie. :)
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:40
                                                    Wystarczy już tego cukru :P
                                                    Trzeba mi spać mać i nabierać ekspresowo sił bo ciężkie 3 dni nadchodzą ;)))
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:42
                                                    Nabieraj. :)
                                                    :*
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:43
                                                    No to spokojnej nocy. I gdybyśmy się "nie widzieli" do 4 stycznia to baw się
                                                    dobrze i przyślij kartkę :P
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:49
                                                    Rozumiem, że miałaś na myśli:
                                                    - baw się dobrze i "przyślij kartkę". -
                                                    Obie te rzeczy są w planie.

Wracaj do pionu i zasiadaj do DVD. :D
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:45
                                                    No przecież dobrze napisałam, co mnie podpuszczasz? :>
                                                    DVD zostawiam sobie na czas, kiedy będzie u mnie rodzina. Póki co jeszcze ich
                                                    nie ma ;)
              • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:15
                Ale fajnie! To możesz przywieźć całą walizę zacnych trunków! :)
                • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:20
                  Raczej 100 par butów i 200 torebek :P
                  Większość trunków już tu można kupić, więc nie opłaca mi się dźwigać.
                  • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:22
                    I kolejne 100 par kolczyków? ;)
                    • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:25
                      Z kolczykami stopuję. No chyba, że dokupię sobie kolejne pudełko na nie, bo
                      chwilowo nie wiem jeszcze gdzie ulokuję te ostatnie 50 par :D
                      • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:26
                        Dorób sobie 50 dziurek i nigdy ich nie pogubisz! :D
                        • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:27
                          Ale łącznie to ich jest jakieś 150 par, a uszy to ja mam małe :P
                          • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:29
                            Ale kto tu mówi o uszach ;p
                            • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:37
                              sutki zostawmy w spokoju :P
                              • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:14
                                No ale jeszcze parę miejscy by się znalazło - pomyśl o łukach brwiowych, że o
                                innych możliwościach nie wspomnę ;)
                                  Wolę tatuaże :D
      • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:11
        > Ale za miesiąc o tej porze też będę pakowała :D

E tam, prezenty są przereklamowane. :|
        • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:19
          ale to nie będą takie zwykłe prezenty, mam zamiar poszaleć :D
          • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:22
            Dla własnej siebie to inna rozmowa. :)
            • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:26
              Dla własnej siebie to chwilowo limit wyczerpałam, dzisiaj przyszła śliczna mała
              czarna i czekam jeszcze na bransoletkę od Funny. Teraz nadejdzie czas na
              pomyślenie o innych :D
              • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:29
                No nie wiem. Mnie tam jeszcze żadna tak nie zrobiła, jak sam se robię.
                (Prezentowo, ma się rozumieć.)
                • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:29
                  Daj adres to Ci zrobię :P
                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:33
                    Tak przy ludziach?
                    To tego was teraz na post-graduate uczą? :/
                    • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:44
                      Zgaś światło :P
                      Nawet nie chcesz wiedzieć jakich rzeczy mnie tam uczą, a we wrześniu to jeszcze
                      pokażą myki z manipulacjami językowymi :D
                      • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:47
                        Nigdy więcej już tam nie pójdziesz. >:(
                        • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:50
                          Hahaha to było piękne.
                          Pójdę, bo dzisiaj zapłaciłam 2gą ratę, nie ma odwrotu :P
                          • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:55
                            No chiba się pochlastam.
                            Te gendery mnie do grobu wpędzą. :(
                            • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:59
                              Przez głupiego pijara się chlastać, oczadziałeś? :P
                              • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:01
                                Przez kobietę! :(
                                • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:04
                                  Która i co Ci zrobiła, a zaraz jej przemówię do rozumu!
                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:22
                                    Bolącą paszczą?
                                    Na to nie mogę pozwolić. :>
                                    • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:24
                                      Paszcza już tak nie boli, wprawdzie jeszcze nie uśmiecham się od ucha do ucha,
                                      ale jest w porządku i głosu mi nie odebrało :P
                                      • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:28
                                        Co proszę?! Głosu nie odebrało? :|
                                        I ty to nazywasz zapaleniem krtani?
                                        • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:29
                                          Ale zapalenie krtani jest już od piątku :>
                                          Ty byś chciał, żebym była niemową przez miesiąc? ;))))
                                          • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:33
                                            Ja bym chciał wreszcie słowo prawdy usłyszeć.
                                            Ale bo to się człowiek od baby doczeka? :(
                                            • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:42
                                              Czyżbyś się z kłamczuchą związał? :>
                                              • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:48
                                                Nie wiem, czy można nazwać to związkiem.
                                                Ale chyba się uzależniłem. :|
                                                • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:54
                                                  A to zła kobieta jest, czy jak? Nie rozumiem skąd ta smętna mina, przecież takie
                                                  uzależnienie jest fajne :D
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:57
                                                    Na pewno fajne.
                                                    Dla tej, co pociąga za sznurki. :|
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:09
                                                    No i dajesz się tak? Tak z własnej i nieprzymuszonej woli?
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:12
                                                    I to przez net się uzależniłem.
                                                    Taki ma pijar bestia. :(
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:20
                                                    Hmm. Która to? Przyznaj się bez bicia, przecież nie mogę tępić wszystkich, z
                                                    którymi romansujesz :P
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:27
                                                    Znów tak przy ludziach?
                                                    No jesteś taka asertywna w chorobie, jakbyś kurs u jakiegoś Kurskiego czy nawet
                                                    Car-ski'ego skończyła. :D
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:30
                                                    Już mówiłam: zgaś światło. A poza tym zawsze możesz pisać na @
                                                    A propos asertywności, to ja wciąż się jej uczę. Chciałam iść na trening
                                                    asertywności, ale było za mało chętnych i w efekcie się nie odbędzie. Szkoda, bo
                                                    czuję, że po nim mogłabym wymiatać :D
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:42
                                                    Naprawdę mogę na @? :) :) :)

Ale z tym wymiataniem to niekoniecznie musi być tak.
                                                    Skoro nie zebrało się dość chętnych, to może ludność i bez treningu zaposiada umiejętności, jakie ty dopiero chciałabyś nabyć. :|
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:46
                                                    No już już już, dzisiaj miał być wieczór chuchania na mnie a nie szydzenia :P

Jest albo albo. Albo posiadają takie umiejętności, albo wydaje im się, że
                                                    posiadają :> Dochodzi jeszcze 3 kwestia. Mieliśmy wybrać po 3 przedmioty z listy
                                                    na której ich było kilkanaście. I być może dla większości pozostałe przedmioty,
                                                    które były bardziej zawodowe, wydały się bardziej przydatne.
                                                    Ale jeszcze nic straconego. Zajęcia z asertywności prowadzi ten sam pan, co
                                                    manipulacje. Dodatkowo jest z Krakowa, więc obadam czy tu na miejscu czegoś nie
                                                    organizuje :))
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:55
                                                    Szydzenie? W życiu Mariana. Ciepła ironia. Tylko może emota mnie się omskła i nie taka wskoczyła. :)

Ale muszę przyznać, że teraz cieniujesz fachowo. Gładko płynie bajera. :D
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:00
                                                    A ciepła ironia to bardziej idzie w stronę ciepłego piwa czy ciepłej kobiety? :P
                                                    Wigilia tuż tuż, zaczynam przemawiać ludzkim głosem ;)
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:10
                                                    W takim razie ja się odczłowieczyłem, bo jakby przestaję rozumieć. :|

Pytasz o moje preferencje - ku czemu się skłaniam?
                                                    Jeśli tak - oświadczam, że ciepłym piwom mówimy NIE! >:(
                                                    A jeśli nie - to powiedz, o co pytasz. :)
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:15
                                                    Napisałeś: 'teraz cieniujesz fachowo. Gładko płynie bajera.' no i odpowiedź
                                                    brzmi, że to pewnie przez wigilię ;)

No i nie pytałam o preferencje. Jak przeczytałam o ciepłej ironii to mi się
                                                    przypomniał tekst jak to faceci lubią ciepłe kobiety i zimne piwo, a nie znoszą
                                                    zimnych kobiet i ciepłego piwa. Takie niewinne skojarzenie ;)
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:35
                                                    Ale ja to wcześniej napisałem, zanim zadałaś pytanie. Określenie "bajera"
                                                    dotyczyła zawodowego wyjaśnienia przyczyn marnej frekwencji na treningu
                                                    asertywności.

A późniejsze krótkie oświadczenie istotnie wyraża moje stanowisko w kwestii
                                                    piwo/kobiety/termometr. :)
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:43
                                                    Bajera na zawodowe wytłumaczenie hmmm tego jeszcze nie grali. Założę sobie
                                                    słowniczek Oktana i będę skrupulatnie notować te wszystkie hasła :DDD
                                                    Ja tam do ciepłych piw nic nie mam, a zwłaszcza o tej porze roku :>
                                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:51
                                                    Irish coffee, herbata z prundem - proszę bardzo.

Ale piwo z sokiem, grzane piwo, grzanie wino - przenigdy. Błe rzygi
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:44
                                                    Kawa tylko z Baileysem, do herbaty w życiu niczego nie dodam, bo ostatnio piję
                                                    tylko smakowe i jak pomyślę, że jakiś rum albo inna wóda miałaby zabić smak
                                                    mojej herbaty wiśniowej czy żurawinowo-jabłkowej, to normalnie protestuję :P
                                                    Podgrzane piwo, albo grzane wino to w zimie a i owszem, regularnie :D
                      • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:17
                        Babo, a co to manipulacje językowe, bo mnie zaciekawiłaś? Robisz kurs z
                        tłumaczenia czy doktorat z Ars Amandi? ;))
                          A pykam sobie tak dla jaj studia podyplomowe i jednym z przedmiotów, które sobie
                          wybrałam jest 'Erystyka i manipulacje językowe w rozmowach', jak mi się uda
                          jeszcze wkręcić na 'krytykę i atak' to się posikam z radości :D
                          • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:56
                            Z krytyki i ataku to można zrobić praktyki na forach wyborczej :D

Nie wiem teraz, co powiedzieć, bo boję się, że mnie zmanipulujesz językowo! ;)
                            • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:01
                              Popraktykuję :D
                              Spoko spoko, możesz wszystko mówić, te zajęcia będę miała dopiero we wrześniu,
                              więc póki co to ja cienki bolek jestem ;)))
                              • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:14
                                Eee... to można Ci bezkarnie do września dowalać, tak? :))) Tylko że tu wszystko
                                niestety zostaje, zapisane czarno na białym ;)
                                • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:21
                                  Można można :D
                                  Po 1) nie jestem obrażalska
                                  po 2) mam sklerozę
                                  po 3) zanim ja coś znajdę w wyszukiwarce to minie kolejny rok ;)))
                                  • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:25
                                    To luzik :D Ja mam podobnie, więc jakby co, możemy sobie nawsadzać :D
                                    • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:28
                                      Dobrze małpiatko :D
                                      • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:36
                                        Spadówa, makaku! :D
                                        :* niech Ci będzie, że też :D
                                        • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:42
                                          Łasico nie podskakuj, bo jeszcze Ci jakaś żyłka pęknie ;)))

PS: Makak był piękny :D. Podoba mi się ta nasza nowa zabawa i fajnie, że potrwa
                                          jeszcze 8 m-cy ;)))))
                                          • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:19
                                            Myślisz, że wymiękłam, tak, bo pierwsza poszłam spać?! >_<

Szykuj się na 8 miesięcy ringu surykatko!!! :DD
                                            • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:41
                                              Wymiękłaś bo z Ciebie to taki typowy pies chojrak :P
                                              • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:56
                                                Przyznaj się, całą noc siedziałaś pilnując tego wątku, bo bałaś się, że Cię
                                                zjadę, jak będziesz spała! :D
                                                • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:58
                                                  Ja się Ciebie nie boję, ja mam w dupie naboje :D
                                                  Zatem nie cwaniakuj śpiąca królewno :P
                                                  • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:04
                                                    I co, argumentów merytorycznych Ci brakuje, bo już wyjeżdżasz z tekstami z
                                                    podstawówki? ;DD
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:07
                                                    Spokojnie, oddychaj. Mam propozycję: zsynchronizujmy się :D
                                                    O 10:10 pstryknę palcami i obudzisz się, w końcu ileż można fantazjować? ;)))
                                                  • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:11
                                                    Jak ja się obudzę, to dopiero pożałujesz. Teraz traktuję Cię łagodnie bo piszę
                                                    przez sen i śni mi się, że jest Dzień Dobroci dla Makaków! :D
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:16
                                                    Spoko loko, takie małpki jak Ty, to pożeram na śniadanie :D
                                                    still love u za makaka ;)
                                                  • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:32

Ja na Wigilię jadam małpie móżdżki!
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:37
                                                    Naślę na Ciebie Animalsów :P
                                                    Tak czy siak moim byś sobie nie pojadła, bo chwilowo jest w zaniku :>
                                                  • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:50
                                                    Naślij, na pewno ich poczęstuję :)

Mózg to w ogóle się robi teraz towar deficytowy - prawdziwy rarytas! ;)
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:52
                                                    Zastanów się czy w pasiaku będzie Ci dobrze no i miej na względzie, że pasy
                                                    pogrubiają :P
                                                    No już tak nie szpanuj, że niby jesteś w grupie wybrańców :P Ja swój odzyskam na
                                                    dniach :D
                                                  • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:57
                                                    A co, wylicytowałaś jakiś na alegro? ;)

Myślisz, ze Mikołaj przyniesie mi pasiastą piżamę? ;)
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 11:25
                                                    Na allegro to tylko biżu, z małymi wyjątkami :P
                                                    Ty się tak mną i moim orzeszkiem nie interesuj, lepiej pilnuj, żebyś w kaftanie
                                                    nie wylądowała :D
                                                  • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 11:45
                                                    Orzeszkiem? Znaczy, że jest większy niż myślałam! :D
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 11:46
                                                    No baaaa, się wie :D
                                                    Nie ma to jak nie docenić przeciwnika, błąd! błąd! błąd! waćpanna :P Popraw no
                                                    się w tym nowym roku ;)))
                                                  • razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 11:51
                                                    Co robić, co robić, co robić?! Chyba pójdę pozmywać, żeby zyskać na czasie! A Ty
                                                    nie zgub orzeszka! ;)
                                                  • baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 11:53
                                                    Sprzątaj, sprzątaj, kiedyś trzeba leniwcze :P
                                                    Ja go dopiero poszukam po świętach :>
    • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:19
      Ja mam już spakowane :-) Trzeba je tylko przewieźć w docelowe miejsce ;-)
      • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:20
        Jutro na stopa na Ząbkowskiej?
        • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:24
          Na stopa to ciężko by z nimi było. Jeszcze ktoś by buchnął? ;-)
          • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:30
            To na trasie na Omżę nawet we wilię krawcują? :(
            • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:31
              Jak by się uprzeć to i przez Wrocław można do Łomży dojechać ;-)
              • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:35
                Przed Nowym Rokiem nie dasz rady.
                Jako słynna legalistka tylko do Wrocławia będziesz 16 godzin jechać. :D
                • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:37
                  Legalistka. Chyba marihuany :P
                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:42
                    No to masz przegwizdane.
                    Komputerowy model układu właśnie cię namierzył. :D
                    • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:44
                      Schowam się pod choinką, obwiążę się wstążką i będę udawała prezent :D
                      • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:48
                        No co za naród, jednej chwili bez perwery nie wytrzyma! :D
                        • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:51
                          To się nazywa ułańska fantazja :D
                          • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:57
                            Raczej honwedzka... :D
                            • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:11
                              Mam jeszcze jeden korzeń ;-)
                              • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:23
                                A ja mam w domu żur... :)
                                • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:29
                                  A ja paszport Polsatu :D
                                  • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:34
                                    A ja kamerę do zdjęć nadwodnych. :D
                                    • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:40
                                      A ja umiem pływać :D
                                      • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:44
                                        A ja robić jaskółkę. :D
                                        • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:47
                                          Na lodzie? :D
                                          • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:48
                                            Pod sufitem. :D
                                            • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:53
                                              Podwieszanym? Inny się nie liczy :D
                                              • niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:58
                                                Słomiano - glinianym.
                                                Jak to jaskółeczka. :D
                                                • thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:13
                                                  Phi. Nawet jaskółka jutro przemówi ludzkim głosem ;-)