razzmatazzy 23.12.08, 21:41 Tonę w siedmiu rodzajach papieru, taśmie klejącej i pierdółkach, a towarzyszy mi dzielnie Diana Krall w klimacie Krismas oraz gorące rytmy wirującej pralki. Jest dobrze. :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 21:48 Nie mam ani pół prezentu dla nikogo. Ale za miesiąc o tej porze też będę pakowała :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 21:51 baba_krk napisała: > za miesiąc o tej porze też będę pakowała :D Na siłowni czy walizki? ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 21:56 Walizki za 3 tyg :D No a prezenty to może faktycznie za miesiąc z hakiem :> Siłowni nie przewiduję ;)))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:01 A dokąd te walizki pojadą? (Zakładam, że będziecie trzymać się razem ;) Jak za miesiąc kupujesz prezenty, to jest szansa, że Cię tłum nie zadepcze w centrum handlowym ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:09 Do Barcelony i Madrytu, może jeszcze przy okazji wyślę je na wyspy, bo pojawiła się taka realna opcja, ale to się jeszcze okaże. Tak czy siak dopiero wtedy będę kupować prezenty :))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:12 Zauważ, że nie wejszłem w temat. Agresywność 1. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:19 Ale w jaki temat? Jaśniej szefie :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:22 W temat egzegezy TNZ, kierowniczko. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:24 to T to będzie liczba mnoga, bo postanowiłam zmienić bilet powrotny :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:26 Ale tak w ogóle to wrócisz, zasadniczo... :| Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:29 Wrócę, bo muszę podyplomowe skończyć i do września jestem udupiona :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:32 noaltair.w.interia.pl/muzyka/fakultet.mp3 Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:37 a tyle razy prosiłam o wrzutę albo youtuba :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:40 Raz. I nie wiem, dlaczego - chyba, żeby mi życie utrudnić. :( Nawet empecze już się na terabajcie nie mieszczą? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:43 Wszystko się mieści, zatem bez szydery :D Tylko po prostu w winampie mam ustawione mp3 z kilkunastu folderów, a jak puszczę takie z Twojej strony, to potem znowu będę musiała ustawiać. A mi się nie kce :PPPP Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:49 Nie gardzę, tylko staram się ułatwiać sobie życie w ciągu najbliższych dni :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:51 No dobra, zapomniałem o twoich trudnych dniach. Odszczekuję. :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:00 A ja sflaczałem. Cały temperament polemiczny ze mnie uleciał. Dzisiaj to tylko chuchać na ciebie. :( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:02 Jutro też jest dzień :D Dzisiaj tak, ale jutro już nie i mam nadzieję, że nie będziesz mnie tylko w ten sposób kojarzył hehe Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:20 Zobaczymy. Wiele może się zmienić. Tym bardziej, że "jutro" może być dopiero w styczniu. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:22 Hmmm zaintrygowałeś mnie. Od jutra będziesz beznetowcem? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:25 Niewykluczone - dzień w podróży, potem rodzina, 26 wyjeżdżam, potem mnie nie ma. Wracam 4 stycznia. :cool: Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:28 No to jakby co wesołych i szczęśliwego :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:31 I tobie też. :D Wprawdzie nic pewnego z tym milczeniem, ale w planie mam dniami nie mieć czasu, a wieczorami siły i ochoty na palcowanie. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:40 A mój jedyny plan to przeczytać kilka książek i obejrzeć największą możliwą ilość filmów. Już czekają przygotowane :D No ale jak zdecydujesz się rozruszać palce, to wal na forum jak w dym :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:45 Cały terabajt tych filmów? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:47 Terabajt jest tylko może w 5% zajęty filmami. Miałam na myśli takie kupne, normalne wydania i z gazet, mam ich ok. 300 i większości nie miałam czasu obejrzeć. No ale teraz wszystko się zmieni :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:51 Dziewczyno, bóg cię opuścił? 300 filmów??? Chyba będziesz potrzebować jeszcze niejednego specjalisty. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:53 Opuścił jakiś czas temu, ale ufam, że jakoś do mnie jeszcze trafi ;) Niby jaki specjalista? Przecież nie nabyłam ich za jednym zamachem, tylko zbieram pewnie od jakichś 5 lat :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:56 Ale wciąż się łudzisz, że nadrobisz te lata. :/ Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:59 No pewnie :D Planuję nauczyć się rozporządzać czasem i lepiej wszystko planować :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:11 Ja rozumiem, że jesteś chora. Ale jakiś kontakt z rzeczywistością jednak może spróbuj utrzymać. To jest sześćset godzin przed telewizorem. Dwadzieścia pięć dni i nocy bez przerwy. No co, mam przytaknąć i pogłaskać? Lepiej będzie? :| Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:19 Eeeeeeeeeeeeeeeej za kogo Ty mnie masz? :PPPP W święta obejrzę max. kilkanaście. Kwestia jest taka, że planuję od nowego roku znaleźć czas na to, by codziennie zobaczyć jakiś film. I raz w tygodniu skoczyć do kina. Ty myślałeś, że ja chcę naraz wszystkie te filmy sieknąć? Pffff ;))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:23 Myślałem, że nie będzie łatwo pogodzić zniwelowanie takich zaległości ze zwykłymi zajęciami i pochłanianiem bieżącej produkcji, z której też nie zamierzasz chyba rezygnować. ffffp :/ Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:27 Wszystko da się zrobić, kwestia przyzwoitej organizacji :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:34 Co do zasady, zgoda. Ale może nie filoZUJ, bo na razie masz 600 godzin w plecy. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:36 Czasem lubię się zgadzać ;) Szczęśliwi czasu nie liczą :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:45 Zorganizowani też nie. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:49 Zorganizowani chyba tak :> W sumie to nie wiem, powiem Ci w 2009 ;))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:56 Albo 2011. Albo w 14... :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:58 No co Ty. 2009. Jestem szybka jak błyskawica i prędko się z tym uwinę ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:03 Ja? Krawcowa. :D Wierzę ci. Na FF obejrzysz. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:06 Nie kumam krawcowej :> A FF to fotoforum? Znowu mi tu z jakimiś skrótami myślowymi wyskakujesz :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:15 Pierwsze było a propos "No co ja?". W całości leci tak: Przychodzi baba do lekarza, a lekarz pyta: - Co pani jest? - Krawcowa! FF to fast forward. Wyjaśnić coś jeszcze? :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:16 Dobrze, że wyjaśniłeś bo słowo daję, że tym razem bym się nie domyśliła o co chodziło, tak to zaszyfrowałeś :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:36 Nie rób scen. Świetnie sobie radzisz. Tylko dziś jesteś nie w formie. Deczko nie w formie. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:40 Wystarczy już tego cukru :P Trzeba mi spać mać i nabierać ekspresowo sił bo ciężkie 3 dni nadchodzą ;))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:43 No to spokojnej nocy. I gdybyśmy się "nie widzieli" do 4 stycznia to baw się dobrze i przyślij kartkę :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:49 Rozumiem, że miałaś na myśli: - baw się dobrze i "przyślij kartkę". - Obie te rzeczy są w planie. Wracaj do pionu i zasiadaj do DVD. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:45 No przecież dobrze napisałam, co mnie podpuszczasz? :> DVD zostawiam sobie na czas, kiedy będzie u mnie rodzina. Póki co jeszcze ich nie ma ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:15 Ale fajnie! To możesz przywieźć całą walizę zacnych trunków! :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:20 Raczej 100 par butów i 200 torebek :P Większość trunków już tu można kupić, więc nie opłaca mi się dźwigać. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:22 I kolejne 100 par kolczyków? ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:25 Z kolczykami stopuję. No chyba, że dokupię sobie kolejne pudełko na nie, bo chwilowo nie wiem jeszcze gdzie ulokuję te ostatnie 50 par :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:26 Dorób sobie 50 dziurek i nigdy ich nie pogubisz! :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:27 Ale łącznie to ich jest jakieś 150 par, a uszy to ja mam małe :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:29 Ale kto tu mówi o uszach ;p Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:37 sutki zostawmy w spokoju :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:14 No ale jeszcze parę miejscy by się znalazło - pomyśl o łukach brwiowych, że o innych możliwościach nie wspomnę ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:11 > Ale za miesiąc o tej porze też będę pakowała :D E tam, prezenty są przereklamowane. :| Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:19 ale to nie będą takie zwykłe prezenty, mam zamiar poszaleć :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:22 Dla własnej siebie to inna rozmowa. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:26 Dla własnej siebie to chwilowo limit wyczerpałam, dzisiaj przyszła śliczna mała czarna i czekam jeszcze na bransoletkę od Funny. Teraz nadejdzie czas na pomyślenie o innych :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:29 No nie wiem. Mnie tam jeszcze żadna tak nie zrobiła, jak sam se robię. (Prezentowo, ma się rozumieć.) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:29 Daj adres to Ci zrobię :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:33 Tak przy ludziach? To tego was teraz na post-graduate uczą? :/ Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:44 Zgaś światło :P Nawet nie chcesz wiedzieć jakich rzeczy mnie tam uczą, a we wrześniu to jeszcze pokażą myki z manipulacjami językowymi :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:47 Nigdy więcej już tam nie pójdziesz. >:( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:50 Hahaha to było piękne. Pójdę, bo dzisiaj zapłaciłam 2gą ratę, nie ma odwrotu :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:55 No chiba się pochlastam. Te gendery mnie do grobu wpędzą. :( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:59 Przez głupiego pijara się chlastać, oczadziałeś? :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:04 Która i co Ci zrobiła, a zaraz jej przemówię do rozumu! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:22 Bolącą paszczą? Na to nie mogę pozwolić. :> Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:24 Paszcza już tak nie boli, wprawdzie jeszcze nie uśmiecham się od ucha do ucha, ale jest w porządku i głosu mi nie odebrało :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:28 Co proszę?! Głosu nie odebrało? :| I ty to nazywasz zapaleniem krtani? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:29 Ale zapalenie krtani jest już od piątku :> Ty byś chciał, żebym była niemową przez miesiąc? ;)))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:33 Ja bym chciał wreszcie słowo prawdy usłyszeć. Ale bo to się człowiek od baby doczeka? :( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:42 Czyżbyś się z kłamczuchą związał? :> Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:48 Nie wiem, czy można nazwać to związkiem. Ale chyba się uzależniłem. :| Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:54 A to zła kobieta jest, czy jak? Nie rozumiem skąd ta smętna mina, przecież takie uzależnienie jest fajne :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:57 Na pewno fajne. Dla tej, co pociąga za sznurki. :| Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:09 No i dajesz się tak? Tak z własnej i nieprzymuszonej woli? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:12 I to przez net się uzależniłem. Taki ma pijar bestia. :( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:20 Hmm. Która to? Przyznaj się bez bicia, przecież nie mogę tępić wszystkich, z którymi romansujesz :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:27 Znów tak przy ludziach? No jesteś taka asertywna w chorobie, jakbyś kurs u jakiegoś Kurskiego czy nawet Car-ski'ego skończyła. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:30 Już mówiłam: zgaś światło. A poza tym zawsze możesz pisać na @ A propos asertywności, to ja wciąż się jej uczę. Chciałam iść na trening asertywności, ale było za mało chętnych i w efekcie się nie odbędzie. Szkoda, bo czuję, że po nim mogłabym wymiatać :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:42 Naprawdę mogę na @? :) :) :) Ale z tym wymiataniem to niekoniecznie musi być tak. Skoro nie zebrało się dość chętnych, to może ludność i bez treningu zaposiada umiejętności, jakie ty dopiero chciałabyś nabyć. :| Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:46 No już już już, dzisiaj miał być wieczór chuchania na mnie a nie szydzenia :P Jest albo albo. Albo posiadają takie umiejętności, albo wydaje im się, że posiadają :> Dochodzi jeszcze 3 kwestia. Mieliśmy wybrać po 3 przedmioty z listy na której ich było kilkanaście. I być może dla większości pozostałe przedmioty, które były bardziej zawodowe, wydały się bardziej przydatne. Ale jeszcze nic straconego. Zajęcia z asertywności prowadzi ten sam pan, co manipulacje. Dodatkowo jest z Krakowa, więc obadam czy tu na miejscu czegoś nie organizuje :)) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:55 Szydzenie? W życiu Mariana. Ciepła ironia. Tylko może emota mnie się omskła i nie taka wskoczyła. :) Ale muszę przyznać, że teraz cieniujesz fachowo. Gładko płynie bajera. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:00 A ciepła ironia to bardziej idzie w stronę ciepłego piwa czy ciepłej kobiety? :P Wigilia tuż tuż, zaczynam przemawiać ludzkim głosem ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:10 W takim razie ja się odczłowieczyłem, bo jakby przestaję rozumieć. :| Pytasz o moje preferencje - ku czemu się skłaniam? Jeśli tak - oświadczam, że ciepłym piwom mówimy NIE! >:( A jeśli nie - to powiedz, o co pytasz. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:15 Napisałeś: 'teraz cieniujesz fachowo. Gładko płynie bajera.' no i odpowiedź brzmi, że to pewnie przez wigilię ;) No i nie pytałam o preferencje. Jak przeczytałam o ciepłej ironii to mi się przypomniał tekst jak to faceci lubią ciepłe kobiety i zimne piwo, a nie znoszą zimnych kobiet i ciepłego piwa. Takie niewinne skojarzenie ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:35 Ale ja to wcześniej napisałem, zanim zadałaś pytanie. Określenie "bajera" dotyczyła zawodowego wyjaśnienia przyczyn marnej frekwencji na treningu asertywności. A późniejsze krótkie oświadczenie istotnie wyraża moje stanowisko w kwestii piwo/kobiety/termometr. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:43 Bajera na zawodowe wytłumaczenie hmmm tego jeszcze nie grali. Założę sobie słowniczek Oktana i będę skrupulatnie notować te wszystkie hasła :DDD Ja tam do ciepłych piw nic nie mam, a zwłaszcza o tej porze roku :> Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 01:51 Irish coffee, herbata z prundem - proszę bardzo. Ale piwo z sokiem, grzane piwo, grzanie wino - przenigdy. Błe rzygi Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:44 Kawa tylko z Baileysem, do herbaty w życiu niczego nie dodam, bo ostatnio piję tylko smakowe i jak pomyślę, że jakiś rum albo inna wóda miałaby zabić smak mojej herbaty wiśniowej czy żurawinowo-jabłkowej, to normalnie protestuję :P Podgrzane piwo, albo grzane wino to w zimie a i owszem, regularnie :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:17 Babo, a co to manipulacje językowe, bo mnie zaciekawiłaś? Robisz kurs z tłumaczenia czy doktorat z Ars Amandi? ;)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:22 A pykam sobie tak dla jaj studia podyplomowe i jednym z przedmiotów, które sobie wybrałam jest 'Erystyka i manipulacje językowe w rozmowach', jak mi się uda jeszcze wkręcić na 'krytykę i atak' to się posikam z radości :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:56 Z krytyki i ataku to można zrobić praktyki na forach wyborczej :D Nie wiem teraz, co powiedzieć, bo boję się, że mnie zmanipulujesz językowo! ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:01 Popraktykuję :D Spoko spoko, możesz wszystko mówić, te zajęcia będę miała dopiero we wrześniu, więc póki co to ja cienki bolek jestem ;))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:14 Eee... to można Ci bezkarnie do września dowalać, tak? :))) Tylko że tu wszystko niestety zostaje, zapisane czarno na białym ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:21 Można można :D Po 1) nie jestem obrażalska po 2) mam sklerozę po 3) zanim ja coś znajdę w wyszukiwarce to minie kolejny rok ;))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:25 To luzik :D Ja mam podobnie, więc jakby co, możemy sobie nawsadzać :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:36 Spadówa, makaku! :D :* niech Ci będzie, że też :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:42 Łasico nie podskakuj, bo jeszcze Ci jakaś żyłka pęknie ;))) PS: Makak był piękny :D. Podoba mi się ta nasza nowa zabawa i fajnie, że potrwa jeszcze 8 m-cy ;))))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:19 Myślisz, że wymiękłam, tak, bo pierwsza poszłam spać?! >_< Szykuj się na 8 miesięcy ringu surykatko!!! :DD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:41 Wymiękłaś bo z Ciebie to taki typowy pies chojrak :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:56 Przyznaj się, całą noc siedziałaś pilnując tego wątku, bo bałaś się, że Cię zjadę, jak będziesz spała! :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 09:58 Ja się Ciebie nie boję, ja mam w dupie naboje :D Zatem nie cwaniakuj śpiąca królewno :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:04 I co, argumentów merytorycznych Ci brakuje, bo już wyjeżdżasz z tekstami z podstawówki? ;DD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:07 Spokojnie, oddychaj. Mam propozycję: zsynchronizujmy się :D O 10:10 pstryknę palcami i obudzisz się, w końcu ileż można fantazjować? ;))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:11 Jak ja się obudzę, to dopiero pożałujesz. Teraz traktuję Cię łagodnie bo piszę przez sen i śni mi się, że jest Dzień Dobroci dla Makaków! :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:16 Spoko loko, takie małpki jak Ty, to pożeram na śniadanie :D still love u za makaka ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:32 :* Ja na Wigilię jadam małpie móżdżki! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:37 Naślę na Ciebie Animalsów :P Tak czy siak moim byś sobie nie pojadła, bo chwilowo jest w zaniku :> Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:50 Naślij, na pewno ich poczęstuję :) Mózg to w ogóle się robi teraz towar deficytowy - prawdziwy rarytas! ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:52 Zastanów się czy w pasiaku będzie Ci dobrze no i miej na względzie, że pasy pogrubiają :P No już tak nie szpanuj, że niby jesteś w grupie wybrańców :P Ja swój odzyskam na dniach :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 10:57 A co, wylicytowałaś jakiś na alegro? ;) Myślisz, ze Mikołaj przyniesie mi pasiastą piżamę? ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 11:25 Na allegro to tylko biżu, z małymi wyjątkami :P Ty się tak mną i moim orzeszkiem nie interesuj, lepiej pilnuj, żebyś w kaftanie nie wylądowała :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 11:45 Orzeszkiem? Znaczy, że jest większy niż myślałam! :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 11:46 No baaaa, się wie :D Nie ma to jak nie docenić przeciwnika, błąd! błąd! błąd! waćpanna :P Popraw no się w tym nowym roku ;))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 11:51 Co robić, co robić, co robić?! Chyba pójdę pozmywać, żeby zyskać na czasie! A Ty nie zgub orzeszka! ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 11:53 Sprzątaj, sprzątaj, kiedyś trzeba leniwcze :P Ja go dopiero poszukam po świętach :> Odpowiedz Link
thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:19 Ja mam już spakowane :-) Trzeba je tylko przewieźć w docelowe miejsce ;-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:20 Jutro na stopa na Ząbkowskiej? Odpowiedz Link
thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:24 Na stopa to ciężko by z nimi było. Jeszcze ktoś by buchnął? ;-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:30 To na trasie na Omżę nawet we wilię krawcują? :( Odpowiedz Link
thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:31 Jak by się uprzeć to i przez Wrocław można do Łomży dojechać ;-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:35 Przed Nowym Rokiem nie dasz rady. Jako słynna legalistka tylko do Wrocławia będziesz 16 godzin jechać. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:37 Legalistka. Chyba marihuany :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:42 No to masz przegwizdane. Komputerowy model układu właśnie cię namierzył. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:44 Schowam się pod choinką, obwiążę się wstążką i będę udawała prezent :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:48 No co za naród, jednej chwili bez perwery nie wytrzyma! :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:51 To się nazywa ułańska fantazja :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 22:57 Raczej honwedzka... :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:11 Mam jeszcze jeden korzeń ;-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:23 A ja mam w domu żur... :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:29 A ja paszport Polsatu :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:34 A ja kamerę do zdjęć nadwodnych. :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:44 A ja robić jaskółkę. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:53 Podwieszanym? Inny się nie liczy :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 23.12.08, 23:58 Słomiano - glinianym. Jak to jaskółeczka. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Kto właśnie pakuje prezenty? :) 24.12.08, 00:13 Phi. Nawet jaskółka jutro przemówi ludzkim głosem ;-) Odpowiedz