Dodaj do ulubionych

Jaką piżamkę na dwie noce u faceta?

05.01.09, 21:32
Nie może być za seksowna, co by chłopa nie wystraszyć, jednakowoż nie może też
być kraciasta flanela. Rozumiecie, trochę kobieco, ale nie tiule i
przezroczyste szmatki :) Docelowo chcę, żeby facet ów mi się oświadczył :D no,
ale niekoniecznie teraz już zaraz. No, i niekoniecznie mam zamiar z nim iść do
łóżka już tera.

Wyjęłam z szafy jedną piżamkę, której jeszcze nie nosiłam, zaprezentowałam
współlokatorce, a ona powiedziała: "A jakie stosunki łączą cię z facetem,
któremu chcesz się pokazać w czerwonej piżamie w osiołki?"...
Obserwuj wątek
    • etwas-geheimnis Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 21:34
      liisa.valo napisała:

> Nie może być za seksowna, co by chłopa nie wystraszyć, jednakowoż nie może też
      > być kraciasta flanela. Rozumiecie, trochę kobieco, ale nie tiule i
      > przezroczyste szmatki :) Docelowo chcę, żeby facet ów mi się oświadczył :D no,
      > ale niekoniecznie teraz już zaraz. No, i niekoniecznie mam zamiar z nim iść do
      > łóżka już tera.
      >
      > Wyjęłam z szafy jedną piżamkę, której jeszcze nie nosiłam, zaprezentowałam
      > współlokatorce, a ona powiedziała: "A jakie stosunki łączą cię z facetem,
      > któremu chcesz się pokazać w czerwonej piżamie w osiołki?"...

Nie rób wiochy kobieto.Żadnych szmatek. ;-D
      • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 21:38
        No coś ty...
        • etwas-geheimnis Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 21:40
          I nie będziesz się zastanawiała czy flanelka,małpki,osolki itd. ;-) A on pewnie
          zrozumie twoje poświęcenie. :-D
    • zloty.strzal Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 21:38
      > "A jakie stosunki łączą cię z facetem,

Rotfl :D
      • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 21:40
        Ale ona jest ładna...
        Szerokie długie spodnie i taka bardziej odkryta koszulka na ramiączkach. Tyle,
        że osiołki...
    • forumowicz_pospolity Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 21:43
      dobra byłaby z patentem z NBA z czasów kiedy MJ rządził
      polega to na tym że spodnie sie ściąga jednym ruchem, chwytamy materiał na udzie
      i ciągniemy w bok:)
    • vandikia Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 21:58
      seksowne gatki i tshirt z jego ulubioną drużyną

żadne tam osiołki, żadne satyny i inne :P
      • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:09
        O :) Godne rozpatrzenia...
        • vandikia Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:12
          pewnie, bo trochę seksi a trochę kumpelskie
          czyly jesli jednak zdecydujesz, ze teraz to się gatki nadadzą, a jak
          zdecydujesz ze nie, to nie będziesz prowokacyjnie podciągać koszulki
          w górę ;)
    • razzmatazzy Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 21:58
      Zaraz zaraz, usidliłaś Elfa, czy straciłam wątek? Jak Elfa, to zielony płaszcz
      spięty klamrą a pod spodem nic ;)
      • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:03
        Nie Elf.
        "To właśnie tego dnia, ze śniegiem siatkówkarz mi spadł" :)
        • wilowka Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:12
          Ooo super :)
          Ja mam taka nową różowo czekoladową z dużym łosiem na piersiach :)
          Jest ok.
          • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:15
            No, super, super :)
            Tylko, że z nim są same problemy. Nigdzie się nie mieści, ani w drzwiach, ani w
            łóżku, a robiąc brzuszki wpędza mnie w kompleksy, bo ja nie umiem tak szybko i
            bez wysiłku.
            • wilowka Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:18
              Skąd ja to znam :)
              • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:21
                Skąd?
                • wilowka Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:38
                  liisa.valo napisała:

> Skąd?

Maleństwo mój dysponuje skromnym wzrostem 197 cm :)
                  • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:43
                    O, to mu do mego siatkówkarza niewiele brakuje ;)
                  • bertrada Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:16
                    > Maleństwo mój dysponuje skromnym wzrostem 197 cm :)

To czemu mówisz na niego maleństwo? ;D
                    • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:16
                      Właśnie dlatego tak mówi :] Znamy te numery.
        • razzmatazzy Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:15
          Aaa! To jestem nie w temacie ;)

Jeśli siatkówkarz to koszulkę z numerkiem, pardon, z numerem ;) I z dekoltem ;)
          • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:24
            No, niewielu jest w temacie. Bo tym akurat muszę chwalić się ostrożnie.
            • razzmatazzy Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:29
              No to powodzenia! A grasz w siatkówkę? :)
              • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:43
                Trochę gram, ale z nim na pewno nie wygram :)
                • wilowka Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:45
                  Ojej przez Twoja opowieść nie zasnę podekscytowana, to Twoje motylki a ja się stresuję jak wyjdzie :)
                  • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:48
                    E, ale chciałam was oświecić, że ja dopiero 16-18 jadę :) Tylko tera pytam, żeby
                    w razie czego piżamkę kupić :)
                    • razzmatazzy Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:50
                      E, to lepiej poćwicz odbiór piłki do tego czasu ;p
                      • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:52
                        Mówię, że nie mam szans. Ja tam walkowerem oddaję... się :)
                        • razzmatazzy Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:53
                          A masz chociaż jakieś akcesoria wiernej kibicki? ;)
                          • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:54
                            Pompony mam niezłe :]
                            • razzmatazzy Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:59
                              :DD
                              Dołóż jeszcze gwizdek, żeby wiedział kiedy stanąć na baczność ;p
                              • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:06
                                Ej, mówiłam, że będę spać u niego, ale niekoniecznie z nim :) Zwróć uwagę, proszę :P
                                • razzmatazzy Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:12
                                  Ale co, ma być jeszcze inny kolega, czy jak? :D

No dobra, rozumiem, chcesz go skusić, ale ma poczekać, tak? ;p
                                  • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:16
                                    razzmatazzy napisała:

> Ale co, ma być jeszcze inny kolega, czy jak? :D

Ło jezu, nie! Kolegów ja już mam za dużo. Mało tego, to jedyna moja znajomość z
                                    facetem, która chyba jeszcze nie jest przekolegowana :]

> No dobra, rozumiem, chcesz go skusić, ale ma poczekać, tak? ;p
                                    Coś w tym stylu :] To znaczy, chcę najpierw sprawdzić, czy to jest facet z
                                    jajami, w sensie aktywny i z inicjatywą.
                                    No, a w sumie to byłoby miło, gdyby zagrywkę zepsuł, bo łeb miał mną nabity [no,
                                    przegranego meczu ryzykować nie będziemy :]
                                    • razzmatazzy Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:30
                                      liisa.valo napisała:

> razzmatazzy napisała:

>

> No, a w sumie to byłoby miło, gdyby zagrywkę zepsuł, bo łeb miał mną nabity [no
                                      > ,
                                      > przegranego meczu ryzykować nie będziemy :]

No nie wiem, jak zepsuje zagrywkę, to się wścieknie i reszta drużyny też - może
                                      nie pomyśleć o Tobie ciepło. A jak mu wyjdzie, to wiesz jaki będzie dumny jak
                                      będziesz siedziała na trybunach? :)
                                      • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:32
                                        Heh, heh.... Ty nawet mądrze gadasz, wódki Ci :)
                                        No, dobra, w każdym razie rozumiesz, że jakby idzie mi o to, żeby on jakby
                                        zaintrygował się mną.
                                        • razzmatazzy Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:34
                                          Nie nie, wódki to mi nie dawaj ;)

A czy on nie jest już jakoś 'zaintrygowany', skoro masz u niego nocować? ;)
                                          • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:43
                                            No, wiesz, bo ja dostałam zaproszenie na taką imprezę okolicznościową :) No, i z
                                            noclegiem od razu. A na ile to z zaintrygowania wynika, to nie wiem.
                                            Bo tak w ogóle to my się znamy od 4 lat, tylko z prawie 2-letnią przerwą :) A
                                            przez dwa lata to każde z nas się sporo zmieniło :) Między innymi on nauczył się
                                            genialne naleśniki robić :)
                                            No, i tak się trochę na nowo poznajemy. Był na Sylwestra, kazał mi odpoczywać,
                                            no bo ja w końcu umierałam na ząb :D I ja teraz z rewizytką. Fakt, że podczas
                                            swojej wizyty nie zachowywał się jak kumpel, ale facet, ale zobaczymy, co z tego
                                            da w perspektywie...
                                            • razzmatazzy Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:48
                                              Aha, to na piżamie się nie skupiaj, tylko na samej imprezie. Jak nabierze na
                                              Ciebie ochoty, to mu nawet osiołki nie przeszkodzą ;)

Masz dobre pole do popisu - spędzicie ze sobą sporo czasu w różnych
                                              okolicznościach. Będzie czas na balangę i leniwe śniadanko. A może nawet zrobi
                                              naleśniki? ;) To nie rób z niego kumpla, skoro sam wszedł w inną rolę :)
                                              • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:57
                                                No, kumpla z niego robić nie zamierzam :]
                                                No, a czasu faktycznie sporo od czwartku wieczorem (O, matko, na tę okoliczność
                                                nawet z Elfowych zajęć się zwalniać będę - jakieś 20 minut :) I w sumie do
                                                niedzieli wieczorem :)
                                                Mam nadzieję, że będzie fajnie, bo jak nie, to nie ciężko się będzie męczyć tyle
                                                czasu i to na nie moim gruncie...
                                                • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:57
                                                  O, kurna, to trzy noce są. Jak ja liczę...
                                                  • razzmatazzy Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 06.01.09, 00:09
                                                    No, ale po trzech nocach to chyba będziesz już wiedziała, czy dać sobie spokój,
                                                    czy też zainwestować w seksowną koszulkę w barwach narodowych ;)

Dobranocka ;)
                                                  • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 06.01.09, 00:13
                                                    Dobranoc :)
    • akkknes Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 21:58
      ej a co masz do kraciastych flaneli?
      ten z ktorego chce w przyszlosci zrobic ojca naszych dzieci od 4ech
      lat oglada mnie wlasnie w czyms tak seksownym (ostatni nabytek: we
      kwiatki tez flanela) albo w gaciach w krowy.
      aaa, i liisa pamietaj ze ma byc -20' to pamietaj cieple skarpety tez
      wziac oprocz tej flanelki :)
    • vicious.circle Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:46
      Śpij nago.
      • vicious.circle Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:46
        "Śpij", heeeh dobre... :P
      • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:49
        Nie mogę, bo mi wystające części ciała marzną,

jak na przykład nos i inne takie...
    • lacido Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:49
      niektórzy to mają łatwo
      jak to facet od siatkówki to najlepiej niech Ci pożyczy jakaś swoja koszulkę,
      najlepiej taką co by przy schylaniu odsłaniała co nieco <lol>
      • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:51
        Aha, czyli że piżamy zapomniałam?
        • lacido Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 22:58
          dokładnie :))) i nie przegniesz z doborem stroju :)
          • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 05.01.09, 23:00
            No, na razie twoja propozycja i Vandzi najbardziej do mnie trafia. A w sumie to
            obie się nie wykluczają :D
    • bertrada Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 06.01.09, 00:18
      To może jakaś z motywem siatkarskim, np w piłki. ;D
      Ja już straciłam rachubę jeśli chodzi o tych twoich facetów. Zatrzymałam się na
      Ahonenie i Maciuchu. Ale wstyd, zupełnie nie jestem na bieżąco.
      • liisa.valo Dokonuję zebrania wszystkiego :) 06.01.09, 00:22
        Maciuch - ma pierwsza wielka miłość :) Czas przeszły, a nawet zaprzeszły.

Ahonen - koniarz. Łączył nas tylko seks, teraz jest kimś na kształt kumploznajomego.

Żeglorz - bajka do dziś niedokończona. Żeglorz sobie od czasu do czasu o mnie
        przypomina. Pewniem jedna z dziewczyn z jednego z portów.

Elf - doktorant. Ciągle w mym rewirze, ale już poza kręgiem damsko-męskich
        zainteresowań, bo to i tak nie ma sensu.

2M - czyli Siatkówkarz. Obecny.
        • etwas-geheimnis Re: Dokonuję zebrania wszystkiego :) 06.01.09, 13:36
          liisa.valo napisała:

> Maciuch - ma pierwsza wielka miłość :) Czas przeszły, a nawet zaprzeszły.
          >
          > Ahonen - koniarz. Łączył nas tylko seks, teraz jest kimś na kształt kumploznajo
          > mego.
          >
          > Żeglorz - bajka do dziś niedokończona. Żeglorz sobie od czasu do czasu o mnie
          > przypomina. Pewniem jedna z dziewczyn z jednego z portów.
          >
          > Elf - doktorant. Ciągle w mym rewirze, ale już poza kręgiem damsko-męskich
          > zainteresowań, bo to i tak nie ma sensu.
          >
          > 2M - czyli Siatkówkarz. Obecny.

Imponująca wydajność.;-)
          • liisa.valo Re: Dokonuję zebrania wszystkiego :) 06.01.09, 13:53
            Ech, no wiesz, ja już nie mam osiemnastu lat... :P
            • etwas-geheimnis Re: Dokonuję zebrania wszystkiego :) 06.01.09, 14:04
              liisa.valo napisała:

> Ech, no wiesz, ja już nie mam osiemnastu lat... :P

Wiem .Dziewietnascie .;-)
              • liisa.valo Re: Dokonuję zebrania wszystkiego :) 06.01.09, 14:06
                I znów błąd. Ja wiem, że ja młodo wyglądam, ale już przez przesaaady...
                • etwas-geheimnis Re: Dokonuję zebrania wszystkiego :) 06.01.09, 14:07
                  liisa.valo napisała:

> I znów błąd. Ja wiem, że ja młodo wyglądam, ale już przez przesaaady...

Ja ci cukier ,a ty ...niezadowolona.:-)
                  • liisa.valo Re: Dokonuję zebrania wszystkiego :) 06.01.09, 14:14
                    Bo ja chciałabym już mieć trzydziechę. Sztuczne odmładzanie to dla mnie żaden
                    komplement.
                    • etwas-geheimnis Re: Dokonuję zebrania wszystkiego :) 06.01.09, 14:29
                      Mogę i w drugą mańkę ,jeśli potrzebujesz.;-)
                      • liisa.valo Re: Dokonuję zebrania wszystkiego :) 06.01.09, 14:31
                        Poza gorącą czekoladą i ciepłym swetrem to ja teraz nic nie potrzebuję. Chyba,
                        że miałbyś pożyczyć Klejnockiego: Jak nie zostałem menelem.
    • cytrynka_ltd Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 06.01.09, 09:33
      to w słoniki również nie będzie dobra;)
    • dziewice Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 06.01.09, 10:59
      u mnie laski spia tylko w takich

coztacipka.blox.pl/
      inaczej tego nie widze
      • cytrynka_ltd a, nie bez?:) 06.01.09, 18:56

• 3.14-czy-klak Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 06.01.09, 13:39
      taka co ma spodnie z odpinaną z tyłu klapą:)))))
    • hsirk first of all 06.01.09, 21:46
      musisz zdecydowac, paza wszystkimi dywagacjami intelektualnymi, czy chcesz sie
      ruchac czy nie.

• liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 21:47
        To zależy.
        To znaczy chcę, ale nie jestem pewna, czy w ten weekend.
        • etwas-geheimnis Re: first of all 06.01.09, 21:56
          liisa.valo napisała:

> To zależy.
          > To znaczy chcę, ale nie jestem pewna, czy w ten weekend.

A on nie ma nic do powiedzenia?
          • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 21:57
            On się już wypowiedział. A ty co, rzecznik prasowy? :)
            • etwas-geheimnis Re: first of all 06.01.09, 22:01
              liisa.valo napisała:

> On się już wypowiedział. A ty co, rzecznik prasowy? :)

Dywagujesz od wczoraj, ale jego wypowiedzi nie słyszelismy. ;-)
              • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 22:29
                Bo on nie siedzi na forum. Prosta sprawa.
                • etwas-geheimnis Re: first of all 06.01.09, 22:32
                  liisa.valo napisała:

> Bo on nie siedzi na forum. Prosta sprawa.

Coś kręcisz.:-)
                  • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 22:37
                    Ależ skąd. On ma swoją dziewczynę - siatkówkę - i nie ma czasu na forumowanie.
        • hsirk Re: first of all 06.01.09, 21:57
          nie ma to zalezy. zdecycuj sie czy chcesz sie ruchac teraz.

jak sie zdecydujesz, odpowiedz przyjdzie sama, niezaleznie od tego czy pytasz na
          forum.
          • puszysta_gimnazjalistka Re: first of all 06.01.09, 22:08
            Czasem mam wrażenie, że następnym Dalaj Lamą będziesz Ty, ale wracając do
            tematu, jeżli Liisa nie jest pewna to niech w ogóle tam nie idzie.
            A jak już ją będzie skręcać, to wdzianko w jakim będzie spała będzie dla niej
            najmniejszym zmartwieniem.
            • hsirk Re: first of all 06.01.09, 22:13
              jeżli Liisa nie jest pewna to niech w ogóle tam nie idzie.
              > A jak już ją będzie skręcać, to wdzianko w jakim będzie spała będzie dla niej
              > najmniejszym zmartwieniem.

no taz dokladnie o tym mowie...
            • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 22:35
              Oj, co mi wmawiacie, żem niepewna. Pewna jestem, tylko teraz ma być jak należy i
              nic za szybko nie chcę zrobić.
              • puszysta_gimnazjalistka Re: first of all 06.01.09, 22:53
                Fajnie, ale ile Ty masz lat?
                Jak przez dwie noce żadnego seksu nie będzie to gość jest gejem a Ty masz zerowe
                libido :)
                • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 23:01
                  Cholera...
                  Gej, libido... A to nie można tak wolniej jakoś to wszystko?
                  • puszysta_gimnazjalistka Re: first of all 06.01.09, 23:07
                    Zawsze mi się wydawało, że na początku to ręce tak świerzbią, że o piżamie się
                    nie myśli :)
                    Ale może to tylko ja taki nie kulturalny jestem i nie chce mi się na początku
                    rozmawiać.
                    • thank_you Re: first of all 07.01.09, 00:05
                      No ładnie, ze mną rozmawiałeś :D
                  • hsirk MOZNA WOLNIEJ 07.01.09, 00:25
                    mozna. mozna tez wolniej opisywac gawiedzi na forum publicznym swoje osobiste
                    odczucia czy popedy. a jak juz sie tak bardzo chce, to trzeba przynajmniej
                    wiedziec czego.
                    • liisa.valo Re: MOZNA WOLNIEJ 07.01.09, 00:37
                      No, dziękuję za tę lekcję. A załapałeś żartobliwą konwencję wątku?
                • lacido Re: first of all 06.01.09, 23:16
                  albo jest lesbijką :D
                  • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 23:46
                    Nie jest :-)
        • lacido Re: first of all 06.01.09, 22:03
          liisa.valo napisała:

> To zależy.
          > To znaczy chcę, ale nie jestem pewna, czy w ten weekend.

i jeszcze wybrzydza ;)
          • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 22:36
            Nie wybrzydza, tylko knuje intrygę...
            A tak serio: nie chcę za szybko. Chcę w sam raz.
            • lacido Re: first of all 06.01.09, 22:45
              czyli wybrzydzasz ;)

fajnie ze masz ten komfort ;)
              • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 22:47
                :-)
                Nieeee wybrzyyyydzam :) On jest w porządku. W sam raz.
                • etwas-geheimnis Re: first of all 06.01.09, 22:56
                  A jaka to różnica ,czy pójdziesz do łóżka na pierwszej czy drugiej randce?
                  • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 23:17
                    Oj, wiesz, niech sobie nie myśli, że jak on ładny siatkówkarz, to ja na każde
                    skinienie się przyłaszę...
                    Poza tym się uparłam, że następny seks to ma być w związku, a nie w jakiejś
                    luźnej znajomości. Po koniarzu już tak nie chcę.
                    • etwas-geheimnis Re: first of all 06.01.09, 23:25
                      liisa.valo napisała:

> Oj, wiesz, niech sobie nie myśli, że jak on ładny siatkówkarz, to ja na każde
                      > skinienie się przyłaszę...
                      > Poza tym się uparłam, że następny seks to ma być w związku, a nie w jakiejś
                      > luźnej znajomości. Po koniarzu już tak nie chcę.

Przesadzasz.Zwiazek może powstac wlaśnie od pierwszego seksu.;-)Jeśli gdzies
                      jedziesz to raczej inaczej się nie da.:-)
                      • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 23:41
                        Ale ja nie jadę na seks. Zostałam zaproszona na imprezę naszego wspólnego
                        znajomego jako osoba towarzysząca. A u siatkówkarza mam po prostu nocleg, bo nie
                        wypada mi znów u Menki mieszkać :)
                        • lacido Re: first of all 06.01.09, 23:47
                          ni
                          > e
                          > wypada mi znów u Menki mieszkać :)

rozwaliła mnie ta ściema

Menka jak coś to Twoja wina :DDD
                          • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 23:49
                            Jaka ściema, czysta prawda.
                            <patrzy niewinnie>
                            • lacido Re: first of all 06.01.09, 23:52
                              a ja jestem wróżka-czarodziejka i jedzie mi tu czołg :D
                              • liisa.valo Re: first of all 06.01.09, 23:53
                                Menka też mi nie uwierzyła :-)
                        • etwas-geheimnis Re: first of all 07.01.09, 00:11
                          liisa.valo napisała:

> Ale ja nie jadę na seks. Zostałam zaproszona na imprezę naszego wspólnego
                          > znajomego jako osoba towarzysząca. A u siatkówkarza mam po prostu nocleg, bo ni
                          > e
                          > wypada mi znów u Menki mieszkać :)

Oj Liska ,lanie dostaniesz!W maliny nasz wpuszczasz a okazuje sie ze to tylko
                          niewinny wypad.;-)
                          • liisa.valo Re: first of all 07.01.09, 00:15
                            No.
                            Już ci mówiłam, że po prostu przezorny zawsze ubezpieczony. Więc na wszelki
                            wypadek pytam o waszą opinię na temat piżamek :)
                            Impreza + trzy noce + jeszcze coś tam w tym pozostałym czasie robić trzeba, prawdaż?
                            • etwas-geheimnis Re: first of all 07.01.09, 00:19
                              liisa.valo napisała:

> No.
                              > Już ci mówiłam, że po prostu przezorny zawsze ubezpieczony. Więc na wszelki
                              > wypadek pytam o waszą opinię na temat piżamek :)
                              > Impreza + trzy noce + jeszcze coś tam w tym pozostałym czasie robić trzeba, pra
                              > wdaż?

Tylko teraz nie widomo gdzie jest ściema.:-)
                              • liisa.valo Re: first of all 07.01.09, 00:22
                                Wiesz, co, ja w ogóle nie rozumiem, o co chodzi?
                                Jadę do faceta na weekend - jadę.
                                Przy okazji tak zwana impreza.
                                Przy okazji śpię u niego w mieszkaniu.
                                Nie wiem, co ci się tu nie zgadza.... Jeżuuuuuuu, a mówią, że faceci są prości i
                                myślą prosto i nie szukają drugich den. A ten tu dokonuje
                                dekonstrukcjonistycznej analizy moich postów.
                                • etwas-geheimnis Re: first of all 07.01.09, 00:42
                                  liisa.valo napisała:

> Wiesz, co, ja w ogóle nie rozumiem, o co chodzi?
                                  > Jadę do faceta na weekend - jadę.
                                  > Przy okazji tak zwana impreza.
                                  > Przy okazji śpię u niego w mieszkaniu.
                                  > Nie wiem, co ci się tu nie zgadza.... Jeżuuuuuuu, a mówią, że faceci są prości
                                  > i
                                  > myślą prosto i nie szukają drugich den. A ten tu dokonuje
                                  > dekonstrukcjonistycznej analizy moich postów.

Przeczytaj poczatek swojego wątku to się dowiesz gdzie nas sciemnilaś.:-)
                                  • liisa.valo Re: first of all 07.01.09, 21:02
                                    O te docelowe oświadczyny chodzi?
                                    No, tak, zresztą, już mu powiedziałam, że powinien się ze mną ożenić. Ale to się
                                    z niczym późniejszym nie wyklucza i nie baw się w Szerloka, koleś.
                            • thank_you Re: first of all 07.01.09, 00:23
                              Trzy? A miały być dwie :DDD
                              • liisa.valo Re: first of all 07.01.09, 00:29
                                Jadę w czwartek wieczorem, bo piątkowy ranny pociąg jest za drogi :)
                                • thank_you Re: first of all 07.01.09, 00:33
                                  Nie ściemniaj :DDD
                                  • liisa.valo Re: first of all 07.01.09, 00:36
                                    naprawdę :-)
                                    Najgorsze, że z Elfich zajęć się muszę zwolnić 20 minut, a ja tak je lubię...
                                    • thank_you Re: first of all 07.01.09, 00:37
                                      Olać Elfa!
                      • thank_you Re: first of all 07.01.09, 00:01
                        Jaki to związek, co się od seksu zaczyna :D
                        • liisa.valo Re: first of all 07.01.09, 00:02
                          O właśnie, właśnie...
                          • thank_you Re: first of all 07.01.09, 00:08
                            Toć to sodoma i gomora :D
                        • etwas-geheimnis Re: first of all 07.01.09, 00:13
                          thank_you napisała:

> Jaki to związek, co się od seksu zaczyna :D

Dobry.:-)
                          • thank_you Re: first of all 07.01.09, 00:21
                            To sobie zaraz bzyknę kogoś w Ł. i będę miała dobry związek :D
                            • liisa.valo Re: first of all 07.01.09, 00:22
                              :)
                              • thank_you Re: first of all 07.01.09, 00:26
                                Wiem wiem !!!!!!!!!! Któregoś z tych pedałujących zaraz w sieć złowię :D
                • etwas-geheimnis Re: first of all 06.01.09, 22:58
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=89356203&a=89415941
                  dobrze powiedziane! :-)
                • lacido Re: first of all 06.01.09, 23:14
                  wybrzydzasz: może dziś a może za miesiać, a może jak zaświeci słonce, a może
                  przy szumie deszczu... :D
    • avital84 Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 06.01.09, 23:52
      Jeżeli się podobasz facetowi to nie będzie raczej myślał o Twojej
      piżamce. ;) I nawet flanelowa koszula piżama może być chyba seksi
      jeśli dla faceta kobieta jest seksi.

Ja bym nie przesadzała, bo możesz czuć się skrępowana.
      Może być coś co delikatnie coś tam podkreśli, ale lepiej chyba żeby
      to wyglądało naturalnie, jakbyś się specjalnie nie przygotowała.
      Chyba bez żadnych koronek i tiuli. ;D
      • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:20
        Właśnie on ma tego plusa, że przy nim to się nigdy skrępowana nie czuję :) A
        koronki i tiule to zdecydowanie nie w moim stylu chyba, w żadnych okolicznościach :D
    • konstancja.wilde Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 06.01.09, 23:54
      ja w pierwszą noc spędzoną z moim chłopakiem ubrałam czarne majtki i
      koszulkę rolling stonesów rocięta pod pachą aż do brzucha, że jak
      podnosiłam rękę to widać było mi pierś. tyle, że ja od razu
      wiedziałam że chce sunięcia.
      teraz mi mówi, że już wtedy postanowił, że kiedyś będę jego żoną.
    • grassant Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 06.01.09, 23:56
      liisa.valo napisała:

> Nie może być za seksowna, co by chłopa nie wystraszyć, jednakowoż
      nie może też
      > być kraciasta flanela. Rozumiecie, trochę kobieco, ale nie tiule i
      > przezroczyste szmatki :) Docelowo chcę, żeby facet ów mi się
      oświadczył :D no,
      > ale niekoniecznie teraz już zaraz. No, i niekoniecznie mam zamiar
      z nim iść do
      > łóżka już tera.
      >
      > Wyjęłam z szafy jedną piżamkę, której jeszcze nie nosiłam,
      zaprezentowałam
      > współlokatorce, a ona powiedziała: "A jakie stosunki łączą cię z
      facetem,

Tylko koszula!. Kobieta w piżamce kojarzy mi sie z dzieckim i
      wywołuje atak śmiechu.
      • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 06.01.09, 23:59
        Nie lubię koszul, bo mają guziki.
        Mogę się na T-shirt zgodzić.
        • grassant Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:03
          liisa.valo napisała:

> Nie lubię koszul, bo mają guziki.
          > Mogę się na T-shirt zgodzić.

N dłuższy tshirt, ew bokserki przeciete w kroku i ja mógłbym zgodzić
          się
        • grassant Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:04
          Są bawełniane bez guzików, bez(z) dekoltu
          • thank_you Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:07
            W sensie koszule koszule?

Liiska, ja do tego pomysłu o braku piżamy dodałabym.."Ojej, nie mam też majtek" :D
            • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:10
              Genialne :)

BTW, rozmawiałam z nim dziś przez telefon. Słowny chłopak, powiedział, że
              oddzwoni za pół godziny i oddzwonił.
              Dzięki temu nie macie na forum kolejnego wątku: "Nie oddzwonił - czy zadzwonić
              raz jeszcze?" :)
              • etwas-geheimnis Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:16
                liisa.valo napisała:

> Genialne :)
                >
                > BTW, rozmawiałam z nim dziś przez telefon. Słowny chłopak, powiedział, że
                > oddzwoni za pół godziny i oddzwonił.
                > Dzięki temu nie macie na forum kolejnego wątku: "Nie oddzwonił - czy zadzwonić
                > raz jeszcze?" :)
                Słowny? Bo jeszce chetny i bez konsumpcji.Powiedz nam to za rok.:-)
                • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:19
                  Eee, tak się składa, że za rok to nie wiadomo, czy ja będę żyć. Jeśli będę, to
                  wam powiem :D
              • thank_you Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:17
                Gorzej jak pożyczy Ci swoje, ja kilka razy chodziłam w męskich, mimo iż majtkóf
                ogólnie unikam :D Zabawnie dużo miejsca jest z przodu :D

A ten chłopak ma dobre serce, dlatego :D
                • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:19
                  Sugerujesz, że oddzwania z dobrego serca? Osz ty, niedoczekanie.... :)
                  • thank_you Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:22
                    Jego czy Twoje?

Ty się ciesz, że ma dobre serce, oszczędził forumom kolejnego, żałosnego wątku :D
                    • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:30
                      Twoje :P

Za to wątek o piżamce wzbudził większe emocje niż przypuszczałam :)
                      • thank_you Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:33
                        No ale to źle, że chłop jest dobry i słowny?

Tobie się nie dogodzi..:D
                        • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:34
                          dobrze, dobrze. Jest taki jaki powinien być i jestem pewna, że mi dogodzi :)
                          • thank_you Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:36
                            A ma jakiegoś kolegę siatkarza? Dogadzającego? :D
                            • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:38
                              nie wiem, ale mogę się zorientować :)
                              • thank_you Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:42
                                Lepszy siatkarz w garści, niż Boruc na dachu :D
                  • etwas-geheimnis Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:24
                    liisa.valo napisała:

> Sugerujesz, że oddzwania z dobrego serca? Osz ty, niedoczekanie.... :)

Łasi sie jeszcze więc oddzwania. A może naprawdę mu się podobasz?;-)
                    • liisa.valo Re: Jaką piżamkę na dwie noce u faceta? 07.01.09, 00:31
                      Oczywiście, że mu się podobam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka