Dodaj do ulubionych

Wy co chodzicie po górach

29.01.09, 11:44
przy zakupie butów trekingowych czym muszę się kierować? coś tam
mikrofibra, tyle póki co wiem :) ale co z nią?
czy są jest jakaś turbo ekstra firma, której buty mogę kupić w
ciemno?
Obserwuj wątek
    • szwagier_z_niemodlina Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 11:53
      Zalezy co chcesz robic, ale do takiego zwyklego deptania po gorach, nawet przy
      takiej skali jak Orla Perc to Ecco bym w ciemno polecal. Tylko potrafi swoje
      kosztowac, ale potem na lata starczy.
      • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 11:57
        a coś tańszego? :( bo ja nie wiem jeszcze, czy lubię chodzić po
        górach i jak się okaże, że e-e to mi nie będą potrzebne buty na
        wieków wieków amen.
        • szwagier_z_niemodlina Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 11:59
          To tak jak Dzikoozka nizej pisze. Nie musi byc jakas marka. Jak zagustujesz - to
          wtedy. Zwykle butki gdzies w Deichmannie czy czym tam,
    • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 11:53
      nie jedz w gory! gory są do dupy i sie spocisz.
      • dzikoozka Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 11:56
        :)))) góry sa cool
        • simon_r Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 15:23
          góry są dobre gdy można je zwiedzać w butach narciarskich :)
          i nie trzeba łazić tylko można zjeżdżać w dół
      • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:08
        jak się spocę będę chudsza.
      • niski.oktan Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:14
        3%, Natalko.

Trzy-pro-cent!
      • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:21
        oj Natalko Natalko
        umrzesz gruba (i bez butów!) z takim podejściem!
        • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:27
          to podejscie nie wynika z niczego! zawsze myslalam, ze nie lubie gor a w zeszlym roku postanowilam skonfrontowac to z rzeczywistoscia i je poznac, zanim sie poznalysmy to mnie prawie zabiły i wrocilam do domu.
          • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:28
            maruda...
          • niski.oktan Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:36
            Do domu, czy tylko do Krakowa się doczołgałaś? :D

A że ledwo uszłaś z życiem, nie dziwota - wlazłaś do klatki z tygrysem nie
            ukończywszy uprzednio kursu umiejętnego bycia w klatce z tygrysem.
            • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:49
              do pkp
          • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:37
            jak to prawie umarłaś? :/
            • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:41
              chciałam byc twardzielem i przed wyjazdem obiecalam sie narzekac ze trzeba wchodzic duzo i pod gore. no i idziemy, ja w tyle, a on niemaleze biegnie, ale nic sie nie uskarzam i dzielnie gonie, mysle ze juz nie mam sily ale przypomnialam sobie jak ktos kiedys powiedzial, ze kiedy myslisz, ze nie masz sily to znaczy ze zostala ci jeszcze polowa, i wtedy skonczylo mi sie powietrze i nie moglam zaczerpnac nowego (tak jakby ktos mnie kopnął w splot słoneczny), prawie sie udusilam, i wtedy marcin powiedzial ze wracamy bo nie ma ochoty mnie znosic na dol jak strace przytomnosc na zawsze.
              • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:42
                * nie narzekać
                • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:43
                  cóż za burako-marcin?
                  z takim kompanem to nie dziwota że nie polubiłaś...
                  • niski.oktan Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:47
                    Chop ma racje, Natalko - do dobrej praktyki morskiej należy, że załoga wspina
                    się pod górę w tempie najwolniejszego - z przeproszeniem - członka.

No i jeśli to Tatry, to nie na Zawrat od razu, ale na Sarnią Skałkę.
                    • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:49
                      sarnia skałka <3 chcę tam iść! tak ładnie się nazywa!
                      • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:57
                        rzeczywiście pięknie <Zazdrosc>
                        ja zostane przy wchodzeniu na gory w lesie w ktorym mieszkam.
                        • niski.oktan Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:03
                          Góra Odwas to też nie przelewki. :D
                      • niski.oktan Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:01
                        W sam raz dla ciebie na początek, sarenko. :)
                    • thank_you Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 15:30
                      Ładne widoki przy zachodzie słońca :-)
                    • gapuchna Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 22:13
                      Znam Sarnią Skałkę, nie jest ciężka, faktycznie:)
                      • thank_you Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 23:37
                        Ale urocza :-)
                        • niski.oktan Landszafcik 30.01.09, 01:06
                          https://www.wios.lublin.pl/galerie/d/5132-2/panorama_3.jpg

A reszta tu:
                          www.wios.lublin.pl/galerie/v/chmiel/album02/album24/
                          www.wios.lublin.pl/galerie/v/chmiel/album18/album13/
                • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:46
                  ja mam dobrą kondycję to może mnie nic takiego nie spotka? ostatnio
                  biegłam na bieżni 45 minut z prędkością 7,5 k/h.

ps. marcin to dureń.
                  • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:58
                    OSZALAŁAś?!

masz piękne nogi?
                    • niski.oktan Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:06
                      Wcale nie oszalała - Marcin to rzeczywiście dureń.
                      • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:13
                        odnosiłam się do biegania na bieżni.
                        • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:15
                          pewnie że zwariowała
                          bieżnia jest nudna
                          lepiej pójść na rower
                          8n to kiedy zaczynamy treningi?
                          • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:16
                            wiosną.
                            • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:18
                              no co Ty?
                              my już spóźnieni jesteśmy
                              za chwilę luty, a Ty jeszcze nie jeździsz

nie śpimy, nie śpimy
                              • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:21
                                albo latem jak przyjda tramwaje wodne., wtedy super jest plynac z rowerem na hel i wracac rowerem do domu.
                                • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:22
                                  tylko po co jechać tramwajem jak można rowerem;)
                                  • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:27
                                    bo ja nie lubie w tę i spowrotem. poza tym uwielbiam pływanie tramwajem!
                                    • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:28
                                      z powrotem!
                                      • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:30
                                        ja Cię próbuję motywować, a Ty o tramwajach
                                        • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:39
                                          dobra. to w dwie rowerem. jedziesz ze mną? narysowałam trasę :D

ale ja chyba nie dam rady w dwie strony. nigdy nie przejechala 150 km za jednym razem :/
                                          • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:42
                                            no ależ oczywiście że jadę

150 jest do zrobienia, ja już tyle mam za sobą
                                            jak wczesnie rano zaczniemy, zjemy na miejscu obiadek i wrócimy na wieczor to
                                            bez problemu damy rade;)
                                            • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:47
                                              nie jedzmy obiadu! zapomniałeś, że chcę być chuda?
                                              • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:53
                                                nie zapomniałem
                                                bez obiadu możesz co najwyżej się zajechać, a nie schudnąć

w odchudzaniu nie chodzi o głodzenie się i wyniszczanie organizmu tylko o realne
                                                i racjonalne spalanie tkanki tłuszczowej

więc jakby patrzeć od naukowej strony to pomysł z tramwajem nie jest tragiczny,
                                                chociaz powrót możnaby wydłużyć do 90 km. z uzupełnieniem zapasu weglowodanów po
                                                drodze.
                                                przed i po jeździe odpowiedni, oparty na węglowodanach posiłek (ryż! makaron!
                                                warzywka!) tempo troszkę szybsze niż spacerowe, ale bez zbędnego zajeżdżania
                                                się. I nic od razu, nie zrzucisz 5 kg po jednej takiej jeździe, ale
                                                systematyczność i wytrwałość zdziała cuda. Dla ścisłości: cuda bez jojo i ze
                                                znakomitym samopoczuciem jako bonus

ale sie rozpisałem, hej!
                                                • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:56
                                                  to wezmę ze sobą marchew i surówkę z pora (warzywka!) jest na początku taki kawalek gdzie sie nie da jechac szybko bo zawsze wiatr wjeje mocno w Ciebie, niezaleznie od tego w jakim kierunku jedziesz :]
                                                  • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:58
                                                    ależ to jest bardzo częste zjawisko
                                                    i udokumentowane dokładnie

nazywa się "wmordewind" i objawia nie tylko na helu. w środku wielkopolski też
                                                    występuje nad wyraz często
                                                  • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:07
                                                    i potrafisz w nim jechać szybko? dla mojego ciała to jest NIEMOŻLIWE. chyba jade ten kawałek wolniej nizbym szła, i wszytskiego mi się odechciewa.
                                                  • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:11
                                                    szybko to pojęcie względne i ma znaczenie przy chodzeniu pieszo a nie na rowerze
                                                    tutaj szybko to 10 km/h pod górkę i 60 km/h z górki ;)
                                                • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:58
                                                  p.d.

zajechac się to zabawnie brzmi, ostatnio oglądałam film gdzie między innymi mówili o chłopcu co grał przez 86 godzin w grę komputerową i zagrał się na śmierć.
                                                  • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:00
                                                    no y tego
                                                    piękna śmierć to to nie jest
                          • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:32
                            bieżnia jest ekstra! 45 minut marzenia o pięknym ciele!
                    • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:30
                      nie mam pięknych nóg. staram się bardzo, żeby były piękne.
                      • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:47
                        ja mysle, ze sa piekne. i na pewno długie <3
                        • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:51
                          długie tak. ale wg mojego wyobrażenia pięknych nóg to jeszcze im
                          daleko :(
                          • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:57
                            ah pochwal się pochwal!

by fetyszysta kobiecych nóg
                            • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:00
                              tobie się nie spodobają :(
                              • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:03
                                nalegam
                                • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:14
                                  noł. jak będą ładne to wtedy.
                                  • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:17
                                    mam wierzyć że kobieta kiedykolwiek dojdzie do etapu w którym stwierdza że już
                                    wszystko w jej wyglądzie jest idealne?;>
                                    • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:21
                                      nie:)
                                      • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:24
                                        ech, chyba wolałem już w to wierzyć:)
                                        • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:25
                                          ja pokazuję tylko moje ramiona, bo 8n napisała, że są chude.
                                          • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:27
                                            ale ramiona mnie już tak nie kręcą

tylko nogi
                                          • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:27
                                            bo są :*
                                            i pewnie cały korpusik razem z brzuchem.
                                            • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:30
                                              mój korpusik jest przystojny :)
                                              mój odwłok nie bardzo :/
                                              • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:36
                                                korpusik plus ramiona.

wlasnie mi sie przypomnialo! snilas mi sie! i mialas tez kobiece dłonie smukłe i chude super nadgarstki
                                                • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 15:12
                                                  mrzyłam być śnioną przez ciebie :*
                                          • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:30
                                            i widać Ci żebra na plecach <3 <3 <3
                                            • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:33
                                              ja się trochę brzydzę kości wystających.
                                              • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:35
                                                to, że coś widać, to nie znaczy, że wystaje.

ale obojczyki i łopatki wystające to kocham.
    • dzikoozka Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 11:55
      nie mikrofibra tylko z membraną.
      dość gruba podeszwa, twardy czubek osłaniajacy palce, bron boze nie
      za ciasne, wysokie za kostkę. Mi moje Salomony służą już z 10 lat.
      • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 11:58
        dziękuję! a drogie są salomony?
        • dzikoozka Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:02
          no dgogie to pojecie wzgledne :))
          www.twenga.pl/dir-Sport,Wspinaczka-i-trekking,Buty-trekkingowe
          • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:21
            fu, one wszytskie wyglądają jak dla chłopaków. te pierwsze moze gdyby zamiast napisu mialy kwiatka rozowego i to co jest jakies takie brzydkie bylo by czarne a to co czarne rozowe, to moze bym chciala.

ja poszlam w gory pierwszy raz we wrzensiu niedawnym i prawie umarłam :/
            • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:27
              maruda
            • dzikoozka Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:40
              de gustibus...
              mam nadzieje ze sobie jaja robisz :))
      • niski.oktan Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:13
        I nie mikrofibra, tylko Vibram.
        To taka podeszwa, co mniej się ślizga i mniej ściera.

A czy to drogie, zależy oczywiście od twojego budżetu.

Ale buty trekkingowe to nie pianka surfingowa, która nadaje się tylko_i_wyłącznie do pływania.
        Jeśli nawet góry ci nie podpasują, a nie jesteś z tych, co tylko leżą i pachną, to buty spokojnie przydadzą się na weekendowe/wakacyjne łażenie po bardziej płaskim. Zamiast jakich dziadowsko-lansiarskich adidasków, w których skręcasz kostkę nastąpiwszy przypadkiem na odsłonięty korzeń na leśnej ścieżce.
        • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:17
          zdarza mi się tylko leżeć i pachnieć, ale miewam zrywy :)
          dziękuję!
          • niski.oktan Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:33
            Prawidłowość jest taka jak wszędzie - najwyższa cena to albo lansiarski brand
            (ww. Ecco), albo najbardziej specjalizowane buty do użytku w najcięższych
            warunkach.
            Jedno i drugie nie dla ciebie.

W przedziale 200-300 PLN powinnaś już znaleźć coś solidnego, z membraną i na
            Vibramie.

Ale jeżeli góry okazałyby się porażką, a po płaskim też nie za zbytnio lubisz
            chodzić i buty zgniłyby w najdalszym zakamarku pawlacza, to może rzeczywiście
            Deichmann.
            • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:39
              będę chodzić! bo w górach jest ładnie, nie mam alergii i od łażenia
              szczupleją łydki!
              • dzikoozka Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:40
                tylko zacznij od krótszych wycieczek bo będziesz marudziła jak 8n :))
                • konstancja.wilde Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:48
                  myślę, że mój kompan nie będzie chciał zrobić mi krzywdy i w jego
                  interesie jest zachęcić mnie do górskiego łażenia ;)
                  • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:59
                    <zazdrosc>
    • 3.14-czy-klak Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:06
      normalnie wchodzisz i mówisz-kieprce prosze
      • niski.oktan Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:13
        Hej!
        • 3.14-czy-klak Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:17
          ino wartko, qrwa hej:)
    • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:20
      jak chcesz tanie dobre buty to polecam Olang
      mam ja i kupa moich znajomych i wszyscy jak jeden sobie cenimy. Przynajmniej w
      tej cenie, bo Ci co pokupowali butki za 800 zł nawet na nie patrzeć nie chcą;)
      • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 13:03

https://www.olang.net.pl/images/stories/zima_dzieciece-10.jpg
    • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:37
      zobaczcie co zobaczyłem po otwarciu tego wątku:

[img=http://img291.imageshack.us/img291/6218/wycochodzicieln3.th.jpg]
      • 8n Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:46
        alez paskudna kolorystyka!
        • mason_i_cyklista Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 12:49
          dziękuję, starałem się jak mogłem;)
    • thank_you Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:31
      Jeden kawał skóry, podeszwa Vibram, może być gore-tex. Najlepiej, żeby trzymały
      kostkę. I język musi być zszyty z cholewką (?).

Osobiście Salomona nie polecam.
      • thank_you Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:53
        Tfu, Alpinusa :D Salomon jest ok. Ja mam buty Garmont.
    • zloty.strzal Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:58
      Jak jeszcze nie wiesz, czy w ogóle to lubisz, to możesz sobie kupić jakiekolwiek
      buty, byle z przyzwoitą podeszwą.Jak byłam w ogólniaku to moi koledzy wchodzili
      w adidasach i to jak wilgotno było. A na zrówce przed studiami laska weszła w
      japonkach (!) na Cyrle, a mój chłop nawet w normalnych butach mało nie umarł.
      • zloty.strzal Re: Wy co chodzicie po górach 29.01.09, 14:59
        Dobra, ta górka to się jednak inaczej nazywała. Zdjęcia mam źle podpisane.
    • 8n :| 29.01.09, 15:23
      www.allegro.pl/search.php?string=salomon+r%C3%B3%C5%BCowe&category=1469&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0
    • 8n ;| 29.01.09, 15:24
      www.allegro.pl/search.php?string=salomon+r%C3%B3%C5%BCowe&category=1469&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0
      • thank_you Re: ;| 29.01.09, 15:34
        :D

www.allegro.pl/item542658460_timberland_35_5_oryginal_gwar_f_vat.html
        www.allegro.pl/item536533395_timberland_split_rock_purple_nowosc.html
        www.allegro.pl/item536516652_timberland_split_rock_pink_nowosc.html
        • 8n Re: ;| 29.01.09, 16:05
          o kurcze, są nawet brzydsze od tych co miałam za chłopięce.
          a może są ładne rolki?
          • thank_you Re: ;| 29.01.09, 16:08
            Gdy ostatni raz miałam rolki na nogach, to zaliczyłam piękną glebę. Od tej pory
            ten temat mnie nie interesuje :D
            • 8n Re: ;| 29.01.09, 16:12
              www.allegro.pl/item540888552_rolki_lyzwy_damskie_powerslide_phuzion_3_r_38.html te sa takie ze jak masz dosc orlek to mozna je zmienic na lyzwy!
              ale szereg kolek jest zdecydowanie dluzszy od buta i to wyglada jak narta.
              • thank_you Re: ;| 29.01.09, 16:14
                Nie potrafię jeździć na łyżwach ;-/ Boję się, że jak się wywrócę, to ktoś
                przejedzie mi po palcu i będę niepełnosprytna..
                • 8n Re: ;| 29.01.09, 16:18
                  :(
                  • thank_you Re: ;| 29.01.09, 16:21
                    Mhm, powinny mieć jeszcze mini bagnet w czubie buta ;D

miasta.gazeta.pl/opole/1,35086,6058575,Zbyt_tloczno_na_opolskim_lodowisku.html
                    • 8n Re: ;| 29.01.09, 16:28
                      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                      • thank_you Re: ;| 29.01.09, 16:31
                        No.
                  • thank_you Re: ;| 29.01.09, 16:21
                    Po co Ci groźny facet?
                    • 8n Re: ;| 29.01.09, 16:28
                      groza jest ekscytująca!
                      • thank_you Re: ;| 29.01.09, 16:31
                        Groźny facet nie gwarantuje elementów grozy w życiu.
                        • 8n Re: ;| 29.01.09, 16:37
                          niegroźny też nie
                  • mason_i_cyklista Re: ;| 29.01.09, 18:05
                    nie wiem czy groźnego można

ale mnie to bez problemu

uwielbiam rolki i łyżwy, ale na rolkach już latami nie jeździłem:( rozpadły się
                    bo nie były do jazdy agresywnej...
                • niski.oktan Re: ;| 29.01.09, 18:40
                  thank_you napisała:
                  > Boję się, że jak się wywrócę, to ktoś
                  > przejedzie mi po palcu i będę niepełnosprytna..

Rękawice bokserskie! :D
                  • thank_you Re: ;| 29.01.09, 18:47
                    No tak, zneutralizowałabym przeciwników na lodowisku :D
                    • niski.oktan Re: ;| 29.01.09, 20:18
                      Odwrotnie - wtedy zachowaliby jakąś szansę przetrwania. :D
                      • thank_you Re: ;| 29.01.09, 20:47
                        Mam nadwyżkę testosteronu, uważaj :D
                        • niski.oktan Re: ;| 29.01.09, 21:55
                          Pakuj do fiolek i sprzedawaj.
                          Przez Internet. :D
                          • thank_you Re: ;| 29.01.09, 22:11
                            Noś chyba oszalał. Boże widzisz i nie grzmisz? On każe mi sprzedawac mój największy skarb :D
                            • niski.oktan Re: ;| 29.01.09, 22:58
                              Nadmiar to jest wtedy, kiedy się uszami wylewa. To co z tym robić?
                              Ilesz można pykać z Glocka? Ilesz można pykać się? :D
                              • thank_you Re: ;| 29.01.09, 23:03
                                Tylesz. Dokładnie. I ani chwili dłużej. Mocniej tyż nie :D
                                • niski.oktan Re: ;| 29.01.09, 23:40
                                  Jakie województwo*, taki testosteron. :D

* rodzinne
                                  • thank_you Re: ;| 29.01.09, 23:50
                                    !!!
                                    • niski.oktan Re: ;| 29.01.09, 23:56
                                      A to co niby? Jakiś wyrzut? :D
                                      (Testosteronu, ma się rozumieć.)
                                      • thank_you Re: ;| 30.01.09, 00:03
                                        No przecież nie sumienia ;-)
                                        • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 00:17
                                          Coś pani? Gópiego?!
                                          Sumienia bym u papugi szukał? Nawet przyszłej? :D
                                          • thank_you Re: ;| 30.01.09, 00:20
                                            No no, żmija, bez sumienia.. Co jeszcze mój ty mały psychologu? :D
                                            • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 00:30
                                              To nadinterpretacja!
                                              W mojej wersji była żmijka, nie żmija.

No dobra, sumienie też niech będzie. Ale prawnicze.
                                              To taki konstrukt jak demokracja socjalistyczna. :D
                                              • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 00:31
                                                I może i mały, ale wariat. :D
                                                • thank_you Re: ;| 30.01.09, 00:35
                                                  :D Figlarny chociaż? :D
                                                  • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 00:40
                                                    Nad wyraz. Katatonik. :D
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 00:43
                                                    To brzmi jak obietnica :D
                                                  • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 00:48
                                                    Cóż za oryginalne preferencje! :D
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 00:53
                                                    Tyle mi potrzeba do szczęścia :D
                                                  • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 00:55
                                                    Słusznie prawisz. Chrzanić meteo! :D
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 00:58
                                                    Znowu? Dziś jest mój dzień :D <nie zepsuj tego> :D
                                                  • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 01:00
                                                    Ejże, trzeci alarm w tym samym miesiącu??? :/
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 01:06
                                                    Zmień baterie, bo możesz przegapic następny :D
                                                  • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 01:09
                                                    Jeszcze trochę, a będzie jak transformator - 50 okresów na sekundę! :D
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 01:11
                                                    Bo Period to moje drugie imię :D

Już nie mam i jestem nieszczęśliwa, znowu brzydko wyglądam :D
                                                  • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 01:14
                                                    Imię? Gópiego???
                                                    To taka anyżówka. :D
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 01:25
                                                    Nie wiem czy uwierzysz, ale.... nie piłam :DDDDD
                                                  • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 01:31
                                                    Bo ty to tylko byle kopało!
                                                    Nos swiszczyt i już git! :D
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 01:37
                                                    Co Ty, czasy Arizony zmieszanej z wodą gazowaną już za mną :D
                                                  • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 01:42
                                                    Wiadomo, z wodą to dla dzieci.
                                                    Teraz z Royalem mieszasz. :D
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 01:47
                                                    Nie, ja tylko kibicuję Realowi :D
                                                  • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 01:50
                                                    No tak, kibolstwo.
                                                    Patologia, od razu wiedziałem. :D
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 01:55
                                                    Oj tam, od razu patologia. Czasami wyrwie się parę krzesełek, rzuci się nożem w jakiegoś piłkarza... Dzień jak co dzień :-)
                                                  • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 01:59
                                                    Вот, пошутили немножко. :D
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 02:04
                                                    Na dziś żartów starczy :-)

Idziemy?
                                                  • niski.oktan Re: ;| 30.01.09, 02:11
                                                    Dobranoc. :)
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 02:16
                                                    Dobrej nocy :-)
                                              • thank_you Re: ;| 30.01.09, 00:34
                                                O, nie cytujesz już klasyka? :D Masz rację, klasyk jest na miejscu i wszystko widzi :-)

Żmijka, żmija, jeden pies.
                                                A z sumieniem u mnie na bakier ;-)
                                                • 8n Re: ;| 30.01.09, 00:39
                                                  ja jestem żmija. a Wy idzcie do kina na obywatela Milka! dobranoc!
                                                  • thank_you Re: ;| 30.01.09, 00:39
                                                    Obywatel Milk już zaliczony :-)