razzmatazzy 17.02.09, 09:18 Według zamówienia. Za skojarzenia nie odpowiadam ;) Kwiatek gratis ;) Endżoj! :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 10:44 Dzięki. Racuchy zjedzone, kwiatek zjedzony ;)))) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 10:49 Czesc wam obu, Baby_razzowe, sniadaniowe:-) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:20 Cześć Szwagrze, Ty już pewnie dawno po śniadaniu? ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:25 Za późno zajrzałam na forum i w efekcie te Twoje racuchy zjadłam na drugie śniadanie :D Teraz czas na kofi i jakiś coś słodkiego :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:37 Jadłodajnia na szczęście nie podaje śniadań tylko od 6 do 8 ;) Ja też muszę kofi zapodać ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:47 a chodziłaś w Krakowie do baru mlecznego takiego na grodzkiej? tak mi się niewinnie skojarzyło, bo właśnie mam ochotę na placki ziemniaczane z sosem myśliwskim stamtąd :D PS: tam miało być "coś słodkiego" a nie "jakiś coś słodkiego" ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:53 Jakieś bary pamiętam, ale czy na Grodzkiej to było, to już nie pomnę. Chodziłam na sałatki gdzieś tuż obok rynku, w piwnicy - wyleciała mi nazwa, do knajpy meksykańskiej takiej ogromnej z zakamarkami, do Dynii (super podwórko :) i jeszcze do paru innych ;) Ale nie ma to jak zapiekanka na Kazimierzu :))) PS A ja mam Prince Polo ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:55 Jak sałatki w piwnicy to pewnie chimera :D Potem otworzyli jeszcze ogródek :) A ja zjadłam kremówkę i milkywaya :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:56 Tak, Chimera! :) Mnie by to zasłodziło! :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:58 No więc pójdziemy tam kiedyś :DDDD Zapijam kawą, więc nie jest tak źle :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:00 Z przyjemnością :DDD A potem do Zoo :DDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:02 Byłam ostatnio we wrześniu, wiesz jakie mam czaderskie zdjęcia? Małpy to są jednak fotogeniczne :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:10 Wiem, wystarczy, że w lustro spojrzę :DD A propos zdjęć, to rzuciłabyś jakąś Espanią kiedyś... ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:15 Teoretycznie jest ponad 3000 zdjęć, w praktyce jedna płyta z Kanarka się wysypała i walcząc z narastającym z tego powodu wqrwem, staję na rzęsach by odzyskać część zdjęć. Napisz tylko na co stawiasz: czy na zabytki, bujną roślinność, czy może na mnie :PPP No i z jakiego miasta, a będzie mi łatwiej ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:30 Stawiam na miksa by DJ Makak ;) Znam ten ból, jak coś ze zdjęciami nie tak, mam nadzieję, że Ci się uda odzyskać! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:34 Ok, jak się z tym uporam to będzie miksik :D A najgorsze jest to, że jak wkładam płytę do kompa to mi się wyświetlają te zdjęcia, więc mnie ch.. strzela podwójny, bo widzę które dokładnie pójdą się gonić. I niektórych jest mi wybitnie szkoda, bo są naprawdę dobre. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:40 Fajnie :) Ale jak to Ci się wyświetlają i nie masz do nich dostępu?? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:42 Nie dają się przekopiować na dysk, bo mnie od razu wywala. No a wyświetlają mi się miniaturki, nie da się powiększyć, więc o dupę to rozbić grrrr Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:45 :((( Chyba nic Ci nie doradzę. Ale sztuka miniatury również bywa piękna ;) (dobra, już Cię nie denerwuję ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:51 Nie denerwuj mnie, Małpo :PPPP miałam np. takie zdjęcia Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:55 :)))) Kostiumu się zapomniało? ;)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:57 Jej tak! Ja tam paradowałam w kąpielowym :DDDD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:58 No, na zdjęciu jest poza kadrem :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:00 To nie moje zdjęcie. Ja robiłam tej wdzięcznej parce z innej perspektywy :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:11 Dobra dobra, teraz się nie wymiguj :p Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:13 Bo jutro śniadania nie będzie :> Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:20 Ukazuję potencjalne konsekwencje :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:28 Phi, też mi nowość! Lupus mi to już od dawna powtarzał :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:30 Czyli jesteś znaną szantażystką na forum :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:31 Hola hola, proszę mi tu nie mylić pojęć. Nawet osobistych nigdy nie szantażowałam :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:34 Na każdego jakiś hak się znajdzie albo teczka (dyplomatka) :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:36 Jestem zakupoholiczką i palaczką. Wystarczy haków :>? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:40 Aż nadto! ;) PS Chcesz o tym porozmawiać? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 20:49 Nie mam nic do dodania. Moje czyny mówią same za siebie :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 23:44 Ja wszystko obserwuję i sobie zapisuję :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 23:54 A skserujesz mi później Twoje notatki? :D PS: Co chcesz jutro na śniadanie? :> Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 23:58 Nie mogę, to są notatki służbowe ;) Skoro już pytasz, to coś owocowego - może jakąś sałatkę? ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 18.02.09, 00:09 Nie takie rzeczy się na studiach kserowało :P Mam podejrzenie, że jak sobie tak będziemy codziennie wątki na śniadanie zakładały, to dostaniemy banana ;))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 18.02.09, 00:17 He he, kserowało i odkładało ;) No w końcu małpom się banan należy :DDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 18.02.09, 00:19 Aż strach pomyśleć ile drzew poszło na te nasze kserówki... Żebyśmy od tego wszystkiego nie dostały małpiego rozumu ;))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 18.02.09, 00:21 Spoko, na pewno ktoś je wykorzystał do papier-mache ;)) Ja innego nie posiadam :DD I Ty też nie! ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 18.02.09, 01:56 Jestem niewinna :P Ja na pewno mam inny! Mamy nowy rok i nowe życie, w którym chcę być mądra :P Zatem cały małpi rozum dostajesz Ty w prezencie od losu moja droga Małpo :P Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:04 razzmatazzy napisała: > Cześć Szwagrze, Ty już pewnie dawno po śniadaniu? ;) Hej, ja juz nawet na obiad ide :-) Sniadanie to ja jak rasowa klasa robotnicza, taka wielkopiecowa. 6:10 :-) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:07 O 6:10???? O mamuniu. Póki co to o tej godzinie przewracam się na drugi bok. Ale jak już będę robotna, to chyba i mnie tyknie takie wczesne jedzenie. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:25 Bo ty jestes, Babo poludniowa, a ja na odwrot. Chociaz w tych twoich stronach to i fjordy i lodowce jak odpowiednio na poludnie daleko. Na Ziemi Ognistej jest najbardziej na poludnie wysunieta pizzeria swiata. Na polnoc podobno jakas na Nordkappie. Ja widzialem za kolem polarnym i hinduskie restauracje. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:31 Przy sprzyjających wiatrach Ziemia Ognista będzie moja w październiku, przy niesprzyjających kiedyś... i pewnie bardziej prawdopodobna jest ta druga opcja, bo mam podejrzenie, że w tym roku wyczerpałam już limit wycieczkowy :> Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:37 Ja bym tam chcial i jeszcze dalej cos takiego zobaczyc: www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-536928/Revealed-The-Antarctic-iceberg-looks-like-giant-humbug.html Ziemia O. jest podzielona miedzy Chile a Argentyne, nie? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:46 Śliczne to co zalinkowałeś :) Tak, podzielona. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:48 Prawda ze ladne? :-) I angielskiego slowa humbug sie nauczylem, kolejny falszywy przyjaciel tlumacza :-) Ty jestes za Chile, a przeciw Argentynie, nie? Ja tez, od czasu bramki Maradony reka i lektury "Ciotki Julii i skryby" :-)))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:53 To ja też się go nauczę :D A nie nie. U mnie nie ma "za" i "przeciw". Najpierw zafascynowała mnie Argentyna, potem Chile. I tak czy siak muszę tam pojechać, obojętne mi w jakiej kolejności. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:03 A propos falszywych przyjaciol to mi sie bardzo podoba ze po niderlandzku "bruutal" (tak sie chyba pisze) oznacza "odwazny, smialy". :-) Za reke Maradony i cala postac Diega - nie! :-) Ale nie robie z tego ideologii :-)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:06 "brutal" to jedno z moich ulubionych słów, rzecz jasna nie w jego podstawowym znaczeniu a ja miałam szansę zobaczyć Diega na własne oczy, w ramach bonusu na koncercie Kusturicy, ale spóźniłam się i nie dostałam już biletu brrr Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:15 baba_krk napisała: > "brutal" to jedno z moich ulubionych słów, rzecz jasna nie w jego podstawowym > znaczeniu Jak bylas jeszcze mala dziewczynka, albo w ogole cie nie bylo, to w PRL byl taki plyn zapachowy (?? tak sie mowi) dla facetow. Tak sie nazywal. "Brutal". Prasa ironizowala ze nastepne w serii beda "Cham", "Sadysta" i "Damski bokser". Dzis czytam ze mozna miec na nazwisko Chamski i nie przeszkadza to w karierze na scenie :-)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:20 Oczywiście, że brutala pamiętam :D Właśnie sobie wyguglowałam Chamskiego. Ma ciepłe spojrzenie :) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:32 Cie choroba, za co dzis mozna trafic do Wikipedii. Aha, moze to cie zainteresuje: www.unilang.org/wiki/index.php/False_friends Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:39 Może i my kiedyś trafimy ;))) Fajne to :) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 14:15 baba_krk napisała: > Może i my kiedyś trafimy ;))) Mysym nawet mysleli ze szwagrem zeby sobie nawzajem biogramy do Wikipedii napisac,a co ?:-) > > Fajne to :) Uwielbiam takie rzeczy :-) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 20:51 To napiszcie i mnie, tylko bardzo proszę nie pomylcie się z rokiem urodzenia, bo mnie ostatnio każdy o inny wiek podejrzewa :> Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:11 6.10? Nie ma takiej godziny, chyba chodziło Ci o datę :D Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:27 R-ty, ty sobie wyobrazasz co by bylo jakby budowlancy zaczynali prace sniadaniem o 10 nad ranem? Byscie wszyscy w namiotach mieszkali i bylby rozwiniety rynek kredytow jurtowych :-) Subprime tent loans crunch by byl a niesplacajacy dluznicy uciekaliby z namiotami zamienionymi z nieruchomosci w ruchomosc pod pacha. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:37 W sumie ja tam lubię mieszkać pod namiotem ;) No może zimą zainwestowałabym w igloo. Wyobrażasz sobie te ogłoszenia? Igloo, 20m2, salon, sypialnia, aneks kuchenny (lodówka gratis), tanio sprzedam. Solidny strop, nie trzeba odśnieżać dachu. :D Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:46 To jestt jakis pomysl, ale podobno klimat sie nam ociepla. Patrze za okno i nie wierze, ale kogo to obchodzi w co ja wierze :-)) Zbierac potem mieszkanie do wiader, metoda na zapewnienie plynnosci w nieruchomosciach? :-DD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:50 Zawsze można je zamrozić, jak lokatę. Do zamrażarki, zainwestować w samochód z chłodnią i na Spitsbergen ;) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:01 A jak szczeniaki pomaza graffiti na czarno to sie stopi. Duze ryzyko, cholera.... Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:16 Ale za to jakie ładne filary można z sopli wykonać ;) A w ogródku zamiast krasnala - bałwanek :D Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:18 A tanie igla wielkoplytowe sie da? I co z dzialkami na takich osiedlach? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:21 Rozmach Ci się marzy, widzę, ale te wyższe piętra mogłyby się stopić od słońca ;) Działki jak działki - lodowiska dla dzieci by były! Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:33 A chlopstwo andropauzowe to gdzie wyslac jak dzialki nie ma? Na lodowisko??? Zostalaby tylko lodowa budka z piwem :-) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:35 Niech łowią ryby w przeręblu :D No proszę, zimne piwo i lody ;) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 14:14 Wpadna i bedzie spokoj? ':-) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 23:46 Pewnie, nabiorą wody w usta ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:19 Wiedziałam, że się skusisz na kwiatek ;) Zawsze do usług! :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:25 Jakoś ostatni taki kolor jest mi wyjątkowo bliski ;))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:48 W różnych odcieniach ofkors :P Już nie jestem blondzią, już mi wypada :DDDDDD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:53 No tak, teraz kontekst jest inny :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:56 No baaaa, wiedziałam co robię :D Tyle tylko, że teraz muszę się bardziej starać ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:57 Nosisz ze sobą encyklopedię czy Googla? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:59 Stawiam na telefon do przyjaciela, albo zasłaniam się galopującą sklerozą :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:00 A umiesz wybrać numer tipsami? ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:03 Przy 10cm tipsach nie umiem, dlatego krzyczę do telefonu "przyjaciel" i od razu mnie łączy :DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:16 Profilaktycznie mam zablokowane, żeby mnie nie kusiło :PPPPP Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:38 A co, spory rachunek przyszedł ostatnio? :p Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:48 Srepsa na zakończenie naszego wieloletniego związku przywaliła mi rachunek na prawie 300 zł. No jak nic będzie głośny rozwód z tymi złodziejami. A rachunku za kom. boję się, ale nie przez 0-700 tylko przez roaming :/ Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:52 Postaraj się o rozwód z orzeczeniem o winie Sepsy ;) Trzeba się było tyle nie włóczyć, a tak to masz teraz roaming :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:55 I niech mi jeszcze alimenty płaci :PPP Chyba wszystkim ich będę odradzała. Niby używałam ichniejszego numeru, ale zdarzyło mi się ileś razy odpisać na smsa czy zadzwonić z polskiego. No i teraz drżę :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:57 ;)))) I odszkodowanie za straty moralne ;) Zależy ile razy Ci się zdarzyło na smsa odpisać ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:03 Dożywotnie :DDDD No raczej sporo, bo myk polega na tym, że chyba zapomniało mi się poinformować ludzi, że spadam na miesiąc i dostawałam smsy typu: czy przyjdę tu i tu, o tej i o tej godzinie. O mamuniu, chyba teraz dostanę po kieszeni... Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:17 Zachciało Ci się zniknąć po angielsku do Hiszpanii, to teraz masz ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:26 Łańcuszka się zachciało, to teraz płać ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:30 Normalnie zero zrozumienia, co za znieczulica panuje na północ od kraka :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:32 Nie próbuj wziąć mnie na litość :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 23:45 Zapamiętam i nie będę Cię o nic błagać, nawet o śniadanie ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 18.02.09, 00:11 Spoko spoko, pasem na gołą dupę przyłoję Ci gratis :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 18.02.09, 00:19 Kajdanki też mam w zestawie, zatem drżyj :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 18.02.09, 01:57 Tylko później mi nie szlochaj, że boli. Będę bezlitosna :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:41 Szkoda, że jestem już po śniadaniu. Idę po pączka. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:43 A ten pączek to niby na lancz? ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:27 Pączek to czysta energia dające siłę klikać. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:38 A na ile kliknięć wystarcza? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:24 20 minut, 20 kliknięć ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:27 To leć uzupełnić zapasy, bo cienko widzę Twój dzisiejszy dzień na forum ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:49 Przynieś więcej, znajdzie się miejsce :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:26 Dwa z lukrem, dwa z pudrem i dwa z polewą czekoladową? Idę. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:35 To dla mnie dwa z polewą czekoladową, bo wczoraj wpieprzyłam 0,5 kg chrustu/faworków z pudrem i chwilowo pudrowo jestem zaspokojona ;))) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:48 No proszę, a ja byłem w weekend u mamy, chciała mi dać wiadro faworków, ale uciekłem, czy to był błąd? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:56 Uciekłeś? Puszysty, ja Cię nie poznaję. Popraw się, bo inaczej będę rozczarowana Twoim nieodpowiedzialnym zachowaniem :> Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:30 Znaczy się to był błąd, idę naprawiać, znaczy idę jeść :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:32 No ja zaraz też spadam do znajomych na obiad, bo to już pora :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:50 A co to? Polenta z malinami i ubitą śmietaną?:> Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:56 Eeeeeej weź, pelargonii bym nie zjadła, to musi być coś innego :P Odpowiedz Link
menk.a Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:22 baba_krk napisała: > Eeeeeej weź, pelargonii bym nie zjadła, to musi być coś innego :P Przecie widzę. A pelargonie znam, bo hoduję latem.:P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:24 To ja sobie może już mięty zaparzę :> Odpowiedz Link
menk.a Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:02 Kanieczna. :D Pelargonie nie są trujące. Zn kwiaty.:P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 13:07 Spoko spoko, już zdążyłam zagryźć danio ogórkowo-czosnkowym :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:55 Było, że racuchy ;) Jadłam raz w życiu polentę i jakoś średnio mi to podeszło. Ale maliny + bita śmietana = ekstaza ;))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:57 Ja od malin wolę truskawki, a i tak ostatni mam maksymalną fazę na ananasa. Aż sama siebie przerażam ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 11:59 No, truskawki to jest megaekstaza :D Ananasy też uwielbiam! :))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:04 Ale mnie z tym ananasem dopiero na wakacjach tak złapało. Jeśli przez cały dzień nie zjadłam chociaż małej puszuni ananasów, albo nie wyżłopałam soku to wieczorem musiałam iść na malibu z ananasem :PPP Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:14 Niezły z Ciebie ananas, Makaku ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:17 No to w porę się zorientowałaś, Gorylico :PPP Odpowiedz Link
menk.a Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:23 A mnie nie wiem, czego się chce... Źle...:-/ Odpowiedz Link
baba_krk Re: Babo, śniadanie podano ;) 17.02.09, 12:25 Jak wyzdrowiejesz to i chcicę/zachcianki odzyskasz ;))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Masz, babo, placek! 18.02.09, 00:12 A wkleić chociażby małej fotuni placka to już nie łaska? :PPP Ja Cię bardzo proszę, popraw się ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: RazZ sałatka czeka: 18.02.09, 23:14 Troszku się spóźniłam, ale z radością skonsumuję ją na późną kolację :))) Senks! Odpowiedz Link