Dodaj do ulubionych

jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety

25.02.09, 09:34
odrzucona przez amerykańska cenzurę:(
yayzzo.pl/content/view/21465/
Obserwuj wątek
    • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:39
      !!!! Skazuję Cię na chłostę!
      • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:41
        ide sie przygotować:)
        • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:45
          Nie ma czasu. Ty mnie nie przygotowałeś na jakiegoś Gracjana, więc sam też się nie przygotujesz :D
          • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:54
            na gracjana to kazdy jest przygotowany wiec miej pretensje do szkoły
            albo do rodziców:))
            • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:57
              Do rodziców? Chopie :D Minutę temu tata dostarczył do mojego łóżka obraną rybkę, świeżą i pachnącą bułkę oraz gorrrrrrrącą herrrrbatę :-)
              • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:58
                popiołu zapomniał:)
                • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:01
                  Po co mi popiół?
                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:01
                    Że niby ostatnie namaszczenie?! :D
                    • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:02
                      :) dzis środa popielcowa:)a do kościoła pewnie nie pójdziesz?:)
                      pokuta byc musi nie?:)
                      • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:07
                        Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDD Dlatego mięsa nie chcieli mi dac :D

No właśnie, musi byc. Pytam po raz ostatni - zdjąłeś już spodnie?
                        • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:09
                          chorzy mogą nie pościć:))
                          za pokutę to ja mam oddzielanie łupiezu od popiołu:)))))a nie
                          pokazywanie tyłka;)
                          • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:12
                            I co? Mam zwrócic rybę i najeśc się mięsem? ;-)

Zetnij się na Kojaka :-) To pomoże :-)
                            • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:16
                              w sensie bleeeeeeeeeeeee?:) nie jak chcesz mięso to jedz mieso:)albo
                              zjedz oprócz ryby
                              czepek do koscioła założę, albo perukę:)
                              • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:19
                                Najadłam się już na cały dzień :-(

I okularki! I płetwy! Koniecznie :-) Cholera wie, ile tego popiołu sypną ;-)
                                • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:23
                                  to potem jeszcze tylko troche na noc i luzik:)
                                  a płetwy po co?
                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:24
                                    Ostatnio zasypiam wieczorem :-( Więc tak czy siak to mój ostatni posiłek ;-)

Po co? Ech, piczy. Po to, żebyś się nie zapadł w popiół, gdy będziesz kierował się do wyjścia.
                                    • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:28
                                      no ale w nocy tez trzeba żyć a żeby zyć trzeba jeść :) no więc?:)
                                      to rakiet snieznych sie uzywa żeby się nie zapaść, albo mało sie je:)
                                      • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:30
                                        Rakiety to w innym wątku były, phi ;-)

wiadomosci.wp.pl/kat,83914,title,Ksiadz-poczestuje-popiolem-amatorow-kebabu,wid,10883949,wiadomosc_prasa.html Uwazaj :D
                                        • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:39
                                          nie czytałem???
                                          nie grozi, nie jem kebabów;)
                                          • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:45
                                            A mi się wydawało, że z Tobą o tym rozmawiałam. To początek demencji starczej, piczy, strzeż się ;-)
                                            • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:48
                                              zara łykne bilobil to moze mi sie rozjaśni we łbie?:)
                                              • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:59
                                                Przed zażyciem przeczytaj ulotkę lub skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą :D
                                                • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:04
                                                  pani w aptece powiedziała ze mogę;))))))
                                                  ale zapomniałem czy przed czy po jedzeniu?:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:11
                                                    Ten Niemiec zacznie Ci niedługo kraśc lekarstwa ;-)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:12
                                                    byle się do d nie dobierał:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:17
                                                    Do d... to się chyba proktolog dobiera?
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:21
                                                    a to nie niemieckie nazwisko?:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:25
                                                    Zaakcentuj odpowiednio to Ci powiem :-)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:38
                                                    Her Proktolog!!!!!! dobrze?:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:51
                                                    Co z moją trąbką? :-(
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:56
                                                    do roweru przyczepiłem:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:57
                                                    I jeździsz z moimi wnętrznościami?!
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:02
                                                    i trąbię:) lepeij z niz po :) nie?:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:05
                                                    Nie wiem, nigdy nie próbowałam. Bałabym się wyroku ;-)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:07
                                                    za trąbienie? czy jazde po wnętrznościach?
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:15
                                                    Że ten program "Jazda na lodzie" ? :-)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:24
                                                    taaaa gwiazdy tańczą po lodzie;)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:38
                                                    No właśnie :D Zapomniałam nazwy.

Dom wariatów, matka wymachuje mi stanikami przed nosem ;-/
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:42
                                                    bilobil:)
                                                    jak zacznie palic te staniki to się zacznij martwic:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:46
                                                    Dobrze, że traktor kilka lat temu sprzedali ;-)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:50
                                                    za duzo palił?:) mozna było wyregulowac silnik:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:07
                                                    Na wódkę zabrakło ;-)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:10
                                                    można bimber zrobic:)albo nie zagryzac do picia
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:12
                                                    Cza miec gąsiora, a od gąsiora to już blisko do kaczki. Rozumisz, rodzice wolą unikac spotkań z ptactwem ;-)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:14
                                                    bańka po mleku sie nada:)jak to? a jak ojciec sika? trzyma go przez
                                                    rekawiczke?:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:17
                                                    Łoj panie, bańka po mleku sprzedana razem z mucką!

Nie wiem, może do basenu? ;D
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:21
                                                    przyzwyczaiła sie bidulka to niej?:)
                                                    a jak do łóżka???spytaj mamę:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:32
                                                    Przyzwyczaiła. Krowy mają takie piękne, długie rzęsy ;-)

Mama w drugiej izbie, a krzyczec nie mogę ;-)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:35
                                                    ciekawe dlaczego ludzie se ich nie przyklejają?peruki z rzęs:)
                                                    wyslij sms-a:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:39
                                                    Komórka jest na zewnątrz :D
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:40
                                                    a w niej węgiel?:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:44
                                                    Dolary ;D:D:D
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:46
                                                    zakopane? czy na półkach poukładane?:)
                                                    a jakie jest zamkniecie?
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:49
                                                    Omża, nie Zakopane :-)

Nawet Bond, James Bond by nie otworzył ;-)
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:53
                                                    k omża:)
                                                    a kwinto?albo waldus z dyńki?
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:05
                                                    Kwinto nie żyje :-(
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:09
                                                    pozostał wiec tylko walduś
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:19
                                                    Kto zacz?
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:22
                                                    waldus kiepski :) jak to ten co z dynki wali:)
                                                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:23
                                                    Ten serial jeszcze żyje? :D
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:27
                                                    nooooo:)ale stare odcinki
    • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:42
      Qrde, nie.
      Jedni twierdzą, że Gracjan się skończył, a dla mnie się nigdy nie zaczął.
      Nie rozśmiesza mnie, nie bawi, nie uczy, nie wychowuje. Nie rusza.

Kłakouchy, co Ty w nim widzisz?
      • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:43
        jest inny a ja zawsze lubie to co inne
        • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:56
          Czyli podchodzisz do niego z akceptacją, sympatią, wyrozumiałością, tak?
          Ale dlaczego tak Cię fascynuje akurat on, a nie jakiś inny INNY? :)
          • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:01
            tak, on nie robi nic złego więc jest akceptacja jest sympatia i w
            sumie go rozumiem
            a to że mnie rozśmiesza to inna bajka
            zaproponuj kogoś to Cipo wiem dlaczego mnie rozsmiesza swiat wg
            kiepskich a nie........daleko od noszy? nie wiem
            • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:18
              3.14-czy-klak napisała:

> tak, on nie robi nic złego więc jest akceptacja jest sympatia i w
              > sumie go rozumiem

Pewnie, że nie robi niczego złego, ale chyba nie umiem go zrozumieć. Obawiam
              się, że jest chory. Nie w sensie pogardliwym, martwię się, że naprawdę
              potrzebuje pomocy, a dostaje tylko śmiech.
              Nie wierzę jakoś w "bo to tylko taka kreacja"...

> a to że mnie rozśmiesza to inna bajka

Chyba tak. Mnie nie rozśmiesza i to jeszcze inna :)

> zaproponuj kogoś to Cipo wiem dlaczego mnie rozsmiesza swiat wg
              > kiepskich a nie........daleko od noszy? nie wiem

No właśnie, to ciekawa sprawa. jakiegoś psychologa cza zapytać, dlaczego tak jest.
              • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:27
                ja tak tego nie odbieram, ma swój świat w którym sie porusza zyje
                moze troche przegina z podejsciem do popularności ale robi to co
                robi i już
                No bo to cos innego jest mówie po co psychologa:)
                • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:39
                  3.14-czy-klak napisała:

> ja tak tego nie odbieram, ma swój świat w którym sie porusza zyje
                  > moze troche przegina z podejsciem do popularności ale robi to co
                  > robi i już

Tak, ten jego świat z goła dupą w błotku w środku miasta mnie też fascynuje, ale
                  nie rozrywkowo. Może fascynacja to za duże słowo, bo się Gracjanem kompletnie
                  nie interesuję. Ale zacznę od dziś, bo Ty ;)))

> No bo to cos innego jest mówie po co psychologa:)
                  >

Chodzi mi o to, że dwoje ludzi podobnych do siebie (nie mówię o Tobie i o mnie,
                  bo Ciebie kompletnie nie znam, jak wiesz :) ) śmieje się z różnych żartów.
                  Wrażliwość, postrzeganie świata, zainteresowania, wychowanie mogą mieć podobne,
                  a będzie tak, że jedno będzie kwiczeć do Gracjana, a drugie ziewać :)
                  O to mi chodzi właśnie.
                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:46
                    no i? powiem Ci ze kiedy słucham co spiewa to jakos w tedy nie
                    pamietam o gołej dupie? a powinienem? nie pamietam tez ze jest
                    cukiernikiem słucham tekstu i na nim sie skupiam no i muzyki:)

Tak jest w zyciu, że dwoje znajacych sie ludzi mysli ze się zna
                    okazuje sie ze jednak nie do końca, poznaja swoje upodobania w
                    kwestii gracjana, ale okaze się za rok czy dwa ze mogą sie pokłócic
                    o dodanie czosnku do szpinaku
                    • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:52
                      3.14-czy-klak napisała:

> no i? powiem Ci ze kiedy słucham co spiewa to jakos w tedy nie
                      > pamietam o gołej dupie?

I widzisz? A jak ktoś nie ma w sobie potrzeby posłuchania, o czym on śpiewa?
                      Nie można mieć potrzeby wszystkiego, selekcja, podświadoma chyba, musi być, żeby
                      nie zwariować. I do mnie nie trafiło nic, co sprawiłoby, że chcę wiedzieć, o
                      czym Gracjan śpiewa.
                      Żeby wiedzieć, dlaczego, powiedz mi, dlaczego u Ciebie nastąpiło zainteresowanie
                      Gracjana treścią.
                      I mi nie mów, że "bo jest inny", bo ja tez lubię świrów, frików i INNYCH, ale
                      chyba innych :)
                      A dupę, chcąc nie chcąc, wierz mi, widziałam.

a powinienem? nie pamietam tez ze jest
                      > cukiernikiem słucham tekstu i na nim sie skupiam no i muzyki:)

Jest cukiernikiem?
                      To mnie najbardziej zainteresowało.

>
                      > Tak jest w zyciu, że dwoje znajacych sie ludzi mysli ze się zna
                      > okazuje sie ze jednak nie do końca, poznaja swoje upodobania w
                      > kwestii gracjana, ale okaze się za rok czy dwa ze mogą sie pokłócic
                      > o dodanie czosnku do szpinaku

czosnek do szpinaku nie podlega negocjacjom ;)))
                      • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:01
                        no nie przez jej głębię napewno:) a ja wiem? absurd ? treść nie
                        pasujaca do formy? czy trzeba sie zastanawiać nad tym? miłość od
                        pierwszego wejrzenia:)

ta pisali, ze jest cukiernikiem? moze tylko ciastka sprzedaje?
                        no widzisz :)
                        • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:05
                          3.14-czy-klak napisała:

> no nie przez jej głębię napewno:) a ja wiem? absurd ? treść nie
                          > pasujaca do formy? czy trzeba sie zastanawiać nad tym? miłość od
                          > pierwszego wejrzenia:)

Ależ ja kocham absurd, treść nie pasującą do formy!
                          A Gracjana nie kocham.

>
                          > ta pisali, ze jest cukiernikiem? moze tylko ciastka sprzedaje?
                          > no widzisz :)

Widzę tylko tyle, że nie rozumiem :)
                          • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:09
                            moze nie widzisz w nim mężczyzny?:)
                            ja tez w zasadzie tylko go lubię:)

nie rozum weź go takim jaki jest:)
                            • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:16
                              3.14-czy-klak napisała:

> moze nie widzisz w nim mężczyzny?:)

Nie widzę. Widzę w nim dziecko, skrzywdzone :(

> ja tez w zasadzie tylko go lubię:)

Jest mi obojętny w stronę sympatii.

>
                              > nie rozum weź go takim jaki jest:)

Nie umiem, jak mi wejdzie opcja "zrozumieć", to zapomnij :)
                              • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:27
                                ale Ty teraz chcesz zrozumieć dlaczego ja (taki do tej pory
                                oczywisty i klarowny) lubie gracjana:) a to jest jeden kawałek mnie
                                któy pewnie nie pasuje to ogólnego zrozumienia drugiego człowieka
                                lubie gracjana i tej wersji się czymajmy bez moze anal izy?:)
                                • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:30
                                  3.14-czy-klak napisała:

> ale Ty teraz chcesz zrozumieć dlaczego ja (taki do tej pory
                                  > oczywisty i klarowny)

JAKI?
                                  Nigdy :)

lubie gracjana:) a to jest jeden kawałek mnie
                                  > któy pewnie nie pasuje to ogólnego zrozumienia drugiego człowieka
                                  > lubie gracjana i tej wersji się czymajmy bez moze anal izy?:)

Skoro nalegasz :)
                                  :)
                                  I jeszcze:
                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:40
                                    no własnie, a niedawno pisałem:)))))))))
                                    wiedziałem ze sie dogadamy:)
                                    • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:45
                                      3.14-czy-klak napisała:

> no własnie, a niedawno pisałem:)))))))))

Ja przeczytałam i zapamiętałam, o czym pisałeś, ale w szoku jestem!

> wiedziałem ze sie dogadamy:)
                                      > :)

Można to szybko zmienić ;)
                                      • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:48
                                        myslisz ze wole gracjana niz Ciebie?:)
                                        na bitwe na poduszki?
                                        • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:03
                                          3.14-czy-klak napisała:

> myslisz ze wole gracjana niz Ciebie?:)

:D
                                          Nie wiem, myślę, że nie jesteś klarowny i oczywisty :)

> na bitwe na poduszki?
                                          >

Chętnie, mam dwie, a Ty? :D
                                          • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:08
                                            dzis mam nawet czysta koszule:) i obciete paznokcie:)
                                            • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:10
                                              Ale nie masz przy sobie poduszek!
                                              • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:13
                                                jakbym miał to bym był przewidywalny:P
                                                mogie z autka wyciongnonć, pasi?
                                                • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:40
                                                  3.14-czy-klak napisała:

> jakbym miał to bym był przewidywalny:P

Właśnie nie, to by było nieźle i dziwnie, gdyby Ci damskie poduszki urosły :F

> mogie z autka wyciongnonć, pasi?

Phi.
                                                  takie są niezdrowe.
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:58
                                                    z przodu czy z tyłu?
                                                    a z pierza to niby zdrowe?
                                                  • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:01
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> z przodu czy z tyłu?

A gdzie byś wolał?
                                                    Co za pytanie. Z tyłu by było jeszcze dziwniej!

> a z pierza to niby zdrowe?

A nie?
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:06
                                                    na kolanach, kleczec nie lubie:)
                                                    a same roztocza sie tylko gromadzą i głowa sie poci:)
                                                  • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:08
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> na kolanach, kleczec nie lubie:)

Kobiety częściej klęczą i nie narzekają, phi.

> a same roztocza sie tylko gromadzą i głowa sie poci:)

No to na innych podusiach musisz spać, no nieba bym Ci przychyliła :DDD
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:22
                                                    no bo se mogą pod kolana podłozyc:) phi:)
                                                    :)))no nie musże ale tak chyba zdrowiej:P
                                                  • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:24
                                                    3.14-czy-klak napisała:

> no bo se mogą pod kolana podłozyc:) phi:)

Chyba tylko Masajki :F

> :)))no nie musże ale tak chyba zdrowiej:P

Z niebem przychylonym?
                                                    Qrde, powinnam z Twoją bogdanką pogadać, ba, opierdzielić ją ;)))
                                                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:30
                                                    a masaj masaja pociongnoł za.....no za co?
                                                    masajki też klęczą?
                                                    mooże jaki sylikon drobny?:)
          • wers-alik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:05
            Fajne jest robienie czegoś z gracją, pardon z gracjanem...
            • funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:18
              Proszę o uzasadnienie tezy :)
    • wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:59
      nie trawię tego debila
      no,ale z drugiej strony to syn polskiej ziemi
      tylko na taki humor nas stać
      • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:03
        polska ziemia dała Ci prawo do nietrawienia
        • wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:04
          myślę że to pedofil
          • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:10
            złóż dodnos do prokuratury
            • wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:19
              mam to w dupie
              prokuraturę też,bo nie nadaje się nawet do pasienia świń
              wasz cyrk-wasze małpy,wasze pedofile i debile
              • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:28
                amen
                • wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:59
                  chodzisz może do kościoła,że czujesz się uprawniony do używania tego
                  słowa?
                  • thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:07
                    A to tylko wierzący mają wyłącznośc na używanie tego słowa?
                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:09
                    wpadnę nieraz jajka poswiecić albo głowe posypac
    • wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:16
      myślę że dziecko z porażeniem mózgowym grzebiące w nosie i
      zajadające się jego zawartością też jest zabawne
      to takie inne i niecodzienne
      • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:17
        jesli przy jedzeniu mlaska to faktycznie możesz się usmiechnąć
        • wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:21
          co kto lubi
          ja mlaskanie,ty gości w majtkach
          • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:24
            powiem Ci w tajemnicy ze bardziej od gosci w majtkach wole laski bez
            • wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:28
              skoro tak mówisz,to wypada ci wierzyć na słowo
              • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:32
                a przynajmniej kultura dyskusji tak nakazuje
                • wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:35
                  kulturalnie przyznam ci rację,natomiast to dobrze że naszych myśli
                  nikt nie sprawdza
                  • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:36
                    ja za swoje myśli biore pełną odpowiedzialność - sa czyste
                    • wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:51
                      jak slipki gracjana
                      • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:54
                        gracjan wystepuje w szortach??
                        chyba ze wiesz cos innego?
                        • wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:58
                          no nie wiem,aż tak dokładnie się nie przyglądałem
                          • 3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:01
                            to moze ma jednak brudne?
    • baba_krk mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:18
      img210.imageshack.us/my.php?image=p1030068.jpg
      img23.imageshack.us/my.php?image=p1030069.jpg
      img261.imageshack.us/my.php?image=p1030071.jpg
      • 3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:23
        o bezwstydne, małpy sie naogladaja i potem ruja i poróbstwo na
        drzewach ale pociąg:)
        • baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:27
          małpy stosujące pozycję na żółwia to faktycznie sodoma i gomora :>
          • 3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:28
            z miską na plecach:)
            • baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:45
              prawie jak wojownicze ninja ;)
              • 3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:47
                te to miały z tyłu i z przodu chyba?:) małpy by nie dały rady dwóch:)
                • baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:53
                  wszystkiego można się nauczyć, nieprawdaż? ;)
                  • 3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:55
                    i tak i nie:)
                    latac też?:)
                    • baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 14:03
                      zależy co wypalisz albo jak wielką masz gorączkę :DDDD
                      z niemożliwych to chyba tylko parasol, nie? ;)
                      • 3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 14:10
                        nie palę:P
                        gdzie ten parasol?
                        • baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 14:31
                          to łykaj :P
                          no w dupie na pewno nie ;)
                          • 3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 14:41
                            sama se łykaj:P
                            a dzie?:) wim wim:)
                            • baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:10
                              po co mam łykać, skoro palę ;)
                              a dzie? na zdjęciu w wątku obok jest parasol :P
                              • 3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:23
                                gumy?:)
                                nie powiem bo sie wstydze
                                • baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:25
                                  dropsy ;)
                                  nie dość, że leniwiec to jeszcze wstydniś, Kłaku przywołuję Cię do porządku!
                                  • 3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:31
                                    jak to? palisz dropsy?
                                    ja leniwiec?:) jak cza to sie nie oszczędzam:)
                                    • baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:34
                                      cuckam ;)
                                      jak cza to i ja umiem oszczędzać :P
                                      • 3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:36
                                        chyba okiem?:)
                                        na czym najbardziej na fajkach?:)
                                        • baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:39
                                          chyba takim z rosołu ;)
                                          jeszcze nie wiem na czym, ale na pewno na czymś
                                          PS: padła dzisiaj propozyszyn łącząca moje 2 zawody, ale start dopiero za miesiąc :>
                                          • 3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:44
                                            bawolim?:)
                                            przemyśl i daj znac;)
                                            to chyba dobrze?
                                            • baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:46
                                              proroka ;)
                                              zmuszać kogoś kto ma wolne do myślenia? toż to nie wypada :P
                                              się okaże, tak czy siak poszukiwań nie zaprzestanę ;)
                                              • 3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:52
                                                a do czego wypada? jak ma wolne oczywiście
                                                myslałem ze to moze pewne i ten miesiąc CI przeszkadza?
    • milleniusz Czy ktoś wie... 25.02.09, 16:34
      Czy ten koleś gra, czy "tak ma"?

Oraz nie lubię takich rozdętych wątków jak ten. :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka