3.14-czy-klak 25.02.09, 09:34 odrzucona przez amerykańska cenzurę:( yayzzo.pl/content/view/21465/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:39 !!!! Skazuję Cię na chłostę! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:41 ide sie przygotować:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:45 Nie ma czasu. Ty mnie nie przygotowałeś na jakiegoś Gracjana, więc sam też się nie przygotujesz :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:54 na gracjana to kazdy jest przygotowany wiec miej pretensje do szkoły albo do rodziców:)) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:57 Do rodziców? Chopie :D Minutę temu tata dostarczył do mojego łóżka obraną rybkę, świeżą i pachnącą bułkę oraz gorrrrrrrącą herrrrbatę :-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 09:58 popiołu zapomniał:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:01 Po co mi popiół? Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:01 Że niby ostatnie namaszczenie?! :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:02 :) dzis środa popielcowa:)a do kościoła pewnie nie pójdziesz?:) pokuta byc musi nie?:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:07 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDD Dlatego mięsa nie chcieli mi dac :D No właśnie, musi byc. Pytam po raz ostatni - zdjąłeś już spodnie? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:09 chorzy mogą nie pościć:)) za pokutę to ja mam oddzielanie łupiezu od popiołu:)))))a nie pokazywanie tyłka;) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:12 I co? Mam zwrócic rybę i najeśc się mięsem? ;-) Zetnij się na Kojaka :-) To pomoże :-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:16 w sensie bleeeeeeeeeeeee?:) nie jak chcesz mięso to jedz mieso:)albo zjedz oprócz ryby czepek do koscioła założę, albo perukę:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:19 Najadłam się już na cały dzień :-( I okularki! I płetwy! Koniecznie :-) Cholera wie, ile tego popiołu sypną ;-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:23 to potem jeszcze tylko troche na noc i luzik:) a płetwy po co? Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:24 Ostatnio zasypiam wieczorem :-( Więc tak czy siak to mój ostatni posiłek ;-) Po co? Ech, piczy. Po to, żebyś się nie zapadł w popiół, gdy będziesz kierował się do wyjścia. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:28 no ale w nocy tez trzeba żyć a żeby zyć trzeba jeść :) no więc?:) to rakiet snieznych sie uzywa żeby się nie zapaść, albo mało sie je:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:30 Rakiety to w innym wątku były, phi ;-) wiadomosci.wp.pl/kat,83914,title,Ksiadz-poczestuje-popiolem-amatorow-kebabu,wid,10883949,wiadomosc_prasa.html Uwazaj :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:39 nie czytałem??? nie grozi, nie jem kebabów;) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:45 A mi się wydawało, że z Tobą o tym rozmawiałam. To początek demencji starczej, piczy, strzeż się ;-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:48 zara łykne bilobil to moze mi sie rozjaśni we łbie?:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:59 Przed zażyciem przeczytaj ulotkę lub skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:04 pani w aptece powiedziała ze mogę;)))))) ale zapomniałem czy przed czy po jedzeniu?:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:11 Ten Niemiec zacznie Ci niedługo kraśc lekarstwa ;-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:12 byle się do d nie dobierał:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:17 Do d... to się chyba proktolog dobiera? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:21 a to nie niemieckie nazwisko?:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:25 Zaakcentuj odpowiednio to Ci powiem :-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:38 Her Proktolog!!!!!! dobrze?:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:51 Co z moją trąbką? :-( Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:56 do roweru przyczepiłem:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:57 I jeździsz z moimi wnętrznościami?! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:02 i trąbię:) lepeij z niz po :) nie?:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:05 Nie wiem, nigdy nie próbowałam. Bałabym się wyroku ;-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:07 za trąbienie? czy jazde po wnętrznościach? Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:15 Że ten program "Jazda na lodzie" ? :-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:24 taaaa gwiazdy tańczą po lodzie;) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:38 No właśnie :D Zapomniałam nazwy. Dom wariatów, matka wymachuje mi stanikami przed nosem ;-/ Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:42 bilobil:) jak zacznie palic te staniki to się zacznij martwic:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:46 Dobrze, że traktor kilka lat temu sprzedali ;-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:50 za duzo palił?:) mozna było wyregulowac silnik:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:07 Na wódkę zabrakło ;-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:10 można bimber zrobic:)albo nie zagryzac do picia Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:12 Cza miec gąsiora, a od gąsiora to już blisko do kaczki. Rozumisz, rodzice wolą unikac spotkań z ptactwem ;-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:14 bańka po mleku sie nada:)jak to? a jak ojciec sika? trzyma go przez rekawiczke?:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:17 Łoj panie, bańka po mleku sprzedana razem z mucką! Nie wiem, może do basenu? ;D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:21 przyzwyczaiła sie bidulka to niej?:) a jak do łóżka???spytaj mamę:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:32 Przyzwyczaiła. Krowy mają takie piękne, długie rzęsy ;-) Mama w drugiej izbie, a krzyczec nie mogę ;-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:35 ciekawe dlaczego ludzie se ich nie przyklejają?peruki z rzęs:) wyslij sms-a:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:39 Komórka jest na zewnątrz :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:40 a w niej węgiel?:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:44 Dolary ;D:D:D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:46 zakopane? czy na półkach poukładane?:) a jakie jest zamkniecie? Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:49 Omża, nie Zakopane :-) Nawet Bond, James Bond by nie otworzył ;-) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:53 k omża:) a kwinto?albo waldus z dyńki? Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:05 Kwinto nie żyje :-( Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:09 pozostał wiec tylko walduś Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:22 waldus kiepski :) jak to ten co z dynki wali:) Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:23 Ten serial jeszcze żyje? :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:27 nooooo:)ale stare odcinki Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:42 Qrde, nie. Jedni twierdzą, że Gracjan się skończył, a dla mnie się nigdy nie zaczął. Nie rozśmiesza mnie, nie bawi, nie uczy, nie wychowuje. Nie rusza. Kłakouchy, co Ty w nim widzisz? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:43 jest inny a ja zawsze lubie to co inne Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 10:56 Czyli podchodzisz do niego z akceptacją, sympatią, wyrozumiałością, tak? Ale dlaczego tak Cię fascynuje akurat on, a nie jakiś inny INNY? :) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:01 tak, on nie robi nic złego więc jest akceptacja jest sympatia i w sumie go rozumiem a to że mnie rozśmiesza to inna bajka zaproponuj kogoś to Cipo wiem dlaczego mnie rozsmiesza swiat wg kiepskich a nie........daleko od noszy? nie wiem Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:18 3.14-czy-klak napisała: > tak, on nie robi nic złego więc jest akceptacja jest sympatia i w > sumie go rozumiem Pewnie, że nie robi niczego złego, ale chyba nie umiem go zrozumieć. Obawiam się, że jest chory. Nie w sensie pogardliwym, martwię się, że naprawdę potrzebuje pomocy, a dostaje tylko śmiech. Nie wierzę jakoś w "bo to tylko taka kreacja"... > a to że mnie rozśmiesza to inna bajka Chyba tak. Mnie nie rozśmiesza i to jeszcze inna :) > zaproponuj kogoś to Cipo wiem dlaczego mnie rozsmiesza swiat wg > kiepskich a nie........daleko od noszy? nie wiem No właśnie, to ciekawa sprawa. jakiegoś psychologa cza zapytać, dlaczego tak jest. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:27 ja tak tego nie odbieram, ma swój świat w którym sie porusza zyje moze troche przegina z podejsciem do popularności ale robi to co robi i już No bo to cos innego jest mówie po co psychologa:) Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:39 3.14-czy-klak napisała: > ja tak tego nie odbieram, ma swój świat w którym sie porusza zyje > moze troche przegina z podejsciem do popularności ale robi to co > robi i już Tak, ten jego świat z goła dupą w błotku w środku miasta mnie też fascynuje, ale nie rozrywkowo. Może fascynacja to za duże słowo, bo się Gracjanem kompletnie nie interesuję. Ale zacznę od dziś, bo Ty ;))) > No bo to cos innego jest mówie po co psychologa:) > Chodzi mi o to, że dwoje ludzi podobnych do siebie (nie mówię o Tobie i o mnie, bo Ciebie kompletnie nie znam, jak wiesz :) ) śmieje się z różnych żartów. Wrażliwość, postrzeganie świata, zainteresowania, wychowanie mogą mieć podobne, a będzie tak, że jedno będzie kwiczeć do Gracjana, a drugie ziewać :) O to mi chodzi właśnie. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:46 no i? powiem Ci ze kiedy słucham co spiewa to jakos w tedy nie pamietam o gołej dupie? a powinienem? nie pamietam tez ze jest cukiernikiem słucham tekstu i na nim sie skupiam no i muzyki:) Tak jest w zyciu, że dwoje znajacych sie ludzi mysli ze się zna okazuje sie ze jednak nie do końca, poznaja swoje upodobania w kwestii gracjana, ale okaze się za rok czy dwa ze mogą sie pokłócic o dodanie czosnku do szpinaku Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:52 3.14-czy-klak napisała: > no i? powiem Ci ze kiedy słucham co spiewa to jakos w tedy nie > pamietam o gołej dupie? I widzisz? A jak ktoś nie ma w sobie potrzeby posłuchania, o czym on śpiewa? Nie można mieć potrzeby wszystkiego, selekcja, podświadoma chyba, musi być, żeby nie zwariować. I do mnie nie trafiło nic, co sprawiłoby, że chcę wiedzieć, o czym Gracjan śpiewa. Żeby wiedzieć, dlaczego, powiedz mi, dlaczego u Ciebie nastąpiło zainteresowanie Gracjana treścią. I mi nie mów, że "bo jest inny", bo ja tez lubię świrów, frików i INNYCH, ale chyba innych :) A dupę, chcąc nie chcąc, wierz mi, widziałam. a powinienem? nie pamietam tez ze jest > cukiernikiem słucham tekstu i na nim sie skupiam no i muzyki:) Jest cukiernikiem? To mnie najbardziej zainteresowało. > > Tak jest w zyciu, że dwoje znajacych sie ludzi mysli ze się zna > okazuje sie ze jednak nie do końca, poznaja swoje upodobania w > kwestii gracjana, ale okaze się za rok czy dwa ze mogą sie pokłócic > o dodanie czosnku do szpinaku czosnek do szpinaku nie podlega negocjacjom ;))) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:01 no nie przez jej głębię napewno:) a ja wiem? absurd ? treść nie pasujaca do formy? czy trzeba sie zastanawiać nad tym? miłość od pierwszego wejrzenia:) ta pisali, ze jest cukiernikiem? moze tylko ciastka sprzedaje? no widzisz :) Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:05 3.14-czy-klak napisała: > no nie przez jej głębię napewno:) a ja wiem? absurd ? treść nie > pasujaca do formy? czy trzeba sie zastanawiać nad tym? miłość od > pierwszego wejrzenia:) Ależ ja kocham absurd, treść nie pasującą do formy! A Gracjana nie kocham. > > ta pisali, ze jest cukiernikiem? moze tylko ciastka sprzedaje? > no widzisz :) Widzę tylko tyle, że nie rozumiem :) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:09 moze nie widzisz w nim mężczyzny?:) ja tez w zasadzie tylko go lubię:) nie rozum weź go takim jaki jest:) Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:16 3.14-czy-klak napisała: > moze nie widzisz w nim mężczyzny?:) Nie widzę. Widzę w nim dziecko, skrzywdzone :( > ja tez w zasadzie tylko go lubię:) Jest mi obojętny w stronę sympatii. > > nie rozum weź go takim jaki jest:) Nie umiem, jak mi wejdzie opcja "zrozumieć", to zapomnij :) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:27 ale Ty teraz chcesz zrozumieć dlaczego ja (taki do tej pory oczywisty i klarowny) lubie gracjana:) a to jest jeden kawałek mnie któy pewnie nie pasuje to ogólnego zrozumienia drugiego człowieka lubie gracjana i tej wersji się czymajmy bez moze anal izy?:) Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:30 3.14-czy-klak napisała: > ale Ty teraz chcesz zrozumieć dlaczego ja (taki do tej pory > oczywisty i klarowny) JAKI? Nigdy :) lubie gracjana:) a to jest jeden kawałek mnie > któy pewnie nie pasuje to ogólnego zrozumienia drugiego człowieka > lubie gracjana i tej wersji się czymajmy bez moze anal izy?:) Skoro nalegasz :) :) I jeszcze: :) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:40 no własnie, a niedawno pisałem:))))))))) wiedziałem ze sie dogadamy:) :) Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:45 3.14-czy-klak napisała: > no własnie, a niedawno pisałem:))))))))) Ja przeczytałam i zapamiętałam, o czym pisałeś, ale w szoku jestem! > wiedziałem ze sie dogadamy:) > :) Można to szybko zmienić ;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:48 myslisz ze wole gracjana niz Ciebie?:) na bitwe na poduszki? Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:03 3.14-czy-klak napisała: > myslisz ze wole gracjana niz Ciebie?:) :D Nie wiem, myślę, że nie jesteś klarowny i oczywisty :) > na bitwe na poduszki? > Chętnie, mam dwie, a Ty? :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:08 dzis mam nawet czysta koszule:) i obciete paznokcie:) Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:10 Ale nie masz przy sobie poduszek! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:13 jakbym miał to bym był przewidywalny:P mogie z autka wyciongnonć, pasi? Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:40 3.14-czy-klak napisała: > jakbym miał to bym był przewidywalny:P Właśnie nie, to by było nieźle i dziwnie, gdyby Ci damskie poduszki urosły :F > mogie z autka wyciongnonć, pasi? Phi. takie są niezdrowe. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:58 z przodu czy z tyłu? a z pierza to niby zdrowe? Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:01 3.14-czy-klak napisała: > z przodu czy z tyłu? A gdzie byś wolał? Co za pytanie. Z tyłu by było jeszcze dziwniej! > a z pierza to niby zdrowe? A nie? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:06 na kolanach, kleczec nie lubie:) a same roztocza sie tylko gromadzą i głowa sie poci:) Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:08 3.14-czy-klak napisała: > na kolanach, kleczec nie lubie:) Kobiety częściej klęczą i nie narzekają, phi. > a same roztocza sie tylko gromadzą i głowa sie poci:) No to na innych podusiach musisz spać, no nieba bym Ci przychyliła :DDD Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:22 no bo se mogą pod kolana podłozyc:) phi:) :)))no nie musże ale tak chyba zdrowiej:P Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:24 3.14-czy-klak napisała: > no bo se mogą pod kolana podłozyc:) phi:) Chyba tylko Masajki :F > :)))no nie musże ale tak chyba zdrowiej:P Z niebem przychylonym? Qrde, powinnam z Twoją bogdanką pogadać, ba, opierdzielić ją ;))) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 15:30 a masaj masaja pociongnoł za.....no za co? masajki też klęczą? mooże jaki sylikon drobny?:) Odpowiedz Link
wers-alik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:05 Fajne jest robienie czegoś z gracją, pardon z gracjanem... Odpowiedz Link
funny_game Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:18 Proszę o uzasadnienie tezy :) Odpowiedz Link
wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 11:59 nie trawię tego debila no,ale z drugiej strony to syn polskiej ziemi tylko na taki humor nas stać Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:03 polska ziemia dała Ci prawo do nietrawienia Odpowiedz Link
wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:04 myślę że to pedofil Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:10 złóż dodnos do prokuratury Odpowiedz Link
wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:19 mam to w dupie prokuraturę też,bo nie nadaje się nawet do pasienia świń wasz cyrk-wasze małpy,wasze pedofile i debile Odpowiedz Link
wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 12:59 chodzisz może do kościoła,że czujesz się uprawniony do używania tego słowa? Odpowiedz Link
thank_you Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:07 A to tylko wierzący mają wyłącznośc na używanie tego słowa? Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:09 wpadnę nieraz jajka poswiecić albo głowe posypac Odpowiedz Link
wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:16 myślę że dziecko z porażeniem mózgowym grzebiące w nosie i zajadające się jego zawartością też jest zabawne to takie inne i niecodzienne Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:17 jesli przy jedzeniu mlaska to faktycznie możesz się usmiechnąć Odpowiedz Link
wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:21 co kto lubi ja mlaskanie,ty gości w majtkach Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:24 powiem Ci w tajemnicy ze bardziej od gosci w majtkach wole laski bez Odpowiedz Link
wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:28 skoro tak mówisz,to wypada ci wierzyć na słowo Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:32 a przynajmniej kultura dyskusji tak nakazuje Odpowiedz Link
wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:35 kulturalnie przyznam ci rację,natomiast to dobrze że naszych myśli nikt nie sprawdza Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:36 ja za swoje myśli biore pełną odpowiedzialność - sa czyste Odpowiedz Link
wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:51 jak slipki gracjana Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:54 gracjan wystepuje w szortach?? chyba ze wiesz cos innego? Odpowiedz Link
wiarusik Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 13:58 no nie wiem,aż tak dokładnie się nie przyglądałem Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: jeszcze jedna nominacja do oscara, niestety 25.02.09, 14:01 to moze ma jednak brudne? Odpowiedz Link
baba_krk mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:18 img210.imageshack.us/my.php?image=p1030068.jpg img23.imageshack.us/my.php?image=p1030069.jpg img261.imageshack.us/my.php?image=p1030071.jpg Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:23 o bezwstydne, małpy sie naogladaja i potem ruja i poróbstwo na drzewach ale pociąg:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:27 małpy stosujące pozycję na żółwia to faktycznie sodoma i gomora :> Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:47 te to miały z tyłu i z przodu chyba?:) małpy by nie dały rady dwóch:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 13:53 wszystkiego można się nauczyć, nieprawdaż? ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 14:03 zależy co wypalisz albo jak wielką masz gorączkę :DDDD z niemożliwych to chyba tylko parasol, nie? ;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 14:10 nie palę:P gdzie ten parasol? Odpowiedz Link
baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 14:31 to łykaj :P no w dupie na pewno nie ;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 14:41 sama se łykaj:P a dzie?:) wim wim:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:10 po co mam łykać, skoro palę ;) a dzie? na zdjęciu w wątku obok jest parasol :P Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:23 gumy?:) nie powiem bo sie wstydze Odpowiedz Link
baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:25 dropsy ;) nie dość, że leniwiec to jeszcze wstydniś, Kłaku przywołuję Cię do porządku! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:31 jak to? palisz dropsy? ja leniwiec?:) jak cza to sie nie oszczędzam:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:34 cuckam ;) jak cza to i ja umiem oszczędzać :P Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:36 chyba okiem?:) na czym najbardziej na fajkach?:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:39 chyba takim z rosołu ;) jeszcze nie wiem na czym, ale na pewno na czymś PS: padła dzisiaj propozyszyn łącząca moje 2 zawody, ale start dopiero za miesiąc :> Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:44 bawolim?:) przemyśl i daj znac;) to chyba dobrze? Odpowiedz Link
baba_krk Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:46 proroka ;) zmuszać kogoś kto ma wolne do myślenia? toż to nie wypada :P się okaże, tak czy siak poszukiwań nie zaprzestanę ;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: mam coś dla Ciebie :DDDD 25.02.09, 15:52 a do czego wypada? jak ma wolne oczywiście myslałem ze to moze pewne i ten miesiąc CI przeszkadza? Odpowiedz Link
milleniusz Czy ktoś wie... 25.02.09, 16:34 Czy ten koleś gra, czy "tak ma"? Oraz nie lubię takich rozdętych wątków jak ten. :P Odpowiedz Link