Dodaj do ulubionych

Dziędobrywieczór :)

07.03.09, 00:05
Jesteście myślami jeszcze w piątku czy już w sobocie? :)
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:20
      Jesteśmy czym?
      • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:21
        Zmieniam pytanie: co polać :D
        • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:32
          ja bym wódzi z colą sie napiła
          • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:33
            Się robi, wysyłam kurierem ;)
            • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:36
              powiedz mu jeszcze, coby mi cytrynę w nocnym kupił.
              Dzięx! dobra dusza jesteś ;)
              • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:38
                Będę ta zła :)
                Jeszcze troszczeczkę, karmienie i się napijesz, teraz wara :)
                • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:38
                  Spoko, wysłałam jej wódzię bez alko :P
                • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:39
                  buuu!
                  ja już nie wytrzymam w tej abstynencji!
                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:41
                    A co powiesz na to, że ja bym się chętnie zamieniła? :)
                    • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:42
                      ja też
                      ale tylko na jeden wieczór :D
                      • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:44
                        Nawet tak nie mów :D
                        I tak Ci nie poleję!
                        • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:48
                          uhhh. Nawet focha strzelić nie mogę, bo dobrze czynisz
                          • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:05
                            666 razy mi nie musisz mówi, bo wiem, czego chcę i co bym oddała :)
                            I to chyba niedługo już, co?
                            • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:06
                              no :) w sumie zaraz
                              • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:16
                                mam wrażenie (o ile można mieć wrażenie przez forum :D), że jestes w super
                                nastroju i kondycji i tak trzymać!
                                • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:21
                                  no chyba masz rację :)
                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:37
                                    Fajnie czytać dobre wiadomości, jestem ich fanką :)
                                    Wysyłam wiązkę pozytywnych wibracji :)
                  • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:43
                    A ile Ci jeszcze zostało?
                    • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:47
                      dwa miesiące do porodu, i ze sześć karmienia tak se myślę. Potem
                      wracam do normalnego życia
                      • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:48
                        Ekhem... szybko zleci :D

Spoko, nadrobisz jeszcze :)
                        • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:49
                          mało wiarygodnie zabrzmiałaś :D
                          • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:50
                            Głos mi zadrżał? ;) To i tak dobrze, że mnie nie widziałaś :D
                            • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:53
                              :D wyczułam. Mam świetną intuicję
                              • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:54
                                Yyy... pij sok pomidorowy i wyobrażaj sobie Krwawą Mery :D
                                • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:55
                                  a co pić żeby wyobrażać sobie wódzię z colą?
                                  • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:58
                                    Herbatę o smaku wódki z colą? Na pewno taka jest! ;)
                                    • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:01
                                      jutro pójdę na poszukiwania :)
                                      w zasadzie to już dziś tylko poczekam aż się rozjaśni
                                      • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:02
                                        Typowa zachcianka kobiety w ciąży :D
                                        • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:06
                                          razzmatazzy napisała:

> Typowa zachcianka kobiety w ciąży :D

piszesz o sobie? ;D
                                          • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:08
                                            Chyba nie :D
                                            • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:10
                                              no tak, zapomniałam na chwilę, że znam Twój mroczny sekret :DDD
                                              • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:13
                                                Znasz go chyba lepiej ode mnie :D
                                        • razzmatazzy To do Zoofki było!!! 07.03.09, 01:07

• zoofka Re: To do Zoofki było!!! 07.03.09, 01:09
                                            :D wącik rozrasta się w takim tempie, że sama nie załapałam
                                      • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:09
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=92335217&a=92336320
                                        Drzewko szaleje :-o
                                        • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:14
                                          no popitoliło się, jakby samo popiło
        • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:36
          Wódko, pozwól żyć, Razzy, pozwól PIĆ!
          Malibu z wódzią i sokiem ananasowym poproszę.
          • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:39
            zdechniesz na marskość, mówię Ci!
            tak jak moja motylica wątrobowa :D
            • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:42
              jaki napis na nagrobku dla mnie i Motylki proponujesz? :D
              • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:51
                "z flaszki powstałeś, we flaszkę się obrócisz..."

nie, to niedobre, muszę nad tym jeszcze popracować, ale na trzeźwo mi nie idzie :D
                • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:06
                  Wiesz co? Panda jesteś, że ze mną na trzeźwo gadasz!!!!!!!!!!!!!!!
                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:07
                    Pinda miało być :DDDDDDDDDDDDDDD
                    • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:08
                      ROTFL
                      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no kochana, myjesz monitor :DDDD
                      • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:21
                        Mój też :DDDDD
                        • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:23
                          Dobra, zabij za włazidupstwo, ale tylko mi z Tobą takie pandy wychodzą :D
                          • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:26
                            po paluszku w dupkę, ech wstydu nie masz! :D

a panda to ja będę rano, jeśli wieczorem nie zmyję masakry z rzęś ;D
                            • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:34
                              Będzie padało, czarownice nisko latają :D
                              • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:36
                                A witch!!! :D
                                • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:44
                                  BURN!
                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:51
                                    Quiet! :D
                                    • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:55
                                      Kocham Eryka, chcę autograf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:DD
                                      • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:58
                                        będzie u nas w przyszły czwartek :DDD
                                        www.youtube.com/watch?v=grbSQ6O6kbs
                                        • i.nes Funny! to było a propos Eryka! 07.03.09, 01:59
                                          drzewko się spieprzyło :p
                                        • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 13:49
                                          Eryk u was będzie???
                                          • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 13:51
                                            no mówię, we czwartek!
                                            "Bring out your dead" - dorzucisz się z czymś? ;P
                                            • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:00
                                              Ale jak to???

Z norweska błękitna się mogę dorzucić :F
                                              • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:03
                                                Piękne pióra, no nie? :D
                                                • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:09
                                                  EJ!

Ja się pytam, czy Idle będzie w Warszawie!
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:13
                                                    no niestety nic mi o tym nie wiadomo - żartujemy sobie, tak? ;F
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:38
                                                    Fak :DDD

Masz u mnie strzała oskubanym kurczakiem w łepetynę!!!
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:39
                                                    a Ty masztem z zagubionej kei! ;DDD
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:51
                                                    A Ty sznurkami od tych wszystkich szmat! :D
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:57
                                                    mówisz o sznurkach od liptona?
                                                    wszystkie odziedziczyła Rasgeea :D
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 15:51
                                                    Mam sympatycznego plastelinowego liptona, jak chcesz :)
                                                    Adres znasz :D
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:05
                                                    funny_game napisała:

> Mam sympatycznego plastelinowego liptona, jak chcesz :)

Plastuś?! :D

> Adres znasz :D

no właśnie nie jestem pewna, bo mi tam wyżej nie odpowiedziałaś, ino mię w
                                                    całości zacytowałaś ;P
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:17
                                                    i.nes napisała:

> Plastuś?! :D

Wolę plastelinę, niż zioło-zioło :)
                                                    A Ty? :)

>
                                                    > > Adres znasz :D
                                                    >
                                                    > no właśnie nie jestem pewna, bo mi tam wyżej nie odpowiedziałaś, ino mię w
                                                    > całości zacytowałaś ;P
                                                    >

Nie kumię.
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:20
                                                    funny_game napisała:

> Wolę plastelinę, niż zioło-zioło :)
                                                    > A Ty? :)

ja tam jestem eko - zielonym do góry! :D

> Nie kumię.

aaa, bo to nie ten wątek ;P
                                                    pytanie padło tu:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=92346987&a=92350980
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:35
                                                    i.nes napisała:

> ja tam jestem eko - zielonym do góry! :D

A ja jestem na tak, jeśli chodzi o Ciebie, więc wszystko jedno :D

>
                                                    > > Nie kumię.
                                                    >
                                                    > aaa, bo to nie ten wątek ;P
                                                    > pytanie padło tu:
                                                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=92346987&a=92350980
                                                    >
                                                    >

Adres bez zmian, masz dobry :)
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:38
                                                    funny_game napisała:

> A ja jestem na tak, jeśli chodzi o Ciebie, więc wszystko jedno :D

chyba muszę się napić :DDD

> Adres bez zmian, masz dobry :)

gites :> to Ci coś podeślę...

wolisz prawą czy lewą stopę?
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:53
                                                    i.nes napisała:

> chyba muszę się napić :DDD

ja też :)
                                                    Serio!

>
                                                    > > Adres bez zmian, masz dobry :)
                                                    >
                                                    > gites :> to Ci coś podeślę...

jak mówiłam, podaj zwrotny, bo tez coś już od dawna czeka :)

>
                                                    >
                                                    > wolisz prawą czy lewą stopę?

Życiową?
                                                    Wysoką :)

>
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:59
                                                    funny_game napisała:

> ja też :)
                                                    > Serio!

idę sprawdzić, czy Mendoza wychłodziła się odpowiednio :D

> jak mówiłam, podaj zwrotny, bo tez coś już od dawna czeka :)

oł? serio? preeezeeent!? ale super :DDD

> Życiową?
                                                    > Wysoką :)

bezrobocia ;P
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 20:19
                                                    i.nes napisała:

> idę sprawdzić, czy Mendoza wychłodziła się odpowiednio :D

Masz dobrze.
                                                    Nie kupiłam Mendozy, bo smaku nie czuję i by się tak bez sensu wlała we mnie. ja
                                                    nie umiem mieć wina, zaraz wypijam, jak mam.
                                                    >
                                                    > > jak mówiłam, podaj zwrotny, bo tez coś już od dawna czeka :)
                                                    >
                                                    > oł? serio? preeezeeent!? ale super :DDD

Myślałam, że wiesz, że czeka na Ciebie :)

>
                                                    > > Życiową?
                                                    > > Wysoką :)
                                                    >
                                                    > bezrobocia ;P

Wypluj, Rzapciu!!!
                                                    >
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 20:22
                                                    funny_game napisała:

> Masz dobrze.
                                                    > Nie kupiłam Mendozy, bo smaku nie czuję i by się tak bez sensu
                                                    > wlała we mnie. ja nie umiem mieć wina, zaraz wypijam, jak mam.

O, miałam tak w zeszłym tygodniu - nic mi nie smakowało z powodu tego
                                                    pieprzonego wirusa!
                                                    Ja wina też nie umiem mieć, dlatego kupuję na bieżąco :DDD

> Myślałam, że wiesz, że czeka na Ciebie :)

no ssskąd! jak? kiedy? jestem zaskoczona i nawet nie wiem, o czym mówisz, ale
                                                    dziękuję :*

> Wypluj, Rzapciu!!!

w chusteczkę?
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 20:30
                                                    i.nes napisała:

> O, miałam tak w zeszłym tygodniu - nic mi nie smakowało z powodu tego
                                                    > pieprzonego wirusa!
                                                    > Ja wina też nie umiem mieć, dlatego kupuję na bieżąco :DDD

I co ja ma powiedzieć, siostro? :)

>
                                                    > > Myślałam, że wiesz, że czeka na Ciebie :)
                                                    >
                                                    > no ssskąd! jak? kiedy? jestem zaskoczona i nawet nie wiem, o czym mówisz, ale
                                                    > dziękuję :*

Hm, czyli naprawdę dałam ciała, bo myślałam, że wiesz i że wiesz, że mam sklerozę.

>
                                                    > > Wypluj, Rzapciu!!!
                                                    >
                                                    > w chusteczkę?
                                                    >

Nie, na wybraną osobę :DDD
                                      • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 02:06
                                        gdzieś u stóp drzewka wkleiłam Ci obietnicę :D
          • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:39
            Dziś na słodko? Ależ proszę, zezwolenie wydane, drynk się robi :)
            • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:43
              Ja zawsze na słodko.
              Zwłaszcza to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Powiedzmy, ze sie wqrwiłam dla zabawy :D
              • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:45
                Klient na szpan :D
                • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:06
                  daj od razu sześć! ;)
                  • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:08
                    Błota stóp? :D
                    • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:11
                      i 9 sążni wooooody :D
                      • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:12
                        I rycząca... yyy... osiemnastka :D
                        • razzmatazzy A to do Ines!!! 07.03.09, 01:13
                          Qrna, o co chodzi z tym drzewkiem?!
                          • i.nes Re: A to do Ines!!! 07.03.09, 01:15
                            rośnie jak chce!
                            uciekajmy!

TO ŻYJE!
                            • razzmatazzy Re: A to do Ines!!! 07.03.09, 01:20
                              Aaaaaaa!!! I nawet nie wiem, gdzie wiatr zniesie ten krzyk!!!
                              • i.nes Re: A to do Ines!!! 07.03.09, 01:21
                                do studni :D
                      • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:22
                        Nad kabestaaaneeem :DDD
                        • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:24
                          jak struna każdy bras! :DDD
                          • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:35
                            Bras mi sie zawsze z cyckami kojarzy.
                            Ale dobra, jadę z koksem.

Gdzie ta keja, przy niej teeen MAAAASZT :D
                            • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:40
                              funny_game napisała:

> Bras mi sie zawsze z cyckami kojarzy.

Koronki i te sprawy to nie na morzu! Żagla na nich nie wciągniesz :D

> Gdzie ta keja, przy niej teeen MAAAASZT :D

JAAAACHT, boszsz... :D
                              • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:46
                                i.nes napisała:

> Koronki i te sprawy to nie na morzu! Żagla na nich nie wciągniesz :D

W burdlu na odwrót (chyba) :D

>
                                > > Gdzie ta keja, przy niej teeen MAAAASZT :D
                                >
                                > JAAAACHT, boszsz... :D

WIEEEEEEEEEEEEEEEEEM, myslałam, że zartujemy sobie tak.

>
                                • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:49
                                  funny_game napisała:

> W burdlu na odwrót (chyba) :D

a nie wiem, dawno nie byłam :DDD

> WIEEEEEEEEEEEEEEEEEM, myslałam, że zartujemy sobie tak.

nic nie jest tym, czym się wydaje!
                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:54
                                    i.nes napisała:

> funny_game napisała:
                                    >
                                    > > W burdlu na odwrót (chyba) :D
                                    >
                                    > a nie wiem, dawno nie byłam :DDD

Deski inne :D

>
                                    > > WIEEEEEEEEEEEEEEEEEM, myslałam, że zartujemy sobie tak.
                                    >
                                    > nic nie jest tym, czym się wydaje!
                                    >
                                    Zlynchowałyśmy się albo sklinczowałyśmy ;)
                                    \
                                    • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 02:07
                                      funny_game napisała:

> Zlynchowałyśmy się albo sklinczowałyśmy ;)
                                      >
                                      widzisz tę autostradę przed nami?
                                      wygląda na zagubioną :D
                                      • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 13:47
                                        Funny Ines i poszukiwacze zagubionej autostrady :F
                                        • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 13:49
                                          tamtam tam daaam
                                          tam tam tam
                                          tamtatm tam daaam
                                          tam tam tam TAM!

:D
                                          • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 13:52
                                            Pif paf!

:F
                                            • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 13:55
                                              ej, nawet nie zdążyłam wyjąć miecza, żeby Ci nim przed nosem pomachać!
                                              • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:05
                                                Faktycznie się pospieszyłam. A Ty fałszujesz!!! :D
                                                • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:14
                                                  I teraz za późno. Zabiłaś mię! I już nikomu więcej nie pofałszuję... :P
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:33
                                                    Zrobię Ci taką kawusię, jak przed chwilą sobie i zmarchwiwstaniesz :*
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:37
                                                    marchew, kapusta, bocian... hm ot taki ciąg skojarzeń :D
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:48
                                                    Idę dalej:

bocian... żaba, rzapcia, rypcia :F
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:50
                                                    rzapcia pisze się przez wielkie RZ
                                                    ;F
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 15:18
                                                    A nie, bo tylko eR :)
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 15:21
                                                    jeśli już to ER - tam Cię zawiozo jak nie będziesz stosowała się do regół
                                                    ortograiji ;P
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 16:36
                                                    Grozisz mi? :F
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:01
                                                    nie-e
                                                    przepowiadam przyszłość :F
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:16
                                                    A wiesz może, czy będzie rozwód jak se kupię taką jedną torebkę?
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:17
                                                    pytanie: za czyje se kupisz? :D
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:32
                                                    za moje i nadmienię tylko, że mnie nie stać tak na rozum i że moje i Jego to
                                                    nasze i że ja zarabiam mniej, choć ostatnio zgarniam premie za zapierdol ale
                                                    odkładam premie raczej grzecznie na przyszły wystrój wnętrz i że mnie parzą te
                                                    odłożone pieniądze. Uf :)
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:35
                                                    Hm, a może - żeby uspokoić sumienie - weź przejrzyj szafę i opchnij coś na
                                                    Allegro, a kasę reinwestuj w torebkę? Jak tak robię z książkami, których drugi
                                                    raz czytać nie będę, albo z ciuchami, których nie noszę od nowości, albo z
                                                    nietrafionymi prezentami ;)
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:51
                                                    To ja proszę o cynę jak będziesz coś opychać.
                                                    Masz rację, zrobię tak. W przyszłym tygu przegląd książek i łachów.
    • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:31
      ooo paczcie, co kot przywlókł z podwórka :D
      • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:32
        ekhm ... jaki kot?
        • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:36
          zoofka napisała:

> ekhm ... jaki kot?

duży. włochaty. zabójca. podobny do królika. bestia!
          • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:40
            Przerobilim na czewiczki!

https://www.toyvault.com/montypython/Rabbit%20Slippers%20Small.jpg
            • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:41
              słodziaki! puci puci :)
              • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:43
                ja Ciebie też puci puci :DDD
                • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:51
                  ale ja to mówiłam do kapci :F
                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:07
                    Aha, a ja do świętego obrazu :D
                    • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:10
                      bluźnisz, siostro :D
                      • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:24
                        Tak wyglądał obraz, podtrzymujesz opinię? ;))

https://blog.columbusalive.com/RiotAct/JackDaniels.jpg
                        • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:27
                          padłam na kolana, czołem przywaliłam w posadzkę i zaraz - w ramach pokuty - będę
                          leżeć krzyżem!

daj mi ino rurkę, cobym mogła sączyć :D
                          • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:36
                            Nie masz to jak cielec nad cielce.
                            Nesia, może od wtorku ie pijemy, co?
                            • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:39
                              funny_game napisała:

> Nie masz to jak cielec nad cielce.

oooo kali-ma! :D

> Nesia, może od wtorku ie pijemy, co?

ocipiałaś?!
                              wiem, gorączkę masz!
                              Czy jest na sali lekarz??
                              TRACIMY JĄ!!!
                              • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:46
                                KOCHAM :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:52
                                  no nie masz wyjścia :DDDDDD
                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:55
                                    mam!
                                    Przez uszy, jak zen :D
                                    • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 01:59
                                      tylko nie zapomnij wciągnąć rano odpowiedniej dawki :D
                                      • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 02:02
                                        Dobranossssssss, sernikobrownie z wiśniami Ty moje :)
                                        • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 02:04
                                          właśnie! zrobiłaś? smakowało? :D
                                          • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 13:48
                                            Zrobiłam!
                                            Zaraz wkleję jakieś zdjęcie, jak znajdę. Ale będzie kiepściuchne, bo to były
                                            totalne początki moje z aparatem, ok?
                                            Zrobiłam i z malinami i z wiśniami, bo M. się na wiśnie krzywił.
                                            Dobre :)
                                            • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 13:50
                                              funny_game napisała:

> Zrobiłam i z malinami i z wiśniami, bo M. się na wiśnie krzywił.
                                              > Dobre :)

Z wiśniami jest debeściak, bo ich kwaskowatość idealnie równoważy słodycz
                                              czekolady i sernika. Ooo, chyba zrobię niedługo :D
                                              • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:00
                                                fotoforum.gazeta.pl/3,0,1693111,2,1.html

Proste bardzo w robieniu. I nie wiem dlaczego niektóre dziewczyny miały problem
                                                z położeniem równomiernie masy czekoladowej na górę.
                                                • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:01
                                                  ja masy nigdy nie układam równo - tylko robię łaty :D

fotoforum.gazeta.pl/3,0,773842,2,23.html

smaka mi zrobiłaś, no... trzeba będzie się powtórnie zmierzyć z tematem :D
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:08
                                                    Znam to zdjęcie :)
                                                    Od niego się zaczęła moja chętka na ten placek.
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:12
                                                    przyznam nieskromnie, że wyszło super :D
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:36
                                                    Mmmmyhym :)
                                                    To ja jeszcze raz zaproponuje kawę.
                                                    Mi się gadka Tarantino plącze po głowie od razu. Ta o tym, ze WIE, że parzy
                                                    zajebistą kawę i że na jego domu nie ma napisu "Przechowalnia martwych
                                                    czarnuchów" :D
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:39
                                                    doskonała scena :D
                                                    Ty parz kawę, ja dzwonię po Wolfa :D
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:50
                                                    :DDDDD

Niech mi WYCZYŚCI powierzchnie pionowe w domu, poziome sama ogarnęłam :D

A właśnie: masz charakter czy charakterek? :>
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 14:56
                                                    No to niezła impreza była, skoro Wolf będzie czyścił zabryzgane ściany!

> A właśnie: masz charakter czy charakterek? :>

trudne pytania zadajesz... chcesz się pokłócić, czy co? ;P
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 15:19
                                                    Chce tylko wiedzieć, czy się nadajesz na następczynię Wolfa ;)))

Wracam do siaty.
                                                  • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:18
                                                    chyba nie bardzo... lekko zatęchła krew budzi u mnie odruch wymiotny ;P
                                                  • funny_game Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 17:33

Co innego świeży mózg w kawałkach i we krwi na szybie samochodowej!
      • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:33
        Co co, poka! :D
        • i.nes Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:35
          razzmatazzy napisała:

> Co co, poka! :D

uśmiechnij się, złotko <przystawia lusterko> ;P
          • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:36
            Nie widzę, oślepia mnie błysk w mym oku :D
            • zoofka Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:37
              w sensie kurwik?
              • razzmatazzy Re: Dziędobrywieczór :) 07.03.09, 00:38
                W nonsensie kurwik ;D