Dodaj do ulubionych

Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki?

20.03.09, 12:30
Bo Ci od których zdjęcia dostałam, zawyżają średnie statystyczne internetowe.
Obserwuj wątek
    • sundry Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 12:31
      Bo nie dostałaś ode mnie,ha!
    • funny_game Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 12:36
      Tak.
      A ja nie wiem, jak Ty wyglądasz, na pewno zawyżasz i mnie nie denerwuj!
      • wilowka Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 12:37
        Funny, Sundry Wyskakujcie z fotek jako i ja :) Będziem mierzyc ;)
        • karka831 Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 12:42
          Ja też chcę, ja też! I obiecuję się odwdzięczyć. :>
        • sundry Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 14:31
          Poszło!
    • izabellaz1 Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 12:44
      wilowka napisała:

> Bo Ci od których zdjęcia dostałam, zawyżają średnie statystyczne internetowe.

A ja w końcu nie dostałam żadnych zdjęć:(
      • wilowka Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:14
        Na pocztę zajrzyj dziewojo :)
        • izabellaz1 Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 21.03.09, 17:58
          wilowka napisała:

> Na pocztę zajrzyj dziewojo :)

Ty też:)
    • lupus76 Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 12:50
      Stary, zły, brzydki wilk :D
      • wilowka Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:00
        Wilk co z rozczuleniem zajmuje się małymi koszami i pozwala im po sobie
        skakać... uważaj bo uwierzę :)
      • izabellaz1 Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:01
        lupus76 napisał:

> Stary, zły, brzydki wilk :D

Kłamczuch!:)
        • funny_game Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:03
          I się gópio czesze! :F
          • lupus76 Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:11
            kogo czesze?
            • funny_game Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:13
              Mnie, ze szczęścia, że zaraz chwytam za tobołek i jadę :)))
              • wilowka Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:15
                Gdzie Cię niesie?
                • funny_game Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:18
                  Do Maminki, do Przyjaciół i Rodzinki :D
                  Szkoda, że sama jadę, ale co tam :)
                  • wilowka Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:20
                    O to fajnie nie masz :) Miłego wyjazdu życzę :)
      • menk.a Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:03
        lupus76 napisał:

> Stary, zły, brzydki wilk :D

Wilk był zły. A powszechnie wiadomo, że dranie są pociągający i
        budzą zainteresowanie.:D
        • lupus76 Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 14:47
          menk.a napisała:

że dranie są pociągający

A wiesz, że faktycznie coś mi się nos rozszczelnił?
          Takie dranie?:
          www.youtube.com/watch?v=2mK13tSH2JQ
    • menk.a Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 12:56
      A co????
    • hsirk Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:08
      ja
    • ewa.x Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 13:33
      Tak.
      • 4wilk Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 21.03.09, 08:21
        Kto?
    • simon_r Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 14:03
      Ja przecież jestem brzydki!!... obejrzałaś moje zdjęcia??
    • kitek_maly Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 14:05

Ja ponoć jestem brzydka.
      • milleniusz Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 14:35
        kitek_maly napisała:

> Ja ponoć jestem brzydka.
        >
        > Jestem mądra, jestem zgrabna, wiotka, słodka i powabna. :-)

Może się zdecyduj. :D
    • gapuchna TAK! 20.03.09, 14:33
      nt.
      • drzejms-buond Re: TAK! 20.03.09, 14:37
        ojj tam...moja uroda po prostu pozostaje NIEPRZECIĘTNĄ...
    • mason_i_cyklista Re: Przepraszam, czy jest tu ktoś brzydki? 20.03.09, 14:42
      ja może szczególnie ładny to ja nie jestem, ale mam za to ładną dziewczynę:P
    • lacido ciiiiii 20.03.09, 15:12
      mówi się hmmm oryginalny ;)
      • milleniusz Re: ciiiiii 20.03.09, 15:16
        lacido napisała:

> mówi się hmmm oryginalny ;)

Albo, że ma ładne wnętrze. :D
        • lacido Re: ciiiiii 20.03.09, 15:17
          no to nie do końca bo ktoś może być ładny i tu i tu ;)
        • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:22
          To może raczej chirurg powiedzieć
          • lacido Re: ciiiiii 20.03.09, 15:23
            myślę, że ginekolog też miałby coś do powiedzenia ;)
            • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:25
              Tak. Na przykład: to że zęby pani straciła nie usprawiedliwia tak kiepskiego
              stanu dziąseł.
              • lacido Re: ciiiiii 20.03.09, 15:29
                mie pomylili CI się specjaliści?
                • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:31
                  eeeeee tam! Fotele podobne, nie?
                  Poza tym nazwiska są wymierne - jak dr Wziernik - to wiadomo. Jak dr Kleszcz -
                  też, prawda?
                  • lacido Re: ciiiiii 20.03.09, 15:33
                    podobne? siedziałeś na nich? ja tam podobieństwa az takiego nie widzę ;) (u
                    stomatologa ciężko nogi rozłożyć)
                    • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:42
                      ale wyciągnąć łatwo :D
          • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 15:25
            Mój chirurg powiedział, że mam piękną kośc i nerwy :D
            • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:27
              No bo biała kość się pięknie prezentuje.
              Mój mi powiedział przed zabiegiem: "Jak pan poczuje co sekundę coś mokrego i
              ciepłego na twarzy - znaczy trafiłem w tętnicę" :D
              • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 15:29
                :DDDDDDDDDDD Ahahaha :D

No nie, mój tylko żartował sobie: "No, to którą nogę operujemy?" ;-)
                • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:32
                  Mój jeszcze rzucił tekstem (zakładając maseczkę) to teraz jestem Zorro (po czym
                  błysnął "Z" skalpelem) :D
                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 15:33
                    A wiesz czemu chirurdzy zakładają maseczki?
                    • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:43
                      a) żeby ich nikt nie rozpoznał
                      b) żeby nie oblizywali skalpela
                      • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 15:45
                        Eeeeeeeeeeee, znałeś. Chcesz dostac łopatką? ;-)
                        • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:47
                          Łopatką między kulki, czy kulką między łopatki? :D
                          • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 15:49
                            Opcja pierwsza jest bardziej wyrafinowana :D
                            • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:56
                              znaczy słodycz:
                              pl.all-biz.info/img/pl/catalog/small/8456.jpeg
                              :D
                              • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 15:58
                                Powąchaj :DDD
                                https://www.golf24.pl/wp-content/uploads/2008/04/x_wedge_face.jpg :D
                                • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 17:46
                                  Zastanów się, czy warto:
                                  ml65.w.interia.pl/swd.jpg
                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 17:54
                                    No niech Ci będzie :D

https://vm.aganet.pl/images/photoalbum/album_7/zos_3_15.jpg
                                    • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 17:59
                                      Skoro chcesz rzeczowej dyskusji:
                                      pravda.blox.pl/resource/pionier.jpg
                                      • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:07
                                        Niestety nie mogę znaleźc V-3 :-)

https://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Fusée_V2.jpg
                                        • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:09
                                          V-3 przy ss-27 to niewinna igraszka :D
                                          • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:18
                                            Zależy jak się trafia :D
                                            • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:33
                                              No właśnie v-3 nie trafiało :)
                                              • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:38
                                                Nie wierzę, spytam wieczorem znawcę tej tematyki. Ja dopiero się uczę. W zasadzie z miesiąc to trwa :D
                                                • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:43
                                                  V-3 - z tego co do tej pory wyczytałem - nie został w ogóle zastosowany bojowo.
                                                  Ale doświadczenia Wernera von Brauna wykorzystali zarówno Amerykanie (którzy
                                                  "zaprosili" tego niemieckiego uczonego do siebie), jak i Rosjanie.
                                                  Wobec SS-27 zaś sami Amerykanie mają świadomość, że tarcza antyrakietowa, to
                                                  blaga i prawdę mówią, że chcą się bronić przed krajami "niepewnymi", bo ruskich
                                                  rakiet ten system po prostu nie jest w stanie przechwycić :)
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:49
                                                    To i ja wiem, dlatego nie mogłam znaleźc zdjęcia w miarę normalnego.

O SS-27 mówił mi kumpel, rakiety nieprzeciętne :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:01
                                                    Taki podziw potęgowany prze strach. 7 kilometrów na sekundę, 11 tysięcy
                                                    kilometrów zasięgu, 6 głowic termojądrowych, z ktorych kazda jest w stanie
                                                    spaść350 metrów od celu.
                                                    Straszne.
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 19:05
                                                    Einstein mądrze powiedział: " Nie wiem jak będzie wyglądała III wojna światowa...Jednak wiem jak będzie wyglądała IV...na łuki i oszczepy."
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:06
                                                    Myślę, ze pomimo wszystko był optymistą.
                                                    Słyszałaś o wybuchu "bomby cara"?
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 19:09
                                                    Chodzi Ci o tą lotniczą bombę atomową?
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:11
                                                    wodorową.
                                                    Rosjanie zmniejszyli moc wybuchu z planowanych ok 150 mT do bodaj 58 mT, bo nie
                                                    byli w stanie przewidzieć skutków wybuchu. A takich głowic tylko Rosjanie mają
                                                    blisko 1000. To wystarczy, żeby skorupa Ziemi nie wytrzymała...
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 19:14
                                                    Czytałam o tym jakiś artykuł w którejś z gazet i tam napisali że atomowa. Czej, poszukam.
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:20
                                                    bomba wodorowa, to też atomowa.
                                                    Tyle, że w termojądrowej zwykła atomówka służy bodaj tylko do zainicjowania
                                                    rozszczepienia izotopów wodoru.
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 20:28
                                                    Długa droga przede mną ale się nie poddam :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 20:32
                                                    A co? Chcesz skonstruować?
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 20:55
                                                    Wiedziec. Tylko to. Albo AŻ to.
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 21:24
                                                    To jest fizyka jądrowa. Brrrr
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 21:26
                                                    Nie, ogarniac się w militariach. Co jak gdzie kiedy dlaczego :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 21:28
                                                    a po co?
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 21:34
                                                    Interesuje mnie druga wojna światowa, bardzo ale to bardzo. Mój brat ma historię w jednym palcu, wszystkie wojny, strategie. Szczególnie bitwy morskie :-) To taki jego konik. I powoli mnie to wciąga. No i jeszcze jeden kumpel wciąż mi opowiada o czołgach, bombowcach itp. Niesamowicie ciekawe :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 21:39
                                                    To ja mogę od biedy opowiadać o wojnie powietrznej. Ale tylko na Froncie
                                                    Zachodnim :)
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 21:45
                                                    Podstawy znam, ale jakieś ciekawostki chętnie poznam :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 21:47
                                                    Jakie?
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 21:49
                                                    No, ciekawostki. Takie, których większośc ludzi nie zna :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 21:52
                                                    To kto jest Twoim ulubionym asem?
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 22:02
                                                    Zgadnij, o których myślę :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 21.03.09, 00:49
                                                    Ja bym zaczął od Badera, Gabreskiego i Prillera. Ni może jeszcze Jabsa i Gallanda :)
                                        • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:10
                                          Dora też jest ciekawa :-)

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/eg/qe/vb4o/CjpQqu1FBAYFNQiDbB.jpg
                                          • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:13
                                            To tylko działo kolejowe :)
                                            Bezbronne nawet wobec A-20:
                                            https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/eb/Douglas_A-20G_Havoc_USAF.jpg
                                            • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:24
                                              Tylko, phi :-)

https://www.korean-war.com/images/KWAircraft/US/USAF/b29.jpg b29 :-)
                                              • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:29
                                                Kurrrr..........wa! Ucięło mi mojego bombowca! :D

A tak poważnie - strzelasz? :-)
                                                • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:31
                                                  Mojego Havoca też scięło.
                                                  Brzydzę się bronią i nie chwytam jej NIGDY do rąk.
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:36
                                                    Przecież nie broń zabija, lecz ludzie..
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:39
                                                    Pociski zabijają.
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:45
                                                    Ogień też zabija. Cegła może zabic. Woda też. Wszystko.
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:47
                                                    Oczywiście. Wszak wymienione przez Ciebie rzeczy bywają używane w charakterze broni.
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:50
                                                    To może ich nie używajmy?
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:02
                                                    A może używajmy, zeby budować, a nie niszczyć?
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 19:11
                                                    Ja strzelam na strzelnicy. Niszczę jedynie plansze. Nie dajmy się zwariowac, z broni można korzystac w rózny sposób. Jeden będzie używał ognia do gotowania obiadu, inny do podpalania stodół.
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:17
                                                    Byłem kiedys na imprezie na strzelnicy i jako jedyny nie wziałem broni do ręki.
                                                    Co nie przeszkodziło organizatorom wręczyć mi dyplomu za zajęcie 1-go miejsca
                                                    :D. Takiego samego, jak wszyscy inni :D
                                              • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:30
                                                B-29 (bądź niemal bliźniaczy, bo skopiowany, Tu-2) nie miałby szans trafić w
                                                cokolwiek. Groźny tylko, jako nosiciel broni nuklearnej, albo w stadzie kilkuset
                                                mu podobnych maszyn :D
                                                • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:34
                                                  No a Hiroszima? I Nagasaki? Skuteczny był :P
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:39
                                                    Toteż piszę, że musi mieć zapakowaną brońnuklearną.
                                                    W Korei, jak latały takie zabawki:
                                                    https://www.wio.ru/korea/mig15.jpg
                                                    Superfortece okazały się bezbronne :)
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:44
                                                    Skąd wiesz, że lubię Ruskich? :D
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:47
                                                    Nie wiem. A lubisz?
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:49
                                                    Pewnie. Zobacz jakie fajne rzeczy wymyślają :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:03
                                                    Jakie?
                                                    Bo ja z ich wynalazków najbardziej lubię bliny, kawior i uchę:)
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 19:06
                                                    Sportówców, broń.

Bliny są ok, ale kawioru i zup rybnych nie tykam. Fajnie piją herbatę - ze spodków. Ma idealną temperaturę - nie za ciepła, nie za zimna :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:09
                                                    I do herbaty konfitury :) Koniecznie z samowaru :)
                                                    Nie lubisz ryb?
                                                    A sportowców faktycznie mają okej. I to takich dających się lubić.
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 19:12
                                                    Lubię ryby, ale zup rybnych się boję. Nie wiem czemu. Nigdy nie jadłam, ale wiem, że nie mam na nie ochoty :-)

Tak, tak. Jest taki jeden łyżwiarz, ma piękną pupę. Blondyn. Noooo, jak on się nazywa?
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:15
                                                    Jewgienij Pluszczenko zapewne. Pierwszy, który wykonał trójkombinację.

Spróbuj uchy i bouillabaisse (francuska z rejonu Marsylii). Rewelacja. Z tym, że
                                                    ucha jest troszkę droga w przygotowaniu, bo zageszcza się ją szarym kawiorem :)
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 19:18
                                                    Nie wiem jak jego nazwisko mogło mi wypaśc z głowy, a ja leniwa jestem i nie chciało mi się sprawdzac tego w necie :D On jest piękny i pamiętam jego trójkombinację! Zachwycił wtedy wszystkich :-) I ma zawsze super układy na zakończenie mistrzostw :-)

No ale ja kawioru nie zjem! Raz jadłam i w ogóle mi nie smakuje. Wiem tylko, że problem leży w mojej głowie ;-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:21
                                                    Łyżwiarzy to oni w ogóle mają rewelacyjnych. Tych hokejowych też :)

Spróbuj kiedyś (tylko dobrze doprawionego) szarego kawioru astrachańskiego.
                                                    Nic lepszego chyba do tej pory nie jadłem.
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 19:24
                                                    Kocham hokej :DDDDDDDDDDDDD Kurdę, ile ja rzeczy kocham!
                                                    Kocham też jedzenie i pozwól, że się po nie wybiorę :-) Będę za h.

No nie potrafię się przemóc! :-(
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:37
                                                    To i ja się udam :)
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 20:30
                                                    Co masz? Bliny z kawiorem + Dom Perignon? :D
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 20:31
                                                    Do blinów raczej Moskowskaja by pasowała :D
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 20:44
                                                    Albo Stolicznaja. Na jedno wychodzi :D
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 21:25
                                                    raczej: wchodzi :D
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 21:27
                                                    Niektórym potem wychodzi. Może nie potem ale... :D
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 21:29
                                                    Czegóż się nie robi dla tych krótkich chwil szczęścia? :D
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 21:33
                                                    Marzę o podróży koleją transsyberyjską :D
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 21:34
                                                    a potem do Chin?
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 21:44
                                                    Ty też przeciwko mnie? :D

Nie, potem do Gruzji, Afganistanu, Iranu, Iraku, Kambodży.. :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 21:48
                                                    Nie, bo mnie się marzy właśnie przejechać na Syberię i potem zacząć zwiedzać
                                                    Chiny, chińską prowincję, właśnie przekraczając granicęz Rosją :)
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 21:51
                                                    Aaa, to Ty chcesz tam :-) Dobra, umówmy się. Zwiedzamy razem Syberię, Ty bierzesz jajka, ja kiełbasę, wódka będzie w pociągu i potem rozstajemy się i każde idzie w swoją stronę :D Z tym, że ja będę miała dalej :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 21:52
                                                    W pociągu bedą suszone ryby. Kumpel, jak pisał doktorat, to się wybrał. Na trzy
                                                    tygodnie dykteryjek nazbierał :D
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 21:57
                                                    Nie samymi rybami człowiek żyje! :D
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 21.03.09, 00:50
                                                    Właśnie! Jeszcze coś pod rybkę jest konieczne!
              • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 15:32
                Lupus skocz na pocztę :-)
                • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:46
                  Zaraz się zrewanżuję:D
                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 15:47
                    Ile można czekac? :D
                    • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:49
                      Już poszło :D
                      • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 15:54
                        Nie mogę otworzyc!
                        • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:56
                          Jak wrócę do domu jeszcze raz wyślę.
                          • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 15:57
                            Trzymam Cię za literki :-)
                            • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 15:57
                              cztery? :P
                              • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 15:58
                                Nie śmiałabym :D
                                • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 17:55
                                  się? :)
                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:07
                                    To zawsze :-)
                                    • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:10
                                      Taka ponura? :D
                                      • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:18
                                        Jak widac :-)
                                        • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:19
                                          No właśnie nie widać. Widać, ze łazik :D
                                          • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:25
                                            Ale prawe wszystko widac :D A łazik to swoją drogą prawda. Zawsze to lepsze niż gazik ;-)
                                            • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:32
                                              W zasadzie, to w górach wystarczy na stopy spojrzeć :D I wszystko wiadomo. Łazik
                                              na bank :D
                                              • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:36
                                                Coś Ci się w moich butach nie podoba? Kolorowe wełniane skarpety są "zasłonione" :D
                                                • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:44
                                                  Czyli wytrawny traper...
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:45
                                                    Chciałabym...chciaaaaała :-)

"Znawcy" tematu uważali, że to lans :D Mój ubiór ;-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 18:49
                                                    Wiesz co, ja wolę taki "lans", niż paniusie w szpilkach na Klimczoku, klnące na
                                                    czym świat stoi, bo "one nie wiedziały, że z tej cholernej kolejki trzeba
                                                    jeszcze taki kawał taką droga do schroniska".
                                                    Ale ja nie jestem znawcą :D
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 18:53
                                                    A ja chwalę sobie różnorodnośc w górach :-) Ludzie niech chodzą jak chcą, oby starali się dostosowac swój ubiór do warunków. Większośc gania w bojówkach, szerokich bluzach itp. I x lat temu powiedziałam sobie, że ja tak wyglądac nie będę, bo w góach również jestem kobietą :-) W szpilkach panien nie widziałam, ale w japonkach tak :D
                                                    I ja nie jestem :-)
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:05
                                                    Takie panny sa potencjalnym źródłem zmartwień GOPR. Kolega ze studiów jest
                                                    ratownikiem i nie chciałabyś słyszeć co on miał do powiedzenia o takich pannach
                                                    (albo panach w lakierkach)
                                                    A obuw masz okej i tyle. :)
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 19:08
                                                    No no, w tamtym roku mój kolega poszedł sam w góry. W takich cichobiegach. Pogoda była kiepska, padało, wszędzie błoto. Skręcił kostkę. Reszty możesz się domyślic.

Wiem :D Oprócz tego, że są wygodne, praktyczne i solidnie wykonane to są po prostu piękne :D
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:13
                                                    Jak dla mnie wartość estetyczna jest drugorzędna. Ma być mocny, trzymać kostkę,
                                                    chronić palce, oddychać i w miarę możliwości nie przeciekać :)
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 19:16
                                                    Ale jeśli można miec jedno i drugie? :D Szukałam solidnej podeszwy, dobrej skóry, zabezpieczenia palców, wygodnej wyściółki, nieprzemakalności, oddychalności i... uroku :D I mam!
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:18
                                                    I o to cho!
                                                    Ja też mam :)
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 19:23
                                                    Pokaż!
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii 20.03.09, 19:36
                                                    Nie będę ich obfotografowywał, a nie widzę ich w sieci.
                                                    Czarne trapery z Wojasa :)
                                                  • thank_you Re: ciiiiii 20.03.09, 20:28
                                                    Ładniejsze od moich? :D
                                                  • lupus76 Re: ciiiiii