obywatel_js 18.04.09, 17:01 tylko przegrywam, bo nie znam takich słów jak... www.sjp.pl/w%B1do%B3ek ktoś zna? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obywatel_js Re: Kocham gry słowne 18.04.09, 19:57 w to nawet nie ważyłem się wielce grać sam z komputerem gram (szufelka na wp), ale widzę po rankingu dziennym, żem cienias "W Szufelce zadanie gracza polega na ułożeniu jak największej ilości wyrazów z 7 liter wylosowanych przez komputer." gra korzysta z tego samego słownika Odpowiedz Link
dr.verte Re: Kocham gry słowne 18.04.09, 17:06 gry słowne - sry głowne , gra półsłówek a silnik w promie.. Odpowiedz Link
lupus76 Re: Kocham gry słowne 18.04.09, 17:06 Przez duże "W" powinno być: pl.wikipedia.org/wiki/W%C4%85do%C5%82ek Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Kocham gry słowne 18.04.09, 17:08 a nazw wlasnych nie można używać w tej grze... Dlatego przestałam grać w Literaki - wkurzały mnie takie dziwolągi. Ale odeszłam w chwale, całkiem wysoko w rankingu byłam ;) Odpowiedz Link
sundry Re: Kocham gry słowne 18.04.09, 17:09 A czy w grach słownych są dopuszczalne nazwy własne? Chyba nie,a link był do słownika j,polskiego,tak że to chyba co innego. Odpowiedz Link
llatarnik Re: Kocham gry słowne 18.04.09, 18:00 ale o co, kurde chodzi? Przecież wądołek to mały wądół, jak powiedział mi pewien sympatyczny dziadek co sobie kurzył na urwisku... Odpowiedz Link
katarzyna.balak Re: Kocham gry słowne 07.03.20, 19:07 kiedyś to były gry. dziś wszyscy oszukują przez poocoo.pl ktoś z Was gra jeszcze na kurniku w Literaki? układanie słów z liter dziś jest łatwiejsze. Odpowiedz Link