forumowicz_pospolity Re: Pospolity, Ty Króliku!!! 06.07.09, 11:38 ciesze sie ze koncert sie udał i nie padało tyle co miało padac:) widziałem foty Pattona, no juz wchodzi w wiek pianistów weteranów których widuje w filharmonii;) a w ogóle było to jakies chlanie forumowe czy nie? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pospolity, Ty Króliku!!! 06.07.09, 11:50 funny_game napisała: > Forumowo-mieszane było :) > karwa z was to trza wywlekać:) liste obecnosci podaj oraz jakie trunki sie lały podaj w nastepnym poscie a nie rozbiegaj sie na przestrzeni 320 postów walac w kazdym po równowazniku zdania;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Pospolity, Ty Króliku!!! 06.07.09, 11:54 No dobrze, chyba mnie nie zabiją. Z forumowych istot byli: Demonka, Netka, Tymon, ja. Pilimy: piwa różne, bacardi breezery różne, chivasa KTOŚ przyniósł, bo miał urodziny, palilimy :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pospolity, Ty Króliku!!! 06.07.09, 11:57 funny_game napisała: > No dobrze, chyba mnie nie zabiją. > Z forumowych istot byli: > Demonka, > Netka, > Tymon, > ja. > Netki nie kojarze w ogóle a przeciez jak kojarze kazdego kto walnał na forum gazety jeden co najmniej post:) > > Pilimy: > piwa różne, > bacardi breezery różne, > chivasa KTOŚ przyniósł, bo miał urodziny, > palilimy > :) > nie powiem ładnie, FNM wysiada;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Pospolity, Ty Króliku!!! 06.07.09, 12:03 forumowicz_pospolity napisał: > Netki nie kojarze w ogóle I żałuj!!! > a przeciez jak kojarze kazdego kto walnał na forum gazety jeden co najmniej pos > t:) > > > > > Pilimy: > > piwa różne, > > bacardi breezery różne, > > chivasa KTOŚ przyniósł, bo miał urodziny, > > palilimy > > :) > > > nie powiem ładnie, FNM wysiada;) Powstało nowe stworzenie KLESZCZ PLAŻOWY (później wymawiany jako pleszcz klażowy) :D Oraz na sam koniec, to Ymonu zniknął i się bałam, że leży gdzieś w piasku i po nim chodzimy, albo, że poszedł do lasu, do leśnych kleszczy :D > Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pospolity, Ty Króliku!!! 06.07.09, 12:22 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > Netki nie kojarze w ogóle > > I żałuj!!! > "żałuj, więcej żalu, kurwa nooo....!!" ;)) > > a przeciez jak kojarze kazdego kto walnał na forum gazety jeden co najmni > ej pos > > t:) > > > > > > > > Pilimy: > > > piwa różne, > > > bacardi breezery różne, > > > chivasa KTOŚ przyniósł, bo miał urodziny, > > > palilimy > > > :) > > > > > nie powiem ładnie, FNM wysiada;) > > Powstało nowe stworzenie KLESZCZ PLAŻOWY (później wymawiany jako pleszcz klażow > y) :D > Oraz na sam koniec, to Ymonu zniknął i się bałam, że leży gdzieś w piasku i po > nim chodzimy, albo, że poszedł do lasu, do leśnych kleszczy :D > woda ciepła? > > > > Odpowiedz Link
funny_game Re: Pospolity, Ty Króliku!!! 06.07.09, 12:43 forumowicz_pospolity napisał: > woda ciepła? > > > > > > > > > > Ciepła i sinice jak żubry normalnie, a że siedziałam na bosaka, to musiałam wejść z raz czy dwa do tych potworów skrzynkę towarzystwu ustawić, żeby nie odpływała czy tam browara podać, już nie pamiętam :F Odpowiedz Link
conena Re: Pospolity, Ty Króliku!!! 06.07.09, 11:39 zaklepuję "conena, ty meduzo", chyba, że muszą być futerkowe lub pierzaste. Odpowiedz Link