Dodaj do ulubionych

jaka szkola jazdy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 15:12
Ktora ursynowska szkole jazdy moglibyscie polecic?
Obserwuj wątek
    • Gość: kabatyfan Re: jaka szkola jazdy? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.05.04, 20:52
      Jar is the best

www.autojar.pl
    • Gość: bzyk Re: jaka szkola jazdy? IP: *.chello.pl 03.05.04, 21:43
      R-MAX ul. Polinezyjska 1 metro Imielin
      www.rmax.waw.pl
      tel.8555334
      Polecam!!!! Sama chodze ,miła atmosfera ,możesz sobie dopasować godziny
      wykładów wykładowca jasno tłumaczy ,ja już jeżdze autkiem u nich:) Pozdrawiam:)
      • Gość: ursynowianka Re: jaka szkola jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:29
        A mozesz mi powiedziec, po ile maja jazdy i gdzie miesci sie ich plac
        manewrowy? Dzieki
        • Gość: Bzyk Re: jaka szkola jazdy? IP: *.chello.pl 06.05.04, 12:13
          Wszystkiego o R-MAX dowiesz sie w wchodząc na ich stronke którą podałem ale
          podam jeszcze raz www.rmax.waw.pl Pozdrawiam
          • Gość: p Re: jaka szkola jazdy? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 16:31
            a ja polecam auto-bim, mieszcza sie u domu sztuki, dobrze ucza i maja
            indywidualne podejscie do kursanta, dobrze to robia.
            www.auto-bim.com.pl/
            • Gość: ania Re: jaka szkola jazdy? IP: *.acn.pl 06.05.04, 21:45
              dlaczego niektórzy tak usilnie chcą wypromować się ?
              Szkółek nie jest dużo na Ursynowie, wystarczy przejść się po kilku i sami
              wybierzecie. Ja po swoim kursie wiem że trzeba zwrócić uwagę przede wszystkim
              na to gdzie jest plac manewrowy, czy jest równy i czy ma sztuczne oświetlenie,
              ile szkółka ma samochodów i ilu instruktorów (im minej tym gorzej dla ciebie).
              Ważne jest też ile lat już istnieje szkółka.

• Gość: nio Re: jaka szkola jazdy? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.05.04, 17:17
                oj ludzie ludzie!!!!!!! a co mi da jeśli się przejde i popatrze ?? będe
                więcej widziała??? i niby skąd mam wiedziec który plac jest lepszy??? z
                poziomicą mam chodzic??? ja wychodze z założenia ze jesli komus nieodpowiada
                niech nieczyta:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka