GoĹÄ: ursynowianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 15:12 Ktora ursynowska szkole jazdy moglibyscie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kabatyfan Re: jaka szkola jazdy? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.05.04, 20:52 Jar is the best www.autojar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bzyk Re: jaka szkola jazdy? IP: *.chello.pl 03.05.04, 21:43 R-MAX ul. Polinezyjska 1 metro Imielin www.rmax.waw.pl tel.8555334 Polecam!!!! Sama chodze ,miła atmosfera ,możesz sobie dopasować godziny wykładów wykładowca jasno tłumaczy ,ja już jeżdze autkiem u nich:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ursynowianka Re: jaka szkola jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:29 A mozesz mi powiedziec, po ile maja jazdy i gdzie miesci sie ich plac manewrowy? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bzyk Re: jaka szkola jazdy? IP: *.chello.pl 06.05.04, 12:13 Wszystkiego o R-MAX dowiesz sie w wchodząc na ich stronke którą podałem ale podam jeszcze raz www.rmax.waw.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p Re: jaka szkola jazdy? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 16:31 a ja polecam auto-bim, mieszcza sie u domu sztuki, dobrze ucza i maja indywidualne podejscie do kursanta, dobrze to robia. www.auto-bim.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: jaka szkola jazdy? IP: *.acn.pl 06.05.04, 21:45 dlaczego niektórzy tak usilnie chcą wypromować się ? Szkółek nie jest dużo na Ursynowie, wystarczy przejść się po kilku i sami wybierzecie. Ja po swoim kursie wiem że trzeba zwrócić uwagę przede wszystkim na to gdzie jest plac manewrowy, czy jest równy i czy ma sztuczne oświetlenie, ile szkółka ma samochodów i ilu instruktorów (im minej tym gorzej dla ciebie). Ważne jest też ile lat już istnieje szkółka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nio Re: jaka szkola jazdy? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.05.04, 17:17 oj ludzie ludzie!!!!!!! a co mi da jeśli się przejde i popatrze ?? będe więcej widziała??? i niby skąd mam wiedziec który plac jest lepszy??? z poziomicą mam chodzic??? ja wychodze z założenia ze jesli komus nieodpowiada niech nieczyta:) Odpowiedz Link Zgłoś