Dodaj do ulubionych

Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju

IP: *.acn.waw.pl 09.05.04, 17:07
Witam,

Czy zwrociliście uwagę na charakterstyczne siostry-bliźniaczki, w wieku ok.
50-55 lat? Obie panie są dośc słusznej postury i wzrostu i nosza dłuuugie
warkocze. Za każdym razem, kiedy je widzę są ubrane IDENTYCZNIE: od nakryć
głowy począwszy, na torebkach skończywszy. Jako że widuje je często w
okolicach skrzyżowania Indiry Gandhi/Cynamonowa przypuszczam,że mieszkają
gdzieś w pobliżu. Są nierozłączne jak papużki. Plotka głosi, że ponoc obie
wykładają na SGGW. Zacząłem im się nawet kłaniać...

Czekam na komentarze dot. tych charakterystycznych sąsiadek (swoją drogą to
niesamowite, jak silne są więzi między blizniakami...)

pozdrawiam,

Wojtek
Obserwuj wątek
    • Gość: uniwersal Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.05.04, 20:52
      Faktycznie mieszczą się w tym przedziale wiekowym bo studiowały z moją żoną na
      SGPIS. Istotnie wyglądają jak nie z tego świata.A mieszkają chyba na Ul.
      Polinezyjskiej.
    • Gość: Kaa Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju IP: *.chello.pl 10.05.04, 09:13
      coś dawno ich nie widziałam :(
    • Gość: kami.kadze Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju IP: *.acn.pl 11.05.04, 19:47
      Faktycznie wykladaja na SGGW. Chodzilem kiedys na kurs przygotowawczy do
      egzaminow i wlasnie one wykladaly na tym kursie. Oczywiscie jedna w jednej
      sali, a druda drzwi obok :))) Swietne sa, a ile smiechu mielismy... :)))
    • Gość: Kaa Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju IP: *.chello.pl 11.05.04, 22:19
      A czego ucza?
      Świetne w jakim sensie?

Bo a nóż widelec spotkam sie z nimi na SGGW :)
    • Gość: kami.kadze Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju IP: *.acn.pl 11.05.04, 23:48
      Wykladaja matematyke...
      Swietne... z tym calym swoim wygladem... ciuchami jak sprzed 50 lat... ubrane
      identycznie, rownie dziwacznie... sposob bycia maja podobny jak wyglad -
      dziwaczny. Poznawalismy je po tym, ze jedna przez cala przerwe palila
      papierosy. No i kolor frotek na wlosach mialy inny :)))
      Najlepsze bylo, jak pisala cos na tablicy kreda, potem brala ksiazke, LIZALA
      dokladnie palec i przewracala strone... bleeee... :))
      • Gość: Jurek Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.04, 11:17
        Te Panie w istocie pracują w katedrze Matematyki na SGGW. Powiem tylko, że to
        świetne nauczycielki, może troche staromodne, ale mają świetny warsztat i
        potrafią zainteresować nawet tych studentów, którzy z matematyką mają na bakier.
        Pozdrowienia dla Sióstr K!
        • Gość: Pepe Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 12.05.04, 18:03
          Są to super wykładowczynie siostry Kazieko, bardzo miło wspominam z nimi
          zajęcia na SGGW.
          • Gość: bemol Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.04, 23:48
            Ja również od dawna widuję te Panie . Są ponad czasowe , nie gonią za nową
            modą , mają swój styl , są rozpoznawalne . Dzięki temu wszyscy wiemy , że
            piszemy o tych samych osobach . Zawsze zastanawiałam się , czym się zajmują te
            Panie. Dzięki forum moja ciekawość została zaspokojona. Miło mi było
            przeczytać , że są wspaniałymi matematyczkami , wykładowczyniami , potrafiącymi
            dotrzeć ze swoją wiedzą do każdego .
            • paprykova Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju 19.05.04, 15:35
              hejooo
              tak widziałm jedna z Nich wczoraj:)) mieszkaja na polinezyjskiej (moja mama,
              którą czesto odwiedzam na hawajskiej)
              wiem o kim tu mowa jakie to fajne uczucie:)))
          • Gość: abi111 Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju IP: *.elpos.net 30.03.22, 08:10
            Pochodzą z Białegostoku, cała rodzina wykształcona, piękne umysły , znałam kuzynostwo.
    • Gość: Ewa Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju IP: *.chello.pl 19.05.04, 16:48
      Nie znam tych Pań, ale to bardzo miłe. Pozdrawiam ciepło.
    • Gość: Białostoczanka Re: Starsze bliźniaczki z os. Na Skraju IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.23, 18:48
      Te panie są z Białegostoku. Pamiętam je jako młode osoby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka