Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer na Ursynowie

24.08.11, 19:15
Szukam dobrego fryzjera na Ursynowie. Znalazłam podobne wątki, ale stare- ostatnie z 2009 r.
Obserwuj wątek
    • beniamina Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 24.08.11, 20:54
      ja polecam BORDO przy metro Stokłosy
      • joaniab Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 26.08.11, 22:13
        A moge prosic o nazwisko konkretnej osoby z tego salonu?
    • spons2 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 21.09.11, 13:20
      Jest jeszcze dobra fryzjerka (zarówno męska jak i damska) na ekologicznej 22 - nazywa się to to akademia urody sylwii zakrzewskiej czy jakoś tak.
      • gralint Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 24.09.11, 11:45
        Ja tez szukam dobrego fryzjera na Ursynowie. Bylam w JLD i wczesniej byla jedna fryzjerka super ale odeszla a teraz jest tam posucha. Chodzilam tez do Corte del Sole do p Agnieszki na baleyage i choc kolor byl dobry, wlosy nie zniszczone to troche ciut za bardzo wychodzila z tego zebra wiec juz tam nie chodze bo ona nijak nie umiala tego skorygowac choc starala sie. Baleyage szczegolnie na koronie glowy powinien miec bardziej naturalny nieragularny wyglad niestety p Agnieszka robi to za slabo. Choc w porownaniu z innymi zakladami na Ursynowie od ktorych mozna wyjsc z baleyagem niczym tir'ówka to i tak jest OK. Szkoda ze szefowa tego zakladu nie wysle swych pracownic na jakies udoskonalenie technik farbowania. Kiedys widzialam pokaz z Katowic Berendowicz&Kublin i wygladalo to rewelacyjnie, ale zaklad B&K jest w Wwie gdzies chyba na Tamce i nie wiem czy jest to to samo co w Katowicach, pewnie nie, choc nie sprawdzalam, z reguly uczniowie nie sa tak rewelacyjni jak nauczyciel. Jakby ktos poznal dobrego fryzjera z "drygiem" na Ursynowie to prosze o wpisy! Thanx.
        • an_ni Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 25.09.11, 11:49
          nie znam sie na balejazach, zreszta to juz niemodne, ale jesli chcesz wyszkolonych pod linijke fryzjerow idz do sieciowki, tez sa takie na Ursynowie
          ja akurat nie farbuje wlosow, ale polecam do ciecia Marzene z Atelier de Michel w Galerii Ursynow
          ma swietna reke a ja mam trudne ciezkie i geste (do tego wijace sie od spodu) wlosy i nie cierpie fryzjerow
          • czesterka1990 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 05.03.14, 19:57
            Jesli chodzi o naprawde dobra reke to polecam Pania Sandre z Bazaar Studio przy al Ken 103/U3. Wielu fryzjerow nie chcialo podjac sie sciagniecia mojego ciemnego koloru, proponowano mi baleyage, sciaganie przez pasma itd...Pani Sandra odradzila robienia "paskow" na glowie i podjela sie dekoloryzacji. Efekt przeszedl moje oczekiwania, zostalam poinformowana o tym ze kolor moze byc po pierwszym farbowaniu troszke nierowny a po nastepnym bedzie juz wszystko pokryte a okazalo sie ze mam po pierwszej farbie piekny, rownomierny kolor! Pani Sandra to moja osobista fryzjerka ktorej juz nigdy nie zdradze ;) Pozdrawiam i polecam!
        • lolaona Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 06.12.12, 08:15
          wypróbuj panią Marzenkę na Natolinie salon ostre cięcie ceny ok i profesjonalizm ja jestem bardzo zadowolona poleciłam już wielu osobą. pozdrawiam Kamila
    • zojka Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 25.09.11, 08:53
      Pani Kasia z salony Calliope na Pollacka. Salon średnio wypasiony, ale pani Kasia genialnie tnie...
      • ancymon123 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 27.09.11, 16:37
        Byłam w Etienette Voutier (czy jakos tak) na Belgradzkiej róg Stryjeńskiech (przy przychodni Na Uboczu) - fryzura i farba bardzo ładnie zrobione.
        Kiedyś chodziłam do małego saloniku na Surowieckiego 12 b do p. Karoliny.
    • olaj Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 27.09.11, 17:59
      Ah, sama szukam - chyba będę ścinać włosy :)

Swego czasu był taki salon szkoleniowy JLD na Na Uboczu bodajże, od Meander w bok - i tam szkoliła fryzjerki niejaka pani Monika (oczywiście nie pamiętam nazwiska), któa mnie raz bosko ostrzygła, a potem doradzała, czego nie robić (oczywiście miała rację, jak się okazało po fakcie hehe).
      W każdym razie ad rem, salon szkoleniowy zamknięto, ale owa pani Monika (teraz ma rude farbowane włosy długie, a przynajmniej miała kilka miesięcy temu) poracuje w JLD w Galerii Mokotów.
      Jak się wkońcu zdecyduję ciachnąć, to napiszę recenzję, jeśli do niej pójdę.

Pozdrawiam.
      Ola
      • janbez2 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 14.10.11, 14:26
        sprawnie, fachowo, niedrogo i naprawdę zgrabnie strzygą na KEN-a20 na Ursynowie salon Stile Unico, pracuje tam pan Łukasz (nie pamietam nazwiska) zna sie gość na rzeczy. Oczywiście panie też strzyże - moja żona chodzi właśnie do niego. Pytałem, poleca.
        Piotr
    • angietka Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 25.11.11, 14:35
      Cześć,ja polecam Art Hair Studio na Wąwozowej 23, a już szczególnie pana Jakuba. Ma bardzo dobrą rękę do włosów, nawet takich jak moje - siano. Póki co jest on jedyną osobą której udało się poskromić moją szopę tak bym wyglądała oszałamiająco i jak człowiek:D
    • zzzytkaaa Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 18.12.11, 20:20
      Polecam Grzegorza z Vip Room na Wańkowicza - chodzę do niego od lat, czasami strzygłam się u Justyny - też świetnie tnie, ale Grzegorz moim zdaniem lepiej dobiera fryzurę.
      Wiec na zmiany polecam Grzegorza a na podcięcie Justynę.
      Nie wiem jak jest z farbowaniem...
      • amamutek Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 07.01.12, 17:51
        To ja też dołączę się z prośbą o namiary na dobrego fryzjera od balejażu (trudno,może nie modny ale lubię). No i żeby jeszcze dobrze obcinał a z moimi włosami niestety nie jest łatwo.Ogromna prośba piszcie imię polecanego fryzjera sam zakład to troszkę za mało.Z góry wielkie dzięki za namiary.
        • mamap Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 09.01.12, 08:56
          Salon Urody Pasaz Ursynowski 3 (na rogu bloku, blisko metra Stoklosy), p.Asia. Corka przyjezdza raz w roku do Polski i tam zawsze chodzi. Tez lubi balejaz,a ze ma b.duzo wlosow to strzyzenie nie jest latwe. Ostatnio tez byla zadowolona,a ja potwierdzam,ze wyszlo bdb.
          • adaska75 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 16.01.12, 14:35
            Ja od roku korzystam z Alter Ego na Alternatywy, zawsze u pani Gosi - musze tam dojechać, ale warto.
        • lolaona Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 06.12.12, 08:21
          ja chodzę do pani Marzeny salon ostre cięcie przy migdałowej nie jest to żadna sieciówka ceny są przystępne fajne jest to że prócz usługi dostajemy również poradę jak radzić sobie w domu itp. polecam
          • juleg Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 16.12.12, 17:11
            www.pracowniafryzur.waw.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
            Trudno tam trafić, ale warto, magiczna pracownia, z dobrą energią i fachem w rękach, to się nazywa cięcie z głową;-)
          • 1-buc lolaona - marzenko, fryzjereczko 07.01.13, 18:29
            Jestes tak glupia, ze reklamujesz sie nawet w watku o strzyzeniu psow? Nie czytasz nawet gdzie SPAMUJESZ?
            Fryzjer dla psów w Warszawie
    • britney62 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 15.05.12, 09:35
      Troszkę się pozmieniało na tym Naszym Ursynowie, ja od kilku lat korzystam i to z pełnym zadowoleniem z usług dwóch fryzjerek Pani Sylwii i Dominiki, które pracowały wcześniej przy Belgradzkiej, następnie na rogu Wąwozowej i Ken, dokładnie dwa lata temu otworzyły swój salon fryzjersko-kosmetyczny pod nazwą Ladies na Kabackim Dukcie 4 visa vie Tesco. Ja jestem zadowolona bo maja pełną oferte i też dojeżdżają do domu klienta.
    • kawkowa Pani Małgosia Strefa Urody 09.06.12, 17:17
      Ja polecam panią Małgosię ze Strefy Urody ul. Belgradzka 18.
      Świetnie strzyże. Później w domu nie trzeba wiele czasu poświęcać na ułożenie włosów po myciu. Polecam ją również do farb i balejażu
      • aneta5p Re: Pani Małgosia Strefa Urody 14.10.14, 20:17
        Polecam również Panią Anię ze strefy urody, perfekcyjne profesjonalne strzyżenie, włosy świetnie się układają
    • sabriel Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 09.06.12, 18:37
      Nie wiem gdzie jest dobry fryzjer, wiem jaki adres zdecydowanie należy omijać- Hair Max w Tesco. Niejaka Pani Larysa zrobiła mi na włosach taki kolor, że chodzę z chusteczką na głowie bo wstyd się pokazać. Na czubku przy skórze moje włosy wyglądają tak jak bym była albinoską,później przechodzą w żółtko. W poniedziałem będę u innej fryzjerki poprawiać to co ta spier..a.
      Tak więc jak chcesz sobie zaoszczędzić nerwów i mega depresji to radzę unikać ten salon.
      • gabriwola1 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 06.10.12, 21:13
        w 100% zgadzam sie z pani opinia mialam okazje byc i teraz tego zaluje!!!!!!!! kolor bym sraczkowaty? ....to malo powiedziane ...zielony...o tak zielony ..nie ma to jak isc zaplacic 200zl i wyjsc z zielonymi wlosami....pozatym syf i brud!!!!!!!! zdecydowanie nie polecam hairmaxa nikomu!!! omijajcie to miejsce szerokim łukiem!!!!!!!
    • misiunia26 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 18.06.12, 22:51
      Polecam Studio Kabaty na Wąwozowej, blisko metra. Byłam już 4 razy na strzyżeniu (długie włosy) i za każdym razem byłam bardzo bardzo zadowolona. Miła obsługa, ceny też w miarę (zwł. w porównaniu z Jean Louis David). Moja siostra robiła dekoloryzację i farbowanie i też była zadowolona. Polecam pana Marcina i panią Agnieszkę.
      • ja9996 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 27.06.12, 21:35
        Polecam Hair Artist na Mielczarskiego (uwaga, po sasiedzku - w tym samym budynku od strony Wąwozowej- jest inny salon, który chetnie "podszywa sie" pod sąsiadów) - Pani Hania, Pani Kasia ( ciemnowłosa) oraz Pan Maciek. Swietne strzyżenie, piekne refleksy. Młodzi, mili, zalezy im na klientach.
        • zzzytkaaa Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 28.12.12, 20:57
          Koleżanka bardzo chwialiła Pana Maćka.
          Chyba zdradzę mojego fryzjera...
    • 99dorota Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 01.08.12, 10:37
      Witaj,ja również szukałam dłuuugo i chyba nareszcie znalazłam . Mówię chyba bo jestem po pierwszej wizycie i już zamierzam pójść w to samo miejsce na następną ,a nigdy mi się to nie zdarzyło do tej pory .. Zawsze coś było nie tak , niby ok ale jednak nie do końca , a teraz jestem mega zadowolona (robiłam kolor + strzyżenie). Jeśli po następnej wizycie wrażenie będzie to samo polecę w 100 % . Póki co w 99 % ;-) polecam p.Sandrę (długowłosa brunetka) z salonu MANHATTAN STUDIO na Kabatach , przy Al.Ken 26,zaraz obok pizzerii Da GRASSO. Wysłałam również męża i wrócił z uśmiechem od ucha do ucha , no ale faceci są z reguły mniej wymagający hihi . Pozdawiam.Dorota
      • czesterka2121 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 14.09.12, 13:22
        Witam! Jak najbardziej dolaczam sie do pozytywnej opinii. Bylam u Pani Sandry na balleyagu i musze przyznac, ze wyszlam bardzo zadowolona. Robilam dwa kolory, ktore swietnie ze soba wspolgraja. Mam sliczne pasma ktore sa bardzo subtelne, takie jak chcialam :) robilam tez strzyzenie, na codzien nie modeluje wlosow a mimo to swietnie mi sie ukladaja. Polecam, Pani Sandra-Salon Manhattan Studio Al. Ken.
        • minimikro Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 31.10.12, 16:10
          Zachęcona Waszymi opiniami wybrałam się do P. Sandry z Manhattan Studio, niestety efekt jest dość przeciętny - kolor ładny (ale trudno zepsuć jeden kolor nakładany na prawie identyczny jeden kolor), niestety samo strzyżenie pozostawia wiele do życzenia - muszę się mocno nagimnastykować ze szczotką przy układaniu. A fryzura prosta - bob - powinna układać się łatwo bez większych nakładów pracy. Szukam dalej dobrego fryzjera. :(
          • jo-75 minimikro 06.11.12, 20:51
            ostatnio zupełnie przypadkowo trafilam do osiedlowego fryzjera. Weszłam z "duszą na ramieniu" wyszłam ja nigdy zadowlona. Co prawda to było tylko strzyżenie, albo aż, bo jeszcze żadnemu fryzjerowi nie udało się wycienować moich włosów tak jak bym chciała, natomiast ta pani zrobiła to perfekcyjnie i właściwie nie musiałam wiele się natłumaczyć o co mi chodzi :) mega rewelacja, a ja należę do naprawdę wymagających w kwestii strzyżenia włosów.
            a teraz uwaga najlepsze... za to mega zadowolenie zapłaciłam 30 zł...byłam pewna, że się przesłyszałam....

poniżej namiary:
            ANNA - Wasilkowskiego 9, tel. 693-747-059
            • minimikro Re: minimikro 04.12.12, 15:24
              Jo-75, byłam u tej pani. Zrobiłam kolor - za średnie włosy (farba i podcięcie) zapłaciłam 100 zł. Farby Artego, kolor ładny. Pani trochę powolna, ale robi dokładnie, jestem zadowolona. Stosunek ceny do jakości bardzo zadowalający. :)
            • fikander30 Re: minimikro 27.03.13, 01:15
              nie na mielczarskiego to tragedia tak mnie facetka obrzepoliła że mam siano na głowie w ogóle nie umie strzyc Mówię tu tylko o strzyżeniu.Odradzam mimo że tanio a pani bardzo miła
              Ja też umiem tak strzyc.
    • czesterka2121 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 14.09.12, 13:25
      Witam! Bylam u Pani Sandry na balleyagu i musze przyznac, ze wyszlam bardzo zadowolona. Robilam dwa kolory, ktore swietnie ze soba wspolgraja. Mam sliczne pasma ktore sa bardzo subtelne, takie jak chcialam :) robilam tez strzyzenie, na codzien nie modeluje wlosow a mimo to swietnie mi sie ukladaja. Polecam, Pani Sandra-Salon Manhattan Studio Al. Ken prawdopodobnie numer 26 .
    • kasia2461 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 07.10.12, 09:51
      Ja byłam ostatnio w salonie Ladies na kabackim dukcie,mały salon ale przyjemna atmosfera, poszłam tam ze swoim pomysłem ale jedna z pań mi doradziła inną fryzurę i to mnie mile zaskoczyło bo wyszłam z salonu bardzo zadowolona. Teraz zamówiłam wizytę do domu z braku czasu nie mam kiedy dojechać do salonu.
      joaniab napisała:

> Szukam dobrego fryzjera na Ursynowie. Znalazłam podobne wątki, ale stare- ostat
      > nie z 2009 r.
    • malczuo2pl Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 08.11.12, 09:14
      Ja znam Hr-studio, chodzi tam kilku moich znajomych i są bardzo zadowoleni. Bardzo mi się podoba fryzura po strzyżeniu pani Angeli. Podaję link do ich strony - Dobry fryzjer Ursynów :)
      • enyas Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 18.06.15, 10:05
        Dla mnie takim salonem bez dwóch zdań jest Hr-studio.Ja chodzę np.do p.Natalii i cieszę się,że do niej trafiam.Dobrała mi piękny karmelowy kolor i teraz przestałam być mdła w swoim wcześniejszym blond wcieleniu.Efekt jest niesamowity a to przekłada się na serię komplementów którymi obsypują mnie znajomi i nieznajomi także :) Moja znajoma chodzi do p.Krzysztofa i to ona poleciła mi ten salon.Nie ma to jak poczta pantoflowa...sprawdziłam wiec mogę polecić ten salon z czystym sumieniem.
    • lolaona Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 06.12.12, 08:10
      ja polecam panią Marzenkę z ostrego cięcia na Natolinie :)
    • myrianei Pani Agnieszka ze Studio Kabaty? 21.03.13, 11:31
      Podobno Pani Agnieszka ze Studio Kabaty już tam nie pracuje :( ktoś może wie czy przeniosła się gdzieś indziej?
      • agnieszkafryzjer Re: Pani Agnieszka ze Studio Kabaty? 10.07.13, 15:52
        Zapraszam do nowego salonu fryzjerskiego ul. Wąwozowa 4 lok.h12 Agnieszka fryzjer.
    • ancymon123 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 22.03.13, 15:56

Polecam Salonik na Lasku Brzozowym 1 - p. Marek super, p. Magda też niezła.
    • kasia2461 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 23.03.13, 07:51
      Zajrzyj do salonu fryzjerskiego Ladies mają tam teraz farbowanie i Pielęgnację Eco. Blisko metra kabaty
      • jo-75 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 27.03.13, 06:20
        Ja natomiast polecam bezapelacyjnie :)
        poniżej namiary:
        ANNA - Wasilkowskiego 9, tel. 693-747-059
    • roma-1978 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 19.04.13, 15:11
      baaardzo polecam pania Magdę z Atelier Rene, ul. Arctowskiego 28, tel. 644-06-41
      profeska!!!
      • jasnecappucino Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 21.04.13, 11:07
        Bez jaj ten wątek to jedna wielka kryporeklama, siedzą sami fryzjerzy i sami siebie zachwalają, jeszcze telefony do siebie podają.
    • zamowwizyte Fryzjer na portalu www.zamowwizyte.pl 25.04.14, 11:08
      Polecam wejście na portal www.zamowwizyte.pl. Można znaleźć fryzjerów w całej Polsce i umówić się on-line! Nie trzeba dzwonić i dopytywać o wolne terminy. Rezerwacja zajmuje tylko chwilę.
      • palea Re: Fryzjer na portalu www.zamowwizyte.pl 22.06.15, 11:21
        Witam,
        Poszukuję dobrego fryzjera na Ursynowie - Natolinie / Kabatach, kogo polecacie na strzyżenie długich włosów?
        Marketingowcom-fryzjerom uprzejmie dziękuję i proszeę o niereklamowanie się :)
        • agatalorenc Re: Fryzjer na portalu www.zamowwizyte.pl 26.07.15, 13:54
          Ja chodziłam do Kamila z Art of true hairdressing, ale mówił że przenosi się gdzieś na stanowisko. Nie ma mnie w polsce dobre pól roku ale gdzieś na pewno znajdziesz go w internecie. Jak dla mniej najlepszy fryzjer u jakiego byłam.
    • areck Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 04.03.16, 15:32
      Pozdrawiamy spamerkę, pierwszy post po założeniu konta.
    • tibvopo Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 29.04.17, 17:03
      Widać, że salonów fryzjerskich na Ursynowie jest spory deficyt, skoro dodaję już trzeci taki komentarz. Poleam salonalterego.pl/salon-fryzjerski-ursynow/ przy ul. Alternatywy 4/2.
    • drycki80 Re: Dobry fryzjer na Ursynowie 29.01.19, 17:05
      Konsekwentnie polecam Barber Małe Gentlemen na Wąwozowej (byłem kilka razy i zawsze wyszedłem zadowolony) - gentleman.waw.pl albo Studio Fryzur JS na rogu Jeżewskiego i Wańkowicza (moja dziewczyna jest bardzo zadowolona z tego nowego salonu) - studiofryzurjs.wixsite.com/kabaty. Mozna sprawdzic w Booksach ale ciezko sie w nich dowiedziec ktory salon jest naprawde dobry.
    • Gość: Lala Re: Dobry fryzjer na Ursynowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.21, 15:33
      Mogę polecić do którego NIE WARTO iść: Fryzjer "Anna" na Jana Wasilkowskiego 9.
      Niestety fryzjerka Anna zepsuła moją nową bluzkę zachlapawszy całe plecy niezmywalną farbą, ponieważ korzysta z nieszczelnych narzut. Najpierw przyznała że to tak, nieumyślnie zachlapała mnie, ale oznajmiła że nie ponosi za to odpowiedzialności. Na moje żądanie częściowego zwrotu pieniędzy za zepsutą bluzkę (miałam paragon, została kupiona trzy dni przed tym) powiedziała że „nie będzie płacić za ciuchy". I dodała że na przyszłość nie mam zakładać do fryzjera ubrań, które szkoda by było pobrudzić. Zasugerowałam że mogłaby zrekompensować moją stratę zniżkę na kolejne usługi u niej, na co usłyszałam że ona „nie będzie robić gratis”. uważam że można było to załatwić bardziej po ludzku i kulturalnie. Nie straciłaby pani Anna za dużo jakby zaproponowała mnie upust na kilka kolejnych wizyt, a zyskałaby stałą klientkę, a właśnie na takich klientkach jak mówiła mi podczas usługi najbardziej jej zależy. Widocznie jednak nie zależy na żadnych.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka