Dodaj do ulubionych

A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny)

21.05.13, 23:08
Mam niestety od jakiegoś czasu problem z wrastającym paznokciem u dużego palca u nogi. Trzykrotnie byłam u chirurga na wycinaniu i "plastyce wała paznokciowego" - co samo w sobie było koszmarne - ohydnie nieprzyjemne znieczulenie, ból jak znieczulenie zejdzie, szwy, kilka dni zwolnienia (noga boli nawet przy oddychaniu i patrzeniu na paluch , a wielgaśny opatrunek sprawia ze nie da się włożyć stopy nawet do sandała męża o numerze 46 :) .
Niestety problem powraca (a jak zacznie się coś dziać to błyskawicznie - czasem nawet w ciągu kilku godzin pojawia się opuchlizna i ból) - a niestety interwencje chirurgiczne nic nie dają :(.
Słyszałam że może w takich sytuacjach pomóc podolog - tamponuje się paznokieć, zakłada klamry etc.
Nie mam kompletnie doświadczenia w tym temacie - chciałabym pójść do dobrego gabinetu (i własnie żeby był tam ktoś o specjalizacji : podologia a nie kosmetyczka która robi pedicure) .
Wpisujac w google pojawiają się wyniki gabinetów na Kabatach, Natolinie i Ursynowie ale może ktoś z was może któryś z nich polecić (cena własciwie nie gra roli - chodzi mi tylko o dostep do naprawdę fachowca t\w tej dziedzinie).
Z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • edyta_bo Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 23.05.13, 21:38
      www.podologia.warszawa.pl/kontakt.html
      Osobiście nie byłam, ale słyszałam dobre opinie. I nie jest to co prawda Ursynów, ale niedaleko.
    • ilona414 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 03.06.13, 12:23
      Ja mogę polecić Panią podolog, która przyjmuję w gabinecie Medi'Sante na ul. Widok. Pani jest rewelacyjna w tym, co robi. Ja również długi czas męczyłam się z wrastającymi paznokciami i dopiero tam uzyskałam profesjonalną pomoc. Przed zabiegiem jest oczywiście konsultacja podczas, której Pani objaśnia jak będzie przebiegać leczenie. Nosiłam przez kilka tygodni klamry i teraz mam naprawdę bardzo ładne paznokcie.
      • lulu2011 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 12.07.13, 07:43
        Również polecam Panią podolog z ul. Widok. Od kliku lat choruję na cukrzycę i mam problemy z tzw " stopą cukrzycową" Leczę się u tej Pani od listopada, jestem bardzo zadowolona dzięki niej zapomniałam o problemach ze stopami. podaje namiary www.leczeniestop.com.pl
        • malin00 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 25.11.13, 13:25
          lulu2011 i ilona414 czy mówicie o tej samej Pani? Bo wygląda to na dwa różne gabinety pod tym samym adresem? Widok 10.
    • molik28 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 12.07.13, 11:25
      Moja koleżanka poleca: Centrum Podologii na ul. Słowiczej 1. Chodzi tam z córką, ktora ma problemy z wrastającymi paznokciami. Nie znam sie na tym, ale lekarka coś tam zrobiła z jednym i juz nie ma problemu, teraz walczą z paznokciem u drugiej stopy.
    • anul-a89 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 19.02.14, 02:16
      Ja również odwiedziłam kilkakrotnie gabinety chirurgiczne...zakończyło się to bez widocznych rezultatów. Chciałabym polecić osobom, które zmagają się z tym bolesnym problemem metodę kostką arkady. W moim przypadku była rewelacyjnym rozwiązaniem. Tak jak po wycinaniu przez wiele dni nie mogłam chodzić, a rehabilitacja zakończyła się fiaskiem, ponieważ problem powrócił, tak po zabiegu kostką można normalnie funkcjonować! Zabieg jest bezinwazyjny, prosty i przynosi natychmiastową ulgę. Polecam specjalistów z gabinetu Libramax w Warszawie. Bardzo mi pomogli. Ich nowoczesny sposób leczenia tego problemu to prawdziwy przełom.
      • zulus1111 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 19.02.14, 14:00
        A jaki jest koszt takiego zabiegu, bo niestety na stronie Libramax-u nigdzie nie widzę cennika?
        • anul-a89 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 20.02.14, 01:06
          to trzeba do nich zadzwonić, ponieważ to zależy od stanu w jakim jest lub są paznokcie oraz od ilości, więc nie chcę strzelać w ciemno. na stronie jest podany telefon
          • anul-a89 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 20.02.14, 01:07
            prosze dla ułatwienia;) +48 690 014 000
            anul-a89 napisał(a):

> to trzeba do nich zadzwonić, ponieważ to zależy od stanu w jakim jest lub są pa
            > znokcie oraz od ilości, więc nie chcę strzelać w ciemno. na stronie jest podany
            > telefon
            • twojapodologia.pl Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 04.03.14, 15:41
              Zapraszam do poznawania polskiej podologii :-)
    • borat.g Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 06.03.14, 23:26
      Miałem ten sam problem:)Męczyłem sie prawie rok i w końcu mój ortopeda polecił mi założenie klamry u podologa.Jestem bardzo zadowolony z podologa który przyjmuje w przychodni Provital(Saska Kępa)Problem mam z głowy:)
    • hatewka Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 30.03.14, 20:14
      Naprawdę dobry podolog znajduje się kawałek dalej - na Targówku. Jest gabinet podologiczny będący częścią Poradni Chorób Stopy, to dosyć znana przychodnia, przyjmują w niej specjaliści, którzy wypowiadają się często w TV i radiu, więc naprawdę znają się na wszystkim, co ze stopami związane.
      • kaaalonia Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 09.04.14, 13:55
        Ja z moimi paznokciami obeszłam chyba z pół Warszawy, wiecznie wrastające, ropiały ból masakryczny. Żeby kupić buty w których by nie bolały mnie palce to na prawdę musiałam się naszukać. Ale jakiś czas temu trafiłam do pani Dorotki z jednego salonu na Targówku i jestem zachwycona. Byłam u niej juz 2 razy i widze diametralna różnice, nawet obcasy mogę nosić. Nie pamiętam nazwy tego salonu ale mogę podać numer 513 513 035. Jakby ktoś dzwonił to prosze sie powoływac na Panią Dorote bo chyba tylko ona tam jest podoloszką. Na prawde polecam :)
    • andrzej_c1964 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 06.07.14, 01:34
      Ja od dawna korzystam z usług pani Magdy w przychodni na Spiskiej (Ochota). Z moimi paznokciami odwiedziłem już kosmetyczki, chirurgów, dermatologów, aż trafiłem do Podogabinetu i dzieki klamrom mam normalne życie. Zdecydowanie polecam. Pani podolog jest kompetentna, doświadczona, a przy tym niesamowicie miła, co też jest ważne przy takich problemach.

PS. Miejsce sprawdzone też przez żonę.
    • just_yna_s Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 09.02.15, 11:54
      hej, mogę polecić Panią Karolinę ze "Spearside", która jest specjalistką nie tylko od podologii ale też od Kostki Arkady. miałam podobny problem z wrastaniem i po kilku wizytach u chirurgów szukałam czegoś innego mniej inwazyjnego a przede wszystkim chodziło o to by uniknąć kilku dni spędzonych w domu na rekonwalescencje. Pani Karolina bardzo miła i profesjonalna i z zabiegu jestem bardzo zadowolona no i przede wszystkim mam paznokieć który nie boli i ładnie wygląda. gorąco polecam!!! naprawdę warto!
      • wf16808 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 28.03.15, 10:58
        Widzę że mój problem nie jest odosobniony.Długo borykałem się z bólem wrastającego paznokci i wizyty w gabinetach w których zostawiałem za każdym razem sporo kasy, nie przynosiły rezultatu, aż do chwili kiedy żona z pracy przyniosła kontakt do p.KASI z gabinetu na tyłach Nowego Światu (chyba Gałczyńskiego) Po kilku wizytach dochodzę do wniosku, że ma ona czarodziejską moc dogadywania się z tą skostniałą tkanką bo zaczęły rosnąć do przodu a nie jak do tej pory do dołu. Ponadto zaczęła przyjmować w swoim gabinecie gdzie jest kameralna atmosfera i sporo taniej. Jest tak przemiłą kobietą, że pomimo braku dolegliwości zapisuje się profilaktycznie na przegląd bo można się tam wygadać i zawsze coś sensownie doradzi.
    • nasenna Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 27.04.15, 23:33
      Bardzo, bardzo mocno polecam panią Kasię z ul. Widok - świetna specjalistka!
      www.leczeniestop.waw.pl/o-mnie.html
    • mpoz0 Podolog 25.07.15, 18:18
      Jak mogę kogoś polecić to Panią Klaudię. Ma świetny gabinet, bardzo kameralny na Saskiej kępie. Naprawdę warto się przejść, do tego jest wyśmienitym specjalistą. Zostawiam kontakt poniżej
      Podolog Saska Kępa
    • bjasinski21 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 01.09.15, 01:00
      Ja zdecydowanie polecam Panią Klaudię Danych i jej gabinet podologiczny na saskiej kępie:
      www.klinikazdrowychstop.com/
      Byłem i z czystym sercem wszystkim polecam :)
      • cpt1 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 11.09.15, 15:36
        Ja z dziecmi chodze do podologa przyjmującego w białym nowym bloku na przeciwko bazarku "na dołku". Jestesmy bardzo zadowoleni.
      • asiapro1 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 25.10.15, 19:03
        Tak, potwierdzam w 100%. Męczyłyśmy się z wrastającym paznokciem córki prze bardzo długi czas. Trzy wizyty u Pani Klaudii Danych i paznokieć wygląda ekstra. Polecam gabinet Pani Klaudii.
    • zadowolona0 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 12.11.15, 13:08
      Ja na ursynowie chodzę do podologa na ul. Migdałowej 10. Pani podolog bardzo dobrze zajęła się moimi stopami. Miałam problem z wrastającym paznokciem i odciskami. Moje problemy zniknęły już po kilku wizytach. Polecam
    • mamproblemzestopami Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 26.04.16, 12:59
      Witam! A czy ktoś miał problem nie dość, że z wrastającymi paznokciami, to jeszcze z grzybicą paznokci?
      Tułam się po lekarzach na NFZ od miesięcy i problem nie znika. Wręcz pogłębia się. Dlatego mam w planach odwiedzić podologa. Lecz w którym gabinecie otrzymam długo wyczekiwaną pomoc?
      • wf16808 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 30.06.16, 18:20
        Mnie pomogła p.Kasia mająca swój gabinet na Grochowie niedaleko szpitala na Szaserów. Kilka wizyt i zapomniałem co to ból przy chdzeniu. Teraz kontrolnie umawiam sie co jakis czas żeby problem nie wrócił. Ma chyba stronę zabiegi-podologiczne.pl ale widziałem ostatnio ogłoszenie na OLX. Polecam i pozdrawiam
    • areck Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 01.09.17, 10:13
      Zawodowy spamer
      forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=milena.wielicka&title=&forum=
    • mamiszon73 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 14.09.17, 18:10
      A ja mogę zaproponować wizytę w gabinecie kosmetycznym DANA, do Pani Renaty. Mistrzyni świata jeśli chodzi o stopy. WIELOLETNIE doświadczenie załatwia temat. Po wizycie można fruwać, a nie chodzić. Tel.: 22 644 33 03.
    • revivalclinic Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 28.11.17, 17:48
      Polecam Revival Clinic w miasteczku wilanów: www.revivalclinic.pl/oferta/podologia
      • ewawzywa07 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 04.03.18, 15:49
        Nie wiem, nie mam dobrego zdania o nich. A do tego niepunktualni.
    • aniteka7 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 27.02.18, 22:27
      Na Migdałowej w Warszawie mają naprawdę super specjalistów podologów. Miałam tam robioną plastykę wałów paznokciowych i bardzo sobe chwalę zarówno sam zabieg jak i jego rezultaty.
    • areck Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 02.03.18, 13:41
      Aha...
      forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=szarak2017&title=&forum=
    • arowana1444 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 03.04.18, 18:37
      Na Migdałowej mają rewelacyjnych podologów. Z moim wrastającym paznokciem uporali się raz dwa. Miałam zakładane takie specjalne klamry korygujące wzrost paznokcia i dzięki nim pozbyłam się problemu.
    • timetotalk Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 03.04.18, 21:26
      Ja w Warszawie polecam Panią Oliwię Wachnicką. Prowadzi Centrum Podologiczno Medyczne. Bardzo nowoczesny gabinet i miły personel. Można sie umówić tutaj dermapes.pl/
      • borynkowa Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 31.05.18, 22:57
        osobiście polecam ci panią Joannę Kowalewską przyjmuje w Gabinecie Zdrowej Stopy- Sady żoliborskie, rewelacyjna jest zdrowe-stopy.waw.pl/
        • areck Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 06.06.18, 09:44
          Załamka
          forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=borynkowa&title=&forum=
      • areck Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 06.06.18, 09:45
        forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=timetotalk&title=&forum=
      • boraczynska Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 26.01.19, 10:45
        Bardzo dobra jest pani Joanna Kowalewska, przyjmuje w Gabinecie Zdrowej Stropy - Sady żoliborskie. pomogła mi nie raz z odciskami czy wrastającym paznokciem
    • robakon Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 30.05.18, 11:35
      JEŚLI PODOLOG TO TYLKO podologia.rzeszow.pl/ PAN PIOTR UPRZEJMY MIŁY I WIE CO ROBI NIC MNIE NIE BOLAŁO I NIE BOLI MAM TERAZ NORMALNE PAZNOKCIE
      • areck Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 06.06.18, 09:42
        5 gr za wpis?
        forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=robakon&title=&forum=
        • robakon Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 08.06.18, 10:17
          nie, polecam podologa, który zna się na rzeczy, bo niejednokrotnie miałem problemy z paznokciami tak samo jak moi znajomi którzy niby jeździli po specjalistach a wyszło jak wyszło... nie sprawia mi przyjemości ludzkie cierpienie i jeśli mogę się przyczynić do pozbycia problemów z naprawdę nieprzyjemnymi rzeczami jakimi są chociazby wrastajce paznokcie to dlaczego nie mam tego zrobic....
    • areck Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 06.06.18, 09:43
      No co za spamer...
      forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=derbinowka&title=&forum=
    • robakon Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 08.06.18, 10:15
      jeśli mam polecać, to Pan Piotr Bielawski w Rzeszowie robi genialną robotę, pozbył się mojego uciążliwego problemu z wrastającym paznokciem a dodatkowo jest bardzo miły no i poszło bezboleśnie
    • Gość: bezproblemowa Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.18, 10:47
      W Tarnowie polecam Instytut Podologiczny i w szczególności Panią Adrianę, świetny specjalista
      • eri22 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) 05.12.18, 17:42
        nie polecam tzw kostek arkada
      • Gość: Zofia1 Re: A ja zapytam o podologa (gab. podologiczny) IP: *.24.117.68.ipv4.supernova.orange.pl 31.01.21, 14:38
        W Warszawie jestem stała klientka gabinetu LenS Podolog prowadzony przez Panią Milenę niesamowita specjalistkę która usuwa skutki ale również dba aby problemy stóp nie nawracały. www.lenspodolog.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka