kasiasobczyk12 07.07.19, 22:58 Cześć, jakie polecacie przedszkola prywatne w Józefosławiu? Moim znajomi polecali Pomarańczową Ciuchcię, ale w sumie jeszcze nie wiem co wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenamrta Re: Przedszkole prywatne Józefosław 07.07.19, 23:09 No ja polecę ciuchcię. Też nie tak, że wszystko było idealnie, ale dyrekcja jak i cała kadra sprawnie reagują na uwagi / prośby... Do tego bardzo dobrze przemyślana integracja, którą warto zainteresować się już w wakacje, dodatkowy program wyjazdów, etc. Nie ma potem problemu z pierwszym dniem w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
areck Re: Przedszkole prywatne Józefosław 08.07.19, 15:09 Dwa konta zakładać żeby reklamę wrzucić... no, no... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaantka89 Re: Przedszkole prywatne Józefosław 29.07.19, 12:00 Mogę spokojnie polecić to przedszkole, poleciła mi go znajoma i się nie zawiodłam. Pozytywna kadra i w zasadzie same plusy. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_mat Re: Przedszkole prywatne Józefosław 10.01.20, 17:46 Też polecam ciuchcie, moje dziecko chodzi od wrzesnia i jestem zadowolna. Odpowiedz Link Zgłoś
juliawlaczyk133 Re: Przedszkole prywatne Józefosław 28.02.20, 10:48 Tak przedszkole jest bardzo fajne. Warto zapoznać się z ofertą Odpowiedz Link Zgłoś