Gość: rat IP: *.acn.waw.pl 16.06.05, 09:10 Palant sylvio znów dorwał się do kompa i zaczyna od rana odświeżać swoje gó..ane wątki. Sylvio śmierdzi na forum od ciebie, wypad stąd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvio1970 Re: Palant sylvio znów dorwał się do kompa 16.06.05, 09:11 Gość portalu: rat napisał(a): > Palant sylvio znów dorwał się do kompa i zaczyna od rana odświeżać swoje > gó..ane wątki. Sylvio śmierdzi na forum od ciebie, wypad stąd równie miło znowu cię widzieć rat. jesteś chodzącą legenda mojej galerii dziwactw i osobliwości Ursynowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: Palant sylvio znów dorwał się do kompa IP: *.acn.waw.pl 16.06.05, 09:20 silvio1970 napisał: > równie miło znowu cię widzieć rat. jesteś chodzącą legenda mojej galerii > dziwactw i osobliwości Ursynowa sorry to nie ja latam po Ursynowie z paralizatorem w ręku i gołą dupą Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Palant sylvio znów dorwał się do kompa 16.06.05, 09:28 > sorry to nie ja latam po Ursynowie z paralizatorem w ręku i gołą dupą a o już nie moja wina że pan happeningu nie rozumiesz. zresztą nie podejrzeałem waść o to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: Palant sylvio znów dorwał się do kompa IP: *.acn.waw.pl 16.06.05, 09:35 happening też robi mój sąsiad jak wraca pijany do domu a happenig w Twoim wydaniu to atak na właścicieli psów z paralizatorem w ręku Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Palant sylvio znów dorwał się do kompa 16.06.05, 09:42 > happenig w Twoim wydaniu to atak na właścicieli psów z paralizatorem w ręku wirtualnie rat, wirtualnie. na tym polega jego wyrafinowanie. ale to ten poziom subtelności którego twoje zaropiale oczka nie dostrzegają. przy okazji, malo ciekawie na tym twoim forum. czy to jest ta alternatywa? Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Palant sylvio znów dorwał się do kompa 16.06.05, 09:42 Rat - nie karmimy trolla :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Palant sylvio znów dorwał się do kompa 16.06.05, 09:43 lewe_oko napisała: > Rat - nie karmimy trolla :-) lepiej pilnuj drzewek czy planowo schną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: Palant sylvio znów dorwał się do kompa IP: *.acn.waw.pl 16.06.05, 09:37 to jest inny przykład Twoich happeningów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=25232594&a=25251792 Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Palant sylvio znów dorwał się do kompa 16.06.05, 09:43 Gość portalu: rat napisał(a): > to jest inny przykład Twoich happeningów: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=25232594&a=25251792 jak kula w płot ślepcze. to nie ja pisałem ale kolejny z grona moich szanownych oponentów. Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Palant sylvio znów dorwał się do kompa 16.06.05, 10:10 Rat :) Odpuść...pisząc dajesz mu satysfakcję,on się tym karmi. Pomysl jak by to było fajnie, gdyby nikt na jego posty nie odpowiadał a jego wypowiedzi ignorował. Szkoda czasu i nerwów na jałowe dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Silvio a nie Sylwio 16.06.05, 10:25 > Pomysl jak by to było fajnie, gdyby nikt na jego posty nie odpowiadał > a jego wypowiedzi ignorował. to po pierwsze, chociaż wymaganie od was podstaw szacunku jest i tak wielkim wyzwaniem dla intelektu. po drugie: bardzo mi będzie miło jeśli zignoruje mnie cała wasza galeria dziwactw i osobliwości, bo nie mam żadnyh watpliwości że poruszane przez mnie tamaty zawsze wzbudzą zainteresowanie kilku osób. Odpowiedz Link Zgłoś