Dodaj do ulubionych

przedszkole ul. Hirszfelda

04.04.07, 13:00
Proszę o opinie na temat przedszkola na ul. Hirszfelda
Obserwuj wątek
    • gumitex Re: przedszkole ul. Hirszfelda 05.04.07, 17:34
      Przedszkole jest Ok. Przystosowane do przestrzegania diety u dzieci
      alergicznych. Ciekawy program wycieczek, koncertów itp. Dobre warunki - duże
      sale, fajny zielony plac zabaw. Jest logopeda, psycholog itp. Dużo zajęć
      dodatkowych, odpłatnych ok. 20-30 zł miesięcznie. Ale wszystko zależy od pań.
      Mój syn trafił średnio - jedna pani jest fajna, a druga niezbyt - zmieniają się
      w ciągu dnia. Niestety słaby tam jest dojazd - Hirszfelda to wąska alejka wśród
      bloków, daleko od metra. Więcej możesz znaleźć na forum
      edziecko.pl/przedszkola. Zresztą termin zapisów już minął, a tam do 3-latków
      było ponad 60 chętnych (na 26 miejsc).
    • edyska78 Re: przedszkole ul. Hirszfelda 12.04.07, 21:55
      Witaj, mój syn obecnie jest w "Zerówce",. Moim zdaniem jest to przedszkole
      które spokojnie może konkurować z prywatnymi przedszkolami. Moje dziecko jest
      smutne gdy w sobotę nie może pójść do przedszkola. Dużą rolę napewno dgrywają
      panie nauczycielki ich grupy, Pani Grażynka i Pani Ania Kwiatkowska. Od
      września będa miały najmłodszą grypę, gdyż dzieciaki wraz z nauczycielkami
      przechodzą do nastepnych grup. Zerwóka odejdzie w zwiazku z czym Pani Ania i
      Pani Grażynka "dostaną" nową grypę. Pani wkładają bardzo duzo serca w swoją
      pracę, do każdego dziecka podchodza bardzo indywidualnie. Jeśli któreś z nich
      ma jakieś zaległości poświęcaja mu wiecej czasu. Przedszkole przestrzega diet
      dzieci, rzeba wypełnić tylko deklarację i dołączyc zaświadczenie lekarsie o
      alergii dziecka.Organizowane sa koncerty wiosenny, zimowy, jesienny i
      letni.Ogromną rolę odgrywa napewno aktywność Pani Dyrektor. Jest to kobieta z
      pasją i chyba kocha robić to co robi. Bardo dba o przedszkole i
      dzieciaki.Przedszkole ma duży ogród, czyściutke i wyremontowane sale i toalety.
      Naprawdę polecam!!!Fakt ze jest troszkę droższe od pozostałych przedszkoli
      (dzienna stawka zywieniowa 7 zł.). Moje dziecko uczęszcza w zasadzie na
      wszystkie dodatkowe zajęcia i miesięcznie za przedszkole płacę ok. 395 zł.
      Gorąco polecam!!! Życzę oby dziecko zostało przyjęte. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka