kornelia24 04.04.07, 13:00 Proszę o opinie na temat przedszkola na ul. Hirszfelda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumitex Re: przedszkole ul. Hirszfelda 05.04.07, 17:34 Przedszkole jest Ok. Przystosowane do przestrzegania diety u dzieci alergicznych. Ciekawy program wycieczek, koncertów itp. Dobre warunki - duże sale, fajny zielony plac zabaw. Jest logopeda, psycholog itp. Dużo zajęć dodatkowych, odpłatnych ok. 20-30 zł miesięcznie. Ale wszystko zależy od pań. Mój syn trafił średnio - jedna pani jest fajna, a druga niezbyt - zmieniają się w ciągu dnia. Niestety słaby tam jest dojazd - Hirszfelda to wąska alejka wśród bloków, daleko od metra. Więcej możesz znaleźć na forum edziecko.pl/przedszkola. Zresztą termin zapisów już minął, a tam do 3-latków było ponad 60 chętnych (na 26 miejsc). Odpowiedz Link Zgłoś
edyska78 Re: przedszkole ul. Hirszfelda 12.04.07, 21:55 Witaj, mój syn obecnie jest w "Zerówce",. Moim zdaniem jest to przedszkole które spokojnie może konkurować z prywatnymi przedszkolami. Moje dziecko jest smutne gdy w sobotę nie może pójść do przedszkola. Dużą rolę napewno dgrywają panie nauczycielki ich grupy, Pani Grażynka i Pani Ania Kwiatkowska. Od września będa miały najmłodszą grypę, gdyż dzieciaki wraz z nauczycielkami przechodzą do nastepnych grup. Zerwóka odejdzie w zwiazku z czym Pani Ania i Pani Grażynka "dostaną" nową grypę. Pani wkładają bardzo duzo serca w swoją pracę, do każdego dziecka podchodza bardzo indywidualnie. Jeśli któreś z nich ma jakieś zaległości poświęcaja mu wiecej czasu. Przedszkole przestrzega diet dzieci, rzeba wypełnić tylko deklarację i dołączyc zaświadczenie lekarsie o alergii dziecka.Organizowane sa koncerty wiosenny, zimowy, jesienny i letni.Ogromną rolę odgrywa napewno aktywność Pani Dyrektor. Jest to kobieta z pasją i chyba kocha robić to co robi. Bardo dba o przedszkole i dzieciaki.Przedszkole ma duży ogród, czyściutke i wyremontowane sale i toalety. Naprawdę polecam!!!Fakt ze jest troszkę droższe od pozostałych przedszkoli (dzienna stawka zywieniowa 7 zł.). Moje dziecko uczęszcza w zasadzie na wszystkie dodatkowe zajęcia i miesięcznie za przedszkole płacę ok. 395 zł. Gorąco polecam!!! Życzę oby dziecko zostało przyjęte. :) Odpowiedz Link Zgłoś