Dodaj do ulubionych

Peja przeprasza: nie miałem złych intencji

17.09.09, 14:11
Trochę za późno, panie "artysto". Trzeba było łbem ruszyć trochę wcześniej.
Mam nadzieję, że pójdziesz siedzieć, "artysto". Należy ci się.
Obserwuj wątek
    • Gość: ua Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.09, 14:11
      to teraz dopiero na ciote wyszedl. ale mi gangster najpierw na 15sto
      latka nasyla karkow a potem jeszcze za to przeprasza jak paniena
      jakas. doprawdy gangsta z niego nie ma co.
      • laksmana O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich... 17.09.09, 14:53
        ...poza pobitym chłopakiem.
        • zxcg [...] 17.09.09, 14:59
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • laksmana Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 17.09.09, 15:01
            No tak, powinien jeszcze pokryć straty moralne, za pokazanie Peji faka.
            Podobno chłopak zrobił obdukcję - zdrowemu lekarz by jej nie wystawił.

zxcg napisał:

> Przeciez w tym artykule jest napisane że 15 latkowi nic poważnego się
            > nie stało. Więc po co robi z siebie skrzywdzoną ofiarę???
            >
            > www.tvn24.pl/-1,1619776,0,1,machali-rekami--a-on-pokazywal-srodkowy-palec,wiadomosc.html
            • Gość: Tomala ZG Wiecie ci z nim zrobić. A do mieszkańców ZG... IP: *.tpn.ceron.pl 17.09.09, 15:15
              Do prokuratury: WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ. Ten penja i tak nic na tym
              świecie po sobie nie zostawi, jest co najwyżej dwudniową sensacją w
              gazecie i spranym napisem na chińskim podkoszulku. A tylko gorszy
              małolatów. Niech się tylko nie skończy na gadaniu. Koniec i kropka.

Do mieszkańców mojego miasta - tych krewkich oprawców i wszystkich,
              którzy powtarzali i śpiewali za swoim idolem lub z boku patrząc na
              rzeź chłopaka. Jak można pobić w 10 osób 15-letniego dzieciaka? Jak
              można SWOJEGO pobić bo nic nie warty "wódz" z pyrlandii kazał??? Jak
              można było na to patrzeć? Założe się, że większość z tych, którzy
              tam stali, za paręnaście godzin śpiewało o magii Falubazu i
              najlepszych kibicach w Polsce. Do was to piszę, żałosna bando
              weekendowych przebierańców w szalikach, bez pojęcia o patriotyźmie i
              ortografii. Jesteście większymi debilami niż ten bezmózg,
              wywindowany na scenę na potrzeby dennej ale licznej grupy muzycznych
              odbiorców-analfabetów w wieku nastu lat, którzy zapewnią jakiś tam
              zysk. Wychowany w poznańskim rynsztoku, jakich wiele w Polsce,
              szmaciarz, który nigdy będzie normalny. Ale wy? Dlaczego? W sobotę
              pokazaliście zielonogórskie tchórzostwo. Rozpatrzując w kategorii
              prawa buszu, jeśli ktoś naprawdę zasłużył na lincz to jest to tych
              dziesięciu-jedenastu idiotów "silnych w grupie" i psychopata na
              scenie, którego po pierwszych słowach w stronę małolata trzeba było
              wyzwać i przepędzić z miasta a nie bić swojego chłopaka. Ale
              zabrakło odwagi i oleju w głowie, tchórze i kretyni...
              • krycha_z_gazowni Re: Wiecie ci z nim zrobić. A do mieszkańców ZG.. 17.09.09, 17:45

Trzoda.
                Szkod slow.
                • Gość: ortograf? samemu Pei. Występek Peji - to w końcu jak ??? IP: 81.219.70.* 18.09.09, 09:55
                  samemu Pei. Występek Peji ?
              • Gość: tak tak tak Re: Wiecie ci z nim zrobić. A do mieszkańców ZG.. IP: *.wasilkow.net 17.09.09, 17:47
                Jedna z najpiękniejszych odpowiedzi,jaką przytrafiło mi sie
                przeczytać w Internecie.Jeżeli mogę to podpiszę sie pod ty co
                napisałeś.Właśnie tak.Dzięki ,że sa tacy ludzie jak Ty.
              • ba.zach Re: Wiecie ci z nim zrobić. A do mieszkańców ZG.. 23.09.09, 12:21
                Nic dodać ,nic ująć. Takich "wielkich artystów od siedmiu boleści" jest
                więcej.Myślą,że stoją ponad prawem.Żenada.
            • Gość: Piter Co taki Peja wrażliwy na faki? czyżby był święty IP: 195.216.123.* 17.09.09, 16:55
              Koleś buduje swoją legendę bluzgając jak popadnie ,więc nagle się
              wzruszył że ktoś z tłumu mu palec pokazał? Nie przeprosił ofiary
              tego incydentu ,a nagranie filmowe zaprzecza jego słowom że nie było
              to zamierzone. Teraz będzie miał mokro w gaciach gdy pogada z
              prokuratorem czego mu życzę. Niech to będzie ostrzeżeniem dla innych
              pseudo-artystów nabijajacych kasę na wciskaniu młodzieży swojego
              shitu
        • zxcg Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 17.09.09, 15:21
          Tyle że ten smarkacz sam prowokował więc niech nie robi z siebie
          niewinnej ofiary
          • laksmana Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 17.09.09, 15:22
            A nie uważasz, że kara była niewspółmierna do winy?

zxcg napisał:

> Tyle że ten smarkacz sam prowokował więc niech nie robi z siebie
            > niewinnej ofiary
            • zxcg Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 17.09.09, 15:27
              Owszem była. Ale nie zmienia to tego że piętnastolatek był prowodyrem
              zajścia a Peja tylko osobą sprowokowaną
              • laksmana Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 17.09.09, 15:44
                Ale fakt, ża faka pokazał dzieciak, a Peja to stary koń, coś jednak zmienia.
                Kazałbyś dzieciom w przedszkolu pobić kolegę, po pokazał Ci język?

zxcg napisał:

> Owszem była. Ale nie zmienia to tego że piętnastolatek był prowodyrem
                > zajścia a Peja tylko osobą sprowokowaną
                • zxcg Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 17.09.09, 15:58
                  Dlatego ja nie twierdzę że Peja zachował się rozsądnie powinien byc
                  bardziej opanowany.

Drażni mnie jedynie zachowanie mediów które robią z młodego prowodyra
                  "niewinną ofiarę" "złego" Peji. Nie umiał się kulturalnie zachować i
                  spotkał się z nieprzyjemnymi konsekwencjami. Więc niech teraz skarży
                  się mediom i policji.
                  • zxcg Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 17.09.09, 16:05
                    Oczywiście miało być: Więc niech teraz nie skarży się mediom i
                    policji.
                    • Gość: wroclawiak Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.09, 16:20
                      Echh ten Peja.. gdyby tak tez tylko "faka" pokazal - trafilby swoj
                      na swego.. ale nie.. Peja.. naslal kolegow z piaskownicy, twardziel
                      jest, nie?

Na koncertach rozne zachowania sie zdarzaja.. i czy sie to komus
                      podoba to "normalne".

Rozumiem, ze ktos, kto dostanie w twarz po pokazaniu faka innemu
                      kierowcy tez jest sobie winien? I nie powinien "skarzyc sieĺ jesli
                      nie zobaczy faka w odpowiedzi tylko komus puszcza nerwy?

• zxcg Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 17.09.09, 16:32
                        No tak nie powinien się skarżyć. Skoro obie osoby zachowują się
                        niekulturalnie to niby dlaczego jedna ma robić z siebie "ofiarę"?
                        • Gość: Andrzej zxcg ma rację, chłopak szukał guza i dostał IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.09, 12:29
                          j.w. łażenie z tym teraz na policję to żenada
                          • Gość: Mirko Re: zxcg ma rację, chłopak szukał guza i dostał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 05:17
                            Chłopak ma 15 lat a nie 25. 25 latek nie idzie na koncert Pei bo mu Peja nie
                            imponuje, co najwyżej śmieszy.
                            15 latek to nie osoba, która powinna być "edukowana" tekstami Pei, a w takim
                            wieku jest głównie publiczność Pei.
                            Jeśli Peja daje się sprowokować poprzez pokazanie środkowego palca będąc w wieku
                            trzydziestukilku wiosen to znaczy, że ma bardzo niską samoocenę.
                            Nota bene
                            Przed koncertem Madonny odbyła się jakaś pikieta jej zagorzałych antagonistów,
                            którzy wyrażali się o niej bardzo niepochlebnie. Ciekawe jakby to zostało
                            ocenione przez opinię publiczną w szczególności przez was obrońcy Pei, gdyby
                            Madonna ze sceny zaczęła nawoływać do rozje.ania na jej koszt tych pikietujących?
                    • laksmana Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 17.09.09, 17:01
                      Policji ma prawo się skarżyć, pokazanie faka nie jest przestępstwem, pobicie - tak.
                      Do mediów nie poszedł chłopaczek (nie widziałem nigdzie jego wypowiedzi dla
                      prasy czy tv), tylko ktoś (słusznie) zbulwersowany zachowaniem Peji wysłał
                      filmik na Alert24. Media temat podchwyciły, bo okazało się, że ktoś, kto
                      chciałby uchodzić za wzór dla młodych ludzi, okazał się zwykłym, mściwym idiotą.

zxcg napisał:

> Oczywiście miało być: Więc niech teraz nie skarży się mediom i
                      > policji.

• zxcg Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 17.09.09, 17:35
                        ja nie mówię o tym czy ma prawo, tylko o tym czy powinien. Uważam że
                        nie powinien bo to zachowanie poniżej godności. Jak tkoś prowokuje to
                        niech nie robi z siebie ofiary
                        • laksmana Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 17.09.09, 18:08
                          Kto jest ofiarą, to już sąd oceni. Sam na jego miejscu zrobiłbyś to samo, jestem
                          tego pewien, hipokryto.

zxcg napisał:

> ja nie mówię o tym czy ma prawo, tylko o tym czy powinien. Uważam że
                          > nie powinien bo to zachowanie poniżej godności. Jak tkoś prowokuje to
                          > niech nie robi z siebie ofiary
                        • prozaic Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. 26.09.09, 00:09
                          no to może ci tu wszyscy na forum wpier...?
                          Jesteśmy bezkarni, bo zirytowałeś (tym samym sprowokowałeś) nas swymi
                          wypowiedziami, a skarżyć się nie będziesz, bo to poniżej godności.

Żałosny jesteś.
                          Pewnie byłeś jednym z bijących, co?
          • Gość: ktoŚ. Re: O ile dobrze rozumiem, przeprosił wszystkich. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 17:18
            Dokładnie. Po co prowokował Peje ?? Po co wogole przyszedl na jego koncert ?? Zeby sie kurde cwaniaczyć ?? Gorzej niz zenada !!!!
      • katiabb Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 15:51
        Za późno, kolego, na przeprosiny.
        A na Twój koncert się wybiorę, jak będziesz w okolicy mojej bawił, i też Ci
        faketa pokażę, gamoniu jeden.
    • Gość: maniek i tak jestescw...em peja IP: *.chello.pl 17.09.09, 14:11
      ...
    • Gość: marcin Peja - tak wlasnie koncza frajerzy kolego... IP: *.tktelekom.pl 17.09.09, 14:16
      nawolywanie do linczu 15 letniego malolata przez 33 letniego
      ryszarda pseudo artyste...to zenada. Jestes skonczony rysiek...a
      podobno wszystkie ryski to fajne chlopaki...Pejka nie przeprosilas
      tego pobitego dzieciaka...honor ci nie pozwolil mala?
      • zxcg [...] 17.09.09, 14:22
        • Gość: ryszard ochucki Peja - tak wlasnie koncza frajerzy kolego... IP: *.tktelekom.pl 17.09.09, 14:50
          nawoływanie do linczu dzieciaka to chyba nie jest normalne co? bez
          względu na to co ten głupek zrobił. Peja jest skończony, media nie
          dadzą mu żyć, wróci do slumsów - tam skąd pochodzi. Trochę go szkoda.
          • zxcg Re: Peja - tak wlasnie koncza frajerzy kolego... 17.09.09, 16:15
            Normalne też nie jest wyzywanie wykonawcy na jego koncercie. Trzeba
            mieć rozum. A jak się go nie ma no to moga potem być nieprzyjemne
            konsekwencje
            • laksmana Re: Peja - tak wlasnie koncza frajerzy kolego... 17.09.09, 17:03
              Ciekawe, czy podniósłbyś ten argument, gdyby Policja spałowała kolesi,
              wypisujących na murach CHWDP?
              Wątpię, wtedy byłaby zła psiarnia i biedni, niewinni chłopcy.

zxcg napisał:

> Normalne też nie jest wyzywanie wykonawcy na jego koncercie. Trzeba
              > mieć rozum. A jak się go nie ma no to moga potem być nieprzyjemne
              > konsekwencje
        • laksmana Re: Peja - tak wlasnie koncza frajerzy kolego... 17.09.09, 14:55
          Zgodnie z zasadą "oko za oko", Peja powinien pokazać małemu faka, i sprawa
          zamknięta. Problem w tym, że gościowi najwyraźniej przyjmowane sterydy za mocno
          do głowy uderzyły, więc odpowiedział dzieciakowi z "nawiązką" (lekko mówiąc).

zxcg napisał:

> Tyle że ten 15 letni dzieciak sam prowokował.
          > www.tvn24.pl/-1,1619776,0,1,machali-rekami--a-on-pokazywal-srodkowy-palec,wiadomosc.html
    • Gość: Iwan Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: 94.42.115.* 17.09.09, 14:16
      Artysta...

Idiota skończony, pajac jeden. Zamknąć w jednej celi z paroma wygłodniałymi
      więźniami niech mu zrobią z d... jesień średniowiecza.
      • Gość: alfred ta Peja już nie powinna spiewać ona jest skończona IP: *.tktelekom.pl 17.09.09, 14:18
        nikt już nie kupi jej płyt, a na koncertach wystają jej spod
        spódnicy stringi
        • zxcg Re: ta Peja już nie powinna spiewać ona jest skoń 17.09.09, 14:25
          Ci co kupowali kupią i teraz.
          • Gość: anna ta wokalistka- Peja ma 33 lata a dzieciak 15... IP: *.tktelekom.pl 17.09.09, 14:27
            pojechane ma niezle, już po dziewczynie, kariery nie zrobi.
            • zxcg Re: ta wokalistka- Peja ma 33 lata a dzieciak 15. 17.09.09, 14:30
              Kariere to on już zrobił dawno temu i jest jednym z najpopularniejszych
              raperów
              • Gość: peja to kobieta? ta wokalistka- Peja ma 33 lata a dzieciak 15. IP: *.tktelekom.pl 17.09.09, 14:40
                myslałem że ona jest kobietą - to nie ta co wydała tą płytę cd pt.
                Diamond Bitch ? podobnie się wypowiadają
    • Gość: asd Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.toya.net.pl 17.09.09, 14:17
      Gdybyś był prawdziwym gangsta miałbyś to w dupie. Ale teraz widać że nie tylko
      jesteś debilem ale do tego jeszcze miętką cipką.
    • czarny-misio Ponioslo przygłupa? wątpię 17.09.09, 14:17
      tu raczej był trzeźwy:

www.youtube.com/watch?v=zV52J4c-nOw&feature=related
      • zxcg [...] 17.09.09, 14:26
      • Gość: public enemy uk obejrzyjcie film czarnego misiata pejka zwariowała IP: *.tktelekom.pl 17.09.09, 14:26
        niestety, w tym wieku rysiek pownienes zmadrzec...nie masz juz 17
        lat- kogo ty z siebie robisz? imponuje ci takie zachowanie? to bylo
        dobre jak byles w wieku tego malolata co ci pokazal fucka...
      • zxcg Re: Ponioslo przygłupa? wątpię 17.09.09, 15:22
        Ciekawe czy trzeźwy był ten 15 latek gdy tak głupio się zachowywał
        • Gość: felek Re: Ponioslo przygłupa? wątpię IP: *.mobile.playmobile.pl 17.09.09, 21:37
          a ty co taki ciekawy? kapować będziesz?

zxcg napisał:

> Ciekawe czy trzeźwy był ten 15 latek gdy tak głupio się zachowywał
    • yavorius Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 14:17
      Dziewczynka zmądrzała czy się przestraszyła?
      • zxcg [...] 17.09.09, 14:43
      • zxcg Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 15:28
        Ja dziewczynka zachowuje się raczej ten 15 latek. Bo najpierw sam
        prowokował a teraz udaje wielce pokrzywdzoną "ofiarę"
        • Gość: felek Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.mobile.playmobile.pl 17.09.09, 21:34
          zośkaxcg, on niczego nie udaje. on jest ofiarą frajera pei, który nie umiał
          odpowiednio zareagować na jego faka.
          oby ten wytatuowany cienias poczuł pod celą co znaczy być ofiarą grupowej przemocy.

zxcg napisał:

> Ja dziewczynka zachowuje się raczej ten 15 latek. Bo najpierw sam
          > prowokował a teraz udaje wielce pokrzywdzoną "ofiarę"
    • Gość: ciekawy Słowo "artysta" bardzo spowszedniało w III RP IP: 81.210.87.* 17.09.09, 14:17
      Dawniej nawet Irena Santor ze skromności nie powiedziałaby o
      sobie "artysta" a dzisiaj byle jaka fleja-peja spod budki z piwem
      mówi, że jest "artystą". Strasznie obniżyliśmy poprzeczkę w tej
      wolnej Polsce...
    • everettdasherbreed Nazywanie czegoś takiego "artystą" 17.09.09, 14:18
      mogło wyjść spod palców jedynie osobnika, który nigdy nie był w muzeum czy
      filharmonii.
    • Gość: wujek dobra rada Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 14:18
      a ja chciałem przeprosić obywatela rapera peję, że go wczoraj nazwałem głupim
      skruwysynem. rewiduję swoje stanowisko i odwołuję "głupiego". jest on po
      prostu zwyczajnym skruwysynem. zwyczajnym jak... kiełbasa.
      a na dodatek jest obsranym ze strachu skruwysynem. jak zajarzył, że będą
      kłopoty, to się pokajał. wujek dobra rada daje pei dobrą radę na przyszłość:
      najpierw myśl, później mów.
      • zxcg Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 14:25
        Ten 15 latek też powinien się najpierw zastanowić i pomyśleć zanim
        kogoś będzie obrażał. No ale pewnie pod wpływem używek zapomniał że nie
        jest przed komputerem
        • Gość: pejas=pejs pejasie, do budy IP: 195.149.64.* 17.09.09, 17:33
          i skończ już płakać na tym forum
    • Gość: artysta Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.09, 14:20

Jaki z niego artysta to
      jest zwykły obszczy murek
    • zxcg [...] 17.09.09, 14:20
    • zbrojarz.betoniarz Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szczerość 17.09.09, 14:21
      Przeprosił, bo zobaczył jaka jest reakcja. Co najmniej dwa miasta
      zapowiedziały bojkot a facet przecież żyje ze sprzedanych biletów na swoje
      koncerty.

Tłumaczenie się, że nie wiedział że sprawy mogą przybrać taki obrót, że nie
      chciał aby tego gó...arza pobito jest po prostu żałosne. Ten kto śpiewa dla
      tłumu (czy też drze mordę mając kurwę i ch...a za przecinek) raczej powinien
      zdawać sobie sprawę, że takim tłumem jest łatwo manipulować.

• Gość: ciekawy Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz IP: 81.210.87.* 17.09.09, 14:22
        Szczególnie podpitym i naćpanym....
      • zxcg Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz 17.09.09, 14:28
        Bojkot miast nie ma żadnego znaczenia bo koncerty można robić na
        prywatnych posesjach i nie moga tego zabronić władze miast.

• ojca Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz 17.09.09, 14:32
          ...ale masa imprez jest współfinansowana przez samorządy, które mogą zastrzec,
          że Peji sobie nie życzą. Z tego co mi wiadomo, pisma nt. rapera zostały wysłane
          wszędzie nawet do zapyziałych gmin i powiatów.
          • zxcg Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz 17.09.09, 14:34
            Owszem. Ale nie zmienia to tego że w takim wypadku będzie koncertował
            na prywatnych posesjach i tak przyjdą setki ludzi. Na pewno takie
            "zakazy" nie sprawią że zaprzestanie dawać koncerty
            • ojca Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz 17.09.09, 14:39
              Pewno, że może dawać koncerty, jednak tajemnica poliszynela jest to, że na
              takich imprezach sponsorowanych przez samorządy masa zespołów zarabia niezła
              kasę. W każdym bądź razie Peja dość mocno odczuje w swoim portfelu to co zrobił.
              • prozaic Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz 26.09.09, 00:14
                Jest szansa, że w odbycie też poczuje.
            • zbrojarz.betoniarz Ale te zakazy drastycznie ograniczą jego dochody 17.09.09, 14:49
              Aa to, że fani się od niego odwrócą nie liczę - to motłoch podatny na
              manipulacje. Widziałem film i widziałem jak grzecznie tłum wykonywał to co
              "artysta" kazał.

Mam nadzieję, że jak najwięcej miast zakaże jego występów. To będzie bardzo
              dotkliwa kara na którą zasłużył. Bo jeśli chodzi o skuteczność wymiaru
              "sprawiedliwości" to na nich nie liczę.

zxcg napisał:

> Owszem. Ale nie zmienia to tego że w takim wypadku będzie koncertował
              > na prywatnych posesjach i tak przyjdą setki ludzi. Na pewno takie
              > "zakazy" nie sprawią że zaprzestanie dawać koncerty
            • Gość: mnm Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz IP: *.sattom.pl 18.09.09, 08:04
              Nie czarujmy się. Peja kretyn tym swoim zachowaniem naraził się na ostracyzm
              także mimo wszystko własnego środowiska. Dlatego teraz robi w gacie łysy idiota.
        • Gość: dfg Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz IP: *.toya.net.pl 17.09.09, 14:34
          haha chyba się taki głupi jeszcze nie urodził co wpuściłby to bydło na swoją
          posesję!!!
          • zxcg Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz 17.09.09, 15:30
            Na koncerty nie chodzi "bydło" tylko normalni ludzie którzy chcą
            posłuchać muzyki. No ale zawsze znajdzie się jakiś jeden baran który
            nie potrafi się kulturalnie zachować.
            • Gość: sdf Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz IP: *.toya.net.pl 17.09.09, 16:52
              wlasnie widzielismy na filmiku jacy "kulturalni ludzie" tam byli i słuchali
              swojego idola
            • Gość: andzia kapiszon Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz IP: *.static.espol.com.pl 17.09.09, 16:58
              Sorki, czy mi się przewidziało, czy też mam omamy wzrokowe - napisałeś, że to co
              wykonuje na scenie peja, to muzyka? czy to można nazwać koncertem ? Czym jest w
              takim razie występ na scenie Filharmoników Berlińskich, czym jest występ
              chociażby naszego rodzimego, Andrzeja Konstantego Kulki, czy chociażby Ewa Małas
              Godlewska ? Oni dają KONCERTY,zaś Ty, podejrzewam, że w swoim uwielbieniu dla
              "artystek" pokroju peji, nawet o nich nie słyszałeś :(
            • prozaic Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz 26.09.09, 00:17
              Te łajzy które pobiły 15-latka nazywasz "normalnymi"? Chyba normalnymi inaczej.
              Choć z drugiej strony, może to właśnie jest Twoja norma.
        • Gość: KLM Re: Cóż dobrze, że przeprosił. Choć wątpię w szcz IP: *.chello.pl 17.09.09, 15:20
          zxcg napisał:

> Bojkot miast nie ma żadnego znaczenia bo koncerty można robić na
          > prywatnych posesjach i nie moga tego zabronić władze miast.

głupi jesteś - właśnie, że mogą...
    • tom.gorecki Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 14:22
      "Poznański artystka, który nawoływał do "zajęcia się frajerem" na koncercie w Zielonej Górze wydał oświadczenie. Przeprasza za sytuację i tłumaczy się tym, że stracił panowanie nad sobą."

Artystka - wszystko na temat.
    • Gość: Briko Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.09, 14:25
      Co ten dzikus bredzi, to jest poprostu kawałek zwykłego prostackiego
      chamidła!
      • zxcg [...] 17.09.09, 14:51
      • zxcg Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 15:31
        Jak natomiast inaczej niż "prostackim chamidłem" można nazwać tego 15
        latka obrażającego wykonawcę???
    • Gość: Paja C Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.saite.com.pl 17.09.09, 14:25
      Zaden artysta. Nigdy nie byl i nie bedzie! Brak jakiegokolwiek wychowania
      wychodzi, a drzec to sie potrafia nawet malpy w zoo. Osobiscie uwazam ze
      powinien byc wykluczony z jakichkolwiek imprez. Stanowi zagrozenie nie tylko
      dla swoich fanow ale i osob postronnych. No i dodam ze tylko mietkim kolezkom
      pekaja nerwy.
      • zxcg [...] 17.09.09, 14:29
      • zxcg Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 15:35
        Wyszedł również brak jakiegokolwiek wychowania w przypadku tego 15
        latka który obrażał i zachowywał się jak małpa w zoo. Osobiscie uważam
        że nie powinien być więcej wpuszczany na jakiekolwiek imprezy skoro
        obraża wykonawców i dodatkowo powoduje kłopoty z prawem
    • Gość: bolig Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.acn.waw.pl 17.09.09, 14:28
      Peja nie boi się konsekwencji. "Oświadczam, że pragnę rzeczowego i rzetelnego
      wyjaśnienia przyczyn i przebiegu zajścia. Wbrew temu co sądzą niektórzy, mam
      odwagę przyznać się do błędu, nie unikam odpowiedzialności i potrafię
      przeprosić za niewłaściwe zachowanie" - czytamy w oświadczeniu.

Rozsadnie sie wypowiada. Nalezy mu sie uczciwy proces.

Widac, ze to nie jest jakis narwany glupek, tylko calkiem rozgarniety facet.
      Jesli taki madrala z premedytacja namawial tlum bezmozgow do pobicia
      pietnastoletniego dzieciaka, to powinien isc siedziec
      • Gość: fan rapu Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.toya.net.pl 17.09.09, 14:31
        miało to być twoje jedyne oświadczenie, więc wypieprzaj stąd panienko
    • fleshless now u'r talking... n/txt 17.09.09, 14:28

• Gość: kknd Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.chello.pl 17.09.09, 14:29
      Nie rozumiem krytyki pod jego adresem. Jak wchodzisz do autobusu pełnego fanów
      legii i zaczynasz wrzeszczeć "Jeb.. Legie" to nie możesz mieć do nikogo
      pretensji że dostałeś po głowie. Jak przychodzisz na koncert stajesz pośród
      stu, dwustu fanów występującego artysty i zaczynasz go gnoić to czego możesz
      się spodziewać ? Przecież to nie była filharmonia czy koncert arki noego.
      • zadbad Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 15:30
        Koledze o sposobie myślenia Kubusia Puchatka wytłumaczę to obrazowo.Jeśli Twoja
        matka,dziewczyna czy siostra zostanie zgwałcona i wrzucona do rzeki przyjmiesz
        do swojej wiadomości orzeczenie sądu,że wychodząc na ulicę,będąc kobietami
        podejmowały ryzyko gwałtu?Przecież ulica to nie kościół.
        • zxcg Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 15:40
          Jeżeli zbyt nachalnie zachowujący się koleś zostanie spoliczkowany
          przez kobietę to też ma robić z siebie ofiarę i oskarżać tę kobietę o
          naruszenie nietykalności cielesnej???
          • Gość: <C> Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: 212.160.172.* 17.09.09, 15:47
            Tak
        • Gość: wasz stary nie bierzcie dzieci . . . IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.09, 19:24
          alkoholku, narkotyczków . . koksiku, bo skończycie jak ludzie z tego filmiku .
          . . a miasta, które raperzynów zapraszają do siebie sa miastami spalonymi
          społecznie!
    • Gość: gosc Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: 193.201.139.* 17.09.09, 14:29
      A gdzie w tym oświadczenu te wszystkie fu.k'i, ku...y, chu..e itp,
      tak ulubione przez tego 'artystę'?
      • zxcg [...] 17.09.09, 14:52
      • zxcg Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 15:35
        "Fuki" z tego co pokazał TVN lubi pokazywać także ten 15 latek
    • 2nomad Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 14:29
      Teraz to się bujaj na gałęzi kartoflu trzeba się kontrolować chyba że jesteś
      zwierzęciem ja myślę że tak bo wyglądasz na neandertalczyka i tłumaczenia
      Hirka Wrony że ten pejs czy peja taki biedny że nikt w dzieciństwie min się
      nie interesował, do mnie to nie trafia wściekłe zwierzęta się usypia lub
      izoluje dla dobra reszty. Ot co
      • zxcg [...] 17.09.09, 14:32
        • ojca Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 14:36
          Tylko ponad 30 letni facet powinien się kontrolować i nie reagować na zaczepki
          15 letniego gó...arza. Dość przerażające jak niektórych łatwo sprowokować.
          • zxcg Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 14:37
            Każdy ma granicę wytrzymałośći która można przekroczyć.
            Przede wszystkim ten 15 latek nie powinien chodzić na koncerty skoro
            nie potrafi się zachować w towarzystwie innych ludzi
            • ojca Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 14:44
              Sęk w tym, ze Peja dał się łatwiutko sprowokować, następnym razem na ulicy jakiś
              paparazzi podkupi gó...arza, żeby pokazał Peji "fuc.ka" i sruu na pierwsza
              stronę Faktu. Na scenie Peja jest w pracy za konkretną kasę, co ma powiedzieć
              np. urzędnik w okienku gdy ktoś na niego bluźni? "Heej wy w kolejce, dajcie w
              mordę temu frajerowi przy okienku to szybciej was obsłużę!" tak?
            • Gość: hmm Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: 134.76.248.* 17.09.09, 15:28
              Głupiego piętnastolatka bronił nie będę, chociaż nie zrobił nic zakazanego. Ale
              faceta, który nawołuje de facto do linczu dzieciaka, w rewanżu za głupi gest,
              powinno się trzymać w zamkniętej klatce. Dla dobra nas wszystkich.
              • zxcg Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 16:03
                Tylko że to jest ciąg przyczynowo-skutkowy. Prowodyrem był niewychowany
                15 letni małolat i to on jest winny zajściu a nie osoba prowokowana.
                Dla dobra wszystkich nie powinien być więcej wpuszczany na żadne
                koncerty skoro chodzi tam po to by obrażać wykonawców i robić im
                kłopoty
                • Gość: hmm Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: 134.76.248.* 17.09.09, 16:17
                  Naciągasz kondoma na globus. Zawsze jest związek przyczynowo-skutkowy (czyli tzw
                  motyw). To nie jest żadne usprawiedliwienie dla starego konia, który, gdyby mu
                  wyszło za pierwszym razem, mógłby być ojcem tego dzieciaka. Mam nadzieję, że
                  dostanie wysoki wyrok, bo dzięki temu zrobi się bezpieczniej.
                  • prozaic Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 26.09.09, 00:22
                    Żona mnie zdradziła.
                    Mam ją zarżnąć?
                    Dzieciak mi się zaczyna buntować.
                    Mam poprosić jego kolegów z klasy żeby go zaj... żeby mu wtłukli?

Ciąg przyczynowo-skutkowy wszak!
            • Gość: felek Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.mobile.playmobile.pl 17.09.09, 21:47
              zejdź już ciociu z tego pietnastolatka. to jest wątek o tobie i twoim bandyckim apelu do dzikusów takich jak ty. jak już nie pamiętasz co mówiłeś ze sceny to ci przypomnę:
              "ch.j ci na imię ty ku.wo, ch.j ci na imię!"
              więc przestań skomleć tu o obowiązku kulturalnego zachowania na koncercie "artysty"
              przestań słodko pierdzieć tylko przyjmij sytuację na klatę jak mężczyzna.

zxcg napisał:

> Każdy ma granicę wytrzymałośći która można przekroczyć.
              > Przede wszystkim ten 15 latek nie powinien chodzić na koncerty skoro
              > nie potrafi się zachować w towarzystwie innych ludzi
              • Gość: x Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 12:19
                Jak ktoś się najpierw zachowuje niekulturalnie to nikt nie ma obowiązku
                zachowywać się kulturalnie w stosunku do niego. Zaczął 15 latek więc
                jest sam sobie winny
                • Gość: felek Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: 94.254.253.* 18.09.09, 13:10
                  czy ty wiesz co znaczy słowo kultura?
                  czy po tym jak się zachowasz "niekulturalnie" - ktoś ci wsadzi kose pod żebro,
                  też bedziesz pitolił, że to tylko "niekulturalne"? :-D
    • Gość: duszek Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.pile-elbud.pl 17.09.09, 14:33
      trochę za mądre słowa jak na Peje. napisali mu to sie podpisal. a z
      drugiej strony jaki typ czlowieka sluch rapu?!
      • dickers no długo szukali pr-owca by mu sklecił te wypociny 17.09.09, 14:37
        :))))) co to za przeprosiny???? jakby napisał: "ja popie...ny
        artysta straciłem ku... równowagę przez małego ch...a co mnie
        prowokował, ale ku... bardzo żałuję że mu wpie...spuścili i prosze
        ku... o wybaczenie"
        o i to rozumiem to byłoby szczere
        • ojca [...] 17.09.09, 14:48
      • Gość: 2Pac Re: Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.09.09, 14:39
        JA
    • errata_net Peja przeprasza: nie miałem złych intencji 17.09.09, 14:34
      Przede wszystkim nazywanie Peji "artystą" jest nadużyciem. Takie
      slumsowe zero, wulgarne i głupie, trafiło na podobnego sobie idiotę.
      Ojciec powinien odpowiadać za takie wychowanie smarkacza, a nie
      obnosić się z "krzywdą dziecka", które ani dzieckiem nie jest, ani
      nie rokuje nadziei na normalność po dorośnięciu. A jeżeli ktoś
      decyduje się na organizowanie "koncertów" ordynarnego prostaka,
      powinien liczyć się z wieloma niespodziankami i mieć dobrych
      ochroniarzy, którzy potrafiliby zapobiec takim sytuacjom PRZED ich
      zaistnieniem.
    • Gość: czarnuch Peja przeprasza: nie miałem złych intencji IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.09.09, 14:41
      prawdziwy gangsta z usa to by malolata zastrzelil i po krzyku are you ready nto die my nigga?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka