Dodaj do ulubionych

TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego !!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.04, 19:52
Kto jest razem ze znanym dzienikarzem TVN niech się wpisuje. Im więcej nas
będzie tym więcej będzie miał sił by wyjść z choroby.
Liczę na Was!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nina Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:09
      Z całego serca życzę mu zdrowia !!! :)
      • Gość: mouchi Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 21:40
        ja też się dołączam do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia
        • piotr33k2 Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 12.07.04, 23:22
          właśnie dzisiaj po raz pierwszy go widziałem od dłuższego czasu i go nie
          poznałem! byłem słuzbowo na wyjeżdzie i jestem nie zorientowany ,to chyba
          jakieś fatu z tymi prezenterami to juz któryś z kolei powaznie chory ,życzę mu
          zdrowia !.
          • Gość: werty Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 62.233.164.* 13.07.04, 08:16
            Ja także przyłączm się do życzeć.
            DUUUUUUUUŻO ZDROWIA:D
            • Gość: Yogi Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.crowley.pl 13.07.04, 11:17
              Trzymam kciuki i życzę dużo zdrówka :-)
              • olia.007 Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 13.07.04, 13:14
                Mocno trzymam kciuki! Duuuuuużoooo zdróówkaaaa Panie Marcinie!
              • Gość: magda Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 195.136.126.* 16.08.04, 19:32
                Wierzę, że sie uda. Jesteś silniejszy niż ona. Nie poddawaj się. Jestem z Tobą.
                ZDROWIA!!!!
              • Gość: kama i paweł Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:11
                Zyczymy dużo zdrówk,wierzymy w Ciebie!!!:)))
                • Gość: Irys Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 19:30
                  Wracaj szybko do zdrowia!!!!Trzymamy kciuki!!!
              • agusiek0071 Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 27.08.04, 17:11
                ja też życze duuuuuużo zdrówka!!!!!
              • Gość: Kasia Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 82.160.30.* 24.10.04, 12:05
                Trzymam kciuki za pana i wierzę że uda się panu wygrać z choroba niech pan to
                zrobi dla tych wszystkich którzy którzy w to wierzą
                • Gość: Tomi Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 22:26
                  Niech Bog cie błogosławi Marcin !!!!
                  kondolencje dla rodziny
                  • Gość: Zalew Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 00:15
                    Trudno odszedł :( - a był najlepszy..... ...... i o mało nie wygrał walki z
                    chorobą ..... ...... a jednak......
              • Gość: My Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 12:47
                Trzymamy kciuki, życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.
              • Gość: Paulina Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:09
                Współczuje panu i życzę zdrowia i szybkiego powrotu do pracy. Czekam na pana.
            • Gość: bozka Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.wmc.net.pl 16.07.04, 20:18
              ja rowniez dołączam do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia, miło znów usłyszeć
              Jego głos, pozdrawiam
              • Gość: en Re: Nasz głos siłą dla Pana i lekarstwem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 01:51
                życzę Panu Panie Marcinie aby Pan walczył dla nas także - jest Pan nasz :))
                • Gość: TVidz Re: Nasz głos siłą dla Pana i lekarstwem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:58
                  cieszę się, że znów prowadzi Pan "Fakty" Panie Marcinie.
                  zdrowia życzę!
              • Gość: Dorota Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.torun.mm.pl 19.08.04, 16:37
                Również podpisuję się pod życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia. Cała Polska
                trzyma za Pana kciuki, panie Marcinie. Głowa do góry, musi się udać!!
                Pozdrawiam! :o)
            • Gość: Agata Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 06.09.04, 22:17
              Marcin,życzę duzo zdrówka i wytrwałości w walce z chorobą!wszyscy jesteśmy z
              Tobą.
            • Gość: Aneta Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.devs.futuro.pl 17.09.04, 22:24
              Marcin,
              znamy sie nie od dzisiaj i wiem,ze nie slowa sie dla Ciebie licza...
              Mimo wszystko zycze Ci zdrowia. Bede sie o to modlic.
          • Gość: Maria Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 01:41
            MARCIN CHCEMY CIE NA WIZI
        • Gość: monika Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.urzadochota.waw.pl / 217.11.152.* 20.08.04, 11:09
          Marcin - nie jesteś sam! Pokonasz potwora z naszą pomocą - mnóstwo ludzi siłą
          swojej woli nie pozwoli mu Ciebie połknąć! Przed Tobą wiele słonecznych
          poranków!
          • Gość: ogniwo Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.bezlicznika.pl 13.11.04, 16:01
            Marcin wracaj do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Butterflys Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.ip.lub.korbank.pl 26.08.04, 23:58
          Panie Marcinie!
          całym swoim sercem,wszystkimi dobrymi myślami jestem z Panem i modle sie o Pana
          zdrowie.Istnieje taka niewytłumaczalna na rozum człowieka siła we
          Wszechświecie, która inspirowana jest przez myśl ludzką.Wystarczy,że tylko dwie
          osoby szczerze pragną DOBRA,wierzą w swoje pragnienie,to stanie się tak. Panie
          Marcinie,nas wszystkich będących z Panem jest niezliczona ilość,także spełni
          się.......
        • Gość: aga Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:10
          Modlę się za Pana zdrowie. Aga
          • Gość: Jacek, Poznan Marcin trzymaj sie. IP: *.icpnet.pl 06.09.04, 22:46
            Jesteśmy z Tobą.
            • Gość: Lidia Re: Marcin trzymaj sie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:53
              Jestesmy z Tobą Marcinie...jesteś dzielny....trzymamy kciuki za Ciebie...życzymy Ci z całego serca żebyś wygrał z chorobą......jestes wspaniałym człowiekiem....wracaj do nas ..bądź z nami...
              • Gość: Beata, Bożena Życzenia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:55
                Wierzymy gorąco,że powróci Pan do zdrowia i do tego, co kocha najbardziej.
                Cieszymy się, widzac Pana w wydaniu FAKTÓW. Ściskamy kciuki i nie zapominamy o
                modlitwie w Pana intencji.
              • edalia Re: Marcin trzymaj sie. 02.10.04, 16:28
                trzymaj sie Marcinie i walcz z tym diabelstwem . jestes cudownym człowiekiem
        • Gość: ewa Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:46
          Panie Marcinie życzę panu wszystkiego najlepszego...niech pan walczy z chorobą
          z całych sił, a uda się-NA PEWNO SIĘ UDA!!!
          • Gość: Żagań Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:46
            Rodzina z Żagania życzy szybkiego powrotu do zdrowia, jesteśmy z panem, bez
            pana to nie beda te same fakty, bedziemy sie za pana modlic.
        • Gość: KoKi Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:34
          Życzę zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka..
          i 3mam mocno kciuki..
        • Gość: Asik Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.chello.pl 15.10.04, 21:02
          Wiem co to za choroba, przeżywałam ostatnio z moimi bliskimi, Marcinie trzymaj
          się, nie poddawaj się...
        • Gość: medi Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:32
          Trzymaj sie
      • Gość: Elzbieta z Warszaw Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.client.comcast.net 21.07.04, 19:45
        Bardzo mi Ciebie brakuje. Wracaj szybko do zdrowia.Pamietamy i czekamy
      • Gość: Justyna Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 16.08.04, 22:00
        Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:)
      • Gość: tomek Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.226.* 17.08.04, 13:06
        ja też się dołączam!!!
        • Gość: Dorotka Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:22
          wiara czyni cuda, modle się w Pana intencji, bo wszystko w rękach Boga. Musi
          sie udać! ZYCZE ZDROWIA, SILY NA KAZDY NOWY DZIEN, SAMYCH ZYCZLIEYCH LUDZI,I
          WIARY NIEUGIETEJ..
      • Gość: IWONNA Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 17.08.04, 17:28
        ŻYCZĘ ZDROWIA
      • Gość: mayessa Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:48
        Duża buźka!!
      • Gość: kfb Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 18:25
        trzymam kciuki razem z cala rodzinka :))))
      • Gość: Jaro Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 21:58
        Marcinie! Jesteś nam potrzebny. Swoim powerem pokonasz chorobę!
      • Gość: Gemini Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:35
        Panie Marcinie - powodzenia w walce i proszę się nie poddawać
      • Gość: de Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 23:54
        trzymaj sie stary i wielki respekt!!!
      • Gość: TIMI Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 80.50.19.* 20.08.04, 09:23
        DUZO DUZO ZDROWIA TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI
      • Gość: gosc Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:01
        DUŻO ZDROWIA !!
      • Gość: Marcelina Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:00
        Trzymaj się Marcinie jestem z tobą. Twój wygląd mie ma znaczenia ważne,że
        jesteś na wizji!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jana Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 23.08.04, 20:21
        Trzymaj się,musisz wygrać.
      • Gość: teresa Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:38
        wierzę że bedzie dobrze,bo też znam ten ból
      • Gość: olg@ Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 195.205.239.* 08.09.04, 11:15
        Pozdrawiam i wierzę, że się uda. Poza tym - wielki szacunek dla Pana, za
        odwagę, siłę i POWER!!!!!
      • Gość: K.Magdziak Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.icpnet.pl 09.09.04, 18:35
        Trzymaj się Marcin!
      • Gość: inesk Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.09.04, 19:26
        takiej odwagi, wiary i nadziei z jaka walczy Pan Marcin, oraz szybkiego powrotu
        do zdrowia i szczescia zycze wszytskim chorym.
      • Gość: Asia Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.task.gda.pl / *.task.gda.pl 10.09.04, 12:02
        zdrowia, zdrowia, zdrowia.
        Jest wspaniały i taki silny!!!
      • Gość: goha71@.poczta.fm Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 19:16
        Zyczę zdrowia i sił!
      • Gość: Aleksandra Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 11:30
        Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą!
      • Gość: Sybilla Vane Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.04, 19:29
        Panie Marcinie z całego serca życzę Panu powrotu do zdrowia.Modlę się żeby
        udało się Panu wygrać walkę z chorobą.Wierzę że się Panu uda!!!Proszę się nie
        poddawać.Trzymam kciuki!!!!!!
        • tezurus Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 13.10.04, 15:21
          i ja licze że w końcu zobaczymy o 19 Marcina. Mam dość tego nepotyzmu i
          wciskania wszystkich na 19 . Jeszcze proponuje Jędrzejowska na 19. Tam jej
          jeszcze nie było.
      • Gość: kasia Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.10.04, 11:56
        Duzooo zdrowia!!!
      • Gość: basturk i basturk zyczy zdrowia!! IP: 80.51.254.* 22.10.04, 14:19
      • Gość: Renata Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.tkdami.pl / *.pl 23.10.04, 20:01
        Marcinie- jesteś profesjonalistą. Trzymaj się-jastem z Tobą!!!
      • Gość: Agnieszka Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.04, 22:53
        Wszystkiego najlepszego dla Marcina - niech się nie da i ma nadzieję ona jest
        silniejsza niż wszystko i wszystko pokona - do zobaczenia na ekranie :-)
      • Gość: kinusiaa Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 12:00
        JESTEŚ MOIM BOHATEREM!
      • binkacmok Re: TVN Marcin Pawłowski - odszedł 20.11.04, 17:30
        Marcinie śpij w spokoju , choć mam 12lat i dowiedziałam sie o tym że odszedłeś
        mając zdobytych tyle osiągnięć ... zrobiło mi sie starsznie dziwnie bo
        potrafiłeś walczyć do końca i choć sie nie udało jesteś moim idolem który
        potrafi sie poświęcać do końca
      • Gość: Mucha Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 20.11.04, 17:59
        Wygraj z chorobą POWODZENIA
      • Gość: gośka Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 80.51.181.* 20.11.04, 18:55
        Marcin Pawłowski nie żyje
        • Gość: xxx Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.ols.vectranet.pl 20.11.04, 23:22
          to smutne :(
      • Gość: Anka Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 21.11.04, 10:19
        Życzę szczęścia i powrotu do zdrowia !!!!:)
      • Gość: nadia Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:23
        Ludzie zyczyłam mu powrotu dozdrowia ale oglądałam wczora wiadomości i
        powiedzieli że z przykrością zawiadamiają ale po 2 letniej walce z chorobą
        zmarł!!!!!.............:(:(:(:(oświećcie mnie jeżeli to nie prawda!!!!!!
      • Gość: Aneczka 1985 Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 21.11.04, 15:13
        Marcinie będziemy o tobie pamiętać
      • Gość: Kaśka z Lublina Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.alternatywa.net 21.11.04, 18:31
        jestem z tobą Marcinie
    • Gość: anakinsky Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 212.160.156.* 14.07.04, 09:49
      Marcin, trzymaj sie bedzie dobrze!
      • yapkovitz Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 14.07.04, 11:15
        Marcin to co robisz jest wazne dla wszytkich chorych. Gleboko wierze ze
        bedziesz zdrowy
        • oqo Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 14.07.04, 13:37
          damy radę !
        • Gość: magda Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 195.136.126.* 16.08.04, 19:43
          Marcin Jestes bardzo silny, silniejszy niz ona. Nie poddawaj się, Jestem z
          Tobą.ZDROWIA!!
        • Gość: pinia Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:55
        • Gość: Francuzik Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.lot.pl 19.08.04, 10:19
          Wszystkiego dobrego, wielkie uznanie ,coz ja tylko oddaje krew ale
          ciezko jest dlaczego bo jedni mowia ,ze za darmo ,ze nic z tego nie
          masz ,ale sa i tacy co to cenia mniejszosc nie stety ,dla mnie to
          oddech .Widzac jak Panie Marcinie pan walczy i lubie oladac wiadomosci
          z Panem ,wierze ,ze jest w tym sens ,bo mimo ,ze pana nie znam to
          ogladajac codzinnie wiadomosci z Pana Udzialem ,polubilem Pana .Moj Tata
          zmarl w wieku 47 lat ,i ja zrozumialem dopiero dwa lata temu ,ze
          trzeba dawac z siebie tym bardziej w tym materialnym i czesto obludnym
          ,zaklamanym swiecie .Co chce wyrazic przez ten list .To chyba ,ze
          trzeba dawac z siebie i nie wazne czy slowami czy ... . Dziwnie brzmi
          ,czytajac to co napisalem ale mam nadzieje ,ze zrozumiale ,bo z serca .
          w kazdym badz razie intencje sa czyste .Wszystkiego dobrego ,powrotu do
          zdrowia Panie Marcinie.
        • Gość: ola b Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 18:41
          życze sił w walce z tą chorobą, wierzę że się Panu uda
      • Gość: Halina Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 16.08.04, 19:08
        Uwierz w to ze musi być dobrze.Żeczę ci wszystkiego dobrego z całego sera.
        • aniarybka24 Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 08.09.04, 17:17
          Ci którzy sie tu wpisują naprwawde z Tobą są i wierzą, że Ci się uda!
          Nie zawiedz nas Marcinie!!!!!
      • Gość: Dorota Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.zep.com.pl 17.08.04, 08:25
        Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam.
      • Gość: aneta Re: TVN Marcin Pawłowski - duzo zdrowia IP: *.tele2.pl 17.08.04, 14:27
        Marcin cala moja rodzina jest z Toba. Trzymaj sie, bedzie dobrze
    • Gość: fiona Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 81.210.112.* 14.07.04, 14:32
      podziwiam czlowieka za odwage
      • cz.wrona Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 15.07.04, 10:37
        A ja w pierwszej chwili nie poznałam. Znajomy głos...dopiero na koniec gdy
        powiedział.....dech mi zaparło, co choroba potrafi zrobić z człowiekiem-
        tymbardziej imponującą jest postawa prtezentera.
        Trzymam kciuki!!!
      • prezesbajano Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 15.07.04, 12:31
        WIERZE ZE WSZYSTKO BEDZIE ZNOW OK!!!
        • Gość: Monika Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.otvk.olawa.pl 14.09.04, 14:57
          Z całego serca zycze Marcinkowi szybkiego powrotu do zdrowia. Sciskam mocno.
          Jestem z Tobą.
    • prezesbajano Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 15.07.04, 12:29
      dla Marcina!jestesmy z TOBA!!!
    • bardzo_luba Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 15.07.04, 15:24
      Też nie dowierzałam, że to on. Oczywiście życzę zdrowia. Pawłowski to mój
      ulubiony prezenter telewizyny, tym bardziej się cieszę, że wrócił, i że
      telewizja nie ukrywa go poza wizją.
      • Gość: marta Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.starnettelecom.pl 16.07.04, 08:35
        Marcin Pawłowski jest też moim ulubionym prezenterem, bardzo lubię jego styl -
        z inteligentnym komentarzem, ale nie narzucający się ze swoimi osobistymi
        opiniami. Serdecznie pozdrawiam, życzę powrotu do zdrowia
    • Gość: zonki Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 212.160.172.* 16.07.04, 14:20
      Wielkie słowa szacunku. Popłakałem się jak Go w poniedziałek zobaczyłem na
      wizji. Trzymaj się Marcin!!!
      • Gość: S. Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 17.07.04, 15:08
        Panie Marcinie bardzo sie ciesze ze powrocil pan na wizje, brakowalo nam pana.Z
        calego serca zycze panu jak najszybszego powrotu do zdrowia, bede mocno trzymac
        kciuki za pana :) POZDROWIENIA X
        10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
        00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
        00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
        • cze67 Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 17.07.04, 18:52
          Marcin! Marcin! Marcin!
    • booster Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 18.07.04, 13:50
      życzę zdrowia
    • Gość: goa Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 18.07.04, 23:35
      Zdrowia przede wszystkim :))))))
    • Gość: pawel Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 23:53
      Dasz rade trzymamy kciuki
    • cubusek Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 19.07.04, 15:18
      Panie Marcinie niech pan ZDROWIEJE BEZ PANA LISA TVN TO DNO ABEZ
      PANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jEST SZMELCEM GORSZYM OD pOLSATU

Zdrowia,Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      Zdrowia,
      i jeszcze raz zdrowia zycy
    • Gość: Khalia Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 81.15.254.* 20.07.04, 21:59
      Jestem całym sercem z Tobą!
      • spokoman Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 21.07.04, 12:58
        Panie Marcinie - życzę zdrówka!!!!!!
        Będzie dobrze!!!
    • caorle Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 21.07.04, 15:34
      Walcz i się nie poddawaj a będzie dobrze.:-)
    • Gość: aneri Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 17:05
      Cała moja rodzina uwielbia Marcina Pawłowskiego dużo zdrowia i
      optymizmu,trzymamy za Ciebie kciuki.
      • Gość: szklaneoko Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 10.30.133.* 22.07.04, 11:40
        ZDROWIA MARCIN
        ZDROWIA I WIARY w to co robisz!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: pudliszka Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 11:58
          UDA SIĘ!!!
          • ismin Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 21.11.04, 12:46
            Szkoda, że już Cię nie ma...
    • Gość: osse Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: 81.26.13.* 23.07.04, 15:35
      To ja sie wpisuje! Uwaga:
      Paweł nie daj sie! Trzymamy za ciebie kciuki!
      Dziękuję.
    • bei Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 24.07.04, 21:02
      ...wiem przez co przechodzi- jak na razie mogę mówić, że kolejny raz wygrałam z
      chorobą...jak na rzie....SZYBKIEGO DOBREGO!
    • willa87 Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 25.07.04, 11:43
      Zdrowia i czego tylko dusza zapragnie !
      • Gość: aga123321 Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.chomiczowka.waw.pl 20.11.04, 22:40
        Niestety, wpisy nie wystarczyły... Marcin nie żyje :(
    • mrowkaz83 Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 25.07.04, 22:25
      Marcin uda sie!!!
      duuuuuuzo zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      wszyscy jestesmy z toba!!!!!!!!!!1
      • Gość: doti Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 11.11.04, 19:26
        Marcinku trzymam kciuki z całą rodzinką ;) bądż silny :D wszystko będzie dobrze
        tylko uwierz w siebie ;) przesyłam milion buziaków :*
        wracaj do zdrówka xxx
      • Gość: paulina:( Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:12
        ohhhhhhh!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:( jego już nie ma!!!!!!!;(;( dlaczego właśnie ten
        człowiek???!!!!!!!
    • Gość: Aga_Ata Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:28
      wierzymy , że wyzdrowieje
      • yvona73pol Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 26.07.04, 15:30
        a ja nic nie wiem, czyzby to bylo co mysle?? (patrz K.D. z TVP1???)
        to ja tez zdrowia i optymizmu i samych zyczliwych ludzi na drodze i jeszcze raz
        zdrowia!!!!!!!!
        • Gość: Karol Berger Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:09
          Marcin Pawłowski nie żyje umarł 20.11.2004 r rano miał 33 lat
          • Gość: Knopek Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:16
            Byl wielki, mial sile ... [*]
    • Gość: koral Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:29
      MARCIN Jesteś Wielki!!!!
    • Gość: sun Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:04
      Zdrówka zycze jak najszybciej!!! Badz silny!!! Jestesmy z toba!!!
    • sliwka1977 Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 27.07.04, 07:17
      Ja polecam książkę Lance'a Armstronga " Nie tylko o kolarstwie: mój powrót do
      życia". Życzę powodzenia i siły !!!
      • Gość: Citruska Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:38
        Ja tez zycze ZDROWIA. Musi sie udac. Wierze, ze sie uda.
    • Gość: m.lenka Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 27.07.04, 20:37
      Marcinie! wszystkiego zdrowego!!!! z calego serca:)))
      • Gość: Zenek Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:53
        ja powiem tylko tyle:
        tez chorowalem, bralem chemie... i wyzdrowialem

trzeba wierzyc!
        • Gość: Asia Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 19:57
          Marcinku kochany Wierzę, że uda ci się wygrać z tą okropną chorobą. Całym
          sercem jestem z Tobą. Pozdrawiam i ściskam mocno przesyłam ci 103 buziaki.
        • Gość: Michal i Alicja Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.04, 22:12
          Wracaj szybko do zdrowia Marcinie jestes jednym z najlepszych prezenterów -
          dziennikarzy w polsce !!

PZDR.
    • Gość: małgo Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.compower.pl 30.07.04, 13:09
      Jestem w trakcie leczenie i wierzę ze sie uda!
      Ty Marcin wygrasz napewno!
    • Gość: Joanna K. Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 16:36
      Trzymam kciuki!!! Pełną parą!!!!
      • Gość: Alek Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 20:15
        Trzymam kciuki!!! Pełną parą!!!!
        • Gość: alina1 Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 17:59
          Życzę sił do walki z chorobą.
          Wpisuję się na listę, życzę zdrowia.
          • dysmorpho Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego 31.07.04, 23:55
            Jesteś Wielki! Nie poddawaj się!!!
        • Gość: matka Re: TVN Marcin Pawłowski - wpisujmy się dla niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:12
          trzymaj się!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka