Dodaj do ulubionych

Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSia

13.01.18, 16:51

zakłamana Gadzinówka zwana dla jaj TVP INFO zauważy to zdarzenie i poinformuje o tym moherów i resztą PiSiej ferajny?
Obserwuj wątek
    • j-k Mysle, ze tak, ale... 13.01.18, 16:54
      po odbior nagrody lepiej niech wysle kogos z rodziny, bo podobnie jak onegdaj Walesa
      - moze sie obawiac, ze go spowrotem nie wpuszcza...
      • zapijaczony_ryj Re: Mysle, ze tak, ale... 13.01.18, 17:09
        j-k napisał:

> po odbior nagrody lepiej niech wysle kogos z rodziny, bo podobnie jak onegdaj W
        > alesa
        > - moze sie obawiac, ze go spowrotem nie wpuszcza...
        Jesteśmy członkiem UE (jeszcze), dlatego teraz taka opcja by nie przeszła.
        Niestety obawiam się, że ten wątek tak samo wyląduje na oślej, bo weekendowy moderator (PiSior) też nie lubi Owsiaka, Tak dziwnie się składa, ze 90% moich wątków które wylądowały na oślej miało miejsce w weekendy:
        forum.gazeta.pl/forum/w,396,165409818,165409818,Owsiak_ile_powinien_zarabiac_ten_czlowiek_.html
        • yoma Re: Mysle, ze tak, ale... 13.01.18, 18:59
          Idź się poskarż mamusi. Jak jakiś kretyn na dwa dni przed wielkim finałem znów wywleka temat "ile powinien zarabiać Owsiak", to niech się jakiś kretyn nie dziwi.
          • zapijaczony_ryj Re: Mysle, ze tak, ale... 13.01.18, 19:27
            yoma napisała:

> Idź się poskarż mamusi. Jak jakiś kretyn na dwa dni przed wielkim finałem znów
            > wywleka temat "ile powinien zarabiać Owsiak", to niech się jakiś kretyn nie dzi
            > wi.
            >
            A ty mnie podlkabluj, że ja ...sama wiesz co!
            • yoma Re: Mysle, ze tak, ale... 13.01.18, 20:55
              Nie mam w zwyczaju kablować, ale jak sam robisz z siebie błazna, to nie wymyślaj moderatorowi.
    • tanebo2.0 Re: Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSi 13.01.18, 17:03
      To pewnie zrobią taką fałszywkę jak z Wałęsą...
      • zapijaczony_ryj Re: Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSi 13.01.18, 18:09
        Albo z podwójnej ciągłej przerywaną:
        www.wirtualnemedia.pl/artykul/wiadomosci-tvp1-fakty-tvn-wypadek-beaty-szydlo-manipulacja
        Te PiSie sQrwysyny nie cofną się przed niczym i nikim w swoim zakłamywaniu i manipulacji!!!
        www.wirtualnemedia.pl/artykul/wiadomosci-tvp1-fakty-tvn-wypadek-beaty-szydlo-manipulacja
    • qwardian Re: Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSi 13.01.18, 17:17
      Powinien dostać Nobla w dziedzinie epidemiologii za zagładę na katolikach. Jego wielka impreza wyganiania dzieci na ulice miast wyznacza precyzyjnie datę początku sezonu grypowego w Polsce.
      • 3kaczyjar Re: Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSi 13.01.18, 17:26
        Co zrobią pisie - popirgolągo do kapituły.
        • zapijaczony_ryj Re: Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSi 13.01.18, 20:24
          To co PiS_c=dacki weekendowy moderator!
          Piuści wątek w niebyt!
      • adam111115 Re: Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSi 13.01.18, 19:12
        a co cie to kulson obchodzi?
        • zapijaczony_ryj Re: Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSi 13.01.18, 20:22
          a bo jeZDem za prawDom!
      • zapijaczony_ryj Re: Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSi 13.01.18, 19:36
        qwardian napisał:

> Powinien dostać Nobla w dziedzinie epidemiologii za zagładę na katolikach. Jego
        > wielka impreza wyganiania dzieci na ulice miast wyznacza precyzyjnie datę pocz
        > ątku sezonu grypowego w Polsce.
        >

Jasne, lepiej wysyłać dzieci jako ministrantów, by je posuwali księża!
      • zapijaczony_ryj Re: Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSi 14.01.18, 12:21
        qwardian napisał:

> Powinien dostać Nobla w dziedzinie epidemiologii za zagładę na katolikach. Jego
        > wielka impreza wyganiania dzieci na ulice miast wyznacza precyzyjnie datę pocz
        > ątku sezonu grypowego w Polsce.
        >

Głupiś, świeże powietrze leczy.Lekarze nawet matkom noworodków zalecają spacery na powietrzu!!!
    • chanka_1990 Re: Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSi 18.01.18, 13:49
      Myślę, że ludziom, którzy pomagają innym z potrzeby serca nie zależy na medialnym poklasku. Powiedzieliby o tym czy nie i tak każdy wie, co Owsiak zrobił i ile mu zawdzięczamy :) "Dziękuję" od zwykłego człowieka może mieć większe znaczenie niż order od samego Prezydenta.
    • nootropil50 Re: Czy jak Owsiak dostanie nagrodę Nobla to PiSi 03.03.18, 10:15
      stawiam Burbona że napieprzą głupot że im się nagroda należała

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka