Dodaj do ulubionych

Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna

12.02.18, 21:37
i opiniotwórcza gazeta w Polsce!
Obserwuj wątek
    • szlachcic Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 21:43
      Dla pisich najbardziej wiarygodna i opiniotworcza jest TVP ktora uwaza wyborcow PIS za ciemniakow
      I tu sie z Kurskim calkowicie zgadzam
      • zapijaczony_ryj Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 21:47
        NIestety nie zgadza się z moją opinią PiSi moderator na FK, który mnie szykanuje!
        I dlatego załozyłem ten wątek.
        Niestety na razie mnie nie wysłał na osła, ale to kwestia czasu, bo jest bezkarny z zwalczaniu przeciwników PiSiej ferajny!
        • szlachcic Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 22:04
          Tez jestem wyrzucany, i to jednak swiadczy ze GW jest obiektywna.
          Moderator reaguje na "kosze" od pisich i chce miec spokoj
          Wylatujemy na osla lawke dzieki pisowcom ktorzy chca usuwania naszych watkow - tak mi sie wydaje
          Wyobrazasz to sobie w pislamskich mediach albo u Rydzyka? To nie mozliwe aby glos przeciwnikow politycznych cos znaczyl.
          Milion ludzi moze sie oburzyc na cokolwiek a pisowski katolik i tak ma to w dupie bo te mendy dla wladzy zrobia wszystko
          • zapijaczony_ryj Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 22:13
            szlachcic napisał:

> Tez jestem wyrzucany, i to jednak swiadczy ze GW jest obiektywna.
            > Moderator reaguje na "kosze" od pisich i chce miec spokoj
            > Wylatujemy na osla lawke dzieki pisowcom ktorzy chca usuwania naszych watkow -
            > tak mi sie wydaje
            > Wyobrazasz to sobie w pislamskich mediach albo u Rydzyka? To nie mozliwe aby gl
            > os przeciwnikow politycznych cos znaczyl.
            > Milion ludzi moze sie oburzyc na cokolwiek a pisowski katolik i tak ma to w dup
            > ie bo te mendy dla wladzy zrobia wszystko

Gowno prawda, mnie wysyła w pierwszej sekundzie po wejściu na FK, abo w sekundę po zalozeniu wątku. On po prostu jest PISi i nie toleruje przeciwników
            PiS!
            • lech1966 Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 22:22
              Jeden temat jeden wątek. Jak zakładasz tysiąc wątków o tym samym i zmieniasz tylko jedno zdanie to się nie dziw ryju że leci to w kosz. Ktoś zwyczajnie poszedł po rozum do głowy.
            • szlachcic Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 23:23
              moim zdaniem nadinterpretujesz bany
              Gdyby to byl pislamski kretyn to mielibysmy 100% kasowanych watkow
              Chcesz dowodu?
              zadzwon czy napisz kiedys do pislamskich mediow - tam zostaniesz prawdziwie zdeptany przez pislamskich katolikow i obojetnie co bys mial do powiedzenia, wylgarnego czy grzecznego nie przebilbys sie z niczym
              to jest prawdziwy pislam
    • nazimno Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 21:45
      Za duzo konsumujesz, ryju.
      Ogranicz to.
      • zapijaczony_ryj Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 21:49
        A skąd masz taką wiedzę, na Cyprze byłeś jak moczymorda Karski zaprawiał?
    • niegracz jak Artymowicz i jego kublikacje 12.02.18, 21:47
      także w Gazecie

www.salon24.pl/u/niegracz/843991,samozwanczy-eksperci-smolenscy-fizycy-czyli-prestidigidatorzy
    • lech1966 Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 21:52
      zapijaczony_ryj napisał:

> i opiniotwórcza gazeta w Polsce!

Ile ci Michnik płaci za takie "Nowakowe" pomysły? Też GW jest dotknięta ,,,,,,itp itd. Jak to leciało?

www.polskatimes.pl/artykul/171936,nowak-tusk-jest-dotkniety-przez-boga-wielkim-geniuszem,id,t.html
      • zapijaczony_ryj Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 21:57
        Wysyłąniem na osła!
        Przez PiSią moderację na tym forum!
        A pewnie niedługo Banem, ale ja nie daruję, sam się do niego udam ze zdjęciem na którym jesteśmy razem!
      • taniarada Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 22:11
        lech1966 napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
        >
        > > i opiniotwórcza gazeta w Polsce!
        >
        > Ile ci Michnik płaci za takie "Nowakowe" pomysły? Też GW jest dotknięta ,,,,,,
        > itp itd. Jak to leciało?
        >
        > www.polskatimes.pl/artykul/171936,nowak-tusk-jest-dotkniety-przez-boga-wielkim-geniuszem,id,t.html
        >
        > Wezwicie KOD niech demonstrują pod domem Michnika i na Czerskiej.Dlaczego GW nakłady spadają?
        >
        • zapijaczony_ryj Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 14.02.18, 17:10
          taniarada napisał(a):
          > >
          > > Ile ci Michnik płaci za takie "Nowakowe" pomysły? Też GW jest dotknięta

> >
          Zrobił mnie królem oślej ławki!
          • lech1966 Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 14.02.18, 17:29
            To także prestiż, nieprawda?? Przynajmniej królujesz na Oślej.. Ja nawet nie marzę o tym,,,od dawna mam bana na zakładnie wątków,,a założyłem wszystkich pewnie z 10 szt..
    • taniarada Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 12.02.18, 22:05
      To hicior tego dnia.Gazeta Michnika która skłóca ludzi.Dzirnnikarze produkują takie bzdety i pomówienia że głowa mała.Mało kto to czyta.Nawet wprowadzony abonament i promocja Agory nie rekompensuje strat.Bzdety z toalety tak to można nazwać.
    • j-k ten szmatlawiec o dawna nie ma wiekszego znaczenia 12.02.18, 22:11

conajmniej od 2007...
      istnieje tylko sila rozpedu.

Dr. J.K.
      w 1981 dziaiacz "S" w Warszawie.
    • 141288bs Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 05.03.18, 08:43
      Do tego szmatlawca dodac A.Stankiewicza wowczas poziom manipulacji i chamstwa osiagnie K-2.
    • b.dwornik Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 13.03.18, 14:50
      Niestety, Instytut Monitorowania Mediów twierdzi co innego. Rzepa jest dużo bardziej opiniotwórcza (jeśli za miernik uznamy liczbę cytowań) i to pomimo dwa razy mniejszego nakładu. Eeeech, pamiętam czasy, kiedy GW miała 800 tysięcy nakładu i czytało się ją z zainteresowaniem. Ale to se ne vrati.
    • arletttan Re: Gazeta Wyborcza to najbardziej wiarygodna 17.04.18, 19:04
      hej

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka