Dodaj do ulubionych

czy czuje pani czacze czyli cenie dziennikarstwo

22.08.18, 12:49
w wyk GW

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23811531,andrzej-rosiewicz-przed-rozmowa-w-tvp-info-zaczal-stepowac.html#Z_BoxNewsLinkImg&a=167&c=96
I czegosmy sie dowiedzieli ? Ze wszedl tanecznym krokiem ku nieudawanej radosci Rachonia
Przyznaje , ta radosc jest zarazliwa

I jeszcze ze rozmawiali o bawarskiej stonce a kiedys tam o Mundialu
I to wszystko
To wystarczylo na pierwsza strone
Ale co tak dokladnie kazdy z panow powiedzial o tym nie bylo wzmianki
Tu by wyszly te cale podwojne standardy
UE ( do wybaczenia , bo kazdy dba o wlasne interesy)
i polskich lobbystow nazywajacych sie ekologami ( niedowybaczenia - dopoki uzywaja polskiego jezyka )
SZCZESLIWIE mamy juz i jeszcze niezalezne publiczne media i duza publika ten program obejrzala albo moze z nim sie w necie zapoznac

Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: czy czuje pani czacze czyli cenie dziennikar 22.08.18, 12:55
      Demencja starcza niestety atakuje nawet,kiedyś niezłych, artystów kabaretowych.
    • yoma Re: czy czuje pani czacze czyli cenie dziennikar 22.08.18, 13:18
      A właściwie to co kolega chciał przez to powiedzieć?
      • eiran Re: czy czuje pani czacze czyli cenie dziennikar 22.08.18, 13:34
        że nie odróżnia portalu gazeta.pl od Gazety Wyborczej?
        • yoma Re: czy czuje pani czacze czyli cenie dziennikar 22.08.18, 13:41
          No bo szukam jakiegoś merituma w tym dziele i znaleźć nie mogę.
      • wszystkojednokto ze to glupia wiadomosc na pierwsza strone 22.08.18, 14:08
        ze Rosiewicz wszedl krokiem tanecznym
        Ale widisz jak skuteczna . temu komus tam powyzej wystarzylo i komentuje podpierajac sie demencja starcza
        O lasach w Bawarii i reakcji pseudoekologow juz nie trzeba pisac
        • wsk175 Re: ze to glupia wiadomosc na pierwsza strone 22.08.18, 14:15
          ( niedowybaczenia - dopoki uzywaja polskiego jezyka )
        • yoma Re: ze to glupia wiadomosc na pierwsza strone 22.08.18, 14:32
          Nadal nie wiem, o co ci chodzi. Pretensje chyba do Rosiewicza, że pajacuje na antenie?
      • jureek Re: czy czuje pani czacze czyli cenie dziennikar 22.08.18, 15:01
        yoma napisała:

> A właściwie to co kolega chciał przez to powiedzieć?

Mam wrażenie, że ma on pretensje do portalu, że nie powtórzył on kłamstw dwóch pajaców Rachonia i Rosiewicza wygłaszanych w pisowskiej telewizji, jakoby ekolodzy uwzięli się tylko na Polskę i nie protestowali przeciw wycince Lasu Bawarskiego z powodu inwazji kornika. Tymczasem akurat Las Bawarski jest świetnym przykładem na to, jak przyroda potrafi sobie sama poradzić z inwazją kornika bez wycinania setek hektarów lasu. Wycinki nie było, więc przeciw czemu mieli ekolodzy protestować.

www.dw.com/pl/las-bawarski-jak-bia%C5%82owie%C5%BCa-hodujesz-korniki-ty-%C5%9Bwinio/a-40582153
        • yoma Re: czy czuje pani czacze czyli cenie dziennikar 22.08.18, 15:04
          Aha. Dzięki. To nie umie sam napisać?
          • jureek Re: czy czuje pani czacze czyli cenie dziennikar 22.08.18, 15:19
            yoma napisała:

> Aha. Dzięki. To nie umie sam napisać?

Pewnie nie napisał mu szachermacher dokładnie w esemesie.
            • yoma Re: czy czuje pani czacze czyli cenie dziennikar 22.08.18, 15:25
              Najprawdopodobniej.
        • wszystkojednokto potrafisz rozroznic miedzy lasami w Bawarii 22.08.18, 17:30
          o ktorych JA pisze a powszechnie znanym Lasem Bawarskim
          I o tym tez byla mowa u Rachonia
          Tylko , ze publicystyka Rachonia przeznaczonaa jest dla widzow , ktorzy tkie rzeczy wylapuja w lo
          Szczeze mowia , Rachon przewiduja , ze czasami i JUReeKI go ogladaja wyraznie to podkreslil
          Ze nie w Lesie Bawarskim odchodzi wycinka a lasach w Bawarii
          Podobnie jak nie w scislym Rezerwacie i na terenach chronionych Bialowieskiej Puszczy a w lasach gospodarczych stanowiacych jej otuline
          I tak sobie oto gaworzyli z Rosiewiczem absolwentym SGGW
          • jureek Re: potrafisz rozroznic miedzy lasami w Bawarii 22.08.18, 18:32
            wszystkojednokto napisała:

> o ktorych JA pisze a powszechnie znanym Lasem Bawarskim

Ty o żadnym lesie wcześniej w tym wątku nie pisałeś, więc nie kłam, szchermacherowy propagandysto.
            No ale skoro już dałeś głos o lesie, to doprecyzuj może w których to lasach bawarskich stanowiących otulinę parku narodowego, wycina się drzewa z powodu kornika na taką skalę, jak odchodziło to w Puszczy Białowieskiej? Nie musisz podawać tego z dokładnością do gminy, wystarczy mi powiat i ilość pozyskanego w nim drewna, a resztę sobie sam sprawdzę.
            Bo takie luźne gaworzenie bez konkretów, jakie odstawiali Rachoń z Rosiewiczem, to może oglądaczowi TVPiS wystarczy, jak jednak oczekuję konkretów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka