141288bs 10.04.20, 16:17 zlych emocji, jako hold w 10-rocznice smolenskiej tragedii. - Kojarzy mi sie to z odwiedzinami mordercy, na grobie swoich ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjuhbun Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 14.04.20, 10:33 Tusk powtarzał że jest nas za dużo a pieniędzy mało Rostowski mówił że pieniędzy niema i nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 15.04.20, 21:30 Tusk nie lubi sie z nikim dzielic, to zarloczna lajza. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 30.04.20, 06:57 141288bs napisał: > Tusk nie lubi sie z nikim dzielic, to zarloczna lajza. ..czyli ma Twarz :) a mówią, że nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mjuhbun Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 15.05.20, 08:00 Borys Budka jest najlepszym kandydatem na Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 10.09.21, 22:55 mjuhbun napisał(a): > Borys Budka jest najlepszym kandydatem na Prezydenta - Toi-Tojek. Odpowiedz Link Zgłoś
mjuhbun Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 22.05.20, 09:44 Kidawa posprząta bo jako sprzątaczka się pewnie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 28.06.20, 10:39 mjuhbun napisał(a): > Kidawa posprząta bo jako sprzątaczka się pewnie sprawdzi. - jeszcze przed sprawdzeniem sie nie sprawdzila Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 01.12.20, 18:56 141288bs napisał: > mjuhbun napisał(a): > > > Kidawa posprząta bo jako sprzątaczka się pewnie sprawdzi. > > - jeszcze przed sprawdzeniem sie nie sprawdzila - moze jako babcia klozetowa sie sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
kaja70072 Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 10.09.20, 12:57 strony internetowe dla firm Odpowiedz Link Zgłoś
mis0anka Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 10.06.21, 16:53 Mam na imię Asia, szukam miłego, kulturalnego mężczyzny do stałego seks związku mam 26 lat , chętnie Cię poznam, na co dzień pracuje, mam swoje mieszkanie, lubię wyjść do kina na spacer , lubię gotować, zapraszam do poznania się, __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ moje zdjęcia znajdziesz na stronie erosx.pl mój profil to Miskasypa26 Odpowiedz Link Zgłoś
czawiel87 [...] 25.06.21, 23:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 20.10.21, 09:58 A wy chłopcy jak zwykle uważacie, że innych ciekawi co wam się wydaje i kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 30.11.21, 06:22 141288bs napisał: > zlych emocji, jako hold w 10-rocznice smolenskiej tragedii. - Kojarzy mi sie to > z odwiedzinami mordercy, na grobie swoich ofiar. Tusk jest już rozpoznany jak wyjątkowy kłamca i obłudnik. Po tym stwierdzeniu za kilka dni jechał z hejtem. Zbyt długo przebywał z Grasiem, Schetyną itp i wydaje mu się, że wyborcy to tacy sami idioci jak jego otoczenie. Z "mordercą" przesadziłeś tak samo jak przesadza Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 07.04.22, 07:40 Z "mordercą" przesadziłeś tak samo jak przesadza Tusk.- Taki zarzut poczynił mi no-popis. - Wkrótce okaże się kto z nas ma rację - ekspertyzy z laboratorium włoskiego i brytyjskiego wyrażnie wskazują na eksplozję ładunków wybuchowych w samolocie nad Smoleńskiem. Nie zdziwię się, gdy przeczytam w mediach, że Tusk jest już w Moskwie pod serdeczną opieką Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 31.03.22, 04:53 141288bs napisał: > zlych emocji, jako hold w 10-rocznice smolenskiej tragedii. - Kojarzy mi sie to > z odwiedzinami mordercy, na grobie swoich ofiar. ...lub u Rydzyka o poszanowanie bliżniego. Tusk jest obłudny i kłamczych nawet bardziej od Rydzyka i Morawieckiego. W swojej ksiązce pt ( ma tupet!) " Szczerze" wykryto ponad 100 kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 10.04.22, 16:28 141288bs napisał: > zlych emocji, jako hold w 10-rocznice smolenskiej tragedii. - Kojarzy mi sie to > z odwiedzinami mordercy, na grobie swoich ofiar. Obłuda Tuska przekracza wszelkie granice. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 17.04.22, 13:47 Oby tylko obłuda. - Ukazuje się coraz więcej światła o smoleńskiej tragedii...,ci którzy ośmieszali ją, zmienili ton (Komorowski np.) albo zamilkli w tej sprawie. - Tusk, gdy czuje się zagrożony, jak zwykle "atakuje" coś co już od dawna "umarło z przedawkowania" - robi tak bo czuje swój bliski koniec..., wkrótce analiza raportów smoleńskich i pełny materiał amerykańskiego wywiadu(CIA), to spędza sen z oczu Tuskowi. - Obawiam się jednak, że zdąży oddać się Putinowi pod "opiekę". - Będzie to jednak chwilowa opieka, podzieli los uciekiniera na Białoruś...,gdy stanie się już niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 27.04.22, 15:03 141288bs napisał: > zlych emocji, jako hold w 10-rocznice smolenskiej tragedii. - Kojarzy mi sie to > z odwiedzinami mordercy, na grobie swoich ofiar. Nieprawdopodobnie obłudny facet. Odpowiedz Link Zgłoś