141288bs 10.04.20, 16:17 zlych emocji, jako hold w 10-rocznice smolenskiej tragedii. - Kojarzy mi sie to z odwiedzinami mordercy, na grobie swoich ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjuhbun Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 14.04.20, 10:33 Tusk powtarzał że jest nas za dużo a pieniędzy mało Rostowski mówił że pieniędzy niema i nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 15.04.20, 21:30 Tusk nie lubi sie z nikim dzielic, to zarloczna lajza. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 30.04.20, 06:57 141288bs napisał: > Tusk nie lubi sie z nikim dzielic, to zarloczna lajza. ..czyli ma Twarz :) a mówią, że nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mjuhbun Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 15.05.20, 08:00 Borys Budka jest najlepszym kandydatem na Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 10.09.21, 22:55 mjuhbun napisał(a): > Borys Budka jest najlepszym kandydatem na Prezydenta - Toi-Tojek. Odpowiedz Link Zgłoś
mjuhbun Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 22.05.20, 09:44 Kidawa posprząta bo jako sprzątaczka się pewnie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 28.06.20, 10:39 mjuhbun napisał(a): > Kidawa posprząta bo jako sprzątaczka się pewnie sprawdzi. - jeszcze przed sprawdzeniem sie nie sprawdzila Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 01.12.20, 18:56 141288bs napisał: > mjuhbun napisał(a): > > > Kidawa posprząta bo jako sprzątaczka się pewnie sprawdzi. > > - jeszcze przed sprawdzeniem sie nie sprawdzila - moze jako babcia klozetowa sie sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
kaja70072 Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 10.09.20, 12:57 strony internetowe dla firm Odpowiedz Link Zgłoś
mis0anka Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 10.06.21, 16:53 Mam na imię Asia, szukam miłego, kulturalnego mężczyzny do stałego seks związku mam 26 lat , chętnie Cię poznam, na co dzień pracuje, mam swoje mieszkanie, lubię wyjść do kina na spacer , lubię gotować, zapraszam do poznania się, __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ moje zdjęcia znajdziesz na stronie erosx.pl mój profil to Miskasypa26 Odpowiedz Link Zgłoś
czawiel87 [...] 25.06.21, 23:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 20.10.21, 09:58 A wy chłopcy jak zwykle uważacie, że innych ciekawi co wam się wydaje i kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 30.11.21, 06:22 141288bs napisał: > zlych emocji, jako hold w 10-rocznice smolenskiej tragedii. - Kojarzy mi sie to > z odwiedzinami mordercy, na grobie swoich ofiar. Tusk jest już rozpoznany jak wyjątkowy kłamca i obłudnik. Po tym stwierdzeniu za kilka dni jechał z hejtem. Zbyt długo przebywał z Grasiem, Schetyną itp i wydaje mu się, że wyborcy to tacy sami idioci jak jego otoczenie. Z "mordercą" przesadziłeś tak samo jak przesadza Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 07.04.22, 07:40 Z "mordercą" przesadziłeś tak samo jak przesadza Tusk.- Taki zarzut poczynił mi no-popis. - Wkrótce okaże się kto z nas ma rację - ekspertyzy z laboratorium włoskiego i brytyjskiego wyrażnie wskazują na eksplozję ładunków wybuchowych w samolocie nad Smoleńskiem. Nie zdziwię się, gdy przeczytam w mediach, że Tusk jest już w Moskwie pod serdeczną opieką Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 12.07.22, 18:07 141288bs napisał: > Z "mordercą" przesadziłeś tak samo jak przesadza Tusk.- Taki zarzut poczynił mi > no-popis. > - Wkrótce okaże się kto z nas ma rację - ekspertyzy z laboratorium włoskiego i > brytyjskiego wyrażnie wskazują na eksplozję ładunków wybuchowych w samolocie n > ad Smoleńskiem. > Nie zdziwię się, gdy przeczytam w mediach, że Tusk jest już w Moskwie pod serde > czną opieką Putina. To są tylko Twoje rojenia, wybacz ale tak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 07.08.22, 12:32 A jednak Tusk ani zająknie się w sprawie napaści ruskich na Ukrainę...,znaczy to, że liczy na schronienie się u Putina co zapewnia niemożliwość ekstradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 17.08.22, 18:19 141288bs napisał: > A jednak Tusk ani zająknie się w sprawie napaści ruskich na Ukrainę...,znaczy t > o, że liczy na schronienie się u Putina co zapewnia niemożliwość ekstradycji. To akurat jest oczywiste. Jest ukrytą opcją Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 27.04.22, 15:03 141288bs napisał: > zlych emocji, jako hold w 10-rocznice smolenskiej tragedii. - Kojarzy mi sie to > z odwiedzinami mordercy, na grobie swoich ofiar. Nieprawdopodobnie obłudny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 06.06.22, 05:35 Jeżeli do tej pory nie ukarano winnych śmierci , to znaczy,że winni są przy władzy.... Wystarczy tylko przypomnieć, kto zachęcał do lądowania we mgle na prowizorycznym smoleńskim lotnisku i kto wskazał winnych w kilka minut po katastrofie...... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 06.06.22, 23:40 adria napisała: - i kto wskazał winnych w kilka minut po katastrofie... Sikorski ... Radek mu na imię Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 17.08.22, 18:20 141288bs napisał: > adria napisała: > - i kto wskazał winnych w kilka minut po katastrofie... > Sikorski ... Radek mu na imię I TVN Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 26.06.22, 09:07 adria231 napisała: > Jeżeli do tej pory nie ukarano winnych śmierci , to znaczy,że winni są przy > władzy.... > Wystarczy tylko przypomnieć, kto zachęcał do lądowania we mgle na prowizoryc > znym smoleńskim lotnisku i kto wskazał winnych w kilka minut po katastrofie. > ..... - Tuskowi trzy dni wcześniej zapewniono bezmgielną pogodę i wymoszczone lotnisko smoleńskie... i w nieswoim zwyczaju, odstąpił samolot delegacji rządowej - czyżby za poradą Putina? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 18.01.23, 05:09 141288bs napisał: > zlych emocji, jako hold w 10-rocznice smolenskiej tragedii. - Kojarzy mi sie to > z odwiedzinami mordercy, na grobie swoich ofiar. Ale wezwanie zrobił w imieniu Niemiec czy Rosji?! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 30.01.23, 18:38 Ale wezwanie zrobił w imieniu Niemiec czy Rosji? - pyta no-popis Zrobił to w imieniu jednych i drugich z pomocą R.Sikorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk wzywa do zaprzestania... 16.02.23, 07:51 141288bs napisał: > zlych emocji, jako hold w 10-rocznice smolenskiej tragedii. - Kojarzy mi sie to > z odwiedzinami mordercy, na grobie swoich ofiar. Równie dobrze Putin mógłby wezwać do uczczenia ofiar wojny w Ukrainie - obywateli Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś