krzych.korab 04.02.06, 09:47 Zaczęto od kabaretu Olgi Lipińskiej którego nie broniła żadna gazeta a listy w obronie kabaretu pominięto milczeniem. To tylko kolejny krok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterfly2 Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupilem 04.02.06, 09:48 Strach się bać, co to bedzie !!! "Panie poruczniku, co teraz będzie?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurgi Drogi panie Jacku… IP: *.tvkturek.pl 04.02.06, 11:21 …dziękuję Panu za lata znakomitej pracy kabaretowej, za to, że nigdy nie był Pan konformistą, a kładł wszystkim po równo. Artysta i satyryk powinni mieć jedną wytyczną: nie dbać o żadne tabu, nie ulegać nikomu. Życzę Panu doskonałego urlopu, a potem niech Pan wraca do pracy (tematów i celów na pewno nie zabraknie). Szacunek, panie Jacku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki każdy był wyśmiewany oprócz PO IP: *.chello.pl 04.02.06, 11:35 taki "niezależny" satyryk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloop Re: każdy był wyśmiewany oprócz PO IP: 213.199.201.* 04.02.06, 12:22 Żyd. Na pewno żyd. I jeszcze pedał. I gwałciciel kaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: każdy był wyśmiewany oprócz PO IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:12 Tak, zgadzam sie, że decyzje prezesa TVP, p.Jana Dworaka z Platformy Obywatelskiej są kontrowersyjne i prowadzą do cenzury. Ponadto należy go zapytać kto jest odpowiedzialny za transmisję eliminacji do Eurowizji w dniu Tragedii w Katowicach. Nawet Michał Wisniewski okazał więcej szacunku od decydentów z TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leleń każdy był wyśmiewany kto sie podkłada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:15 ____ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Jedź na urlop Romeo, Julia ma już kochanka .... IP: *.orange.pl 04.02.06, 20:47 Może po powrocie potrafisz zrobić jeszcze coś wesołego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Nie trawię Kaczorów, IP: *.c27.msk.pl 04.02.06, 22:43 ale Fedorowicza to akurat dobrze, że się pozbyli. Przecież to wyjatkowy tuman i miernota, jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.zagorski UWAGA! FORUM OBRZEZYWANE PRZEZ MICHNIKA !!!!!! 05.02.06, 00:36 uwaga !!! na tym forum posty znikają bez śladu jak ludzie w czasach bierutowskiego peerelu Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.zagorski FEDOR TO MAŁODOWCIPNE ALIBI POSTKOMUNY !!!!!! 05.02.06, 00:44 Prymitywny, naciągany dowcip bazujący na wyrwanych z kontekstu zdaniach (i chórkach emerytowanych aktorek) oszczędzajacy postkomuszych pracodawców oto co reprezentował pseudosatyryk fedorowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aradian Re: FEDOR TO MAŁODOWCIPNE ALIBI POSTKOMUNY ! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.06, 02:41 Mam podobną opinię do tej, którą prezentuje andrzej.zagorski. Rzeczywiście dowcip pana Jackowy jest żenująco żałosny. Widać, że sam autor pozostaje bezkrytyczny w stosunku do swojej twórczości absolutnie smętnej,nurzącej i pozbawionej polotu. Skoro od wielu lat brakuje Fedorowiczowi pomysłów dlaczego dopuszczano coś takiego na antenę??? Kto w końcu odpowiada za poziom telewizji publicznej??? Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: FEDOR TO MAŁODOWCIPNE ALIBI POSTKOMUNY ! 05.02.06, 05:50 Panie az, gdzies ty sie ukrywal tchorzliwie w czasach komuny, gdy nienawistni tobie "postkomunisci" i redaktorzy "polskojezycznych" mediow siedzieli w komunistycznych wiezieniach. Siedziales cicho a teraz jestes odwazny bo to "stanialo". Przytul sie do rydzyka i j.kaczuszki to ci ulzy...By opowiadac sie o Jacku Fed. trzeba miec choc troche poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Nie trawię Kaczorów, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.06, 00:55 Woland .Sprawdż swoje IQ -gwarantuję ,że do IQ i klasy pana Jacka bardzo dużo Ci brakuje , oglądaj to co dla ciebie np.Przygody Koziołka Matołka , Cia Darwin - a przede wszystkim regularna lewatywa może wpłynie na twoj "intelekt" - jeśli to co masz można tak nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 Re: Nie trawię Kaczorów, 05.02.06, 10:57 sam jesteś rąbnięty , chyba KACZE g... spadło tobie na głowę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: każdy był wyśmiewany oprócz PO IP: *.satbit.pl / *.satbit.com.pl 04.02.06, 21:14 Czas najwyższy przejść do podziemia -mysle ze trzeba skorzystać z doświadczeń działaczy podziemnej Polski z czasow PRL-u tylko jeszcze mamy jednego wroga wolności jednostki i demokracji "fanatyzm religijny" w szerokim słowa tego znaczeniu- świat sie sam osmiesza tolerancja i wolność jednostki przestje istnieć nie ma czegoś takiego - czas rozpocząć walkę -to jest prawo naturalne ponad tym wszystkim- człowiek głęboko wierzaczy czyli poganin-nie potzreba nikomu posredników zeby obcowac z Bogiem ani spkojnie i wolnie zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
sansibar Panie Jacku już dziękujemy 04.02.06, 19:39 Z całego serca, za "sześćdziesiątkę", ale przecież nic nie trwa wiecznie, czas kończyć. Odkąd zaprzyjaźnił pan się z PO umarł Pan jako niezależny satyryk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: każdy był wyśmiewany oprócz PO IP: 12.152.252.* 04.02.06, 22:02 Oj tak tych straszliwych kaczek co zdejmuja naszego zetelnego pana jacusia z anteny. Boj sie kaczek bo to wstretne i przebiegle sa drapiezniki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Witam Rodakow w Kaczokatolickim Ciemogrodzie... 04.02.06, 22:37 I szczerze wspolczuje!!! Polak z Ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop burak pastewny amerykansky jestes siedz cicho IP: *.chello.pl 05.02.06, 08:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kal Re: Witam Rodakow w Kaczokatolickim Ciemogrodzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 10:26 pawka55 napisał: > I szczerze wspolczuje!!! > > Polak z Ameryki przestan, czytam sobie to forum zeby uslyszec ciekawe opinie ciekawych ludzi, a nie twoje belkotanie. Masz kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
baska123 Re: każdy był wyśmiewany oprócz PO 04.02.06, 14:03 Poniewż PO nie zasługuje na wyśmiewanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: każdy był wyśmiewany oprócz PO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.06, 14:06 z Po śmiać się nie wolni i mordy w kubeł Odpowiedz Link Zgłoś
brrr3 Re:Ruuullllllllllleeeeeeeeezzzzzz z :-) 04.02.06, 17:29 Masz racje, PO zasługuje na współczucie...a miało byc tak super. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel949 Po co się męczyć nad PO skoro Kaczory same się .. 04.02.06, 18:20 podkładają. Przecież Lepper czy Kaczyńscy to kabaret na żywo, wystarczy niewielka korekta i już jest program. Z politykami PO jet trudniej - więc rzadziej się z nich smiał (ale też byli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak Re: Po co się męczyć nad PO skoro Kaczory same si IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.06, 18:22 Niesiłowski to dla jednych beczka śmiechu dla innych psychol jeszcze dla innych ... tylko nie dla Fedorowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kal Re: Po co się męczyć nad PO skoro Kaczory same si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 10:27 No z ta korekta to bym sie klocil :) Czasami nawet chyba nie trzeba odbrabiac materialu :) Odpowiedz Link Zgłoś
menthos1 PiS nie zasługuje na wyśmiewanie. 06.02.06, 21:03 Tak chce większość wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezo Re: każdy był wyśmiewany oprócz PO IP: *.gizycko.mm.pl 04.02.06, 18:59 hahaha i jak zwykle - PO - winne.... ono temu winne... ono temu winne...;)) nawet tego, że Fedorowicz ich nie wyśmiewa:)) ludzie czy wy rozumiecie o czym piszecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 pewnie że rozumieją w końcu im za to płacą... 04.02.06, 20:07 to pisuarowi propagandzieści od kur..skiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloody_rabbit Re: każdy był wyśmiewany oprócz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:22 Było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: każdy był wyśmiewany oprócz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:43 mało oglądałem ale zdaje mi się że były żarty z Tuska i Rokity Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Drogi panie Jacku… 04.02.06, 11:55 Gość portalu: Jurgi napisał(a): > …dziękuję Panu za lata znakomitej pracy kabaretowej,........... > Szacunek, panie Jacku. Pod takimi życzeniami podpisuję się w całej rozciągłości.Sa takie ludzkie, normalne. Od tego typu humoru "odlazłem" juz dawno a bardziej płakałem za O.Lipińską i jej Kabarecikiem. Jednak ciagle nie mogę zrozumić,że rozstania są tak jak dawniej bywało za wściekłej komuny. Nie ma w nich odrobiny kultury i szacunku dla dokonań drugiego człowieka! GW miała wczoraj o nim artykuł "Fedorowicz znika z TVP ...." To jest jedno wielkie kłamstwo! To TVP znika na naszych oczach i stanie się regionalną stacją telewizji TRWAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_z_dywit FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:15 Intelektualnie bliżej mu do pogrobowców PZPR z którymi jak chciał to się dogadał. Zapotrzebowanie na taką totalną i wyalienowaną intelektualnie sznirę typu SEJF musi być na poziomie Isaury.Federowicz to niestety kabaretowy trup który jeszcze sprawdzał się w grupie w latach 70 tych.Posiadam dla zainteresowanych grafiki które tworzył w stanie wojennym i rozprowadzał po Dessach,taki poziom tej grafiki jak satyry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:40 Droga Jolu, być może u Ciebie w Dywitach poziom Pana Fedorowicza to dno. Natomiast my tutaj, w Polsce, nie mamy za bardzo alternatyw dla kabaretu a i pośmiać się ostatnio jakoś ciężko, jakoś nie jest do śmiechu. Zapewne w Dywitach żyje się weselej i prościej? W pewnym sensie zazdroszczę. Natomiast spróbuj ogarnąć swoim szerokim dywitowskim horyzontem myślowym, że na Dywitach świat się nie kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU 04.02.06, 14:08 Gość portalu: hip napisał(a): > Droga Jolu, > być może u Ciebie w Dywitach poziom Pana Fedorowicza to dno. > Natomiast my tutaj, w Polsce, nie mamy za bardzo alternatyw dla kabaretu a i > pośmiać się ostatnio jakoś ciężko, jakoś nie jest do śmiechu. > Zapewne w Dywitach żyje się weselej i prościej? W pewnym sensie zazdroszczę. > Natomiast spróbuj ogarnąć swoim szerokim dywitowskim horyzontem myślowym, że na > Dywitach świat się nie kończy. Sz.Panie bynajmniej, nie uzurpuję sobie prawa do wszechwiedzy,lecz moim skromnym zdaniem.Odgrzewanie starych kotletów w w/w kabarecie program po programie to niestrawna pozycja. Teza że jak mieszkam w Dywitach to moje oceny muszą być obarczone błędem ,jest intelektualnie wadliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU 04.02.06, 17:38 niewątpliwie ... scena polityczn daje nam przyklady kabaretu live.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU 04.02.06, 13:45 Gość portalu: jola_z_dywit napisał(a): > Intelektualnie bliżej mu do pogrobowców PZPR z którymi jak chciał to się dogada > ł. Wolskiemu z kolei intelektualnie blizej do tlumow manifestujacych pod Sw.Brygida, przeciwsko odwolanu ks. Jankowskiego. Tylko ze abonament placa jedni i drudzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU 04.02.06, 14:10 dr.szfajcner napisał: > Gość portalu: jola_z_dywit napisał(a): > > > Intelektualnie bliżej mu do pogrobowców PZPR z którymi jak chciał to się > dogada > > ł. > > Wolskiemu z kolei intelektualnie blizej do tlumow manifestujacych > pod Sw.Brygida, przeciwsko odwolanu ks. Jankowskiego. > > Tylko ze abonament placa jedni i drudzy ... Wypada się tylko z sz.Panem zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykaczysta Pani Jolu, telewizory maja piloty. IP: *.acn.waw.pl 04.02.06, 16:56 W dobie elewizji kablowych i satelitarnych nalezy sobie uświadomić, że każdy widz ma MOŻLIWOŚC WYBORU. Przeciez nic prostszego, jak sie program satyryczny nie podoba ZMIENIC KANAL. Ja sie obawiam, ze chodzi o cos innego: strach przed zbyt wielka ogladalnoscia zartów z "majestatu wladzy". Ale jakiekolwiek proby odgórnego ograniczania tego z gory skazane sa na smiesznosc. Przeciez TVP nie jest jedynym dostepnym kanalem telewizyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Pani Jolu, telewizory maja piloty. 04.02.06, 17:19 To po co w takim razie nagonka na tv Trwam. Mimo że tylko dostępna przez satelitę. A oczywiście zmieniam stację,lecz czasem wypadają reklamy lub polskie hity klan itp. Sz. Pan jest zapewne fanem owych seriali,ja niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Pani Jolu, telewizory maja piloty. 04.02.06, 17:57 Jolu, czy Ty nie jestes intelektualnie wadliwa ? Jak ogladasz telewizje Trwam, to chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieś Re: Pani Jolu, telewizory maja piloty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:30 Ja myślę,że Pani Jola to jakaś intelektualistka - dziennikarka, pisarka itp. po prostu robi z siebie idiotkę żeby prowokować - zbiera w ten sposób materiał do nowej książki, artykułu czy pracy naukowej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marwwa Właśnie zadziałał pilot IP: *.aster.pl 04.02.06, 21:41 Tojest wypadek przy pracy, którego p. Jacusiowi należało życzyc już dawno. Rozbestwiony pobłażliwością "komuny", nie miał żadnych hamulców, ani honorowych, ani estetycznych. Liczyła się tylko możliwoć pokazania się. To on, w obliczu ruchawki 1981 r, któa wymusiła ogłoszenie stanu wojennego, w obliczu groźby inwazji ze strony stojących na granicach wojsk Paktu Warszawskiego podjudzał tłumy, korzystając ze zbiegowiska, od Placu Bankowego do Plau Defilad, i popisywał się ze swoją feajną na dachach autobusów, podburzając do anarchii. Po powrocie z saksów, postanowił trochę dorobić do emeryturki, a umiał tylko podrwiwać z dobrotliwych komunistów. Zdrzemnął się, przegapił zmianę zwyczajów władzy i... ma wypadezek przy pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apple tree TY MENDO ZATRZYMALAS SIE NA POZIOMIE EMBRIONA IP: 212.125.240.* 04.02.06, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiopysio Re: FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU IP: *.e-wro.net.pl 04.02.06, 15:52 jolu_z_dywit Weź coś zaceruj i/lub wyprasuj. Ugotuj coś dobrego. Pomaluj sobie paznokcie. Tylko nic nie pisz bo nawet jak na Dywity reprezentujesz poziom poniżej średniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_z_dywit Re: FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:29 kompleksy koleś oleś. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU 04.02.06, 19:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36162766&a=36185364 kostka.s napisał: > Byl czas gdy niemal wielbilem Fodorowicza - za komuny. I tak z wiekszoscia bylych bojownikow "tfurcow". Zzarly ich zadze pieniadza plus zostali uglaskani przez kolegow politykow odpowiednich partii. Wajda, Zanussi, Fedorowicz, profesory ... mozna tak pol dnia i jeszcze zostanie wor nazwisk z Adasiem na wierzchu. I tak to - nie przejda w chwale do wiecznosci w naszej pamieci. Podziela losy Walesow i innych bolkow, ktorym kiedys wierzylismy i gotowi bylismy w ogien za nich. Po prostu - cienkie bolki - slabi ludzie, sprzedajne kukly. "Altorytety" moralne. Zajrzyjcie: members.iinet.net.au/~miroslaw/aktualny.htm - sama naga prawda - chociaz opisywana z daleka. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:40 mhm, inteligenci, wiadomo najgorsza zaraza; precz z piśmiennymi! od czasu siolarza Kleona i Peryklesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg_samowzbudnik Re: FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:37 I znowu Zoja wylazła z "Domu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowa 2 Re: FEDEROWICZ JUŻ DAWNO ZATRZYMAŁ SIĘ W ROZWOJU IP: *.ipt.aol.com 04.02.06, 18:05 Ty jola z dywit sama jestes trup. Jest rozrywka inteligentana i inteligentna inaczej. Ta druga jest dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Drogi panie Jacku… IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:44 Nie kombinuj!!!!!Program był NIESTETY coraz bardziej nudny,dlatego padł,to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kal Re: Drogi panie Jacku… IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 10:30 jasiek.pl napisał: > GW miała wczoraj o nim artykuł "Fedorowicz znika z TVP ...." To jest jedno > wielkie kłamstwo! To TVP znika na naszych oczach i stanie się regionalną stacją > > telewizji TRWAM. w momencie w ktorym TVP zacznie transmitowac na zywo w niedziele msze, kasuje TVP ze swojego telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśny Re: Drogi panie Jacku… IP: 212.122.206.* 04.02.06, 14:46 Panie Jacku jest Pan wspaniały-ogromne dzięki za dotychczasowy dziennik telewizyjny.Cała moja rodzina kładła się ze śmiechu i z niecierpliwościa czekała na następne wydanie pańskiego dziennika.Niech Pan nie wierzy w te bzdury ,że spadła oglądalność Pańskiego programu-to kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marwwa Współczuję z powodu takiego poczucia humoru IP: *.aster.pl 04.02.06, 21:44 Podrygi staruszeczka, któy sobie przypomina stere anegdotki, tylko nie zauważa, że nie jest śmieszny! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.m7 Re: Współczuję z powodu takiego poczucia humoru 04.02.06, 21:56 Gość portalu: marwwa napisał(a): > Podrygi staruszeczka, któy sobie przypomina stere anegdotki, tylko nie zauważa, > że nie jest śmieszny! To tylko taka wolna satyra.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Drogi panie Jacku… IP: 62.93.41.* 04.02.06, 15:04 Tu nie leppera chodzi ale o wysmiewanie Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszeń Re: Drogi panie Jacku… IP: 194.183.32.* 04.02.06, 15:50 No i dużo, dożo zdrówka. Bo tego ani kupić, ani wymodlic nie można. A ci, którzy zdjęli Pana program z anteny niech sie modlą o zdrowie; na rozum juź za późno. Wyrazy uznania dla Pana oraz życzenia wielu pogodnych dni w gronie prawdziwych przyjaciół i wielbicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he Re: Drogi panie Jacku… IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.06, 18:25 wśród rodziny Adamsów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Drogi panie Jacku… IP: *.eranet.pl 04.02.06, 18:04 Przyłączam się !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesio Re: Drogi panie Jacku… IP: *.acn.waw.pl 06.02.06, 21:08 Szacunek, Panie Jacku!!! Solidnie wypoczać, i do roboty!!! Ogladam, słucham, i podziwiam Pana od maleńkości, i nie zycze sobie Pana nie ogladać, słuchac i podziwiac :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:28 Tak samo będzie, albo lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgiedrowicz Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 15:36 cóż - o wiele bardziej wstrząsająca jest scena ze "Stawki większej niż życie": zaniepokojony niemiecki generał pyta "Gdzie mnie wieziecie?" i w odpowiedzi słyszy "Dobrze jedziemy panie generale", a później nasi agenci po prostu go zastrzelili pod lasem!! co by nie mówić - trzeba jednak przyznać, że scenariusz "Klossa" był zarazem dość zabawny. teraz jednak, gdy w tiwi nie ma praktycznie nic wartościowego - zachęcam do czytania książek, w tym oczywiście mojej powieści, która stara się opisać niezły kabaret, jakim jest życie w kraju nad Wisłą (Wisła z siusiaka wytrysła!). powiem nieskromnie - "Bessa~Lala" to rzecz naprawdę zabawna - przekonajcie się sami :o) pozdrawiam serdecznie wszystkich i zachęcam do wyluzowania się!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgiedrowicz Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 17:35 poza tym martwi mnie los Tadeusza Rossa - jest ostatnio smutny. obiecałem mu egzemplarz "Bessa~Lali" - tylko tyle mogę zrobić i to też nie dla wszystkich, nad czym ubolewam - wprost serce mi się kraje. gdybym mógł - każdemu dałbym "Bessa~Lalę" w prezencie! pozdrawiam wielbicieli mojego talentu z gazeta.pl oraz "GW" i w ogóle z "Agory". ja również Was cenię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.06, 18:27 > dałbym "Bessa~Lalę" w prezencie! pozdrawiam wielbicieli mojego talentu z > gazeta.pl oraz "GW" i w ogóle z "Agory". ja również Was cenię! To jest tzw. wchodzenie w ... bez wazeliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Przepędzić DWORAKÓW I JEGO KRETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 20:25 No wreszcie! Toć tej dworakowej telewzyji nie da sę oglądać! Same dworaki i kretyni. Nawet o pogodzie z nimi nie pogadasz. Dla nich tylko susza to poprawiona pogoda a deszczyk w czasie suszy to POGODA ZEOSUTA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Fedorowicz to tylko kolejny krok po likwidacji 04.02.06, 09:50 kabaretu Olgi Lipińskiej. Dziwne na temat kabaretu prasa nie podnosiła rabanu. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Fedorowicz to tylko kolejny krok po likwidacj 04.02.06, 17:45 krzych.korab napisał: > kabaretu Olgi Lipińskiej. Dziwne na temat kabaretu prasa nie podnosiła rabanu. Prasa podniesie raban dopiero jak zdejma program Maklowicza, bo ten podal przepis na Kaczke z Grzybami. Odpowiedz Link Zgłoś
downconversion Panie Jacku! Dzieki za lata przedniej satyry! 04.02.06, 09:53 Jak Pan zacznie robic programy u konkurencji to tez bede Pana ogladac! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Program zdjeto za zbyt slaba ogladalnosc a 04.02.06, 09:55 Fedorowicz i usluzna Agora do tego legende dorabiaja. Fragment z artykulu: "Chronologicznie sprawa wyglądała tak: 19 stycznia zakomunikowano mi, że program w związku ze słabnącą oglądalnością nie może już być kontynuowany. Szkoda. Ale uznaję prawo telewizji do usunięcia każdego programu z ramówki. W miejsce dotychczasowego programu zaproponowano mi prowadzenie informatora kulturalnego. Taki program nie jest szczytem marzeń, ale nie jestem człowiekiem bardzo próżnym i postanowiłem sprawę przemyśleć. Poprosiłem o dwa tygodnie do namysłu. I naprawdę brałem tę propozycję poważnie. Ale po tygodniu zdarzyła się ta sprawa z piosenką. Pomyślałem sobie wtedy, że nie mogę dalej tam pracować ze świadomością, że stale będę miał nad sobą człowieka, który będzie starał się zapobiegliwie myśleć i wyprzedzać ewentualne zarzuty polityczne czy jakieś inne." Tak wiec najpierw byla decyzja o zdjeciu programu a potem sprawa z piosenka o ile w ogole byla ..... Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 09:58 Fedorowicz to platfus i nieudacznik. Narzekał na SLD, za władzy którego ( a także przez kilkadziesiąt lat komuny) mógł swobodnie je opluwać w TVP za ciężkie pieniądze, a teraz płacze. To jest właśnie "twoja demokracja" Jacku Fedorowiczu! Zaczynasz przypominać innego "artystę", mianowicie Jan Pietrzaka. Fedorowicz już dawno powinien zostać zdjęty z TVP, ale nie za jkieś przyśpiewki o bliźniakach tylko poprostu za miernotę swojego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi IP: *.limes.com.pl 04.02.06, 10:07 dzakarta napisał: > ...Narzekał na SLD, za władzy którego ( a > także przez kilkadziesiąt lat komuny) mógł swobodnie je opluwać w TVP za > ciężkie pieniądze, a teraz płacze. No właśnie - mógł "władzę" opluwać. Teraz już tego robić nikt nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_osjano Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 11:05 Gdyby to rzeczywiscie była całkowita miernota, to nikt by sobie nią głowy nie zawracał. Walczy sie z tymi, których sie obawia. Inna sprawa, że zwykle gwałt sie gwałtem odwzajemnia. Najostrzejszą bronią zawsze była satyra polityczna i madrzy władcy zawsze sie jej obawiali i z nią liczyli. Sam nie przepadałem za Jackiem Fedorowiczem, uwielbiałem jednak Kabaret Olgi Lipińskiej, ale zwalczając go (ich) "rozsiewa się" jego (ich) idee a plony bedą widoczne już niedługo, oj niedługo !!! (pismo mówi: poznacie ich po owocach). Jestem chyba jsnowidzem, bo (niestety) widzę "czarno". Swoją drogą nie trzeba nam już tworzyć jakichś tam kabaretów, mamy przecież nowy, piekny narodowy "O dwóch takich....... i tym trzecim, też niedużym" Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 17:56 mr_osjano napisał: > Walczy sie z tymi, których sie obawia. Inna sprawa, że zwykle gwałt > sie gwałtem odwzajemnia. Najostrzejszą bronią zawsze była satyra polityczna i > madrzy władcy zawsze sie jej obawiali i z nią liczyli. Dodac chcialbym jedynie, ze glupi wladcy zawsze z nia walczyli, zamiast oswoic. I ten sam blad popelniaja Kaczynscy, chyba nie kierujac sie rozsadkiem czy taktyka a jedynie ulegajac swoim kompleksom. Efekt jest taki, ze dowcipy o Kaczynskich staja sie coraz bardziej popularne. I podejrzewam, ze nie dowody na korupcje, nie kontakty z Rydzykiem zabija szacunek do PiSu wsrod ich wyborcow a wlasnie smiesznosc. Bo co tu mozna powiedziec o Prezydencie, ktory nie jest w stanie dosiegnac klamki u drzwi, jak tylko to, ze jest smieszny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredziol do "dzakarta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:02 Zmien nick na "al dzazira" - jest bardziej adekwatny do tresci Twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benny Re: Fedorowicz - miernota programu IP: *.espol.com.pl 04.02.06, 15:22 tylko Benny Hill nie był mierny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofas Fedorowicz jest przede wszystkim marnym satyrykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:58 Z jego kawalow to chyab tylko malpy sie smieja. Zawsze jak ktos dostaje kopa w dupe za slaba ogladalnosc podnosi larum ze to odwet polityczny. Trudno szefa telewizji uwazac za sympatyka PISu, jesli juz to PO. Odpowiedz Link Zgłoś
karrol47 CENZURA W WYBIÓRCZEJ!!! 04.02.06, 10:02 Panie Jacku! Okazuje się, że nie tylko w telewizorni publicznej, lecz także w Wybiórczej cenzura szaleje! Boją się nawet samych komentarzy... Blokowanie odczytu komentarzy jest tak prymitywną reakcją, że aż to robi się śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_z_dywit Re: CENZURA W WYBIÓRCZEJ!!! i to totalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:18 Dziwić się nie ma co ,trzeba będzie uczciwie Wyborczej podatki płacić,I korupcja i kumoterstwo przy ogłoszeniach się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Wlasmnie! PRECZ Z DAVIDEM LOCKE!!!! 04.02.06, 13:46 Gość portalu: jola_z_dywit napisał(a): > Dziwić się nie ma co ,trzeba będzie uczciwie Wyborczej podatki płacić,I korupcj > a > i kumoterstwo przy ogłoszeniach się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Wlasmnie! PRECZ Z DAVIDEM LOCKE!!!! 04.02.06, 14:30 dr.szfajcner napisał: > Gość portalu: jola_z_dywit napisał(a): > > > Dziwić się nie ma co ,trzeba będzie uczciwie Wyborczej podatki płacić,I > korupcj > > a > > i kumoterstwo przy ogłoszeniach się skończy. > > Taki świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggisterr W miediach Rydza nie ma cenzury bo nie ma forów:-) IP: *.swidman.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:34 Ale tak wogle to przecież Jego Śfiontobliwość Rydzyk nie boi się chyba swobodnej wymiany poglądów w przeciwieństwie do żydokomunisty Michnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc portalu Re: CENZURA W WYBIÓRCZEJ!!! IP: *.chello.pl 04.02.06, 19:07 Hmmm, to jakim cudem Twój post nie został skasowany. I wiele innych obrażających GW i plujących na Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Napluj na RAPACYNSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 20:35 Napluj na RAPACYNSKI to zobaczysz. Adaś skończył się wrwz z oskarżeniem Millera o korupcję i całym rokicim cyrkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
deep60 Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 10:09 Jacek jesteś OK!!!. Pamiętam Ciebie z trójki. To już tyle lat. Trzymaj się. Darek Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 jacusiu- czerwoni cię tolerowali a czrni udupili 04.02.06, 10:09 jacusiu- czerwoni cię tolerowali a czrni udupili - a tak im lazłeś do odbytu i po co ci to było? Odpowiedz Link Zgłoś
ew99 Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 10:11 Jacku , żałosny jesteś i niedoinformowany , bo powinneś wiedzieć , że Balcerowicz już nie jest wrogiem Lepera. Obserwowałem Cię za tzw."Kwiatkowskiego" , gdy szczekałeś bez powodu a teraz co..? Posłuchaj (poczytaj) sam siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meritum3 Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:13 No coż, już starozytni wiedzieli ze kurduple to mściwy gatunek , a kaczuszki mają krótkie nóżki i rozumek też mały, ale pamiętliwość długą jak rura gazowa Wasermana. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Nadchodzą nowe czasy, "salon" się kończy 04.02.06, 10:34 Miałem już dość prymitywnych, lewackich dowcipów Lipińskiej (czytaj; oczerniających Kościół) i cieniutkich "tekstów" J.Fedorowicza. Pora by Salon opuścił mury TVP i PR. Życzymy zasłużonej emerytury, dobrego zdrowia i refleksji nad swoją "t(f)órczością" :))))). Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeska Re: Zaczyna się kruchta i obora 04.02.06, 23:41 plebania i stodola, rozaniec i brona Odpowiedz Link Zgłoś
w19f45 Re: Nadchodzą nowe czasy,idą nowi przydupasy 04.02.06, 13:37 Artystę zastąpi inny "wielki" zasłużony artysta Jasiu Pietrzak on już całkiem wlazł w kaczą dupę i kwaczą jak oni BRAWO kundle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Nadchodzą nowe czasy,idą nowi przydupasy 04.02.06, 18:05 w19f45 napisał: > Artystę zastąpi inny "wielki" zasłużony artysta > Jasiu Pietrzak on już całkiem wlazł w kaczą dupę > i kwaczą jak oni BRAWO kundle!!! Zapomniales o innym Wielkim Satyryku IV Rzeczpospolitej Wolskim, ktory dal probke swojego talentu w szopce noworocznej. Ten pewnie zagosci teraz w rezymowej TVP. Jedyny pozytek bedzie z tego taki, ze nie trzeba bedzie tlumaczyc dowcipow debilom, bo ich poziom nie bedzie na tyle wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nadchodzą nowe czasy,idą nowi przydupasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:26 No nareszcie z kimś się zgadzam w pełni. Ale dlaczego nie dostrzegacie że ten Ciemnogród, o którym tyle wspaniałych tekstów i piosenek było w kabareciku to przecież jak żywy Jaś Pospieszalski z bandą klakierów ! Spójrzcie wokół siebie, a zauważycie teksty Cymańskiego, Suskiego lub Gosiewskiego. Wszystko jest poezja jak pisał Stachura. Odpowiedz Link Zgłoś
jamak Może przygarnie Pana TVN 04.02.06, 10:24 Może przygarnie Pana TVN, szkoda by było żeby akurat teraz gdy jest naprawde z czego się pośmiać zabrakło Pana programu. Dzięki za to co było, ale czekam na jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Może przygarnie Pana TVN 04.02.06, 18:07 jamak napisał: > Może przygarnie Pana TVN, szkoda by było żeby akurat teraz gdy jest naprawde z > czego się pośmiać zabrakło Pana programu. A czy tak naprawde potrzebny ci jest jakis program Fedorowicza, zeby sie posmiac z PiSu? Mi wystarczy, ze PiS JEST. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODEBRAŁO ROZUM PANIE JACKU PRZEPRASZAM GŁOSOWAŁAM NA PIS IP: *.toya.net.pl 04.02.06, 10:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop odebrało? coś czego nie miałaś baby są durne IP: *.chello.pl 05.02.06, 09:08 zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
greg958 Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 10:29 nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka.. a nad zdjęciem Kabareciku Lipińskiej nikt nie wylewał wiader łez! Coś obsuwa się "perła" humoru polskiego. Ostatnio szedł w stronę Dańca.... a to nie komplement. Szkoda że czerwoni już odeszli - to byli tacy masochiści,że płacili za to, że ktoś ich opluwał, ośmieszał. Mieli swoich nadwornych błaznów... Trzeba poszukac teraz nowego pana, który pozwoli pobrzękiwac dzwoneczkami u stóp swojego tronu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODEBRAŁO ROZUM PRZEŻYLIŚMY 3 ROZBIORY PRZEŻYJEMY 2 KACZORY IP: *.toya.net.pl 04.02.06, 10:29 PRZYKRO MI ALE NA PANA TEKSTACH PRZETRWALIŚMY WIELEEEE I BĘDZIEMY PANA SZUKAĆ NAWET JAK NIE BĘDZIE PANA W TV. PAN JEST ZAWSZE A ONI ?? MAM NADZIEJE ŻE NARÓD ZMĄDRZEJE I ICH NIE WYBIERZE WIĘCEJ.A MOŻE TYLKO BĘDĄ W TRWAM ?? A RESZTA BĘDZIE NORMALNIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drogi panie Jacku To znak czasow ...ogladalnosc maja "kabarety" IP: 87.207.192.* 04.02.06, 10:31 w ktorych jeden jest zgiety w pol i debil, a drugi prosty ale nic nie rozumie. takich kuriozow jest sporo i wszystkie o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
sowas2 Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 10:31 cenzura wraca.. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Salon powinien iść na zasłużona emeryturę 04.02.06, 10:37 Miałem już dość prymitywnych, lewackich dowcipów Lipińskiej (czytaj; oczerniających Kościół) i cieniutkich "tekstów" J.Fedorowicza. Pora by Salon opuścił mury TVP i PR. Życzymy zasłużonej emerytury, dobrego zdrowia i refleksji nad swoją "t(f)órczością" :))))). Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa do enedue3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:12 zaciąłes się czy tez tak rozpaczliwie probujesz zwrocic na siebie uwage? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Salon powinien iść na zasłużona emeryturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:53 Powtórfka z rozrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimp Re: Salon powinien iść na zasłużona emeryturę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.06, 19:08 Kabarecik nie był dla lumpenproletariatu. Raczej go obśmiewał. To dlatego cię tak irytował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Salon powinien iść na zasłużona emeryturę IP: *.lubzel.com.pl 05.02.06, 08:16 nie martw się juz nie długo będzie jedyna słuszna TV Trwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.02.06, 13:33 KABARET JEST W SEJMIE TO PO CO MA FEDOROWICZ ROBI IM KONKURENCJE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: bravo ! zmienic prawo IP: *.sympatico.ca 04.02.06, 10:38 satyrycy tez powinni isc na emeryture,jak w kazdym zawodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddany Roman, Andrzej, Jarek = R.A.J. IP: *.klik.net.pl / 83.18.7.* 04.02.06, 10:45 nic dodac nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo To ja poprosze pieklo - przynajmniej wiadomo czego IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 04.02.06, 22:08 można się spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 10:53 Poznałem Federowicza na raucie w ambasadzie polskiej w Waszyngtonie. Podziękowałem mu za to, co zrobił wyszydzając władze PRL. Słuchałem go wtedy z nagrań magnetofonowych. Satyra przywraca politykom rozum. Szkoda, że nie na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 dopowiedzenie 04.02.06, 10:56 niektórzy politycy w ogóle rozumu nie mają. Z nimi rozmowa to strata czasu i energii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:18 antonioni1 napisał: > Satyra przywraca politykom rozum. Dlatego odebrała go liderom Platformy, bo z nich nigdy nie wolno było się śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalon Niestety, tak już jest, że z czasem pierniczejemy IP: *.acn.waw.pl 04.02.06, 10:53 Swietny facet i satyryk z Federowicza. Niezapomniany. Ale niestety każdy kiedyś pierniczeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:55 Problem jest głębszy. Cała polska kultura schodzi na psy. Telewizja ( zarówno publiczna jak i prywatna) karmi publiczność sieczką serialową rodzimej jak i zagranicznej produkcji. Inną jakością są filmy sensacyjne, gdzie trup ściele się gęsto. Spektakle teatralne to rarytas spychany na póżne godziny podobnie zreszta jak i Kocham Kino G. Torbickiej. TVP Kultura ,mimo że publiczna dostępna jest jedynie w przekazie satelitarnym. Nie jestem zwolennikiem 'twórczości' J. Fedoeowicza ostatnich lat. Dla mnie mistrzostwem świata było 60 minut na godzinę a i inne rzeczy robione np z J. Gruzą były ( jak na owe czasy) świetne. Za te rzeczy Panie Jacku ,jeśli Pan to czyta ,serdeczne dzięki. Formuła zaś Dziennika ,czy SEJFu była dobra ,w moim odczuciu, w drugim obiegu lecz z początkiem lat 90 wyczerpała się. A jednak trochę szkoda gdyby zniknął Pan ze sceny. Wydaje mi się jednak ,że można do tego nie dopuścić. Istnieje różnorodność medialna w naszym kraju a i tematów ,które powinny zostać ugodzone ostrzem satyry z pewnością nie zabraknie ( o czym Pan najlepiej wie). Ważne jest jednak co innego ;poziom. Według mojego skromnego zdania to właśnie Pan ma szansę go podnieść. Zamiast schlebiać publiczności wykorzystywaniem lapsusów językowych polityków może warto zrobić coś bardziej wartościowego? Kto , jak kto ,ale Pan z pewnością jest w stanie to uczynić. To ,że społeczeństwo nie jest głupie i pragnie czegoś nowego i niekoniecznie prymitywnego świadczy choćby sukces MUMIO. Pamięta Pan ,gdy w TVP 'dawali' Kabaret Starszych Panów' pustoszały ulice? Z pewnością tak. Panie Jacku ,czy to nie jest interesujące wyzwanie? Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
4litery Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 10:58 > Zaczęto od kabaretu Olgi Lipińskiej którego nie broniła żadna gazeta a listy > w obronie kabaretu pominięto milczeniem. To tylko kolejny krok. Jak dla mnie, Lipińska nigdy nie była śmieszna. Nigdy. Prymitywne strasznie :-P Fedorowicz 20 lat temu faktycznie miał cięty dowcip (dorwałem ostatnio jakieś felietony). A teraz w telewizji? Dajcie spokój, żenada po prostu. No ale spokojnie, takie sławy to na pewno chętnie przygarnie TVN czy Polsat. Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 04.02.06, 11:04 to mamy czasy wczesnego Gomółki!Kaczyńscy bez żenady ujawniają swoje ciągoty do komuny! Mali ludzie...czarne serca! Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 Re: Fedorowicz: jako wróg Leppera nie jestem pupi 05.02.06, 07:49 Satyra jest lepsza od bagnetu (urządzenie, które mierzy poziom oleju w misce olejowej), który mierzy poziom oleju polityków w głowie. Ale w obecnym czasie wszystko staje się prześmieszne od episkopatu po ostatniego pryciarza z tą tylko różnicą, że pryciarz nie obrazi się i jak mu daję złotówkę na jego prytę potrafi zażartować i powiedzieć: panie, z nas trzech to tylko ja jestem jeeeszcze trzeźwy, dlatego wysłali do pana mnie. Spróbujcie żartować z hitler- kaczek to zobaczycie.... Odpowiedz Link Zgłoś