Dodaj do ulubionych

Kamil Durczok odchodzi z TVP do TVN

07.02.06, 22:30
Dlaczego wywalili Pochanke.
Moze dlatego ze nie zamyka ust gdy konczy zdanie:)
Obserwuj wątek
    • edvin.petrykat Kamil Durczok odchodzi z TVP do TVN 07.02.06, 22:31
      ee..nie wierze, nie zegnal sie dzisiaj! poza tym nie wolno tak zmieniac barw,
      jak pilkarze.
      • moherowe_stringi No tak, Ojciec Durektor wprowadza się do TVP 07.02.06, 22:35
        Kto żyw i ma rozum ucieka więc stamtąd.
        • robertw18 OSTATNIO BYŁ NIEGRZECZNY, UDERZYŁO MU... 07.02.06, 22:46
          Za bardzo też starał się pod swoje twierdzenia urabiać rozmówców.
          Pozdr.
          • revalidon KOGO OBCHODZI DURCZOK..??? CO TO ZA NEWS?????? 07.02.06, 22:51
            • moherowe_stringi Obchodzi nas tylko Rydzyk! 07.02.06, 22:56
              Spodziewamy się rychłego pojawienia się Ojca Durektora w TVP!
              • clowley Re: Obchodzi nas tylko Rydzyk! 07.02.06, 23:17
                Póki co oficjalnie w mediach rządzi PO
                ---------------------------------------------
                "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych"
                Ignacy Krasicki
                • centrolew Szybki Kamil... 07.02.06, 23:26
                  Nie ma co, niezły ten Durczok! Wyczuwa pismo nosem i wie, że i tak go wywalą na
                  wiosnę! Zadawał za trudne pytania Kaczyńskiemu!

Najpierw z TVP odejdą najlepsi i najbardziej niezależni dziennikarze, potem
                  zacznie się czystka, aż skończy się na wymianie sprzątaczek. Odnowa moralna IV RP!
                  • zima0001 Re: Szybki Kamil... 07.02.06, 23:31
                    centrolew napisał:
                    > zacznie się czystka, aż skończy się na wymianie sprzątaczek

no widzisz, dobry news dla ciebie
                    • prawopl Kto będzie wyłupiał oczy mówiąc o tow.Millerze? 08.02.06, 14:18
                      Z wypiekami na twarzy relacjonował dokonania rządu SLD. Teraz nie ma już nic po
                      rządach SLD, tylko same afery i smród. Pozostał żal i poczucie
                      niesprawiedliwości. Zresztą to poczucie niesprawiedliwości łączy całą lewicę.
                      Pęczak siedzi w kryminale (niewinny oczywiście), Rywin w kryminale (niewinny
                      biedaczysko), Sobotka dostał wyrok 3,5 roku więzienia (ale nie odsiaduje
                      wyroku - widać też niewinny), itd.

Ehh... to były czasy.

--
                      www.upadloscian.org.pl - kolejna afera kryminalna z czasów rządów SLD
                  • miss.take Spokojnie Pospieszalski zostaje 08.02.06, 07:39
                    centrolew napisał:

> Najpierw z TVP odejdą najlepsi i najbardziej niezależni dziennikarze, potem
                    > zacznie się czystka, aż skończy się na wymianie sprzątaczek. Odnowa moralna IV
                    > RP!

On nie lapie sie na zadne z ww kryteriow.

• gadery Re: Spokojnie Pospieszalski zostaje 08.02.06, 09:01
                      Według TVN się łapie.
                      • Gość: elvis IV RP. Prezenterzy TVP w sutannach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:12
                        Durczoka zastąpi ojciec Wirgiliusz z TV Trwam.
                        • Gość: pikuś A Olejnikową spalą na stosie na żywo w TV Trwam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:15
                          • pako19 korupcja? czy to normalne? 08.02.06, 11:50
                            www.normalne.pl
                            • Gość: wieslaw-sobczyk HURRA !!! OCZYSZCZANIE TVP ROZPOCZĘTE !!!!! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 08.02.06, 11:58
                              Nareszcie !
                              bez hamskiego przerywania wypowiadajacym się !

bez olejników !
                              bez gawryluków !
                              bez durczoków !
                              bez skowronskich !
                              bez kunic !
                              bez orzechowskich ! itp.

• xpander Re: HURRA !!! OCZYSZCZANIE TVP ROZPOCZĘTE 08.02.06, 15:01
                                Ale za to z ojcem Krolem!

SUPER!
                          • sansibar TEŻ ZMIENIA PRACĘ ... 08.02.06, 13:23
                            Znajomy mojego sąsiada, Eugeniusz D., przez kolegów zwany Ziutkiem, pracował
                            w magazynie butów, ale ostanio awansował - został zastępcą kierownika w
                            magazynie worków.
                      • miss.take Re: Spokojnie Pospieszalski zostaje 08.02.06, 10:20
                        gadery napisał:

> Według TVN się łapie.

Durczok sie lapie.
                        Pospieszalski sie ni lapie. Dlatego zostaje w TVP1
                  • Gość: gordon Re: Szybki Kamil... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:04
                    durczok odchodzi , bo tylko " czerwony" szef TVN pozwoli mu krytkowac PiS ,
                    w TVP juz to bedzie niemozliwe, i to jest całą prawda
                  • Gość: madde Re: Szybki Kamil... IP: *.nuaccess.net 05.03.06, 05:13
                    Niezalezni dziennikarze i TVP!
                    Tam faktycznie potrzeba wielkich zmian. A zadanie jest piekielnie trudne. Po
                    kilkunastu latach oglupiania ludzi skutek jest taki, ze przecietny Kowalski nie
                    wie co jest wazne a co zwyklym odwracaniem uwagi od spraw waznych.
                    Ciekawe czy Durczok zadajac "trudne" pytania Kaczynskiemu(tego nie ogladalam)
                    przerywal mu w polowie slowa. W koncu to bylo nagminne w TVP.
                • fakopis hura!!! A SZMATLAWA TVP NIECH WYLACZY SIE FOREVER 07.02.06, 23:27
                  ALBO ZAMIENI SIE W TVTRWAM HEHEHE
                  • kum.z.antalowki Czy "TVTRWAM HEHEHE" to "rządówka" Rydzyka? 08.02.06, 01:54
                    fakopis napisał:

> ALBO ZAMIENI SIE W TVTRWAM HEHEHE
                    • Gość: Antoni z Wólki PRZEJECIE TVP IP: 195.117.147.* 08.02.06, 06:06
                      Przejęcie TVP przez TV TRWAM to tylko kwestia czasu.Wtedy dopiero podniesie się
                      larum w Necie. I co to da ? Nic ! Rydzyk i tak zrobi swoje. Potem zabierze się
                      przy pomocy doświadczonych w Chinach ludzi z Google za cenzurę Internetu.
                      Skończą się psiakrew obelgi i wyzwiska na IV RP,braci bliźniaków i Ojca
                      DEREKTORA ! Winni pójdą do robót publicznych, znaczy się do budwoy autostrady
                      do Torunia.
                      • trogar Re: PRZEJECIE TVP 08.02.06, 08:23
                        Po co szukać w Chinach. Po sąsiedzku mamy już kraj z jedynie słysznym
                        kierunkiem w TV. Swego czasu Lepper juz tam był, sprawdził i potwierdził, że
                        taki model zarządzania mediami mu sie podoba. :)
                        • Gość: abc Re: PRZEJECIE TVP IP: 80.51.253.* 08.02.06, 13:42
                          mowisz o EU ?
                      • Gość: dwudziestka Re: PRZEJECIE TVP IP: 87.207.40.* 08.02.06, 13:31
                        czy ty czlowieku wogole orientujesz sie w polityce??
                        jak przy wladzy bylo SLD to telewizja publiczna tez byla pod jej panowaniem a
                        teraz myslisz ze TRWAM przejmie TVP??
                        chyba na glowe upadles!!!
                        wszyscy na PIS sie uwzieli i tylko te same banaly powtarzaja
                        najwyrazniej poprzednie rzady i strategia PO i demokratow wyprala was z muzgow!!
                • gadery Re: Obchodzi nas tylko Rydzyk! 08.02.06, 08:18
                  > Póki co oficjalnie w mediach rządzi PO
                  Jak tak oglądam TVP to dochodzę do wniosku, że to raczej PIS tam rządzi.
            • r.maszkowski Re: KOGO OBCHODZI DURCZOK..??? CO TO ZA NEWS????? 08.02.06, 11:20
              Też tego nie rozumiem. Jakiś speaker zmienia pracę, a GW od wczoraj się czai żeby zrobić z tego wiadomość dnia. Czy naprawdę nic się nie dzieje?
        • as75 Zegnaj - vice Jeneralski!! Kij ci w plery! 07.02.06, 22:51
          • Gość: Jan Teraz TVN będzie telewizją Platformy he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:27
            Teraz TVN to już w całości będzie telewizją Platformy, rzecznikiem liberałów i kłamców.

Z tv "Trwam" i tak nie wygrają.
        • babariba-babariba a Wiadomości Ania Sobecka poprowadzi... 08.02.06, 07:13
          ...teraz.
          Doświadczenie medialne i należytą prezencję ma, a tivi Trwam nie spełniała jej
          ambicji
        • Gość: Enio Re: No tak, Ojciec Durektor wprowadza się do TVP IP: *.toya.net.pl 08.02.06, 10:08
          Masz rację On zawsze był pro SLD-owski.Ciekaw jestem jak będzie teraz się
          zachowywał.Tu musi być obiektywny.Nie łatwo będzie poradzić sobie z sympatiami.
        • Gość: anna Re: No tak, Ojciec Durektor wprowadza się do TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:16
          może TVP mieni nazwe na "TVP Maryja" lub " Radio Maryja bis",przyjedzie w
          czerwcu Beniu to niektórym pokaże,gdzie ich miejsce .amen .
      • baribale2 Re: Kamil Durczok odchodzi z TVP do TVN 07.02.06, 23:41
        Gratulacje! I tak dziw, że tak długo wytrzymałeś, Kamil!
        • Gość: fresz Re: Kamil Durczok odchodzi z TVP do TVN IP: *.master.pl 26.02.06, 22:04
          NARESZCIE swój do swoich
      • util Oczywiście, że się żegnał, trzeba było oglądać. 07.02.06, 23:43
        Mnie to nawet uderzyło, ale myślałem, że to zwyczajowa formułka
        tylko z nieco inaczej rozłożonymi akcentami.

Dobrze dla Faktów, ale i Wiadomości nie stracą.
        Paradoks pozorny.
        • clowley Re: Oczywiście, że się żegnał, trzeba było ogląda 08.02.06, 00:07

no ja myslę ze wiadomości własnie stracą.
          poza tym powinni te wiadomości robić bardziej dynamiczne z lepszą grafiką.
          Ignacy Krasicki
          • util Re: Oczywiście, że się żegnał, trzeba było ogląda 08.02.06, 01:57
            clowley napisał:

> no ja myslę ze wiadomości własnie stracą.
            > poza tym powinni te wiadomości robić bardziej dynamiczne z lepszą grafiką.

Otóż to. I odejście Durczoka Wiadomościom nie zaszkodzi, bo dużo większych szkód niż są teraz poczynić nie można. Z Durczokiem czy bez program będzie taki sam, najwyżej uda się zaczepić tam jakieś ciekawej osobie (oby).

"Wypracowany" przez lata sposób podawania informacji to tak naprawdę prawdziwy dorobek Wiadomości - pewnym osobom to odpowiada i dlatego wola Wiadomosci niż Fakty. Jakiekolwiek poważniejsze zmiany grożą spadkiem ogladalnosci - nie opłaca się ryzykować. Niczego nowego oprócz szansy dla jakis nowych prezenterów spodziewać się nie można.

btw - Dorota Gawryluk jest tragiczna. Czy nikt nie widzi jak infantylne pytania zadaje, jak trudno jej pozbierać fakty, jaka jest nierzeczowa, jak mierny poziom mają jej polemiki? Niczego oprócz czytania wiadomości bym jej nie powierzał, ale już druga redakcja tv nabiera się na jej "dziennikarstwo polityczne".
        • Gość: ula Re: Oczywiście, że się żegnał, trzeba było ogląda IP: 80.55.156.* 08.02.06, 14:49
          tak, też mi się wydało, że jakoś inaczej powiedział: a ja się z państwem
          żegnam... teraz wiem, co miał na myśli
      • Gość: mk NIE SPAĆ, ZWIEDZAĆ!! - z jakiego to jest filmu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 07:45
        Wybaczcie ten totalny off topic :) ale nie mogę znaleźć z jakiego filmu jest ten cytat! POMOOOOOOOOOOOCY!
      • Gość: NORMALNA Uff! Może wreszcie "Wiadomości" dadzą się oglądać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:57
        Wiadomości nie oglądałam ze względu na Durczoka. Nie trawię jego głupawych dowcipów, chamskiego zachowania i napakowanej fizjonomii. Poza tym o tak naprawdę jest wyraźnie stronniczy i lubuje się w kopaniu leżących. błeeeeee
      • Gość: stefa Re: Kamil Durczok odchodzi z TVP do TVN IP: *.devs.futuro.pl 08.02.06, 11:13
        żegnał się . szkoda. taka ikona TVP. Nic nie robią ,żeby go zatrzymać . Mają
        absolwentów odrydzykowych szkól Manipulacji ( Komunikacji ) i mediów .....
      • Gość: Siwy47 Re: Kamil Durczok odchodzi z TVP do TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:39
        Pracowałem z tym facetem przy kilku programach. Niestety zawsze wyczuwało się
        coś pt. "Zasługuję na coś lepszego". I teraz ma: na pewno lepszą kasę,
        czołobitność nowego otoczenia. Tylko czy nie żal samego siebie?
      • Gość: oko Re: Kamil Durczok odchodzi z TVP do TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:46
        Ale to dziennikarska k..wa i cienias. Leci za kasą
    • princealbert wcale mnie nie dziwi. Kazdy ucieka od kaczowizji 07.02.06, 22:32
      powodzenia!!!
      • agi79 Re: wcale mnie nie dziwi. Kazdy ucieka od kaczowi 08.02.06, 00:12
        Panie Kamilu gratuluję decyzji i powodzenia!
        • clowley Re: wcale mnie nie dziwi. Kazdy ucieka od kaczowi 08.02.06, 00:19
          ja życze powodzenia ale myślę że Durczok nie pasuje do TVN
          Ignacy Krasicki
    • oregano najwyższy czas... 07.02.06, 22:32
      ... by wszyscy w państowych firm pouciekali
      • t-800 Re: najwyższy czas... 07.02.06, 22:35
        demokraci.pl? A czy to Frasyniuk podkładał bomby w Warszawie przed drugą turą
        wyborów prezydeckich? Pytam, bo wcześniej wygrażał w radiu, że będzie podkładał.
        • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 22:47
          słuchamy innych rozgłośni, w tych, których ty słuchasz, mają lepszy sprzęt do
          montowania - finansowany przez kaczki zdziraczki
          • jola_z_dywit CAŁA POLSKA MIAŁA SZUKAĆ NART TEGO CYMBAŁA 07.02.06, 22:50
            A w szukaniu przodowała jak zwykle Gadzinówka Wyborcza.Straszne to i smutne
            zarazem.
            • Gość: Antoni z Wólki Re: CAŁA POLSKA MIAŁA SZUKAĆ NART TEGO CYMBAŁA IP: 195.117.147.* 08.02.06, 07:15
              a mogli szukać ciągnika z Dywit ?
              • miss.take Powinni szukac szarych komorek Joli z Dywit 08.02.06, 07:41
                Gość portalu: Antoni z Wólki napisał(a):

> a mogli szukać ciągnika z Dywit ?
                • Gość: Antypis Re: Powinni szukac szarych komorek Joli z Dywit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 07:50
                  Bez szans na znalezienie czegokolwiek
              • Gość: jola_z_dywit Re: CAŁA POLSKA MIAŁA SZUKAĆ NART TEGO CYMBAŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:14
                Nie musiała szukać,przecież wiadomo że policja ukradła.
                Zresztą oni tak zawsze a to trupy obrobią,łapówkę wymuszą,pobiją, standart .
            • martin_j [...] 08.02.06, 07:53
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: Gość: GWisdon Re: CAŁA POLSKA MIAŁA SZUKAĆ NART TEGO CYMBAŁA IP: 81.15.180.* 08.02.06, 09:04
                Masz jakieś specjalne względy u moderatora że z takim plugawym językiem i
                nienawiścią puszcza Twoje posty.
                • Gość: jola_z_dywit Re: CAŁA POLSKA MIAŁA SZUKAĆ NART TEGO CYMBAŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:16
                  Mam jestem rabinem
            • Gość: czwcz Re: CAŁA POLSKA MIAŁA SZUKAĆ NART TEGO CYMBAŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:26
              Ta Jola to typowa "beretówa"
          • krzysztoff_29 Re: najwyższy czas... 07.02.06, 22:58
            Kto to jest ten oregano?
            na Demokratów???? zarty jakieś!!!!!
            społeczeństwo już raz glosowalo i demokraci uzyskali odpowiedni wynik
            i to mnie bardzo bardzo cieszy
            • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:01
              mnie nie interesuje, co/kto cię cieszy, mam własne podwórko
              • tygrysio_misio Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:33
                a mi sie wydaje, ze wraz z postepem i wzrostem młodziezy liberalowie beda mieli
                coraz wieksze szanse..tylko trzeba jescze ta mlodziez przekonac do tego zeby
                nie glosowali tak jak im rodzice mowia i zeby wogole glosowali
                • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:37
                  pracuję na tym intensywnie. i to skutecznie, uwierz mi na słowo ;-)
                  • tygrysio_misio Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:40
                    ja to chcialam sie zapisac do PD i w przyszlosci zostac ministrem
                    infrastruktury:)

ale poki co to rozwieszac ulotki u mnie na uczeli...tylko teraz taki ciezki rok
                    i pewnie do wiosny mi zejdzie to wybieranie sie do siedziby partii
                • Gość: Gość:GWizdon Re: najwyższy czas... IP: 81.15.180.* 08.02.06, 09:18
                  Rodzice powinni wyaśniać młodym że liberalizm to nowa odmiana totaltaryzmu
                  ideowego wciskanego tak nachalnie jak zresztą wszelkie inne ...izmy.Uczyć
                  myślenia a nie papugowania co wychodzi wyraźnie na tym forum.
              • niknik Re: płacą ci za agitację? 07.02.06, 23:40
                Czy masz poczucie misji?
                • oregano Re: płacą ci za agitację? 07.02.06, 23:45
                  nie, nie mam poczucia misji, mam poczucie rzeczywistości, acz subiektywnej

--
                  będą wybory?? no to głosujmy!! demokraci.pl
          • bio.mum Re: najwyższy czas... 07.02.06, 22:59
            oregano napisał:

> słuchamy innych rozgłośni, w tych, których ty słuchasz, mają lepszy sprzęt do
            > montowania - finansowany przez kaczki zdziraczki

Niedługo przeprowadzka do Warszawy. Co będą tak bez sensu jeździc na Woronicza
            codziennie młody wilki dziennikarstwa polskiego. W końcu do czegoś przydadzą
            się rządowe limuzyny. Cały sprzęt im przewiozą za jednym zamachem:)
            >
            >
            • Gość: betasz Re: najwyższy czas... IP: 5.6.1D* / 136.8.152.* 08.02.06, 09:52
              fajna sygnaturka.
          • t-800 Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:02
            oregano napisał:

> słuchamy innych rozgłośni, w tych, których ty słuchasz

Frasyniuk wygrażał w Tok FM.
            • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:03
              a ja nie słucham toka, wystarczy wobiórczą czytać - co za dużo, to ani świania
              nie wytrzyma
              • bio.mum Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:04
                oregano napisał:

> a ja nie słucham toka, wystarczy wobiórczą czytać - co za dużo, to ani świania
                > nie wytrzyma

Jak Rokita nadal będzie wchodził Kaczyńskim w dupę, to też mają mój głos.
                >
                >
                • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:07
                  bio, sabotujesz se chyba mnie z tym "to też", pamiętasz stare rozmowy o
                  Mazowieckim??

bio.mum napisała:
                  >
                  > Jak Rokita nadal będzie wchodził Kaczyńskim w dupę, to też mają mój głos.
                  > >
                  • bio.mum Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:14
                    oregano napisał:

> bio, sabotujesz se chyba mnie z tym "to też", pamiętasz stare rozmowy o
                    > Mazowieckim??

Nie Drogi Oregano. Nie sabutuję..głosowałam na Mazowieckiego...ale on raczej
                    juz nie będzie startował. Poza tym zawsze pozostaje dylemat, czy nie głosować
                    przeciw Ponurym Kaczorom. Wtedy głosowałam na PD i jak na tym wyszłam?:(
                    Sumienie mam czyste, to fakt...ale nie mogę nie zauważać co PiSiory robią z tym
                    krajem. Po prostu boję się, że mogłabym wpaść w lekką panikę przy urnie i
                    zagłosowac tym razem na mniejsze zło...
                    • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:18
                      nie ma zeł mniejszych, ani zeł większych. są demokraci, np. demokraci.pl

bio.mum napisała:
                      > zagłosowac tym razem na mniejsze zło.
                      • bio.mum Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:23
                        oregano napisał:

> nie ma zeł mniejszych, ani zeł większych. są demokraci, np. demokraci.pl

:)))) odp masz na privie. To nie na temat, bana dostaniemy jak bedziemy
                        zbaczać;)
                        >
                        > bio.mum napisała:
                        > > zagłosowac tym razem na mniejsze zło.
                        • tygrysio_misio Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:31
                          ja sie bana czasowgo nie boje:) mam 4 nicki zapasowe i jak trzeba bedzie to
                          sobie poradze...gorzej ze stalym bo wtedy strace forum i poczte;(

ale za taka rozmowe to chyba najwyzej wyciac mogą??
                          rozne rzeczy tu wypisuje i roznych ludziganie za ciemnote i jescze mi sie nie
                          zdazylo:)
                          • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:38
                            miałas szczęście ;-)
                    • tygrysio_misio Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:22
                      jeju..tez glosowalam na PD i tez mam czyste sumienie...ale jakby teraz byly
                      wybory to musialabym sie zastanowic czy dobro kraju i jedna ilustam milonowa
                      dla PO czy horor i sumienie:))

cos widac, ze PIS zrobil wyborcom PLS i innych "zaciemnialym" wode z mozgu...a
                      na pohybel Kaczkom sympatycy Pd zaczynaja przechodzic do PO

jednak nie wiem co bym zrobila...bo jednak czyste sumienie to czyste sumienie:))
                      • bio.mum Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:25
                        tygrysio_misio napisała:

> jeju..tez glosowalam na PD i tez mam czyste sumienie...ale jakby teraz byly
                        > wybory to musialabym sie zastanowic czy dobro kraju i jedna ilustam milonowa
                        > dla PO czy horor i sumienie:))
                        >
                        > cos widac, ze PIS zrobil wyborcom PLS i innych "zaciemnialym" wode z
                        mozgu...a
                        > na pohybel Kaczkom sympatycy Pd zaczynaja przechodzic do PO
                        >
                        > jednak nie wiem co bym zrobila...bo jednak czyste sumienie to czyste
                        sumienie:)
                        > )
                        Ano tygrysio...jest nas dwie..sercem za Demokratami, rozumem za PO:(
                        >
                        • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:28
                          lesbijskie małżeństwo z rozsądku?? ciekawe, czy Kamiś tez z rozsądku zawarł
                          małżeństwo z TVN??

hihihihi
                          • bio.mum Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:30
                            oregano napisał:

> lesbijskie małżeństwo z rozsądku?? ciekawe, czy Kamiś tez z rozsądku zawarł
                            > małżeństwo z TVN??
                            >
                            > hihihihi
                            >
                            Zaraz małżeństwo...na szczęscie za to, że się TO robi bez ślubu nie idzie się
                            jeszcze do więzienia; P
                            • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:32
                              OK, OK!!! tylko sie dziewczyny nie klonujcie jak kaczki!!
                              • tygrysio_misio Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:36
                                kto by tam chcial sie klonowac...z doswiadczenia wychodzi jakby nie patrzec ze
                                po takim czyms zawsze jeden ma pryszcza na nosia a drugi za to musi do konca
                                zycia mieszkac z mamusia i chodzic z gorylami brata:))
                              • Gość: najnajek Re: najwyższy czas... IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.06, 06:29
                                no...no...ty sie doczekasz !!!
                        • tygrysio_misio Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:29
                          najfajniejsze w tych wyborach bylo to, ze jak juz postanowilam glosowac za
                          sercem to namawailam wszystkich ktorzy nie chcieli glosowac (a duzo wsrod moich
                          rownowiesnikow ich bylo) do glosowania na Po....zeby ratowac kraj:))

i przyznam sie, ze milo mi sie zrobilo jak Mazowiecki podziekowal wszystkich
                          glosujacym na PD:) takie fajne uczucie, ze taki czlowiek dziekuje mi:)
                          • silesius.monachijski Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:30
                            Zolwik podziekowania z siebie wykrztusil? no no

tygrysio_misio napisała:

> najfajniejsze w tych wyborach bylo to, ze jak juz postanowilam glosowac za
                            > sercem to namawailam wszystkich ktorzy nie chcieli glosowac (a duzo wsrod
                            moich
                            >
                            > rownowiesnikow ich bylo) do glosowania na Po....zeby ratowac kraj:))
                            >
                            > i przyznam sie, ze milo mi sie zrobilo jak Mazowiecki podziekowal wszystkich
                            > glosujacym na PD:) takie fajne uczucie, ze taki czlowiek dziekuje mi:)
                            >
                            >
                            • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:31
                              dureń
                          • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:31
                            tez się dobrze poczułem. i to uczucie zostało mi do teraz. i pozostanie
                            • tygrysio_misio Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:38
                              mi w zasadzie tez
                              szkoda tylko,ze tacy ludzie z polityki odchodza...zanim PD zdazy sie odbudowac
                              to zapewne on juz nie bedzie w stanie walczyc z chołotą, ktora badz co badz
                              nadal zwyzkuje w notowaniach
                              • silesius.monachijski Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:40
                                wieczne odpoczywanie racz mu dac... Michniku

tygrysio_misio napisała:

> mi w zasadzie tez
                                > szkoda tylko,ze tacy ludzie z polityki odchodza...zanim PD zdazy sie
                                odbudowac
                                > to zapewne on juz nie bedzie w stanie walczyc z chołotą, ktora badz co badz
                                > nadal zwyzkuje w notowaniach
                                >
                                >
                                • oregano Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:46
                                  pop......iły ci się wątki??
                                  • clowley Re: najwyższy czas... 08.02.06, 00:37
                                    relikt dawnej PD to Suchocka rozmodlona i mająca wizje objawień.
                                    tragedia !!! Belka w zetknieciu Henryką Bochniarz która nie wiedzieć czemu
                                    kandydowała na Prezydenta. szkoda gadać moze jak by z zielonych wyciągneli K
                                    Szczuke to by mieli lepszy wynik
                                    Ignacy Krasicki
        • jola_z_dywit NARESZCIE BĘDZIE MOŻNA OGLĄDAĆ TVP 07.02.06, 22:48
          Tak stronniczego niekopentnego i infantylnego typa nie widziałam od czasu Urbana
          jako rzecznika rządu.
          • obywatelgkar Zgadzajac sie z toba Jola w pelni, chcialbym... 07.02.06, 22:51
            zauwazyc, ze porownywanie inteligencji Urbana do poziomu Durczoka jest
            delikatnie mowiac niecelne. A co redaktorka - trzesionki Durczoka, to w pelni
            sie zgadzam i lepiej bym tego nie ujal!
            • jola_z_dywit Re: Zgadzajac sie z toba Jola w pelni, chcialbym. 07.02.06, 22:56
              Rzeczywiście Urban jest na poziomie intelektualnie niedościgłym dla tego showmena.
          • borsuk5 Re: NARESZCIE BĘDZIE MOŻNA OGLĄDAĆ TVP 07.02.06, 22:54
            Racja. Rydzyk i świta są bardziej kompetentni i obiektywni. :)
            • jola_z_dywit Re: NARESZCIE BĘDZIE MOŻNA OGLĄDAĆ TVP 07.02.06, 22:59
              I tu się z tobą zgodzę!
              Bo wolę uczciwego Rydzyka niż reżysera nędzy milionów.
              • janosikw Oxymoron 08.02.06, 00:00
                Uczciwy Rydzyk
                :)
                ale ty i tak nie wiesz co to znaczy oxymoron...:)
                pozdrawiam
                poszukaj w słowniku:)
                • Gość: jola_z_dywit Re: Oxymoron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:21
                  Equus asimus.
              • Gość: Hanys Jola, ady idzze spać do jasnej ciasnej IP: 195.117.147.* 08.02.06, 06:16
                ,dyć kury zes juz zagoniła na noc do kurnika, to i TY sie legnij a nie fanzol
                we sieci...
              • martin_j Ahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahha 08.02.06, 07:59
              • Gość: xyz Re: NARESZCIE BĘDZIE MOŻNA OGLĄDAĆ TVP IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 08.02.06, 15:11
                Ty nawet chyba nie rozumiesz tego co piszesz, szkodza mi ciebie.
          • parmalat Re: NARESZCIE BĘDZIE MOŻNA OGLĄDAĆ TVP 07.02.06, 23:05
            To malusio widzialas, joluniu, malusio. A teraz paciorek, siusiu i spac
          • martin_j Re: NARESZCIE BĘDZIE MOŻNA OGLĄDAĆ TVP 08.02.06, 07:58
            chyba przydalby Ci sie dobry psycholog bo jak widac masz problemy osobowosciowe?
            Nie wykorzystywali Cie rpodzic ew dziecinstwie?
            stracilas kontakt z rzeczywistoscia lepiej zacznij biegac na nartach biegowkach
            dla relasku i odseparuj sie od wszelkich wiadomosci bo Tobie to szkodzi.
            TVP nigdy nie dalo sie ogladac jak rowniez kazdej innej TV ale zwlaszcza
            publicznej z jej serialami o krzywdach w rodzinie, problemach rodem ze stanow
            zjednoczonych.Jest tylko jedna gorsza tv trwam gdzie piertola od rzeczy kolesie
            ktorzy zyja w celibacie ( a to dobre hahahahahahahahahah)...
          • Gość: Wkurzony Re: NARESZCIE BĘDZIE MOŻNA OGLĄDAĆ TVP IP: *.forweb.pl 08.02.06, 10:46
            jola_z_dywit napisała:

> Tak stronniczego niekopentnego i infantylnego typa nie widziałam od czasu
            Urban
            > a
            > jako rzecznika rządu.

JOLU Z DYWIT, zmień forum, zlituj się nad normalnymi ludźmi. Od dłuższego czasu
            wypisujesz takie bzdury, że wierzyć się nie chce, że wciąż próbujesz czytać GW
            i zrozumieć nasze posty. Chyba nie warto, nie jesteś w stanie, podobnie zresztą
            jak nie łapiesz humoru Kamila Durczoka. Sama biedaczki jesteś niekompetentna i
            infantylna. Ile ty masz lat???
          • Gość: kola Re: NARESZCIE BĘDZIE MOŻNA OGLĄDAĆ TVP IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 08.02.06, 15:09
            a ja takiej idiotki jak ty dawno nie czytalam
        • wiewiorzasta Re: najwyższy czas... 07.02.06, 23:31
          t-800 napisał:

> demokraci.pl? A czy to Frasyniuk podkładał bomby w Warszawie przed drugą turą
          > wyborów prezydeckich? Pytam, bo wcześniej wygrażał w radiu, że będzie podkładał
          > .

A czy kaczyńsko-dornowa policja znalazła w końcu tego podkładacza, czy tylko kit
          wciskała, ze szuka?

Jak pani Asystence Jego Kaczości zginął telefon komórkowy, to pół warszawskiej
          policji było zaangażowanej, a tu co?
    • miko_why Kamil Durczok odchodzi z TVP do TVN 07.02.06, 22:32
      kaczorów juz nie przetrzymal...
    • vinc0 Kamil Durczok odchodzi z TVP do TVN 07.02.06, 22:32
      Tam się Kamil sprawdzi,w kaczej telewizji byłby tylko popychadłem dla pampersów.
      • Gość: arek Re: Kamil Durczok odchodzi porażka telekaczorydzyn IP: *.chello.pl 08.02.06, 13:34
        Brawo Kamil ,bardzo wymowny sygnał i sukces TVN
        jak tak dalej będzie to ,,oporniki,, w klapie zastąpi
        demonstracyjne niepłacenie abonamentu RTV

• wladyslaw.studnicki Jeszcze niech monisia się spakuje. 07.02.06, 22:33

• franciszekszwajcarski Re: Jeszcze niech monisia się spakuje. 07.02.06, 22:35
        ale Monisia to w TVN już była.
        • wladyslaw.studnicki I niech z powrotem tam będzie. Tam będzie 07.02.06, 22:36
          pasowała ze swoim "obiektywizmem".
          • Gość: cytcyt Za to w TVP Wiadomości bedzie prowadził Chuck N. IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:39
            Za to w TVP Wiadomości bedzie prowadził Chuck Norris i jego kopniak z półobrotu
      • clowley Re: Jeszcze niech monisia się spakuje. 07.02.06, 23:24

No właśnie Monika Olejnik pozostaje w tym bajzlu.
        Uwielbiam jej lewicowość.
        Ignacy Krasicki
        • Gość: Rozsądny Re: Jeszcze niech monisia się spakuje. IP: *.forweb.pl 08.02.06, 10:40
          clowley napisał:

>
          > No właśnie Monika Olejnik pozostaje w tym bajzlu.
          > Uwielbiam jej lewicowość.

LEWICOWOŚĆ? A ty w ogóle wiesz co to znaczy? Ona jest prawicowa do szpiku
          kości, i całe szczęście!
      • Gość: Mireczek Re: Jeszcze niech monisia się spakuje. IP: *.kapital.pl / *.kapital.com.pl 08.02.06, 11:19
        Ją to w ogóle powinni odsunąć od prowadzenia programów. Kobieta ma obsesje na
        punkcie RN i Rydzyka. 60-70% czasu jej wywiadów to gadanie o RM (dzisiaj o dziwo
        tylko kilka zdań o RM w wywiadzie z Gilowską w Radio Zet). Dla niej nie ma
        ważniejszych rzeczy w Polsce.
    • alex200 Triumf Kwiatkowskiego 07.02.06, 22:33
      Protegowany żelaznego roberta dalej w grze. Ja się żegnam z TVN
      • moherowe_stringi Przerzuć się na TV Trwam. Puszczają tam pornosy. 07.02.06, 22:37
        • alex200 Re: Przerzuć się na TV Trwam. Puszczają tam porno 07.02.06, 22:41
          to miał być żart ? hahah. Ależ on jest nieudany hihih
          • dr.tapczan Re: Przerzuć się na TV Trwam. Puszczają tam porno 07.02.06, 22:54
            poluzuj troche gacie mistrzu to skumasz o co chodzi
            • alex200 Re: Przerzuć się na TV Trwam. Puszczają tam porno 08.02.06, 00:26
              To miłe, że na to forum trafiają też ludzie z nizin społecznych hahahahahahah
          • clowley Re: Przerzuć się na TV Trwam. Puszczają tam porno 07.02.06, 23:26
            heheheheh nigdy bym na to nie wpadł
            Ignacy Krasicki
      • moherecik Re: Triumf Kwiatkowskiego 08.02.06, 13:38
        alex200 napisał:

> Protegowany żelaznego roberta dalej w grze. Ja się żegnam z TVN
        -----------------------
        Żegnając się z TVN wzmocnisz szeregi RM o.dyrektora, tam nie tylko z TVN
        bedziesz sie żegnał:
        bi.gazeta.pl/o/a/forum/239/4/239467.jpg
    • stanislaw-z-lodzi Teraz wiadomości poprowadzi Marcin Prokop 07.02.06, 22:33
      albo Agata Młynarska z Owsiakiem:)))
      TVP schodzi na psy.
      • bio.mum Re: Teraz wiadomości poprowadzi Marcin Prokop 07.02.06, 22:56
        stanislaw-z-lodzi napisał:

> albo Agata Młynarska z Owsiakiem:)))
        > TVP schodzi na psy.

Juz tam pokolenie młodych dziennikarzy rodem z Torunia przechodzi przez sito
        eliminacji;)) A i tak wygra Sobecka:) To dopiero będą Wiadomości. Fedorowicz
        niepotrzebny:))
        • silesius.monachijski Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 07.02.06, 23:13
          kto jest za?

bio.mum napisała:

> stanislaw-z-lodzi napisał:
          >
          > > albo Agata Młynarska z Owsiakiem:)))
          > > TVP schodzi na psy.
          >
          > Juz tam pokolenie młodych dziennikarzy rodem z Torunia przechodzi przez sito
          > eliminacji;)) A i tak wygra Sobecka:) To dopiero będą Wiadomości. Fedorowicz
          > niepotrzebny:))
          >
          >
          • bio.mum Re: Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 07.02.06, 23:15
            silesius.monachijski napisał:

> kto jest za?

Sil, przesadzasz.
            >
            >
            Lulajże kaczuszko na wysokim drzewie,
            Drzewem wiatr kołysze, kaczuszką kolebie...
            a gdy gałąź pęknie, wtedy będzie pięknie:)
            • silesius.monachijski Re: Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 07.02.06, 23:21
              bio.mum, tutaj wszyscy przesadzaja; probuja dorobic decyzji dziennikarza -
              pewnie chodzilo o wieksza kase - jakas polityczna ideologie; po co? przeciez
              nikt go z TVP nie wyrzuca; pracuje ostatnio dla RMF (powiazana z TVN), wiec to
              chyba przemyslana decyzja; po co to upolityczniac? stad tez i moj zlosliwy
              komentarz, zeby te kwestie "odpolitycznic"

bio.mum napisała:

> silesius.monachijski napisał:
              >
              > > kto jest za?
              >
              > Sil, przesadzasz.
              > >
              > >
              > Lulajże kaczuszko na wysokim drzewie,
              > Drzewem wiatr kołysze, kaczuszką kolebie...
              > a gdy gałąź pęknie, wtedy będzie pięknie:)
              • util Re: Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 08.02.06, 02:11

> przeciez nikt go z TVP nie wyrzuca; pracuje ostatnio dla RMF (powiazana z TVN)
                > wiec to chyba przemyslana decyzja; po co to upolityczniac? stad tez i moj
                > zlosliwy komentarz, zeby te kwestie "odpolitycznic"

Szukanie ukrytych powiązań i tajnych układów w każdej dziedzinie życia jest zachowaniem typowym dla zawistników, osób nierozumiejącyh otaczającej rzeczywistości oraz tych z chorobami psychicznymi. Do żadnej z tych grup nie należych, więc powiedz mi, co ci przyszło do głowy żeby szukać powiązań między RMF FM a TVN? Łączyć może je wizja i misja rzetelnego dziennikarstwa - nic więcej.

A obsesja na punkcie Michnika, jak widzę, nie chce cię opuścić.
                Ciekawy topos sobie wybrałeś, Freud miałby nieco do powiedzenia.
                • clowley Re: Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 08.02.06, 02:34

powiem tylko tyle że nikt chory psychicznie nie przyzna się że jest chory :P
                  Ignacy Krasicki
          • veglie Re: Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 07.02.06, 23:17

> kto jest za?
            >
            > bio.mum napisała:
            >
            > > stanislaw-z-lodzi napisał:
            > >
            > > > albo Agata Młynarska z Owsiakiem:)))
            > > > TVP schodzi na psy.
            > >
            > > Juz tam pokolenie młodych dziennikarzy rodem z Torunia przechodzi przez s
            > ito
            > > eliminacji;)) A i tak wygra Sobecka:) To dopiero będą Wiadomości. Fedorow
            > icz
            > > niepotrzebny:))
            Silesio!!!Mnie doszły słuchy,że ojciec Leon z Bigosową(na zmianę)mają wiadomości
            prowadzić!!!;)
            • silesius.monachijski Re: Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 07.02.06, 23:22
              a moze Ty veglie? a moze ja? a moze jolka kwasniewska? tez bardzo fotogeniczna

veglie napisał:

> Silesio!!!Mnie doszły słuchy,że ojciec Leon z Bigosową(na zmianę)mają
              wiadomośc
              > i
              > prowadzić!!!;)
              • veglie Re: Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 07.02.06, 23:26

> a moze Ty veglie? a moze ja? a moze jolka kwasniewska? tez bardzo fotogeniczna
                >
                ...a może też żona obecnego prezia?
                • silesius.monachijski Re: Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 07.02.06, 23:31
                  a najlepszy i tak bedzie adas michnik; to dopiero beda Wiadomosci

veglie napisał:

>
                  > > a moze Ty veglie? a moze ja? a moze jolka kwasniewska? tez bardzo fotogen
                  > iczna
                  > >
                  > ...a może też żona obecnego prezia?
                  • veglie Re: Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 07.02.06, 23:34

> a najlepszy i tak bedzie adas michnik; to dopiero beda Wiadomosci
                    Tu już Twoja obsesja dała znać!!!
                    • silesius.monachijski Re: Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 07.02.06, 23:41
                      jestem fanem adasia, i tez chce sie czasami posmiac

veglie napisał:

>
                      > > a najlepszy i tak bedzie adas michnik; to dopiero beda Wiadomosci
                      > Tu już Twoja obsesja dała znać!!!
            • clowley Re: Proponuje Michnika na prowadzacego Wiadomosci 07.02.06, 23:28
              hahahahhaha to narobią bigosu
              Ignacy Krasicki
    • statuawolnosci2006 Kamil Durczok odchodzi z TVP do TVN 07.02.06, 22:34
      no i co to jest wiadomość na pierwsze miejsce w gazecie?
      a kogo obchodzi jakiś facet z okienka i jego terminy wypowiedzenia?
      a na to czy wyłowiono jeszcze kogoś z tysiąca zaginionych osób po katastrofie
      w Egipcie to już miejsca Wam brakuje?
      no jasne, tam chodzi tylko o jakiś anonimowych pasażerów, a tu pracę zmienia
      zasrana selebriti
    • frank_drebin Nagroda za wierna sluzbe dla PO podczas wyborow 07.02.06, 22:34
      sie nalezy ;)
      • franciszekszwajcarski Re: Nagroda za wierna sluzbe dla PO podczas wybor 07.02.06, 22:37
        ale od kogo ta nagroda ? Naprawde nie widzisz innych przyczyn ? :)
        • frank_drebin Od tvn, ktory w kampanii wyborczej nawet nie 07.02.06, 22:41
          udawal czyja strone trzyma :) Owszem tvn jako stacja prywatna miala do tego
          swiete prawo. I takie samo prawo ja mam odczytywac tak jak napisalem przejscie
          do tvn Durczoka.
          franciszekszwajcarski napisał:

> ale od kogo ta nagroda ? Naprawde nie widzisz innych przyczyn ? :)
          • frank_drebin Mea culpa zapomnialem o innych przyczynach. Fakt 07.02.06, 22:45
            jak sie postawilo na zlego konia to trza sie teraz ewakuowac. Jednak to
            swiadczy tylko o tym, ze dziennikarze w publicznej tv lacznie z Durczokiem sa
            dyspozycyjni i nie byli obiektywni w kampanii wyborczej i ze ten lunapar zwany
            tv publiczna nalezy czym predzej rozwalic .....
            I to by bylo na tyle :)
            frank_drebin napisał:

> udawal czyja strone trzyma :) Owszem tvn jako stacja prywatna miala do tego
            > swiete prawo. I takie samo prawo ja mam odczytywac tak jak napisalem
            przejscie
            > do tvn Durczoka.
            > franciszekszwajcarski napisał:
            >
            > > ale od kogo ta nagroda ? Naprawde nie widzisz innych przyczyn ? :)
            • franciszekszwajcarski Re: Mea culpa zapomnialem o innych przyczynach. F 07.02.06, 22:49
              ten transfer nie ma nic wspólnego z polityką. Po prostu Fakty po odejściu Lisa
              nie miały żadnej odpowiednio hiciarskiej "twarzy". Tu chodzi o oglądalność, a
              nie o polityke. Durczoka już tak wszystkie emerytki w Polsce kochają, że
              Telewizji Polskiej już go na niego poprostu nie stać. Po co ma robić za mniej,
              jak może robić to samo za więcej.
              • frank_drebin Twarz twarza, ale kierowanie programem 07.02.06, 22:54
                informacyjnym to cos innego niz robienie za efektowny statyw do mikrofonu.
                Upsss przepraszam chcialem napisac "robienie za spikera" ;)
                franciszekszwajcarski napisał:

> ten transfer nie ma nic wspólnego z polityką. Po prostu Fakty po odejściu
                Lisa
                > nie miały żadnej odpowiednio hiciarskiej "twarzy". Tu chodzi o oglądalność, a
                > nie o polityke. Durczoka już tak wszystkie emerytki w Polsce kochają, że
                > Telewizji Polskiej już go na niego poprostu nie stać. Po co