Gość: Ta REKLAMÓWKA... IP: *.pmrcorporate.com 28.02.06, 11:56 w dłoni pierwszej "damy" mówi wszystko o kalibrze tej "damy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ano wygląda jak kobieta! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.06, 14:29 pierwszy raz na zdjeciu nie wygląda jak Fiona - w kncu się styliści za nią zabrali - tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
jarro69 Re: wygląda jak kobieta! 28.02.06, 14:48 Fiona przy niej to pikuś, miałeś na myśli chyba diabła piszczałkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Ahahahahahahahahaahahahahahahahaa hahahahaahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ząbje Atak P-h-o-t-o-s-h-o-p-a widać na kilometr IP: 213.134.141.* 28.02.06, 17:00 Buahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
follow-the-pink-rabbit Re: Atak P-h-o-t-o-s-h-o-p-a widać na kilometr 28.02.06, 17:24 Zdecydowanie Photoshop. Na stylistów w tym przypadku jest już za późno. Wyjątkowo za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Byla Pierwsza Dama - ma pieniadze !!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.06, 18:20 Gazeta pisze, ze Pierwsza Dama nie ma pieniedzy na placenie za Polakow czynszu, recept, dokonczenia inwestycji, na kupno opalu, wspieranie fundacji, itp. Prosze wszystkich potrzebujacych o zglaszanie sie do Bylej Pierwszej Damy - JOLANTY KWASNIEWSKIEJ, ktora zalozyla kolejna fundacje, tym razem w Nowym Jorku i od razu jako szefowa przyznala wysoka nagrode za dzialania przeciw antysemutyzmowi. Te nagrode dostal najbardziej ze wszystkich zasluzony ALEKSANDER KWASNIEWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Re: Byla Pierwsza Dama - ma pieniadze !!!!!!!!!!! 28.02.06, 18:23 Gazeta pisze, ze Pierwsza Dama nie ma pieniedzy na placenie za Polakow czynszu, recept, dokonczenia inwestycji, na kupno opalu, wspieranie fundacji, itp. Prosze wszystkich potrzebujacych o zglaszanie sie do Bylej Pierwszej Damy - JOLANTY KWASNIEWSKIEJ, ktora zalozyla kolejna fundacje, tym razem w Nowym Jorku i od razu jako szefowa przyznala wysoka nagrode za dzialania przeciw antysemutyzmowi. Te nagrode dostal najbardziej ze wszystkich zasluzony ALEKSANDER KWASNIEWSKI. Dodam, ze nie byla to bardzo duza nagroda, ale na poczatek taka sobie, jedyne 10000$. Coz moze dac wiecej zona mezowi, zeby nie wygladalo podejrzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Wszechobecny fotomontaż!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:24 Na tym zdjęciu Pierwsza Dama jest tak samo prawdziwa, jak Paschalska na okładce CKM albo Jar Jar w filmie Gwiezdne wojny. Zajmuję się fotografią i potrafię użyć kilku tricków ale to co umożliwiają programy gaficzne to już kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja To na zdjęciu jest ONA? Nie róbcie ze mnie idioty IP: *.poboznego.osiedla.net 28.02.06, 23:18 No bez jaj, ilustracja do artykułu po pierwsze nie jest zdjęciem, po drugie ilustracja nie przedstawia żony brata Jarosława K. Nie róbcie ze mnie idioty, osoba na ilustracji nie jest nawet podobna do tego czegoś, co stało jakiś czas temu koło czegoś co mówiło "panie prezesie, melduję..." Czu waj Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Na tym zdjęciu to jest jakis trawestyta 01.03.06, 00:15 Na tym zdjęciu to jest jakis trawestyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrwa_na.barierze [...] IP: *.WICHITA.EDU 01.03.06, 02:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gibkasuka Re: To na zdjęciu jest ONA? Nie róbcie ze mnie id 01.03.06, 00:18 No tak, piękna to ona nie jest. Ale zastaniawam sie jakie moi przedmówcy mają mordy - pewnie same grubasy z tłustymi włosami i odciskami na dupie od siedzenia przy komputerze Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: To na zdjęciu jest ONA? Nie róbcie ze mnie id 01.03.06, 09:13 Ale na zdjęciu wyglądam jak Brad Pitt, tylko trzeba je lekko zretuszować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorsch Re: Byla Pierwsza Dama - ma pieniadze !!!!!!!!!!! IP: *.bj.uj.edu.pl 01.03.06, 09:26 A skąd takie sensacyjne wieści o byłej pierwszej damie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Byla Pierwsza Dama - ma pieniadze !!!!!!!!!!! IP: *.altec.pl / *.altec.pl 28.02.06, 21:57 ty cymbale wez sie juz odpierdziel od Jolanty Kwasniewskiej ,co zal ci dupsko sciska ze to nie ty i twoja zona palancie przezroczysty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Re: Byla Pierwsza Dama - ma pieniadze !!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 01.03.06, 00:09 A może byś tak wrócił na wycieraczkę Kwaśniewskich kundelku. Tutaj nie ujadaj Odpowiedz Link Zgłoś
maciekzmiasta Ciekawe ile Prezydentowa ma lat??!?!?!?!?!?! 28.02.06, 16:06 czy prawdą jest, że się nieco odmłodziła????? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ciekawe ile Prezydentowa ma lat??!?!?!?!?!?! 28.02.06, 18:13 maciekzmiasta napisał: > czy prawdą jest, że się nieco odmłodziła????? ... o drobne siedem lat... albo rzeczywiście studia w wieku... 11 lat zaczęła - a 18 skończyła... hehehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Re: Ciekawe ile Prezydentowa ma lat??!?!?!?!?!?! 28.02.06, 19:31 maciekzmiasta, a pytania jak u mackazewsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xysio Re: Ciekawe ile Prezydentowa ma lat??!?!?!?!?!?! IP: *.aster.pl 01.03.06, 00:14 Maria Kaczynska urodzila sie w 43, ale ma 56 lat. Tyle na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwach SpadajDziadu Kwachowej SB Odkręciło Licznik !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.WICHITA.EDU 01.03.06, 02:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esbek_krętacz Re: Kwachowej SB Odkręciło Licznik !!!!!!!!!!!!!! IP: *.WICHITA.EDU 01.03.06, 02:54 kwachostwo przechodziło operacje plastyczne na koszt podatnika polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Ciekawe ile Prezydentowa ma lat??!?!?!?!?!?! 03.03.06, 00:09 Gość portalu: Xysio napisał(a): > Maria Kaczynska urodzila sie w 43, ale ma 56 lat. Tyle na ten temat... ALBOWIEM 7 JEST LICZBĄ ŚWIĘTĄ 7 dni tygodnia ,7 sakramentów , 7 grzechów głownych i 7 lat róznicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem Re: Ciekawe ile Prezydentowa ma lat??!?!?!?!?!?! IP: 87.207.78.* 01.03.06, 00:30 wygląda na....( tu wpisz swoją liczbę)a i tak ma więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: photoshop... IP: *.chello.pl 28.02.06, 20:03 Corel by tu nie pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: photoshop... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:12 fryzure ma do kitu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: wygląda jak kobieta! 28.02.06, 18:19 Biorąc pod uwagę jak wygląda mężulek, ja bym się na jej miejscu zanadto nie wysilała... Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora83 Re: wygląda jak kobieta! 28.02.06, 14:50 To nie styliści, to PhotoShop 99.... Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 nigdy nie bedziecie miec tego, co ma Pierwsza Dama 28.02.06, 14:58 a mianowicie kultury i taktu. to sie wynosi z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO PLAYBOYA Z NIA Re: ani hucpy i lba do interesow jak Jola IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.06, 16:25 DAWAJ JA DO POLSKIEJ EDYCJI PLAYBOYA!!TO JA ZRONBIA NA BOSTWO ANOS PRZESZCZEPIA PINOKIOWI i najlepiej zdjecia w plenerze z jakiejs dzungli jak na swoim mezu karakanie jezdzi Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: ani hucpy i lba do interesow jak Jola 28.02.06, 19:08 Gość portalu: DO PLAYBOYA Z NIA napisał(a): > DAWAJ JA DO POLSKIEJ EDYCJI PLAYBOYA!!TO JA ZRONBIA NA BOSTWO ANOS PRZESZCZEPIA > > PINOKIOWI i najlepiej zdjecia w plenerze z jakiejs dzungli jak na swoim mezu > karakanie jezdzi do męze to ona ma przemowę nigdy nie kończąca się... a jeździ na miotle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paleolobo Re: ani hucpy i lba do interesow jak Jola IP: *.cust.tele2.be 28.02.06, 19:14 nie jestem fanem duckdance , ale wasze wyzywanie sie na jego zonie jest ponizej pasa, czy to sa ci sami kretyni ktorzy jeszcze kilka lat temu chcieli jolke na prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ani hucpy i lba do interesow jak Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:23 Tego typu komentarze nie sa ani smieszne ani na miejscu. Wyglada jak wyglada - nikt nie ma obowiazku wygladania jak gwiazda filmowa. Ta kobieta ma swoje lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anquisette Re: ani hucpy i lba do interesow jak Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:41 Ludzie, przecież to jest niesamowicie inteligentna i wykształcona kobieta,a większość z was za najważniejszą jej cechę uznaje kształt nosa. Boże co za przygłupy. Odpowiedz Link Zgłoś
f_ck-the-duck Re: nigdy nie bedziecie miec tego, co ma Pierwsza 28.02.06, 16:02 fobia15 napisała: > a mianowicie kultury i taktu. to sie wynosi z domu. W REKLAMOWCE? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: nigdy nie bedziecie miec tego, co ma Pierwsza 28.02.06, 18:13 fobia15 napisała: > a mianowicie kultury i taktu. to sie wynosi z domu. ... na sprzedaż??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wygląda jak kobieta! IP: 217.153.180.* 28.02.06, 15:09 To fakt, jestem pozytywnie zaskoczona, fajnie wygląda na tym zdjęciu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasi1 Re: wygląda jak kobieta! IP: *.work / 81.210.39.* 28.02.06, 20:34 ja raczej nie chciałbym mieć znajomej nawet z tak pięknym zdjęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoga Re: wygląda jak kobieta! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.06, 15:28 Pani Kaczynska w przeciwienstwie do meza wzbudza moja sympatie. Mila, madra kobieta. Lecha Kaczynskiego nie znosze i nie zazdroszcze Pani Marii malzonka. Mysle, ze zycie z nim jest trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: wygląda jak kobieta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:59 Jak by była madra, to nie zostałaby zoną Kaczora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topol-1 Re: wygląda jak kobieta! - odkryj potęgę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:55 PhotoShopa :-). Dobra robota grafika i stylisty. Szkoda, że zwyczajne kamery nie mają dynamicznego renderingu i możemy 'podziwać' Pierwszą Damę w jej prawdziwej posatci :->. Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: wygląda jak kobieta! - odkryj potęgę... 28.02.06, 17:06 Nie strasz mnie czlowieku!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: wygląda jak kobieta! w koncu to nie Dunin!! 28.02.06, 15:57 Gość portalu: ano napisał(a): > pierwszy raz na zdjeciu nie wygląda jak Fiona - w kncu się styliści za nią > zabrali - tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: wygląda jak kobieta! w koncu to nie Dunin!! 28.02.06, 19:06 silesius.monachijski napisał: > Silesio, Kinga Dunin to kobieta duzo madrzejsza niz wielu z was pisuarow!! Pierwsza dama wyglada na tym zdjeciu deczko lepiej bo juz 4 osoby od wizerunku sie za nia wziely. Poza tym zaplacili fotografowi za odpowiednie oswietlenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: wygląda jak kobieta! w koncu to nie Dunin!! IP: *.ipm.zwolen.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:40 a może ci doradcy od wizerunku zasugerowali by jej żeby publicznie sie nie pokazywała Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: "Damy" a la Jola Kwasniewska 28.02.06, 19:57 silesius.monachijski napisał: > "Damy" a la Jola Kwasniewska dziela sie w sposob nastepujacy: "Damy", "Nie > Damy" i "Nie Kazdemu Damy" > > Twoj komentarz jest wyjatkowo nie na pozimie, no ale nie powinnam sie chyba dziwic; poziom pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Damy" a la Jola Kwasniewska 28.02.06, 20:11 nieee poziom kultury silesiusa topnieje w miare zblizania sie do lewej strony sceny politycznej. Dopoki ktokolwiek pozytywnie pisze o braciach KAczynskich (tych niestety malo wsrod ludzi wyksztalconych i czytajacych jakakolwiek prase) dopoty silesius dopomina sie o kulturalne pointy przywoluje rozne pozycje literatury i "oslepia" swoim obyciem w swiecie. Gdy pada nazwisko Kwasniewski SLD...wylazi z niego prawdziwe oblicze hahahahaha. Smieszny czlowiek o lichych fundamentach intelektualnych Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: "Damy" a la Jola Kwasniewska 28.02.06, 21:09 alterpars napisał: > nieee poziom kultury silesiusa topnieje w miare zblizania sie do lewej strony > sceny politycznej. Bardzo to zacnie ujales. :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: "Damy" a la Jola Kwasniewska 01.03.06, 01:38 przypomniec Ci, poczciwy czlowieku twoje posty o "urodzie" pasni Kaczynskiej? mam je zapisane; chcesz tego? alterpars napisał: > nieee poziom kultury silesiusa topnieje w miare zblizania sie do lewej strony > sceny politycznej. Dopoki ktokolwiek pozytywnie pisze o braciach KAczynskich > (tych niestety malo wsrod ludzi wyksztalconych i czytajacych jakakolwiek prase) > dopoty silesius dopomina sie o kulturalne pointy przywoluje rozne pozycje > literatury i "oslepia" swoim obyciem w swiecie. Gdy pada nazwisko Kwasniewski > SLD...wylazi z niego prawdziwe oblicze hahahahaha. Smieszny czlowiek o lichych > fundamentach intelektualnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pioter Re: "Damy" a la Jola Kwasniewska IP: *.bulldogdsl.com 28.02.06, 20:36 Nie afiszuj sie prosze tym, ze nie znizasz sie do poziomu pisuaru, gdyz moim zdaniem powinnas raczej bronic opcji, by do wygladu sie nie przyczepiac. Nie wiem na jakiej podstawie uwazasz, ze Dunin jest madrzejsza. Byc moze masz racje, byc moze nie bardzo. Ale takie kategoryczne oceny swiadcza o zajadlosci przeciw pisowi. Niech i tak bedzie. Co do komentarzy zwolennikow, jak i przeciwnikow Kaczynskiej, to uwazam ze sa mocno nie stosowne wypominajac jej wyglad. Za Dunin osobiscie nie przepadam, ale chocby byla najgorsza raszpa na Ziemi, to nie wypomne jej tego nawet jezeli pisalaby same glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: "Damy" a la Jola Kwasniewska 28.02.06, 21:08 Gość portalu: Pioter napisał(a): > > . Ale takie kategoryczne oceny swiadcza o zajadlosci > przeciw pisowi. Niech i tak bedzie. > , No bo ja jestem bardzo zajadla :-). Uwielbiam Dunin i uwazam, ze jest blyskotliwa, no ale to moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Biedna Kaczka - Ten to ma zywot !! 01.03.06, 02:17 > Pierwsza dama wyglada na tym zdjeciu deczko lepiej bo juz 4 osoby od wizerunku > sie za nia wziely. Poza tym zaplacili fotografowi za odpowiednie oswietlenie!! OSWIETLENIA ??? .... jaja sobie robisz!! Toc Kaczor zaprzagl do roboty pol poulacji indyjskich pogramistow zeby wyprodukwac ten retusz Kopernika !!! A swoja roga to pierwy raz jest mi nawet zal tego kurdupla ... ten to ma przeje..ne !! nic tylko sie powiesic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: wygląda jak kobieta! IP: *.speed.planet.nl 28.02.06, 18:08 jeszcze jej daleko! dobry chirurg plastyczny musi wziac sie do roboty i bardzo dlugo nad nia pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BGJ Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.range86-132.btcentralplus.com 28.02.06, 14:29 A CO KOGO TO OBCHODZI..... Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Wyobrazcie sobie z kims takim byc codziennie... 28.02.06, 14:35 Nawet oszolom moze sie zestresowac i byc w trwalej depresji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evito nareszcie pierwsza prawdziwa szlachetna Polka. IP: *.3.15.vie.surfer.at 28.02.06, 14:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubicrydzyka Re: nareszcie pierwszy prawdziwy Moherowy Beret. IP: 212.125.240.* 28.02.06, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa dobrze że nie chce być często na okładkach gazet ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evito owrotnosc kwasniewskiej ktora wiecej blyszczala ja IP: *.3.15.vie.surfer.at 28.02.06, 14:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Raczej Photoshop IP: *.aster.pl 28.02.06, 14:49 Nie operacja plastyczna, a dobrze zrobiona obrobka zdjecia na photoshopie. Znam sie na tym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Raczej Photoshop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:20 Fotoshop+ 2kg makijażu+stylista+dobry fotograf Ale efekt pozytywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Zobaczcie artykuł obok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:32 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3187032.html Gazeto czemu tego zdjęcia nie zamieściłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Wow... tak trzymac!!! 28.02.06, 14:40 Do tej pory miałem w Łindołsie tapete z Dodą, no ale od dzisiaj zmieniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evito wiecej byc jak blyszczec nareszcie IP: *.3.15.vie.surfer.at 28.02.06, 14:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas nos jak michael jackson IP: 148.81.141.* 28.02.06, 14:42 albo gorzej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Powinna zagrac glowna role w filmie "planeta malp" IP: *.org / 85.195.119.* 28.02.06, 14:42 Powinna zagrac glowna role w filmie "planeta malp" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita no , malpy okazaly sie intelgientniejsze od czlow IP: *.3.15.vie.surfer.at 28.02.06, 14:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evito malpy okazaly sie intelgientniejsze od czlowieka IP: *.3.15.vie.surfer.at 28.02.06, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etylkapl Re: Powinna zagrac glowna role w filmie "planeta IP: 213.77.42.* 28.02.06, 14:58 Maniek napisał(a): > Powinna zagrac glowna role w filmie "planeta malp" To ty jesteś odmużdżony goryl bez kultury i ogłady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etylkapl Re: Powinna zagrac glowna role w filmie "planeta IP: 213.77.42.* 28.02.06, 14:58 Maniek napisał(a): > Powinna zagrac glowna role w filmie "planeta malp" To ty jesteś odmużdżony goryl bez kultury i ogłady Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Powinna zagrac glowna role w filmie "planeta 28.02.06, 14:59 Gość portalu: Maniek napisał(a): > Powinna zagrac glowna role w filmie "planeta malp Ubliżyłabym gorylom gdybym cię tak nazwała, jesteś po prostu dno bez kultury i ogłady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:49 Tej Damie to ani lifting ani operacja plastyczna nie pomoże. Nawet Pinokio był bardziej urodziwy. Dobrali się we dwoje z "Wielkim Człowiekiem" niczym Flip i Flap. Dwa potforki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloguj sie Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.02.06, 15:58 Super trafne spostrzeżenie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:55 Napewno planuje obciążyć borowika aby wyprowadzał psa na spacer, bo damie nie przystoi jak sra na trawniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.uz.zgora.pl 28.02.06, 14:55 operacje plastyczną? Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Po co czterech specjalistów od wizerunku? 28.02.06, 14:57 Po co aż czterech specjalistów od wizerunku? Potrzebny jest jeden cudotwórca. Np. Kaszpirowski Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 nigdy nie bedziecie mieli tego co ma Pierwsza Dama 28.02.06, 14:59 klutury i taktu, bo tego ucza w domach. Odpowiedz Link Zgłoś
szpati Re: Co planuje Pierwsza Dama? 28.02.06, 14:59 Pierwsza Dama to zadanie nie byle jakie i jezeli maz zdecydowal sie kandydowac jako prezydent to Pani Kaczysnka musiala sie z tym liczyc ,ze jej zycie sie kompletnie zmieni niestety bycie pierwsza dama wymaga protokolu dyplomatycznego i odpowiedniego wizerunku, takze jezeli Pani Kaczynska twierdzi,ze tak nie jest to bardzo sie dziwie bo to prezydent i pierwsza dama reprezentuja panstwo i z pewnymi rzeczami niestety trzeba sie pogodzic i naprawde trzeba zadbac o swoj wizerunek czyli zatrudnic styliste, fryzjera itd. Do pracy w banku nie mozna isc w dzinsach chociaz bardzo sie jej lubi mozna je ubrac po pracy tak jak zmyc makijaz i niezgadzam sie zeby prezydentowa reprezentowala obraz matki polki Polki sa kobietami wyksztalconymi i na bardzo wysokim poziomie dbaja o urode i sa tez dobrymi matkami i ja nie zgadzam sie,zeby nasza prezydnetowa nie reprezentowala soba tego poziomu bo to wstyd po pracy moze sobie chodzic jak chce ale w pracy czyli bycie pierwsza dama wymaga od niej zmiany wizerunku chodzenia z reklamowka nawet z najdrozszego sklepu, czy poprawienia mezowi garnituru nie komentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil jacy wszyscy nagle kulturalni , inteligentni ..... IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:07 znający się na wszystkim .......a słoma k u r w a wasza mać z butów wyłazi aż u mnie czuć jej zapach . Wy wszyscy specjaliści od siedmiu boleści , mordy w kubeł i podziwiać pare prezdencką . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuk Re: zakompleksiony narodzie... IP: *.pools.arcor-ip.net 28.02.06, 15:10 Ameryka kazda prezydentowa jest ok pani Bush z siwymi wlosami byla ok i kazda inna, ktory ten wielki narod reprezentuje. Ale chrystus narodow musi miec miss world bo inaczej klapa. Prowincja swiata jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpati Re: zakompleksiony narodzie... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.06, 15:16 Nie wiem jak ale ja nie mam kompleksow i o ile ma doczynienia z lduzmi z Berkley i Z Yale itd.. to wydaje mi sie a moze przesadzam ale to wlasnie Ameryka na wysokim szczeblu dba bardzo o wizerunek i bez marynarki nie wypada... ale do tego trzeba byc na wysokim szczeblu, zeby to zrozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuk Re: zakompleksiony narodzie... IP: *.pools.arcor-ip.net 28.02.06, 16:08 No tak poziom szpadla do tego cie upowaznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiderps Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.kospel.pl 01.03.06, 04:51 Pani Kaczyńska jest najbardziej wykształconą Pierwszą Damą w historii trzeciej RP czy się to komuś podoba czy nie,więc pisanie bzdur o jej niby nie wykształceniu jest idiotyzmem graniczącym z zazdrości intelektualną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa Jakiż cudowny lifting!!!! IP: 194.42.116.* 28.02.06, 15:08 jestem pod wrażeniem... a nie powinna po prostu dawać się fotografować "real"? po co ta szopka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah40 Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:09 Kto tak Panią Prezydentową ( Najlepszego Suflera III RP) podretuszował !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleczek Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.elsat.net.pl 28.02.06, 15:12 ładnie ja wyretuszowali na tym zdjęciu, jakies 15 lat do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Co planuje Pierwsza Dama? 28.02.06, 16:36 Gość portalu: oleczek napisał(a): > ładnie ja wyretuszowali na tym zdjęciu, jakies 15 lat do tyłu. Ale sekutnicy nie udało się z wizerunku usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
trzynasty Może zmiana męża pomoże? 28.02.06, 15:12 A może fundacja na rzecz Gazety Wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na inną najlepiej zmianę twazry IP: *.ols.vectranet.pl / 82.160.155.* 28.02.06, 15:15 bo ta-brrrrrrr!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Co planuje Pierwsza Dama? 28.02.06, 15:22 Niech ktoś tej pierwszej damie wyjaśni, że nie wypada wsiadać do prezydenckiego samolotu z reklamówką. Ponadto niech ta "dama " powie ila ma naprawdę lat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:27 Czytaj uważnie o niej artykuły. Dama ma ok.55-60 Dokładnie nie pamietam ale cos koło tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) najmniejsze i najśmieszniejsze państwo świata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:24 Państwo Kaczyńscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 28.02.06, 15:30 hmmm a nie wydaje sie wam ,ze to jest namalowany portret ??jak sie przyjzeć z bliska jej bluzce to mozna zobaczyc ze wyglada ona bardzo nienaturelnie ....moim zdaniem to nie jest zdjacie tylko namalowany obraz ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.dsl.crchtx.swbell.net 28.02.06, 15:31 szkoda twojego szasu,,,,szas twuj juz minal///brzkuje ci wiele styluw...moge ci pomoc wtsttawic twoje ja na swiatlo dzienne bez cienie i bedzieszzadowwolona,,,obecnie przcyje w tezasie i ma nowe pomysly,ktore w tobie widze! daj znac... kotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Co planuje Pierwsza Dama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:33 Co planuje Pierwsza Dama? - Sepuku? - Harakiri? - Kamikadze? - all in one? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Miejsce Pierwszej Damy RP juz dwno jest zajete 28.02.06, 15:37 Pani Jolanto...tesknimy za Pania. Bo teraz na swiecie mysla ze Polskie kobiety tylko reklamowki nosza Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "Damy" a la Jola Kwasniewska 28.02.06, 15:59 "Damy" a la Jola Kwasniewska dziela sie w sposob nastepujacy: "Damy", "Nie Damy" i "Nie Kazdemu Damy" alterpars napisał: > Pani Jolanto...tesknimy za Pania. > Bo teraz na swiecie mysla ze Polskie kobiety tylko reklamowki nosza Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Damy" a la Jola Kwasniewska 28.02.06, 16:31 Po raz kolejny potwierdziles swoj faktyczny poziom kultury...Dyplomato.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: "Damy" a la Jola Kwasniewska 28.02.06, 16:49 odpowiedzialem jedynie na Twoj "kulturalny" komentarz alterpars napisał: > Po raz kolejny potwierdziles swoj faktyczny poziom kultury...Dyplomato.... Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: "Damy" a la Jola Kwasniewska 28.02.06, 19:31 A co jest niekulturalnego w wytknieciu Pani KAczynskiej faktu szczegolnego przywiazania do plastikowych reklamowek? Reprezentujac w tej chwili Narod Polski jest przekaznikiem pewnych standardow. Nei widze w tym nic niekulturalnego. Twoj komentarz moj drogi znawco prawa byl insynuacja zlego prowadzenia sie Pierwszej Damy Jolanty Kwasniewskiej. A to nie tylko jest niegrzeczne ale nawet wbrew prawu. Mnie sie moze nie podobac obecna Zona Prezydenta ale podobno takiego Prezydenta wybrala czesc Polakow wiec musze go tolerowac. Aczkolwiek mam nadzieje ze opozycja wydatnie i w granicach prawa przyczyni sie do oslabienia jego pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiderps Re: Miejsce Pierwszej Damy RP juz dwno jest zajet IP: *.kospel.pl 01.03.06, 04:56 Pani Jolanto NIE wszyscy tęsknią za Panią, niech lepiej Pani zostanie tam gdzie jest !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bełkot to zdjęcie,obraz czy Photoshop'''??? IP: *.daleka.net 28.02.06, 15:35 hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaa to OBRAZ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:42 jak jest fotka to zawsze jest autor zdjęcia , a tu go nie ma. chyba że się wstydzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan ładne zdjęcie :) IP: 85.219.135.* 28.02.06, 15:39 czyżby wreszcie jej PiaRowcy się douczyli, że nie ma brzydkich kobiet tylko słabe programy graficzne? .................... PiS off dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alusia Re: ładne zdjęcie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 00:41 Nie przesadzajcie. Nawet nie widzicie, jak ukształtowały Was media, które zasugerowały, że prezydentowa urodą nie grzeszy. Moim zdaniem ta kobieta niejest najładniejszą w Polsce, ale zdecydowanie brzydka też nie jest. Gdyby to yła wasza matka, to ciekawe, czy rzucalibyście takimi określeniami. Dodam, że jestem i byłam przeciwniczką PiS, jeśli to w czyms pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś