Dodaj do ulubionych

Bohater na szczycie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:42
takie postawy powinny byc na pierwszych stronach gazet,moze inaczej bysmy
patrzyli na nasz kraj i rodaków a tu tylko polityka od której juz sie chce
rz....ać
Obserwuj wątek
    • Gość: gwajak Re: Bohater na szczycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:19
      to smutne, ze nikt tego czynu nie zauwarzył i niestac nas by podziekowac
      alpiniście i byc dumnym z jego bohaterstwa- TO BYŁO WIELKIE DZIĘKUJE
    • Gość: Rozmus Re: Bohater na szczycie IP: *.kos.vectranet.pl / 80.50.228.* 22.07.06, 20:21
      "Iwona Gąsiorowska - Znana himalaistka" Gratuluje poczucia humoru, jeżeli każdy
      kto raz wyjedzie w himalaje jest znanym i sławnym himalaistą to znam ich setki
      ale o takiej nie słyszałem. Gdzie się wspinała? jakie drogi zrobiła, że jest
      znana - gdzie znana?
    • Gość: Marek Re: Bohater na szczycie IP: *.kos.vectranet.pl / 80.50.228.* 23.07.06, 09:47
      Wspinam się od 26 lat, od 15 lat jeżdżę w Himalaje, Andy, Alaskę. Mam na koncie
      dwa ośmiotysięczniki i kilka siedmiotysięczników i bynajmniej nie zaliczam się
      do znanych himalaistów mimo udziału w osimiu expedycjach w tamte rejony. Nagle
      w moim świecie pojawia się nikomu nieznana Iwona Gąsiorowska, znana
      himalaistka. Ciekawość każe poszperać. Panie redaktorze Brzostek , czy każdą
      turystkę i babcię jadąca na wycieczkę w Himalaje nazwie pan znaną himalaistką?
      Według mojej wiedzy to sekretarka ciągnięta na wyprawę która nigdy nic nie
      dokonała. Czy w ten sposób zdobywa się sławę? Chwała Morawskiemu za jego czyn,
      ale nie przesadzajmy takich sytuacji w górach jest tysiące i nikt z tego powodu
      nie dostaje krzyża zasługi. Natomiast niezrównoważona wypowiedź „znanej
      himalaistki” świadczy o braku jej doświadczenia i wiedzy w temacie.
      Sprawdziłem inne fakty, ta pańska znana himalaistka nie ma nawet podstawowego
      kursu taternickiego. Trochę więcej pokory Panie redaktorze i piszmy prawdę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka