Gość: wieslaw IP: 194.78.236.* 14.08.06, 10:50 powiedzcie jakie sa wasze ulubione blogi, ktore czytacie regularnie? czekam na wasze typy ja ostanio czytam bloga no isms a wy..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acho Re: wasze ulubione BLOGI ?? 14.08.06, 12:04 Dzięki mivee :-) Z polskich - najczęściej czytam te, które olinkowaliśmy na 5W. Z zagranicznych - Instapundit i DailyKos. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: wasze ulubione BLOGI ?? 15.08.06, 18:15 próbowalem wielokrotnie ale jakos nie mogę się przekonać poza jednym wyjątkiem Krystyny Jandy ale to nie jest chyba blog raczej dziennik? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
romciugiertych Mocny jest <a href="http://lysakowski.blox.pl" target="_blank"> 16.08.06, 16:17 Mocny jest lysakowski.blox.pl A poza tym polecam: walpurg.blog.onet.pl queerpolitik.blogspot.com loghosbeast.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Mocny jest <a href="<a href="http://lysakowski.blo" target 16.08.06, 18:42 łysakowski? mocny? toż to nudy straszliwe i do tego przewidywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Moje ulubione blogi IP: *.chello.pl 20.08.06, 13:33 NAjczesciej wracam do enter.stringi.com aterazcosinnego.blogspot.com programista.blogspot.com pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
majki_mymy Re: wasze ulubione BLOGI ?? 15.08.06, 22:09 Trochę inne, wyluzowane spojrzenie z Australii themusingsofsydley.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajowy Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: 195.117.230.* 27.02.07, 22:17 to zwykla kryptoreklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama wbrew towarzystwu IP: *.acn.waw.pl 14.08.06, 13:25 blok latkowskiego, ten jest wbrew towarzystwu dziennikarskiemu. Czytają go i nienawidzą ga za to co tam pisze. www.latkowski.com gdyby ktoś nie wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_stara Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.nyc.res.rr.com 14.08.06, 15:13 wszystko co potrzebuje wiedziec o otaczajacej mnie rzeczywistosci wiem z tych blogow : blog.wfmu.org www.nader.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de-brie Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.chello.pl 14.08.06, 16:12 pierwsza-zona.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: wasze ulubione BLOGI ?? 14.08.06, 16:19 blogfm.blox.pl/ rulez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.uni.lodz.pl 14.08.06, 16:20 zona-mnie-opierniczyla.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elianna Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 16:21 Mój ulubiony bolg należy do mnie:). Stwierdzenie baaardzo zarozumialskie, ale jak nikt mnie nie chwali, to chyba mogę się sama pochwalić, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: wasze ulubione BLOGI ?? 14.08.06, 16:46 Elliano! Możesz się pochwalić, a czy Twój blog to: http://elianna1977.blox.pl/html? -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
pytong1 Re: wasze ulubione BLOGI ?? 16.08.06, 14:02 To zupełnie tak ja ze mną. Mój ulubiony blog to mój własny:-) Ale poza tem jeśli ktos nie czytał to polecam autentyczną polską Bridget Jones: prozazycia1.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: wasze ulubione BLOGI ?? 14.08.06, 16:27 nie wiem skad ten znak rownosci (z nie patrzenia na klawiature w czasie pisania zapewne) secret=de=polichinelle.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzdz Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.abp.pl / *.abp.pl 14.08.06, 17:15 <ul> <li><a href="htp://lysakowski.blox.pl">lysakowski.blox.pl</a></li> <li><a href="htp://http://passent.blog.polityka.pl/">passent.blog.polityka.pl/</a></li> <li><a href="htp://kataryna.blox.pl">kataryna.blox.pl</a></li> </ul> Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: wasze ulubione BLOGI ?? 14.08.06, 17:18 ichuj.blox.pl www.lady-jewel.mylog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kot.polarny <a href="http://rozmawiamy.blox.pl" target="_blank">rozmawiamy 14.08.06, 18:27 rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 17:27 Trzy kobiety w różnych rolach: socjopatycznamalkontentka.blox.pl/html - niezwykły wykładowca nastroje1.blox.pl/html - niezwykła matka i jej dzieci meridia.blox.pl/html - niezwykła odchudzająca się Nieźle pisane, niegłupie miejsca dla kobiet, które myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_panienka Re: wasze ulubione BLOGI ?? 14.08.06, 18:08 meskiespytki.blogspot.com/ :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oraz Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:29 dzikosc-osierdzia.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka WOW! też lubię męskie spytki... 15.08.06, 20:21 i jeszcze: podrobkowo-wielkie.blogspot.com/ i bialekozaczki.blog.pl/ ale ta ostatnia jakoś nie chce mi sie otwierac... Meskie spytki, tak jak przedmówczyni, uwielbiam!: meskiespytki.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
make_them_gag blog galby jest suuuuuper 14.08.06, 17:30 nie ma to jak codziennie kogoś zbluzgac, nazwać lewakiem przejść się na obchody powstania dając przykład patriotyzmu a potem zalinkować radio maryja > Chwalmy pana i do przodu. badziewiastyblog.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: blog galby jest suuuuuper IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 16.08.06, 20:35 niestety blog nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
kot.polarny waldemar.blox.pl 14.08.06, 18:29 Waldemar to dopiero wymiata. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 moje ulubione 14.08.06, 18:59 KAtaryna, galba,gdańszczanin,5 władza, homester, karnowski, janke, latkowski kiedyś rybiński(dziś niedostępny), fanaberia,krasnoludy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala porysunki.blox.pl IP: *.kolonianet.pl 14.08.06, 19:45 i waldemar, oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Make_them_gag Re: moje ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:28 czyli najgorszy internetowy chłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: waldemar.blox.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:33 Dokładnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.adsl.alicedsl.de 14.08.06, 21:08 sadosia.blog.onet.pl, suuuuuuuuuuper:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.cebit.com.pl 14.08.06, 21:12 media24.blog.pl naprawde pochlaniam w calosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinka Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.icpnet.pl 14.08.06, 21:16 www.posepna-wdowa.blogownik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjuston Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: .1.* / *.sterlingnetwork.net 14.08.06, 21:18 moj ulubiony jest moj wlasny oczywiscie houston.blox.pl a jesli chodzi o cudze to ludziekontra.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Jan Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.06, 12:42 Także jednym z moich ulubionych blogasków jest: ludziekontra.blox.pl/html mimo, że jest to nienajlepszy blog. Polecam też kaineczka.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inzynier Luzak Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.08.06, 23:19 Zgadzam się w zupełności blog mojego autorstwa ludziekontra.blox.pl jest to zupełnie niezwykła i urzekająca publikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Punish Wymiana osobowosci: <a href="http://www.wo.4.pl" target="_blank"& IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 14.08.06, 21:23 Bardzo nietypowy i nieprzeciętny blog o tym jak ktoś wymienia sobie osobowość: www.wo.4.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:59 piotr.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozaczek Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.rybnet.pl 14.08.06, 22:00 www.bialekozaczki.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.blog.pl Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:05 Dziękuje. piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: 195.150.76.* 14.08.06, 22:17 mnie z racji zamiłowan podoba sie ten : www.pozeracz.mylog.pl nowy jest ale laska fajne przepisy podaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudolf Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.chello.pl 14.08.06, 22:51 www.pokacycki.fotolog.pl/ rano do kawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:53 Dużo ich, no ale nie było ograniczenia, ile można wpisać. :) 5wladza.blogspot.com/ rozmawiamy.blox.pl/ waldemar.blox.pl/ zjadamyreklamy.blox.pl/ 6na9.blox.pl/html namq.blox.pl/ fotoamatorzy.blox.pl/ takietamzdjecia.blox.pl/ supergigant.blox.pl/ zpierwszejpilki.blox.pl/ mundialowo.blox.pl/ futbolin.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evik ten się zapowiada ciekawie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:58 przyszlysamobojca.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ten się zapowiada ciekawie... IP: *.toya.net.pl 16.08.06, 22:26 autora tego bloga należy wysłać do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: wasze ulubione BLOGI ?? 14.08.06, 23:14 Społeczno-polityczne: lysakowski.blox.pl/html passent.blog.polityka.pl blogfm.blox.pl/html revelstein.blox.pl/html Osobiste: nataniel.blox.pl 6na9.blox.pl innyblog.blox.pl attyka.blox.pl alleksandra.blox.pl No i oczywiście mój własny - najbardziej ukochany (poniżej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.08.06, 23:21 tokiohotelbill.blox.pl bloom1.blox.pl ewciabloom.blox.pl gifybejbi85.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
latinbrand Re: wasze ulubione BLOGI ?? 14.08.06, 23:43 Hmm... O mediach: mediacafepl.blogspot.pl O Ameryce Lacinskiej: tierralatina.blox.pl Dla zdjęć: roeksamolotfoto.blox.pl I oczywiście: waldemar.blox.pl Karola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kh Re: wasze ulubione BLOGI ?? IP: *.icpnet.pl 14.08.06, 23:53 Z fotologów, naprawde świetny allthatyousee.net Odpowiedz Link Zgłoś
cdsg Re: wasze ulubione BLOGI ?? 15.08.06, 00:38 :) to mój... cóż, zapraszam teraz na allthatyousee.net/ moje zdjęcia ze Szwecji i Norwegii a z polskich fotoblogów polecę jeszcze np moje obecne top 3: tuhanu.bestcatalog.net kompilacja.fotolog.pl melancholie.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś