GoĹÄ: Gabi IP: *.upc-g.chello.nl 31.08.06, 03:55 Pewnie ze polki to najladniejsze dziewczyny na calym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pati Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 08:17 angole sa okropni - gburowaci i nadeci niewidzialam fajnego anglika NAJLEPSI MEZCZYZNI TO POLACY NAWET W WIELKIEJ BRYTANI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: QQryQ Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:17 znam takie pray moze mam pecha ale 2 z nich sa nieudane inna mentalność inne przyzywczajenia Polki zazwyczaj przbijaja intelektualnie brytyjczyków, ps woogóle hehe oni w wiekszości mają takie chamskie ry.je ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beret Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.3.pl 31.08.06, 09:23 Mnie w ogóle dziwi, że ludzie w wieku 20 - 26 lat korzystają z ofert biur matrymonialnych. Rozumiem 50 latkowie tak ale młodzi ludzie bez sensu stricte Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin Polki najladniejsze na swiecie? Gdzie ty zyjesz? IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 11:20 chlopie, chyba jeszcze niewyjechales poza swoja wioche ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka [...] IP: 83.238.227.* 31.08.06, 12:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin doswiadczenie pokazuje ze takie jak ty przecietne IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 12:05 ... kobitki poprawiaja sobie samopoczucie mitem "ze polski sa ladne". Wmawiasz sobie wtedy ze skoro "polski sa ladne", to ja tez jestem niezla. W polsce ciebie pewnie faceci zostawiali obok, dlatego sobie angola wzielas moja droga, chyba taka jest prawda .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin Image poslkich kurevek psuje image faceta polaka IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 12:10 ... poprostu wstyd mi jest jak mi co drogi facet mowi, jak im mowie ze jestem z polski, "aaaaaaaaach, z Polski, bzykalem juz 3 kobiety polki", fajne sa. Albo jak poznaje jakas wloszke czy skandynawke i w rozmowie mnie sie pytaja czy wiem ze polowa kurevek w tych krajach to polski! Poprostu wstyd mi wtedy jest i dziwi mnie ze polki sie niewstydza ze maja taki image za granica ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jest Re: Image poslkich kurevek psuje image faceta pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:32 Kobiety tego nie słyszą, tych rozmówm między facetami, dowartościowują się tym, ze miały w łóżku iluś tam zagraniczniaków, bo są "najlepsze", przecież każdy facet rano to mówi, ale często co innego między kolegami;) Tak naprawde to te nasze laski są na zawodach - rywalizują między sobą. Facet z zagranicy to nobilitacja, można się przed koleżankami potem pochwalić:) A to, ze po drodze kilku ucieknie... Tego nikt się nie dowie, bo jeszcze pomyslałby, że aż taka najlepsza to nie jest ta czy tamta zawodniczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Image poslkich kurevek psuje image faceta pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:04 jakby nie bylo takiej piepszonej biedy w naszym pieknym kraju nie bylo by tak!!!!to nie polki sa dziwkami to nasi politycy sprzedaja nas jak tania sile robacza bo 3/4 tego kraju nie widzi wyjscia...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: Image poslkich kurevek psuje image faceta pol IP: 83.238.227.* 31.08.06, 15:25 a mnie wstyd jest że nawet angielki za wami się nie chcą cieniasami-biedakami obejrzeć. kumple w klubach to mówią że z rosji są bo się tak tej swojej polskości wstydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Macius Jezus tez byl biedakiem-cieniasem IP: 194.72.105.* 31.08.06, 16:32 Ja zyje w UK i moge powiedziec, ze trzeba znac angielski, zeby w ogole moc sie umowic z kimkolwiek. Wtedy nie jest tak zle, ale niestety, jak sie kogos nie lubi, to nic nie pomoze i nic nie bedzie. Co moge powiedziec to to, ze jak sie jest emigrantem/emigrantka, to czesto korzysc jaka sie ma ze zwiazku z tubylcem jest wazniejsza niz wzajemnie lubienie sie. Najczesciej to sie szybko rozpada. Czesto poprawienie szans na rynku pracy przez nauke angielskiego od partnera jest wazne, albo mozliwosc "symolowania" czegos jak zycie rodzinne. O "kurestwie" raczej trudno mowic, bo tak naprawde przieciez nikt nie wie, co sie dzieje w sypialni albo na kontach bankowych i czy wzrost aktywnosci w pierwszym podwyzsza stan drugiego :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: Image poslkich kurevek psuje image faceta pol IP: 83.238.227.* 31.08.06, 16:07 Ty nawet nie wiesz co to jest image skoro każdy piszesz przez "rz", a wasz image, no cóż - troglodyta miał lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_wojtek4 Re: Image poslkich kurevek psuje image faceta pol 31.08.06, 20:07 Nareszcie powstanie idealna mieszanka genów. Angielska rozwaga z polską fantazją. Marzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: doswiadczenie pokazuje ze takie jak ty przeci IP: 83.238.227.* 31.08.06, 15:23 W Polsce facetów miałam na pęczki mój drogi i to ja w nich przebierałam, a na takich jak ty to nawet oka było szkoda psuć, musiała bym być tobą żeby się zatrzymać na jednym poziomie i na polaczkach w Polsce się zatrzymać, także życie w UK jest lepsze niż w Polsce to chyba nie sądzisz, że dalej na polaczkach się zatrzymam. bzdetny jesteś.zazdrość dupę ściska, takim ja ty w UK bo tylko "piękne " angielki macie do wyboru bo żadna polka się za wami cieniasy nie obejrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechpa Re: doswiadczenie pokazuje ze takie jak ty przeci 31.08.06, 17:25 emka ale ty głupia jestes Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Macio z UK Irlandki i Angielki nie wygladaja zle. IP: 194.72.105.* 31.08.06, 17:47 Irlandki czesto sa male, maja krotkie nogi, ciemne wlosy, gladka skore i zupelnie inne stopy i dlonie jak polki. maja czesto spory biust, ale przy tym szczople ramiona. maja zupelnie inne oczy jak polki, i jesli ktos lubi takie oczy, to oczywiscie nie bedzie sie spotykal z Polkami, bo one takich nie maja. Angielki bardziej sa podoble do irlandek, niz do polek, ale maja bardziej niemieckie rysy twarzy i czesta sa blond. nie sa zle, i jak ktos to lubi, to tez nie bedzie sie spotykal z polkami. nie ucieknie sie niestety od swojego pochodzenia i tak czy inaczej musze zauwazac w sobie wiele cech wschodnioeuropejskich cech, ale przeciez to moze tez byc lubiane, czemy nie przez irlandki? to sprawa wykorzystania swojego potencjalu i silnej i niezaleznej osobowosci. pozdrowienia. generalnie irlandek jest malo a ludzi w europie wschodniej setki milionow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: doswiadczenie pokazuje ze takie jak ty przeci IP: 83.238.227.* 31.08.06, 21:23 Ale nie głupsza niż ty a to już coś, widać cię zatkało skoro tylko na tyle cię stać "ale ty głupia jesteś" -jakbym dziecko z piaskownicy "słyszała", które z braku argumentów i na przegranej pozycji zawsze jak to gó..arz musi coś powiedzieć żeby się nie rozpłakać. I co to ma być polski facet "macho"-chyba fajtłapa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ala Re: doswiadczenie pokazuje ze takie jak ty przeci IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.08.06, 22:56 emka , ale ty naprawde głupia jesteś! Na twoje głupie gadanine naprawde nie trzeba szukac argumentów ,a jesli ty chcesz następnym razem coś argumentowac postaraj się zeby to miało jakiś sens ( bo z twojej wypowiedzi raczej wynika ze chciałaś komus ubliżyć a nie coś uzasadnić , a przecież wystarczyło użyć kilku brzydkich epitetów i po sprawie , a ty dorabiasz filozofie do teego....czegos ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Ala podpisz się jako facet IP: 83.238.227.* 31.08.06, 23:33 Nie bój się tu nikt cię nie zbije, a może ty to gosc 2 lub topolm ? Odpowiedz Link Zgłoś
szatan-8a Re: doswiadczenie pokazuje ze takie jak ty przeci 03.09.06, 16:33 To nie glupota to debilizm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Prodigus1 Re: Zazdrość wam dupę ściska IP: *.malopolska.mw.gov.pl 31.08.06, 12:09 emka..Nie generalizuj proszę..Nie ściska mi d.py fakt, że Polki zakochują się, prowadzają czy najzwyczajniej w świecie sprzedają swoje ciało obcokrajowcom. Jeżeli dobrze się z tym czują, proszę bardzo...Ja jestem zainteresowany jedynie tym , aby moja dziewczyna była mi wierna a reszta populacji żeńskiej mnie pod tym kątem nie obchodzi wcale. I dla jasności, wierność, szcunek, miłość w ogóle - to musi działać w obie strony! Nie mam w zwyczaju wykonywania "skoków w bok" i moim zdaniem taka postawa nie jest żadne "machomeństwo" tylko zwykłe kurestwo, tylko, ze w wersji męskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: Zazdrość wam dupę ściska IP: 83.238.227.* 31.08.06, 15:30 No wiem o co ci chodzi, ogólnie na forum wszyscy wszystko generalizują i ja dlatego dla tychże osób też to robię, a konkluzja jest taka, że kto kurewką damską czy męską jest to niech sobie będzie i to jego sprawa gdzie i za ile, ale lepiej chyba tam bo za konkretne pieniądze-tak mi się wydaje. No i co w tym dziwnego że polki sypiają z angolami, a z kim niby by miały z kosmitami? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Zazdrość wam dupę ściska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:02 BRAWO,DOKLADNIE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Prodigus1 Re: Zazdrość wam dupę ściska IP: *.malopolska.mw.gov.pl 31.08.06, 14:26 C "DOKŁADNIE"? Wali mnie to czy się zakochujecie, bzykacie itp z białymi, żółtymi czy zielonymi...To Wasze tyłki i róbcie sobie co tylko się Wam podoba...Grunt by moja kobieta była mi wierna i jak na razie tak jest. Ja jej zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Zazdrość wam dupę ściska 31.08.06, 14:38 ha, ha, ale zes cymbalom przywalila! Super! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mężataka Re: Zazdrość wam dupę ściska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:53 Ja tez mam dosc polskiego meza wiecznie uwieszonego na moim "meskim" acz waskim ramieniu. Polki potrafia zrobic cos slicznego doslownie z niczego to jedyne co podarowal nam nasz cudowny kraj. Coz do tej pory tkwilysmy w tym bagnie znoszac upokorzenia i tyrajac na ile wystarczalo sil praca, studia, kursy itp.. Praca za dwoje bo szczytem ambicji meza jest placa 1000 zl (coz zawsze mozna wymowic sie na bezrobocie). Zadnych marzen, zadnych pragnien cale zycie tylko same wyrzeczenia. Nie chce aby moj syn postepowal wedlug takich wzorcow, chce aby byl odpowiedzalny za siebie, a przede wszystkim za rodzine. Dlatego jezeli zdecyduje sie zamnknac ten rozdzial mojego zycia, to szczescia bede szukac poza granicami naszego kraju.Tutaj mam dobra prace wiec mysle, ze nie poszerze grona rodaczek dajacych szczescie za pieniadze, ale znajde kogos na kim ja bede mogla polegac. Pozdrawiam wszystkie damskie glowy rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: Zazdrość wam dupę ściska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:55 buhahaha. Ty to strasznie zakompleksiona jesteś.. No tak... facet z pieniędzmi to jest prawdziwy mężczyzna... Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mężatka Re: Zazdrość wam dupę ściska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:49 potrafie sama o siebie zadbac jezeli chodzi o finansowa strone zycia. Chodzilo mi o zupelnie cos innego o brak ambicji a nie pieniedzy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gay Is OK:) coś ty tam napisała myszko, że ci wywalili wypowie IP: *.stb.ubr10.croy.blueyonder.co.uk 08.09.06, 09:23 dź?miałaś być grzeczna!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sir Sergiusz Serek Rozchwytywane Polki IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 12:31 Najbardziej wzruszający widok - Polka i mieszkaniec "dzielnicy" (tak stoi w artykule) Brick Lane. Jedna znajoma chce się nawet z takim chajtać. Szczęścia życzę, choć sielanki nie wróżę. Piekiełko wyjdzie po jakimś czasie, będzie już zdecydowanie mniej romantycznie. Co do par Polak - Angielka to odkryliśmy z kumplem pewne prawo, regułę. Mówi ona, że: "Łatwość poderwania Angielki jest wprost proporcjonalna do iloczynu jej wieku i masy." Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Rozchwytywane Polki 31.08.06, 12:34 no coz.. to zalezy od tego z kim sie zwiazujesz... ja tez planuje zaloenie rodzine.. w styczniu mam termin porodu dzidzi z jakze "okropnym" dla was Angolem i "brudnym" mulatem.. zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gay Is OK:) Mulaci bywają śliczni:) i fajnie się z nimi kochać IP: *.stb.ubr10.croy.blueyonder.co.uk 08.09.06, 09:38 -przeważnie też są milsi i dbają o partnera, a przecież chłopak biały i kolorowy razem to cos pięknego:), na dodatek jak jeszcze jest z jakiejś wyspy albo Indii, a jest młody i przystojny, chociaż niektórzy Anglicy-niewielu ich jest-też są przystojni, na szczęście można spotkać chłopaków z całego świata, z Hiszpanii i Włoch także, ze Szwajcarii i Finlandii, bywają fajne "mięska", jest się z kim zabawić. Ludzie co wy tacy poważni?Miłość miłością i związki związkami, a sex to przecież jeden z milszych sportów, jeśli parka chłopaków chce się bawić z trzecim, to po co się oburzać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polka w Londynie Re: Polki najladniejsze na swiecie? Gdzie ty zyje IP: *.instytut.com.pl 31.08.06, 13:44 co jak co, ale - moze akurat mam szczęście - ale z moich doświadczeń, że Anglicy dbają o siebie bardziej niż Polacy, są niestandardowi, świetnie całują, no i ten akcent... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin No i mamy obciach na caly swiat, pierw kurewki IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 11:21 .... teraz exportujemy zony! bueeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:22 mnie tez to dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
zyta17 Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 19:19 POlki wcale nie sa najpiekniejsze. Popatrzecie na ulicach w Polsce. brudne glowy, nie domyte. czesto zle pachna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Obcy Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.hsd1.tx.comcast.net 31.08.06, 23:55 Gość portalu: Beret napisał(a): > Mnie w ogóle dziwi, że ludzie w wieku 20 - 26 lat korzystają z ofert biur > matrymonialnych. Rozumiem 50 latkowie tak ale młodzi ludzie bez sensu stricte co to znaczy "mlodzi ludzie bez scislego znaczenia". PS. Sensu stricto, NIE sensu stricte. Moze to TY masz PERYFERIE z mieszkaniem na PERYPETIACH? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roger45 A moja puszysta kuzynka wyszla za Murzyna w Londyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:55 tak czarny ze go na zdjeciu nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
bmkms Polska żona dla Brytyjczyka -nie Anglika ! 31.08.06, 09:33 I nie "zona" a d..o-dajka ! To jest obraz Polek w UK. Biala dziewucha uwieszona na ramieniu Araba albo Murzyna to prawie napewno Polka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: Polska żona dla Brytyjczyka -nie Anglika ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:18 Nic nie poradzisz na to, że najprzystojniejsi Brytyjczycy to właśnie "kolorowi". Zresztą przeciętny mulat jest przystojniejszy od przeciętnego Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin pewnie jestes grubasek ... :-) IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 19:15 ... nic niemam przeciwko grubaskow, sa nawet smieszni, ale wlasnie przewaznie puszyste kobiety leca na kolorowych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A. Re: pewnie jestes grubasek ... :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:02 hehehehehe dawno się tak nie uśmiałam, a skąd masz takie dane? rozumiem, że przeprowadziłeś reprezentatywne badanie na próbie teleadresowej? bo nie wiem czy wiesz, ale Twoich 3 czy 10 znajomych nie może dawać podstawy do uogólnień na taką liczbę Polek zamieszkałych w Anglii ;-))) i nie wiem jak puszystość może korelować z doborem małżonka (oprócz tego, że dostępni są ci mniej atrakcyjni, kwestią dyskusyjną jest natomiast ich kolor skóry). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emki koleżanka Re: pewnie jestes grubasek ... :-) IP: 83.238.227.* 31.08.06, 21:24 lepsi kolorowi niż tacy BEZBARWNI - całkiem ja ty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Polska żona dla Brytyjczyka -nie Anglika ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:10 a ja sie ciesze ze wyjezdzają takie dziewczyny,po co one nam a widze ze są zadowolone z tych murzynów to w czym problem,nie obrażajcie ich to chwilowa zaćma,problem będzie póżniej kto weżmie polke z czarnym dzieckiem czy jest jeszcze ciemniejszy kolor Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista strasznie mnie to wkurza 31.08.06, 09:47 Ten ton artykułu - zachwyt Polkami. Podobnie jak ktokolwiek przyjedzie do Polski - chwali nasze kobiety. To tak, jakby ktoś chwalił słońce, że świeci. Polki są faktycznie piękne, to fakt. Ale większość Polaków cieszy michę, że nas pochwalono (?!) Niby za co - cudzoziemcy chcą tylko polskich kobiet... To, że Anglicy zainteresowali się Polkami, nie znaczy że mają dobre zdanie o naszym kraju, o Polakach ogółnie, o naszej pracowitości itp. Nie pozwoli to w żadnym stopniu na likwidację złych stereotypów o naszym narodzie w świecie. Nie ma się co cieszyć, że Polki są rozchwytywane. Podobnie jak narody kolonizowane nie cieszyły się z tego, że kolonizatorom podobały się złoża diamentów, złota etc. Nic dobrego z ewentualnego eksodusu pięknych kobiet z naszego kraju nie wynika. Wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pąki Trochę to smutne, że to nie my je wyrywamy... IP: *.hb6.pl 31.08.06, 10:23 My - Polacy. Ale skoro wolą obcych... aliens Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katur tylko czekac az sie odezwa angielki IP: *.popl.cable.ntl.com 31.08.06, 11:09 tylko czekac az sie odezwa angielki i zaczna zadac zakazu wpuszczania Polek na wyspy brytyjskie bo zabieraja im mezow,tak jak juz zaczelismy zabierac im prace :-). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skrzat Piekne Brazylijki i latwe Polki IP: 69.32.167.* 31.08.06, 17:43 To ze Polki masowo wydaja sie cudzoziemcom raczej zle swiadczy o Polakach, a o samych Polkach ze sa latwe...a co do mitu pieknych Polek, to Polki raczej blado (doslownie) przy pieknych Brazylijkach wypadaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ken Re: Piekne Brazylijki i latwe Polki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:06 nie no...wszystkie Brazylijki są piękne według Ciebie? wiesz w ogóle ile ich jest? byłeś kiedyś w Brazylii? ;))) a może Brazylijki znasz z telenoweli? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skrzat Re: Piekne Brazylijki i latwe Polki IP: 69.32.167.* 31.08.06, 23:09 > wszystkie Brazylijki są piękne według Ciebie? odpowiem jednak na twoje retoryczne pytanie: nie znam wszystkich brazylijek, a ty znasz? a moze znasz wszystkie Polki? > byłeś kiedyś w Brazylii? ;))) bywam co roku (belo horizonte, rio) > a może Brazylijki znasz z telenoweli? z telenoweli nie znam ani jednej....osobiscie znam wiele i wg mnie sa o wiele atrakcyjkniesze od polek, ale to kwestia gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 09:48 Właśnie - Polki są boskie! A Brytyjki maja brzydkie ryjki. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 10:03 Takie piekne i inteligietne a szukaja mezow poprzez biura matrymonialne? Cos tu smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jest Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:39 mnie bardziej Zastanawia, że jakiś młody Angol wydaje pieniądze, żeby znaleść żonę, a Polka z biura ogłoszeń to jedyna szansa na coś ładnego. To pewnie świadczy o tym, że jest doopa wołowa i szanse ma marne na co dzień. Na szczęście Polki nie zwracają na to uwagi - najważniejsze jakie koleś ma obywatelstwo. Mimo wszystko trochę współczuję tym rogatym Angolom - rogatym, bo jednak ta Polka co jakiś czas będzie odwiedzać "rodzinę" w Polsce. Znam takie panny, które mają narzeczonych Anglików, ale jak przyjeżdżają do Polski "odświeżają" stare miłostki, albo poszukują nowych, ogólnie mówiąc szaleją. Czy z tego wynika, że Angole są kiepscy w łóżku? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosciowa Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.plus.com 31.08.06, 14:14 Tak sie sklada, ze Brytyjczycy sa swietni w lozku...balwanie, nie jak Polacy, ktorzy tylko mysla jak sobie przyjemnosc sprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Akademicus Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.08.06, 14:35 znawczyni sie odezwala hehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość No cóż, tanie i łatwe... IP: *.aster.pl 31.08.06, 10:07 Polka będzie zachwycona, jeżeli brytyjski mąż da jej miesięcznie tyle, ile Brytyjce musiałby dać na jedną porządną bluzkę. I taka jest tajemnica powodzenia Polek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin Re: No cóż, tanie i łatwe... IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 11:32 ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin Bingo! dlatego ja wole wloszki, skandynawki i ... IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 11:34 ... zdecydowanie czeszki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin co by zycie bylo bez dreamów .... IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 19:16 ... Odpowiedz Link Zgłoś
katjussha Re: No cóż, tanie i łatwe... 31.08.06, 12:50 smierdzielu, spadaj na szczaw z takimi komentarzami. to ze masz niska samoocene i sam kieujesz sie w zyciu kasa, nie oznacza, ze wolno ci pieprzyc takie glupoty o innych. nie sprowadzaj wszystkiego do kasy bo mnie krew zaraz zaleje.jasne, ze sa dziewuchy dla ktorych taki zwiazek to jedyna mozliwosc na wydostanie sie z kupy, do ktorej kiedys tam wpadly, ale to sa wyjatki! tak jak ty jestes wyjatkiem na tym globie-szczegolnie glupi popieprzeniec...zegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jan Re: No cóż, tanie i łatwe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:02 katjussha napisała: > smierdzielu, spadaj na szczaw z takimi komentarzami. to ze masz niska samoocene > > i sam kieujesz sie w zyciu kasa, nie oznacza, ze wolno ci pieprzyc takie > glupoty o innych. nie sprowadzaj wszystkiego do kasy bo mnie krew zaraz > zaleje.jasne, ze sa dziewuchy dla ktorych taki zwiazek to jedyna mozliwosc na > wydostanie sie z kupy, do ktorej kiedys tam wpadly, ale to sa wyjatki! tak jak > ty jestes wyjatkiem na tym globie-szczegolnie glupi popieprzeniec...zegnam! powiem ci tyle że większość "kolezanek" jakie znałem prędzej czy później poleciały na kase! przykre? ...ale prawdziwe! zresztą zupełnie nie rozumiem określenia polek jako najpiekniejszych dziewczyn są równie rzadkim zjawiskiem (niemal wymarłym gatunkiem) co obywatelki innych krajów a co do polek na wyspach: prawda jest taka że większość poleciała na mode "egzotycznego faceta z zagranicy" lub totalnie na bezczelna szukają sponsoringu (bo niby po co te ogłoszenia) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katjussha Re: No cóż, tanie i łatwe... IP: *.stanleyint.com 31.08.06, 13:38 a ja ci powiem, ze to nie moda na zagranicznego faceta. dziewucha wyjezdza, swiata kawalek zobaczy, glupia nie jest , porowna z domowym i powie: jestem warta wiecej niz zakompleksiony mietek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Akademicus Re: No cóż, tanie i łatwe... IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.08.06, 13:50 i bedzie za granica leczyc swoje kompleksy ta pani Edzia z reklamy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Gdzie są te kobiety dla sponsora?!?!?! 31.08.06, 14:18 Szukam takiej od lat i nie mogę znależć! Mam forsę, chcę zasponsorować dziewczynę do łóżka i obsługiwania mnie. Niestety, żedna nie chce forsy- wszystkie MIŁOŚĆI! Chyba mam pecha? Albo łowię w niewłaściwych wodach. Doradźcie coś, koledzy-experci. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo A dlaczego miałby jej dawać pieniądze?! 31.08.06, 14:13 > Polka będzie zachwycona, jeżeli brytyjski mąż da jej miesięcznie (...) A dlaczego miałby jej coś DAWAĆ?!?! Co to utrzymanka ma być? Prostytutka? Weź się ogarnij, dzieciaku! Kieszonkowe to ci może ojciec i matka wypłacać, a nie mąż. Jeśli uważasz, że na tym polega małżeństwo, to nie zdziw się, jak nikt cię nie zechce. Ani nawet twoich pieniędzy (!) Normalna kobieta sama potrafi i chce zarobić i nawet nie spojrzy na jakiegoś oblecha z forsą. No, ale jeśli gustujesz w ku..ch, to musisz im płacić. Powodzenia, małolacie. Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qbekdl Polska żona dla Brytyjczyka IP: 193.57.110.* 31.08.06, 10:14 Jestem wlasnie za granica, nie w Anglii ale we Francji, mysle ze to wystarczajaca analogia.... Niestety mysle, ze wiekszosc takich par nie powstaje z milosci ale z rozsadku, wyrachowania, dazenia do latwiejszego zycia. Poznalem tu kilka osob z Polski i w wiekszosci przypadkow sa to 'uklady', ktore czesto sa nawet ukrywane przed rodzina z polski, bo wybraniec jest kolorowy, mocno kolorowy. Ale koszty mieszkania, samochodu i inne sa mniejsze jezeli dzieli sie przez dwa, a poza tym jestesmy drosli, nie ma co ukrywac poped seksualny istnieje. Inna sprawa jest wzajemna fascynacja odmiennym kolorem skory. Zarowno biali jak i kolorowi sa soba zwajemnie zainteresowani, a poniewaz w jakis sposob jest sie tu anonimowym, wiec powiedzmy ze wiele osob pozwala sobie na maly eksperyment...stad wlasciwie wszytskie pary polsko-zagraniczne tu poznane sa kolorowe. Co do zwiazku matymonialnych, mysle ze ten tekst jest troche podpuszczajacy i nie ma az tak wiele malzenstw polek/polakow zagranica. Skoro do anglii za praca wyjechalo ponad milion osob, to powiedzmy 2000 tysiace stanowi jaki procent ? 0,2 % . Normalne ze ludzie sie czasami zenia/wychodza za maz... Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 10:35 Wspolczuje komus, jezeli wiaze sie z kims z rosadku, a nie z milosci. Dlaczego jednak wszyscy tak fascynuja sie tym kolorem skory?? Ja zwiazalam sie z milosci, a moj chlopak jest mulatem i nie widze w tym zadnego problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf a co z wersją: polski mąż dla Brytyjki? 31.08.06, 10:16 a jak przedstawia się powodzenie polskich mężczyzn u Brytyjek?czy tak samo wyróżniają się w tłumie na tle innych?Czy zabijają sie o nich agencje matrymonialne? strona pełna niespodzianek www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: a co z wersją: polski mąż dla Brytyjki? 31.08.06, 10:25 Nie znoszę, kiedy się mówi, że a) Polski piękne, b) reszta świata to dno. Bo to i nieprawda i w ten sposób sobie ludzie muszą poprawiać samopoczucie jako naród. Nie byłam nigdy w WB, ale w Niemczech widziałam wiele pięknych Niemek, tak samo jak Turczynek czy Rosjanek i Włoszek. Odwrotnie: na swojej ulicy widzę sporo zaniedbanych polskich dziewczyn. I jeszcze słówko o polskich mężczyznach, dlaczego nikt nie mówi, że oni są najpiękniejsi, najmilsi i w ogóle boscy? W takim razie te cudowne Polki powinny zdecydowanie odmawiać kontaktów z nimi, by nie zniżać poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: a co z wersją: polski mąż dla Brytyjki? 31.08.06, 10:42 AAAHAHAHHAHAHA!! Tu mnie rozbawiles!! nie wiem od czego to zalezy, tzn wiem, ale nie chce nikogo obrazac wiec nie napisze, ale przez caly dlugi moj pobyt w Anglii nie widzialam ani razu Polaka z dziewczyna, ktora ma np inny kolor skory, czy inna narodowosc.. A czy sie wyrozniaja?OWSZEM!!Ale niczym pozytywnym- bluznierstwa, ktore slychac na odleglosc, obrazanie ludzi po polsku bo mysla, ze to takie fajne, ze ich nikt nie rozumiea a tym czasem nie rozumieja, ze tak naprade to nic nie moga zrobic, bo Anglicy sa u siebie, a Polacy na obczyznie.. To buduje bardzo ladny obraz Polaski i Polakow... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin niezauwazysz kulturalnego i przystojnego polaka... IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 11:51 ... na ulicy, skoro masz juz pewny obraz swoich rodakach, na co wyglada! Jestem przekonany ze mnie na ulicy bys tez nigdy niepoznala jako polaka, co niema znaczyc ze mysle ze jestem swietny i niewiadomo co, ale poprostu nikt mnie nigdy nierozpoznaje jako polaka. I takich jest mnostwo .... Ale tacy jak ty ich nigdy niezauwaza, bo niechca albo bo pupke maja skierowana w inna strone Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin i jeszcze pare slow cd. pieknosci polek ... IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 11:56 ... po pierwsze to rzecz gustu a po drogie jezeli polka samochlubnie mi mowi ze polski sa napiekniesze to odrazu mysle o tych wszytskich supermodelkach i Miss swiata pochodzacych z Polski! .... Wyglada na to ze ten mit jest potrzebny szczegolnie przecietnym polka do samopoczucia! Wiec dla mnie jest to dosc proste, polka ktora takie rzeczy mowi, jest tlumikiem albo psychicznie powinna sie leczyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: i jeszcze pare slow cd. pieknosci polek ... 31.08.06, 14:20 Ten mit rozpowszechniaja glownie osoby, ktore nosa poza granice nie wysciubily. Gdyby wysciubily, pewnie szczeki by im opadly, bo nawet "brzydkie Niemki" wygladaja lepiej niz te "piekne Polki", o innych nacjach (Dunki, Szwedki, Brazylijki, Wloszki, kurcze nawet Francuzki!) nawet nie wspomne. Jasne, ze sporo tego wrazenia to efekt posiadania lub nie posiadania pieniedzy. Ale tez, niestety, typ urody slowianskiej (szara cera, szare wlosy)nie ulatwia sprawy. Najbardziej mnie zawstydza, gdy Polacy (Panowie) wyskakuja do obcokrajowcow z ta swieta prawda, a ci grzecznosciowa przytakuja a w oczach widac lecewazace poblazanie. Chyba czas spojrzec na siebie obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin aniu, biore ciebie na zone! :-) IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 19:19 masz racje, choc niepowiedzialbym ze brzydkie niemki sa ladniejsze niz ladne polki, bo w gruncie to wszystko jest rzecza gustu, hmmmmmmm? Ale interesujacy jest naprawde fakt, ze to przewaznie, aby niepowiedziec jeszcze gorzej, calkowicie przecietne polki "chwala" sie tym mitem, z ktorego mi sie chce poprostu tylko smiac ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Me Re: i jeszcze pare slow cd. pieknosci polek ... IP: *.adsl.wanadoo.nl 31.08.06, 22:30 Tak. Dokladnie. Moj znajomy spytal kiedys Angola, gdzie sa najpiekniejsze kobiety, od razu zakladajac, ze odpowiedz bedzie: Polki. Angol odpowiedzial, ze wedlug niego Angielki. Ale moj znajomy tego nawet nie uslyszal, powtarzal ciagle: tak, Polki, Polki... totalna farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gay Is OK:) z pewnością trudno cię uznać za Polaka,łatwiej za IP: *.stb.ubr10.croy.blueyonder.co.uk 08.09.06, 10:02 obcokrajowca, gdyż język polski opanowałeś w stopniu studenta pierwszego roku, który przyjechał z Brazylii albo Wenezueli,oprócz specjalnie pokrzywionych postów, to w jednej wypowiedzi aż tylu błędów ortograficznych co w twojej nie widziałem:), niestety wielu Polaczków, którzy przyjeżdżają do UK trudno uznać za przystojnych, po prostu tak jest, natomiast wielu jest ładnych chłopaków z całego świata na ulicach miast, ciekawe, gdyż w Polsce jak się wyjdzie na ulice to można spotkać o wiele więcej gorących przystojniaków:) tak samo jak można na czacie poderwać wielu przystojnych kolesi,którzy są spragnieni sportu pt.sex:)) Odpowiedz Link Zgłoś
katjussha Re: a co z wersją: polski mąż dla Brytyjki? 31.08.06, 13:21 i to jest wlasnie ten problem- wielu polakow w anglii to prostacy, oczywiscie nie wolno generalizowac, ale taki obraz polaka tutaj rzeczywiscie istnieje.o polskich dziewczynach mowia k..wy, i d...o-dajki, a to tylko dlatego, ze zadna z nich nawet nie spojrzy na rodaka. jak wszyscy wiemy, anglia to kraj wielu nacji, ras, kultur.coz wiec dziwnego w tym, ze polskie dziewuchy wiaza sie z murzynami, arabami, hindusami, anglikami, niemcami, francuzami i calym innym swiatem. polscy faceci tutaj conajmniej nie prezentyja soba nic nadzwyczajnego,jesli nie sa chamscy , wulgarnii, czasem zwyczajnie glupi...ale za to roszcza sobie prawo do wydawania sadow a kazdej polce zwiazanej z facetenm innej racy. polacy to sarmaci, boja sie wszystkiego co inne od ich swiatka. nie znam ani jednej dziewuchy, ktora zakochalaby sie w polaku, ktorego poznala w anglii. tak wiec to ich gryzie? polskie dziewczyny wola obcokajawcow. i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gay Is OK:) tego dotąd nie zaobserwowano, niemniej jednak zaob IP: *.stb.ubr10.croy.blueyonder.co.uk 08.09.06, 10:28 serwowano kilka niepokojących innych przypadków, oprócz super kolesi, fajnych gayów także Polacy uważający się za księżniczki najpiękniejsze i najlepsze, najwartościowsze, nos w chmurach i nie zagadasz, zaobserwowano tłumy mohairowych męskich szowinistów hetero, którzy radzą innym kogo i kiedy powinni zgwałcić/najlepiej takich porad udzielać gayom w porze śniadaniowej:))/, a także oprócz wiązanek przekleństw w języku niezbyt czysto polskim wyrzucanych bez opamiętania na ulicy -w celu nauczenia tychże - tubylców, usłyszano "mądrości ludowe" owych mohairów, że do kobiety jeśli nie ma nadzieji by ją zaliczyć to nie warto nawet twarzy otwierać. Niezbyt to świadczy o poziomie napływowego nowego mohairu na Wyspy:( Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 10:23 nie "zona" a d..o-dajka ! To jest obraz Polek w UK. Biala dziewucha uwieszona na ramieniu Araba albo Murzyna to prawie napewno Polka. No ale kolegoa inteligenscja blysnal.. Czlowieku opanuj sie!! Prawda jest taka, ze zadna pani nie wypowiada sie zle na temat tego, ze Anglicy lubia Polki, tylko panowie, a dlaczego?? Bo podobnie jak oni uwazaja, ze Polki sa ladne i sa zazdrosni, ze to one sa rozchwytywane, a nie oni przez jakies seksowne dziewczyny z zagranicy. I jeszcze jedno, ja czuje sie osobiscie obrazona przez autora tego postu, poniewaz sama mam chlopaka Anglika (Anglik Anglikowi nie rowny) pol Anglik i pol z Jamajki i uwazam, ze jest o niebo lepszy od niejednego Polaka, ktorzy po czesci nie szanuja swoich dziewczyn i traktuja je bardzo zle... I pewnie nie jedna dziewczyna sie ze mna zgodzi, ktora ma obcokrajowca za chlopaka.. BO NIE LICZY SIE KOLOR SKORY I NARODOWOSC, TYLKO TO, JAK SIE JEST TRAKTOWANYM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qbekdl Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: 193.57.110.* 31.08.06, 10:31 Hym, nad gustami sie nie dyskutuje ale jednak...wiesz pary ktore znam zwiazane sa z : kamerunczykiem, martynikaninem, jamajczykiem i innymi kolorowymi. Jakos nie zwala mnie z nog ich stosunek do kobiet. Ale niewatpliwie maja swoje walory ;-))) A poza tym nikogo nie obrazajac, kto wyjezdza z polski w 95 % ? Ci ktorzy posiadaja wyksztalcenie i sa najlepsi? Nie! Oni maja dobra prace w Polsce. Wyjezdzaja : murarze, cieske, zbrojarze, kierowcy, kucharze. Z calym szacunkiem dla niech to ludzie w wiekszosci przypadkow jednak prosci, ktorzy tak jak i w polsce nie zawsze potrafia sie odnalesc. I taki jest obraz polaka za granica. To o facetach, mysle ze z kobietami jednak jest podobnie, tylko ze plec piekna ma jednak wrodzona naturalna nieco wiekszosc wrazliwosc. Jedyna przewaga. Ponadto proponuje przeczytac moj post wyzej : qbekdl Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 10:38 i znow sie nie zgodze, nie mozesz generalizowac wszystkich.. ja przerwalam studia w Polsce i skonczylam je tutaj, mam dobra prace tlumacza przysieglego i wcale nie jestem prosta.. Z drugiej strony ci ludzie "prosci" jak maja zyc w Polsce?? Dobrze wiesz jak jest, jakie bezrobocie, jakie place.. Nawet prawnicy po skonczeniu studiow nie moga znalezc pracy.. Nie mozna winic tych ludzi i nazywac ich prostymi tylko dlatego, ze wyjechali w poszukiwaniu lepszego jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qbekdl Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: 193.57.110.* 31.08.06, 10:50 Napisalem 95 %. Bo tak jest. Ja tez jestem za granica :) co prawda wyslala mnie firma z polski na staz, ale jednak :) Jezeli chodzi o tych ludzi, ja absolutnie ich nie winie ze sa tacy. W koncu nie wszyscy sa Einstainami. Wrecz przeciwnie mam dla nich duzy szacunek...wtedy maja oni dla mnie szacunek. Natomiast to nie zmienia faktu ze sa jacy sa...W pracy sumienni, uczciwi, najlepsi ... po pracy zyja tak jak potrafia. To nie zawsze odpowiada mentalnosci i wrazliwosci kobiet. Przepraszam, ale po pobycie we Francji jestem bardzo septycznie nastawiony do pracy polakow tu. Tak jak napisalem 95 % zyje na poziomie minimum ciezko pracujac i jestem pewien ze gdyby w polsce wykazali taka determinacje nie byloby im gorzej. Tylko ze jak w polsce czlowieka po studiach postawie przy xero to sie obrazi, za grania mozna z nim zrobic wszytsko. Poza tym mam 4 kuzynki w Londynie. Wiem jak zyja...siedza tam od 4 lat...na zakupy do polski, do dentysty do polski, na wczasy do polski i tylko dzwonia do swoich rodzicow...przyjechalabym ale nie mam pieniedzy, jak mi przyslesz to przyjade...Smutne. Ale oczywiscie jak sa w polsce to robia dobra mine do tej gry. Tylko miedzy wierszami i w oczach smutek. Jak sie przyznac i wrocic i zaczynac wszystko od nowa w wieku 27 lat. Ostatnio padlo stwierdzenie nigdy nie bedzie mnie stac na zakup mieszkania, na normalne wychowanie dziecka, z nauka obcyhc jezukow, gry na instrumencie itd. To jest dopiero problem ! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 10:55 No wiesz, to juz chyba zalezy od jednostki.. Jak chce zarobic to zarobi, tu naprawde jest wiele mozliwosci.. A to naprawde bardzo dziwne, ze po 4 latach zadna z 4 kuzynek nie ma pieniedzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qbekdl Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: 193.57.110.* 31.08.06, 10:57 maja :) tylko oszczedzaja :) a czy zycie polega na tym aby caly czas wybierac wariant oszczedny . Czy gdybys zyla normalnie tzn. wczasy, kino, restauracje, zakupy, wycieczki za miasto , ale reguralnie, nie od swieta to bylabys w stanie odlozyc na miszkanie w Londynie/Anglii i spokojnie myslec o przyszlosci ? Powiedz ale tak szczerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 11:06 Nie chce byc jakas zarozumiala czy cos takiego, ale wlasnie z moim chlopakiem wynajelismy dom, niedawno wrocilismy z 2tyg wakacji w Nowej Zelandii, wykupilam nam wlasnie prezent swiateczny-2 tyg rejs po Morzu Srodziemnym, owszem kina i restauracje, nocne kluby tez maja miejsce i nie martwimy sie, ze jutro nie bedziemy mieli za co kupic jedznia. Jeszcze raz mowie, ze nie chce sie chwalic czy cos w tym stylu, ale tylko odp na twoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin Jezeli slyszych ze "tez juz byzzzzzykalem polke" IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 11:38 ... od karzdego trzeciego anglika lub araba, to niewiem czy w tym jest cos, z czego polak mialby byc dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Lubię bzykać angoli !!!! IP: 83.238.227.* 31.08.06, 15:37 No i za czym się tu oglądać w twoim przypadku, rozumu na pewno brak ( każdy się pisze przez "ż"), a z urodą pewnie też kiepsko więc co się tak burzysz. Zajmi się swoją dupą i grunt żebyś z niej był dumny. Gorzej jakby nikt nas nie chciał bzykać bo to by znaczyło o naszej nieatrakcyjności-bo nikt by się za nami nawet nie chciał obejrzeć- jak za wami. Ja nie słyszałam od żadnej angielki, że bzyknęła polaczka, a jest tam was chyba też nie mało i to mnie martwi- atrakcyjni nie jesteście, aż wstyd się do was przyznawać jełopy nie mówiąc już o umawianiu się i bzykaniu-z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin mowisz te slowa do swego ojca? IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 19:12 ... ojejku, ale ty naprawde jestes burak, i teraz nam wszytskim udowodnilas dlaczego ty nigdy zadnego pozadnego polaka niedostalas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: mowisz te slowa do swego ojca? IP: 83.238.227.* 31.08.06, 21:03 Sam jesteś burak-w dodatku niezbyt porządny, porządni polacy mi się znudzili, wolę porządnych angoli-naucz się czytać między wierszami-no tak zapomniałam buraki czytać nie umieją. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rybinka Re: co za glupota IP: *.chello.pl 31.08.06, 23:31 angol z pewnoscia nie pozna sie na twoim buractwie, co pewnie ulatwia ci sprawe. Ale porzadny polak od razu widzi, jaka jestes buraczanka... Wystarczy cie posluchac, jezyk jak u kurefki z bramy... dno... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: co za glupota IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.06, 10:23 Widocznie dobrze znane ci są takie bramy (alfonsie?)-mnie jednak nie, popatrz lepiej na swoją ortografię i na język tych pozostałych na formum "porządnych facetów" (porządni w Polsce już dawno wyginęli-rocznik do 1950 i dlatego żadna polka was nie chce cieniasy)i nie pisz nie na temat, bo nie jest to forum odnośnie języka i tego jak się ktoś do kogoś zwraca tępaku, skocz na forum j.polskiego-jeśli takowe istnieje, albo raczej może nie- bo nie masz się czym chwalić i tylko większego wstydu sobie narobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rybinka Re: co za glupota IP: *.chello.pl 01.09.06, 13:52 Chodzi o to, ze to bardzo dobrze, iz takie gowniane pseudo-kobiety jak ty uciekaja z tego kraju. Bardzo dobrze, bo zostaja te ktore sa dumne z tego kim sa, bez kompleksow, madre, potrafiace zarobic mozgiem a nie dupa. A wiec zycze szczescia i obys jak najdalej stad je znalazla. Bedzie ci potrzebne bo jestes bardzo nieszczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: co za glupota IP: 83.238.230.* 01.09.06, 20:17 Chodzi ci o to, że w Polsce zostają te co nie mają wykształcenia i żadnych ambicji żeby coś osiągnąć i wiecznie tylko się użalają nad sobą i innymi i tylko gary w domu na okrągło zmywają i to cię pewnie martwi bo chyba chciałbyś mieć jedną z tych co woli uciec z tego chorego miejsca, nie przypominam sobie abym gdzieś wspomniała i (jakakolwiek dziewczyna) że zarabiam dupą, a jeśli nawet by tak było to nie twój zasrany interes, moja dupa(nasze dupy), a ty nawet jakbyś tyrał 24/24 to zarobisz nędzne grosze-także zostań lepiej w Polsce bo gdziekolwiek za granicą z takim moherowym podejściem do życia szans nie masz- nawet na wycieczce (no chyba że w Afryce-gdzieś-jak cię zechcą). Odpowiedz Link Zgłoś
topolm Re: co za glupota 01.09.06, 21:33 W Polsce zostali ci chcieli zostać , sama piszesz z Polski(JAWORZNO) , WCZORAJ cIE GOSCIU ROPZSZYFROWAŁ(Nie wiem czego post tego gościa został skasowany) więc nie pisz tych bzdur. Pewno jetes licealistką , ewentuanie studentką I , II roku , naiwną i wierzaca w dobrych ludzi , a tych już nie ma nigdzie(nawet w UK). Więc odpuść sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: co za glupota IP: *.bulldogdsl.com 02.09.06, 14:03 no to gratuluję wam, tylko nie wiem którego z was nazwać Rutkowskim, a którego Sherlockiem H, aleś do.. z tym Jaworznem, puknij się w ten pusty łeb zanim komuś na słowo uwierzysz, albo naucz się sam jak się sprawdza pozycję osoby piszącej na forum-Jaworzno-jak boga kocham-niezłe no to sprawdź skąd teraz posta piszę bo głowę dam że siedzę, patrzę za okno i ruch lewostronny w Londynie widzę-ale z was cieniasy i jak tu o was inaczej myśleć-JAWORZNO - NIEEEE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gay Is OK:) z innej strony patrząc to Jaworzno nie jest takie IP: *.stb.ubr10.croy.blueyonder.co.uk 08.09.06, 10:20 złe:) byłem tam kiedyś i Basia Trzetrzelewska stamtąd pochodzi-fajna babka, muszę jednak niewydarzonym, pałającym żądzą zemsty objawić, iż ani Dublin ani Londyn, ni nawet Helsinki, nie mieszczą się w Jaworznie, czyli Emuś-żadnego z twoich miast nie rozszyfrowali:))możesz spokojnie robić dalej projekty i nie przejmuj się mohairowymi porażkami:)) męskopodobnymi:) musimy kiedyś razem wybrać się do dyskoteki-wiesz gdzie:))do centrum, tylko trzeba wziąć stopery bo muza rzeczywiście na nasze polskie uszy zbyt głośna:))aż dzwoni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: co za glupota IP: *.bulldogdsl.com 02.09.06, 14:11 A no i post został pewnie skasowany bo Gosc tak zabłysnął inteligencją, że aż admina poraziło, wierz mi ja nie klikam postów(żadnych)do skasowania, w końcu to jest forum publiczne żeby się wypowiadać, a jak ktoś ma dupcię zbyt mięką żeby przyjąć słowa krytyki od innych-to do przedszkola, no i z moim wykształceniem znowu-jak kulą w płot. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: co za glupota IP: *.daminet.pl 02.09.06, 15:35 Jestem biedną kobita , ktora przeleciało stado arabów , przez to taka jestem. Moje imie Troll , nazwisko nie pamietam . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Do emki ? powyżej IP: *.bulldogdsl.com 02.09.06, 17:21 To sobie przypomnij to nazwisko i ot-cały obraz polskiego faceta-dziecko z piaskownicy-tylko się nie popłacz czasami, aż tak ci się mój nick podoba że nie masz weny wymyśleć własnego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: Do emki ? powyżej IP: 82.139.13.* 02.09.06, 17:32 Jestem Trolem i cie tepie jak hitler Zydów . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: Do emki ? powyżej IP: *.daminet.pl 02.09.06, 17:59 a wlasnie , ze ja jestem emka , a nie ty i ty . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: Do emki ? powyżej IP: *.bulldogdsl.com 03.09.06, 15:29 chciał byś głupolu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Lubię bzykać angoli !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:35 a kto tą piękną polke spłodził murzyńska szma....o Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: Lubię bzykać angoli !!!! IP: *.bulldogdsl.com 08.09.06, 20:29 twoja stara ze starym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J"am Re: Lubię bzykać angoli !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:40 Zadziwiająca sprawa w angli,polki wstydzą sie polaków,chodziłem z kumplami do jednego z barów i co sobota bylo nowe ogłoszenie do pracy,co jest grane pytamy znajomego z b-stoku,on mówi nie wiecie przyjmują polke wykorzystują seksualnie i wnastepnym tygodniu inna,mówimy to trzeba ostrzegać powiedziec-chłopie mówimy a ty myślisz ze po co one tu przyjeżdzają,tu nikt nie widzi rodzina znajomi peły luz,nie potrzebny jej mały zakompleksiony biały jak moze mieć pół metrowego czarnego-ie ma co sie dziwić-ale ten co tam był w polsce sprawdzi paszport i nie chce sie z nimi umawiać bo to był dla nich bilet w jedną strone. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qbekdl Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: 193.57.110.* 31.08.06, 13:46 ok. byc moze tak jest, natomiast pewnie masz kontakt z polonia i mozesz dodac tez jak mieszkaja inni i jak wiele osob moze sobie pozwolic na takie zycie. Jestes jedyna osoba ktora znam, ktora napisala cos takiego. Dlatego caly czas mowie o 95 % :))) Ale codzinnosc reszty jest smutna. Siedze we Francji dopiero kilka miesiecy i staram sie aktywnie spedzac czas, zaskoczeniem dla mnie jest fakt ze polacy ktorzy siedza tu po 2-3 lata, wogole nie znaja francji. Bo trzeba placic za paliwo, za wstepy,hotele inne rzeczy. Dla mnie to jest punktem odniesienia. Co do domu...widzisz szanse kupienia mieszkania ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zyta Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.stargard.mm.pl 31.08.06, 21:09 Masz rację.nie wiem kto robi taką reklamę tej całej emigracji bo prawdą jest to co napisałeś.To samo jest w Szwecji, ale nikt się nie przyzna,bo wstyd.I mówie to z perspektywy osoby zarabiającej wiecej niż przeciętny Szwed;ale dom za 5 mln sek to może kupią moje dzieci.Myśle,że ten cały zachód robił wrazenie moze w latach 80 gdy za jedna pensje mazna było w Polsce zyc cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qq a co to jest prawnik ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:45 prawo to abstrakcyjny twor jest ;) a prawnik tylko paszcze umie otwierac ;] slyszalas o bezrobotnych ludziach np,. z wyzszej kadry technicznej (mgr inz) albo lekarzach ? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arek Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.elsat.net.pl 31.08.06, 10:47 Mylisz się, granica biegnie pomiędzy tymi którzy mają układy i tymi którzy nie mają układów tutaj. Wykształcenie tutaj nie ma żadnego znaczenia (zresztą w PL nigdy nie miało) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 10:50 no wlasnie, a powiedz mi, czy to powinno zalezec od tego czy ktos ma prace po skonczeniu studiow od ukladow?? To jest zle.. Nie przekona mnie nikt, ze Polska ma spruchnialy system, i nie tylko edukacyjny-ale kazdy!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qbekdl Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: 193.57.110.* 31.08.06, 10:55 nieprawda ! Oczywiscie dla tych ktorzy ida po najmniejszej lini oporu sa uklady. Zreszta za granica sa one duzo bardziej rozwiniete, ze wzgledu na to ze wieszkosc firm to kapital prywatny. W polsce mozna pracowac bez ukladow, tylko niestety troche trzeba planowac przyszlosc i myslec o niej juz na studiach. Sam mam stazystow w polsce, ktorzy po studiach przychodza do mnie po pracy i sa swietni. Przyjmuje ludzi tez z polecenia, czemu nie...w koncu jak ktos mi podpowie ze ktos jest dobry to mam byc gluchy, tylko dlatego ze powiedzial to jego wujek ? Nie! Jak ktos sie sprawdza to pracuje, jak nie to idzie dalej! Naprawde bulwersuje mnie jak ktos pisze ze w polsce jest zle, a na zachodzie super. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 11:13 no to powiedz mi czemu tyle ludzi wyemigrowalo?? gdyby bylo naprawde tak dobrze jak piszesz, to po co by ktos wyjezdzal??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arek Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.elsat.net.pl 31.08.06, 11:26 "Zreszta za granica sa one duzo bardziej rozwiniete, ze wzgledu na to ze wieszkosc firm to kapital prywatny" - no proszę, czym więcej prywatnych firm tym więcej układów. To chyba klucz do zrozumienmia naszej władzy. Skoro w PL jest tak świetnie, i dzialasz bez układów, to musisz się nieźle gimnastykować, starcza Ci na pensje dla tych "świetnych"? PS. mieszkaleś kiedyś za zachodnią granicą? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qbekdl Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: 193.57.110.* 31.08.06, 13:38 wlasnie mieszkam we francji :))) Dokladnie, bo czy ukladem nie jest jezeli ktos zatrudnia kogos wg wlasnego uznania ? A czyz nie tak robia wlasciciele prywatnych firm ? A czy polacy do wielu prac za granica nie sa przyjmowani z polecenia...to tez jest uklad :))) Moze sie zdziwisz ale u mnie w pracy nikt nie mysli o wyjezdzie za granice (kazdy ma dwie rece i potrafi zarobic) a ja siedze tu jak na zeslaniu, ale juz niedlugo... Niestety za granice wyjezdza wielu, ktorzy w polsce w normalnych warunkach sobie nie radza. A tak na marginesie, to co napisales jest troche w charakterze osobistej wycieczki w moim kierunku...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: triss Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.06, 12:24 Nie utożsamiaj proszę braku wyższego wykształcenia z brakiem kultury. Posiadanie dyplomu nie daje żadnej gwarancji (niestety), że taka osoba: nie używa k... co drugie słowo, nie szlaja się pijana po ulicy, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Akademicus Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.08.06, 13:25 Moja ukochana jest polką która poznałem jeszcze w Belgii, mieszka teraz ze mna w polsce i jestesmy szczesliwi. Oboje mamy juz wyrobione zdanie o Anglikach, Belgach czy Holendrach w tym białych, zółtych i czarnych plci obojga i krotko sumujac NIE DZIEKUJE. Wszystkim ogloszeniodawcom gratuluje desperacji i milej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: weteran Polska żona dla Brytyjczyka, latwa zdobycz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:30 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Polska żona dla Brytyjczyka, latwa zdobycz 31.08.06, 10:50 Nie prawda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: je Re: Polska żona dla Brytyjczyka, latwa zdobycz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:57 To jest chyba jak na wakacjach w liceum - jedzie się, żeby poszaleć bez ryzyka, ze będą ploty albo jakieś konflikty. Ale nie tylko za granicę. Polki, które przyjeżdżają z wizytą do kraju szaleją z byłymi n.p. Takie dwa życia niektóre (?) osoby prowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polka Ha, ha! A polaczków brudasów i pijaczków nikt nie IP: 64.27.0.* 31.08.06, 10:54 chce! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Ha, ha! A polaczków brudasów i pijaczków nikt 31.08.06, 10:57 wyjes mi to z ust moja droga, ale nie chcialam tego pisac, zeby nikogo nie obrazic... No ale niestety taka jest smutna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Akademicus Re: Ha, ha! A polaczków brudasów i pijaczków nikt IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.08.06, 13:31 To ze masz mulata o czym wspomnialas nie uprawnia cie do obrazania innych wrzucajac na piedestal swoje durne ego, daltego z nim jestes aby ponasmiewqac sie z polek ktore sa z polakami i powiedziec jak to mam dobrze? puknij sie w leb durna babo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qbekdl Re: Ha, ha! A polaczków brudasów i pijaczków nikt IP: 193.57.110.* 31.08.06, 11:01 hehh, bo jak ma do wyboru anglika z krawatem i spodniami na kant to co wybierze ? A tam sami tacy. Normalnie nikt nie pije, pala tylko cygara, chodza usmiechnieci z woda Boss'a i nikt nie ma nadwagi. Ludzie to nie onet, troche poziomu w tym co piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Ha, ha! A polaczków brudasów i pijaczków nikt 31.08.06, 11:09 no ale taka jest prawda, CZESC POLAKOW tak sie zachowuje. Jak juz pisalam Anglik Anglikowi nie rowny. Moj chlopak nie chodzi w garniturze i takie tam, ciezko pracuje na budowie codziennie i zaznaczam- nie jest takim typowym Angloem o jakich wszyscy mysla, ma raczej wyglad bardzo niegrzecznego mulata, co uwazam za bardzo seksowne:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Akademicus Re: Ha, ha! A polaczków brudasów i pijaczków nikt IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.08.06, 13:34 hehe kazda powie moj nie jest typowym angolem. Niegrzeczny, pracujacy na budowie mulat w anglii to zes nam teraz dosadzila bueheheh oby jak najwiecej takich jak ty tam wyjechalo, ehh szkoda ze nie ma dla was darmowych autokarow. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Ha, ha! A polaczków brudasów i pijaczków nikt 01.09.06, 11:27 kompleksy swoje drodzy panowie to wy leczycie zle mowiac o polkach.. w sumie juz nia nie jestem, ale co tam.... i nie wyjechalam po to, zeby sie ku..c czy znalezc chlopaka.. ale widocznie wy ciagle w ciemnogrodzie.. bbuuhahhaa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rybinka Re: NIe do konca, bzykalem i Niemke, i Szwedki, Au IP: *.chello.pl 31.08.06, 23:25 Nie do konca, bzykalem i niemke, i szwedki, austriaczke, rosjanke, lotyszke, dunke, tajke, murzynke i rodzime polki, a jestem w zwiazku juz na stale z lotyszka i powiem tak, ze najbardziej popieprzone sa polki. W tych krotszych i dluzszych zwiazkach okazywalo sie ze polki maja najbardziej narabane we lbach. Sa malo empatyczne, nie potrafia zrozumiec innego czlowieka, maja tylko oczekiwania, a same z siebie nie wiele chca dawac, sa roszczeniowe itp... Najlepsze sa dunki, wspaniale kobiety, pelne realizmu i empatii, tylko trzeba im odplacic tym samym, czyli byc dla nich wspanialym. Co do dawania dupy przez polki: nie wyobrazam sobie, zeby dunki, szwedzki, niemki, rosjanki, estonki, finki, austriaczki, francuzki, maltanki, greczynki itd. tak masowo jezdzily za granice tylko po to, aby dac dupy obcokrajowcowi. One sa dumne z tego, ze sa kim sa. Polki nie maja dumy za grosz. Dzis da dupy angolowi, jutro pojawi sie inny angol z lepszym domem czy samochodem to da dupy innemu angolowi. Mam rodzine w UK, znajomych, kilkadziesiat procent polek, ktore jada do pracy notorycznie daje dupy angolom, arabom i murzynom w zamian za cos: pieniadze, mieszkanie, za pomoc itp... W zadnym kraju nie ma tak tanich kobiet jak w Polsce. Warto zauwazyc, ze angole posuwaja polki, bo nie stac ich na angielki. Oznacza to, ze polki daja sie posuwac najgorszemu sortowi angoli. Wydaje im sie ze zlapaly pana boga za nogi, a tymczasem zwyczajny cwok, ktory nie potrafi znalezc sobie kobiety w swoim kraju zawsze bedzie sobie szukal kobiety z kraju biedniejszego. Widzialem jak to jest w Szwecji, Norwegii, NIemczech... Laska ma chlopaka w Polsce, jedzie na wakacje za granica i po wakacjach juz jest wielka milosc, slub i zycie z bauerem na jakims zadupiu, wazne ze na "zachodzie". PS. Jak wszedzie tak i tu sa wyjatki. Bodu dzieki ze spotkalem milosc swojego zycia, choc dopiero na Lotwie. PS2. Ciekawe, ze masowo sie zakochuja w UK i innych bogatych krajach, a jkos prawie wcale nie zakochuja sie w gosciach z innych krajow np. z Bulgarii, Rumunii, Moldawii, Azerbejdzanu, Ukrainy, itp... Statystycznie rozklad powinien byc rownomierny. A skoro nie jest (z korzyscia dla "zachodu") to chyba jednak chodzi o dawanie dupy za korzysci materialne (kasa, mieszkanie, pomoc na rynku pracy) i nie materialny (pochwalic sie rodzinie, kolezankom itp). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kor Re: nwyslac do Anglii wszystkie SLD-owki IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 31.08.06, 15:37 .. moze zasieja tam mafijna zaraze... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: FreakyMisfit Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.dialog.net.pl 31.08.06, 11:15 To jest niestety tragedia tego kraju, który tak niszczy ludzi fizycznie i mentalnie. Już nawet mężczyzn brakuje dla kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: south east London Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: 213.52.175.* 31.08.06, 11:23 CO ONE W NICH WIDZA ?? mentalnosc straszna , gorzej niz Francuzi czy Niemcy, ale to pol biedy , jak taka znajdzie tzw."British" to dopiero porazka, co zostanie z nim tam ?? przyjedzie do Polski !?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 11:42 zostanie w GB, bo tu jest lepiej.. no ja tak przynajmniej zrobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 11:33 A to inna kwestia. Polscy macho dużo gorzej traktują swoje żony/dziewczyny niż faceci z Zachodu. Ergo, zawsze Angol będzie atrakcyjniejszy od polskiego maminsynka, co się boi wszystkiego, ale rżnie twardziela. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kruuk Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:18 a to niech spier... my sobie weźniemy na ich miejsce ukrainki. te są dopiero śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dkny A ja mam super chlopaka Anglika:P IP: 193.130.68.* 31.08.06, 11:23 I nie zamienilabym go na zadnego innego! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kashubianin A on ma super dziewczynke polke do bzzzzzzz :-D IP: *.ipt.aol.com 31.08.06, 11:33 ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: A on ma super dziewczynke polke do bzzzzzzz : IP: 83.238.227.* 31.08.06, 15:51 Widocznie lepiej bzyka niż nie jeden z was polaczków - uważac na dupę bo jak za mocno ściśnie to może zaboleć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DKNY Re: A on ma super dziewczynke polke do bzzzzzzz : IP: 193.130.68.* 01.09.06, 11:35 exactly! duza Was dzieli roznica kochani chlopcy z polski, chocby widoczna w tym co napisal gosc od bzzzz...can't be bothered:P Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 11:30 Phi, też mi odkrycie. Przecież to oczywiste, kobiety z ich własnego kraju są za bardzo wyemancypowane, żeby mieli taki full service, jak z Polkami, które robią z siebie kuchty i służące, bo taki model mają zaszczepiony przez wychowanie i Kościół k. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia000 Re: Polska żona dla Brytyjczyka 31.08.06, 11:45 znow generalizujecie!! a ty kashubianin nie badz taki dumny, ze sobie wezmiecie ukrainki... powodzenia zycze, TYLKO CZY ONE WAS ZECHCA..??!?!?!?! buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Prodigus1 Re: Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.malopolska.mw.gov.pl 31.08.06, 12:00 Dziwi mnie trochę karolcia000 Twój zapał w tej dyskusji. To fajnie, że masz faceta, z którym Ci się układa a czy on jest Anglikiem czy Polakiem myślę że nie powinno mieć większego znaczenia. Ja jestem z Polką, ale nie to jest akurat dla mnie ważne ale to jak się czujemy ze sobą. Inna sprawa, że Słowianki ogólnie są bardzo pięknymi kobietami a ta cała orgiastyczna litania na temat Polek (że jakie to nie są cudowne) oraz wypowiedzi zdradzające ton "odrzuconych kochanków" (ze strony męskiej części forum) są po prostu śmieszne. "niezgłębione są pokłady ludzkiej niekumacji" Odpowiedz Link