Dodaj do ulubionych

Posłowie chcą zakazać prezerwatyw

IP: *.atlsfl.adelphia.net 08.11.06, 02:11
300 lat do tylu
Obserwuj wątek
    • Gość: Wielki brat Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.chello.pl 08.11.06, 02:13
      Prezerwatywy są potrzebne - nie będą się rodzili ludzie którzy wymyślają takie
      głupoty - choćby po to...
      • Gość: czerwony.kapturek Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 75.73.65.* 08.11.06, 04:30
        .. oraz przemarsze Armii Czerwonej. Autorzy obu projektów są siebie warci.
        • Gość: DudeCS [...] IP: 12.145.239.* 08.11.06, 04:41
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: kamerzysta Czy poseł Bestry (RLN) udziela się w pracach? IP: *.aster.pl 08.11.06, 05:20
            Zresztą założyciel i do niedawna przewodniczący klubu RLN.

Czy służy on swoim bogatym doświadczeniem, nie tylko ustawodawczym, w pracach
            nad tak potrzebną ustawą.
            • Gość: takitam Jestescie wierszem idioty odbitym na powielaczu IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.06, 06:28
              Tak tylko mozna skomentowac to, smoki i krasnoludki ktore za trzy lata obwinia
              za katastrofe.
              • milet_z_sedesu Pani Sobecka jest w wieku postrozrodczym?????????? 08.11.06, 07:36
                A przynajmniej tak wyglada. Proponuję ustawowy zakaz wypowiadanię się na tematy
                które danej osoby nie dotyczą.
                Domyślam się że Pan Piłka ma 20 dzieci, bo jak nie to jego wypowiedzi są
                niewiarygodne.
                • lucusia3 Re: Pani Sobecka jest w wieku postrozrodczym????? 08.11.06, 08:05
                  Może gość się nudzi i lubi te kawałki w telewizji gdzie mówią i pokazuja zakatowane dzieci, a to podduszone przez mamusię bezrobotną, a to pobite przez pijanego konkubenta, a to utopione przez tatusia. jak będzie więcej niechcianych dzieci, to będzie więcej takich kawałków w telewizji.
                  • anuszka_ha3.agh.edu.pl ______Manipulacja!!!!!!!!________ _________________ 08.11.06, 08:09

Ja naprawdę nie popieram LPR, ale jak to zwykle muszę bronić prawdy i zdrowego
                    rozsądku:

Tytuł artykułu to kłamstwo!

W treści artykułu nie ma NIC o zakazie używania prezerwatyw.
                    Jest tylko o akcji zniechęcania poprzez ostrzeżenia przed ich rzekomo zgubnymi
                    skutkami.

Amicus Plato, sed magis amica veritas.

→ → → → → → → → → →
                    Odkryjmy Białoruś!
                    odkryjmybialorus.blox.pl
                    • milet_z_sedesu *************************Niestety , nie manipulacja 08.11.06, 08:14
                      Czy sądzisz że ideolodzy z LPR poprzestaną na napisach ostrzegawczych? Wątpię.
                      To jest jedynie pierwszy krok.
                      Chciałbym się mylić, ale celem LPR jest budowa państwa ideologicznego. Że to
                      niemożliwe? A czy przypuszczałaś rok temu, że kryminalista Lepper bedzie
                      wicepremierem?
                      • centrolew Super! 08.11.06, 08:32
                        Niech wprowadzą zakaz używania prezerwatyw, ew. obowiązek ich dziurawienia przez
                        producentów. Lepszej kampanii lewica sobie nie zrobi.

Przecież LPR jest głupszy niż ustawa przewiduje!
                        • kronopio77 LPR jest tak żałosny, że aż szkoda komentować 08.11.06, 08:34
                          2% poparcia :))
                          • srpnov Proponuję obowiązkowe zapłodnienia :) 08.11.06, 08:38
                            Do 21 roku życia każda kobieta musi zostać zapłodniona. Jeśli tego obowiązku nie
                            spełni, to zapładniacz zostanie jej wyznaczony z Urzędu. I już macie nową ustawę
                            • zigzaur Re: Proponuję obowiązkowe zapłodnienia :) 08.11.06, 09:12
                              A może założyć Lebensborn bis?
                              • Gość: m Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.fbx.proxad.net 08.11.06, 09:38
                                Nie oddaj Polski oszołomom
                                =================

Żaden polityk Cię nie przekonał. Nie wiesz, który z nich lepszy, który gorszy.
                                Albo nawet gorzej: uważasz, że wszyscy gorsi. I dlatego nie będziesz głosować.

A ja Ci mówię: głosuj. Głosuj, bo ludzie tacy, jak Ty, z dystansem do polityki
                                (a może nawet z obrzydzeniem), to najczęściej ludzie rozsądni i normalni.

Ludzie na sto procent przekonani o czyimś geniuszu, o wspaniałości jakiejś idei,
                                zwykle mają w głowie mało oleju. A to z prostej przyczyny: żaden polityk nie
                                jest doskonały, żadna idea sama nie zbawi Polski. Człowiek rozumny to wie i ma
                                do polityków dystans.

Stuprocentowi admiratorzy Kaczyńskich (a takich jest dużo) potrafią opowiadać o
                                tym, jak Kaczyńscy gonią przestępców, w momencie, gdy Lepper dostaje nominację
                                na wicepremiera. Kochają Macierewicza za to, że ten opublikował listę agentów (w
                                roku 1992). A skąd wiadomo, że to byli naprawdę agenci ? A no stąd, że
                                Macierewicz tak powiedział, chociaż IPN i sądy twierdzą co innego. Kółko się
                                zamyka: kochamy Macierewicza za to, że ujawnił coś, co tylko on uważa za prawdę.

Fanatyczni zwolennicy liberalizmu (często zakochani w Januszu Korwinie-Mikke)
                                nie są lepsi: to ludzie, którzy nawet nie widzą, jak wielu rzeczy sam wolny
                                rynek nie jest w stanie załatwić.

I tak dalej, przykładów jest pełno i na prawicy, i na lewicy.

Jedno jest pewne: oszołomy pójdą głosować. Pójdą, bo każdy z nich jest
                                przekonany, że broni Jedynej Prawdy. Czy chcesz, żeby o rządach w Twoim mieście,
                                w Twojej gminie, w Polsce decydowało to, który polityk zbierze wokół siebie
                                więcej oszołomów? Od Ciebie zależy, czy tak będzie: albo zagłosujesz Ty i Twój
                                głos zadecyduje, albo zostaniesz w domu, a głos innych ludzi, głupszych od
                                Ciebie, zadecyduje za Ciebie.

A jeśli nie wiesz, na kogo głosować? Dowiedz się, podyskutuj, przemyśl. I
                                głosuj. Być może źle wybierzesz, ale jedno jest pewne: jeśli nie zagłosujesz, to
                                oszołom, który zagłosuje za Ciebie, wybierze gorzej, niż Ty.

A jeżeli wszystkich kandydatów uważasz za beznadziejnych ? Może to i prawda, że
                                są beznadziejni, ale na pewno nie są identyczni. Gdybyś miał wybór między
                                Hitlerem a Łukaszenką, co byś zrobił ? Ja bym zdecydowanie wybrał Łukaszenkę,
                                bo, choć to człowiek potworny, to uczynił dużo mniej zła, niż Hitler. I Ty
                                wybierz względnie najlepszego kandydata. Jeśli znajdziesz kogoś, kto wzbudzi Twe
                                zaufanie, to głosuj na niego, a jeśli nie - to głosuj na stosunkowo
                                najznośniejszego, choćby nawet był podobny do Łukaszenki.

A jeżeli nie masz siły albo czasu? Jeżeli nie masz meldunku i trzeba biegać za
                                papierkami ? Pamiętaj, że rządy w Polsce są w Twoich rękach. Nie żyjemy w PRL,
                                gdzie rządziła partia, lecz w demokracji. Rządzisz ty. Głosując lub rezygnując z
                                głosowania decydujesz o losach Polski. Nawet, jeśli kosztuje Cię to wiele
                                wysiłku, masz moralny obowiązek głosować, aby Polska była dobrze rządzona.

Prośba: Przekaż ten apel innym. Im więcej ludzi zagłosuje, tym mniej władzy będą
                                miały oszołomy.

Źródło: www.skubi.net/nieoddaj.html
                                • Gość: magda Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:20
                                  fantastyczne i podnoszace na duchu,szkoda ze tak malo jest podobnie
                                  myslacych,wahalam sie ale teraz wiem ze wybory to moj obowiazek i musze na nie
                                  isc aby oszolomy w moim miescie stracily wladze:)
                                  • Gość: tomo Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: 89.174.255.* 08.11.06, 10:46
                                    "Polska rodzina jest zagrożona, bo mamy mało urodzeń. A prezerwatywy są jednym z
                                    nich"

Rozumie to ktoś? Czym są jednym z nich - urodzeń?
                                    • kijwoko Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek 08.11.06, 11:01
                                      "Jak posłowie chcą ograniczać używanie środków antykoncepcyjnych? Proponują
                                      umieszczanie haseł ostrzegających przed skutkami ich używania. Chcą, by na
                                      każdym opakowaniu prezerwatyw i pigułek pojawiły się przestrogi podobne do tych,
                                      które umieszczane są na papierosach. Innym pomysłem jest zorganizowanie kampanii
                                      społecznej z budżetu ministerstwa zdrowia, informującej o zagrożeniach
                                      związanych z używaniem antykoncepcji."

Mysla, ze jak umieszcza na opakowaniach prezerwatyw czy pigulek facjate romana
                                      albo wierzejskiego, to narod ich nawet kijem nie tyknie?!? Niedoczekanie!

Swoja droga, czy pamietacie, zeby kiedys byla glupsza kamapania wyborcza?
                                      • lord_peter Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek 08.11.06, 11:09
                                        97% Polaków to katolicy, którzy teoretycznie gumek nie stosują. Te pozostałe 3%
                                        ma niewielki wpływ na przyrost naturalny, no chyba że polscy katolicy to
                                        obłudne istoty są ... wiara-wiarą a życie-życiem.
                                        • kijwoko Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek 08.11.06, 11:24
                                          > 97% Polaków to katolicy

a twoj sondaz to chyba wsrod ksiezy przeprowadzony...
                                          • mis22 Idioci posłowie 08.11.06, 11:48
                                            Smutne, że są tacy idioci posłami. Nie wspomnieli, że jeszcze jedną zaletą
                                            ograniczenia używania prezerwatyw będzie wzrost rozpowszechniania się chorób
                                            wenerycznych. Nie wiem dla kogo więcej chorób to lepiej - dla tych posłów
                                            idiotów pewnie lepiej.
                                            • a.k.traper Płacmy posłom za mądre i zyciowe akty prawne 08.11.06, 13:00
                                              Tak jak zarabia zwykły obywatel, dostaje zapłate za uczciwa pracę.Zobaczycie
                                              jak szybko zmądrzeją jak go bedzie stac na 15 dkg kaszanki dziennie.
                                              • nick3 Kobiety, głosujcie i przypomnijcie o tym znajomym! 08.11.06, 13:35
                                                Jeśli uważacie, że wybory to nie dla was, albo głosujecie na jakąś partię, bo
                                                tak mówi ksiądz, to jesteście same winne losu, jaki w ten sposób gotujecie
                                                sobie i swoim koleżankom.

Skończmy z rządami Konserwy.
                                                • Gość: borow4 Sobeckiej nikt nie chce wszystko jedno bez czy z IP: *.ifpan.edu.pl 08.11.06, 15:10
                                                  Sobeckiej nikt nie chce wszystko jedno bez czy z
                                                  jesli chce urodzic musi sie poddac sztucznej inseminacji - tak to sie nazywa
                                                  fachowo
                                                  • Gość: . Narodowy Program Wspierania Głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:48
                                                    Szkoda, że rodzice Anny i Mariana nie stosowali prezerwatyw ...
                                                  • Gość: PX Narodowy Program Wspierania Gł.upot.y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:50
                                                    Szkoda, że rodzice Anny i Mariana nie stosowali prez.erwatyw ...
                                                  • dominik.olsztyn Umieścić Napisy na kościołach: 08.11.06, 17:15
                                                    Wejście do tego budynku grozi zarażeniem się głupotą.
                                                  • Gość: Normalny Nie przesadzaj, tam sa tez normalni ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:35
                                                    Myslisz że chodzenie do koscioła od razu narzuca myslenie typu LPR i RM? To sa
                                                    oszołomy chrześcijaństwa, zdopinguj znajomych by brali udział w wyborach zaczna
                                                    znikac z życia publicznego
                                                  • cyberrafi Re: Nie przesadzaj, tam sa tez normalni ludzie 08.11.06, 20:24
                                                    Oczywiście że narzuca. Katolicki kler ma wręcz obsesję na punkcie antykoncepcji.
                                                    Genialny podobno JP2 także w tym temacie nie zabłysnął. Pewnie że można nie
                                                    wierzyć w głupoty tylko po co wtedy chodzić do kościoła?
                                                  • wuesjot Re: Umieścić Napisy na kościołach: 08.11.06, 20:42
                                                    ja pamietam takie haslo:
                                                    kiedy wchodzisz do tej chaty swoja cnote spisz na straty ;)
                                            • zieleniak2004 ►►► Prezerwatywy kontra F-16◄◄◄ 08.11.06, 13:15
                                              Co bardziej skutecznie pokona przeszkody?
                                              Kiedy rumak żwawy i jeździec jest młody?
                                              F-16 wykazał że to wybór boski:
                                              Fifty-fifty! Lądujesz albo leczysz troski!
                                              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3724527.html
                                              A tymczasem balonem dolecisz bezpieczniej
                                              Miękkie lądowanie w ojczyźnie skuteczne!
                                              Byleś tylko nie trafił nogą w kupę posłów
                                              Pod flagą na Wiejskiej stłoczonych jak osły!
                                          • lord_peter Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek 08.11.06, 11:57
                                            kijwoko napisał:
                                            > a twoj sondaz to chyba wsrod ksiezy przeprowadzony...

Bingo! :)
                                          • Gość: ja Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.171.65.2.crowley.pl 08.11.06, 12:35
                                            97%polakow to katolicy?
                                            no tak, bo zostali ochrzczeni a ile z nich zyje po tzw" katolickiemu" ? bez
                                            sciemy...
                                          • Gość: 123 Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:38
                                            POtwierdzam 97% to katolicy,ale już tylko 43% uczęszcz do kościoła,kler biadoli
                                            nad tym stanem rzeczy.Więc mam nadzieje,że ciemnoty nie wcisną pozostałym 47%

• Gość: czerniakowianka Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.funk.pl 09.11.06, 09:03
                                            > > 97% Polaków to katolicy
                                            >
                                            > a twoj sondaz to chyba wsrod ksiezy przeprowadzony...

A nie, jesteś ochrzczony w wierze katolickiej = jesteś katolik.
                                        • Gość: Agnes Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.ghnet.pl 08.11.06, 11:49
                                          O ile pamiętam to w Ewangeli nie było nic na temat antykoncepcji (przeczytałam
                                          je kilka razy). Bycie katolikiem nie powinno równać się slepemu słuchaniu
                                          wszystkich bredni które mówią księża. Chodzę do kościoła, ale nie wyobrażam
                                          sobie życia bez srodków antykoncepcyjnych.
                                          • Gość: Qlawa Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.114.160.156.netia.pl 08.11.06, 12:03
                                            Tak, popieram, ja chodze do koscioła i nie wyobrażam sobie życia bez kradzieży.
                                            Nie będę przeciez słuchała ślepo księży.
                                            • Gość: Guest Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.motorola.com 08.11.06, 12:16
                                              No tak ... nie ma jak zarobaczony (eh .. raczej zakaczorowany) umysł.

Jest przykazanie nie kradnij, wiec Twoj przyklad jes lekko nie na miejscu.

a jezeli chodzi o gumki to nie ma przykazania (nie zapobiegaj zajsciu w ciaze),
                                              owszem jest nie zabijaj ale czy nie dopuszczanie do zaplodnienia rowna sie
                                              zabijaniu? Chyba mocno na glowe upadlas ... dzieki takim jak Ty mam ochote
                                              wyjechac z tego kraju ... nie z kraju ... wyjechac od tej "klasy" politycznej
                                              ktora nam teraz panuje ... tfu ...
                                              • Gość: outsider Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.aster.pl 08.11.06, 15:16
                                                Zawsze staram sie być poza tymi bzdurami zwiazanymi z polyką , ale to co robią
                                                ci nieszczęśliwi umysłowo ludzie przekracza jakiekolwiek normy, to już nie jest
                                                polityka, widzę to jak atak na postawowe wartości społeczne i ludzkie,
                                                wolność jest podstawą każdej jednostki a ci zakłamani politycy włażą w
                                                najbardziej intymne sprawy nas wszystkich, a dalej co wymyślą że chip w tyłek
                                                każdej pannie żeby mieć kontrole nad przestrzeganiem prawa, a może pomysł na
                                                następną chorą nowelizacje? np. zakaz sprzedaży mięsa w piątki ?
                                                Teraz mamy fale emigracji ekonomicznej , następna będzie chyba ideologiczna
                                                Podobno państwo zostało wymyślone żeby służyć ludziom, ale chyba pomyłka
                                                historii.
                                                Po ostatnich wydarzeniach wygląda raczej że państwo wymyśliło ludzi.
                                                Podobne zasady które się nam wprowadza obowiązywały w ameryce w czasach
                                                niewolnictwa , dotyczyły głównie czarnej ludności.
                                                Jest mi wstyd że jestem polakiem.
                                                • Gość: nico Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:34
                                                  Jak też zawsze byłem poza polityką, ale teraz pójdę na wybory, żeby zagłosować
                                                  PRZECIWKO PIS. Wybiorę najbardziej sensownych kandydatów z innych partii - PO i
                                                  lewicy.

Tym razem nie ma żartów: głos na PiS = głos na Samoobronę i LPR. Dla mnie obecna
                                                  sytuacja jest podobna, jak 16 lat temu, gdy do drugiej tury wyborów
                                                  prezydenckich przeszedł Tymiński. Wtedy nawet ci, którzy Wałęsy nie lubili,
                                                  poszli i zagłosowali na niego, żeby kraj nie dostał się w ręce hochsztaplera.
                                            • Gość: alz777 Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:31
                                              róznica jest tylko jedna kradzież jest zakazana w Dekalogu a antykoncepcja nie.
                                              ja w łasnie dlatego, że wierze w boga nie wierzę w KK
                                          • Gość: zecer Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:44
                                            Zyłam z księdzem 25 lat,nie mieliśmy dzieci.Czy to grzech,bo używaliśmy
                                            prezerwatyw?!
                                      • Gość: ubu król Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: 80.54.200.* 08.11.06, 12:48
                                        na pudełku bedzie facjata sobeckiej, nikt nie kupi!
                                        • brykant Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek 11.11.06, 10:17
                                          Jak będzie fotka Sobeckiej, to na pewno kupi :D "Ostrzeżenie, jak nie użyjesz,
                                          ktoś taki może się znowu urodzic:)"
                                          • Gość: nyno Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.chello.pl 12.11.06, 12:28
                                            Brykant jestem z toba świetna opinia, juz czuje niechęc do zakupu:)
                                      • Gość: borow4 powinien byc takze napis, ze ewolucja IP: *.ifpan.edu.pl 08.11.06, 15:23
                                        to wymysl komunistow
                                      • Gość: 1spag Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 09.11.06, 14:51
                                        ej chyba odwrotnie, sadze ze cala paleta giertychow (zarowno ojciec -drzewolog i
                                        syn ) i kaczynskich bylaby najlepsza reklama srodkow,

haslo "chcesz wiecej takich ludzi to nie zakladaj"
                                    • Gość: ZED tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:06
                                      Nie pozostaje mi nic innego, jak dopisać się do ogromnego grona ludzi załamanych
                                      postawą i POMYSŁAMI ludzi rządzących w naszym kraju... kto na nich głosował????!!!
                                      • Gość: ehh :( Re: tragedia IP: *.cps.pl 08.11.06, 11:46
                                        tym razem, nawet jak podczas kolejnych wyborow bede chorowała, to nawet z
                                        goraczka z łóżka wstane i pojade glosowac...
                                        a jak sie nieuda i nadal wygraja wybory te oszolomy, to wyjezdzam z tego
                                        kraju!!!
                                      • polska_baba Do młodych: bierzcie udział w wyborach!!! 08.11.06, 11:46
                                        Nie idąc na wybory de facto popieracie zwycięzcę, bo swój głos, który być może
                                        byłby przeciw niemu, oddajecie walkowerem.
                                        Nie głosując, pozwalacie by Waszych przedstawicieli wybierali inni, często głupi
                                        i nieuczciwi. Każdy, kto nie poszedł na wybory do Sejmu, umożliwił wejście do
                                        parlamentu np. Lepperowi.
                                        Nie popełniajcie więcej tego błędu.
                                      • Gość: Enio Trzeba było iść do urn i wybrać lepszych. IP: *.toya.net.pl 08.11.06, 12:05
                                        Mocherowe babcie wybrały LPR a wy młodzi gdzie byliście? Wszystkiemu winni są
                                        inni czy aby na pewno? Teraz też pewnie będzie głosowało 20 % młodych ludzi.Nie
                                        macie prawa narzekać.
                                        • Gość: g Re: Trzeba było iść do urn i wybrać lepszych. IP: *.f.strato-dslnet.de 08.11.06, 13:27
                                          Ja głosowałam. I wszyscy których znam też głosowali. Ale głosowaliśmy na inną partię. Większość ludzi na nią głosowała, więc wyjaśnijcie mi jak to sie stało, że kaczory i ten cały chory rząd wygrał?
                                          • Gość: nico Re: Trzeba było iść do urn i wybrać lepszych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:47
                                            Gość portalu: g napisał(a):

> Ja głosowałam. I wszyscy których znam też głosowali. Ale głosowaliśmy na inną
                                            > partię. Większość ludzi na nią głosowała, więc wyjaśnijcie mi jak to sie
                                            > stało,że kaczory i ten cały chory rząd wygrał?

Większość Twoich znajomych nie oznacza większości mieszkańców tego kraju. Tak
                                            się jakoś składa, że najczęściej obracamy się w kręgu ludzi o podobnych
                                            poglądach, co zaciera prawdziwy obraz rzeczywistości. Ja mam w rodzinie jednego
                                            PiS-owca i wiem, że tacy ludzie istnieją. Wcześniej był normalny - mieliśmy
                                            różne poglądy, ale dobrze nam się dyskutowało. Teraz nie da się już z nim
                                            rozmawiać. Przestał samodzielnie myśleć. Wierzy w każde słowo Kaczyńskiego.

A gdy usłyszałem jego karkołomne, wielopiętrowe objaśnienia afery taśmowej, po
                                            której oczywiście jeszcze bardziej umocnił się w swoich przekonaniach i
                                            uwielbieniu do braci K, to po raz pierwszy zacząłem myśleć o emigracji.
                                            • Gość: jano Re: Trzeba było iść do urn i wybrać lepszych. IP: 213.199.253.* 08.11.06, 18:47
                                              jak tu nie ma na kogo głosować
                                      • ss85 kto nami rządzi? 08.11.06, 12:40
                                        PiS - Przeproście i Spie... Odejdźcie
                                        LPR - Ludzie Pozbawieni Rozumu
                                        Samoobrona RP - Samoobrona Rolników Pańszczyźnianych

Może zabronią nam jeszcze grzesznych myśli? Te ciule chcą być bardziej papiescy od Papieża. Co to do cholery jest? Państwo wyznaniowe z obowiązującym wyznaniem toruńsko-katolickim obrządku moherowego?
                                      • Gość: dooneen Za nasze pieniądze IP: *.aster.pl 09.11.06, 21:10
                                        no tak.. nasi kochani dowódcy, wodzowie, fuhrerzy czy jak im tam zamiast czerpać
                                        korzyści z produkcji prezerwatyw i innych środków antykoncepcyjnych w postaci
                                        różnych wymyślonych rodzajów podatków wolą wydawać NASZE, obywateli, którzy
                                        wcale na nich nie głosowali, pieniądze na zapomogi, zasiłki i inne, z prl-u
                                        rodem twory dla 15-letnich matek, wolą tworzyć kolejne ośrodki pomocy
                                        niechcianym dzieciom, pobitym dzieciom, maltretowanym dzieciom, molestowanym
                                        dzieciom, różnym rodzajom matek. Bóg z wami. wasz bóg, bo na pewno nie mój. ja
                                        wyjeżdżam jak najszybciej, a wam przypominam, że ostatni gasi światło..
                                    • Gość: de Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: 195.164.254.* 08.11.06, 13:17
                                      są jednym z zagrożeń
                                      to sie doczekałem czasów
                                      ja chyba śnię
                                  • Gość: borow4 i zaglosujesz na Lukaszenke? IP: *.ifpan.edu.pl 08.11.06, 15:21
                                    nie myslalem zes tak naiwna
                                  • andrzej9927 Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek 09.11.06, 00:36
                                    Pomóżcie, nie mogę wpaść na pomysł który pozwoliłby mi na wytłómaczenie problemu
                                    dotyczącego szkodliwości dla zdrowia używania prezerwatyw. No... chyba, że ktoś
                                    sobie założy na głowę. Jako żywo, nie wiem o co chodzi! Że piją pod pachami?
                                • Gość: gosc Re: Moja odpowiedź na zakaz gumek IP: *.nat.student.pw.edu.pl 08.11.06, 10:44
                                  Tekst niezły tylko ten fragment z Łukaszenką psuje ogólne wrażnie - komuch
                                  Łukaszenka lepszy od faszysty Hitlera - może i lepszy ale niesmak pozostaje.
                              • Gość: ar Stosujcie... IP: 80.121.231.* 08.11.06, 09:51
                                "A może założyć Lebensborn bis?"

Leppersland juz mamy.

A Paniom i Panom z LPR nalezy poradzić:
                                "Uczcie sie na błedach rodziców. Stosujcie prezerwatywy".
                                • noszfak Re: Stosujcie... 08.11.06, 10:09
                                  Ja mam genialny pomysł na zwiększenie przyrostu naturalnego! Tworzymy
                                  Totalizator Urodzeniowy. Na początek dajmy na to 10% prezerwatyw będzie
                                  komisyjnie dziurawiona przed wprowadzeniem do sprzedaży. A potem wielkie
                                  losowanie - i oczywiście wygrane: pięcioraczki - 5 x becikowe, czworaczki - 4 x
                                  becikowe itd.
                                  • Gość: Drzewo_Figowe Co by tu jeszcze spieprzyć, panowie? IP: *.aster.pl 08.11.06, 10:20
                                    Proponuję na pigułkach umieszczać cytaty z biblii, a na gumkach - obrazki
                                    świętych. Może wtedy grzeszny lud zwróciłby swoje dusze ku bogu (to nie błąd
                                    ortograficzny).
                                    • Gość: mariusz Posłowie chcą zakładać używane prezerwatywy ! IP: *.pl 08.11.06, 10:57
                                      Są gusta i guściki
                                      • Gość: zwierzak Re: Posłowie chcą zakładać używane prezerwatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:40
                                        są gumki i są gumofilce

chyba sobie założe plantacje kauczuku
                                    • kijwoko Re: Co by tu jeszcze spieprzyć, panowie? 08.11.06, 11:04
                                      Mysle, ze teraz hitem dla producentow prezerwatyw bedzie napis: "Uzywaj, bo i ty
                                      mozesz splodzic posla lpr"
                                      • Gość: ja Re: Co by tu jeszcze spieprzyć, panowie? IP: *.koba.pl 08.11.06, 11:48
                                        dobre i dosadne:)))))
                                • Gość: najila Re: Stosujcie... IP: *.koba.pl 08.11.06, 11:31
                                  ...dziwią się, że młodzi wyjeżdżają (pArAnOje!)
                              • Gość: ulllo Re: Proponuję obowiązkowe zapłodnienia :) IP: *.icpnet.pl 08.11.06, 15:14
                                Lebensborn..... a jako siła rozpłodowa....dwóch braci...i minister oswiaty.
                                Chyba wspanialszego scenariusza dla polskich kobiet nie ma.
                              • Gość: matka jedynaczki Re: Proponuję obowiązkowe zapłodnienia :) IP: 84.38.19.* 09.11.06, 00:25
                                Rany boskie tylko nie obowiązkowe zapłodnmienia!!!! Poród potwornie boli i raz w
                                życiu mi wystarczy- może premier zaświci przykładem i dorobi chociaz 1 małego,
                                kaczego obywatelka? ;>>>
                            • Gość: ubu król Re: Proponuję obowiązkowe zapłodnienia :) IP: 80.54.200.* 08.11.06, 12:47
                              a gdzie można wysłać CV na casting? niestety jako amator sprostam tylko w miarę
                              młodym i zgrabnym. Osobniki pokroju sobeckiej może skorzystają z pomocy
                              Gucwińskiego i jego podopiecznych?
                            • Gość: ojciec kierownik Re: Proponuję obowiązkowe zapłodnienia :) IP: 80.54.200.* 08.11.06, 13:12
                              Powiatowy zapładniacz będzie wyznaczany przez Młodzież Wszechpolską aby miał
                              sprawdzone do 10 pokoleń słowiańskie geny!
                            • Gość: kobieta Re: Proponuję obowiązkowe zapłodnienia :) IP: *.toya.net.pl 08.11.06, 17:24
                              Super! To jest jakieś rozwiązanie. Może nawet powinno sie filmowac sam akt, a
                              tuz po nim wiezic kobiete przez co najmniej 8 miesiecy zeby miec pewnosc ze nie
                              spowoduje poronienia. Ale co zrobic z kolesiem, jak okaże sie ze on zawalił bo
                              sperma była niepełnowartosciowa, albo był bezpłodny? Co znim? Przeciez to wróg
                              publiczny (znaczy moze bezkarnie sobie...). A i jeszcze powinni wsadzac do
                              więzienia, ktore odmowia karmienia piersią- w mysla hasła "nie dajesz cycka-nie
                              masz wolności".
                              PS.
                              Oczywiście to sarkazm dla tych co nie zrozumieli....
                            • Gość: yey Obowiązkowo przez wszechpolaka! IP: 213.17.162.* 08.11.06, 18:25
                            • Gość: doLka Re: Proponuję obowiązkowe zapłodnienia :) IP: *.one.pl 08.11.06, 23:54
                              hehehehehehe o lol POPIERAM.... the best wypowiedz :DDDDD
                          • saniba Re: LPR jest tak żałosny, że aż szkoda komentować 08.11.06, 10:18
                            Zgadzam się z Tobą, ale zauważ, że przy obecnym systemie głosowania więcej niż
                            2%LPR-owców ma szansę siać zamęt w kraju i wprowadzać swoje "mondre" pomysły.
                        • Gość: zwierzak Re: Super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:34
                          i będziemy pokątnie szyli gumki - i to będzie nasz nowy narodowy sport
                        • linfan Re: Super! 08.11.06, 11:45
                          centrolew napisał:

> Niech wprowadzą zakaz używania prezerwatyw, ew. obowiązek ich dziurawienia prze
                          > z
                          > producentów. Lepszej kampanii lewica sobie nie zrobi.

szczera prawda :D

> Przecież LPR jest głupszy niż ustawa przewiduje!

nie istnieje miara glupoty, ktora objelaby pomysly poslow LPR... zwyczajnie nikt
                          inteligentny nie jest w stanie czegos takiego wyprodukowac ;)
                        • Gość: biały_niedźwiedź Re: Super! IP: *.gov.pl 08.11.06, 11:48
                          hehe wiesz problem jest taki ze nie ma takiej ustawy która byłaby choćby w
                          części aż tak głupia jak RNL,LPR,SAMOOBRONA I PIS razem wzięte ... bo to po
                          prostu musiała by być czarna dziura głupoty... przy takim nagromadzeniu głupoty
                          w jednym miejscu (sejmie) musi być ona już namacalna...
                      • Gość: p26 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:46
                        • tusiak79 Re: *************************Niestety , nie mani 08.11.06, 09:54
                          Ech, gdyby tylko rodzice Pilki i Sobeckiej uzywali gumki w chwili poczecia tego
                          pomiotu.. nie byloby tych wyskrobkow dzisiaj.
                      • Gość: isshia poslowie chca zakazac prezerwatyw IP: *.ibb.waw.pl 08.11.06, 09:00
                        czy naprawde poslowie uwazaja ze niechciane dzieci zailajace gangi, jesli
                        wczesniej unikna beczki cos zmienia? czy oni sie ludza, z e wtakich sytuiacjach
                        kazdy kto wartosciowy nie zwieje z tego kraju. ale w sumie glaby na nich
                        gl;osuja wiec narod idiotow polglowkow jest po ich mysli
                      • Gość: Jędrzej Re: ***Niestety , nie manipulacja IP: *.chello.pl 08.11.06, 09:17
                        milet_z_sedesu napisał:

> Czy sądzisz że ideolodzy z LPR poprzestaną na napisach ostrzegawczych? Wątpię.
                        > To jest jedynie pierwszy krok.
                        > Chciałbym się mylić, ale celem LPR jest budowa państwa ideologicznego... etc

Takie spekulacje to można sobie snuć w komentarzu. Umieszczenie ich w tytule notki informacyjnej jest manipulacją i to ordynarną, w stylu "Trybuny Ludu".
                        • smierc666 Re: ***Niestety , nie manipulacja 08.11.06, 09:33
                          Gość portalu: Jędrzej napisał(a):

> Takie spekulacje to można sobie snuć w komentarzu. Umieszczenie ich w tytule no
                          > tki informacyjnej jest manipulacją i to ordynarną, w stylu "Trybuny Ludu".

Może i tak ale nie powinieneś pomijać w tej kwestii takiej potęgi jak "Nasz
                          Dziennik"
                      • zorro_zx Re: *************************Niestety , nie manip 08.11.06, 09:46
                        Pamiętacie, jak "protoplastki" moherowych beretów pracujące w kioskach "RUCH"
                        szpilką dziurawiły sprzedawane prezerwatywy (Stomil-u).
                      • Gość: Floooooo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:57
                      • Gość: Laertios Re: *************************Niestety , nie manip IP: 156.17.123.* 08.11.06, 10:15
                        Cześć Milecie!
                        Bardzo podoba mi się Twój nick! Pozdrowienia!
                      • Gość: o. Re: *************************Niestety , nie manip IP: *.neurop.ruhr-uni-bochum.de 08.11.06, 11:57
                        Lub ze popierany przez Samoobrone i LPR adwokat z poszlakowana mocno opinia i
                        sprawa w sadzie bedzie byc moze zasiadal w Trybunale Konstytucyjnym...
                    • emigrancik Masz racje, tytul jest bledny jak zwykle zreszta 08.11.06, 08:27
                      w internecie, gdzie liczy sie tylko przekonanie internauty by kliknal na linka.

Nie mniej jednak tresc artykulu, czyli pomysl Miniterstwa Dziwnych Krokow jest
                      przerazajacy.
                      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Masz racje, tytul jest bledny jak zwykle zres 08.11.06, 12:01
                        > w internecie, gdzie liczy sie tylko przekonanie internauty by kliknal na linka.

Kłamstwo jest nieuczciwością tym niemniej.

→ → → → → → → → → →
                        Odkryjmy Białoruś!
                        odkryjmybialorus.blox.pl
                    • watashi79 Re: ______Manipulacja!!!!!!!!________ ___________ 08.11.06, 11:45
                      anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała:

> W treści artykułu nie ma NIC o zakazie używania prezerwatyw.
                      > Jest tylko o akcji zniechęcania poprzez ostrzeżenia przed ich rzekomo zgubnymi
                      > skutkami.

jak rozumiem, uważasz że prezerwatywy są szkodliwe? jeśli tak, to gratuluję.
                      to przecież zwyczajna manipulacja, LPR i reszta oszołomów to przecież banda
                      niedouków trwających w średniowieczu.
                      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: ______Manipulacja!!!!!!!!________ __________ 08.11.06, 11:59
                        watashi79 napisał:

> anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała:
                        >
                        > > W treści artykułu nie ma NIC o zakazie używania prezerwatyw.
                        > > Jest tylko o akcji zniechęcania poprzez ostrzeżenia przed ich rzekomo zgu
                        > bnymi
                        > > skutkami.
                        >
                        > jak rozumiem, uważasz że prezerwatywy są szkodliwe? jeśli tak, to gratuluję.

Na takie dictum to już tylko ręce i nogi opadają.
                        Jeśli potrafisz, przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem mój pierwszy wpis.
                        Aha, i sprawdź w słowniku wyrazów obcych, co znaczy "Amicus Plato, sed magis
                        amica veritas": www.slownik-online.pl/index.php
                        → → → → → → → → → →
                        Odkryjmy Białoruś!
                        odkryjmybialorus.blox.pl
                      • Gość: "gość" Re: ______Manipulacja!!!!!!!!________ __________ IP: *.crowley.pl 08.11.06, 19:24
                        Matury za łapówki, studia za pieniądze, posady na Wiejskiej głosami wyborców i
                        za nasze podatki...
                        Rezultat banda niedouków usiłuje wcisnąć ciemnotę podpisując to "badaniami",
                        których nikt nie wykonywał, chyba że oni sami posługując się wirytualnymi
                        wskaźnikami i egoizmem. Posiadam całkowitą pewność, że trwając w tej
                        wszechobejmującej głupocie nie mają zielonego pojęcia co to takiego owo badanie
                        Moi państwo, rewelacja, lepszej kampanii nie potrzeba waszej
                        opozycji....poprostu super.
                        Już kiedyś, pochłonięta podobnym egoizmem partia "wypadła z obiegu".
                    • nickita13 Re: ______Manipulacja!!!!!!!!________ ___________ 08.11.06, 12:36
                      "rzekomo szkodliwymi"!! Moe twórcy tych fantastycznych pomysłów porozmawiali by
                      najpierw z lekarzami, uznanymi światowymi autorytetami?? a nie przynosili wstyd
                      nam wszystkim takimi publicznymi wypowiedziami i projektami naszych polityków?
                      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: ______Manipulacja!!!!!!!!________ __________ 08.11.06, 14:06

Heh, widzicie, jednak redakcja przyznała mi rację.
                        Zmienili tytuł.

→ → → → → → → → → →
                        Odkryjmy Białoruś!
                        odkryjmybialorus.blox.pl
                    • Gość: ratio Re: ______Manipulacja!!!!!!!!________ ___________ IP: 81.219.116.* 08.11.06, 15:52
                      A ciekawe czy wraz z poparciem dla akcji przez resort zdrowia pójdą dodatkowe
                      pieniądze na hospicja dla osób umierających na AIDS, których zniechęci się do
                      używania prezerwatyw jako wysoce szkodliwych...
                    • zdzichu_bhp Re: ______Manipulacja!!!!!!!!________ ___________ 08.11.06, 18:43
                      A jakie zgubne skutki ma prezerwatywa ?
                      W porywach mnozna zgubic opakowanie co jest szkodliwe dla srodowiska naturalnego !!!
                      Mozna zgubic pare kilogramow podczas seksu. Mozna zgubic mozliwosc posiadania
                      chorob wenerycznych. No i jeszcze pare niechcianych dzieci ktore potencjalnie
                      byly by beneficjentami placowek wychowawczych po porzuceniu przez rodzicow
                      naturalnych.
                  • and-j1 Re: Niech założy na głowę prezerwatywę bo jest zag 08.11.06, 17:17
                    zagrożeniem dla wszystkich. Kto ten motłoch wybiera. To jest żałosne ...........

lucusia3 napisała:

> Może gość się nudzi i lubi te kawałki w telewizji gdzie mówią i pokazuja zakato
                    > wane dzieci, a to podduszone przez mamusię bezrobotną, a to pobite przez pijane
                    > go konkubenta, a to utopione przez tatusia. jak będzie więcej niechcianych dzie
                    > ci, to będzie więcej takich kawałków w telewizji.
                • Gość: Ksero Religie też są szkodliwe i nikt nie ogranicza IP: *.aster.pl 08.11.06, 08:07
                  ludziom możliwości ich wyznawania.
                • Gość: koala Re: Pani Sobecka jest w wieku postrozrodczym????? IP: *.server.ntli.net 08.11.06, 11:28
                  Pani Sobecka jest byla kobieta, o ile kiedykolwiek byla aktualną.Ze wzgledow
                  estetycznych powinna przestac pokazywac sie publicznie?śmierdzi!!!!!/
                  Natomiast posel Pilka jest moherowym impotentem.
                • Gość: n/c Re: Pani Sobecka jest w wieku postrozrodczym????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:05
                  20??? mało:P cały jego klub to jedna wielka rodzina tworzy promiskuistyczna
                  postawe łapie co mu w łapy wpadnie p.Pilka ,a że to w rodzinie wiec rodza sie
                  debile, sam jest przykladem -i tu nie pomogła nawet gumka-hm może dlatego chce
                  z nią walczyc -mniej gumek wiecej debili a wiadomo w kupie razniej ....e koniec
                  • deedeebg z tego co widze,to wiekszosc z LPR chyba pochodzi 08.11.06, 15:02
                    z chowu wsobnego...
                    • morszuk chów wsobny? 08.11.06, 15:23
                      Efekty chowu wsobnego zwykle szybko umierają na rózne choroby (patrz myszki).
                      Sądząc z wyglądu niejaka Sobecka przewegetowała już ze 60 lat. Moher uciska na
                      pustą głowę, słuchanie radyja dodatkowo totalnie degeneruje komórki mózgowe i
                      stąd ta umysłowa pokraka jeszcze żyje, rozsiewając dokoła debilne pomysły.
                      Według mnie Sobecka nie pochodzi z chowu wsobnego, ale jest efektem seksu
                      analnego bez podmycia po niniejszym fakcie. Pewnie plemniki przewędrowały z
                      jednego miejscs do drugiego, niestey wraz z wiadomymi zanieczyszczeniami. Stąd
                      te "wiekopomne" pomysły.
                      Lepszą ochroną niż antykoncepcja jest pokazywanie jej zdjęcia przed kopulacją.
                      Obrzydzenie wzmaga się do tego stopnia, że na jakikolwiek seks przechodzi ochota

--
                      Niechaj będzie powalony.
                • pyosalpinx Re: Pani Sobecka jest w wieku postrozrodczym????? 08.11.06, 18:04
                  ona przechodzi menopauze
              • arius5 Sami sobié wybraliscie tych dziadow 08.11.06, 08:17
                teraz nie placzcie, chcieliscie katolicka Polske to teraz macie

BUHAHAHAHAHA
                • emigrancik Jaroslaw Kaczynski ich wybral 08.11.06, 08:20
                  Z tego co wiem to PiS wygralo wybory. To rowniez PiS wprowadzilo do rzadu LPR i
                  Samoobrone i RuLoN. To PiS powinien poniesc za to odpowiedzialnosc w wyborach.
                  • Gość: MIK8I Re: Jaroslaw Kaczynski ich wybral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:36
                    Ludzie wyjdzmy na ulice i rozwalmy całą te zgraję w drobny pył,te igrzyska są
                    tylko po to by ludzie nie widzieli prawdziwych problemów POLSKI,ta banda
                    oszołomów próbuje nam nakazać jak mamy żyć zamiast zająć się tym by wkraju żyło
                    nam się godnie imieliśmy za co żyć a nie wegetować czekając na eutanazję w
                    postaci smierci głodowej lub braku kasy na lekarstwa!!!!!!!!!!

MIEDZY NAMI A NIEWOLNIKAMI JEST JEDNA RóżNICA NIEWOLNIK NIE PłACI ZA WIKT I
                    OPIERUNEK
                    • Gość: ja Re: Jaroslaw Kaczynski ich wybral IP: *.gwardii.osi.pl 08.11.06, 09:37
                      tez sie zastanawiam dlaczego nikt nie wyjdzie na ulice, bierzmy przyklad z
                      wegrow, bo kaczorstwo rujnuje nasz kraj i niedlugo obudzimy sie w kaolickim
                      iranie
                    • Gość: magda Re: Jaroslaw Kaczynski ich wybral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:24
                      zgadzam sie,wyjdzmy na ulice!
                      • Gość: zwierzak gumowy proletariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:48
                        ludzie róbcie zapasy - niedługo gumki na kartki
                    • Gość: Anka Re: Jaroslaw Kaczynski ich wybral IP: *.in.lublin.pl 08.11.06, 10:31
                      Racja!!!! Czego nie zajma sie problemem jaki widac na kazdym kroku??
                      Ludzie nie maja PRACY i za co dac dzieciom jesc!!!To jest głowny problem jakim
                      powinni sie zajac (zobaczmy na tereny polski wschodniej,w Lublinie sa 3 wieksze
                      zakłady produkcyjne z czego 1 juz jest na wykonczeniu "Polfa Lublin")Moze ten
                      pseudo rzad zajał by sie własnie problemami bardzo istotnymi, brakiem srodkow
                      do godnego zycia rodzinnego,nie wspomne o srodkach rodzinnych np zasiłki
                      rodzinne hihihi ok 46 zł na dziecko- płakac sie chce!!!
                      Pozdrawiam Wszystkich
                      • Gość: Mea Re: Jaroslaw Kaczynski ich wybral IP: *.chello.pl 08.11.06, 18:53
                        Ciesz się, że masz ten zasiłek. Pracuje w szkole i wychowuje sama dziecko.
                        Zarabiam tak "ogromną" sume, że nie wiem, który rachunek mam płacic pierwszy.
                        Żaden dodatek mi nie przysługuje bo przekroczyłam próg a w sądzie usłyszałam,
                        że alimenty mam tylko na papierkuy bo ojciec obcokrajowiec jest nie do
                        znalezienia. Pójdę na wybory, aby zaprotestować przeciwko głupocie naszych władz
                  • Gość: kikulenka9191919 Re: Jaroslaw Kaczynski ich wybral IP: *.server.ntli.net 08.11.06, 11:21
                    szanowny Emigranciku, zauwaz ze ktos wczesniej musial wybrac Pana Kaczuszke w wyborach prezydenckich na glwoe tego chorego panstwa zeby on potem wyczynial ze swoim pis, lpr, samoobrona itd. ktos temu czlekoksztaltnemu kaczorowi musial dac wczesniej wladze zeby on mogl zaszalec. umknelo Ci?
                • Gość: tulipan Re: Sami sobié wybraliscie tych dziadow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:26
                  Przepraszam Cię bardzo, ale ja ich nie wybierałam. Ani moja matka, ani ojciec,
                  ani nikt ze znajomych. To kto ich do cholery wybrał?
                  • Gość: Ja Re: Sami sobié wybraliscie tych dziadow IP: *.chello.pl 08.11.06, 16:08
                    Ja CI powiem kto wybrał...te wszytskie stare konserwatywne baby, przez które mam
                    taki burdel i same restrekcyjne zakazy jak paredziesiat lat temu..:/Ludzie
                    idzcie głoswać ale nie na PIS ani LPR bo niedługo kobiety dostaną nakaż rodzenia
                    dzieci....w końcu chcą wprowdzić politykę prorodzinną...:/MASAKRA!!!
                  • Gość: ZiomisławPaliblant Re: Sami sobié wybraliscie tych dziadow IP: *.nd.e-wro.pl 08.11.06, 18:03
                    Wybrała go "młodzież" która zamiast iść na wybory, poszła na piwo.
            • che81 Jestem przestępcą - używam gumek !!!!! 08.11.06, 13:55
              Tak, jestem przestępcą i będe przestępcą. Używam gumek i będe ich używał.
              • Gość: d.v Re: Jestem przestępcą - używam gumek !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:44
                Też używam gumek, ale tylko wtedy, kiedy moja kobieta robi sobie przerwę w
                braniu pigułek. Tak więc oboje jesteśmy wg (p)osłów pokroju Piłki przestępcami.
                Mało tego, to jestem niechrzczonym ateistą i antyklerykałem. I
                uważam "polityków" z PiS, LPR i im podobnych za oszołomów.

Na szczęście do granicy niemieckiej mam ok. 60 km, więc w razie co chyba zdążę
                się ewakuować ;)
              • Gość: pobre diablo Re: Jestem przestępcą - używam gumek !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:55
                che81 napisał:

> Tak, jestem przestępcą i będe przestępcą. Używam gumek i będe ich używał.
                Jesteś kapitalnym przestępcą.Bardzo mi sie podoba twoja przestepcza działalność.
                przyszło mi do głowy, że oni osiągną efekt odwrotny od pożądanego.Bo wyglada to
                tak: gumek zakażą lub utrudnią dodtep to się zrobi szara strefę i czarny rynek.
                Już się biore za przemyt dobrych szwedzkich prezerwatyw.. Jest jeszcze jedna
                miła kwestia - zakazany owoc zawsze smakuje lepiej. Zyczę miłego smakowania a
                towaru dostarczę w dowolnych ilościach i każdej porze. Pozdrawiam wszyskich co
                lubią miłe zabawy.
          • emigrancik To kolejna akoncepcja poslow 08.11.06, 07:19
            z Ministerstwa Dziwnych Krokow.
            • a.k.traper Przeciez nikt ich nie zmusza do uzywania 08.11.06, 07:56
              Maja immunitet, mysla że to wystarcza.Dobrze by było, głupota by sie mniej
              rozmnazała
              • Gość: jan Tak to jest jak polowa ludzi nie chodzi do wyborow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:10
                I zwyciezaja poglady najbardziej zdyscyplinowanego elektoratu. To jest
                demokracja po prostu. Mozna sie smiac z 'moherow' ale skutecznosci w dzialaniu
                nie mozna im odmowic.
                • a.k.traper Co racja to racja, sa zdyscyplinowani 08.11.06, 09:31
                  rano kosciółek i do urny, a reszta sie posmieje, rano w niedzielę igraszki
                  potem obiad serial imprezka i znowu w poniedziałek zdziwko ze "ktoś na nich
                  głosował" Leniwe społeczeństwo, nie obywatelskie, w prlu chodzili bo mogli
                  kolonii nie dać wczasów itp.Smutne ale prawdziwe.
                  • polska_baba Sorry, ale nie masz racji 08.11.06, 12:13
                    Ci leniwcy, którzy biegali za peerelu na wybory, biegają i dziś, własnie jako
                    moher.
                    Tragedia jest, że młodzi ludzie nie chcą głosować. Pobrażali się na polityków i
                    politykę.
                    Kochani, politycy nie są święci, nie oczekujcie od nich, że będą ideałami. Są
                    tacy jak całe polskie społeczeństwo. Ale można przynajmnie wyciąć tych
                    najgłupszych i kryminalistów.
                    • a.k.traper ale Ty masz rację, może źle ujałem 08.11.06, 12:28
                      w prlu chodzili karnie na pochody, wybory i czyny społeczne, jak juz sa na
                      emeryturach i niezagrozeni wspierają PRL II.A młodzież? Przewaznie jest w tych
                      sprawach pasywna, od dorosłych zależy w jakim stopniu.
            • Gość: AD Re: To kolejna akoncepcja poslow IP: 151.193.120.* 09.11.06, 15:55
              > z Ministerstwa Dziwnych Krokow.

W tych okolicznosciach slowo "krok" nabiera nowego znaczenia.
          • Gość: werk Posłowie chcą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:29
            Co posłanka Sobecka w wieku postkreacyjnym ma do bekania?Do garów i wnuków i
            prawnuków!Odmaszerować.
            • tepetoja heeheheheheheheheheheh.....łe..hł e hłe hłe...hehe 08.11.06, 16:38
        • mr_osjano Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 09:09
          Cytuje:"Trzeba przerwać to milczenie - postuluje poseł Marian Piłka. - Młodzi
          ludzie nie mają żadnej wiedzy na ten temat. A przecież to tak samo duże
          zagrożenie jak narkotyki czy papierosy - dodaje".

No i co, czy przez napisy na paczkach papierosów zmniejszyła sie liczba palaczy
          i umierających na raka płuc?
          Człowiek olewa ryzyko, bo wie że się rodzi, chociaż i to mu szkodzi!!!
          • zigzaur Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 09:13
            Marian Piłka ożenił się w wieku 47 lat. Wcześniej, jako porządny katolik, nawet
            zapewne nie widział nagiej kobiety.
          • Gość: danny Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:17
            miejmy nadzieję, że od tych napisów na prezerwatywach nie zwiększy się ilość osób z chorobami wenerycznymi i AIDS
        • Gość: gość Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 212.160.86.* 08.11.06, 13:09
          Nie będzie mi poseł Piłka wchodzić do łóżka i sprawdzać czy stosuję
          antykoncepcję.Może "mądrzy" posłowie zajęliby się dziećmi już narodzonymi.
        • Gość: Prezerwatywka Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.stat.gov.pl 08.11.06, 15:49
          ciekawe czy oni zastanawiali sie nad skutkami, rozpad malzenstw, wiecej meneli
          i dzieci w domu dziecka, wiecej poronien morderstw dzieci, proby samobojcze,
          dzieci w domach dziecka choroby, dzieci owszem bedzie wiecej poczynanych ale
          tez zabijanych a wiekszosc urodzi sie w rodzinach patologicznych i o niskim
          standarcie i dopiero wtedy bedzie mozna sie zalamac a jak ktos porzestanie
          uprawiac z tego powodu seks dojdzie u niego do flustracji i rozpadu zwiazku
          albo prob samobojczych bo jhak wychowac nastepne dziecko jak na 1 nie ma kasy,
          niskie zarobki to i mniej dzieci i tyle
        • Gość: mysz. Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.11.06, 19:39
          Panie Pilka wsadz se pan kondoma na ten pustyleb i bedziesz pan grac w sejmie
          za chu....a
      • Gość: Kleofas A moja przyjaciółka... IP: *.crowley.pl 08.11.06, 07:28
        brała jedną prezerwatywę dziennie popijała wodą i co??? Zaszła w ciążę!!! Wiec
        co to za brednie że prezerwatywa powoduje bezpłodność u kobiet!!!
        • Gość: mejlmi _____a_____AIDS_____?? IP: *.hay.dialup.dodo.com.au 08.11.06, 07:41
          A slyszalyscie kiedys balwany z PiSu i LPRu o HIV i AIDS ??? Ale to pewno da
          sie zalatwic kara smierci dla homoseksualistow, narkomanow i prostytutek oraz
          ustawowym zakazem seksu przed- i poza-malzenskiego...CDN
          • Gość: mocher_XXL lekiem na HIV/AIDS jest modlitwa! IP: *.com.pl 08.11.06, 08:02
            ...
            • a.k.traper Modlitwa jest osobistą rozmową z Bogiem. 08.11.06, 09:38
              Większość liczy na cud, a takiego nie ma.
              • pawka55 Guma za plot. Baba w pelnym ubraniu, w ktorym... 08.11.06, 14:36
                jest tylko mala dziura w kroczu na wprowadzenie penisa. Ot, i mamy w Polsce
                seks malzenski po islamsku. Jeszcze raz gratuluje rodakom w kraju wyboru
                swoich "swiatlych przedstawicieli"

Polak z US
                • Gość: Normalny nie przesadzaj, jakos tak sie nie czuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:38
                  I nie pozwole by byle głupek mi zaglądał do domu.Konfidentom i nawiedzonym
                  wstęp wzbroniony.
            • stoova Re: lekiem na HIV/AIDS jest modlitwa! 08.11.06, 11:10
              ... w końcu jak ktoś się pomodli do pana wojtyły i uda mu się nie zejść po
              zakażeniu hiv to będzie to kolejny dowód świętości wcześniej wymienionego.
              • Gość: spadam ___________ksieza beda tutaj nalepszym autorytetem IP: *.hsd1.nj.comcast.net 08.11.06, 13:34
                Ilu z was popiera takich LPR, Ludzi Pozbawionych Rozumu? Jeszcze nie slyszalem
                zeby konkakt z gumka doprowadzal kobiety do nieplodnosci....sorry, ale nie moge
                pisac wiecej bo spadam z krzesla ze smiechu
            • Gość: KlikuKliku mocherze_XXL IP: *.server.ntli.net 08.11.06, 11:27
              ja dobrze zrozumialam, to taki zarcik Ci sie wymknal?
          • arius5 A kogo obchodzi AIDS ? 08.11.06, 08:19
            Kogo w ogole obchodza normalni ludzie ?
            Kosciol i politycy naja w dupie ludzi, ich interesuje tylko wylizane dupu
            Watykanowi. Antyaborcja i antykoncepcja.
            • emigrancik Kasa! 08.11.06, 08:24

• Gość: mańka Re: A kogo obchodzi AIDS ? IP: *.catv.net.pl 08.11.06, 09:08
              Ale Watykan się obrazi - bo to największy producent prezerwatyw na świecie.
              • zigzaur Re: A kogo obchodzi AIDS ? 08.11.06, 09:15