GoĹÄ: Gosc IP: *.demon.co.uk 08.12.06, 13:14 Wspaniala kobieta...niedoscigniony wzor pierwszej damy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: M. Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.pcz.czest.pl 08.12.06, 14:33 Jeśli chodzi o obecną parę prezydencką, to rzeczywiście od poprzedniej dzielą ją lata świetlne. I nie chodzi tu o wrodzony urok, ale o klasę. Wcześniej nie musieliśmy się wstydzić przed światem, wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: making love Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 22:02 Gość portalu: M. napisał(a): > Wcześniej nie > musieliśmy się wstydzić przed światem, wprost przeciwnie. Nachlany na cmentarzu Kwas, to rzeczywiscie powod do dumy. Gdybys znal jezyki wiedzialbys, ze na zachodzie, zawsze gdy przyjezdzal Kwas mowiono o nim jako o bylym komuniscie,. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eee Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.aster.pl 09.12.06, 01:10 niewiadomo co gorsze, nachlany kwas, czy kaczor, którego przeraża polityka zagraniczna Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... 09.12.06, 01:58 pod warunkiem że komuś podobają się trole ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: af-bcn Bezproblemowa kobieta, no chyba ze nie zaprosza... IP: *.pool80-102-188.dynamic.orange.es 09.12.06, 03:08 i nie wspomnA o naleZnej roli w przemówieniu. Ale trzeba przyznac ze do polityki sie nie pcha ( tamtych lat nikt nie odbierze). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacaranda Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.onlink.net 09.12.06, 03:20 oczywiscie pieknisiu dla ciebie najwazniejsze jest to ,jak kto wyglada a nie to co ma w glowie. Widocznie jestes taki sam madry jak byla pierwsza dama, ktora cwierka glupoty . Zapomniala jak LW podal jej mezowi noge a teraz tak bardzo serdecznie sie pozdrawiaja, zapomniala jak Jan Nowak-Jezioranski byl stronnikiem Walesy przed wyborami.Zapomniala o wielu sprawach ale my to pamietamy. Caly ten zlodziejski skorumpowany uklad (co z fabryka osocza). Jednym slowem sralus mazgalus dewerentus duptus. GW dalej uprawia ohydna propagande sukcesu Kasniewskich. Wiadamo. Zlodziejscy kolesie popieraja sie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noelkabat Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:03 zawisc cie zzera Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: księżna Jola/ Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 05:30 Pokochałam życie na osiedlu! Ja, księżniczka, wicie, rozumicie, zawsze mieszkałam w pałacach, no i wicie, rozumicie, wczasy na Krymie i te sprawy. No i jak nas wysiedlili z tego pałacu to było ciężko, no bo, wicie, rozumiecie, musiałam z mężem do swojego osobistego mercedesa wsiadać i jechać na zakupy do galerii. Dobrze, że mąż to zaradny chłopak - polował na bizony za młodu nad Bajkałem i jeden bizon był ze złota i go przetopiliśmy i mamy teraz trochę pieniędzy, a nawet trochę bonów do Pewexu nam jeszcze zostało na wszelki wypadek. W innych krajach księżne mają lepsze życie, bo mają szofera i służących dożywotnio, no ale mieszkamy w takim właśnie kraju, dzikim, gdzie tych błękitnokrwistych się nie szanuje - nie tylko mnie, również książe Rakowski i książe Jaruzelski narzekają, jedynie książe Urban nie narzeka, mówi, że ma lepszy pałac niż za starych, dobrych czasów. Tylko jest problem, że Pewexów już nie ma, kiedyś to, wicie rozumiecie, za młodych lat razem z mężem i z dworem chodziliśmy do tych Pewexów i płaciliśmy dolarami - bo mieliśmy przydział - inni królewicze mężowi przekazywali takie bony dla książąt. Pozdrawiam wszystkich towarzyszy, kłaniajcie nam się nisko! Wasza Księżna Jola. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: putin Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:47 Jolanta Kwaśniewska - czyste złoto Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gefrieter_Tusk Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka IP: 217.116.110.* 09.12.06, 08:05 rzygać się chce, jak się czyta te obślizgłe teksty, w ustach pierwszej komuchowatej, "ci wszyscy przyjaciele" to Dochnale, Kuny, Rywiny, Sobotki - jedna wielka komunistyczna banda gangsterska... Nie mogę się doczekać, kiedy Ziobro wsadzi ją i Kwacha do pudła... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka 09.12.06, 08:23 Gość portalu: gefrieter_Tusk napisał(a): > rzygać się chce, jak się czyta te obślizgłe teksty, w ustach pierwszej > komuchowatej, "ci wszyscy przyjaciele" to Dochnale, Kuny, Rywiny, Sobotki - > jedna wielka komunistyczna banda gangsterska... Nie mogę się doczekać, kiedy > Ziobro wsadzi ją i Kwacha do pudła... No, tak. Przy Leperach i Łyżwińskich. Po prostu swołacz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yola Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka IP: *.ipt.aol.com 09.12.06, 11:19 zal mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sulineczka Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka IP: *.res.east.verizon.net 09.12.06, 21:44 To nie jest wybor - albo-albo. Wszyscy oni sa siebie warci. Mieszkanie pani Joli na najwyzszym pietrze jest w bardzo ekskluzywnej czesci Wilanowa, akurat mamy tam znajomych. Rzeczywiscie, czesc okien wychodzi na maly cmentarz, ale wejscia broni CERBER w bramce, na pietrze na 1-2 mieszkania, same mieszkania sa sliczne i drogie. A wiec kot (ka ) spadla na cztery lapy. Co za zaklamany wywiad !!!!!!! Pani Kwasniewska teskni za sprzataczka mi palacu !!!! To jest hucba na miodzie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dakula Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka 10.12.06, 11:48 Gdzieś były prezydent z rodziną musi mieszkać,a że osiedle ekskluzywne-no cóż,nie tylko oni tam mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Klasę ludzi poznaje się po zachowaniu, brak Tobie 09.12.06, 08:48 jej. Nawet wstydzisz się podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Margyl Czerwona swołocz broni swołoczy... IP: 217.116.110.* 09.12.06, 14:41 jedna banda z "klasą" i zasadami, jak czerwoni książęta... do TVN-u wsje, tfuuu. znaczy WSI-24 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oskar Re: Czerwona swołocz broni swołoczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 18:45 Wolę Kwaśniewskich, niż skompromitowanych aferami nadmuchanych balonów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ggość Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:28 fałszywa i prostacka w zachowaniu kobieta. i ten jej piękny ruski akcent gdy mówi po Polsku. a jak mówi, to pierdzieli takie głupoty jak w TVP ze śmiertelnie poważną miną " że jej małżonek jest pomazańcem bożym". Ona jest chyba psychicznie chora, albo kłamie - ani jedno, ani drugie specjalnie mnie nie zdziwi. A co do Kwaśniewskiego - to faktycznie szykuje się aresztowanie - Najwyższa Izba Kontroli obarczyła Kwaśniewskiego odpowiedzialnością za przestępstwo wyprowadzenia ponad 100 mln dolarów z budżetu państwa jak pisze prasa. Skoro jest wina, musi być i kara. A Kwaśniewski to mięczak więc będzie sypał jak dziecko. www.upadloscian.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polak Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.12.06, 11:47 brawo,brawo,brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
variusrufus Przeczytaj - może pomyślisz... 09.12.06, 18:49 Żal mi takich ludzi, jak Wy. Jesteście zblazowani, nie potraficie dostrzec piękna (o kulturze nie wspominakjąc). Sugerujecie się historią człowieka, jego przynależnością partyjną, nie natomiast osiągnięciami. Uwielbiacie szufladkować, a jeszcze bardziej krytykować. To jest wspaniała cecha Polaków - krytykują, a sami nic nie robią. Ciekawe dlaczego Ty nie zostałeś prezydentem RP. Nie chciało Ci się? Nasz kraj od pewnego czasu (od kiedy pamiętam) jest ośmieszany ludźmi zasiadającymi w rządzie. Dzisiejszy nie jest wyjątkiem, ale nawet potwierdzeniem tezy, że sytuacja ta wzrasta w siłę. Chwalenie Ziobra, który jak na razie nie zrobił nic (prócz tego, że planował) jest dla mnie absurdalne. Ludzie!! Przez Was rządzą teraz panowie Lepper i Giertych (którego postanowienia i wymysły straszą mądrzejszych - patrz np.: pedagogów, samych uczniów). Możliwe jednak, że wcale nie głosowaliście, a zatem swoim wstrzymaniem się poparliście tych niewielu, którzy do wyborów "poszli". Czasem warto zastanowić się nad tym, dlaczego o kimś tak sądzimy i jakie mamy na to argumenty - dotyczy to zarówno tych, których popieramy, jak i tych, których krytykujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka 10.12.06, 14:18 Gość portalu: gefrieter_Tusk napisał(a): > > Nie mogę się doczekać, kiedy > Ziobro wsadzi ją i Kwacha do pudła... I nie doczekasz się. Gdyby miał cień szansy, już dawno by to zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:11 Gość portalu: księżna Jola/ napisał(a): zetrzyj jad z klawiaturki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bodziu Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.ny325.east.verizon.net 09.12.06, 17:52 Ale cie w dupie szczyka.Jest normalna i naprawde moze byc dumna.wpadki kwasniewskiego to pryszcz.Popatrz na tych wypierdow- to dopiero prezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: felicja Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.welnowiec.net 09.12.06, 18:41 Dlaczego kazda krytyke w tym kraju interpretuje sie jako zawisc??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: normalna Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.e-wro.net.pl 09.12.06, 09:33 A jednak Jolanta jest mądrą , bardzo kulturalną kobietą i nigdy nie musieliśmy się wstydzić, reprezentowała nas wspaniale, o obecnej nie wypada napisać źle- ale co??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 09:56 Tylko że ten sam Jan Nowak-Jeziorański powiedział w tvn w czasie drugiej kadencji Prezydenta Kwaśniewskiego, że uważa go za prawdziwego męża stanu- sie prowadzony zdenerwowal... ps.Ale najlepiej przedstawiac tylko fakty na swoja korzysc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.aster.pl 09.12.06, 10:07 patrz co obecna banda wyrabia... seksPIStols Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oskar Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 18:43 Teraz wstyd i poruta za buraka i burakową.Prezydent,który gada, jakby mu za moment sztuczna szczęka miała wypaść i co gada.Wstyd, wstyd przed światem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kayah Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 13:34 NIKT NIE LUBI TROLI ! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 03:56 Impeach kaczory! Wstyd,wstyd,wstyd! Sa rozni ludzie, ktorzy na roznych poziomach reprezentowali kiedys Polske...i powiem jedno: wstyd jest teraz byc Polakiem. Szczegolnie ,ze wymienia sie nas na swiecie jako JEDEN Z TRZECH KRAJOW NA SWIECIE,KTORY POPIERA POLITYKE OBECNEJ ADMINISTRACJI. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bingo Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.proxy.aol.com 09.12.06, 04:47 eee,a najwiekszym idiota jest ten ktory rozumuje tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
sewa1 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 01:12 Pieprzysz od rzeczy; przeszlosc Kwasniewskiego nikogo na zachodzie nie obchodzi, facet mial klase i to sie liczylo. Solidarnosciowa przeszlosc kartofli rowniez tam nikogo nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 01:21 kto by się z byłym członkiem rządu komunistycznego gdziekolwiek liczył? Putin śmiał mu się w twarz, reszta traktowała jak pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wicary Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:24 Kurdupla i pajaca , z którym się nawet TZ nie liczy to właśnie mamy teraz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wicary Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:28 TZ to niemiecka gazeta ( Tages Zeitung) ta co kurdupli nazywa kartoflami Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 01:33 enerdowska konkretnie, nakład znikomy:) No, ale skoro popierasz jej wywody (niestety, ale nie tylko inteligentne na temat wyglądu prezydenta) - to znaczy, że albo nie myślisz, albo nie jesteś Polakiem. Przypuszczam jednak, że to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sw.Patryk Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.ipt.aol.com 09.12.06, 01:35 Jasne , kartoflowi nawet nie musi sie smiac . Nie ma okazji . Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 04:00 gagapapa napisał: > kto by się z byłym członkiem rządu komunistycznego gdziekolwiek liczył? Putin > śmiał mu się w twarz, reszta traktowała jak pajaca. Bredzisz, zazdrosny czlowieczku!~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 05:43 jestem zazdrosny, zazdrość mnie pożera, nigdy nie byłem w partii, a zawsze chiałem, lecz nie poszedłem się zapisać. Marzyłem zawsze - o tych przywilejach, o deputatach, o mieszkaniu z partyjnym przydziałem, o tej karierze, która stałaby otworem, byczyłbym się wtedy rano i wieczorem w pałacykach... Ach, żal mi i cierpię - inni w moim wieku - dziś mają legitymacje, mają co wspominać, jeden, ze pałą napierniczał wszystkich wokół, a drugi dziś dostaje pocztówki od Putina... Ach szkoda, próżne żale, mogłem być członkiem PARTII, a jestem chamem, nie jadałem kawioru na bułgarskiej plaży, nie ściskał mi ręki Gomułka, nikt mi się nie kłaniał, nawet nie miałem okazji z Breżniewem być na saniach - ach cierpię, cierpię skrycie, że bez sztandarów czerwonych przeszedłem przez życie.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polka Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 08:58 Masz szansę teraz, jeśli jesteś wystarczająco mierny i głupi, to Partia cię przyjmie, i na pewno da jakieś stanowisko, bo doradców mają setki! Ale pustym głowom żadni pustogłowi doradcy nie pomogą... gagapapa napisał: > jestem zazdrosny, zazdrość mnie pożera, nigdy nie byłem w partii, a zawsze > chiałem, lecz nie poszedłem się zapisać. > Marzyłem zawsze - o tych przywilejach, o deputatach, o mieszkaniu z partyjnym > przydziałem, o tej karierze, która stałaby otworem, byczyłbym się wtedy rano i > > wieczorem w pałacykach... Odpowiedz Link Zgłoś
hagawlik1 Re:gagapapa 09.12.06, 11:52 W jednym rzeczywiście masz pełną rację :z pewnością jesteś chamem.hagawlik Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 02:10 sewa1 napisał: > Pieprzysz od rzeczy; przeszlosc Kwasniewskiego nikogo na zachodzie nie obchodzi > , > facet mial klase i to sie liczylo. > > Solidarnosciowa przeszlosc kartofli rowniez tam nikogo nie interesuje. Co pan znowu z solidsrnoścową przeszłością kaczorków tak się przypadkowo złozyło,że przez 3 ostatnie dni -do chwili podpisania umowy byłem obecny na sali BHP w stoczni I jedyny osobnik nikczemnego wzrostu tam obecny to był jakiś reporter finskiej gazety,który co jakiś czas podbiegał do mnie i pytał kiedy rozpocznie się atak na stocznie. Po ostatnich wystąpieniach kurdupli z okazji SIERPNIA można było odnieść wrarażenie że to te dwa konusy stworzyły , prowadziły i walczyły -a Wałęsa i reszta tylko im przeszkadzała . Po tych kłamliwych wystąpieniach kurdupli zwróciłem się do p Lecha Wałesy aby w końcu okreslił dokładnie jaką rolę w S pełnili Kaczyńscy. Otrzymałem wyczerpującą odpowiedź proszę w tej sprawie pytać byłego prezydenta . Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 05:52 solidarność była tylko w stoczni. Nigdzie indziej. I nigdzie indziej opozycji nie było. I Wałęsa to bohater- prawdziwie hollywoodzki, a może nawet disneyowski, taki właśnie jak trzeba - robotnik zwykły co obalił ustrój pseudorobotniczy - takich w Ameryce własnie kochają - niby nikt, a jak tupnął wszystko się posypało - prosty człowiek sam na tle stoczni, skromny, a jakie są jego czyny! Sam obalił komunę, ruskich przepędził, z oporami moralnymi, to prawda, bo ich jednak trochę lubił, był, co najważniejsze, szlachetny i miłościwy - komunistów nie osądził - zaprosił do władzy. Nic więcej innego nie było, jak ktoś twierdzi inaczej to pluje na Disneja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noelkabat Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:06 ...jaka tam "solidarnosciowa przeszlosc" Kaczynskich ??... dekowali sie, robili komunistyczne doktoraty i studiowali Lenina... Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 06:04 tak, tak, dałeś sobie, synku, wcisnąć ciemnotę wybiórczą, że solidarnosć to tylko ci co z komuchami przy stole piją, a to nie prawda, chłopcze. Soidarność to także, a moze przede wszystkim, Kaczyński, Macierewicz, Olszewski - czyli ci tutaj przeklęci. Zresztą poczytaj se biografi, to sie może zatkasz: pl.wikipedia.org/wiki/Antoni_Macierewicz pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Olszewski pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Kaczy%C5%84ski I ty takich kolesi do Kwasniewskiego chcesz porównywać, co za PRL pochylał główkę i robił karierę, jeździł do ZSRR na wczasy????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noelkabat Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 16:00 tak, tak moj wnusiu gapa-pa: Macierewicz - tak, Olszewski - owszem, ale Kaczynscy???? ci komuchowaci doktorzy od Lenina!!!??? Daj spokoj wnusiu... Zreszta widac, ze realizuja IV PRL... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ave Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 09:51 lepiej byc komunista niż kartoflem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.aster.pl 09.12.06, 10:03 a o tym mówia kartofel, tyle tylko, ze ten nic nie rozumie.... profesor od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotr Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:55 To dzęki pani mężowi SB - cy mają tak wysokie emerytury. Jeżeli ktoś mówi że KAT MA SIĘ LEPIEJ OD OFIARY - to może tego nie wie , ale wspomina pani męża. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 11:00 Gość portalu: making love napisał(a): > Nachlany na cmentarzu Kwas, to rzeczywiscie powod do dumy. Gdybys znal jezyki > wiedzialbys, ze na zachodzie, zawsze gdy przyjezdzal Kwas mowiono o nim jako o > bylym komuniscie,. Tak, tak... Regularnie jeżdżę do Anglii, Stanów, Belgii i Niemiec i czasami z różnymi ludźmi rozmawiamy o polityce. Sporo z nich mówi z szacunkiem o Kwaśniewskim, zaś o kaczyńskim mają bardzo złe zdanie. To o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: making love napisa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:25 stara_twojej_starej napisał: > Gość portalu: making love napisał(a): > > > Nachlany na cmentarzu Kwas, to rzeczywiscie powod do dumy. Gdybys znal je > zyki > > wiedzialbys, ze na zachodzie, zawsze gdy przyjezdzal Kwas mowiono o nim j > ako o > > bylym komuniscie,. > > Tak, tak... > Regularnie jeżdżę do Anglii, Stanów, Belgii i Niemiec i czasami z różnymi ludźm > i rozmawiamy o polityce. Sporo z nich mówi z szacunkiem o Kwaśniewskim, zaś o k > aczyńskim mają bardzo złe zdanie. > To o czymś świadczy. To co mowia o Kaczynskim to zupelnie inna sprawa. Kwas nie mial na zachodzie tak dobrej prasy jak, sie u nas powszechnie uwaza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jum Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.e-wro.net.pl 09.12.06, 11:25 rozumiem ze ty znasz jezyki swietnie i obracasz sie w kregach dyplomatow i politykow na calym swiecie wiec wiesz co mowili o Kwasniewski..... Żałosny (a) jesteś...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Taylor Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 12:07 I znowu ta sama śpiewka - "a nachlany Kwas!". Do zarzygania! Przynajmniej podawal reke kobietom kiedy wyciągały na powitanie, znał hymn, kwaity wręczał "ielonym do dołu" i nie dostawał sraczki z nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dybko2 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 13:15 Idiotów się nie sieje oni się rodzą jak chwasty ,same.Dwie czy trzy wpadki za dziesięć lat bedziesz wypominał przez wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: making love Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:36 Gość portalu: dybko2 napisał(a): > Idiotów się nie sieje oni się rodzą jak chwasty ,same.Dwie czy trzy wpadki za d > ziesięć lat bedziesz wypominał przez wieki. Idiota to okreslenie uzywane nagminne przez idiotow;) Odpowiedz Link Zgłoś
pamflecista Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 13:52 Tyle tylko, ze o Tobie zakichany "Making love" nikt nie mowi, bo jestes nieznanym zerem, zas o pp. Kwasniewskich wielu ludzi wyraza sie bardzo pozytywnie. A co do tej Twojej znajomosci jezyka, to wiadomo, asfalciarze i azbesciarze jakos tam porozumiewaja sie, ale co to za jezyk, jakis belkot. Mieszkalem w US prawie 14 lat i mialem te nieprzyjemnosc, ze poznalem takich gagatkow jak Ty. Czlowiek musial sie wstydzic prawie na kazdym kroku. Jestes typowym zawistnym szczuropolaczkiem, ktorych bardzo trafnie opisal Glowacki...jesli w ogole mieszkasz w US? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Making love Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:31 pamflecista napisał: > Tyle tylko, ze o Tobie zakichany "Making love" nikt nie mowi, bo jestes > nieznanym zerem, zas o pp. Kwasniewskich wielu ludzi wyraza sie bardzo > pozytywnie. A co do tej Twojej znajomosci jezyka, to wiadomo, asfalciarze i > azbesciarze jakos tam porozumiewaja sie, ale co to za jezyk, jakis belkot. > Mieszkalem w US prawie 14 lat i mialem te nieprzyjemnosc, ze poznalem takich > gagatkow jak Ty. Czlowiek musial sie wstydzic prawie na kazdym kroku. Jestes > typowym zawistnym szczuropolaczkiem, ktorych bardzo trafnie opisal > Glowacki...jesli w ogole mieszkasz w US? Mieszkam w Polsce i naleze do pokolenia pieknych dwudziestoletnich, cale zycie przede mną.Pozdrowienia dla polonii, zycze wiecej optymizmu.Making love. Odpowiedz Link Zgłoś
lengon36 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 15:14 making love-ty jesteś male makeshift clown,znający conajmniej cztery języki.Są to:polski w mowie i pismie to dwa.Pozostałe dwa to jeden w lewym a drugi w prawym bucie.Jako znany erudyta w kołach chlających dyplomatów,znany również jako blockheat eristic,godnie reprezentujesz to co IV RP ma w sobie najlepszego.Thou are a bitter bird,sald the raven to the starling. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: making love Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:34 lengon36 napisała: > making love-ty jesteś male makeshift clown,znający conajmniej cztery języki.Są > to:polski w mowie i pismie to dwa.Pozostałe dwa to jeden w lewym a drugi w > prawym bucie.Jako znany erudyta w kołach chlających dyplomatów,znany również > jako blockheat eristic,godnie reprezentujesz to co IV RP ma w sobie > najlepszego.Thou are a bitter bird,sald the raven to the starling. Reprezentujesz poziom intelektualny Anity Blochowiak. Potencjalny wyborca Kwasa, potencjalny cham. Odpowiedz Link Zgłoś
lengon36 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 17:02 move laking-%Tobie erudyto znowu pomieszała się potencja z impotencją umysłową,której jesteś reprezentantem na tym forum.Who keeps company with wolves,will learn to howl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: making love Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:56 lengon36 napisała: > move laking-%Tobie erudyto znowu pomieszała się potencja z impotencją > umysłową,której jesteś reprezentantem na tym forum.Who keeps company with > wolves,will learn to howl Potencja umyslowa to kultura, ktorej Ty niestety nie reprezentujesz. Viagra nie jest czerwona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taaa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.odnxx11.adsl-dhcp.tele.dk 09.12.06, 16:52 Ale Kwasniewskiego przynajmniej nikt nie nazwal kartoflem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw gdzie ty to wyczytałeś ...baranie? 09.12.06, 18:12 opócz katolickich gdzinówek sprzedawanych cichaczem przez kołtuński kler katolicki, ale tak jak napisałam cichaczem, bo oficjalnie tchórze bali się głosić nienawiść, bo ludzie na takich antagonistów nie głosują. Społecześńtwa Niemiec, Francji, Wielkiej Brytanii, USA są pragmatyczne, w przeciwieństwie do ninawistnej czesci konserwatywnych Polaków. Magda Teclaw Nowy Jork Gość portalu: making love napisał(a): > Gość portalu: M. napisał(a): > > Wcześniej nie > > musieliśmy się wstydzić przed światem, wprost przeciwnie. > > Nachlany na cmentarzu Kwas, to rzeczywiscie powod do dumy. Gdybys znal jezyki > wiedzialbys, ze na zachodzie, zawsze gdy przyjezdzal Kwas mowiono o nim jako o > bylym komuniscie,. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: making love Re: gdzie ty to wyczytałeś ...baranie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:30 magdateclaw napisała: > opócz katolickich gdzinówek sprzedawanych cichaczem przez > kołtuński kler katolicki, ale tak jak napisałam cichaczem, > bo oficjalnie tchórze bali się głosić nienawiść, bo ludzie na takich > antagonistów nie głosują. Społecześńtwa Niemiec, Francji, Wielkiej Brytanii, > USA są pragmatyczne, w przeciwieństwie do ninawistnej czesci konserwatywnych > Polaków. > > Magda Teclaw > Nowy Jork Dlaczego wszyscy przedstawiciele polonii na tym forum sa tacy sfrustrowani?Z twojej jakze prrzesympatycznej wypowiedzi wnioskuje, ze to Ty nalezysz do tchorzy gloszacych niebawisc.Pzdr z Polski:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hameryka Magda z Hameryki IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 10.12.06, 00:43 MAgda jest teraz nowoczesna i pragmatyczna, nju jork hameryka, a nie jakas tam sfrustrowana katolicka i prawicowa zardzewiala konserwa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oskar Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 18:40 Bzdury piszesz.Cieszyli się ogromną popularnością. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.aij.pl 09.12.06, 18:51 Daj spokój, zależy Ci na tym aby w sojuzie kwach był trzeźwy? Co to za uroczystość na CMENTARZU? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 10.12.06, 14:15 Gość portalu: making love napisał(a): > > Gdybys znal jezyki > wiedzialbys, ze na zachodzie, zawsze gdy przyjezdzal Kwas mowiono o nim jako o > bylym komuniscie,. Znam języki obce i dlatego wiem, że kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: antonina Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.12.06, 16:14 a moze by tak wielka dama sprobowala raz w zyciu jak to robi tysiace polek codziennie wyjsc z pracy o siedemnastej zrobic zkuopy ,i dzwigajqac jechac zatloczonym autobusem ,zaswtanawiajac sie skad wziac kase jutro dla dziecka na wycieczke a nie trabic w mediach jak to sie elegancko ubierac ,zachowywac jesc spotykac zwielkimi tego swiata proznymi tak jak ona samaq [a to wszystko za kase tych co ciezko pracuja] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:36 Czego durniu sie mamy wstydzić .małego wzrostu????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 09:14 Gość portalu: M. napisał(a): > Jeśli chodzi o obecną parę prezydencką, to rzeczywiście od poprzedniej dzielą j > ą > lata świetlne. I nie chodzi tu o wrodzony urok, ale o klasę. Wcześniej nie > musieliśmy się wstydzić przed światem, wprost przeciwnie. za nią nie musieliśmy, ale za niego - oj często, często... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: evito jestesmy w domu , komunistyczna wyborcza IP: 84.114.188.* 09.12.06, 12:18 to nie prawdopodobne , ciagle wysmiewanie kpiny z pani Kaczynskiej z z rzadu Pis i obecnego prezydenta , cytowanie artykulow o Kaczusiach, a tu prosze o Kwasniewskiej taki artykul jak to nie szanuja pracy jej meza , biedulka , ale ile ludzi wycierpialo przez jej nieudacznika meza ktory jak w Rosji Putin otoczony esbekami to nie wspomni pani Kwasniewska , takie zaklamanie , folwarku zwierzecego ta pani nie czytala a powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: deis maz za granica prace ma a ona w bloku mieszka IP: 84.114.188.* 09.12.06, 12:21 myslal y ze to prawda , maz komunista prace ma za granica i to w Ameryca a ona mieszka w bloku i to na ostatnim pietrze , z widokiem na cmentarz , takie oszustwo zaklaamanie , ta kobiety mysli ze narod jest naiwny , niech otworza konta w Szwajcarskim banku i pokaza milionowe wyciagi. Zygac sie ale blaznow nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
99xyz Re: maz za granica prace ma a ona w bloku mieszka 09.12.06, 16:01 deis czemu do cholery mordujesz język polski ty połamany spiderze ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joe Re: Pani Jola mieszka w skromnym mieszkanku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 09.12.06, 18:51 tylko 300 m2 w bloku wiec sie nie czepiajcie tej " biduli". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sulineczka Re: Pani Jola mieszka w skromnym mieszkanku IP: *.res.east.verizon.net 09.12.06, 21:45 W jakim bloku ????? To sa ekskluzywne, chronione budynki w pokazowym osiedlu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.eranet.pl 09.12.06, 15:35 M- media postkomunistyczne zrobiły (jak u większości tego głupiutkiego folku z nad Wisły)pianę z twojego mózgu - Brawo. Wstydzić to się musieliśmy za tego pijoka i hochstaplera - Olka, przynajmiej za granicą. Przypomij sobie, że po elekcji Kwasa, Niemcy (Helmut Kohl) w ogóle nie chciały z nim rozmawiać. Sorry, nie jesteś w stanie sobie przypomieć, bo przecież masz pianę z mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirkarajmer Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.icpnet.pl 08.12.06, 21:44 Zawsze z zachwytem patrzyłam na naszą pierwszą damę zarówno na sposób bycia,wygląd i wiele dobrego które czyniła i czyni dla innych,niestety nie mogę tego powiedzieć o obecnej pierwszej,szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: blus Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.ds.pg.gda.pl 09.12.06, 01:15 zachwycałaś się fałszem i grubym makijażem. ale fakt faktem - w porównaniu do becnej pierwszej damy to jolka była boska. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 01:23 jak długo Polacy będą głosować na wygląd tak długo będzie kiła w tym kraju. Wstyd mi, że naród, który szczyci się, że obalił komunę głosował dwa razy na aparatczyka z PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ernesto Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:25 jest mogiła. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... 09.12.06, 01:28 gorzej nie jest, może tylko propaganda nasza mniej sprawna. Tamta, poprzednie, miała za sobą lataaaa praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ernesto Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:29 A obecna robi wszystko, by do tamtych lat powrócić. Och świetlana przyszłość IV Rzeczpospolitej Kartoflanej. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... 09.12.06, 01:34 podaj jakis konkret na poparcie tego bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ernesto Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:37 Rzeczywistość jest doskonałym dowodem na to. Jak ja lubię tych anty-czerwonych -żydowskich prostaków bezmyślnie powtarzających to, co ich przywódca w swoim chorym umyśle skleci. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... 09.12.06, 01:53 no i widzisz jaki jesteś żałosny? Nic nie napisałes poza paroma epitetami, schowaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafvonthorn Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:42 Co tu dużo wymieniać... Pierwsze z brzegu: likwidacja Służby Cywilnej to według Ciebie słuszne posunięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nira Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 17:13 Pani Jolu, jest Pani wyjątkowa, wspaniała. To krzepiące, że tacy ludzie, jak Pani i Pan Aleksander jesteście w naszym kraju. Bądźcie z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noelkabat Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:11 czyzbys sie zachwycal propaganda komunistyczna??? Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... 09.12.06, 06:08 w pewnym sensie podziwiem ją, podziwiam, że z nawet byle wieprzka mogą pomalowac i zrobić na miłościwego prezydenta w amerykańskim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hanka Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:32 BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ggosć czyli więzienne życie też jej się spodoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:22 BRAWO kto normalny dzisiaj chciałby się zadawać z kimś takim jak Kwaśniewska, która pierdzieli ze śmiertelnie poważną miną takie głupoty jak to że jej "małżonek jest pomazańcem bożym" w TVP wywiad na żywo. Albo kłamie, albo psychicznie chora. www.upadloscian.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Do gagapapy-LINK jak zagranica teraz widzi Polskę IP: *.bsace705.dsl.brasiltelecom.net.br 09.12.06, 03:33 Ignorancie z obsesją przeszłości, poczytaj sobie w jakim świetle zagraniczne media widzą aktualną polską władzę. Może Ci się odechce komentarzy na temat rzekomego wstydu jaki przynosił nam wstyd Kwaśniewski swoim komunistycznym życiorysem. Dla Twojej wiadomości cywilizowani ludzie biorą pod uwagę bieżące osiągnięcia, a nie jaką ktoś tam miał przeszłość. Przynależność do Solidarności jakoś kaczuchom za granicą nie pomaga. Miłej lektury: www.thefirstpost.co.uk/index.php?menuID=2&subID=785&WT.srch=1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: English potato przyklad kompromitujacy dziennikarza IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.12.06, 04:19 jako argument wysmiewa sie z blizniakow z powodu tego ze jeden z nich ma pieprzyk na policzku, a drugi nie---( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noelkabat Re: przyklad kompromitujacy dziennikarza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:15 podobno jeden z blizniakow jest Zydem tylko nie wiadomo ktory - czy LECHUjarek czy LechuJAREK, moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: read Re: Do gagapapy-LINK jak zagranica teraz widzi Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 09:13 co to jest The First Post? Internetowa gazetka osiedlowa? O kompetencji dziennikarkiej autora artykuliku o blizniakach swiadczy m.in. to, ze podajac ich charakterystyke (ortodoksyjni katolicy, antygeje, pod pantoflem mamusi itp)nie pisze, bo nie wie o sprawach istotnych: o ich rodowodzie ideowym, drodze politycznej (co robili w stanie wojennym, jaki mieli udzial w obaleniu komuny, jakie sa ich obecne cele polityczne, itd). Konkluzja: staraj sie samodzielnie myslec o Polsce w oparciu o wiarygodne zrodla a nie o "wiedze" jaka posiadl jakis ignorant z odleglego kraju "robiacy za publicyste" w osiedlowej gazetce komputerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:31 Bo obecna pomaga(wiem, nawet komu pomogła z mojego grona) ale bez błysków fleszów i bez dziennikarzy z boku. W pałacu w końcu wróciły maniery, i nikt nikogo teraz nie traktuje jak służby - to są słowa ludzi tam pracujących. Kołmuchy sie wyniosły, i myślą, że takim żałosnym artykułem, zmąca wode. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vogue Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:55 O klasie Jolanty Kwasniewskiej swiadcza najlepiej: "krwawiace serce", klamstwo w sprawie wyksztalcenia meza oraz odsloniete kolana przed krolowa. Pamietam jak na poczatku prezydentury porownywano jej kiczowaty styl, do wizerumku gwiazdy disco-polo, Shazzy. W swym programie, Lekcja Stylu, emitowanym przez tvn style, Kwasniewska udowodnila,nie tylko ze nie ma nic ciekawego do powiedzenia, ale takze ze nie wie, jak poprawnie sie wypowiadac: robi fatylne bledy jezykowe typu "ubralam sukienke".To zalosne, ze ktos taki moze w pewnych kregach uchodzic za wzor- jaki kraj, taka krolowa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: o. Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.22.11.vie.surfer.at 08.12.06, 23:16 oj zal mi ciebie!!! i to bardzo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vogue Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:50 Gość portalu: o. napisał(a): > oj zal mi ciebie!!! i to bardzo!!!! Twoje wspolczucie wynika pewnie z krwawiacego serca i prowincjonalnej mentalnosci, ktora nie pozwala dostrec Ci czym jest prawdziwa klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olcia Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:12 Dajżesz spokoj, bo... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jh,jh Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.it-net.pl 09.12.06, 01:13 nie wiem co takiego jest w niej zachwycajacego , chyba tylko to jaka potrafila wytworzyc wokol siebie atmosfere podobnie jak jej maz - oboje znakomicie manipuluja ludzmi , jest to dla mnie nieslychane jak sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) 09.12.06, 01:25 wstyd i hańba, ze wytresowany aparatczyk, wcześniej na pasku pierwszych sekretarzy, największą karierę zrobił w tzw. wolnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kochanka_Mafioza Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.tn.glocalnet.net 09.12.06, 01:13 Prawdziwa klasa to jednak na pewno nie maria K. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:47 Masz rację.Nie sięgają obydwoje Kwaśniewskim nawet do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sedf Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.icpnet.pl 09.12.06, 01:14 a zapomniala o kózkach które pasła na rowie :) pierwsza dama :D buhaha i ten super piękny, inteligentny, szczery głos :D Odpowiedz Link Zgłoś
downunderguy [...] 09.12.06, 01:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hrabina Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:29 ona nie ma klasy, choć wydaje jej się , że ją ma. wiedzieliście jej zdjęcia sprzed lat? ta grzywka, te ciuchy??? wyrobiła się trochę jak kwas był prezydentem, ale to logiczne - kasa... Polacy są biedni, jeśli sądzą, że taka wytapirowana dama, mowiąca pustym językiem, bez charakteru i stylu jest damą...niedoścignionym wzorem, smutno mi , kiedy czytam jak ją chwalicie, naprawdę nie widzieliście świata poza tym zaściankiem...szkoda. miła pani, tyle i tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PyRy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hrabina Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:34 nie miałam grzywki, bo jestem za młoda na to, ani mokrej włoszki, nic z tych smutnych rzeczy obrońco pierwszej damy..... twój język mówi wiele o tobie, ot, kolejny wielbiciel zaścianka a ona naprawdę jest pusta jak bańka mydlana - nie widzisz? co w niej tak kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PyRy Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:40 Ależ ja jej nie bronię. Śmieje się z zatwardziałych zazdrosnych antykomunistów. 10-20 lat temu z pewnością wyglądałaś adekwatnie do obowiązującej mody, więc nietaktem jest komuś wytykać, że wyglądał jak wyglądał 20-30 lat temu. Nie dopisuj sobie ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meritum3 Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:40 Świete słowa " jaki naród taka królowa " mieliśmy kiedyś damę teraz mamy trola, mieliśmu prezydenta ( nie doskonałego ) ale znającego kilka języków obcych o b dużej kulturze osobistej i posiadającego tzw kindersztubę Teraz mamy kurdupla bez znajomości języków obcych, bez kultury osobistej,i sterowanego prze trochę mądzejszego brata To nie jest nawet "WYKSZTAŁCIUCH to WYKSZTAŁCIUL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: darekte Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.toya.net.pl 09.12.06, 03:28 Gość portalu: meritum3 napisał(a): > Świete słowa " jaki naród taka królowa " mieliśmy kiedyś damę teraz mamy trola, > mieliśmu prezydenta ( nie doskonałego ) ale znającego kilka języków obcych o b > dużej kulturze osobistej i posiadającego tzw kindersztubę Teraz mamy kurdupla > bez znajomości języków obcych, bez kultury osobistej,i sterowanego prze trochę > mądzejszego brata To nie jest nawet "WYKSZTAŁCIUCH to WYKSZTAŁCIUL Kwasniewska jestechem, ktore odbija sie od pustki. Zwiazla sie z zetemesowym, aparatczykiem i wyplynela na serwilizmie i beznadziejnie bezideowej pustce. Solarka, pozory i proznosc, to jej jedyne cechy. Kim Ty sie zachwycasz? Kwachem - facetem, ktory nie skonczyl zadnej uczelni, a jegoi znajomosc jezykow jest zenujaca? Ten czlowiek nie ma zadnej kompletnie wiedzy. Jest jedynie zrecznym pacanem, ktory dzieki swojej obrzydliwej sluzalczosci zostal wybrany przez Polakow na swojego wodza. Dzolka ma we lbie kompletne fiubzdziu. Gdyby nie jej ku..rewskie usposobienie, bylaby jedynie praczka, albo wlokniarka przy krosnie. Z calym szacunkiem dla tych zawodow... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noelkabat Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:24 zawisc odbiera ci trzezwosc umyslu, a moze ty nie jestes trzezwy bo bredzisz jak nalany... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:53 To prawda, teraz w Polsce rządzą ciule. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) 09.12.06, 14:23 Za to Kartofel jest niewątpliwie poliglotą, a jego zonka niczym nie przypomina praczki ani kucharki, hehe:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacaranda Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.onlink.net 09.12.06, 03:33 znal kilka jezykow? Raczysz was zartowac. Znal tylko rosyjski i cepowy angielski. Ten przynajmniej nie klamie, nie oszukuje, nie kadzi. Ma porzadne wyksztalcenie i o tym nie plecie jak niby magister po uniwersytecie marksistowskim w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obywatel Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.tktelekom.pl 09.12.06, 03:41 To dlatego Kaczor nie umie sobie wyczyscic butow, podac reki podczas wizyty miedzynarodowej, a nawet lazic bez srodkowego guzika marynarki, prezentujac tlusty brzuszek. Nieee, no facet ma wyksztalcenie, a jakze i z pewnoscia nie udaje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pisklę Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 12:11 Gość portalu: obywatel napisał(a): > To dlatego Kaczor nie umie sobie wyczyscic butow, podac reki podczas wizyty > miedzynarodowej, a nawet lazic bez srodkowego guzika marynarki, prezentujac > tlusty brzuszek. Nieee, no facet ma wyksztalcenie, a jakze i z pewnoscia nie > udaje!!! ***************************** Może po prostu nie jest obłudny, nie chce nas okłamywać, że jest kims lepszym, niż jest w rzeczywistości. To wbrew pozorom świadczy o jego wykształceniu i kulturze. Takie próby podejmują zazwyczaj nowobogaccy, i Kwaśniewski tak się zachowuje, jak parweniusz (zresztą nie tylko on i nie tylko na lewicy). Kwaśniewski cały czas udaje księcia z bajki, może to robić, bo nie mamy porównania, jego koledzy przez 45 lat zdołali wymordować lub wypędzić przedstawicieli prawdziwej elity. Nawet dziś ta polityka wciąż jest prowadzona - wielka emigracja to także skutek tego, że Polska Kwaśniewskich, to kraj, gdzie największe szanse mają dzieci i znajomi posłów, dyrektorów, prezesów oraz ich znajomych, dla zaradnych i zdolnych, lecz zwykłych Kowalskich, nie ma tu miejsca. Ale, jak mawiał hrabia Ponimirski, dość spojrzeć w jego gębę, te jego prostackie maniery, symbolem jest ta jego nadwaga z którą walczył w kluczowych momentach, by zaraz po zwycięstwie błyskawicznie, w sposób obrzydliwy, znów powrócić do starej, nieciekawej figury - kariera budowana na kłamstwie (wykształcenie), oszustwie (nadwaga), obłudzie ("wierzący, lecz niepraktykujący") i zbiorowej amnezji ("patrzmy w przyszłość"). Jego i jego żone stawiam w jednym szeregu z Lepperem, wszyscy oni zostali zrobieni przez speców od wizerunku - Lepper przez fachowca rodzimego sortu, a Kwaśniewski przez specjalistę zza granicy, cel tych zabiegów - zwycięstwo w wyborach i władza. Król jest nagi, naród zaś nie wiedziec czemu tylko Leppera uważa za wsioka i farbowańca, może także dlatego, że gazety nie drążyły tej kwestii w przeciwieństwie do fenomenu Leppera, za to coraz częściej pojawiaja się takie artykuły jak ten o szanownej małżonce byłego prezydenta. Kwaśniewski to Lepper tyle, że zrobiny 5 lat wcześniej, licząc od roku 2000. Lepper jest jednak dużo jaskrawszym przykładem, jest dowodem na to, że z byłego dyrektora PGR, w jeszcze krótszym czasie, mozna zrobić "męża stanu". Chcecie poznać prawdziwy salon, musicie uważniej czytać gazety, ostało się jeszcze paru dinozaurów w tym kraju, zazwyczaj artykuły dotyczą walki jaką toczą z wolną Polską(!!!) o zrabowane mienie, nie o grunty, lecz o domy, a raczej to co z nich zostało. Państwo, państwo Kwaśniewskich, Millerów, Czarzastych, Oleksych, Jaruzelskich nie zwracało im tego mienia, myślę, także dlatego, aby prawdziwą elitę zniechęcić do powrotu do kraju i tym samym ułatwić wieprzom odgrywanie roli koni arabskich czystej krwii. Gazety pisząc o tych ludziach czasem zamieszczają ich zdjęcie, to ludzie wyjątkowo skromni, takoż ubrani, ale wystarczy spojrzeć w ich twarz, w ich oczy, posłuchać tego co mówią i w jaki sposób to robią, by dostrzec, że mamy do czynienia z arystokratą, z człowiekiem honoru, z człowiekiem wielkiego serca i rozumu, który maniery ma we krwii, on nie musi ubierać się w najmodniejsze ciuchy z najdroższych sklepów, on nie musi nakładać na siebie tony makijażu i uczęszczać do solarium, by to udowodnić. Ci ludzie zamiast być motorem odnowy moralnej klasy politycznej, wzorem, autorytetem, spalaja resztki swej energii w walce o elementarną sprawiedliwość, lub rezygnują i kończą swój żywot na emigracji. W zamian dostajemy żałosną podróbkę, ersatz w osobach państwa Kwaśniewskich. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mort Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 10.12.06, 10:10 omg. omg omg omg Obłudą jest wyczyszczenie sobie butów czy podanie ręki podczas wizyty międzynarodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noelkabat Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:27 owszem prezio-kaczorek ma porzadne komunistyczne wyksztalcenie i doktoracik z Lenina. A swoja droga kto teraz wyklada (po angielsku!!!) na uniwersytecie amerykanskim? Niemagister czy doktorek?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:57 Oj klepie i to w stylu WUML, bo nauczył sie od tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:51 To prawda teraz w Polsce rządzą ciule. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.bsace705.dsl.brasiltelecom.net.br 09.12.06, 02:59 Nie wiedziałam, że grzywka to oznaka starości. Moim zdaniem wręcz przeciwnie - dodaje dziewczęcego uroku i, nawiasem mówiąc, jest teraz całkiem modna. Wygląda na to, że jesteś zacofaną, przesiąkniętą stereotypami, żałosną istotką... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noelkabat Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:29 to dlatego Kaczorki nosza teraz grzywki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.bsace705.dsl.brasiltelecom.net.br 09.12.06, 03:01 To było do hrabiny ze spalonego dworu, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarkowski Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 17:58 Obejrzyj sobie fotki swoich rodzicow sprzed lat i zobaczysz to samo.Ludzie z biegiem lat sie zmieniaja-Kwasneiwska zmienila sie na plus.Fajnie teraz wyglada i wie co powiedziec,ma swoj styl,jest "liderka" pierwszych dam a to juz cos!I ma niewidzialne to "cos"! Jej corcia zreszta tez!Nie jest moze najpiekniejsza, ale przyciaga do siebie innych i przyciagalay nawet gdzyby nie byla corka prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacaranda Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.onlink.net 09.12.06, 03:29 Dama z klasa nie pierniczy o koronowanych glowach bo te spotyka z racji pracy swojego meza i o czym tu gadac. A ta na okraglo o koronowanych glowach. Jej nalozylabym garnek bo jej leb tak pusty jak garnek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zen Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 12:19 Rozumiem, że jesteś fanem tej pierwszej damy, która jedzie w świat z reklamówką? Fakt, ta to ma klasę, ze hoho. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ABeCe I jeszcze ten wiecznie szepczacy ton glosu.. IP: *.chello.pl 09.12.06, 01:33 ..jakby nie potrafila normalnie mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noelkabat Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:18 sure! teraz mamy znacznie pieknijsza Krolowa Kaczynska - cud natury! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aaa Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.adsl.xs4all.nl 12.12.06, 21:30 Prosze, wytlumacz jaki jest blad w zdaniu "ubralam sukienke" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.06, 01:15 mazur ,kuna ,royal wilanow ,fundacja ,wieden ,osocze ,golen ,SB ,PZPR ,dolary ,... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dasd Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.it-net.pl 09.12.06, 01:15 ona nie powie ze po polubila osiedlowe zycie : ona pokochała , bo taka jest uduchowiona , ze kocha caly swiat i najlzejszy powiew wiatru jola krwawiace serce to znakomite okreslenie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z_USA Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.hsd1.mn.comcast.net 09.12.06, 01:17 Do tych wszystkich dla ktorych ona jest pierwsza dama przypominam, ze bedac na studiach donosila na tych ktorym sie ustroj nie podobal. Byla po prostu kablem. Taka to wasza pierwsza dama. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek1963 dziekuje IP: *.bb.online.no 09.12.06, 01:19 dziekuje panstwu Kwasniewskim za reprezentowanie Polski. Przykro patrzec na to co sie teraz dzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozsądek IP: *.bsace705.dsl.brasiltelecom.net.br 09.12.06, 03:18 Ja również dziękuję Państwu Kwaśniewskim za godne rządy. Żałosna jest obecna polska władza. Mieszkam za granicą i bez przerwy muszę się wstydzić, kiedy ktoś ze znajomych robi sobie żarty na temat kaczorów i aktualnej sytuacji w Polsce. A czytając wypowiedzi co niektórych forumowiczów, robi mi się wręcz niedobrze. Jak długo można się zajmować komunistyczną przeszłością polityków? Co ma piernik do wiatraka. Kwaśniewski, pomimo swej przeszłości, znakomicie się sprawdził jako prezydent. Czy wy ludzie nie jesteście w stanie zrozumieć, że ktoś kto kiedyś popełnił błąd może zrobić więcej dobrego, próbując go naprawić niż ograniczony intelektualnie fanatyk, którego jedyną życiową zasługą jest przynależność do Solidarności? Czas najwyższy przestać myśleć stereotypami i popatrzeć na to, co ludzie faktycznie sobą reprezentują, a nie na ich zaśniedziałą przeszłośc. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs 09.12.06, 03:41 Gość portalu: anka napisał(a): > Ja również dziękuję Państwu Kwaśniewskim za godne rządy. Żałosna jest obecna > polska władza. Mieszkam za granicą i bez przerwy muszę się wstydzić, kiedy ktoś... Czy ty nie zdajesz sobie sprawy że świat oglądasz za pomocą krzywego lustra wybiórczej i innych zakłamanych mediów. Czy osobiście znasz p. Kwaśniewską, Kaczyńską aby się wypowiadać na ich temat. Media potrafią z gówna zrobić gwiazdę i odwrotnie. A takiego zakłamania jakie jest teraz to w dzienniku za komuny nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs 09.12.06, 03:49 Mieszkasz moze poza Polska ale glupia jestes jak but z lewej nogi. Dziekuj sobie tym zydom: Jolka podczas studiow donosila na kolegow, Olek Kwasniewski naprawde nazywa sie Stolcman i na pogrzebie ojca mial na glowie jarmulke, jak kazdy porzadny zyd. Podczas koeljnej wizyty w Polsce radze umowic sobie spotkanie z Jolka i pocalowac ja publicznie w dupe, ona na pewno to doceni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hrabianka Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs IP: *.globalconnect.pl 09.12.06, 10:17 Im więcej patrzysz na siebie w lustrze, tym bardziej nienawidzisz pani prezydentowej i pana prezydenta. Nie ma się co dziwić. Urody Bóg nie dał, uroku i ogłady też nie, uczciwego rodzinnego życia brak, wokół znajomi tacy jak ty, czyli same Anety K.,seks samoobronny, dzieci poczęte w orgiach korupcyjnych, błogosławieństwo ojca Rydzyka. Jak sobie pościeliłeś tak sypiasz. Bóg kocha Kwaśniewskich i nic na to nie poradzisz mimo że uwielbiasz wiadome radio i wiadomą telewizję Polaku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: d Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:31 Hrabianka herbu "z Koziej Dupy Trąba" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Australijczyk Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs IP: *.sa.westnet.com.au 09.12.06, 10:03 Tak Aniu, dokladnie, swieta racja. AW Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polka Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs IP: *.globalconnect.pl 09.12.06, 10:21 Australijczyku, 90 % Polaków tak myśli jak Ty. Z obrzydliwości odwracamy się tyłem od tej pożal się Boże klasy politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: dziekuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 08:02 Ja też dziękuję poprzedniej parze prezydenckiej.Obecnych nie oglądam, bo to zbyt smutne widowisko i przykro patrzeć. Odpowiedz Link