Dodaj do ulubionych

Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie

IP: *.demon.co.uk 08.12.06, 13:14
Wspaniala kobieta...niedoscigniony wzor pierwszej damy.
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.pcz.czest.pl 08.12.06, 14:33
      Jeśli chodzi o obecną parę prezydencką, to rzeczywiście od poprzedniej dzielą ją
      lata świetlne. I nie chodzi tu o wrodzony urok, ale o klasę. Wcześniej nie
      musieliśmy się wstydzić przed światem, wprost przeciwnie.
      • Gość: making love Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 22:02
        Gość portalu: M. napisał(a):
        > Wcześniej nie
        > musieliśmy się wstydzić przed światem, wprost przeciwnie.

Nachlany na cmentarzu Kwas, to rzeczywiscie powod do dumy. Gdybys znal jezyki
        wiedzialbys, ze na zachodzie, zawsze gdy przyjezdzal Kwas mowiono o nim jako o
        bylym komuniscie,.
        • Gość: eee Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.aster.pl 09.12.06, 01:10
          niewiadomo co gorsze, nachlany kwas, czy kaczor, którego przeraża polityka zagraniczna
          • plaszcz Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... 09.12.06, 01:58
            pod warunkiem że komuś podobają się trole ;)
            • Gość: af-bcn Bezproblemowa kobieta, no chyba ze nie zaprosza... IP: *.pool80-102-188.dynamic.orange.es 09.12.06, 03:08
              i nie wspomnA o naleZnej roli w przemówieniu.
              Ale trzeba przyznac ze do polityki sie nie pcha ( tamtych lat nikt nie odbierze).
            • Gość: jacaranda Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.onlink.net 09.12.06, 03:20
              oczywiscie pieknisiu dla ciebie najwazniejsze jest to ,jak kto wyglada a nie to
              co ma w glowie. Widocznie jestes taki sam madry jak byla pierwsza dama, ktora
              cwierka glupoty . Zapomniala jak LW podal jej mezowi noge a teraz tak bardzo
              serdecznie sie pozdrawiaja, zapomniala jak Jan Nowak-Jezioranski byl
              stronnikiem Walesy przed wyborami.Zapomniala o wielu sprawach ale my to
              pamietamy. Caly ten zlodziejski skorumpowany uklad (co z fabryka osocza).
              Jednym slowem sralus mazgalus dewerentus duptus. GW dalej uprawia ohydna
              propagande sukcesu Kasniewskich. Wiadamo. Zlodziejscy kolesie popieraja sie.
              • Gość: noelkabat Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:03
                zawisc cie zzera
                • Gość: księżna Jola/ Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 05:30
                  Pokochałam życie na osiedlu! Ja, księżniczka, wicie, rozumicie, zawsze
                  mieszkałam w pałacach, no i wicie, rozumicie, wczasy na Krymie i te sprawy. No
                  i jak nas wysiedlili z tego pałacu to było ciężko, no bo, wicie, rozumiecie,
                  musiałam z mężem do swojego osobistego mercedesa wsiadać i jechać na zakupy do
                  galerii.
                  Dobrze, że mąż to zaradny chłopak - polował na bizony za młodu nad Bajkałem i
                  jeden bizon był ze złota i go przetopiliśmy i mamy teraz trochę pieniędzy, a
                  nawet trochę bonów do Pewexu nam jeszcze zostało na wszelki wypadek.
                  W innych krajach księżne mają lepsze życie, bo mają szofera i służących
                  dożywotnio, no ale mieszkamy w takim właśnie kraju, dzikim, gdzie tych
                  błękitnokrwistych się nie szanuje - nie tylko mnie, również książe Rakowski i
                  książe Jaruzelski narzekają, jedynie książe Urban nie narzeka, mówi, że ma
                  lepszy pałac niż za starych, dobrych czasów.
                  Tylko jest problem, że Pewexów już nie ma, kiedyś to, wicie rozumiecie, za
                  młodych lat razem z mężem i z dworem chodziliśmy do tych Pewexów i płaciliśmy
                  dolarami - bo mieliśmy przydział - inni królewicze mężowi przekazywali takie
                  bony dla książąt.
                  Pozdrawiam wszystkich towarzyszy, kłaniajcie nam się nisko!
                  Wasza Księżna Jola.
                  • Gość: putin Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:47
                    Jolanta Kwaśniewska - czyste złoto
                    • Gość: gefrieter_Tusk Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka IP: 217.116.110.* 09.12.06, 08:05
                      rzygać się chce, jak się czyta te obślizgłe teksty, w ustach pierwszej
                      komuchowatej, "ci wszyscy przyjaciele" to Dochnale, Kuny, Rywiny, Sobotki -
                      jedna wielka komunistyczna banda gangsterska... Nie mogę się doczekać, kiedy
                      Ziobro wsadzi ją i Kwacha do pudła...
                      • bronimir Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka 09.12.06, 08:23
                        Gość portalu: gefrieter_Tusk napisał(a):

> rzygać się chce, jak się czyta te obślizgłe teksty, w ustach pierwszej
                        > komuchowatej, "ci wszyscy przyjaciele" to Dochnale, Kuny, Rywiny, Sobotki -
                        > jedna wielka komunistyczna banda gangsterska... Nie mogę się doczekać, kiedy
                        > Ziobro wsadzi ją i Kwacha do pudła...

No, tak. Przy Leperach i Łyżwińskich. Po prostu swołacz.
                        • Gość: yola Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka IP: *.ipt.aol.com 09.12.06, 11:19
                          zal mi ciebie
                        • Gość: Sulineczka Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka IP: *.res.east.verizon.net 09.12.06, 21:44
                          To nie jest wybor - albo-albo. Wszyscy oni sa siebie warci.
                          Mieszkanie pani Joli na najwyzszym pietrze jest w bardzo ekskluzywnej czesci
                          Wilanowa, akurat mamy tam znajomych. Rzeczywiscie, czesc okien wychodzi na maly
                          cmentarz, ale wejscia broni CERBER w bramce, na pietrze na 1-2 mieszkania, same
                          mieszkania sa sliczne i drogie. A wiec kot (ka ) spadla na cztery lapy. Co za
                          zaklamany wywiad !!!!!!! Pani Kwasniewska teskni za sprzataczka mi palacu !!!!
                          To jest hucba na miodzie !!!!!
                          • dakula Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka 10.12.06, 11:48
                            Gdzieś były prezydent z rodziną musi mieszkać,a że osiedle ekskluzywne-no
                            cóż,nie tylko oni tam mieszkają.
                      • krzych.korab Klasę ludzi poznaje się po zachowaniu, brak Tobie 09.12.06, 08:48
                        jej. Nawet wstydzisz się podpisać.
                        • Gość: Margyl Czerwona swołocz broni swołoczy... IP: 217.116.110.* 09.12.06, 14:41
                          jedna banda z "klasą" i zasadami, jak czerwoni książęta... do TVN-u wsje,
                          tfuuu. znaczy WSI-24
                          • Gość: oskar Re: Czerwona swołocz broni swołoczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 18:45
                            Wolę Kwaśniewskich, niż skompromitowanych aferami nadmuchanych balonów.
                      • Gość: ggość Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:28

fałszywa i prostacka w zachowaniu kobieta. i ten jej piękny ruski akcent gdy
                        mówi po Polsku. a jak mówi, to pierdzieli takie głupoty jak w TVP ze
                        śmiertelnie poważną miną " że jej małżonek jest pomazańcem bożym". Ona jest
                        chyba psychicznie chora, albo kłamie - ani jedno, ani drugie specjalnie mnie
                        nie zdziwi.

A co do Kwaśniewskiego - to faktycznie szykuje się aresztowanie - Najwyższa
                        Izba Kontroli obarczyła Kwaśniewskiego odpowiedzialnością za przestępstwo
                        wyprowadzenia ponad 100 mln dolarów z budżetu państwa jak pisze prasa. Skoro
                        jest wina, musi być i kara. A Kwaśniewski to mięczak więc będzie sypał jak
                        dziecko.

www.upadloscian.org.pl
                      • Gość: polak Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.12.06, 11:47
                        brawo,brawo,brawo!
                      • variusrufus Przeczytaj - może pomyślisz... 09.12.06, 18:49
                        Żal mi takich ludzi, jak Wy. Jesteście zblazowani, nie potraficie dostrzec piękna (o kulturze nie wspominakjąc). Sugerujecie się historią człowieka, jego przynależnością partyjną, nie natomiast osiągnięciami. Uwielbiacie szufladkować, a jeszcze bardziej krytykować. To jest wspaniała cecha Polaków - krytykują, a sami nic nie robią. Ciekawe dlaczego Ty nie zostałeś prezydentem RP. Nie chciało Ci się?
                        Nasz kraj od pewnego czasu (od kiedy pamiętam) jest ośmieszany ludźmi zasiadającymi w rządzie. Dzisiejszy nie jest wyjątkiem, ale nawet potwierdzeniem tezy, że sytuacja ta wzrasta w siłę. Chwalenie Ziobra, który jak na razie nie zrobił nic (prócz tego, że planował) jest dla mnie absurdalne.
                        Ludzie!! Przez Was rządzą teraz panowie Lepper i Giertych (którego postanowienia i wymysły straszą mądrzejszych - patrz np.: pedagogów, samych uczniów). Możliwe jednak, że wcale nie głosowaliście, a zatem swoim wstrzymaniem się poparliście tych niewielu, którzy do wyborów "poszli".
                        Czasem warto zastanowić się nad tym, dlaczego o kimś tak sądzimy i jakie mamy na to argumenty - dotyczy to zarówno tych, których popieramy, jak i tych, których krytykujemy.
                      • koloratura1 Re: Kwaśniewska - zakłamana hipokrytka 10.12.06, 14:18
                        Gość portalu: gefrieter_Tusk napisał(a):

>
                        > Nie mogę się doczekać, kiedy
                        > Ziobro wsadzi ją i Kwacha do pudła...

I nie doczekasz się.
                        Gdyby miał cień szansy, już dawno by to zrobił.
                  • Gość: m Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:11
                    Gość portalu: księżna Jola/ napisał(a):

zetrzyj jad z klawiaturki;-)
                  • Gość: Bodziu Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.ny325.east.verizon.net 09.12.06, 17:52
                    Ale cie w dupie szczyka.Jest normalna i naprawde moze byc dumna.wpadki
                    kwasniewskiego to pryszcz.Popatrz na tych wypierdow- to dopiero prezentacja.
                • Gość: felicja Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.welnowiec.net 09.12.06, 18:41
                  Dlaczego kazda krytyke w tym kraju interpretuje sie jako zawisc???
              • Gość: normalna Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.e-wro.net.pl 09.12.06, 09:33
                A jednak Jolanta jest mądrą , bardzo kulturalną kobietą i nigdy nie musieliśmy
                się wstydzić, reprezentowała nas wspaniale, o obecnej nie wypada napisać źle-
                ale co???
              • Gość: M Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 09:56
                Tylko że ten sam Jan Nowak-Jeziorański powiedział w tvn w czasie drugiej kadencji Prezydenta Kwaśniewskiego, że uważa go za prawdziwego męża stanu- sie prowadzony zdenerwowal... ps.Ale najlepiej przedstawiac tylko fakty na swoja korzysc
              • Gość: rafal Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.aster.pl 09.12.06, 10:07
                patrz co obecna banda wyrabia... seksPIStols
              • Gość: oskar Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 18:43
                Teraz wstyd i poruta za buraka i burakową.Prezydent,który gada, jakby mu za
                moment sztuczna szczęka miała wypaść i co gada.Wstyd, wstyd przed światem
            • Gość: kayah Re: Nowa pierwsza dama jest najpiękniejsza... IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 13:34
              NIKT NIE LUBI TROLI !
          • blue911 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 03:56
            Impeach kaczory! Wstyd,wstyd,wstyd!
            Sa rozni ludzie, ktorzy na roznych poziomach reprezentowali kiedys Polske...i
            powiem jedno: wstyd jest teraz byc Polakiem.
            Szczegolnie ,ze wymienia sie nas na swiecie jako JEDEN Z TRZECH KRAJOW NA
            SWIECIE,KTORY POPIERA POLITYKE OBECNEJ ADMINISTRACJI.
          • Gość: bingo Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.proxy.aol.com 09.12.06, 04:47
            eee,a najwiekszym idiota jest ten ktory rozumuje tak jak ty.
        • sewa1 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 01:12
          Pieprzysz od rzeczy; przeszlosc Kwasniewskiego nikogo na zachodzie nie obchodzi,
          facet mial klase i to sie liczylo.

Solidarnosciowa przeszlosc kartofli rowniez tam nikogo nie interesuje.
          • gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 01:21
            kto by się z byłym członkiem rządu komunistycznego gdziekolwiek liczył? Putin
            śmiał mu się w twarz, reszta traktowała jak pajaca.
            • Gość: wicary Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:24
              Kurdupla i pajaca , z którym się nawet TZ nie liczy to właśnie mamy teraz
              • gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 01:26
                TZ?
                a cio to?
                • Gość: wicary Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:28
                  TZ to niemiecka gazeta ( Tages Zeitung) ta co kurdupli nazywa kartoflami
                  • gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 01:33
                    enerdowska konkretnie, nakład znikomy:)
                    No, ale skoro popierasz jej wywody (niestety, ale nie tylko inteligentne na
                    temat wyglądu prezydenta) - to znaczy, że albo nie myślisz, albo nie jesteś
                    Polakiem.
                    Przypuszczam jednak, że to pierwsze.
            • Gość: Sw.Patryk Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.ipt.aol.com 09.12.06, 01:35
              Jasne , kartoflowi nawet nie musi sie smiac . Nie ma okazji .
            • blue911 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 04:00
              gagapapa napisał:

> kto by się z byłym członkiem rządu komunistycznego gdziekolwiek liczył?
              Putin
              > śmiał mu się w twarz, reszta traktowała jak pajaca.

Bredzisz, zazdrosny czlowieczku!~~~~
              • gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 05:43
                jestem zazdrosny, zazdrość mnie pożera, nigdy nie byłem w partii, a zawsze
                chiałem, lecz nie poszedłem się zapisać.
                Marzyłem zawsze - o tych przywilejach, o deputatach, o mieszkaniu z partyjnym
                przydziałem, o tej karierze, która stałaby otworem, byczyłbym się wtedy rano i
                wieczorem w pałacykach...
                Ach, żal mi i cierpię - inni w moim wieku - dziś mają legitymacje, mają co
                wspominać,
                jeden, ze pałą napierniczał wszystkich wokół, a drugi dziś dostaje pocztówki od
                Putina...
                Ach szkoda, próżne żale, mogłem być członkiem PARTII,
                a jestem chamem, nie jadałem kawioru na bułgarskiej plaży, nie ściskał mi ręki
                Gomułka, nikt mi się nie kłaniał, nawet nie miałem okazji z Breżniewem być na
                saniach - ach cierpię, cierpię skrycie, że bez sztandarów czerwonych
                przeszedłem przez życie....
                • Gość: Polka Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 08:58
                  Masz szansę teraz, jeśli jesteś wystarczająco mierny i głupi, to Partia cię
                  przyjmie, i na pewno da jakieś stanowisko, bo doradców mają setki!

Ale pustym głowom żadni pustogłowi doradcy nie pomogą...

gagapapa napisał:

> jestem zazdrosny, zazdrość mnie pożera, nigdy nie byłem w partii, a zawsze
                  > chiałem, lecz nie poszedłem się zapisać.
                  > Marzyłem zawsze - o tych przywilejach, o deputatach, o mieszkaniu z partyjnym
                  > przydziałem, o tej karierze, która stałaby otworem, byczyłbym się wtedy rano i
                  > > wieczorem w pałacykach...
                • hagawlik1 Re:gagapapa 09.12.06, 11:52
                  W jednym rzeczywiście masz pełną rację :z pewnością jesteś chamem.hagawlik
          • meritum3 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 02:10
            sewa1 napisał:

> Pieprzysz od rzeczy; przeszlosc Kwasniewskiego nikogo na zachodzie nie obchodzi
            > ,
            > facet mial klase i to sie liczylo.
            >
            > Solidarnosciowa przeszlosc kartofli rowniez tam nikogo nie interesuje.
            Co pan znowu z solidsrnoścową przeszłością kaczorków tak się przypadkowo
            złozyło,że przez 3 ostatnie dni -do chwili podpisania umowy byłem obecny na sali
            BHP w stoczni I jedyny osobnik nikczemnego wzrostu tam obecny to był jakiś
            reporter finskiej gazety,który co jakiś czas podbiegał do mnie i pytał kiedy
            rozpocznie się atak na stocznie. Po ostatnich wystąpieniach kurdupli z okazji
            SIERPNIA można było odnieść wrarażenie że to te dwa konusy stworzyły ,
            prowadziły i walczyły -a Wałęsa i reszta tylko im przeszkadzała . Po tych
            kłamliwych wystąpieniach kurdupli zwróciłem się do p Lecha Wałesy aby w końcu
            okreslił dokładnie jaką rolę w S pełnili Kaczyńscy. Otrzymałem wyczerpującą
            odpowiedź proszę w tej sprawie pytać byłego prezydenta .
            • gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 05:52
              solidarność była tylko w stoczni.
              Nigdzie indziej.
              I nigdzie indziej opozycji nie było.
              I Wałęsa to bohater- prawdziwie hollywoodzki, a może nawet disneyowski,
              taki właśnie jak trzeba - robotnik zwykły co obalił ustrój pseudorobotniczy -
              takich w Ameryce własnie kochają - niby nikt, a jak tupnął wszystko się
              posypało - prosty człowiek sam na tle stoczni, skromny, a jakie są jego czyny!
              Sam obalił komunę, ruskich przepędził, z oporami moralnymi, to prawda, bo ich
              jednak trochę lubił, był, co najważniejsze, szlachetny i miłościwy - komunistów
              nie osądził - zaprosił do władzy. Nic więcej innego nie było, jak ktoś twierdzi
              inaczej to pluje na Disneja.
          • Gość: noelkabat Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:06
            ...jaka tam "solidarnosciowa przeszlosc" Kaczynskich ??... dekowali sie, robili
            komunistyczne doktoraty i studiowali Lenina...
            • gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 06:04
              tak, tak, dałeś sobie, synku, wcisnąć ciemnotę wybiórczą, że solidarnosć to
              tylko ci co z komuchami przy stole piją, a to nie prawda, chłopcze.
              Soidarność to także, a moze przede wszystkim, Kaczyński, Macierewicz,
              Olszewski - czyli ci tutaj przeklęci.
              Zresztą poczytaj se biografi, to sie może zatkasz:
              pl.wikipedia.org/wiki/Antoni_Macierewicz
              pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Olszewski
              pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Kaczy%C5%84ski
              I ty takich kolesi do Kwasniewskiego chcesz porównywać, co za PRL pochylał
              główkę i robił karierę, jeździł do ZSRR na wczasy?????
              • Gość: noelkabat Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 16:00
                tak, tak moj wnusiu gapa-pa:
                Macierewicz - tak,
                Olszewski - owszem,
                ale Kaczynscy???? ci komuchowaci doktorzy od Lenina!!!??? Daj spokoj wnusiu...
                Zreszta widac, ze realizuja IV PRL...
        • Gość: ave Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 09:51
          lepiej byc komunista niż kartoflem
        • Gość: rafal Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.aster.pl 09.12.06, 10:03
          a o tym mówia kartofel, tyle tylko, ze ten nic nie rozumie.... profesor od
          siedmiu boleści
        • Gość: piotr Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:55
          To dzęki pani mężowi SB - cy mają tak wysokie emerytury.
          Jeżeli ktoś mówi że KAT MA SIĘ LEPIEJ OD OFIARY - to może tego nie wie , ale
          wspomina pani męża.
        • stara_twojej_starej Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 11:00
          Gość portalu: making love napisał(a):

> Nachlany na cmentarzu Kwas, to rzeczywiscie powod do dumy. Gdybys znal jezyki
          > wiedzialbys, ze na zachodzie, zawsze gdy przyjezdzal Kwas mowiono o nim jako o
          > bylym komuniscie,.

Tak, tak...
          Regularnie jeżdżę do Anglii, Stanów, Belgii i Niemiec i czasami z różnymi ludźmi rozmawiamy o polityce. Sporo z nich mówi z szacunkiem o Kwaśniewskim, zaś o kaczyńskim mają bardzo złe zdanie.
          To o czymś świadczy.
          • Gość: making love napisa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:25
            stara_twojej_starej napisał:

> Gość portalu: making love napisał(a):
            >
            > > Nachlany na cmentarzu Kwas, to rzeczywiscie powod do dumy. Gdybys znal je
            > zyki
            > > wiedzialbys, ze na zachodzie, zawsze gdy przyjezdzal Kwas mowiono o nim j
            > ako o
            > > bylym komuniscie,.
            >
            > Tak, tak...
            > Regularnie jeżdżę do Anglii, Stanów, Belgii i Niemiec i czasami z różnymi
            ludźm
            > i rozmawiamy o polityce. Sporo z nich mówi z szacunkiem o Kwaśniewskim, zaś o
            k
            > aczyńskim mają bardzo złe zdanie.
            > To o czymś świadczy.

To co mowia o Kaczynskim to zupelnie inna sprawa. Kwas nie mial na zachodzie
            tak dobrej prasy jak, sie u nas powszechnie uwaza.
        • Gość: Jum Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.e-wro.net.pl 09.12.06, 11:25
          rozumiem ze ty znasz jezyki swietnie i obracasz sie w kregach dyplomatow i
          politykow na calym swiecie wiec wiesz co mowili o Kwasniewski.....
          Żałosny (a) jesteś......
        • Gość: Taylor Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 12:07
          I znowu ta sama śpiewka - "a nachlany Kwas!". Do zarzygania! Przynajmniej
          podawal reke kobietom kiedy wyciągały na powitanie, znał hymn, kwaity
          wręczał "ielonym do dołu" i nie dostawał sraczki z nerwów.
        • Gość: dybko2 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 13:15
          Idiotów się nie sieje oni się rodzą jak chwasty ,same.Dwie czy trzy wpadki za dziesięć lat bedziesz wypominał przez wieki.
          • Gość: making love Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:36
            Gość portalu: dybko2 napisał(a):

> Idiotów się nie sieje oni się rodzą jak chwasty ,same.Dwie czy trzy wpadki za
            d
            > ziesięć lat bedziesz wypominał przez wieki.

Idiota to okreslenie uzywane nagminne przez idiotow;)
        • pamflecista Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 13:52
          Tyle tylko, ze o Tobie zakichany "Making love" nikt nie mowi, bo jestes
          nieznanym zerem, zas o pp. Kwasniewskich wielu ludzi wyraza sie bardzo
          pozytywnie. A co do tej Twojej znajomosci jezyka, to wiadomo, asfalciarze i
          azbesciarze jakos tam porozumiewaja sie, ale co to za jezyk, jakis belkot.
          Mieszkalem w US prawie 14 lat i mialem te nieprzyjemnosc, ze poznalem takich
          gagatkow jak Ty. Czlowiek musial sie wstydzic prawie na kazdym kroku. Jestes
          typowym zawistnym szczuropolaczkiem, ktorych bardzo trafnie opisal
          Glowacki...jesli w ogole mieszkasz w US?
          • Gość: Making love Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:31
            pamflecista napisał:

> Tyle tylko, ze o Tobie zakichany "Making love" nikt nie mowi, bo jestes
            > nieznanym zerem, zas o pp. Kwasniewskich wielu ludzi wyraza sie bardzo
            > pozytywnie. A co do tej Twojej znajomosci jezyka, to wiadomo, asfalciarze i
            > azbesciarze jakos tam porozumiewaja sie, ale co to za jezyk, jakis belkot.
            > Mieszkalem w US prawie 14 lat i mialem te nieprzyjemnosc, ze poznalem takich
            > gagatkow jak Ty. Czlowiek musial sie wstydzic prawie na kazdym kroku. Jestes
            > typowym zawistnym szczuropolaczkiem, ktorych bardzo trafnie opisal
            > Glowacki...jesli w ogole mieszkasz w US?

Mieszkam w Polsce i naleze do pokolenia pieknych dwudziestoletnich, cale zycie
            przede mną.Pozdrowienia dla polonii, zycze wiecej optymizmu.Making love.
        • lengon36 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 15:14
          making love-ty jesteś male makeshift clown,znający conajmniej cztery języki.Są
          to:polski w mowie i pismie to dwa.Pozostałe dwa to jeden w lewym a drugi w
          prawym bucie.Jako znany erudyta w kołach chlających dyplomatów,znany również
          jako blockheat eristic,godnie reprezentujesz to co IV RP ma w sobie
          najlepszego.Thou are a bitter bird,sald the raven to the starling.
          • Gość: making love Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:34
            lengon36 napisała:

> making love-ty jesteś male makeshift clown,znający conajmniej cztery
            języki.Są
            > to:polski w mowie i pismie to dwa.Pozostałe dwa to jeden w lewym a drugi w
            > prawym bucie.Jako znany erudyta w kołach chlających dyplomatów,znany również
            > jako blockheat eristic,godnie reprezentujesz to co IV RP ma w sobie
            > najlepszego.Thou are a bitter bird,sald the raven to the starling.

Reprezentujesz poziom intelektualny Anity Blochowiak. Potencjalny wyborca
            Kwasa, potencjalny cham.
            • lengon36 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 17:02
              move laking-%Tobie erudyto znowu pomieszała się potencja z impotencją
              umysłową,której jesteś reprezentantem na tym forum.Who keeps company with
              wolves,will learn to howl
              • Gość: making love Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:56
                lengon36 napisała:

> move laking-%Tobie erudyto znowu pomieszała się potencja z impotencją
                > umysłową,której jesteś reprezentantem na tym forum.Who keeps company with
                > wolves,will learn to howl

Potencja umyslowa to kultura, ktorej Ty niestety nie reprezentujesz. Viagra
                nie jest czerwona.
        • Gość: taaa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.odnxx11.adsl-dhcp.tele.dk 09.12.06, 16:52
          Ale Kwasniewskiego przynajmniej nikt nie nazwal kartoflem.
        • magdateclaw gdzie ty to wyczytałeś ...baranie? 09.12.06, 18:12
          opócz katolickich gdzinówek sprzedawanych cichaczem przez
          kołtuński kler katolicki, ale tak jak napisałam cichaczem,
          bo oficjalnie tchórze bali się głosić nienawiść, bo ludzie na takich
          antagonistów nie głosują. Społecześńtwa Niemiec, Francji, Wielkiej Brytanii,
          USA są pragmatyczne, w przeciwieństwie do ninawistnej czesci konserwatywnych
          Polaków.

Magda Teclaw
          Nowy Jork

> Gość portalu: M. napisał(a):
          > > Wcześniej nie
          > > musieliśmy się wstydzić przed światem, wprost przeciwnie.
          >
          > Nachlany na cmentarzu Kwas, to rzeczywiscie powod do dumy. Gdybys znal jezyki
          > wiedzialbys, ze na zachodzie, zawsze gdy przyjezdzal Kwas mowiono o nim jako o
          > bylym komuniscie,.
          • Gość: making love Re: gdzie ty to wyczytałeś ...baranie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:30
            magdateclaw napisała:

> opócz katolickich gdzinówek sprzedawanych cichaczem przez
            > kołtuński kler katolicki, ale tak jak napisałam cichaczem,
            > bo oficjalnie tchórze bali się głosić nienawiść, bo ludzie na takich
            > antagonistów nie głosują. Społecześńtwa Niemiec, Francji, Wielkiej Brytanii,
            > USA są pragmatyczne, w przeciwieństwie do ninawistnej czesci konserwatywnych
            > Polaków.
            >
            > Magda Teclaw
            > Nowy Jork

Dlaczego wszyscy przedstawiciele polonii na tym forum sa tacy sfrustrowani?Z
            twojej jakze prrzesympatycznej wypowiedzi wnioskuje, ze to Ty nalezysz do
            tchorzy gloszacych niebawisc.Pzdr z Polski:)
          • Gość: Hameryka Magda z Hameryki IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 10.12.06, 00:43
            MAgda jest teraz nowoczesna i pragmatyczna, nju jork hameryka, a nie jakas tam
            sfrustrowana katolicka i prawicowa zardzewiala konserwa
        • Gość: oskar Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 18:40
          Bzdury piszesz.Cieszyli się ogromną popularnością.
        • Gość: mm Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.aij.pl 09.12.06, 18:51
          Daj spokój, zależy Ci na tym aby w sojuzie kwach był trzeźwy? Co to za
          uroczystość na CMENTARZU?
        • koloratura1 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 10.12.06, 14:15

>
          > Gdybys znal jezyki
          > bylym komuniscie,.

Znam języki obce i dlatego wiem, że kłamiesz.
        • Gość: antonina Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.12.06, 16:14
          a moze by tak wielka dama sprobowala raz w zyciu jak to robi tysiace polek
          codziennie wyjsc z pracy o siedemnastej zrobic zkuopy ,i dzwigajqac jechac
          zatloczonym autobusem ,zaswtanawiajac sie skad wziac kase jutro dla dziecka na
          wycieczke a nie trabic w mediach jak to sie elegancko ubierac ,zachowywac jesc
          spotykac zwielkimi tego swiata proznymi tak jak ona samaq [a to wszystko za kase
          tych co ciezko pracuja]
      • Gość: a Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:36
        Czego durniu sie mamy wstydzić .małego wzrostu?????????
      • bdx65 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 09:14
        Gość portalu: M. napisał(a):

> Jeśli chodzi o obecną parę prezydencką, to rzeczywiście od poprzedniej dzielą
        j
        > ą
        > lata świetlne. I nie chodzi tu o wrodzony urok, ale o klasę. Wcześniej nie
        > musieliśmy się wstydzić przed światem, wprost przeciwnie.

za nią nie musieliśmy, ale za niego - oj często, często...
      • Gość: evito jestesmy w domu , komunistyczna wyborcza IP: 84.114.188.* 09.12.06, 12:18
        to nie prawdopodobne , ciagle wysmiewanie kpiny z pani Kaczynskiej z z rzadu Pis
        i obecnego prezydenta , cytowanie artykulow o Kaczusiach, a tu prosze o
        Kwasniewskiej taki artykul jak to nie szanuja pracy jej meza , biedulka , ale
        ile ludzi wycierpialo przez jej nieudacznika meza ktory jak w Rosji Putin
        otoczony esbekami to nie wspomni pani Kwasniewska , takie zaklamanie , folwarku
        zwierzecego ta pani nie czytala a powinna.
      • Gość: deis maz za granica prace ma a ona w bloku mieszka IP: 84.114.188.* 09.12.06, 12:21
        myslal y ze to prawda , maz komunista prace ma za granica i to w Ameryca a ona
        mieszka w bloku i to na ostatnim pietrze , z widokiem na cmentarz , takie
        oszustwo zaklaamanie , ta kobiety mysli ze narod jest naiwny , niech otworza
        konta w Szwajcarskim banku i pokaza milionowe wyciagi. Zygac sie ale blaznow
        nie brakuje.
        • 99xyz Re: maz za granica prace ma a ona w bloku mieszka 09.12.06, 16:01
          deis czemu do cholery mordujesz język polski ty połamany spiderze ?
          • Gość: joe Re: Pani Jola mieszka w skromnym mieszkanku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 09.12.06, 18:51
            tylko 300 m2 w bloku wiec sie nie czepiajcie tej " biduli".
            • Gość: Sulineczka Re: Pani Jola mieszka w skromnym mieszkanku IP: *.res.east.verizon.net 09.12.06, 21:45
              W jakim bloku ????? To sa ekskluzywne, chronione budynki w pokazowym
              osiedlu !!!!
      • Gość: x Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.eranet.pl 09.12.06, 15:35
        M- media postkomunistyczne zrobiły (jak u większości tego głupiutkiego folku z
        nad Wisły)pianę z twojego mózgu - Brawo. Wstydzić to się musieliśmy za tego
        pijoka i hochstaplera - Olka, przynajmiej za granicą. Przypomij sobie, że po
        elekcji Kwasa, Niemcy (Helmut Kohl) w ogóle nie chciały z nim rozmawiać. Sorry,
        nie jesteś w stanie sobie przypomieć, bo przecież masz pianę z mózgu...
    • Gość: mirkarajmer Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.icpnet.pl 08.12.06, 21:44
      Zawsze z zachwytem patrzyłam na naszą pierwszą damę zarówno na sposób bycia,wygląd
      i wiele dobrego które czyniła i czyni dla innych,niestety nie mogę tego
      powiedzieć o obecnej pierwszej,szkoda.
      • Gość: blus Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.ds.pg.gda.pl 09.12.06, 01:15
        zachwycałaś się fałszem i grubym makijażem. ale fakt faktem - w porównaniu do becnej pierwszej damy to jolka była boska.
        • gagapapa Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 01:23
          jak długo Polacy będą głosować na wygląd tak długo będzie kiła w tym kraju.
          Wstyd mi, że naród, który szczyci się, że obalił komunę głosował dwa razy na
          aparatczyka z PRL.
          • Gość: Ernesto Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:25
            jest mogiła.
            • gagapapa Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... 09.12.06, 01:28
              gorzej nie jest, może tylko propaganda nasza mniej sprawna.
              Tamta, poprzednie, miała za sobą lataaaa praktyki.
              • Gość: Ernesto Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:29
                A obecna robi wszystko, by do tamtych lat powrócić. Och świetlana przyszłość IV
                Rzeczpospolitej Kartoflanej.
                • gagapapa Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... 09.12.06, 01:34
                  podaj jakis konkret na poparcie tego bełkotu.
                  • Gość: Ernesto Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:37
                    Rzeczywistość jest doskonałym dowodem na to.

Jak ja lubię tych anty-czerwonych -żydowskich prostaków bezmyślnie
                    powtarzających to, co ich przywódca w swoim chorym umyśle skleci.
                    • gagapapa Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... 09.12.06, 01:53
                      no i widzisz jaki jesteś żałosny?
                      Nic nie napisałes poza paroma epitetami, schowaj się.
                      • Gość: rafvonthorn Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:42
                        Co tu dużo wymieniać... Pierwsze z brzegu: likwidacja Służby Cywilnej to według
                        Ciebie słuszne posunięcie?
                    • Gość: nira Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 17:13
                      Pani Jolu, jest Pani wyjątkowa, wspaniała. To krzepiące, że tacy ludzie, jak
                      Pani i Pan Aleksander jesteście w naszym kraju. Bądźcie z nami.
              • Gość: noelkabat Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:11
                czyzbys sie zachwycal propaganda komunistyczna???
                • gagapapa Re: Teraz nie głosowali na wygląd i ... 09.12.06, 06:08
                  w pewnym sensie podziwiem ją, podziwiam, że z nawet byle wieprzka mogą
                  pomalowac i zrobić na miłościwego prezydenta w amerykańskim stylu.
          • Gość: Hanka Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:32
            BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: ggosć czyli więzienne życie też jej się spodoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:22

BRAWO

kto normalny dzisiaj chciałby się zadawać z kimś takim jak Kwaśniewska, która
              pierdzieli ze śmiertelnie poważną miną takie głupoty jak to że jej "małżonek
              jest pomazańcem bożym" w TVP wywiad na żywo. Albo kłamie, albo psychicznie
              chora.

www.upadloscian.org.pl
          • Gość: anka Do gagapapy-LINK jak zagranica teraz widzi Polskę IP: *.bsace705.dsl.brasiltelecom.net.br 09.12.06, 03:33
            Ignorancie z obsesją przeszłości, poczytaj sobie w jakim świetle zagraniczne
            media widzą aktualną polską władzę. Może Ci się odechce komentarzy na temat
            rzekomego wstydu jaki przynosił nam wstyd Kwaśniewski swoim komunistycznym
            życiorysem. Dla Twojej wiadomości cywilizowani ludzie biorą pod uwagę bieżące
            osiągnięcia, a nie jaką ktoś tam miał przeszłość. Przynależność do Solidarności
            jakoś kaczuchom za granicą nie pomaga.
            Miłej lektury:
            www.thefirstpost.co.uk/index.php?menuID=2&subID=785&WT.srch=1
            • Gość: English potato przyklad kompromitujacy dziennikarza IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.12.06, 04:19
              jako argument wysmiewa sie z blizniakow z powodu tego ze jeden z nich ma
              pieprzyk na policzku, a drugi nie---(
              • Gość: noelkabat Re: przyklad kompromitujacy dziennikarza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:15
                podobno jeden z blizniakow jest Zydem tylko nie wiadomo ktory - czy LECHUjarek
                czy LechuJAREK, moze ktos wie?
            • Gość: read Re: Do gagapapy-LINK jak zagranica teraz widzi Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 09:13
              co to jest The First Post?
              Internetowa gazetka osiedlowa?
              O kompetencji dziennikarkiej autora artykuliku o blizniakach swiadczy m.in. to,
              ze podajac ich charakterystyke (ortodoksyjni katolicy, antygeje, pod pantoflem
              mamusi itp)nie pisze, bo nie wie o sprawach istotnych: o ich rodowodzie ideowym,
              drodze politycznej (co robili w stanie wojennym, jaki mieli udzial w obaleniu
              komuny, jakie sa ich obecne cele polityczne, itd).
              Konkluzja:
              staraj sie samodzielnie myslec o Polsce w oparciu o wiarygodne zrodla a nie o
              "wiedze" jaka posiadl jakis ignorant z odleglego kraju "robiacy za publicyste" w
              osiedlowej gazetce komputerowej.
      • Gość: Ja Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:31
        Bo obecna pomaga(wiem, nawet komu pomogła z mojego grona) ale bez błysków
        fleszów i bez dziennikarzy z boku.
        W pałacu w końcu wróciły maniery, i nikt nikogo teraz nie traktuje jak służby -
        to są słowa ludzi tam pracujących.
        Kołmuchy sie wyniosły, i myślą, że takim żałosnym artykułem, zmąca wode.
    • Gość: vogue Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:55
      O klasie Jolanty Kwasniewskiej swiadcza najlepiej: "krwawiace serce", klamstwo
      w sprawie wyksztalcenia meza oraz odsloniete kolana przed krolowa. Pamietam jak
      na poczatku prezydentury porownywano jej kiczowaty styl, do wizerumku gwiazdy
      disco-polo, Shazzy. W swym programie, Lekcja Stylu, emitowanym przez tvn style,
      Kwasniewska udowodnila,nie tylko ze nie ma nic ciekawego do powiedzenia, ale
      takze ze nie wie, jak poprawnie sie wypowiadac: robi fatylne bledy jezykowe
      typu "ubralam sukienke".To zalosne, ze ktos taki moze w pewnych kregach
      uchodzic za wzor- jaki kraj, taka krolowa.
      • Gość: o. Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.22.11.vie.surfer.at 08.12.06, 23:16
        oj zal mi ciebie!!! i to bardzo!!!!
        • Gość: vogue Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:50
          Gość portalu: o. napisał(a):

> oj zal mi ciebie!!! i to bardzo!!!!

Twoje wspolczucie wynika pewnie z krwawiacego serca i prowincjonalnej
          mentalnosci, ktora nie pozwala dostrec Ci czym jest prawdziwa klasa.
          • Gość: Olcia Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:12
            Dajżesz spokoj, bo...
          • Gość: jh,jh Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.it-net.pl 09.12.06, 01:13
            nie wiem co takiego jest w niej zachwycajacego , chyba tylko to jaka potrafila
            wytworzyc wokol siebie atmosfere podobnie jak jej maz - oboje znakomicie
            manipuluja ludzmi , jest to dla mnie nieslychane jak sprawnie
            • gagapapa Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) 09.12.06, 01:25
              wstyd i hańba, ze wytresowany aparatczyk, wcześniej na pasku pierwszych
              sekretarzy, największą karierę zrobił w tzw. wolnej Polsce.
          • Gość: Kochanka_Mafioza Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.tn.glocalnet.net 09.12.06, 01:13
            Prawdziwa klasa to jednak na pewno nie maria K.
            • Gość: gość Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:47
              Masz rację.Nie sięgają obydwoje Kwaśniewskim nawet do pięt.
          • Gość: sedf Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.icpnet.pl 09.12.06, 01:14
            a zapomniala o kózkach które pasła na rowie :) pierwsza dama :D buhaha i ten
            super piękny, inteligentny, szczery głos :D
          • downunderguy [...] 09.12.06, 01:17
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: hrabina Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:29
            ona nie ma klasy, choć wydaje jej się , że ją ma. wiedzieliście jej zdjęcia
            sprzed lat? ta grzywka, te ciuchy??? wyrobiła się trochę jak kwas był
            prezydentem, ale to logiczne - kasa...
            Polacy są biedni, jeśli sądzą, że taka wytapirowana dama, mowiąca pustym
            językiem, bez charakteru i stylu jest damą...niedoścignionym wzorem, smutno mi ,
            kiedy czytam jak ją chwalicie, naprawdę nie widzieliście świata poza tym
            zaściankiem...szkoda. miła pani, tyle i tylko tyle.
            • Gość: PyRy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:31
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: hrabina Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:34

nie miałam grzywki, bo jestem za młoda na to, ani mokrej włoszki, nic z tych
                smutnych rzeczy obrońco pierwszej damy.....

twój język mówi wiele o tobie,
                ot, kolejny wielbiciel zaścianka
                a ona naprawdę jest pusta jak bańka mydlana - nie widzisz?
                co w niej tak kochasz?
                • Gość: PyRy Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:40
                  Ależ ja jej nie bronię. Śmieje się z zatwardziałych zazdrosnych antykomunistów.
                  10-20 lat temu z pewnością wyglądałaś adekwatnie do obowiązującej mody, więc
                  nietaktem jest komuś wytykać, że wyglądał jak wyglądał 20-30 lat temu.

Nie dopisuj sobie ideologii.
                • Gość: meritum3 Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:40
                  Świete słowa " jaki naród taka królowa " mieliśmy kiedyś damę teraz mamy trola,
                  mieliśmu prezydenta ( nie doskonałego ) ale znającego kilka języków obcych o b
                  dużej kulturze osobistej i posiadającego tzw kindersztubę Teraz mamy kurdupla
                  bez znajomości języków obcych, bez kultury osobistej,i sterowanego prze trochę
                  mądzejszego brata To nie jest nawet "WYKSZTAŁCIUCH to WYKSZTAŁCIUL
                  • Gość: darekte Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.toya.net.pl 09.12.06, 03:28
                    Gość portalu: meritum3 napisał(a):
                    > Świete słowa " jaki naród taka królowa " mieliśmy kiedyś damę teraz mamy
                    trola,
                    > mieliśmu prezydenta ( nie doskonałego ) ale znającego kilka języków obcych o b
                    > dużej kulturze osobistej i posiadającego tzw kindersztubę Teraz mamy kurdupla
                    > bez znajomości języków obcych, bez kultury osobistej,i sterowanego prze trochę
                    > mądzejszego brata To nie jest nawet "WYKSZTAŁCIUCH to WYKSZTAŁCIUL

Kwasniewska jestechem, ktore odbija sie od pustki. Zwiazla sie z zetemesowym,
                    aparatczykiem i wyplynela na serwilizmie i beznadziejnie bezideowej pustce.
                    Solarka, pozory i proznosc, to jej jedyne cechy. Kim Ty sie zachwycasz?
                    Kwachem - facetem, ktory nie skonczyl zadnej uczelni, a jegoi znajomosc jezykow
                    jest zenujaca? Ten czlowiek nie ma zadnej kompletnie wiedzy. Jest jedynie
                    zrecznym pacanem, ktory dzieki swojej obrzydliwej sluzalczosci zostal wybrany
                    przez Polakow na swojego wodza. Dzolka ma we lbie kompletne fiubzdziu. Gdyby
                    nie jej ku..rewskie usposobienie, bylaby jedynie praczka, albo wlokniarka przy
                    krosnie. Z calym szacunkiem dla tych zawodow...
                    • Gość: noelkabat Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:24
                      zawisc odbiera ci trzezwosc umyslu, a moze ty nie jestes trzezwy bo bredzisz
                      jak nalany...
                    • Gość: gość Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:53
                      To prawda, teraz w Polsce rządzą ciule.
                    • wieslawa-siemiankowska Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) 09.12.06, 14:23
                      Za to Kartofel jest niewątpliwie poliglotą, a jego zonka niczym nie przypomina
                      praczki ani kucharki, hehe:D
                  • Gość: jacaranda Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.onlink.net 09.12.06, 03:33
                    znal kilka jezykow? Raczysz was zartowac. Znal tylko rosyjski i cepowy
                    angielski. Ten przynajmniej nie klamie, nie oszukuje, nie kadzi. Ma porzadne
                    wyksztalcenie i o tym nie plecie jak niby magister po uniwersytecie
                    marksistowskim w Moskwie.
                    • Gość: obywatel Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.tktelekom.pl 09.12.06, 03:41
                      To dlatego Kaczor nie umie sobie wyczyscic butow, podac reki podczas wizyty
                      miedzynarodowej, a nawet lazic bez srodkowego guzika marynarki, prezentujac
                      tlusty brzuszek. Nieee, no facet ma wyksztalcenie, a jakze i z pewnoscia nie
                      udaje!!!
                      • Gość: pisklę Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 12:11
                        Gość portalu: obywatel napisał(a):

> To dlatego Kaczor nie umie sobie wyczyscic butow, podac reki podczas wizyty
                        > miedzynarodowej, a nawet lazic bez srodkowego guzika marynarki, prezentujac
                        > tlusty brzuszek. Nieee, no facet ma wyksztalcenie, a jakze i z pewnoscia nie
                        > udaje!!!

Może po prostu nie jest obłudny, nie chce nas okłamywać, że jest kims lepszym,
                        niż jest w rzeczywistości. To wbrew pozorom świadczy o jego wykształceniu i
                        kulturze. Takie próby podejmują zazwyczaj nowobogaccy, i Kwaśniewski tak się
                        zachowuje, jak parweniusz (zresztą nie tylko on i nie tylko na lewicy).

Kwaśniewski cały czas udaje księcia z bajki, może to robić, bo nie mamy
                        porównania, jego koledzy przez 45 lat zdołali wymordować lub wypędzić
                        przedstawicieli prawdziwej elity. Nawet dziś ta polityka wciąż jest prowadzona -
                        wielka emigracja to także skutek tego, że Polska Kwaśniewskich, to kraj, gdzie
                        największe szanse mają dzieci i znajomi posłów, dyrektorów, prezesów oraz ich
                        znajomych, dla zaradnych i zdolnych, lecz zwykłych Kowalskich, nie ma tu
                        miejsca.

Ale, jak mawiał hrabia Ponimirski, dość spojrzeć w jego gębę, te jego
                        prostackie maniery, symbolem jest ta jego nadwaga z którą walczył w kluczowych
                        momentach, by zaraz po zwycięstwie błyskawicznie, w sposób obrzydliwy, znów
                        powrócić do starej, nieciekawej figury - kariera budowana na kłamstwie
                        (wykształcenie), oszustwie (nadwaga), obłudzie ("wierzący, lecz
                        niepraktykujący") i zbiorowej amnezji ("patrzmy w przyszłość").

Jego i jego żone stawiam w jednym szeregu z Lepperem, wszyscy oni zostali
                        zrobieni przez speców od wizerunku - Lepper przez fachowca rodzimego sortu, a
                        Kwaśniewski przez specjalistę zza granicy, cel tych zabiegów - zwycięstwo w
                        wyborach i władza.

Król jest nagi, naród zaś nie wiedziec czemu tylko Leppera uważa za wsioka i
                        farbowańca, może także dlatego, że gazety nie drążyły tej kwestii w
                        przeciwieństwie do fenomenu Leppera, za to coraz częściej pojawiaja się takie
                        artykuły jak ten o szanownej małżonce byłego prezydenta. Kwaśniewski to Lepper
                        tyle, że zrobiny 5 lat wcześniej, licząc od roku 2000. Lepper jest jednak dużo
                        jaskrawszym przykładem, jest dowodem na to, że z byłego dyrektora PGR, w
                        jeszcze krótszym czasie, mozna zrobić "męża stanu".

Chcecie poznać prawdziwy salon, musicie uważniej czytać gazety, ostało się
                        jeszcze paru dinozaurów w tym kraju, zazwyczaj artykuły dotyczą walki jaką
                        toczą z wolną Polską(!!!) o zrabowane mienie, nie o grunty, lecz o domy, a
                        raczej to co z nich zostało. Państwo, państwo Kwaśniewskich, Millerów,
                        Czarzastych, Oleksych, Jaruzelskich nie zwracało im tego mienia, myślę, także
                        dlatego, aby prawdziwą elitę zniechęcić do powrotu do kraju i tym samym ułatwić
                        wieprzom odgrywanie roli koni arabskich czystej krwii.

Gazety pisząc o tych ludziach czasem zamieszczają ich zdjęcie, to ludzie
                        wyjątkowo skromni, takoż ubrani, ale wystarczy spojrzeć w ich twarz, w ich
                        oczy, posłuchać tego co mówią i w jaki sposób to robią, by dostrzec, że mamy do
                        czynienia z arystokratą, z człowiekiem honoru, z człowiekiem wielkiego serca i
                        rozumu, który maniery ma we krwii, on nie musi ubierać się w najmodniejsze
                        ciuchy z najdroższych sklepów, on nie musi nakładać na siebie tony makijażu i
                        uczęszczać do solarium, by to udowodnić.

Ci ludzie zamiast być motorem odnowy moralnej klasy politycznej, wzorem,
                        autorytetem, spalaja resztki swej energii w walce o elementarną sprawiedliwość,
                        lub rezygnują i kończą swój żywot na emigracji. W zamian dostajemy żałosną
                        podróbkę, ersatz w osobach państwa Kwaśniewskich.
                        • Gość: Mort Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 10.12.06, 10:10
                          omg.
                          omg omg omg
                          Obłudą jest wyczyszczenie sobie butów czy podanie ręki podczas wizyty
                          międzynarodowej?
                    • Gość: noelkabat Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:27
                      owszem prezio-kaczorek ma porzadne komunistyczne wyksztalcenie i doktoracik z
                      Lenina. A swoja droga kto teraz wyklada (po angielsku!!!) na uniwersytecie
                      amerykanskim? Niemagister czy doktorek??
                    • Gość: gość Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:57
                      Oj klepie i to w stylu WUML, bo nauczył sie od tatusia.
                  • Gość: gość Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 07:51
                    To prawda teraz w Polsce rządzą ciule.
                • Gość: anka Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.bsace705.dsl.brasiltelecom.net.br 09.12.06, 02:59
                  Nie wiedziałam, że grzywka to oznaka starości. Moim zdaniem wręcz przeciwnie -
                  dodaje dziewczęcego uroku i, nawiasem mówiąc, jest teraz całkiem modna. Wygląda
                  na to, że jesteś zacofaną, przesiąkniętą stereotypami, żałosną istotką...
                  • Gość: noelkabat Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:29
                    to dlatego Kaczorki nosza teraz grzywki
                • Gość: anka Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.bsace705.dsl.brasiltelecom.net.br 09.12.06, 03:01
                  To było do hrabiny ze spalonego dworu, oczywiście.
                • Gość: czarkowski Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 17:58
                  Obejrzyj sobie fotki swoich rodzicow sprzed lat i zobaczysz to samo.Ludzie z
                  biegiem lat sie zmieniaja-Kwasneiwska zmienila sie na plus.Fajnie teraz wyglada
                  i wie co powiedziec,ma swoj styl,jest "liderka" pierwszych dam a to juz cos!I ma
                  niewidzialne to "cos"! Jej corcia zreszta tez!Nie jest moze najpiekniejsza, ale
                  przyciaga do siebie innych i przyciagalay nawet gdzyby nie byla corka prezydenta
            • Gość: jacaranda Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.onlink.net 09.12.06, 03:29
              Dama z klasa nie pierniczy o koronowanych glowach bo te spotyka z racji pracy
              swojego meza i o czym tu gadac. A ta na okraglo o koronowanych glowach. Jej
              nalozylabym garnek bo jej leb tak pusty jak garnek.
            • Gość: zen Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 12:19
              Rozumiem, że jesteś fanem tej pierwszej damy, która jedzie w świat z
              reklamówką? Fakt, ta to ma klasę, ze hoho.
      • Gość: ABeCe I jeszcze ten wiecznie szepczacy ton glosu.. IP: *.chello.pl 09.12.06, 01:33
        ..jakby nie potrafila normalnie mowic.
      • Gość: noelkabat Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 05:18
        sure! teraz mamy znacznie pieknijsza Krolowa Kaczynska - cud natury!
      • Gość: aaa Re: Lady Kwas- jaki narod, taka krolowa ;) IP: *.adsl.xs4all.nl 12.12.06, 21:30
        Prosze, wytlumacz jaki jest blad w zdaniu "ubralam sukienke"
    • Gość: marek Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.06, 01:15
      mazur ,kuna ,royal
      wilanow ,fundacja ,wieden ,osocze ,golen ,SB ,PZPR ,dolary ,...
    • Gość: dasd Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.it-net.pl 09.12.06, 01:15
      ona nie powie ze po polubila osiedlowe zycie : ona pokochała , bo taka jest
      uduchowiona , ze kocha caly swiat i najlzejszy powiew wiatru
      jola krwawiace serce to znakomite okreslenie
    • Gość: z_USA Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.hsd1.mn.comcast.net 09.12.06, 01:17
      Do tych wszystkich dla ktorych ona jest pierwsza dama przypominam, ze bedac na
      studiach donosila na tych ktorym sie ustroj nie podobal.
      Byla po prostu kablem. Taka to wasza pierwsza dama.
      • Gość: wojtek1963 dziekuje IP: *.bb.online.no 09.12.06, 01:19
        dziekuje panstwu Kwasniewskim za reprezentowanie Polski.
        Przykro patrzec na to co sie teraz dzieje....
        • Gość: anka Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozsądek IP: *.bsace705.dsl.brasiltelecom.net.br 09.12.06, 03:18
          Ja również dziękuję Państwu Kwaśniewskim za godne rządy. Żałosna jest obecna
          polska władza. Mieszkam za granicą i bez przerwy muszę się wstydzić, kiedy ktoś
          ze znajomych robi sobie żarty na temat kaczorów i aktualnej sytuacji w Polsce. A
          czytając wypowiedzi co niektórych forumowiczów, robi mi się wręcz niedobrze. Jak
          długo można się zajmować komunistyczną przeszłością polityków? Co ma piernik do
          wiatraka. Kwaśniewski, pomimo swej przeszłości, znakomicie się sprawdził jako
          prezydent. Czy wy ludzie nie jesteście w stanie zrozumieć, że ktoś kto kiedyś
          popełnił błąd może zrobić więcej dobrego, próbując go naprawić niż ograniczony
          intelektualnie fanatyk, którego jedyną życiową zasługą jest przynależność do
          Solidarności? Czas najwyższy przestać myśleć stereotypami i popatrzeć na to, co
          ludzie faktycznie sobą reprezentują, a nie na ich zaśniedziałą przeszłośc.
          • myslacyszaryczlowiek1 Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs 09.12.06, 03:41
            Gość portalu: anka napisał(a):

> Ja również dziękuję Państwu Kwaśniewskim za godne rządy. Żałosna jest obecna
            > polska władza. Mieszkam za granicą i bez przerwy muszę się wstydzić, kiedy ktoś...

Czy ty nie zdajesz sobie sprawy że świat oglądasz za pomocą krzywego lustra
            wybiórczej i innych zakłamanych mediów. Czy osobiście znasz p. Kwaśniewską,
            Kaczyńską aby się wypowiadać na ich temat. Media potrafią z gówna zrobić gwiazdę
            i odwrotnie. A takiego zakłamania jakie jest teraz to w dzienniku za komuny nie
            było.
          • robinhood101 Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs 09.12.06, 03:49
            Mieszkasz moze poza Polska ale glupia jestes jak but z lewej nogi. Dziekuj
            sobie tym zydom: Jolka podczas studiow donosila na kolegow, Olek Kwasniewski
            naprawde nazywa sie Stolcman i na pogrzebie ojca mial na glowie jarmulke, jak
            kazdy porzadny zyd. Podczas koeljnej wizyty w Polsce radze umowic sobie
            spotkanie z Jolka i pocalowac ja publicznie w dupe, ona na pewno to doceni.
            • Gość: Hrabianka Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs IP: *.globalconnect.pl 09.12.06, 10:17
              Im więcej patrzysz na siebie w lustrze, tym bardziej nienawidzisz pani
              prezydentowej i pana prezydenta. Nie ma się co dziwić. Urody Bóg nie dał, uroku
              i ogłady też nie, uczciwego rodzinnego życia brak, wokół znajomi tacy jak ty,
              czyli same Anety K.,seks samoobronny, dzieci poczęte w orgiach korupcyjnych,
              błogosławieństwo ojca Rydzyka. Jak sobie pościeliłeś tak sypiasz. Bóg kocha
              Kwaśniewskich i nic na to nie poradzisz mimo że uwielbiasz wiadome radio i
              wiadomą telewizję Polaku.
              • Gość: d Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:31
                Hrabianka herbu "z Koziej Dupy Trąba"
          • Gość: Australijczyk Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs IP: *.sa.westnet.com.au 09.12.06, 10:03
            Tak Aniu, dokladnie, swieta racja.

AW
            • Gość: Polka Re: Podziękowania dla byłego prezyd i apel o rozs IP: *.globalconnect.pl 09.12.06, 10:21
              Australijczyku, 90 % Polaków tak myśli jak Ty. Z obrzydliwości odwracamy się
              tyłem od tej pożal się Boże klasy politycznej.
        • Gość: gość Re: dziekuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 08:02
          Ja też dziękuję poprzedniej parze prezydenckiej.Obecnych nie oglądam, bo to
          zbyt smutne widowisko i przykro patrzeć.