toja3003 27.04.07, 08:35 Ta, spędzamy coraz więcej czasu w sieci bo w telekomunikacji mamy cieci. I strony się za wolno ładują nie? Sprywatyzować to to a od razu się ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice IAB Polska: Internet rośnie fenomenalnie 27.04.07, 08:58 Internet,to piękna sprawa.Komunikacja interpersonalna,zakupy,reklamy -wszystko w jednym. Genialne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cez Re: IAB Polska: Internet rośnie fenomenalnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:32 Problem w tym, że TSPA jest już w prywatnych rękach. Problem tkwi w monopolu. TPSA trzeba był podzielić na mniejsze spółki tak jak to zrobiono kiedyś w USA. No ale wtedy nasz kochany były rząd( nie pamiętam już który) nie sprzedałby firmy za taka kasę. A na co poszła kasa? Na górników, krus-y, zus-y i inne takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK IAB Polska: Internet rośnie fenomenalnie IP: *.synerway.pl 27.04.07, 13:08 A w blueconnect dalej mam limit 4 GB bez żadnej możliwości zwiększenia. Przy prędkości 1,8 Mbit to jest śmiesznie mało. Dziękujemy Erze za "pozytywny" wpływ na rozwój internetu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_off Reklamy w necie 27.04.07, 13:34 Za Duzo. Nigdzie poza polskimi portalami nie widzialem takiego natloku reklam. Lacza sa slabe i wejsce np na interie trwa duzo dluzej niz gdzie indziej. Totalne przeladowanie, przeflashowanie i wogole bzdura odrzucajaca uzytkowniaka. To cholernie spowalnia predkosc, zmniejsza czytalnosc i zniecheca do powrotu. Brawa dla specjalistow od marketingu. Niedlugo nikt nie bedzie wchodzil na strony na ktorych jest wiecej reklam niz tresci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Reklamy w necie IP: *.globalconnect.pl 27.04.07, 15:19 Jakie wolne lacza? Z jakiego dostawcy korzystasz? Interia mi sie laduje szybko - fakt, jest troche przeladowana animacjami flash itd, ale zeby to wplywalo na szybkosc wczytywania stron to nie zauwazylem. Chyba ze siedzisz na podemie 56kbps ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Zgadza się, np. na tym portalu Wyborczej od dawna 27.04.07, 15:19 Zgadza się, np. na tym portalu Wyborczej od dawna już przestałem czytać dział „gospodarka”, bo po prostu fizycznie nie che mi się załadować w rozsądnym czasie a gdzie indziej też co chwila się pojawiają jakieś reklamy, które nawet nie dają się wyłączyć, coś mi błyska, lata po oczach i w końcu idę nieraz na inne spokojniejsze strony. Rozumiem, że muszą być reklamy ale troszkę proporcji poproszę a nie nawał i bazczelną nachalność. A najlepsze są strony typu „drogi użytkowniku żeby zobaczyć tą stronę potrzebujesz przeglądarki xyz w wersji 123 z czymś tam”. Czy ci programiści, a raczej ci co nimi rządzą, nie rozumieją, że następna podobna strona jest dla mnie odległa o jedno kliknięcie myszki? Albo jakieś śmieszne strony gdzie trzeba się rejestrować i wklepywać dane typu „mam 199 lat, nazywam się Hans Klos, mieszkam we wsi Pierdziszewo Dolne na Wyspach Bahama, ul. Małowiększośrednia nr 1500/100-900, zawód bezrobotny, wykształcenie profesorskie, adres emejlowy małpa@małpa.małpa”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonny IAB Polska: Internet rośnie fenomenalnie IP: *.szc.vectranet.pl 29.04.07, 09:06 jak ten tober się tam wkręcił? lewus... Odpowiedz Link Zgłoś