Dodaj do ulubionych

IAB Polska: Internet rośnie fenomenalnie

27.04.07, 08:35
Ta, spędzamy coraz więcej czasu w sieci bo w telekomunikacji mamy cieci.
I strony się za wolno ładują nie? Sprywatyzować to to a od razu się ruszy.
Obserwuj wątek
    • allspice IAB Polska: Internet rośnie fenomenalnie 27.04.07, 08:58
      Internet,to piękna sprawa.Komunikacja interpersonalna,zakupy,reklamy -wszystko
      w jednym. Genialne:)))
    • Gość: cez Re: IAB Polska: Internet rośnie fenomenalnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:32
      Problem w tym, że TSPA jest już w prywatnych rękach. Problem tkwi w monopolu.
      TPSA trzeba był podzielić na mniejsze spółki tak jak to zrobiono kiedyś w USA.
      No ale wtedy nasz kochany były rząd( nie pamiętam już który) nie sprzedałby
      firmy za taka kasę. A na co poszła kasa? Na górników, krus-y, zus-y i inne takie...
    • Gość: MarcinK IAB Polska: Internet rośnie fenomenalnie IP: *.synerway.pl 27.04.07, 13:08
      A w blueconnect dalej mam limit 4 GB bez żadnej możliwości zwiększenia. Przy
      prędkości 1,8 Mbit to jest śmiesznie mało. Dziękujemy Erze za "pozytywny" wpływ
      na rozwój internetu :)
    • pis_off Reklamy w necie 27.04.07, 13:34
      Za Duzo. Nigdzie poza polskimi portalami nie widzialem takiego natloku reklam.
      Lacza sa slabe i wejsce np na interie trwa duzo dluzej niz gdzie indziej.
      Totalne przeladowanie, przeflashowanie i wogole bzdura odrzucajaca
      uzytkowniaka. To cholernie spowalnia predkosc, zmniejsza czytalnosc i
      zniecheca do powrotu. Brawa dla specjalistow od marketingu. Niedlugo nikt nie
      bedzie wchodzil na strony na ktorych jest wiecej reklam niz tresci.
      • Gość: Rafal Re: Reklamy w necie IP: *.globalconnect.pl 27.04.07, 15:19
        Jakie wolne lacza? Z jakiego dostawcy korzystasz?
        Interia mi sie laduje szybko - fakt, jest troche przeladowana animacjami flash
        itd, ale zeby to wplywalo na szybkosc wczytywania stron to nie zauwazylem. Chyba
        ze siedzisz na podemie 56kbps ;)
      • toja3003 Zgadza się, np. na tym portalu Wyborczej od dawna 27.04.07, 15:19
        Zgadza się, np. na tym portalu Wyborczej od dawna już przestałem czytać
        dział „gospodarka”, bo po prostu fizycznie nie che mi się załadować w rozsądnym
        czasie a gdzie indziej też co chwila się pojawiają jakieś reklamy, które nawet
        nie dają się wyłączyć, coś mi błyska, lata po oczach i w końcu idę nieraz na
        inne spokojniejsze strony. Rozumiem, że muszą być reklamy ale troszkę proporcji
        poproszę a nie nawał i bazczelną nachalność.

A najlepsze są strony typu „drogi użytkowniku żeby zobaczyć tą stronę
        potrzebujesz przeglądarki xyz w wersji 123 z czymś tam”. Czy ci programiści, a
        raczej ci co nimi rządzą, nie rozumieją, że następna podobna strona jest dla
        mnie odległa o jedno kliknięcie myszki?

Albo jakieś śmieszne strony gdzie trzeba się rejestrować i wklepywać dane
        typu „mam 199 lat, nazywam się Hans Klos, mieszkam we wsi Pierdziszewo Dolne na
        Wyspach Bahama, ul. Małowiększośrednia nr 1500/100-900, zawód bezrobotny,
        wykształcenie profesorskie, adres emejlowy małpa@małpa.małpa”.
    • Gość: sonny IAB Polska: Internet rośnie fenomenalnie IP: *.szc.vectranet.pl 29.04.07, 09:06
      jak ten tober się tam wkręcił?
      lewus...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka