Gość: neon Re: Czy Dziennik zmieni nazwę na Deutschland? IP: 78.133.144.* 13.10.07, 10:39 Freud, to twoja kolejna prowokacja czy następna głupota? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Czy Dziennik zmieni nazwę na Deutschland? 13.10.07, 12:01 Gość portalu: neon napisał(a): > Freud, to twoja kolejna prowokacja czy następna głupota? To jest pytanie, neonie. Pytanie najłatwiej poznać po znaku pytajnika(?) na końcu. Inteligentni potrafią tez rozpoznać pytanie po treści i budowie zdania, ale oczywiście od ciebie nie wymagam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Czy Dziennik zmieni nazwę na Deutschland? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 12:03 Jesteś takim samym idiotą i oszołomem jak Ci co uważają, że Gazeta winna nosić nazwę Israel. Śiry od Rydzyka swoje a inne świry z przeciwnej strony jak Frojd i jego tuzin nicków, swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Czy Dziennik zmieni nazwę na Deutschland? 13.10.07, 14:39 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Jesteś takim samym idiotą i oszołomem jak Ci co uważają, że Gazeta > winna nosić nazwę Israel. Wstrętnie kłamiesz i oszukujesz czytelników, jak to masz w zwyczaju. Ja nie uważam że gazeta powinna sie nazywać Israel, Korea Pn, czy Filipiny. Ja sie tylko pytam. Za to twoi idole - Semka, Ziemkiewicz, Lichocka uważają ze gazeta winna sie nazywać Rzeczpospolita, a inni ze Polska. Tak więc oni podpadają po kategorię, która byłeś łaskaw zdefiniować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Czy Dziennik zmieni nazwę na Deutschland? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 14:44 Jak zwykle wmawiasz mi moich idoli i szufladkujesz. Rozrózniasz jak niektóre zwierzęta tylko dwa kolory. Ty pytasz ? Chciałoby się powiedzieć , że udajesz forumowego idiotę lub oszołoma gdyby nie to , że nie musisz udawać; przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Czy Dziennik zmieni nazwę na Deutschland? 13.10.07, 14:51 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Chciałoby się > powiedzieć , że udajesz forumowego idiotę lub oszołoma gdyby nie > to , że nie musisz udawać; przecież. Faktycznie nie muszę, a nawet nie mogę! Posada forumowego idioty jest już zajęta przez Ciebie, Planksi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Czy Dziennik zmieni nazwę na Deutschland? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 00:17 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Jak zwykle wmawiasz mi moich idoli i szufladkujesz. Konsekwentnie ignoruj trola. Przejmujesz się, że koleś powtarza propagandowe slogany (kto nie z ubekistanem, ten kaczysta)? Oczywiście masz prawo zapytać, kiedy zmienią nazwę na michniker beobachter lub jewish times lub podobnie :-) A z michnikoida wychodzi 'tolerancja'. Który to już raz? Nie pamiętasz 'der dziennika' u Stasińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl tolerancja państwa Frojdów z The Israel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 07:46 Mając świadomość, że trochę trolla podkarmię, musiałem. To nie nerwy ani nie przejmowanie się stukniętym srojdem to była konieczność wskazania szacunku do innych i konkurencji "ofiar antysemityzmu" w Polsce z GW. Tylko , że taka postawa frojda jest typowa dla tego środowiska np wspomniany przez Ciebie Stasiński. Są niewiarygodnie nienawistni wobec konkurencji biznesowej, medialnej, politycznej i każdy arument nawet ten najbrutalniejszy i poniżej pasa, jak w tym przypadku narodowe pochodzenie kapitału wyciągną jak by LPR z Wrzodakiem nie wyciągnęli. Taka to tolerancja , normalność i demokracja w wersji Gazety ! Przepraszam za ten The Israel ale to oddaje właśnie tę odwrotną postawę. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday No no! Lelel.Plaknksi napisał post w którym są t 14.10.07, 10:08 tylko 2 inwektywy i epitety: . > trolla podkarmię, > stukniętym srojdem Pomine milczeniem fakt że czlwiek który na forum, zabiera równocesnie głos pod co najmniej dwoma nickami ( Planksi/Lelekl) oskarża innych że są trollami, To jest jakby standard, po wprowa dzenieu przez Kaczyńskich odnowy moralnej w Polsce. Trzeba przyznac ze post Lelekla/Planksi'ego zawiera 2 ciekawe tezy. 1. informacja o tym z jakiego kraju pochodzi kapitał firmy, jest najbrutalniejszym argumentem jaki sobie można wyobrazić "każdy arument nawet ten najbrutalniejszy i poniżej pasa, jak w tym przypadku narodowe pochodzenie kapitału..." Czyli, wg. Lelekla/Planksi'ego gdy ktoś powie że mercedes jest samochodem niemieckim, albo ze ma japoński telewizor Sony, okazuje sie być zwykłym chamem który brutalnie, ciosami poniżej pasa atakuje firmy Daimler-Benz i Sony. 2. Dziennikarze pracujący w Dzienniku i Fakcie wstydzą się ze pracują, lub pracowali w gazetach z kapitałem niemieckim i dobrzy ludzie nie powinni im o tym co chwila przypominać, bo spotyka ich trauma z tego powodu. Szczególnie wtedy, gdy ich szef - Michalski każe im napisać tekst o dziadku p. Tuska który służył w niemieckim wojsku Wehrmachcie albo znaym nobliście, ktory jako szczeniak został wcielony do niemieckich Służb Ochronnych. Nie podzielam tez Planksi'ego/Lelekla, poza może wstydem z pracy w Dziennku/Fakcie, ale nie dlatego powinni się wstydzić bo właścicielem tych gazet jest niemiecki kapitał. ( Dlatego wcale nie miałbym nic przeciw, by jedną z nich nazwali Deutschland - stąd to moje pytanie dziennikarzy skierowane do Axela Springera, na które odpowiedział Lelekl/Planksi, oczywiscie w swój chamski, prymitywny, świadczący o kompleksach(Springera?) sposób. Powinni się wstydzić dlatego że oszukują swoich czytelników, a Axel Springer na to pozwala. Przynajmniej niektórzy z nich.( o czym pisałem wielokrotnie, więc nie będę teraz sie rozwodzić ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Frojd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 13:24 Mówią, że ostatnie honorarium autorskie wziąłeś za ten utwór : www.youtube.com/watch?v=QUFoDTwr7Ko&mode=related&search= :) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Dupekl! 13.10.07, 14:48 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Mówią, że ostatnie honorarium autorskie wziąłeś za ten utwór : Pewno mówi to Mazurek lub inny idiota(ka) z Wprostu. Kłamie oczywiście, bo co innego może robić Mazurek? El cóndor pasa napisał niejaki Daniel Alomio Robles na początku XX wieku, a kilkadziesiąt la później zaaranżował od nowa Paul Simon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon Re: Freud, a ty znowu tu ? IP: 78.133.144.* 13.10.07, 16:50 Wyzywasz, czyli znowu nie masz argumentów. Dostajesz co rusz z liścia i wciąż nadstawiasz policzek. Przegrywasz w każdej potyczce na słowa - jak twój idol Kwach. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday doc.holliday neonie. Byłes na Filipinach, 13.10.07, 17:16 czy może w goscinie u Pana Prezydenta, i zarajałeś jointa. Odpowiedz Link Zgłoś