Dodaj do ulubionych

Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!!

12.12.08, 15:49
Jestem dlugoletnim abonentem platformy CYFROWY POLSAT.
Od kilku tygodni nie moge sie doprosic o wyslanie nowej KARTY do dekodera-po
kilkakrotnych telefonach do BOK-ciagle slyszalem ze karta bedzie wyslana
jutro-do tej pory juz 3 razy dzwonilem w tej sprawie,tracac kilkadziesit minut
z telefonu komorkowego.
Malo tego wysylalem maile do SEKCJI REKLAMACJI -prowadzilem dialog z PANIA
MALGORZTA B..-ktora mnie zapewnila ze karta zostala wyslana-a przed kilkoma
minutami ,dzwonilem ponownie do BOK- i powiedziano mi ze dopiero bedzie wyslana.
Bez tej karty odbieram zamiast calego pakietu. ktory mam w abonamencie ,tylko
kilka programow-a place za caly pakiet.
Cyfrowy Polsat olewa starych klientow-nie mozna nawet po skonczeniu umowy
zmienic pakietu na mniejszy[ Z FAMILIJNEGO NA MINI-MAX]-a okres wypowiedzenia
umowy na czas nieokreslony[umowa na czas okreslony dawno mi sie skonczyla]
wynosi .....3 miesiace !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 94.254.159.* 17.12.08, 07:41
      Lepiej zrezygnowac z tego badziewa-ja tak zrobilem-mialem podobna sytuacje
      • Gość: klin Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 62.29.160.* 22.01.10, 12:05
        trzeba rozwiazywac umowe przed jej koncem i potem podpisywac nową promocyjną -
        ja tak robie i nie mam problemu. konczy sie umowa - wypowiadam i dziękuje.
        oddaje cały shit, a potem podpisuje kolejną nową umowe w nowej promocji - dla
        nowych klientów maja czas, karty, dekodery i wszystko co najlepsze. starych mają
        głęboko...
        • Gość: Niezadowolona Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.tktelekom.pl 12.04.12, 14:27
          Ja również nie polecam Cyfrowego Polsatu... Mam pakiet Mini HD a oni każa mi placic za Familijny (niby z jakiej racji) Wpieraja mi ze nie zaplacilam jakiejs tam faktury co jest nie prawda... Ciagle trzeba do nich dwonic i wszystko wyjasniac! Szkoda czasu i pieniedzy na tych oszustów!!! Zdecydowanie NIE POLECAM cyfrowego polsatu!!!
          • Gość: zadowolona użytkow Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.14, 19:31
            a ja jestem bardzo zadowolona z usług cyfrowego polsatu i będę wszystkim polecała tego operatora telewizyjnego a nie to badziewie nc+ nie mówiąc już o telewizji z orange.
            • Gość: m Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.ip.dobranet.pl 16.02.14, 10:25
              Poczekaj każdego robią w banbuko
            • Gość: tomi Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.30.90.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.14, 20:15
              daj na luz cp to oszusci jakich mało jestem juz z nimi 4lata nie znalazłem czasu na wypowiedzenie umowy która mineła 2 lata temu jakims cudem wzrósł mi abonament o 50 procent problem z wypowiedzeniem umowy skad jakies 3miechy okradanie ludzi legalne
            • Gość: Olo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.15, 21:59
              Polecić CP to tylko wrogowi ale i to należy dobrze rozważyć to są nie źli oszuści należy się dobrze pilnować bo nigdy nie wiadomo co u nich nie tak zawsze coś i ciężko im wytłumaczyć że to nie twoja wina a po kilku dniach wita ciebie ichni windykator upierdliwy do bólu i nie chce niczego słuchać bo albo jest przygłupi albo przygłuchy.Ja po skończeniu umowy nigdy nie wrócę do CP chyba że się diametralnie zmienią.Nie POLECAM NIKOMU.
        • Gość: berbec Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.30.86.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.12, 16:12
          od 6 lat jestem abonentem cyfrowego polsatu i nigdy nie mialem problemow
          • Gość: marek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 195.116.13.* 19.07.12, 13:21
            Poczekaj :) Jeszcze trochę i zaczniesz je mieć :):)
          • Gość: zbiorowypozew Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.01.13, 08:08
            pewnie jestes z polsatu i dlatego twierdzisz ze nie masz problemów zreszta nawet jak jest inaczej 1 na setki tysiecy to tylko potwierdzenie reguły
            szukam ludzi którzy złoza ze mna pozew zbiorowy przeciwko polsatowi gdyz zostałem oszukany przez pracownika polsatu w sprawie dodatkowego dekodera tzw multirum. po czasie sie okazało ze to nie jest funkcja multirum, pozniej wyłaczono mi dekoder tzw dodatkowy chodz w umowie nie mam zadnych zapisów o wyłączeniach na krotsze okresy drugiego dekodera. racja uciekajcie od polsatu pewnie sie czuja bo bardzo duzo ludzi oszukali i teraz ludzie musza płacic dlatego maja na ......... żenada
            • Gość: remek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.212.192.49.getinternet.no 05.01.13, 00:07
              wchodzę w to proszę o info na meila
            • Gość: nienia Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 01:24
              czas trwania umowy na dekoderze dodatkowym określają promocyjne warunki umowy ....
              otzrymanie ich(podobnie jak i ja) potwierdziłęs swoimpodpisem na umowi.... wczytaj sie dokładnie
            • Gość: Nika Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 09:41
              Chętnie przyłączę się do pozwu zbiorowego. Od listopada 2012r. usiłuję wypowiedzieć im moje 2 umowy i tak przeciągają sprawę, że szlag mnie trafia. Ciągle im czegoś brakuje, co dzwonię lub piszę ,to dostaję inną informację. A czas leci.Proszę o podanie namiarów - skontaktuję się na pewno. Pozdrawiam.
              • Gość: marzena Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 09.04.13, 11:32
                mnie oszukali przedstawiciele gdyz zamiast przedluzyc mi umowy na 2 dekodery wystawili mi 2 nowe i mam teraz 4 abonamenty naciagacze
                • Gość: misiek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 156.17.52.* 09.04.13, 14:49
                  dokładnie tak samo mnie urządzili. zamiast przedłużyć umowę, dostałem drugą. I już. Podpisał to niech płaci. Nie ma zmiłuj się w Polsacie.
              • Gość: Beata Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 11:59
                Umowę z CP zawarłam na czas określony, zgodnie z zapisem tejże umowy (u mnie to punkt 7 wraz z podpunktami) wysłałam pisemne oświadczenie woli aby nie przedłużali mi umowy na kolejne 12 miesięcy oraz że z końcem umowy rezygnuję całkowicie z ich usług! Abonament płaciłam do końca umowy jak należy, jednak CP wymyślił sobie że muszę zapłacic jeszcze dodatkowo za dwa miesiące! Pisałam reklamację parę razy, pisał również w moim imieniu Rzecznik Praw Konsumenta, jednak to nic nie dało, nadal twierdzą że winna im jestem za dwa dodatkowe miesiące! W odpowiedzi na powyższe reklamacje odpisywali jakieś totalne bzdury, przecząc tym samym umowie którą z nimi podpisałam! Jakieś 3 miesiące temu wysłałam kolejną reklamację, jednak do dnia dzisjejszego odpowiedzi nie mam! ( a sami w swoim regulaminie piszą cyt:" w przypadku nierozpatrzenia reklamacji w terminie 30 dni od dnia jej wniesienia uważa się, że reklamacja została uwzględniona")! Dodam iż cały czas jestem nękana przez nich telefonami i esemesami ponieważ twierdzą że zalegam im za dwa miesiace abonamentu ( sytuacja ta trwa już od roku czasu)! Na dzień dzisjejszy skłonna jestem oddać tą sprawę w ręce prawnika, nie można lekceważyć tak jawnego oszukiwania klientów, CP robi sobie kpiny z klientow i za nic ma prawo! Wszystkie pisma które do nich kierowalam wysyłałam listami poleconymi i mam na to potwierdzenie! Z konsultantami też nie idzie normalnie się porozumieć, opowiadają jakies bzdury, po jakimś czasie przestałam wogole od nich odbierać telefony, czekam na odpowiedz na piśmie i z tym udaję się do prawnika!!! ( chociaż jak wynika z ich regulaminu termin na odpowiedz im minął)!
                Czuję się oszukana przez Cyfrowy Polsat!!!
                • Gość: Olo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.15, 22:16
                  CP to są prawdziwi oszuści o tym się już przekonałem sam i nic sobie nie robią z tego że ty ponosisz koszty udowadniając im ponad wszystko że racja leży po twojej stronie. Należałoby się skrzyknąć i wystąpić z pozwem zbiorowym przeciwko nim gdyż pojedyńczy abonent ma nikłe szanse w starciu z CP.Chętnie przyłącze się do owej krucjaty gdyż wiem co to jest CP.
            • Gość: zuzka Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 15:26
              ja osobiście tez nie polecam dzwonią namawiają złote góry obiecują a potem w du..... człowieka mają ; albo niema sygnału albo wpłaty niedotarly na 2 tyg przed terminem wyswietla sie informacja ze jestes zadłużony zeby sie dodzwonic to tez masakra a jak juz sie uda to musisz wszystkich pierduł wysłuchac zanim ci do głosu dadzą dojść ,ale to nic 3 miesiace przed zakonczeniem umowy wysłałam rezygnacje i co teraz zabraklo 3 dni do równych 3 miesiecy i tym samym umowa została przedłuzona na kolejne 12 miesiecy bez mojej zgody podobno tak jest w umowie ale kto ja czyta ludzie to sa oszusci wiec teraz mam zapłacic 1 miesiac wiecej i umowna kare za zerwanie umowy ŻENADA NIGDY WIĘCEJ NIE CHCE MIEĆ Z NIMI DO CZYNIENIA
            • Gość: zaworek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 82.160.207.* 08.02.14, 19:39
              trzymam twoja sztabe ja wnosze wniosek do sadu
          • Gość: mm Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.tktelekom.pl 29.01.13, 20:46
            To co powiesz np.na dodatkową opłatę za przyszłą walke bokserska.Po jaką holere płacimy abonament.
          • lion2012 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 10.04.13, 12:50
            Życzę Ci oczywiście, aby było tak dalej, ale gdybym przeczytał te wszystkie negatywne opinie o postępowaniu tej firmy np. na forum: opiniuj.pl/cyfrowy-polsat-internet.html, to nie chciałbym, aby taka bandycka firma mnie obsługiwała. Takie postępowanie można jedynie porównać do naszej TP za czasów socjalizmu. My żyjemy już kilkadziesiąt lat w wolnej Polsce i tolerujemy takie pseudo-firmy, które na lewo i prawo reklamują się, o swoich wielkich możliwościach, które w rzeczywistości są bardzo mizerne, szczególnie jeżeli chodzi o internet... kłamstwo, krętactwo i totalna ignorancja klienta to atuty cyfrowego polsatu....Pozdrawiam i naprawdę zachęcam do lektury na opiniuj.pl. Historie z życia wzięte.....
            • Gość: Andrzej - Poznań Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.ip.netia.com.pl 19.09.13, 12:15
              Jest to firma z której się już nie wypiszesz.Dędą ciebie okłamywać miesiącami aż wejdziesz w następny abonament.Wypowiedzenie umowy 3 miesiące i tylko pisemnie ( faksem i elektronicznie nie przyjmują ) potem nie odpowiadaja na piśmie i dzwonią wcickając ciemnotę w razie reklamacji nie można sie na niczym oprzeć bo zawsze jest brak dokumentu.Zgroza !!!!!!
            • Gość: pipi Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.13, 18:12
              zgadza się wszystko bandyci!!!!
        • Gość: berbec Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.30.86.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.12, 16:18
        • Gość: berbec Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.30.86.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.12, 16:21
          do 6 lat jestem abonentem cyfrowego polsatu i nigdy nie mielem problemow
          • Gość: renia Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 19:48
            to będziesz mial . wszystko przed toba
        • super_bartnik Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 16.06.12, 12:59
          jestem wręcz pewien że jak rozwiązesz i przyjedziesz jako nowy klient do Nki dostaniesz jeszcze lepsza ofertę promocyjną. Dodatkowo jak zamówisz przez neta czy telefon dostaniesz jeszcze dodatkowe profity.
        • Gość: olszty Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 31.07.12, 18:33
          chyba oszalałeś --
          • Gość: Gość Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.146.107.231.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.13, 00:19
            Wszytsko powyżej jest prawdą. Starych Klientów traktuja jak intruzów.... podpisałam umowę na 29 miesięcy - jak wszędzie jest pomyśłąm, że się skończyła i mogę zrezygnowac a tu zdziwienie - trzeba ja rozwiązac z trzymiesiecznym okresem wypowiedzenia- no ok poszłam z pismem i myśle poczekam te trzy miesiące jeszcze. Niestety muszę jeszcze sie męczyć kolejny rok, bo jak masz np koniec umowy 15 wrzesnia to jeśli do 15 czerwca nie wpłynie do polsatu pismo ze kończysz to automatycznie przedłuża się umowa na rok - nigdzie nie ma takich umów !!! nie polecam nikomu - zrezygnowałam z cyfry i czekam az sie zakończy nieszczęsny polsat to tam powróce. Poza tym wyjechalam na wakacje i termin płatności minął - następnego dnia wysyłają gdzie mogą - mail, tel powiadomienia jakbym niewiadomo jakim dłużnikiem była - abonament mój przekracza ponad 100 zł. i jeszcze teraz poblokowali niektóre programy, bo twierdzą, ze zmienili pakiety i w moim nie ma i na umowie ich nie było - no nie było bo jak ją podpisywałam to polsat ich nie miał. NIE POLECAM POLSATU CYFROWEGO.
            • Gość: Basia Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.tbs-net.rekin.net 23.08.14, 13:29
              O matko totalna banda , wspułczuję
        • Gość: wilk Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.231.50.81.koba.pl 19.07.13, 13:25
          jestem 10 dni klientem polsatu i już mam złe doświadczenie jest takie powiedzenie JAKI PAN TAKI KRAM ./właściciel/
        • Gość: klin Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.205.23.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.14, 15:16
          Dziękuję,świetna rada,osobiście nie raz beznadziejnie długo załatwiałem upierdliwe drobiazgi z Polsatem , nie odsłuchują nagrywanych rozmów telefonicznych, niezbyt często zaglądają do wysyłanych e-maili.Platforma jak każda inna mam też cyfrę,generalnie zawsze lepiej traktują nowych do pozyskania klientów.Do tego dodam operatorów telefonicznych i można sobie szybko zafundować nadciśnienie.Tylko spokój nas uratuje.Pozdrawiam
        • tomtome Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 03.03.20, 15:34
          dzieki
      • Gość: marcin Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.aster.pl 22.01.10, 12:50
        Ja mam N i nawet nie przechodziło przez chwile wymiana na inna
        telewizje cyfrowa.
        Oprócz tego net z aster.
        • super_bartnik Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 16.06.12, 13:00
          dokładnie. Ja dodatkowo mam porównanie z innymi kablówkami i widzę jaka jest jakość programów HD w N a jaka w kablówkach. Bez porównania. No są do wybrania dekodery z dyskami np. jedyny na rynku dekoder z 1TB dyskiem twardym.
          • robsonos Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 18.06.12, 09:45
            super_bartnik napisał:

> dokładnie. Ja dodatkowo mam porównanie z innymi kablówkami i widzę jaka jest ja
            > kość programów HD w N a jaka w kablówkach. Bez porównania. No są do wybrania de
            > kodery z dyskami np. jedyny na rynku dekoder z 1TB dyskiem twardym.

Wszystko zależy o jakich kablówkach myślisz. Mnie się wydaje, że kablówki przegrywają cenami (w korelacji z ofertą). A 1TB dysku to chyba jeszcze nikt w ofercie nie posiada. Nie tylko kablówki, ale także inne platformy sateilitarne.
      • Gość: Nooteen Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 195.124.18.* 18.08.10, 17:03
        Nie polecam nawet za darmo, kontakt z nimi jest tragiczny jak nic ci nie działa
        to restartuj czekaj 2 godziny, dzwoń czekaj na połaczenie godzine i tak w kółko,
        nie znależli problemu a rachunki tel. ? rozwiazalem umowe na internet w cigu 10
        dni mialo byc bez oplat dostalem fakture i nie wiedza dlaczego ?
        • Gość: LODZIA Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 17:17
          Witam Dlatego,bo korzystałeś przez kilka dni z internetu i za pakiet , który wykorzystałeś została naliczona faktura ,, GŁ...,,
      • Gość: Staszek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.opera-mini.net 03.02.11, 10:12
        Co racja to racja olewaja swoich..abonentów czy klientów..jakos tam...?
        Wogóle nie sluchaja co sie do nich mówi czy pisze...?
        • kazik12groszy Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 10.01.12, 10:32
          ale nie tylko w cyfrowym polsacie olewa się swoich klientów, upc to samo. a ktoś ma może vectre? jak wrażenia?
          • Gość: ekhm... Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.05.12, 15:53
            mialem vectre i jest to samo... w polsce ciezko o odpwiedni dostep do uslug
      • Gość: paluch Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.malbork.mm.pl 09.04.11, 10:23
        Przecierz to jest chore ja sie dziwie ze jeszcze sie za to nikt niezabral przeciez tyle ludzi w butelke nabijaja a własciel tylko tyje za nasze.
        • Gość: Anna Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.satfilm.net.pl 17.10.11, 21:16
          Wlasnie sie przekonalam jak ciezko cokolwiek zalatwic Tony papierow i ciagle telefony aby cokolwiek wyjasnic Niestety odnosze wrazenie ze siedza tam niekompetentne osoby Zatrudnione z lapanki -chyba .IEDNA SPRAWE ZALATWIA KILKA OSOB I KAZDY ZALATWIA TAK jak gdyby sprawa byla nowa Walkuje sie wszystko i konca nie widac Mam wrazenie ze ja jestem zbedna osoba a sprawa moja nigdy tak do konca nie bedzie zalatwiona Skonczy sie umowa i juz napewno do tej firmy nie wroce MAM ICH SERDECZNIE DOSC
          • Gość: ZOSKA Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.satfilm.net.pl 17.10.11, 21:19
            NIE POLECAM NIKOMU TAKIEJ FIRMY
            • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 10:39
              Witamy w klubie niezadowolonych klientów - jest nas coraz więcej.
              • Gość: tez nie polecam !! Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.03.12, 21:07
                zawarłam umowe na 49 zl. (internet). Po 3 mc dostałam fakture na 70 zł i ciągnie się to już 6 mc. Jakiekolwiek pisma z CyfrowegoP odnośnie wyjaśnień wzrostu wysokości opłat wyjaśniają, że kwota na umowie 49 zł. (pomimo, iż pod tą kwotą widniało 22 mc trwania umowy na tę kwotę) była tylko kwotą promocyjną i trwala 3 mc. Mam oczywiście możliwość wejścia na ICOK i zmiany programu na większy za de fakto kwotę 49 zł. Po wykonaniu tej opcji dostałam informację, że: zminiłam opcję na 49 zł, zmiana opcji pociągnęła za sobą opcję 29 zł. i dodatkowo opcję 15 zł (nie wiem czy co miesiąc, czy jednorazowo...) no i dodatkowo 200 zł na aktywację usługi. Aby to było mało napisałam z prośbą o wyjaśnienie wysokości kwoty faktury jaką będę musiała zapłacić w związku ze zmianą opcji i w kolejnych miesiącach, bo w listownej informacji miałabym płacić za jakieś sms'y wysyłane i otrzymywane.. Otrzymalam informację "w związku z zapytaniem otrzymanym przez Panią informujemy, że ponosić będzie Pani opłaty zgodnie z otrzymanymi fakturami". NIE POLECAM... Obecnie szukam osób chętnych na złożenie zbiorowego wniosku do Biura Ochrony konsumentów gdyż jako pojedynczy poszkodowany mam jedynie możliwość złożyć taki wniosek do miejskiego Biura Ochrony Praw Konsumentów. Pozdrawiam i serdecznie nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: misiek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 156.17.52.* 03.04.12, 14:54
                  Sorry "gość portalu". Nie przeczytałeś dokładnie warunków promocji tak jak JA. I na takich naiwnych żerują ci z Polsatu. Nie polecam biura Rzecznika Konsumentów we Wrocławiu. Jeszcze na mnie przemądrzała panienka nakrzyczała, że jestem sobie sam winien,. RPO interweniuje tylko w przypadku gdy zostało naruszone prawo a to że Polsat traktuje klientów jak bydło ich nie obchodzi. Dołączam pozdrowienia
                  • super_bartnik Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 16.06.12, 13:03
                    Nka teraz też ma aobnament za 49zł / miesiąc i w tym dostaje się dekoder za 0 zł.
                • Gość: Josphy Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.12, 08:56
                  Witam,
                  mam rowniez duze problemy z Polsat i chetnie bym wspolnie zlozyla skarge na tych naciagaczy. W 2010 zawiazalam umowe na pakiet familijny z Polsatem i kupilam dekoder HD, za ktorego osobno zaplacilam - byl w promocji. Po dlugim czasie udalo nam sie wreszcie zainstalowac nasz sprzet. Ale wpierw zadwonilam i poporosilam o porade techniczna w tym czasie Pan zaoferowal mi pakiet HD - choc kilka razy powtarzalam, ze niemam telewizora ztym feature. Powiedzial mi, ze po czasie promocyjnym jestem w stanie bez problemu wrocic do bylego pakietu. Napisalam w kalendarzu sobie wszystkie daty, kiedy musze wypowiedziec promocje - nummer umowy. Kilka razy powtarzalam, ze nie mieszkam w Polsce i maja mi umowe przslac droga maila. Po uplywie okreslonego czasu napisalam, ze rezygnuje z promocji i powracam do pakietu familijnego. Oni po dlugim, dlugim czasie napisali mi, ze to jest nie mozliwe, poniewaz zawiazalam z nimi umowe na pakiet HD i musze po uplywie czasu promocji placic wiecej niz mnie. Chyba przez trzy miesiace sie z nimi wklucalam droga maila i prosilam rowniez tylko o taki kontakt. A wreszcie sie wkurzylam i wypowiedzilam przed konciem umowy. Wysylaja ciagle poczte na adres, na ktory nie jestem osiagalna. I na dzien dzisiejszy chca ode mnie kwote o wysokosci 650 Pln. Czy oni dadza kiedys spokoj? Mnie tam nigdy nie ma, tam mieszkaja moi rodzice i oni ich ciagle pismami molestuja.

Co wy nato.
                  • Gość: olo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.15, 22:48
                    Niech rodzice wniosą pozew do sądu o uporczywe nękanie jest na to paragraf ale na ile prawdziwy w tym kraju to nie wiem.Pozdr.
          • Gość: klient Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.182.148.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.11, 13:03
            Potwierdzam a szczegolnie beznadziejną obslugę w firmie Audax.Pełne podziemie.Ukrywają nazwiska swoje i przelozonych oraz zero znajomosci przepisow.Polecam Ntv.
          • super_bartnik Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 16.06.12, 13:02
            Ja dzwonię do Nki i nie ma takiej biurokracji, a przynajmniej nie spotkalłem się. Dzwonię i załatwiam wszystko na infolinii jak trzeba.
      • Gość: beata Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.11, 22:43
        strzeżcie się tej firmy kiepska jakośc za duże pieniadze bez szansy na rozstanie
        negocjujcie własne warunki albo wony
      • Gość: Tadek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 31.61.50.* 08.09.11, 10:17
        Witam. Ja tez juz tylko czekam az skonczy mi sie umowa zeby zrezygnowac z cyfrowego polsatu. Dobilo mni to ze zeby obejzec walke z adamkiem trzeba zaplacic kase. W koncu mam najwiekszy pakiet wykupiony wiec dlaczego mam znowu za cos placic. Poza tym internet tez jest do bani. Placic 100 zl za limit 25 GB to smieszne. Chyba oni nie aktualizuja swoich komputerow albo nie wiedza ile potrzeba danych posciagac zeby pograc on line. Chyba ze graja w gry na nk :) A nie daj boze spuznij sie jeden dzien z zaplata to co godzine bedziesz mial belke na ekranie o tym ze juz cie licytuja i ze jestes najwiekszym przestepca na swiecie. Nie polecam tego nikomu. Maja nas za frajerow z ktorych zamiezaja sciagac kase ile sie da dajac w zamian marna oferte i majac nas gleboko w powazaniu. Pozdrawiam i nie dajcie sie naciagnac.
        • super_bartnik Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 16.06.12, 13:05
          Ten wątek jest o tv a ty piszesz bodaj o internecie. Bo po co komu limit 25gb na odbiór tv? No chyba że korzystasz z vod :p
          • robsonos Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 18.06.12, 09:51
            super_bartnik napisał:

> Ten wątek jest o tv a ty piszesz bodaj o internecie. Bo po co komu limit 25gb n
            > a odbiór tv? No chyba że korzystasz z vod :p

Do VODów przydaje się szybki internet, z dużymi limitami (lub najlepiej bez).
            A opłaca się podłączyć sieć pod dekoder, bo to daje dodatkowe możliwości.
            W przypadku nVODnetu to choćby HBO Ondemand, TVP Player, etc.

• Gość: Gosć Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.146.4.156.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.13, 00:26
          Jeszcze powiadomienia na maila wysyłają, smsy co chwile....jakbym przynajmniej miesiac nie płaciła. Aspoźnienie z płatnościa 5 dni.
          • Gość: Ja Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 94.42.203.* 28.01.13, 12:24
            Ja mam termin platnosci do 19 stycznia, wplacilam 24 - fakt z opoznieniem, a dzis mi wylaczyli sygnal... Takimi sposobami to klientow odstrasza na sto procent. Na szczescie w maju mi sie konczy umowa wiec zaraz wysyłam pismo o jej rozwiazanie. Banda naciagaczy, zero profitow dla starych klientow, którzy przez kilka ladnych lat ofiarowali im dosc spory zapas gotowki...
        • Gość: gość Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.14, 19:39
          ty najpierw może naucz się ortografii analfabeto...
      • Gość: Magda Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.bb.online.no 15.09.11, 19:08
        Ja nigdy nie kupię tej telewizji. Wedłóg mnie to jest wstyd i skandal żeby Polsat zmuszał nas do kupienia ich telewizji poprzez puszczanie najwazniejszych sportowych rozgrywek <np mistrzostwa europy w siatkówce> na Polsat sport który można oglądać oczywiście tylko poprzez Polsat Cyfrowy. SKANDAL i WSTYD. Myślę że takim działaniem zrażą do siebie więcej ludzi.
      • Gość: f-b polska Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.180.61.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 21:12
        nie dajcie się nabrać na ich promocje a z umowy w kazdej chwili mozna zrezygnowac bez ponoszenia kosztów. To że karą straszą to tym się nie przejmujcie ja udałem się do biura federacji konsumentów i zosało wystosowane pismo o rozwiązanie umowy bez ponoszenia kosztów. po 2 tygodniach dostałem odpowiedź ze dekoder nalezy wysłac do nich i ze umowa została rozwiązana przed czasem i nie ma zadnych kosztów z tym zwiazanych , dodaje ze do konca umowy było jeszcze 8 miesiecy
        • Gość: ilo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.inetia.pl 01.02.12, 00:06
          no ja juz 5lat nie mam u nich nic a teraz nagle sie okazalo ze mam im jakas kase placic.po 5 latach idioci i komornikiem strasza
          • Gość: Adam Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 31.61.85.* 19.02.12, 13:36
            Mnie najbardziej zastanawia sytuacja że zgodnie z regulaminem sygnał jest odcinany oficjalnie po 3 miesiącach nie płacenia ale gdy zalegamy kilka dni czesto pojawia się nam komunikat tego kanału nie ma w twoim abonamencie...tak jest zawsze a jeśli wszystko jest opłacone taki komunikat przestaje się pojawiać.Z OFERTY CYFROWEGO POLSATU ZOSTAŁ USUNIĘTY KANAŁ TVN HD+1 WSZYSCY KTÓRZY MAJĄ ZAWARTĄ UMOWĘ MIĘDZY 5.05.2011 A 13.10.2011 MOGĄ BEZ ZOBOWIĄZAŃ I OKRESU WYPOWIEDZENIA ROZWIĄZAĆ UMOWĘ ZE SKUTKIEM NA KONIEC BIEŻĄCEGO OKRESU WYPOWIEDZENIA.
            Pozdrawiam.
        • Gość: ADAM Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 31.61.85.* 19.02.12, 13:39
          Nie polecam z góry takiego rozwiązania...w niektórych przypadkach owszem jest taka możliwość ale w mniejszości.
          Z oferty cyfrowego polsatu został wycofany kanał TVN HD+1 każdy kto zawierał, przedłużał umowę między 5.05.2011r a 13.10.2011r. może bez konsekwencji rozwiązać umowę z tego właśnie powodu.
          • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 23:03
            Każdy o zdrowym rozumie czytając to forum nigdy nie zamówi sobie cyfrowego polsatu...
      • super_bartnik Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 16.06.12, 12:58
        ogólnei rzecz biorąc polecam zmienić przy nadarzającej sie okazji na konkurencję chociażby bardzo dobrą ofertę ma Nka. Np. teraz do podstawowego abonamentu (taki w maire ze ponad 20 programów HD i sporo zwykłych) dają dekoder za 0zł.
      • Gość: em Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.radom.vectranet.pl 26.10.12, 17:13
        Masz rację, oni tylko pobierają kase, o 2 zl potrafią dzwonic i majlować miesiącami a oszukuja na każdym kroku. Przy zmianie dekodera na inny bo ten sie popsuł zaproponowano mi dodatkowe programy jak extra HD, sport, i HBO jako promocje. na umowie podniesiono mi opłate o 2 zł. Po kilku miesiącach wyłączono HBO a podobno reszte dodatkowych miałam sama wyłączyć ! Tylko czym?!, Dzis ściga mnie paniusia sms i telefonami że mam dopłacić 40 zl mimo że na umowie pisze wyrażnie -
        do 20.10.2012 wyłączyć 2 pakiety dodatkowe
        Promocja 7x 39,90 /E+E+S/
        Od 22,10.2012- 39,90 /F+0/
        To skoro sami wyłączyli HBO a HD na moim starym tv i tak nie obejrze/ zgłaszałam/
        to dlaczego nie wyłączyli reszty tylko ja niby miałam to zgłaszać?
        Złodziejstwo i nic więcej ale nie mam zamiaru im dopłacać 40 zl, prędzej zrezygnuje z ich usług a nie zapłace!
      • Gość: zefira Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.12, 19:38
        Ja od maja 2008r. mam pakiet MINI najmniejszy najpierw płaciłam 9,90 zł za miesiąc, od kwietnia tegpo roku płacę 14,90 jednak ostatnio przez ostatnie dwa miesiące CYFROWY POLSAT życzy sobie dopłaty chociaż w dalszym ciągu reklamuje że PAKIET MINI jest za 14.90. Nękaja mnie sms-ami, telefonami i sms-ami w telewizji. Jest to jawnym łamaniem prawa. od 15 listopada o godz. 19.30 został mi odcięty dostęp do tej telewizji mimo, że mam zapłacone za osdtatnie miesiące także . W rozmowie telefonicznej powiedziałam, że mam zapłacone i potwierdzenie że zapłaciłam na POCZCIE ! KTO MA PROBLEM Z NIMI TO PROPONUJE RAZEM WALCZYĆ - DOSYĆ NĘKANIA KONSUMENTÓW!!!!!!!!
      • Gość: mastif Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.skorpio.net.pl 23.12.12, 19:16
        chlopie jak mozesz to jaknajszybciej zrezygnoj bo dekodery to badziewie ktore sieciagle zawieszaja.podlacz dysk zewnetrzny a zacznie sie.potem bedziesz wznawial sygnal proszac sie na infolini i beda ciew konia robic ze masz antene zle nastawiona.
        szkoda gadac.
      • Gość: peterpann Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.miechow.com 11.02.13, 19:31
        Moja "przygoda"...Sprawdzam dostępność naziemnego cyfrowego polsatu-Hurra-jestem w zasięgu telewizji mobilej!!! Zamawiam pakiecik z dekoderem. Mam już wcze3śniej naziemną cyurówkę ze wszystkimi dostęnymi kanałami-siła i jakość 100%. Kurier przywozi dekoder, finalizowanie umowy. Podłączam dekoder-mam tylko niekodowane. Dzwonię na infolinię. Pól godziinki konsultacji. trzykrotna instalacja i konfiguracja pod wodzą konsultantki-i nic. Dziewczę przesłuchuje mnie w/s anteny, sygnału i odkrywa, że jednak wg jakiejś mapy jestem na granicy zasięgu i może być problem. AHA!!!. Pozostaje mi więc odstąpić od umowy. Pytam jak i tak też czynię, tzn listem poleconym odsyłam rezygnacją-odstapienie, załączam screena z ichniej strony z potwierdzonym zasięgiem oraz wniosek o zwrot poniesionych przeze mnie kosztów z powodu zawarcia ze mną przec Polsat umowy, z której nie mógł się wywiązać nie z mojej winy!!!Zamawiam także kuriera ( tylko tak można), aby odesłać dekoder. Moje koszty: 58,82 kurier, 15,10 przesyłka z Polsatu, 4,50 list polecony. koszt ok. 30 minut rozmowy z konsultantką. Dzisiaj miła Pani od nich oczywiście mówi, że tego nie oddadzą. Wiedziałem przecież. Mam 1600 emerytury (35 lat belfrowania, studia podypkomowe). K...stać mnie. Masz Polsacie moją kasę. rośnij w siłę, udław się. Nigdy więcej z wami!!!
        • Gość: Krzysiek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.02.13, 19:51
          ...nie martw się, mnie też oszukali miał być internet LTE którego nikt jeszcze nie widział dałem wypowiedzenie w związku z nie świadczeniem tej usługi ale czuję że walka prze de mną jeśli mogę tu coś poradzić to udaj się do miejscowego rzecznika praw konsumenta pomogą ci prawnie w odzyskaniu kosztów że nie myśl że ten moloch jest uprzywilejowany w oszustwach. Pozdrawiam
      • Gość: ALOJ Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 94.42.175.* 14.02.13, 11:33
        CZY KTOŚ MIAŁ PROBLEMY Z FAKTURAMI-NIE WYSTAWIALI WCALE, ALBO PRZYSYŁALI PODWÓJNIE , ALBO GINĘŁY PO DRODZE-WALKA Z WIATRAKAMI...
        • Gość: Tomek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 178.219.20.* 14.02.13, 15:25
          odnośnie zaginięcia faktur poniżej kawałek interpretacji przepisów przez UOKiK:
          W przypadku nieotrzymania rachunku za usługi w zwyczajowym terminie, abonent jest zobowiązany do powiadomienia o tym fakcie operatora, a po przekazaniu jemu informacji o należnej kwocie – do zapłaty jej bez oczekiwania na ponowne przesłanie faktury. Przepisy prawne dotyczące tematyki konsumenckiej nie regulują szczegółowo kwestii związanych z wystawianiem rachunków za określone usługi oraz sposobu dokonywania zapłaty. W związku z tym, przedsiębiorcy mają możliwość wyznaczania terminu płatności od daty wystawienia faktury oraz przesyłania rachunków zwykłym listem, bez potwierdzania odbioru. Należy także zauważyć, że ciągły charakter stosunku zobowiązaniowego (terminy opłat w regularnych odstępach czasu przewidzianych umową – np. miesiąc, kwartał) powoduje, że klient zazwyczaj spodziewa się rachunku i powinien być przygotowany na jego opłacenie. W tego typu umowach nie można mówić o „zaskoczeniu&rdq uo; klientów terminem, w którym powinni dokonać zapłaty za świadczone usługi. W tym kontekście, brak przesłania danej faktury nie stanowi wystarczającej przesłanki do zaniechania zapłaty za faktycznie wykonaną w danym cyklu rozliczeniowym usługę.

Kwota, jaką należy uiścić, wynika z zawartej umowy i ona stanowi podstawę do żądania od Pana płatności za oferowaną usługę. Niezależnie od problemu dostarczania lub nie- faktur, korzysta Pan z usługi, która jest Panu dostarczana. Nie ma więc podstaw do tego, by powstrzymywać się z płatnością tylko z powodu braku dostarczenia faktury. Jeśli nie zna Pan kwoty do zapłaty z powodu niedostarczenia faktury, należy zapłacić kwotę abonamentu wynikajacą z umowy, ponieważ ta jest stała i Panu wiadoma. Ponadto należałoby sprawdzić, jaką kwotę firma naliczyła za sporny okres i w związku z tym jaką kwotę Pan wówczas zapłacił. Jeśli była ona niższa od tej wskazanej w umowie, nie ma podstaw do uchylenia się od płatności. Przedsiębiorca miał prawo popełnić błąd i chcieć go później skorygować. A Pan, widząc, że naliczenie jest niższe niż powinno, winien skontaktować się z operatorem niezwłocznie i sprawę wyjaśnić.< br />
      • mwancisz Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 01.02.14, 23:45
        Zgadzam się ...trzeba poczytać zanim podejmuje się takie decyzje
      • nogard-10 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 20.07.15, 18:30
        Ja zrezygnowalem z tzw.polsatu pare lat temu,oczywiscie zostal ukarany za branie pieniedzy za zerwanie umowy,co URZAD OCHRONY KONKURENCJI I KONSUMENTOW,UKARAL TV POLSAT,zgadzam sie,jest to niska polka tv,obecnie po kilku latach zadaja 600 zl ,podalem w/w do organow scigania.tagze obca windykacje,NEKANIE..
        • Gość: Ziutek12 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 13.11.19, 17:10
          Witam wszystkich,

Problem jak u większości z Państwa. Uprzejmie proszę o wzór pisma do Cyfrowego Polsatu o anulowanie kary umowej za niezdanie sprzętu w czasie ustatowo na to przewidzianym. Mój adres to: ziutek9970@wp.pl
          Pozdrawiam
    • Gość: jurek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 94.254.133.* 19.12.08, 07:47
      Zglos to Federacji Konsumentow
    • Gość: prezes SOLARZ Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 94.254.216.* 21.12.08, 15:49
      Wez sobie N tv-sa lepsze programy i jest taniej-a POLSAT
      olej !!!!!!!!!!
      • super_bartnik Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 16.06.12, 13:07
        CZY TEN NICK TO JAKAŚ złośliwość do właściciela Polsatu? hehe

Ogólnie w Nce świetny jest i dla większości wystarcający abonament to 49zł (23 programy HD i blisko 100 programów cyfrowych).
    • Gość: Benio Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 21:14
      Daj se spokój z tym badziewiem! Ja odpuściłem i zrezygnowałem z ich
      usług, a teraz nic mnie nie wkurza. Wesołych Świąt bez POLSAT-u, za
      to z rodziną.
      • Gość: LECHU Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 94.254.204.* 24.12.08, 08:10
        Ja mialem podobna sytuacje-i zglosilem wszystko do Federacji
        Konsumentow-Wesolych Swiat-Walic Polsat !!!!!!!
        • Gość: swiety mikolaj Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 94.254.190.* 25.12.08, 08:24
          Wez sobie ntelewizje na karte-i olej CYFROY POLSAT !!!!
          • ziarenko1.1 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 13.01.09, 23:57
            w n tv nie ma nic .a w tym zestawie na karte to już kompletne zero . to co jest niekodowane free reklamują jako ich produkt dokładają niszowe tvny i nic wiecej ,ja ma cyfrowy polsat i jestem zadowolony .załozyłem tez zeza na Astrę i odbieram dodatkowe programy .z astry mnin .tv Trwam .te wszystkie posty sa sponsorowane albo napisane przez konkurencje polsatu . POLSAT CYFROWY jest najlepszy
            • Gość: gosc Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 77.87.124.* 18.03.09, 07:12
              Tak, za wszystkie posty oczerniające twój kochany Polsat płaci konkurencja ;) ty się zastanów co piszesz!

> ja ma cyfrowy polsat i jestem zadowolony .załozyłem tez zeza na Astrę i
              > odbieram dodatkowe programy .z astry mnin .tv Trwam .te wszystkie posty sa spon
              > sorowane albo napisane przez konkurencje polsatu . POLSAT CYFROWY jest najlep
              > szy

--------------------------------------
              Fajerwerki
              Odzież sportowa
              Dewocjonalia
              • Gość: ktos Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.centertel.pl 22.07.09, 15:50
                Od dziś nie pracuję w Cyfrowym Polsacie. W gruncie rzeczy z wieloma
                sprawami się nie zgodzę co tu piszecie,bo wynika to z waszej
                niewiedzy i t d. Jednakże po wczorajszym dniu,po tym jak zostałem
                potraktowany przez kierownika powiem tylko tyle. Wyleciałem, bo
                kierownik żarł przy biurku i nie chciał mi sprawdzić karty i zaczał
                mi wydziwiać co powinienem zrobić. Pracowałem ponad rok więc to już
                dawno zrobiłem. Teraz zanim klient będzie miał święty spokój będzie
                musiał zadzwonić kilka razy aż ktoś zauważy błąd w systemie
                płatności lub tez będzie płacił podwójny abonament. Szkoda mi tego
                gościa, gdybym wiedział podczas rozmowy co się za chwilę stanie to
                bym mu powiedział co jest grane, a tak jedyną rzeczą którą mogłem po
                zwolnieniu zrobić to na chama zapisac interwencje z prośbą o
                sprawdzenie płatności klienta. Więc czasem to czy coś załatwicie,czy
                Wasza sprawa zostanie załatwiona szybko i należnie zależy od tego
                czy zadzwoniliście we właściwej porze.
                Dziękuję Wam za godziny rozmów, cieszę się, że mogłem Wam wiele razy
                pomóc. Powodzenia
                • Gość: mikor Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 62.29.160.* 22.01.10, 12:08
                  bałagan jak wszedzie. w tym kraju jedyne miejsce w którym jest względny porządek
                  to cmentarz. i tam robi sie najlepsze interesy :)
              • Gość: zmenczony polsatem Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.11, 23:43
                Sagemcom ES188 nie wspópracyje z zezem na Astre 1H - nie odbiera Trwam na nowej częstotliwości .Stroi, ale gubi programy z Astry 1H po wyłączeniu z pilota. Konsultanci ciągle zachowują jak by problemu nie było. Dzięki przychylności jednemu z punktów sprawdziliśmy
                kilka egzemplarzy i wszystkie zachowują sie tak samo, po dostrojeniu do Trwam gubią TVP1
                po wyłączeniu pilotem i ponownym włączeniu wraca TVP1 ale wyświetla brak sygnału na programach z Astry 1H a cyfrowy polsat nic nie wie i niechce wiedzieć - Chamstwo .brak im odwagi.
                • Gość: Jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.11, 15:29
                  Jaka firma tacy konsultanci i takie podejście do klienta...
                • Gość: monitor Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.torun.mm.pl 05.05.11, 13:31
                  nie sadzisz ze trwam nie jest zapewnione przez cyfrowy polsat?
                  masz to na umowie? nie! to co się burzysz
              • Gość: Krzysiek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 06.06.11, 15:39
                ja mam jeszcze lepszy przypadek : po podniesieniu pakietu do poziomu Premium nie mogę się doprosić przez ponad pół roku o wystawienie faktór:) czyżby to taki gratis od Polsatu? A może za dwa lata zażądają zwrotu z odsedkami? Ręce opadają:(
                P.S. Za mój post też płaci konkurencja (bzdura)
                • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 15:27
                  Łoł "faktór" hehehe
                  • Gość: adam Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 15:31
                    Pierwsze slysze ze nie mozna sie od nich odlaczyc (rozstac z nimi) jak to niektorzy pisza. Mialem ta platforme (niestety) i na 3 miesiace przed koncem umowy wyslalem im wypowiedzenie i mam spokoj. Nigdy wiecej polsatu!!!
            • Gość: niezadowolony Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 87.204.210.* 23.07.09, 14:52
              To sobie "trwaj" przy cyfrowym polsacie
              W kapitaliźmie będzie nam dobrze, gdy będziemy wymagać dobrej usługi
              za swoje ciężko zarobione pieniądze
              Ja byłem tam prawie od początku i będę propagował hasło
              UNIKAĆ CYFROWEGO POLSATU:
              bo mają badziewne tunery - psują się po kilka razy w samym okresie
              gwarancji
              bo sygnał odbierany jest kiepski - być może przez badziewne tunery
              bo dla "złapanych" nie ma żadnych promocji - złapany ma płacić
              bo są nieuprzejmi, po podpisaniu umowy
              bo, aby przejść na HD trzeba płacić horrendalne dopłaty - cyfrowym
              polsacie tak widać tłumaczą hd
              bo mają tak skonstruowaną umowę, że trzeba płacić jeszcze miesiąc,
              gdy już się go nie używa.
              bo straszą komorniczymi ściąganiami ledwo zaległych opłat
              bo ofertę programową mają głównie skierowaną dla prostych ludzi (dla
              nich to pewnie zaleta)
              bo wcale nie są tacy za darmo, jak się reklamują.

• Gość: Zbulwersowana Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 08:26
              Dla mnie CYFROWY POLSAT to OSZUŚCI i WYŁUDACZE PIENIEDZY!!!! A konsultanci
              werbowani sa chyba z windykacji. Opryskliwi i niekompetenti! Ta firma jest tak
              prawnie obwarowana, ze człowiek w normalny sposób nie jest w stanie zrezygnowac
              z ich usług! Ja ostatnio dokonałam PODMIANY dekodera. Jak sama nazwa wskazuje -
              podmiany! i co sie okazuje? Mam dwie aktywne karty! stara i nowa1 A dokonywałam
              podmiany, poniewaz spalił mi sie stary dekoder! Napisałam pismo, rozmawiałam
              równiez z Panem z COK, ze chetnie odesle im stara karte - bo nie jest mi ona do
              niczego potrzebna1 ale oni nie chca! bo ona, tak jak i poprzedni dekoder jest
              moja! Dokonywałam wpłaty za posrednictwem strony netowej i zamiast na nowa
              okazało sie ze wpłaciłam na stara karte! Bo wg nich jest AKTYWNA?!? I nie moge
              doprosic sie przeksiegowania, bo sygnał ju od 2 tyg był wysłany! Krew mnie
              zalewa! ODRADZAM WSZYSTKIM TA FIRME!!!!!!
              • Gość: Larry Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 11:53
                Racja w 100%!!!!! 06.02.2010r zepsuł mi się Dekoder Cyfrowego Polsatu zaniosłem
                do serwisu okazało się że jest nie do naprawienia , a że mam go na własność to
                nie można wymienić go w punkcie serwisowym.Pan z serwisu zadzwonił w mojej
                obecności do BOK i przekazał mi że ktoś się ze mną z kontaktuje w ciągu trzech
                dni. Po tym terminie ja sam zadzwoniłem osobiście do BOK i okazał się że mają
                siedem dni roboczych żeby zadzwonić.Dzwoniąc kilku krotnie dowiedziałem się że
                mogłem wymienić dekoder na nowy jak przedłużałem umowę na następne dwa lata,
                tylko że nikt mnie w tedy nie powiadomił o takich możliwościach.Cyfrowy Polsat
                był bardzo miły jak kończyła mi się umowa to dzwonili co chwile z różnymi
                promocjami,bo chodziło im tylko o kasę a teraz klienta maja głęboko
                gdzieś.Dzisiaj zadzwoniłem kolejny raz i mam czekać jeszcze siedem dni,a
                abonament mam dalej płacić. Niech kończy się ta cholerna umowa i mam ich gdzieś
                tak jak oni traktują mnie.
                • Gość: grzegorz Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 22:16
                  Muszę dołączyć niestety do klubu naiwnych klientów CP. Konsultanci robią mnie w
                  trąbę od trzech miesięcy, obiecując grzecznie załatwienie sprawy (rozwiązanie
                  umowy), a potem milczą i kręcą i zwodzą....
                  CP jest głupi że nie umożliwia swoim klientom możliwości złożenia skargi na
                  konsultantów BOK. To powoduje że niezadowolony klient skarży się na publicznych
                  forach, a to z pewnością nie nastawia pozytywnie innych do całej firmy Polsat
                  (nie tylko CP).
              • Gość: Marek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.bsi.bytom.pl 25.05.10, 09:06
                Ja jestem w podobnej sytuacji. Wymieniłem dekoder, bo zepsuł mi się
                pilot do starego, a poza tym dostałem pismo, że jeśli nie podpiszę
                umowy kontynuacyjnej podniosą mi opłaty. Nie poinformowali mnie, o
                zmianie danych do przelewu. Wpłat więc dokonywałem jak do tej pory.
                Teraz okazało się, że mam 135,60 zł zadłużenia i zakłócają mi odbiór
                programów groźbami windykacji. Zadzwoniłem do biura obsługi.
                Poinformowali mnie, że nr konta jest na umowie, ale tam
                pisze "Indywidualny numer konta w Cyfrowym Polsacie" Myślałem, że
                jest to jakiś mój numer konta księgowego u nich, a nie numer konta
                bankowego na jaki należy dokonywać wpłat. Zawsze przy zmianach
                przysyłali nowe blankiety do wpłat a teraz tego nie zrobili, więc
                myślałem, że wszystko jest po satremu.(To miała być tylko wymiana
                dekodera w promocyjnej cenie) Dotychczasowe terminowe wpłaty
                zaksięgowali na usługi z których nigdy nie korzystałem, nie
                wiedziałem że mogę korzystać i nie mam w domu nawet technicznych
                możliwości do korzystania z nich. Z płatności głównej zrobili
                zaległość. Jak wynika z moich wyliczeń powinna tam być nadpłata
                ponat 50 zł! Napisałem reklamację, wniosek o zwrot nadpłaty oraz
                skargę do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji na zakłócanie sygnału
                TV przez Cyfrowy Polsat. Czekam na odpowiedź.
                Przecież nie mogą tak spokojnie oszukiwać klientów i wyłudzać od
                nich pieniędzy!
                Ktoś się powinien tym zająć Biuro Ochrony Konsumetna, NIK,
                prokuratura? To są oczywiste próby wyłudzania przy pomocy
                nieprecyzyjnych zapisów w umowie!
                • mareczek0901 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 09.10.10, 13:43
                  jestesmy w tej samej sytuacji polsat przeryw nam programy telewizyjne mielismy nadpłate a zrobiła sie nie dopłata nam rachunki sie zgadzajom a im nie najlepsze z tego ze straszom nas zerwaniem umowy i sądami windykacjami dzwonilism do nich ale to jagby jebnol ktos o słup dosłownie masakra niewiadomo gdzie juz pisac i to tak nie pomorze
                  • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.chello.pl 11.10.10, 17:43
                    Słownik polecam...
                  • Gość: Inka Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.adsl.alicedsl.de 14.11.11, 11:00
                    Mam identyczny problem - mialam nadplate a tu nagle sms, o niedoplacie 0,93 PLN - co kilka dni zmieniala im sie ta kwota - miesiac mailowania (mieszkam zagranica) i miesiac bez mozliwosci ogladania tv - przez zaklocanie sygnalu i smieszne komunikaty. Pan Norbert M. byl w stanie tylko kilka razy odpowiedziec na maila - ze przeciez uprzejmie poinformowal, ze moja sprawa jest w toku i otrzymam odpowedz, jak tylko ja rozwiaza.
                    Nadmieniam, ze kilka miesiecy wczesniej przestali mi wysylac sygnal, poniewaz rozwiazalam umowe - szkoda tylko ze ja nic o tym nie wiedzialam - po wielu godzinach kilkukrotnego oczekiwania na lini i rozmowach z kilkoma osobami okazalo sie, ze ktos zarejestrowal wypowiedzenie umowy sprzed ponad 2 lat:)))) - poprzedniej umowy z innym numerem karty.
                    Tak wiec pracuja tam BARDZO inteligentne osoby
                  • Gość: małgorzata Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.03.13, 22:39
                    niech ich szlak trafi i ich przepisy przez 4 lata odbierałam telewizje ich na wynajetym mieszkaniu Dostałam mieszkanie od miasta w takim miejscu ze monter nie jest w stanie zainstalowac nadajnika wiec chciałam zrezygnowac ale bez kary Niestety tak nie darady bo pojechane przepisy trzeba było przewidziec ze moge miec taka sytuacje i nie podpisywac umowy Jak prezes tej firmy bedzie umierał to niech przewidzi ze umrze i niech sie zabezpieczy ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE BEZ SERCA
                    • Gość: Krzysiek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.04.13, 15:35
                      Mnie nie świadczą usługi bo sprzedali internet bezprzewodowy bez zasięgu LTE i też mnie straszą że za moim wypowiedzeniem naliczą mi kary ŚMIEJMY SIĘ WSZYSCY z tego pokręconego polsatu przestrzegam wszystkich przed nimi i na bieżąco będę pisał o postępie walki z nimi a że nie odpuszczę to zapewne reklama w sądach im nie będzie na rękę bo za rzecznikiem praw konsumenta będą i media
            • Gość: kamcia Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 22:57
              hahaha ŻAL... n-ka chociaż zostawia podstawowe kanały a polsat
              koduje wszystko jak leci, nawet to co jest za darmo, kanał "dla
              abonentów" także. człowieku nie wkręcaj że te posty są sponsorowane
              przez konkurencję polsatu bo mam takie samo doswiadczenie jak ci
              ludzie, których polsat oszukał i oszukeje. PŁACE I PŁACZE, taka jest
              prawda. niech ich szlag trafi!!! cyfrowy polsat najlepszy? hahahaha
              to jest dopiero reklama i podejrzana stronniczość!
              • Gość: gekon Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 07:42
                każdy kto napisze że coś mu sie podoba lub nie to jest od razu podejrzewany o reklame konkurencji, piszcie sobie co chcecie ja jestem bardzo zadowolony z Cyfrowego Polsatu i z czystym sumieniem polece go kazdemu.....
                • adagio07 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 08.05.10, 16:57
                  No to na problemy z ich strony długo czekać nie będziesz musiał. Ja z nimi już miałem takie problemy że wypowiedziałem im umowe. NIE POLECAM !!!
                • Gość: z Zabrza Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 16:54
                  Rozumiem że polecasz go swoim wrogom?
                  Kochany od stycznia załatwiam wymiane dekoderu,dzis jest wrzesien i jestem w punkcie wyjścia.Na
                  telefony wydałem kupe kasy i słysze zawsze to samo że za dwa -trzy dni będzie po sprawie.
                  Dekoder THOMPSON posiadam od roku 2001 i miał prawo odmówic posłuszeństwa.
                  • Gość: magda Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.03.12, 23:03
                    Porażka. Podpisac umowe to są pierwsi ale są problemy z rozwiązaniem. Wysłałam jedno wypowiedzenie ale twierdzą że nie dostali choc poczta twierdzi ze list został odebrany. Gdy zadzwoniłam do nich to niedośc ze naciągneli mnie na 20 min to kazali jeszcze raz wysłac wypowiedzenie. Tak samo miałam z telefonem, umowe wypowiadałam pół roku. Obłęd. Ktokolwiek będzie chciał cyfrowy polsat ostrzegam, dobrze sie zastanówcie. Tam umowy chyba obowiązują na całe życie.
                    • Gość: jo Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.12, 14:04
                      Jak czytam, że macie problemy z zakończeniem umowy to śmiech mnie bierze - jaki problem wysłać wypowiedzenie na 3 miesiące przed jej zakończeniem listem poleconym? Masz potwierdzenie nadania i śpisz spokojnie. Ja tak zrobiłem i mam już z nimi spokój.
                      • Gość: sokol Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 91.240.249.* 12.08.13, 18:42
                        no właśnie ja tak zrobiłem i nie mogę się od nich doprosić żeby mi na piśmie wysłali potwierdzenie rozwiązania umowy żeby oddać dekoder i się zamyka błędne koło nie polecam nikomu cyfrowego polsatu
                    • Gość: Patrycja Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.12, 20:53
                      Potwierdzam - to najgorsza firma! Zmieniają sobie co chcą a potem tłumaczą się, że wszystko było napisane w regulaminie! a kto przy podpisywaniu umowy czyta kilkanascie stron regulaminu?!!!! Sprzedawca oczywiście ani słowem nie odezwał się w tej sprawie gdy poprosiłam o streszczenie regulaminu przy podpisywaniu umowy! Zarówno telewizja jak i internet - katastrofa!
                      Już teraz wiem czemu pan S. jest na liscie najbogatszych - bo ludzie nie chcą tych marnych usług ale płacić muszą bo małym drukiem było napisane, że oni mogą wszystko robić, zmieniac bez zgody abonenta a abonent ma płacić, chociaż mu się to nie podoba!
                      • darciuniaaa Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 03.12.12, 11:11
                        internet na probe za darmo ale potem sie okazuje ze trzeba placic. i Tym oszukancom wolno wszystko? za co 30zl za internet z ktorym trzeba sie laczyc 10minut i kolejne minuty zeby w cokolwiek wejsc? a zamiast odebrac tel to 12minut mnie naciagnelo i skasowalo. Zasrani oszukance i naciagacze
                    • Gość: Adam Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.09.14, 19:21
                      Az się boje przegapiłem koniec umowy i sama przedłużyła się o 12 m.
                      Teraz napisałem rezygnacje już dla samej zasady która będzie kosztować dodatkowo 200 zł.
                      Napisałem wypowiedzenie starej i tej nowej umowy.
                      Czekam na dalszy ciąg wypadków o czym poinformuje na łamach forum.
                • Gość: kate Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.02.12, 18:43
                  Ja tez mam polsat i nie zaluje.
                  JEstem abonentem od wielu lat.
                  W N nic nie ma, zrezygnowalam. Cyfra plus droga...
                  Polsat jest ok.
                  ja nie mialam najmniejszych problemow
                • Gość: były abonent Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.ostrowmaz.mm.pl 06.03.15, 19:30
                  ][/u]polsat cyfrowy i jego konsultanci to największe łachudry,przekręty,złodzieje itp. itd. w całej unii europejskiej.Strzeżcie się tego "towarzystwa !!!!!!!!
            • Gość: teresa Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.147.2.254.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.11, 13:19
              Ja też nie polecam nikomu. Cięzko się z nim dogadać. Chciałam rozwiązać umowę, ale muszę czekać ponad 4 m-ce , bo podobno moje wypowiedzenie spóżniłosię o 1 dzień. Do tego miałam ponoć nadpłatę 16 zł kiedy abonament dopłaciłam za kolejne 3 m-ce okazuje się, że dostałam sms, że zalegam 32,90 zł. Po otrzymaniu mojego wypowiedzenia umowy już 4 razy dzwonili żeby mnie zbałamucić na dalszy okres korzystania z ich usług!
              • Gość: Maciej Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 27.11.13, 19:12
                Cyfrowy Polsat jest wyjątkową stacją pod względem nękania swoich odbiorców. Jest to pewna forma " STALKINGU",z którego stacja nie do końca zdaje sobie sprawę. Nękanie dokonywane jest w formie sms ,telefonicznie lub wyświetlanie bezzasadnych komunikatów na ekranach telewizorów.Mimo wniesionych opłat stacja np.wzywa do opłat mimo,że takiej formy nie ma w zapisie umowy.Powodując u danego odbiorcy szał,ponieważ komunikaty polsatu trzeba akceptować , bo inaczej ww. komunikat zasłania obraz aż do czasu akceptacji.Jest to ewidentny skalking. Co na to prawnicy Polsatu? Ewentualni chętni do podpisania umowy, strzeżcie się, nie dajcie się omamić.Stacja i tak was wykiwa,bo jej celem jest tylko zdobycie kasy bez względu na metody. Ważna jest skuteczność osiągana straszeniem windykacją, przerabiałem to. Zresztą jak nie posłuchacie, to na własnym organizmie doświadczycie.
                • Gość: artur Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 188.95.28.* 07.12.13, 21:20
                  To prawda dalem sie wpuscic w maliny
                • Gość: odbiorca Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.static.petrus.pl 06.02.14, 17:12
                  polsat to oszusci
            • Gość: autor Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 10:47
              no czlowieku, ja ty ogladasz tv trwam, to juz lepiej wykup paket u rydzyka :) i nie chrzan, ze polsat jest najlepszy
            • Gość: Ja Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 11:57
              Cyfrowy polsat i punkty serwisowe to jedno wielkie oszustwo! Podpisałam z nimi umowę 16.12.2006 na 3 lata, z czego 6 pierwszych miesięcy miało być bezpłatne. Dostałam też wypożyczony dekoder do multiroomu za 1zł. Umowy szczegółowo nie czytałam, bo dałam wiarę (cis!) słowom dziewczyny, reprezentującej polsat. Problemy zaczęły się, gdy zaczęłam ją czytać. Okazało się, ze dorzuciła nam pakiet hbo za 20zł/m-c i umowa została zawarta nie na 36 miesięcy, ale na 29 Podstawowych okresów rozliczeniowych. Dziś dowiedziałam się o tym, gdy zadzwoniłam dowiedzieć się w jakim przedziale czasowym mogę złożyć wypowiedzenie, by później podpisać nową umowę, że umowa skończyła się 2 dni temu i z automatu przedłużyła się na rok i nie dostanę na to ŻADNYCH dokumentów! Stanowczo zapytałam, do kiedy mogę złożyć wypowiedzenie tej "automatycznej umowy", to całe szczęście mogę to zrobić do 16.02.2013. Ludzie, uważajcie bardzo co podpisujecie w przypadku cyfrowego polsatu, a zwłaszcza to co jest małym druczkiem! W moim przypadku panienka nawet nie chciała dać mi umowy do przeczytania przed podpisaniem - wyobrażacie to sobie?! Odradzam podpisywanie umów w C.H. Auchan w firmie PPHU MAG, gdzie przyjmującą zgłoszenie dzieczyną która nas oszukała była Dominika Łapicka.
            • Gość: rr4r43r3r Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.ksi-system.net 28.09.12, 21:57
              ile ci zapłacił pol-szmat???
        • Gość: Ender Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 21:24
          A dostałeś jakąś odpowiedź z Federacji konsumentów?

Tak na marginesie jakbym Wam opisał jakie ja mam przewalanki z CP od
          października'08 to by Wam kapcie spadły ale to za długa historia i nikt by tego
          nie chciał czytać. Już nie wiem co mam robić bo od 3 m-y nie płacę abonamentu
          (od dawna mam "n" więc na nich leję) a oni mają mnie w d... i nie odpowiadają
          na reklamację. BOK to jest porażka i nie ma tam z kim rozmawiać, same barany i
          każdy mówi co innego. Ręce opadają a zaległości rosną. Zgłosiłem sprawę do
          federacji konsumentów ale nie mam żadnej odpowiedzi więc ciekaw jestem czy oni
          tam w ogóle reagują.
          • lion2012 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 10.04.13, 13:07
            Jeżeli będziesz potrzebował pomocy np. w sądzie, chętnie pomogę i opowiem o swoich doświadczeniach z tą bandycką firmą....oni liczą na to, że nas zastraszą, że złamią nas wcześniej, przed tym jak ewentualnie sprawa trafi do sądu... wysokie kary za zerwanie umowy są jednym z głównych elementów tej ich polityki...ludzie się tego obawiają i próbują z nimi rozmawiać, piszą, a oni albo dalej straszą karami albo totalnie Cię olewają, wysyłając kolejne rachunki, które będziesz musiał ostatecznie zapłacić...tylko skuteczne zerwanie umowy w trybie natychmiastowym (list polecony za potwierdzeniem odbioru, koniecznie zrobić należy kopie tego listu), jeżeli uważasz, że usługa jest realizowana na nieakceptowalnym poziomie, wstrzymuje prawo tych bandytów do wystawiania kolejnych rachunków. Mogą się domagać kary, ale wówczas sprawa powinna trafić do sądu, a tam, jeżeli zbierze się ogromna rzesza świadków, a o to będzie nietrudno, polsat nie ma szans. Życzę odwagi i stanowczości i jeszcze raz deklaruję ewentualną pomoc w sądzie. Lion2012 p.s.zachęcam do przeczytania opinii na opiniuj.pl/cyfrowy-polsat-internet.html
            • Gość: walić PC Nie kupujcie tego shituuu IP: *.kal.pl 10.07.13, 21:19

PARCHATE GNOJKI, ile mam czasu czekać za każdym razem co kilka dni na odblokowanie dekodera GŁÓWNEGO po zamianie kart? Za każdym razem ucieka mi pół godziny filmu albo meczu które oglądam. H WAM W D solożowskie mendy...
            • Gość: aaaa Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.158.216.142.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.07.13, 13:55
              Do Lion 2012 ( prosimy o adres mailowy ) , jestesmy w podobnej sytuacji, zawarlismy umowe z tymi bandytami w grudniu 2012r , w lipcu zmieniliamy adres zamieszkania , a tutaj jak sie okazalo nie ma sygnału napisalimsy do polsatu , aby rozwiazali z nami umowe ich niestety nie interesuje ze nie ma sygnału mamy placic abonament za to ze talerz stoi oparty o sciane, o jakosci obsługi na infolinii i w autoryzowanym punkcie nie wspomnie żenada nikomu nie polecam , osoby który mają takie doswiadczenia proszę o kontakt mailowy anetka1979_77@o2.pl
            • Gość: Bartocha Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.13, 21:26
              Daj znać proszę jak zakończyła się ta sprawa z tymi oszustami? Twierdzisz że taki list wystarczy żeby załatwić z nimi sprawę?
            • Gość: ewa Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.03.14, 21:01
              moge prosic mail priv jutro wysylam wypowiedzenie do cp i nie wiem co mnie czeka
            • singiel5 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 07.03.15, 08:14
              Witam lion2012 ! Potrzebuję pomocy przy redagowania pisma do sądu II instancji,ponieważ I sprawę ze złodziejami,którzy odkupili dług od " pol-szmatu" przegrałem.Jeżeli Twoja oferta pomocy jest jeszcze aktualna,proszę o informację na priv. tadget@onet.pl. Za pomoc będę dozgonnie wdzięczny.!
    • wojtekoswiecim Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 25.12.08, 08:37
      Witam ponownie-u mnie sytuacja bez zmian-oczywiscie karty nowej do
      dekodera nie dostalem-na swieta mam wiec 4 programy w pakiecie
      Familijnym za prawie 40 pln na miesiac-oczywiscie wykonalem w tym
      tygodniu 2 rozmowy telefoniczne z biurem obslugi-bez efektow-a karty
      jak nie bylo tak nie ma
      Wesolych Swiat dla Wszystkich
      • Gość: pshemas Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.broadband.pl 28.12.08, 13:56
        Ci, którzy zakupili zestaw polasatu z MINI - dekodererm i tak nie
        mogą oglądać jakiegokolwiek programu !!!! w nocy z 27 na 28 grudnia
        coś się im tam się zje.... (no wiecie) i zero TV !!!!!
        Oczywiście wyłączyli telefony bo po co sie tlumaczyć - no właśnie
        ciekawe ilu klientów nie ma TV ??

No i kiedy sie z tym uporają ??
        • xulu Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 28.12.08, 19:46
          wszyscy posiadacze "mini" internet wrze na ten temat a polsat nic nie robi :(
          • Gość: nowy rok 2009 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 94.254.156.* 29.12.08, 08:54
            Ja mam podobna sutuacje-i zastanawiam sie czy nie zerwac umowy-
            jestem abonentem juz 1,5 roku -a mam stara karte i tez nie mam 80%
            kanalow-CO JEST GRANE Z CYFROWYM POLSATEM !!!!!
            • ziarenko1.1 Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! 14.01.09, 00:00
              ci wszyscy co tak płacza to jakies sieroty nieudaczniki .nie potrafia karty załatwic. watpię tez czy potrafią ze zrozumieniem przeczytac instrukcje strojenia dekodera
              • Gość: Bazyl Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.lan.gosk.pl 20.11.09, 19:28
                Największym nieudacznikiem i sierotą to jesteś TY obrażając ludzi i nie dodając
                nic merytorycznego do dyskusji.
                • Gość: 73-latek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 14:53
                  I ja też nie polecam,nękany jestem SMS-ami o nie zapłaceniu należności za abonament kiedy jest w czasie regulowany .Sami robią nieporządek najpierw mi przysyłają blankiety na wpłatę na kwotę 38.55zł. a potem żądają dopłaty 1.35zł Opłata wysyłki droższa jak jak niby zadłużenie/podczas gdy mam abonament na kwotę 39.90zł ja myślałem że zmienili wartość abonamentu a teraz natarczywie żądają wpłaty tych groszy jakbym nie mógł wpłacić jej przy następnej wpłacie.Wpłaciłem te 1.35zł.mimo dostaje nadal monity SMS-ami,myślę że podziękuję Polsatowi i nie przedłużę dalej umowy
              • Gość: wiera Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.09.12, 16:08
                WITAM W KLUBIE NIE MOGE PLACIC ZA INTERNRT POLECENIEM ZAPLATY NALICZYLI MI ZAMIAST 29.00 ZL 60.00 ZL.CHCIALABYM SIE PSZENIES DO PLUSA ALE NIE WIEM CZY MOGE BEZ ZERWANIA UMOWY PLUS TEZ NALEZY DO TEGO SAMEGO PANA.
                • Gość: kedar Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 21:34
                  ja mam podobnie. w grudniu zeszłego roku przysłali mi rachunek na 40 zł, a umowę z nimi mam na 30 zł. wiem że 10 zł to nie majątek ale nie zapłaciłem im tej faktury dla zasady. złożyłem reklamację której mi nie uznali i teraz jestem z nimi na etapie straszenia mnie windykatorem. życzę im powodzenia, bo i tak im nie zapłacę za próbę oszukania mnie. życzę wszystkim wytrwałości w walce z pazernymi złodziejami i oszustami.
                  • Gość: ola_fasola Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.play-internet.pl 11.03.13, 12:50
                    Ludzie, pracowalam w cyfrowym polsacie i w wiekszosci przypadkow jest tak, ze wy po prostu NIE CZYTACIE UMOWY! dzwonicie potem i op**przacie tych konsultantow a gdybyscie choc raz przeczytali ta umowe od poczatku do konca to nie mielibyscie tych problemow. pozdrawiam.
      • marcelosi [...] 09.12.11, 18:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: frania polsat IP: 82.160.33.* 03.08.13, 18:12
          POLSAT to jest naciągacz na kase ludzi ,robią lódzią siano z mózgó swoją durnowatą gatką ,człowiek płaci za co to.... nie wie i za te kanały których niema ale musi zapłacić naciągacze stulecia w Polsce ,,,,,,,,,;;;;;;;;;;
    • Gość: Jacek Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 94.254.135.* 30.12.08, 08:37
      Ja mam tez polsat ale mam nowa karte-i mi wszystko dziala-
      SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU
    • Gość: Telewidz Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: 94.254.219.* 31.12.08, 09:23
      Olac ta platforme-wez sobie ntv
      • Gość: przeciwnik n Re: Cyfrowy Polsat-Nie polecam nikomu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 00:12
        N tv to jeszcze gorszy chłam od CP, nie polecam lecą ostro w kulki z klientem.