Dodaj do ulubionych

Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny

IP: *.ghnet.pl 21.05.09, 20:14
A ktoś korzysta jeszcze z tego syfu? Chyba tylko pokolenie 14 latków.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbawiciel Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny IP: *.b1.pop2.plz.sloane.cz 21.05.09, 20:14
      A Ja mialem obawy, ze ktos sie podsz
      yl pod moj numer
      • Gość: Klaudia. Ale się wzruszyłam IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:56
        Aż się łezka w oku zakręciła, Gadu-Gadu.

Ktoś jeszcze tego używa?

Fakt, sporo mniej sprawnych umysłowo przegapiło rewolucję jabberową.
        • Gość: Mefi Re: Ale się wzruszyłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:14
          popieram. Lecz niestety jako że klienci potrzebują kontaktu ze mną - muszę mieć
          klienta (oczywiście nie "prawidłowego" ;) ) tego protokołu jak i numer -_-.
          Pozdrawiam ;]
        • Gość: Jurand ze sPychowa Re: Ale się wzruszyłam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.09, 21:23
          Czy jeśli czasem używam gg to znaczy że jestem głupszy lub gorszy po prostu sila
          przyzwyczajenia
          • neptus Re: Ale się wzruszyłam 21.05.09, 21:49
            Mnie jabber zdecydowanie nie odpowiada. Nikt, kogo znam, go nie
            uzywa. A obracam sie wyłącznie wsród ludzi, których IQ zdecydowanie
            przekracza IQ palanta, któremu udało sie opanowac jeden, najgłupszy
            komunikator i nie stac go na poznanie czegos wiecej.
            GG jest podstawowym komunikatorem słuzbowym także na uczelniach i w
            zakładach pracy. Bo jest po prostu najlepszy.
            • ekiwok Re: Ale się wzruszyłam 21.05.09, 21:58
              Najlepsze to jest Palringo. Więc nie pisz bzdur. GG to zwykły komunikator. Co w nim lepszego od jabbera? Powszechnie wiadomo, że więcej ludzi z niego korzysta. I co z tego? To że większość ludzi pali to dowód na to, że fajki są pragmatyczne? Litości...
              • Gość: +++ Re: Ale się wzruszyłam IP: *.as.kn.pl 21.05.09, 22:11
                Widzę tu regularną bitwę. Ktoś bardzo chce zareklamować "coś" i jest
                mocno natrętny. Korzysta z okazji czy tę okazję "zaplanował"?

• Gość: mnm Re: Ale się wzruszyłam IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 22:18
                  To pewnie Żydzi reklamują Masonów.
              • Gość: vasil Re: Ale się wzruszyłam IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 23:13
                Aleś walnął porównanie - nałóg do programu co ułatwia komunikacje - to teraz
                porównaj wódkę do papieru toaletowego lub chleba -.-
          • l.kalbarczyk Re: Ale się wzruszyłam 26.05.09, 00:01
            Po prostu nie jesteś na tyle niedowartościowany, że musisz się dowartościowywać
            używaniem "lepszego". Ja używam GG od prawie samego początku jego istnienia.
        • Gość: tev Re: Ale się wzruszyłam IP: *.inowroclaw.mm.pl 21.05.09, 22:41
          Sam Jabber chyba przegapił swoją rewolucję ;)
          • Gość: Działa Działa IP: *.chello.pl 22.05.09, 00:34
            Działa
            • Gość: Mariusz Re: Działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 00:46
              Nic nie działa-.-
              • Gość: ciotkasamozuo Re: Działa IP: *.aster.pl 22.05.09, 01:03
                Wałęsa dawaj moje sto milionów!
                • Gość: Mis Re: Działa IP: *.bagu.cable.ntl.com 22.05.09, 01:30
                  Dziala KU... dziala ! A wiec jednak nie bedzie konca swiata ! paciorek pomogl !
    • Gość: kuppi Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:18
      dawac taka informacje na strone glowna...niezle...
      a powaznie - niech prezydent oglosi zalobe narodowa, a my obywatele robmy
      zapasy i przy pomocy Boga przetrwajmy...
      • Gość: kosmosiki Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:56
        > dawac taka informacje na strone glowna...niezle...

A dlaczego nie dawać? Z GG w korzysta kilka milionów ludzi... Poza tym jak widać
        wlazłeś tutaj, komentujesz i chłoniesz reklamy. Więc ta główna spełnia swoje
        zadanie. :)
        • Gość: axel Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:28
          Apelujmy do prezydenta o 3dniowa zalobe narodowa !
          No idzie rece zalamac ! Nie wiem co u babci u dziadka... moze juz nie zyja !!!
          • Gość: blakmat Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.05.09, 21:29
            Wow twoja babcia i twój dziadek też korzystają z gg :D
            • neptus Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 21:45
              A czemu nie? Ludzie starsi bardzo chętnie używają gg.

Skype jest jeszcze popularny ale tylko do przesyłania plików i
              rozmów głosowych. Jako komunikator tekstowy jest beznadziejny. Tekst
              dociera czasem i po 2 miesiącach.
              • anuszka_ha3.agh.edu.pl kadu.net/monitor ??? 21.05.09, 22:55
                A ja się raczej pytam, dlaczego nie działa www.kadu.net/monitor ???
              • Gość: Zal Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.chello.pl 21.05.09, 23:33
                Dzieje się tak, ponieważ Skype nie zapisuje niedostarczonej wiadomości na
                serwerze a u nadawcy. W efekcie nadawca i odbiorca muszą być jednocześnie
                podłączeni, aby wiadomość doszła. Trzeba się chwilę zastanowić, a nie pisać od
                razu "beznadziejny".
                • maaac Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 05:52
                  No i to jest błąd. Jednak z powodu samej ideii Skype nie mogli tego
                  rozwiązać inaczej.
          • iq58 Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 03:14
            Na razie Pan Prezydent zapowiedział z tego powodu wystapienie na
            formu Sejmu. No to sie adminom GG oberwie :(.
            • iq58 Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 03:32
              No tak :( Premier tez ma pare słow do dodania. Admini pakujcie sie,
              pociąg do Mińska zaraz odjeżdza. Może Łukaszenko udzieli wam azylu,
              chociaż jak sie nie mógł wczoraj połączyc z Putinem to troche klął.
              • iq58 Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 03:53
                I jeszcze jedno. Zmieńcie szyfranta. Tego, którego ostatnio
                zatrudniliście, szuka żona !!!
        • Gość: Zdziwiony Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 21:38
          > Poza tym jak widać wlazłeś tutaj, komentujesz i chłoniesz reklamy.
          > Więc ta główna spełnia swoje zadanie. :)

Reklamy? Gdzie?
          • Gość: :P Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: 80.54.241.* 21.05.09, 21:39
            Lepiej spytaj gdzie ich nie ma ... :P
            • Gość: Tomasz Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:54
              zainstaluj sobie Mirandę i nie będziesz miał żadnych reklam i gadasz
              nie tylko z siecia gg, ale i tlenem, ICQ, i wszelkimi chyba jakie sa
              na świecie.
    • Gość: gaduser Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny IP: *.rtr.bait.pl 21.05.09, 20:19
      To ile tych zgłoszeń na alert było? Bardzo dużo czy kilkanaście? Pytam, bo
      obie informacje znajdują się w tej notce, a kilkanaście w skali kraju to chyba
      nie tak dużo :)

Ale fakt, GG dość często ma problemy :/
      • neptus Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 21:30
        W skali Alertu24 to bardzzo duzo
    • Gość: gg No to ci dopiero skandal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:20
      I co teraz? I co teraz? :)
    • Gość: erfan Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: 91.200.94.* 21.05.09, 20:20
      > A ktoś korzysta jeszcze z tego syfu? Chyba tylko pokolenie 14 latków.
      Mylisz się. Ja mam prawie 40 i jak chcę kogoś złapać to głównie na gg - wszyscy
      mają tam konta.
      Inna sprawa, że nie każdy używa klienta (programu) gg :P
      • Gość: a ja nie Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.sileman.net.pl 21.05.09, 21:30
        ja nie mam tam konta
        • neptus Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 21:32
          Twój problem. To jest w Polsce najpopularniejszy komunikator i ci,
          co go nie mają się nie lczą. Ja dla takich nie zamierzam instalowac
          zbędnego marginalnego komunikatora.
          • virus_z_torunia Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 23:03
            Do niedawna sam nie miałem, założyłem ze względów czysto biznesowych i wyłącznie
            do takich celów go używam. Prywatnie od 3 lat używam msna, i przez ten czas
            suma czasu jego awarii wynosiła jakąś godzinę. Nie spotkałem bardziej
            niedorobionego g**na niż GG, tak pod względem jakości klientów jak i serwerów.
            Jaki kraj, taki komunikator - zamiast używać czegoś światowego, np. msna,
            skype'a, aima czy icq, Polacy wolą zaściankowe, niedorobione badziewie, którego
            częste awarie są tematami dnia i powodem rozpaczy milionów.
            • Gość: psalm69 Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: 83.238.95.* 21.05.09, 23:20
              ament
              • Gość: Beno Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 23:47
                No cóż, jak ktoś chce, żeby Microsoft wiedział o nim wszystko to używa msn-a...
                • virus_z_torunia Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 00:51
                  ROTFL. Już widzę, jak Microsoft zatrudnia miliony osób, by czytały rozmowy 250
                  milionów użytkowników msn-a :D Gadu-Gadu ma mniej do czytania, a połączenia ma
                  dużo mniej bezpieczne...
                  • 444a Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 01:46
                    > ROTFL. Już widzę, jak Microsoft zatrudnia miliony osób, by czytały rozmowy 250

Wystarczy, że już filtrują wiadomości pod kątem słów kluczowych, po to by dobrać
                    Ci odpowiednią reklamę.

Ale od tego niestety chyba nie ma ucieczki.
            • Gość: っっf Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 23:23
              Jak napisal wyzej iNny rozmowca, skype jest BEZNADZIEJNY do rozmow tekstowych,
              boc zesto nie dochodza wiadomosc, albo zpoteznym opoznieniem
              • s0ber Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 23:27
                Bo Skype nie jest do rozmów tekstowych. I nie można ich winić za to, że ta opcja
                jest uboga. Wszak cel jest jasno określony.
        • Gość: vasil Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 23:16
          Chwalisz sie, czy żalisz ?
    • Gość: Marszałek powołać sejmową komisje śledczą ds. GG IP: *.promax.media.pl 21.05.09, 20:20
      Niech w końcu Sejm wyjaśni , kto za tym stoi. Na przewodniczącego proponuje
      Palikota z PO albo Kalisza z SLD
      • Gość: pytajnik Re: powołać sejmową komisje śledczą ds. GG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:24
        A jest Palikot z SLD albo Kalisz z PO?
    • Gość: poganin i co teraz???? jak mamy żyć???? IP: *.raciborz.vectranet.pl 21.05.09, 20:22
      niech ktoś da wskazówki jak mamy teraz żyć!!!
      • maaac A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? 21.05.09, 20:24
        No i forum GW?
        Śmierć na miejscu?
        • Gość: poganin Re: A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? IP: *.raciborz.vectranet.pl 21.05.09, 20:27
          chyba nie do końca zrozumiałeś sarkazm:/
          • maaac Re: A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? 21.05.09, 20:47
            Gość portalu: poganin napisał(a):

> chyba nie do końca zrozumiałeś sarkazm:/
            Z wzajemnością :/
            • Gość: poganin Re: A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? IP: *.raciborz.vectranet.pl 21.05.09, 21:10
              no i jesteśmy kwita :)
              • maaac Re: A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? 22.05.09, 05:48
                :)
        • Gość: xxxl Re: A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 22:48
          a co to dopiero bedzie jak padnie YP ... :DD
          • maaac Re: A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? 22.05.09, 05:49
            TY nie strasz. Horror, horrorem ale to była by już przesada ;P
    • Gość: ktoś Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:25
      www.aqq.eu
      polecam
      • Gość: hella Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.icpnet.pl 21.05.09, 20:52
        zdecydowanie wolę tlena,
        aqq zagościło na krótko na moim komputerze i już go nie ma :P
        • Gość: elektronik_tk Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.hstl6.put.poznan.pl 21.05.09, 21:17
          tlen zagościł chwilę... AQQ rządzi ;)
    • Gość: och.. Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:25
      laboga! rety! gore! aj waj!
    • Gość: a Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:27
      bozesz ty moj to moze ja ziolek zaparze??
      • Gość: she_1 Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: 82.146.245.* 21.05.09, 21:51
        10/10 padłam ze śmiechu :D
    • Gość: effffs Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.vpn.uni-mannheim.de 21.05.09, 20:27
      A mnie dziala bedac w Niemczech.
      • Gość: f Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 23:42
        znaczy sie ono dziala, bo jest w Niemczech?.. eh, idac z gory spadl mi kamien ;-)
    • Gość: maxxx Ojej! IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:27
      Koniec świata! I co teraz dzieci biedne poczną?
      • spokolokoiluz Re: Ojej! 21.05.09, 20:40
        Poczną kolejne pokolenie.. Wiadomo, coś robić trzeba..
    • Gość: mt no i co tak szczekacie na tą informacje? IP: *.cust.tele2.pl 21.05.09, 20:28
      Ja tam się ciesze, że o tym przeczytałem. Zastanawiałem się, czy nawalało mi
      łącze, czy może komputer, bądź konnekt. Teraz przynajmniej mam jasność.

Mam 20 lat i jakoś korzystam z gadu, dlatego, że jest POWSZECHNE. Dla niektórych
      jak widać to za trudne słowo...
      • neptus Re: no i co tak szczekacie na tą informacje? 21.05.09, 21:37
        Są małolaty, którzy dorwali się do mało znanego komunikatora i plują
        na wszystkie inne. Margines.
        Używam komunikatora, który daje mi wygodną łączność z rodziną,
        znajomymi i klientami w Polsce i za granicą. Co ma do tego wiek?
        Owszem, po sprzedaniu go Anglikom stał sie mniej funkcjonalny i
        stale nawala. Wciąż jednak jest najlepszy.
        • m_gol gg NIE JEST najlepsze. 21.05.09, 21:50
          Gadu-Gadu NIE JEST najlepsze, to herezja. Rozwiązaniem problemów z artykułu jest
          postawienie na decentralizację - czyli Jabbera. Tam każdy może postawić własny
          serwer - nawala? to zmieniasz i po kłopocie.

Wyobraźcie sobie, że wszyscy mają adresy e-mail u tego samego dostawcy. Zakład,
          że poczta padałaby jak muchy?

Nie jestem przeciwnikiem użytkowników GG; rozumiem, czemu go używają - bo GG ma
          monopol. Ja tylko wskazuję na to, że monopol jest ZŁY i trzeba robić wszystko,
          by go usunąć - w tym wypadku przejść na Jabbera (a GG można przecież równolegle
          używać nadal!). A rodzinę można namówić do przejścia.

Ja sobie dzisiaj gadam bez problemu przez Jabbera.
          • masster88 Re: gg NIE JEST najlepsze. 22.05.09, 00:29
            GG jest proste w obsłudze, stąd jego sukces.
            tak samo jak NK z Gronem wygrało jakiś czas temu.
      • Gość: rychu Re: no i co tak szczekacie na tą informacje? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.09, 22:16
        > Mam 20 lat i jakoś korzystam z gadu, dlatego, że jest POWSZECHNE. Dla niektórych jak widać to za trudne słowo...

szkoda, że olej do głowy nie jest POWSZECHNY
    • Gość: pluszowy To na pewno wina windowsa !! IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:29
      ...bo wszytsko co zle to MS....

nie to co kul i trendi LINUKS !!

• smok_sielski Re: To na pewno wina windowsa !! 21.05.09, 21:16
        kadu tez nie dziala :P
        smok
      • Gość: Pan Roman Sz. Re: To na pewno wina windowsa !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:28
        ;) prawdą jest ze gdyby wszystko chodziło na linuxe takie awarie
        byłyby nagminne. Fani linuxa robią wszystko by zniechecic ludzi do
        innych systemów ale nie oszukujmy się, linux jest skazany na porażke.
        Bardzo nieprzyjazny system.
        • Gość: ArchLinuxiarz Re: To na pewno wina windowsa !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.09, 22:05
          gnu/linux? nieprzyjazny? a kolego, widziałeś Ubuntu 9.04 na przykład? OpenSUSE?
          Vista jest o wiele trudniejsza w obsłudze, nie wierz mi na słowo, sam wypróbuj.
          O ile sie nie myle, Ubuntu oryginalną płytke możesz za friko dostać pocztą o ile
          podasz swój adres. Ciężko o bardziej przyjazny system.
          • virus_z_torunia Re: To na pewno wina windowsa !! 21.05.09, 23:07
            ROTFL. Dla Ciebie przyjazny system to ten, który łatwo dostać??? Dobre :DD Nie
            jestem fanatykiem windowsa ani zagorzałym przeciwnikiem linuksów, ale nikt mi
            nigdy nie wmówi, że Linuksy są przyjaźniejsze w obsłudze. Na wspomnianym Ubuntu
            przez tydzień nie mogłem zainstalować sterowników do byle bezprzewodowej karty
            sieciowej w laptopie. Problem rozwiązałem bardzo prosto - usuwając Linuksa.
            • em_obywatel To wina producenta sprzetu a nie Linuxa 22.05.09, 00:28
              To ze nie mogles zainstalowac sterownikow to nie wina Linuxa tylko producenta
              sprzetu. Sorry bardzo, ale jesli MS dodgaduje sie z dostawcami sprzety, zeby nie
              udostepnial sterownikow pod Linuxa to trudno. Wybieraj sprzet producentow
              wspierajacych Linuxa, np. Intela. Nigdy nie mialem pod Linuxem problemow ze
              sprzetem od Intela.

Poza tym, Linux to nie Windows. Linux ma nie być darmowym Windowsem tylko
              darmowym Unixem. Jeśli chcesz, żeby coś działało tak jak Windows i wygladało tak
              jak Windows to kup sobie Windowsa i odwal sie od Linuxa. Linux nigdy nie bedzie
              Windowsem.
              • virus_z_torunia Re: To wina producenta sprzetu a nie Linuxa 22.05.09, 00:54
                To przywaliłeś jak łysy warkoczem o kant kuli, bo kartę mam akurat Intela :D Ja
                niczego nie szukam, mam oryginalnego Windowsa, więc się, misiu, tak nie
                bulwersuj. Chciałem mieć linuksa, bo go potrzebowałem chociażby ze względu na
                studia, ale że miał problemy z zaimportowaniem sterowników z Windowsa nawet przy
                pomocy narzędzia specjalnie do tego przeznaczonego, to sobie odpuściłem. Co nie
                znaczy, że teraz będę jeździł po tym systemie wszem i wobec i wyzywał
                wszystkich, którzy wolą Linuksa od Windowsa. Pozdrawiam.
          • Gość: Cziko Re: To na pewno wina windowsa !! IP: *.chello.pl 22.05.09, 00:20
            Działa!! xD
          • Gość: ElMarcino Re: To na pewno wina windowsa !! IP: *.30.222.87.dynamic.jazztel.es 22.05.09, 19:41
            Dziwna sprawa, po aktualizacji ubuntu przestał działać dźwięk (ATI IXP 300),
            który wcześniej działał perfekcyjnie. Nie działają ani sterowniki alsa oni oss.
            Widać poprawiają jedne rzeczy i psują inne, ale ogólnie na plus - nowe ubuntu
            działa dużo szybciej:)
    • Gość: khaman.pl OŁ noł... to straszne... IP: *.techmedia.com.pl 21.05.09, 20:29
      :D :D :D Co zrobią dzieci neo bez gadu?
      • Gość: . Re: OŁ noł... to straszne... IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 21:22
        ty sobie poradziłeś jakoś w życiu, to o innych się lepiej nie martw...
    • Gość: Gość Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:32
      Normalnie tragedia narodowa.
    • Gość: tam tam Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:35
      A ja się pytam, gdzie byli rodzice?
    • Gość: Kraju Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny IP: 217.153.82.* 21.05.09, 20:38
      Od 19.20?

chyba od 18.00 albo wcześniej! ;/
      • neptus Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 21:39
        Widocznie szło etapami. U mnie jest martwy też od ok. 18-tej. O
        19:20 pewnie padł serwer główny i strona.
    • Gość: +++ Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.as.kn.pl 21.05.09, 20:40
      Ja korzystam. Dawno skończyłam 14 lat. Rozmawiam codziennie ze swoją
      córką o ważnych sprawach i obie uważamy, że to świetny sposób
      komunikacji.
      Czas dorosnąć do poważnych wypowiedzi zarozumiały młodzieńcze..
      • Gość: szur Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.pools.arcor-ip.net 21.05.09, 20:44
        a to nicpoń!
    • Gość: prorok Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: 89.231.68.* 21.05.09, 20:41
      następna będzie nasza klasa... beware!!!!!!!
    • Gość: Elmirka Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.05.09, 20:41
      ja używam ... i nie mam 14 lat ... ;/ przyzwyczaiłam sie do tego nie zamieniłabym na nic innego no może tylko na AQQ
    • Gość: Elwira Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.05.09, 20:45
      ja używam ... i nie mam 14 lat ;/;/ ... przyzwyczaiłam się do tego programu to najlepszy tak mi sie zdaje no oprócz AQQ ... ---> no nieee ;/;/ ... i co ja teraz zrobię .. teraz nie mam jak się dogadać z paroma osobami bo część tel nie ma ;/;/ :(::(
    • Gość: r Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.cpe.marton.net.pl 21.05.09, 20:46
      kurcze,chciałam podesłać znajomym linka do tego;P [blondynką nie jestem,siła przyzwyczajenia]
    • Gość: Marcin Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny IP: *.aster.net.pl 21.05.09, 20:49
      Zatem... czas wyjść na spacerek...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka