Gość: Alien IP: *.ghnet.pl 21.05.09, 20:14 A ktoś korzysta jeszcze z tego syfu? Chyba tylko pokolenie 14 latków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbawiciel Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny IP: *.b1.pop2.plz.sloane.cz 21.05.09, 20:14 A Ja mialem obawy, ze ktos sie podsz yl pod moj numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia. Ale się wzruszyłam IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:56 Aż się łezka w oku zakręciła, Gadu-Gadu. Ktoś jeszcze tego używa? Fakt, sporo mniej sprawnych umysłowo przegapiło rewolucję jabberową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mefi Re: Ale się wzruszyłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:14 popieram. Lecz niestety jako że klienci potrzebują kontaktu ze mną - muszę mieć klienta (oczywiście nie "prawidłowego" ;) ) tego protokołu jak i numer -_-. Pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurand ze sPychowa Re: Ale się wzruszyłam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.09, 21:23 Czy jeśli czasem używam gg to znaczy że jestem głupszy lub gorszy po prostu sila przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Ale się wzruszyłam 21.05.09, 21:49 Mnie jabber zdecydowanie nie odpowiada. Nikt, kogo znam, go nie uzywa. A obracam sie wyłącznie wsród ludzi, których IQ zdecydowanie przekracza IQ palanta, któremu udało sie opanowac jeden, najgłupszy komunikator i nie stac go na poznanie czegos wiecej. GG jest podstawowym komunikatorem słuzbowym także na uczelniach i w zakładach pracy. Bo jest po prostu najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ekiwok Re: Ale się wzruszyłam 21.05.09, 21:58 Najlepsze to jest Palringo. Więc nie pisz bzdur. GG to zwykły komunikator. Co w nim lepszego od jabbera? Powszechnie wiadomo, że więcej ludzi z niego korzysta. I co z tego? To że większość ludzi pali to dowód na to, że fajki są pragmatyczne? Litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ Re: Ale się wzruszyłam IP: *.as.kn.pl 21.05.09, 22:11 Widzę tu regularną bitwę. Ktoś bardzo chce zareklamować "coś" i jest mocno natrętny. Korzysta z okazji czy tę okazję "zaplanował"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Ale się wzruszyłam IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 22:18 To pewnie Żydzi reklamują Masonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasil Re: Ale się wzruszyłam IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 23:13 Aleś walnął porównanie - nałóg do programu co ułatwia komunikacje - to teraz porównaj wódkę do papieru toaletowego lub chleba -.- Odpowiedz Link Zgłoś
l.kalbarczyk Re: Ale się wzruszyłam 26.05.09, 00:01 Po prostu nie jesteś na tyle niedowartościowany, że musisz się dowartościowywać używaniem "lepszego". Ja używam GG od prawie samego początku jego istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tev Re: Ale się wzruszyłam IP: *.inowroclaw.mm.pl 21.05.09, 22:41 Sam Jabber chyba przegapił swoją rewolucję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 00:46 Nic nie działa-.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotkasamozuo Re: Działa IP: *.aster.pl 22.05.09, 01:03 Wałęsa dawaj moje sto milionów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Działa IP: *.bagu.cable.ntl.com 22.05.09, 01:30 Dziala KU... dziala ! A wiec jednak nie bedzie konca swiata ! paciorek pomogl ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuppi Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:18 dawac taka informacje na strone glowna...niezle... a powaznie - niech prezydent oglosi zalobe narodowa, a my obywatele robmy zapasy i przy pomocy Boga przetrwajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmosiki Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:56 > dawac taka informacje na strone glowna...niezle... A dlaczego nie dawać? Z GG w korzysta kilka milionów ludzi... Poza tym jak widać wlazłeś tutaj, komentujesz i chłoniesz reklamy. Więc ta główna spełnia swoje zadanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:28 Apelujmy do prezydenta o 3dniowa zalobe narodowa ! No idzie rece zalamac ! Nie wiem co u babci u dziadka... moze juz nie zyja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blakmat Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.05.09, 21:29 Wow twoja babcia i twój dziadek też korzystają z gg :D Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 21:45 A czemu nie? Ludzie starsi bardzo chętnie używają gg. Skype jest jeszcze popularny ale tylko do przesyłania plików i rozmów głosowych. Jako komunikator tekstowy jest beznadziejny. Tekst dociera czasem i po 2 miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl kadu.net/monitor ??? 21.05.09, 22:55 A ja się raczej pytam, dlaczego nie działa www.kadu.net/monitor ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zal Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.chello.pl 21.05.09, 23:33 Dzieje się tak, ponieważ Skype nie zapisuje niedostarczonej wiadomości na serwerze a u nadawcy. W efekcie nadawca i odbiorca muszą być jednocześnie podłączeni, aby wiadomość doszła. Trzeba się chwilę zastanowić, a nie pisać od razu "beznadziejny". Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 05:52 No i to jest błąd. Jednak z powodu samej ideii Skype nie mogli tego rozwiązać inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 03:14 Na razie Pan Prezydent zapowiedział z tego powodu wystapienie na formu Sejmu. No to sie adminom GG oberwie :(. Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 03:32 No tak :( Premier tez ma pare słow do dodania. Admini pakujcie sie, pociąg do Mińska zaraz odjeżdza. Może Łukaszenko udzieli wam azylu, chociaż jak sie nie mógł wczoraj połączyc z Putinem to troche klął. Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 03:53 I jeszcze jedno. Zmieńcie szyfranta. Tego, którego ostatnio zatrudniliście, szuka żona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 21:38 > Poza tym jak widać wlazłeś tutaj, komentujesz i chłoniesz reklamy. > Więc ta główna spełnia swoje zadanie. :) Reklamy? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: 80.54.241.* 21.05.09, 21:39 Lepiej spytaj gdzie ich nie ma ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:54 zainstaluj sobie Mirandę i nie będziesz miał żadnych reklam i gadasz nie tylko z siecia gg, ale i tlenem, ICQ, i wszelkimi chyba jakie sa na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduser Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny IP: *.rtr.bait.pl 21.05.09, 20:19 To ile tych zgłoszeń na alert było? Bardzo dużo czy kilkanaście? Pytam, bo obie informacje znajdują się w tej notce, a kilkanaście w skali kraju to chyba nie tak dużo :) Ale fakt, GG dość często ma problemy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 21:30 W skali Alertu24 to bardzzo duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg No to ci dopiero skandal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:20 I co teraz? I co teraz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erfan Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: 91.200.94.* 21.05.09, 20:20 > A ktoś korzysta jeszcze z tego syfu? Chyba tylko pokolenie 14 latków. Mylisz się. Ja mam prawie 40 i jak chcę kogoś złapać to głównie na gg - wszyscy mają tam konta. Inna sprawa, że nie każdy używa klienta (programu) gg :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja nie Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.sileman.net.pl 21.05.09, 21:30 ja nie mam tam konta Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 21:32 Twój problem. To jest w Polsce najpopularniejszy komunikator i ci, co go nie mają się nie lczą. Ja dla takich nie zamierzam instalowac zbędnego marginalnego komunikatora. Odpowiedz Link Zgłoś
virus_z_torunia Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 23:03 Do niedawna sam nie miałem, założyłem ze względów czysto biznesowych i wyłącznie do takich celów go używam. Prywatnie od 3 lat używam msna, i przez ten czas suma czasu jego awarii wynosiła jakąś godzinę. Nie spotkałem bardziej niedorobionego g**na niż GG, tak pod względem jakości klientów jak i serwerów. Jaki kraj, taki komunikator - zamiast używać czegoś światowego, np. msna, skype'a, aima czy icq, Polacy wolą zaściankowe, niedorobione badziewie, którego częste awarie są tematami dnia i powodem rozpaczy milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psalm69 Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: 83.238.95.* 21.05.09, 23:20 ament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beno Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 23:47 No cóż, jak ktoś chce, żeby Microsoft wiedział o nim wszystko to używa msn-a... Odpowiedz Link Zgłoś
virus_z_torunia Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 00:51 ROTFL. Już widzę, jak Microsoft zatrudnia miliony osób, by czytały rozmowy 250 milionów użytkowników msn-a :D Gadu-Gadu ma mniej do czytania, a połączenia ma dużo mniej bezpieczne... Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 22.05.09, 01:46 > ROTFL. Już widzę, jak Microsoft zatrudnia miliony osób, by czytały rozmowy 250 Wystarczy, że już filtrują wiadomości pod kątem słów kluczowych, po to by dobrać Ci odpowiednią reklamę. Ale od tego niestety chyba nie ma ucieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: っっf Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 23:23 Jak napisal wyzej iNny rozmowca, skype jest BEZNADZIEJNY do rozmow tekstowych, boc zesto nie dochodza wiadomosc, albo zpoteznym opoznieniem Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 23:27 Bo Skype nie jest do rozmów tekstowych. I nie można ich winić za to, że ta opcja jest uboga. Wszak cel jest jasno określony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasil Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 23:16 Chwalisz sie, czy żalisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marszałek powołać sejmową komisje śledczą ds. GG IP: *.promax.media.pl 21.05.09, 20:20 Niech w końcu Sejm wyjaśni , kto za tym stoi. Na przewodniczącego proponuje Palikota z PO albo Kalisza z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: powołać sejmową komisje śledczą ds. GG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:24 A jest Palikot z SLD albo Kalisz z PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin i co teraz???? jak mamy żyć???? IP: *.raciborz.vectranet.pl 21.05.09, 20:22 niech ktoś da wskazówki jak mamy teraz żyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? 21.05.09, 20:24 No i forum GW? Śmierć na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin Re: A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? IP: *.raciborz.vectranet.pl 21.05.09, 20:27 chyba nie do końca zrozumiałeś sarkazm:/ Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? 21.05.09, 20:47 Gość portalu: poganin napisał(a): > chyba nie do końca zrozumiałeś sarkazm:/ Z wzajemnością :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin Re: A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? IP: *.raciborz.vectranet.pl 21.05.09, 21:10 no i jesteśmy kwita :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxl Re: A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 22:48 a co to dopiero bedzie jak padnie YP ... :DD Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: A co zrobisz jak jeszcze padnie NK i YT? 22.05.09, 05:49 TY nie strasz. Horror, horrorem ale to była by już przesada ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:25 www.aqq.eu polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hella Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.icpnet.pl 21.05.09, 20:52 zdecydowanie wolę tlena, aqq zagościło na krótko na moim komputerze i już go nie ma :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektronik_tk Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.hstl6.put.poznan.pl 21.05.09, 21:17 tlen zagościł chwilę... AQQ rządzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: och.. Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:25 laboga! rety! gore! aj waj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:27 bozesz ty moj to moze ja ziolek zaparze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she_1 Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: 82.146.245.* 21.05.09, 21:51 10/10 padłam ze śmiechu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: effffs Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.vpn.uni-mannheim.de 21.05.09, 20:27 A mnie dziala bedac w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 23:42 znaczy sie ono dziala, bo jest w Niemczech?.. eh, idac z gory spadl mi kamien ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxx Ojej! IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:27 Koniec świata! I co teraz dzieci biedne poczną? Odpowiedz Link Zgłoś
spokolokoiluz Re: Ojej! 21.05.09, 20:40 Poczną kolejne pokolenie.. Wiadomo, coś robić trzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt no i co tak szczekacie na tą informacje? IP: *.cust.tele2.pl 21.05.09, 20:28 Ja tam się ciesze, że o tym przeczytałem. Zastanawiałem się, czy nawalało mi łącze, czy może komputer, bądź konnekt. Teraz przynajmniej mam jasność. Mam 20 lat i jakoś korzystam z gadu, dlatego, że jest POWSZECHNE. Dla niektórych jak widać to za trudne słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: no i co tak szczekacie na tą informacje? 21.05.09, 21:37 Są małolaty, którzy dorwali się do mało znanego komunikatora i plują na wszystkie inne. Margines. Używam komunikatora, który daje mi wygodną łączność z rodziną, znajomymi i klientami w Polsce i za granicą. Co ma do tego wiek? Owszem, po sprzedaniu go Anglikom stał sie mniej funkcjonalny i stale nawala. Wciąż jednak jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
m_gol gg NIE JEST najlepsze. 21.05.09, 21:50 Gadu-Gadu NIE JEST najlepsze, to herezja. Rozwiązaniem problemów z artykułu jest postawienie na decentralizację - czyli Jabbera. Tam każdy może postawić własny serwer - nawala? to zmieniasz i po kłopocie. Wyobraźcie sobie, że wszyscy mają adresy e-mail u tego samego dostawcy. Zakład, że poczta padałaby jak muchy? Nie jestem przeciwnikiem użytkowników GG; rozumiem, czemu go używają - bo GG ma monopol. Ja tylko wskazuję na to, że monopol jest ZŁY i trzeba robić wszystko, by go usunąć - w tym wypadku przejść na Jabbera (a GG można przecież równolegle używać nadal!). A rodzinę można namówić do przejścia. Ja sobie dzisiaj gadam bez problemu przez Jabbera. Odpowiedz Link Zgłoś
masster88 Re: gg NIE JEST najlepsze. 22.05.09, 00:29 GG jest proste w obsłudze, stąd jego sukces. tak samo jak NK z Gronem wygrało jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: no i co tak szczekacie na tą informacje? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.09, 22:16 > Mam 20 lat i jakoś korzystam z gadu, dlatego, że jest POWSZECHNE. Dla niektórych jak widać to za trudne słowo... szkoda, że olej do głowy nie jest POWSZECHNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszowy To na pewno wina windowsa !! IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:29 ...bo wszytsko co zle to MS.... nie to co kul i trendi LINUKS !! Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: To na pewno wina windowsa !! 21.05.09, 21:16 kadu tez nie dziala :P smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Roman Sz. Re: To na pewno wina windowsa !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:28 ;) prawdą jest ze gdyby wszystko chodziło na linuxe takie awarie byłyby nagminne. Fani linuxa robią wszystko by zniechecic ludzi do innych systemów ale nie oszukujmy się, linux jest skazany na porażke. Bardzo nieprzyjazny system. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArchLinuxiarz Re: To na pewno wina windowsa !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.09, 22:05 gnu/linux? nieprzyjazny? a kolego, widziałeś Ubuntu 9.04 na przykład? OpenSUSE? Vista jest o wiele trudniejsza w obsłudze, nie wierz mi na słowo, sam wypróbuj. O ile sie nie myle, Ubuntu oryginalną płytke możesz za friko dostać pocztą o ile podasz swój adres. Ciężko o bardziej przyjazny system. Odpowiedz Link Zgłoś
virus_z_torunia Re: To na pewno wina windowsa !! 21.05.09, 23:07 ROTFL. Dla Ciebie przyjazny system to ten, który łatwo dostać??? Dobre :DD Nie jestem fanatykiem windowsa ani zagorzałym przeciwnikiem linuksów, ale nikt mi nigdy nie wmówi, że Linuksy są przyjaźniejsze w obsłudze. Na wspomnianym Ubuntu przez tydzień nie mogłem zainstalować sterowników do byle bezprzewodowej karty sieciowej w laptopie. Problem rozwiązałem bardzo prosto - usuwając Linuksa. Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel To wina producenta sprzetu a nie Linuxa 22.05.09, 00:28 To ze nie mogles zainstalowac sterownikow to nie wina Linuxa tylko producenta sprzetu. Sorry bardzo, ale jesli MS dodgaduje sie z dostawcami sprzety, zeby nie udostepnial sterownikow pod Linuxa to trudno. Wybieraj sprzet producentow wspierajacych Linuxa, np. Intela. Nigdy nie mialem pod Linuxem problemow ze sprzetem od Intela. Poza tym, Linux to nie Windows. Linux ma nie być darmowym Windowsem tylko darmowym Unixem. Jeśli chcesz, żeby coś działało tak jak Windows i wygladało tak jak Windows to kup sobie Windowsa i odwal sie od Linuxa. Linux nigdy nie bedzie Windowsem. Odpowiedz Link Zgłoś
virus_z_torunia Re: To wina producenta sprzetu a nie Linuxa 22.05.09, 00:54 To przywaliłeś jak łysy warkoczem o kant kuli, bo kartę mam akurat Intela :D Ja niczego nie szukam, mam oryginalnego Windowsa, więc się, misiu, tak nie bulwersuj. Chciałem mieć linuksa, bo go potrzebowałem chociażby ze względu na studia, ale że miał problemy z zaimportowaniem sterowników z Windowsa nawet przy pomocy narzędzia specjalnie do tego przeznaczonego, to sobie odpuściłem. Co nie znaczy, że teraz będę jeździł po tym systemie wszem i wobec i wyzywał wszystkich, którzy wolą Linuksa od Windowsa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cziko Re: To na pewno wina windowsa !! IP: *.chello.pl 22.05.09, 00:20 Działa!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElMarcino Re: To na pewno wina windowsa !! IP: *.30.222.87.dynamic.jazztel.es 22.05.09, 19:41 Dziwna sprawa, po aktualizacji ubuntu przestał działać dźwięk (ATI IXP 300), który wcześniej działał perfekcyjnie. Nie działają ani sterowniki alsa oni oss. Widać poprawiają jedne rzeczy i psują inne, ale ogólnie na plus - nowe ubuntu działa dużo szybciej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khaman.pl OŁ noł... to straszne... IP: *.techmedia.com.pl 21.05.09, 20:29 :D :D :D Co zrobią dzieci neo bez gadu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: OŁ noł... to straszne... IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 21:22 ty sobie poradziłeś jakoś w życiu, to o innych się lepiej nie martw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.chello.pl 21.05.09, 20:32 Normalnie tragedia narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tam tam Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:35 A ja się pytam, gdzie byli rodzice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraju Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny IP: 217.153.82.* 21.05.09, 20:38 Od 19.20? chyba od 18.00 albo wcześniej! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy 21.05.09, 21:39 Widocznie szło etapami. U mnie jest martwy też od ok. 18-tej. O 19:20 pewnie padł serwer główny i strona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.as.kn.pl 21.05.09, 20:40 Ja korzystam. Dawno skończyłam 14 lat. Rozmawiam codziennie ze swoją córką o ważnych sprawach i obie uważamy, że to świetny sposób komunikacji. Czas dorosnąć do poważnych wypowiedzi zarozumiały młodzieńcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szur Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.pools.arcor-ip.net 21.05.09, 20:44 a to nicpoń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: 89.231.68.* 21.05.09, 20:41 następna będzie nasza klasa... beware!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmirka Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.05.09, 20:41 ja używam ... i nie mam 14 lat ... ;/ przyzwyczaiłam sie do tego nie zamieniłabym na nic innego no może tylko na AQQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.05.09, 20:45 ja używam ... i nie mam 14 lat ;/;/ ... przyzwyczaiłam się do tego programu to najlepszy tak mi sie zdaje no oprócz AQQ ... ---> no nieee ;/;/ ... i co ja teraz zrobię .. teraz nie mam jak się dogadać z paroma osobami bo część tel nie ma ;/;/ :(::( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.cpe.marton.net.pl 21.05.09, 20:46 kurcze,chciałam podesłać znajomym linka do tego;P [blondynką nie jestem,siła przyzwyczajenia] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny IP: *.aster.net.pl 21.05.09, 20:49 Zatem... czas wyjść na spacerek... Odpowiedz Link Zgłoś