Dodaj do ulubionych

Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki

29.05.09, 19:30
Paranoja ! Cejrowski ma racje !
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 19:30
      No i w czym rzecz, skoro taki mają przepis a Cejrowski go złamał to chyba
      słusznie wyleciał?
      • antyprawak Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 19:38
        > No i w czym rzecz, skoro taki mają przepis a Cejrowski go złamał
        > to chyba słusznie wyleciał?

Takim nie wytłumaczysz, prawacy nie uznają żadnych zasad, ale chcą
        żeby stosować sie, do ich urojonych widzimisie.
        • lewar121 Już wiem! Głosuję na Prawicę RP!!! 29.05.09, 20:20
          Na złość cwaniaczkom, którzy posiedli media publiczne i wszelkie stołki w Państwie.
          • Gość: aaa Spieprzaj Dziadu! Idż kopać w burakach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 20:22
            :D
            • uchachany Wyborcy PO-palcie książki Cejrowskiego na stosach! 29.05.09, 20:31
              Dowiedziecie tym swej miłości do Partii i Ukochanego Przywódcy Donalda Tuska oraz zademonstrujecie charakterystyczne dla Was pojmowanie wolności słowa i swobody wypowiedzi!
              • pavle a Ekwador? Ekwador czeka! 29.05.09, 20:40
                Przeciez obiecywał niedawno że wyprowadzi się na stałe do
                Ekwadoru. Czekamy na realizację obietnic. Nie mam nic do Ekwadoru
                i nie życzę źle temu państwu, ale bliższa ciału koszula!
                • Gość: atx Re: a Ekwador? Ekwador czeka! IP: *.mas.airbites.pl 30.05.09, 01:43
                  WC kalboj wywalony? Nareszcie dzis jakas dobra wiadomosc.
                  • Gość: eKwaKwaDorczyk Co go obchodzi, przecież to eKwaKwaDorczyk? IP: *.aster.pl 30.05.09, 02:05
                    dlaczego gość miesza się w Polskie/Europejskie wybory?
                    • lewar121 Poświęcenie Cejrowskiego nie zostanie zmarnowane! 30.05.09, 02:07
                      Poświęcenie Cejrowskiego nie zostanie zmarnowane. Długo wahałem się kogo poprzeć
                      w tych wyborach. Państwo z PO, PiS i Libertas sprawili, że już wiem. Pokażę Wam
                      "gest Kozakiewicza" buce!

Ja, moja rodzina i moi znajomi głosujemy na Prawicę RP.

Pokażemy wała Kaczorom, Donkom i Giertychom!!!

www.youtube.com/watch?v=7HFy77WSRoQ
                      Obejrzyjcie! Prawica RP to profesjonalizm i spokój a nie wieczne wojny POPiSowe. .
                    • Gość: gość jest Polakiem i teraz walczy! IP: 195.69.81.* 30.05.09, 02:33
                      o normalność i żebyś nie musiał oglądać homoseksualistów na ulicach, kumasz?
                      • wicary Re: jest Polakiem i teraz walczy! 30.05.09, 12:49
                        Gość portalu: gość napisał(a):

> o normalność i żebyś nie musiał oglądać homoseksualistów na ulicach, kumasz?
                        Chłopie ten Cejrowski to na pewno pedał ON DAJE d..... tylko sukienkowym wiem
                        coś na ten temat Amen
                      • Gość: wujo On jest śmieciem, nasi dziadowie walczyli żeby mie IP: *.aster.pl 31.05.09, 15:37
                        mieć polskie obywatelstwo, a on sprzedał je za kilka $
                        • Gość: jw kałboj - człowiek z gówna IP: *.aster.pl 31.05.09, 15:42
                          jw
                • Gość: gość Ekwador poczeka! teraz walczy z nienormalnością IP: 195.69.81.* 30.05.09, 02:30
                  więcej w spotach
                • Gość: ko Re: a Ekwador? Ekwador czeka! IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 06:16
                  Popieram!!! Hitlerowscy faszyście uciekali do Argentyny, a nasz
                  niech spier... do Ekwadoru!!!
                • Gość: banano ec Re: a Ekwador? Ekwador czeka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 10:46
                  W Ekwadorze jego nie chcemy, dajcie nam Dodę i będzie dobrze
                • bananec Re: a Ekwador? Ekwador czeka! 30.05.09, 11:08
                  W Ekwadorze nie chcemy takich cejrowskich faszyśtów.
              • 1410_tenrok Jego przekonania polityczne mało mnie interesują, 29.05.09, 22:23
                ale jako prowadzący audycję jest on genialny i niepowtarzalny, więc pieprzę tą
                Jethon.
                Nikt tak dobrze nie opowiada o muzyce latynoskiej jak Cejrowski. I nikt nie daje
                tym audycjom tyle kolorytu.

A, że polityczne przekonaia są wredne, cóż! Nobody is perfect.
                • koham.mihnika.copyright Jeden fiut wywalil Sznuka, teraz jakas pinda 30.05.09, 03:12
                  wywalila Cejrowskiego. Lubialem jego audycje o muzyce latynoskiej i jego
                  "nieodpowiewiedzialny" styl. Porownanie z Kuba Wojewodzkim zdecydowanie
                  faworyzuje Cejrowskiego.
                  Ile razy slysze jakas pinde opowiadajaca o "misji" PR lub TV, o politycznym
                  niezaangazowaniu itd, to reka sama do kabury siega.
                • Gość: kaktus Re: Jego przekonania polityczne mało mnie interes IP: 213.134.167.* 30.05.09, 10:29
                  podpisuję się pod tym rękami i nogami!
            • cleryka Re: Spieprzaj Dziadu! Idż kopać w burakach! 29.05.09, 21:20
              Szan.Pani Dyr..W imieniu całej mojej Rodziny(słuchaczy 3-ki) D z i ę k u j e m y!!
              Bardzo sobie zyczymy,aby ten facet już nie trafił ponownie na antenę radiowej
              3ki.Zerrro kultury,brak obycia i jest tak obleśny i niedomyty,nie trawimy tego
              faceta.
              • hrabia-monter-christo Re: Spieprzaj Dziadu! Idż kopać w burakach! 30.05.09, 01:30
                cleryka napisała:

> Szan.Pani Dyr..W imieniu całej mojej Rodziny(słuchaczy 3-ki) D z i ę k u j e m y!!
                > Zerrro kultury,brak obycia i jest tak obleśny i niedomyty,nie trawimy tego faceta.

przeciez mozesz q,rwa go nie sluchac, no i nie ..... ogladac!!! go w radiu
                • Gość: troglodyta cejrowski rules IP: *.xdsl.centertel.pl 31.05.09, 12:09
                  czy wy, o wspaniali obywatele RP, macie jeszcze mózgi? czy już wszystko zostało
                  przeżarte polityką?
                  każdy z nas ma prawo do przedstawienia swoich poglądów i popierania takich
                  kandydatów jakich się chce.
                  nie wiedziałem, że wystąpienie w spocie reklamowym oznacza wstąpienie do
                  komitetu wyborczego.
                  nie zawsze identyfikuje się z poglądamy cejrowskiego ,a ale jego programy mi się
                  podobają. w radiowej trójce cejrowski miał program muzyczny z muzyką głównie
                  latynowską. (czy ktoś z was słuchał jego zamiennika w tę sobotę? o boże,
                  ratunku. nuda i tragedia i koszmar. bezjajeczny gość o zapędach muzykologa,
                  uuueeee.)
                  p.s. cejrowski zawsze wykazywał się tendencją do szokowania, więc to mnie nie
                  szokuje.
                  LUDZIE OTRZĄŚNIJCIE SIĘ. właśnie trwa nagonka na W. cejrowskiego za jego
                  poglądy. czy wy wiecie co oznacza słowo tolerancja? chodzi o to by wytrzymać,
                  znieść i ścierpieć inność. nie musi to więc oznaczać od razu wielkiej miłości.
                  wystarczy że dobry wujek zostawi "innych" w spokoju. ale wujek zawsze może
                  powiedzieć, że mu się to nie podoba. niech zwolennicy tolerancji wykrzesają z
                  siebie więcej tolerancji.
            • Gość: wa_wa Re: Spieprzaj Dziadu! Idż kopać w burakach! IP: 212.76.37.* 29.05.09, 22:11
              Booosze, ilu gejów na tym forum!
        • Gość: s Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.Biskupin.wroc.pl 29.05.09, 20:24
          A jak zachowywałby się w zachodniej Europie?
          wroclaw.fotolog.pl
        • Gość: dellaith Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.chello.pl 29.05.09, 20:25
          Problem w tym, że Cejrowski nie złamał żadnego przepisu. Regulacja dotyczyła
          pracowników Polskiego Radia, a Cejrowski nim nie jest! Program był dostarczony
          przez zewnętrzną firmę, dla której właśnie pracował Cejrowski. Sytuacja podobna
          jak z Hubertem Urbańskim, Milionerami i TVN.
          • cleryka Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 21:27
            Gość portalu: dellaith napisał(a):

> Problem w tym, że Cejrowski nie złamał żadnego przepisu. Regulacja dotyczyła
            > pracowników Polskiego Radia, a Cejrowski nim nie jest! Program był
            dostarczony
            > przez zewnętrzną firmę, dla której właśnie pracował Cejrowski. Sytuacja
            podobna
            > jak z Hubertem Urbańskim, Milionerami i TVN.
            > Człowiek,który pobiera honoraria za pracę twórcza (tfu!) na antenie,powinien
            zapytac,czy może wziąc udział w reklamówce PRZEDWYBORCZEJ.a jeśli nie,to
            powinien znac ustawe o udziale dziennikarzy w akcjach wyborczych partii.Ale
            oczywiście On jest laikiem,samoukiem,stolarzem tylko.
            • Gość: cvf Typowy pogląd polskich wykształceńców... IP: *.as.kn.pl 29.05.09, 21:50
              > Człowiek,który pobiera honoraria za pracę twórcza (tfu!)
              > na antenie,powinien zapytac,czy może wziąc udział w
              > reklamówce PRZEDWYBORCZEJ.a jeśli nie,to
              > powinien znac ustawe o udziale dziennikarzy w akcjach
              > wyborczych partii.

O co jeszcze wg Ciebie powinien się spytać Cejrowski? Czy, za przeproszeniem, do toalety może pójść bez pytania pani Jethon?

> Ale oczywiście On jest laikiem,samoukiem,stolarzem tylko.

Ależ to deprecjonujące, że jest "tylko" stolarzem... Czy np. o pani Olejnik napiszesz, że jest ona "tylko zootechnikiem", a o Kwaśniewskim, że jest absolwentem ogólniaka?
              • Gość: monimo Re: Typowy pogląd polskich wykształceńców... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 03:28
                > Czy, za przeproszeniem, do toalety może pójść bez pytania pani Jethon?

Rozumiem ze to taka metafora jego [p. Cejrowskiego] wystepu w wiadomym spocie
                reklamowym? Jakaz trafna.

Po wtore to nie wiem od kiedy bycie wyksztalconym jest przywara. Jesli jednak
                uznajesz to za negatywna ceche to wiele to mowi o Tobie.

Pozdrawiam, milego glosowania zgodnie z wlasna ocena. :)
            • zgryzliwy1 Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 30.05.09, 01:35
              cleryka napisała:

> Człowiek,który pobiera honoraria za pracę twórcza (tfu!) na
              > antenie,powinien zapytac,czy może wziąc udział w reklamówce
              > PRZEDWYBORCZEJ.a jeśli nie,to powinien znac ustawe o udziale
              > dziennikarzy w akcjach wyborczych partii.Ale oczywiście On jest
              > laikiem,samoukiem,stolarzem tylko.

nastepny jełop !!!
              ile razy mozna ciemnoto tlumaczyc, ze on nie pracuje w PR ?
              no i gdzie do q..rwy nedzy masz ta ustawe zabraniajaca dziennikarzom udzialu w
              akcjach wyborczych ?
              na glowe poupadaliscie, czy tak wam zostalo jeszcze z komuny ?
              • koham.mihnika.copyright no to zamknac cala Rzepe, tam kazdy zurnalista 30.05.09, 03:18
                to krypto lub outed PiS-prowokator.
        • Gość: SzalonySz Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.centertel.pl 29.05.09, 23:10
          Skoro dureń nie pracuje w Polskim Radiu, to nie mogli go zwolnić. Jedynie
          podziękowali firmie zewnętrznej za współpracę. A więc nie powinien drzeć szat z
          tego powodu. Nawet gdyby nie chodziło o tego obleśnego typa, to sytuację tak
          kontrowersyjną powinno się rozwiązać właśnie przez zdjęcie z anteny danego
          programu. Nie za to bowiem płacimy mu pensję, żeby obrażał mniejszości seksualne
          i racjonalnie myślących ludzi. Bo nic innego robić dobrze ten denat nie umie.
          • zgryzliwy1 ale durny ten narod !!!!!! 30.05.09, 01:41
            Gość portalu: SzalonySz napisał(a):

> Skoro dureń nie pracuje w Polskim Radiu, to nie mogli go zwolnić.

> Nie za to bowiem płacimy mu pensję, żeby obrażał ......

jelop na zawsze zostanie jelopem :-(
            najpierw pisze ze on nie jest pracownikiem PR a potem stwierdza, ze placimy mu
            pensje hahaha hihihi hehehe
          • Gość: tom Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.chello.pl 30.05.09, 10:38
            Cejrowski jest świetny w tym co robi i tutaj staję po jego stronie. Jest
            fanatykiem ale w swoich poglądach ale nie widzę by tym szkodził. Gejów ma prawo
            nie lubić i ma prawo o tym mówić. Mam w d... taką demokrację, gdzie nie będę
            mógł powiedzieć że jakaś grupa budzi moje obrzydzenie. Eminemowi wolno to i
            wolno Cejrowskiemu
            • sramtek Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 30.05.09, 11:05
              A ja mam w dupie taka demokrację,gdzie cejrowski może siać swoją fobię przeciw
              homoseksualistom w mediach publicznych.Natomiast jeśli geje i lesbijki
              publicznie pokażą swój stosunek do takich "cejrowskich"nazywa się to
              manifestowaniem homoseksualizmu.To też mam w dupie.
              • co.ty.powiesz Trzeba było wcześniej myśleć 30.05.09, 12:44
                > A ja mam w dupie
                > [...] To też mam w dupie.

Pojemną masz tę d... Trzeba było posłuchać Cejrowskiego i nie dawać jej każdemu
                chętnemu chłopakowi...
      • Gość: tay Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 19:38
        Ale po co pozbywać się kogoś tak popularnego tylko w imię głupich zasad. Teraz
        go szybko ktoś inny zgarnie i się będzie cieszył, że ma showmana.
        • exxon71 Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 19:47
          Dokładnie! Popularnych ludzi nie powinny dotyczyć jakieś głupie zasady czy
          regulaminy - już o przepisach prawa nie wspominając.
          • maruda.r Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 19:53

exxon71 napisał:

> Dokładnie! Popularnych ludzi nie powinny dotyczyć jakieś głupie zasady czy
            > regulaminy - już o przepisach prawa nie wspominając.

Powinni być w ogóle ponad prawem. I mieć immunitet osobliwy.

• Gość: UWAGA Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.09, 19:59
              maruda.r napisał:

>
              > exxon71 napisał:
              >
              > > Dokładnie! Popularnych ludzi nie powinny dotyczyć jakieś głupie
              zasady cz
              > y
              > > regulaminy - już o przepisach prawa nie wspominając.
              >
              > ******************************
              >
              > Powinni być w ogóle ponad prawem. I mieć immunitet osobliwy.

Na zasadzie: im wiekszy kabotyn, tym wiekszy immunitet!
          • Gość: sd Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 20:06
            właśnie wpierd...m pomidory.. pomidory pochodzą z Peru ponoc a korupcja nepotyzm
            i plemienne atawizmy w postaci nieumiarkowania w jadle to pozostałości po
            słowiańskich przodkach na tych terenach.
            Wojtek, pierdul to wszystko.... zagłosuję na Jurka bo też nie rozumiem dlaczego
            mam głosowac na ludzi którzy zabija najpierw zwierzęta, potem własne dzieci a na
            końcu samych siebie.
            jak ktoś chce się ciupciać bez zobowiązań, bez rozumu i bez odpowiedzialności to
            proszę bardzo ale niech wie że z tego bierą się dzieci i trzeba je wychować a
            nie zabijać. Na dobrą sprawę mozna by zapytać czy nie należałoby wyskrobać 20
            laty temu tych ludzi którzy dziś zbijają dzieci "bo rżnąć mi się chciało".
            Paszli won i tyle.
            A co do programów to naprawde będzie ich mi brakowało. pomomo że ty cejrowski
            nagrabiłeś sobie np polemiką z Karnowskim to i tak lubię to oglądać - jelsi
            jesteś taki jak w swoich programach to super gość a jak nie... dupek z łajna
            patagonii
        • kaczyjar Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 20:13
          Wez go do domu - po cichutku sie skrada bo na bosaka.
          • Gość: tay Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 05:54
            Swoje fantazje seksualne z bosym Cejrowskim zostaw dla siebie. Mnie bardziej
            interesują jego książki szczerze mówiąc.
    • ready4freddy Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 19:30
      to Wojtus jeszcze nie w Ekwadorze? nic nie rozumiem, jako zywo, toz przecie
      tam mial byc "u siebie" nasz meski twardziel i, nie bojmy sie tego slowa, kauboj?
      • pakulec kauboj!!!!!! świetne 29.05.09, 19:36
        znakomite i jakże celne określenie ;-)
        • Gość: ads Kauboj Cza-cza to normalny komunista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 19:40
          j.w.
        • zgryzliwy1 Re: kauboj!!!!!! świetne 30.05.09, 01:44
          pakulec napisał:

> znakomite i jakże celne określenie ;-)

byle kogo to i byle co cieszy :-((
      • ondskan Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 20:08
        I dobrze. Jeden cham mniej w dennej TVP.
        • ondskan Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 20:10
          Pfu, rozpędziłem się... ale w radiu przynajnie.
        • Gość: xyz Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 21:29
          ondskan napisał:
          > I dobrze. Jeden cham mniej w dennej TVP.

no to teraz czas na ciebie CHAMIE!!!
      • mileg Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 20:33
        ready4freddy napisał:

> to Wojtus jeszcze nie w Ekwadorze? nic nie rozumiem, jako zywo,
        toz przecie
        > tam mial byc "u siebie" nasz meski twardziel i, nie bojmy sie tego
        slowa, kauboj?
        ---
        a co, ty jeszcze nie w izraelu?
        • ready4freddy Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 22:35
          nigdy nie bylem w Izraelu, jakos mnie nie kreci ten bliskowschodni apartheid i
          religijno-militarne oszolomstwo. a co, polecasz? byles na robotach w jakims kibucu?
    • lumpior Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 19:31
      Modl sie,ale nie o deszcz.To juz czynil Jurek.
    • Gość: JK Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.tvn.pl 29.05.09, 19:31
      Niech spada!
    • Gość: joey Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.icpnet.pl 29.05.09, 19:31
      Cudownie! :)
      • Gość: abs Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 21:31
        Gość portalu: joey napisał(a):
        > Cudownie! :)

Chyba dla takiej zaściankowej chołoty jak ty!!!
    • Gość: znawca Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.ghnet.pl 29.05.09, 19:32
      Panowie redaktorzy - podajcie przynajmniej pełną wersję wpisu:

"Na moje stwierdzenie, że nie jestem pracownikiem Polskiego Radia (moją
      audycję dostarcza Radiu firma zewnętrzna i to ona mnie zatrudnia na umowę o
      dzieło) oraz, że nie jestem w żadnym komitecie wyborczym, tylko występuję w
      reklamówce wyborczej usłyszałem, że to nieistotne.
      Ja uważam, że istotne. Prawo jest po to, by się do niego stosować, tak, jak
      zostało napisane. Jeśli jest napisane niedostatecznie i przegapia pewne
      sytuacje, to najpierw należy zmienić prawo, a dopiero potem je stosować."
    • Gość: :P Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 19:32
      Zmienić zarząd TVP jedyne co ogladalam na tym programie :P
      • cleryka Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki 29.05.09, 21:33
        Gość portalu: :P napisał(a):

Zmienić zarząd TVP jedyne co ogladalam na tym programie :P
        > Nie oglądaj wcale,bo i tak nie płacisz abonamentu.
    • Gość: Danka Alubieniec IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 29.05.09, 19:32
      Alubieniec Gazety Wyborczej nadaje skargi w Gazecie ?
      To dopiero kpina z losu prawicy ?
      • Gość: danka Re: Oblubieniec GW IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 29.05.09, 19:35
    • Gość: K. Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.05.09, 19:33
      Cejrowski to jedna z niewielu rzeczy co się w TVP do oglądania nadaje!
    • pakulec to świetna wiadomość panie Cejrowski 29.05.09, 19:34
      teraz będziesz pan zupełnie wolny - i będziesz mógł sobie jechac do
      patagonii hodować kaktusy
      niech pan nie zapomni kubka - przyda się do podlewania
      • maruda.r Re: to świetna wiadomość panie Cejrowski 29.05.09, 20:07
        pakulec napisał:

> teraz będziesz pan zupełnie wolny - i będziesz mógł sobie jechac do
        > patagonii hodować kaktusy

I my będziemy wolni od jego frustracji.

• Gość: rt Re: to świetna wiadomość panie Cejrowski IP: *.aster.pl 29.05.09, 20:09
          to bardzo fajny kreatywny facet zupelnie inny niż ty frustracie
          • maruda.r Re: to świetna wiadomość panie Cejrowski 29.05.09, 21:54

Gość portalu: rt napisał(a):

> to bardzo fajny kreatywny facet zupelnie inny niż ty frustracie

Jasne, że zupełnie inny. Po prostu jest burakiem z gigantycznymi kompleksami,
            które musi leczyć naśmiewając się z ludzi żyjących w lepiankach.

• Gość: DD Re: to świetna wiadomość panie Cejrowski IP: *.ramtel.pl 29.05.09, 23:23
              Teraz to już waść postawiłeś "kropkę nad i" swojej chamskiej inteligencji. Z
              psami Tobie szczekać a nie między ludzi się pchać.
              • Gość: atx Re: to świetna wiadomość panie Cejrowski IP: *.mas.airbites.pl 30.05.09, 01:48
                Odwal sie od marudy, to jedna z niewielu sensownych osob na tym forum.
            • koham.mihnika.copyright ulep im 3 mln wielkich lepianek a la PiS. pozdro 30.05.09, 03:22
              zawsze uwazalem, ze masz sporo rozumu. cos sie czepil faceta?

maruda.r napisał:

>
              > Gość portalu: rt napisał(a):
              >
              > > to bardzo fajny kreatywny facet zupelnie inny niż ty frustracie
              >
              > *************************
              >
              > Jasne, że zupełnie inny. Po prostu jest burakiem z gigantycznymi kompleksami,
              > które musi leczyć naśmiewając się z ludzi żyjących w lepiankach.
              >
      • ready4freddy Re: to świetna wiadomość panie Cejrowski 29.05.09, 20:11
        pakulec napisał:

> teraz będziesz pan zupełnie wolny - i będziesz mógł sobie jechac do
        > patagonii hodować kaktusy
        > niech pan nie zapomni kubka - przyda się do podlewania

obawiam sie, ze nasz kauboj nie pojedzie w koncu do Patagonii ani do Ekwadoru,
        nie na stale. wesze w tym wsyzstkim intrygi tamtejszych machos, dla ktorych tak
        meska menczizna to wielka konkurencja w walce o senority. moze tez byc i tak, ze
        pan Wojtek przeczytal komentarze na niniejszym forum przy okazji swojej
        ekwadorskiej deklaracji: jesli dobrze pamietam, "krzyz na droge" bylo
        najbardziej sympatyczna wypowiedzia. no i chyba w koncu ktos mu wyjasnil, ze z
        roznych wzgledow lepiej miec jednak paszportu unijny, niz ekwadorski :DDD
    • antyprawak Facet miał prowadzić program podróżniczy 29.05.09, 19:34
      A nie agitować za konkretną partią. Jako podatnik nie życzę sobie,
      aby moje pieniądze szły na partyjnych propagandzistów.

• Gość: antylewak Re: Facet miał prowadzić program podróżniczy IP: *.aber.ac.uk 29.05.09, 19:45
        Trzeba sprywatyzować media publiczne i nie będziesz miał stary takich
        problemów ;D
        • Gość: Ja Re: Facet miał prowadzić program podróżniczy IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 20:22
          Gość portalu: antylewak napisał(a):

> Trzeba sprywatyzować media publiczne i nie będziesz miał stary takich
          > problemów ;D

Socjalizm to ustrój, który bohatersko walczy z problemami nieznanymi w innych
          ustrojach.
        • hipr Re: Facet miał prowadzić program podróżniczy 29.05.09, 21:31
          agitował w czasie pracy w radiu? jeśli nie, to niestety, PR może sobie swój
          przepisik wsadzić gdzie chce.
      • Gość: Towalt Re: Facet miał prowadzić program podróżniczy IP: *.pai.net.pl 29.05.09, 19:50
        Gdybyś oglądał Jego "program podróżniczy" to być wiedział że jest o podróżach a nie o agitowaniu. A w ten sposób wypowiadasz się a nie wiesz o czym, smutne.
      • Gość: maryna Re: Facet miał prowadzić program podróżniczy IP: *.netbase.pl 29.05.09, 19:56
        Ja , jako podatnik nie życzę sobie(podobnie jak setki wiernych słuchaczy trójki) partyjnych sługusów w roli zarządzających radiem. Pan Cejrowski jest wolnym człowiekiem . Trójka pozwalała przetrwać czasy ciemności dzięki obecności w niej wolnych dziennikarzy. Niestety Pani Jethon sprawdza się dobrze tylko w roli grabarza radia, a świetne radiowe głosy odchodzą...
        • darr.darek to już tylko FOLWark dla feministek i innej lewicy 29.05.09, 21:06
          Gość portalu: maryna napisał(a):
          >Ja , jako podatnik nie życzę sobie(podobnie jak setki wiernych
          >słuchaczy trójki) partyjnych sługusów w roli zarządzających radiem
          >Pan Cejrowski jest wolnym człowiekiem . Trójka pozwalała przetrwać
          >czasy ciemności dzięki obecności w niej wolnych dziennikarzy.
          >Niestety Pani Jethon sprawdza się dobrze tylko w roli
          >grabarza radia, a świetne radiowe głosy odchodzą...

Kasuję "trójkę" z dostępnych programów radiowych i zapewne sporo ludzi o
          normalnych (nie mylić z lewackimi) poglądach też to zrobi.

• bene_gesserit Re: to już tylko FOLWark dla feministek i innej l 29.05.09, 22:38
            Wrzucam Trojke na nowo do grupy moich ulubionych programow
            radiowych i zapewne wielu ludzi o normalnych (nie mylic z
            naziolskimi) pogladach tez to zrobi.

Wywalili Wojciecha Ce z trojki, wywalili z dwojki, ciekawe skad
            jeszcze go wymiota?
      • Gość: upc Re: Facet miał prowadzić program podróżniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 21:38
        antyprawak napisał:
        > A nie agitować za konkretną partią. Jako podatnik nie życzę sobie,
        > aby moje pieniądze szły na partyjnych propagandzistów.
        >

...a co byś powiedział kretynie ,jak to ty byś wystąpił w jakimś spocie a twój szef wykopał by cię z roboty bo to nie jego partia ?
    • Gość: antykatol Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 19:34
      To nie "kauboj", tylko "kałboj". Nie rozumiem, jak to się dzieje, że
      ponad 60 lat po wojnie po Polsce nadal pętają się faszystowskie
      pomioty. Jak słyszę to gó..., to mi się rzygać chce.
      • Gość: ziutek Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.ghnet.pl 29.05.09, 19:40
        60 lat w Polsce komuchy rządziły, a ty jesteś żywym dowodem, że czerwoni wciąż
        mają czelność się odzywać.
        • darr.darek "misja" Czerwonej Hołoty 29.05.09, 21:15
          Gość portalu: ziutek napisał(a):
          >60 lat w Polsce komuchy rządziły, a ty jesteś żywym dowodem, że
          >czerwoni wciąż mają czelność się odzywać.

Pół biedy z ich odzywaniem się (i tak nigdy niczego mądrego nie powiedzą). Te
          czerwone szmaty chcą decydować o tym co JA (i mnie podobni) mają słuchać i
          oglądać. Oczywiście lewi nigdy nie zgodzą się, aby nie było żadnej publicznej
          RTV i aby koncesje na radio lub tv dostawał każdy chętny, który tylko zdeponuje
          kapitał na ewentualne odszkodowania z pozwów cywilnych.
          Powtórka komuny.

• ready4freddy Re: "misja" Czerwonej Hołoty 29.05.09, 22:36
            darus, ale nikt ci nie broni sluchac tego belkotu w prywatnym radiu, naprawde.
            • darr.darek lewicowi "TOLERAści" w akcji 30.05.09, 17:16
              Jednak znów tylko UPR popiera ogólną dostępność bezpłatnych koncesji na
              rozgłośnie RTV (a nawet brak jakichkolwiek koncesji; tu każdy liberał poszedłby
              na kompromisy z urzędasami, jeśli upieraliby się przy wymogu koncesji).

Zastanów się dlaczego tylko prawdziwi liberałowie (nie mylić z lewicowymi
              "liberałami"-"tolerastami") uznają za naturalne, że lewicowcy mogą mieć swoje
              programy i swoją propagandę, że mogą ustanawiać swoje prawa-lewa w swoich
              społecznościach a owi liberałowie chcą tylko tego samego dla siebie ?

"Toleraści" to banda hołoty lewicowej, która obszczeka kazdego o innych
              poglądach i zrobi wszystko, aby zakazać mu głoszenia swoich poglądów i
              równocześnie pokazują jak "tolerancyjni" są wobec wszystkich głoszących poglądy
              z ... ich ideologii.

Mnie nie przeszkadza Wojewódzki (i cała reszta "gwiazd ekranu") bo go nie
              oglądam. A lewym przeszkadza Cejrowski, choć jest (raczej: był) jednym z
              nielicznych prawicowców dopuszczonych do mediów.

• Gość: Jvier nareszczie IP: *.pools.arcor-ip.net 29.05.09, 21:30
        Niech wogole zniknie na zawsze z oczu ten cejrowski ale tez niehc nie przyjezdza
        do ameryki poludniwej tam takich dziwakow nie lubia
      • Gość: oświęcimer Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 23:48
        >Jak słyszę to gó..., to mi się rzygać chce.
        No patrz, ja mam to samo po lekturze twoich wypocin.

Pozdrawiam.
    • Gość: x Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 19:35
      Cejrowski: Właśnie wyleciałem z Trójki

I bardzo dobrze!!Teraz leć na szczaw.
    • Gość: feex Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.lanet.net.pl 29.05.09, 19:36
      ale o co tu chodzi lub biega ?
      /nie znał regulaminu albo właśnie znał ;-).../
    • Gość: terencjusz Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.elblag.vectranet.pl 29.05.09, 19:36
      No i dobrze, albo audycje albo polityka!
      • Gość: cyklop Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.05.09, 19:44
        Dlugo tego bosonogiego homopodobnemu tolerowano.
        Ale jeszcze kilq sie tam gdzies pod dywanikami
        chowa...szukamy,szukamy i hurtem do Patagonii czy Galapagos...(bidne
        zolwiki ale coz zrobic?)
    • Gość: ja Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.biznesdsl.etel.pl 29.05.09, 19:38
      Słucham ,,trójki".Zawsze trzymała pewien poziom muzyczny. Audycje
      tego Pana były tego zaprzeczeniem, bowiem reklamował americo - disco
      polo. Kto nie słuchał, niech nie zabiera głosu, a kto słuchał, to
      niech sobie porówna polskie disco - polo z tym , co prezentował
      W.Cejrowski.
      • roman337 Brawo "Trójka" """""" 29.05.09, 19:40
        głupio mi, ale w tym jednym popieram władze "trójki" !
        Cejrowski, to faszysta,rasista...brunatna wesz !
      • Gość: brum Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.05.09, 20:10
        I tak i nie. Muzyka w sobotę od 11 była inna. Latino-Disco i jakieś country z
        "bible belt" - OK, można posłuchać. Nie trzeba się zachwycać ale przecież jest
        to coś innego. Komentarze też miał ciekawe. Opowieść o "chicken busie" była
        rewelacyjna. Audycja Sylwestrowa z 2007 bodajże - do dziś pamiętam, bombowa.
        Nie zgadzam się z facetem politycznie ani religijnie ale uważam że do Trójki
        pasował. A Trójki słucham odkąd pamiętam. I praktycznie tylko Trójki.
      • Gość: Nina Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.york.ac.uk 29.05.09, 20:36
        Zgadzam sie z Toba - nigdy nie potrafilam pojac jakim cudfem ten
        prymityw dostal prace w Trojce.
    • Gość: jan Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.skawsoft.com.pl 29.05.09, 19:38
      Im mniej radykałów w zyciu publicznym tym lepiej. Nie wazne z ktorej strony,
      radykalne oszolomy zawsze sa niebezpieczne. Pan oszołomiony Wojtek tak sie
      obnosil z wyprowadzka z tego kraju - juz czas!
    • Gość: pityke Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.lublin.enterpol.pl 29.05.09, 19:40
      Facet jest inteligentny i ma ciekawe programy... ale po co pcha się
      do polityki ????
    • Gość: ja jaka prawica? - faszyzm! IP: *.cable.smsnet.pl 29.05.09, 19:41
    • Gość: Zdzihoo Naprawdę szkoda IP: *.icpnet.pl 29.05.09, 19:41
      Poglądy debilne - ale muzyczkę podzwrotnikową puszczał świetną, no i tak
      ładnie opowiadał.... Bardzo żałuję profesjonalisty, z którego poglądami bardzo
      się nie zgadzam. Ale przecież to była audycja myzyczna!
      • Gość: fafik123 Zgadzam się z poprzednikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 19:57
        Poglądy WC są dla mnie nie do przyjęcia. Ale to Jego sprawa, bo może miec
        poglądy jakie chce.
        Ale programy przyrodnicze i nie tylko ma naprawdę wyśmienite. Niedzielny poranek
        to zawsze była obowiązkowo TVP2. Tyle teraz dobrego, że dłużej sobie pośpię.
        • Gość: rt Re: Zgadzam się z poprzednikiem IP: *.aster.pl 29.05.09, 20:02
          bardzo oryginalny inteligentny facet - zwalczany tylko dlatego że
          jest inny niż dominująca linia, to wstyd m.in. dla GW która popiera
          taką nietolerancję i kołtuństwo
          • uchachany Wrogowie nasze Partii i Umiłowanego Przywódcy 29.05.09, 20:21
            Don Alda muszą być wyeliminowani z życia publicznego!
        • Gość: monimo Re: Zgadzam się z poprzednikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 03:31
          Mam wrazenie, ze nie wszyscy rozumieja sformulowanie "zawieszone do wyborow",
          ktore nota bene sa za pare dni.
      • Gość: Zdzihoo Re: Naprawdę szkoda IP: *.icpnet.pl 29.05.09, 21:12
        Uzupełnienie samego siebie - ale to nie megalomaństwo. W audycji sprzed 2
        tygodni fajnie opowiadał o pierwszej komunii. Jak wspomniał o kumplu, któremu
        ojciec jaki prezent pozwolił rozhuśtać dzwon kościelny... to była poezja. Łzy w
        oczach, bo znam klimat. Czemu utrącać takie kawałki? Z poglądami WC nie zgadzam
        się, ale nie dla nich warto było słuchać trójki.
    • Gość: manix Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 19:41
      Jeszcze ze szpica ten homofob powinien dostać na odchodne.
      • Gość: marianna Re: Audycje Cejrowskiego znikną z radiowej Trójki IP: *.multi-play.net.pl 29.05.09, 19:44
        Cejrowski ty chamie! mam nadzieję, że będziesz miał wilczy bilet w mediach.
        Plujesz na wszystkich, nawet na Polskę. Żegnam ozięble
    • l.george.l A dlaczego w ogóle był tam zatrudniony? 29.05.09, 19:43
      Nigdy tego nie mogłem pojąć. Ja bym jeszcze Manna wywalił za szczebiotanie z
      Cejrowskim na antenie.
      • ewa_zmuda Re: A dlaczego w ogóle był tam zatrudniony? 29.05.09, 20:53
        ech człowieczku Mann ma więcej zasług niz ty mozesz pojąc. słuchasz radia maryja? pewnie tak albo planety rmf zet lub czegos równie młócliwego.....masakra
      • Gość: mak Re: A dlaczego w ogóle był tam zatrudniony? IP: *.chello.pl 29.05.09, 22:00
        ...może i byś to zrobił, ale za mały jesteś - pomarzyć fajna sprawa ;-)
    • Gość: iza Cejrowski: Właśnie wyleciałem z Trójki IP: *.aster.pl 29.05.09, 19:44
      Wojtek, pożal się bogu, on ci pomoże !
    • Gość: DARO8 Cejrowski: Właśnie wyleciałem z Trójki IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 29.05.09, 19:45
      I bardzo dobrze ze juz cie nie bedziemy ogladac i sluchac Bravo
      TV i 3-ka

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka