aga.000 07.01.10, 00:18 Kochane mamy, macie już jakiś sprawdzony źłobek, klubik na bemowie? Co w nim najbardziej się wam podoba? Bardzo mi zależy na opiniach. (wolałabym opinie realnych osób a nie podszywających się za mamy właścicieli ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devina Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 07.01.10, 12:34 Też zależy mi na opiniach na temat żłobków na Bemowie Odpowiedz Link Zgłoś
aga.000 Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 08.01.10, 11:34 Nie ma na bemowie dobrych żłobków??? To może chociaż okolice. Proszę, doradźcie coś. Bardzo mi zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamakszi Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 09.01.10, 15:32 Bardzo polecam "Chatę skrzata", to mniej więcej granica Bielan i Bemowa. Moja córka chodziła tam przez ponad dwa i pół roku - lepiej wybrać nie mogłam. Wpiszcie sobie w wyszukiwarkę nazwę żłobka, ew. piszcie na priv - chętnie opowiem . Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarax_76 Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 08.01.10, 19:24 ele mele dutki na ul.Szczotkarskiej.Fajny,mały domowy klubik.Niestety nie ma w swojej ofercie wyżywienia . Odpowiedz Link Zgłoś
aga27-wawa Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 09.01.10, 19:27 Polecam Smerfna Kraine na Obroncow Tobruku. Odpowiedz Link Zgłoś
aga27-wawa Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 09.01.10, 19:39 Ja polecam Smerfna Kraine na Obroncow Tobruku. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.000 Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 11.01.10, 17:04 dziękuję wam za opinie poprzeglądam strony klubików i coś wybiorę kochane jesteście ale jeżeli jeszcze jakiś fajny się wam przypomni to śmiało piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
dzida113 Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 14.01.10, 12:44 Ja polecam Żabuch na Piastów Śląskich. Świetne opiekunki, córka je uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiawf Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 21.01.10, 18:26 moja córka od roku chodzi do Centrum Domino.Jakiś czas temu właścicielki przeprowadziły się na Grotowską - Ładny, duży dom, bardzo przyjazne opiekunki. gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
basia_basienka_lol Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 04.03.16, 09:46 a czy ktoś zna klub malucha happy days? Odpowiedz Link Zgłoś
lenatkaa Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 12.06.17, 11:24 Witam wszystkich rodziców Z przyjemnością mogę was po informować, ze na Warszawskim Bemowie powstaje nowy Klub Malucha Malutka Nutka - żłobek. Placówka powstaje z myślą o najmłodszych. Będzie to pierwsza placówka, ktora będzie uczyla naszych maluchów poznawać świat poprzez muzykę. Dzień otwarty planowany jest na 17 lipca. Zapraszamy na naszą strone oraz na śledzenie naszego fanpage m.facebook.com/Klub-Malucha-Malutka-Nutka www.malutka-nutka.edu.pl - żłobek na Bemowie, klub malucha na Bemowie, klub malucha, tani klub malucha, żłobek Bemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.kozlowska Re: super żłobek - BEMOWO - co polecacie? 07.06.22, 23:53 Rodzice polecacie jakiś sprawdzony źłobek na bemowie? Co w nim najbardziej się wam podoba i nie podoba ? Bardzo mi zależy na opiniach. Odpowiedz Link Zgłoś